Valborgsmässoafton klockan 23:15

Här ligger jag i min säng och funderar över morgondagen är ju endast 7 timmar kvar tills jag hoppar på bussen på min livsförsta resa helt ensam, men det kommer gå fin fint, hoppas jag. Är något nervig inför guidningen men inte så konstigt en hel full buss med människor och alla ska lyssna på mig. Men jag kommer klara det det vet jag.

Blev inte en hemmakväll ikväll utan jag tillbringade min kväll på gröningen tillsammans med Metsi, hennes bror och hans kompisar. Grillade och sånt mys och det var trevligt var hemma redan vid tio men det var alldeles lagom förstår inte vad jag gjort nu så länge borde ju sovit för länge sedan men är fortfarande helt uppe i värv så får se hur det går. Ska kolla igen mitt guidemanus ännu en gång sen ska jag sova.. Ha det så bra allihopa, vi hörs på Söndag kväll!

Dance with me.

Nu har jag nästan packat ner allting i min lilla resväska inför de närmaste dagarnas bravader. Ska bara lägga ner smink och sånt men det kan jag inte lägga ner förrens i morgon. Pratade nyss med Maria i telefon som är min handledare på min praktikplats hon undrade om jag hade några frågor och sånt inför morgon dagen? Ja kan jag få slippa guida? Haha nej, men jag kunde inte komma på någoting alls nästan. Det känns bra, det ska bli kul och jag är inte nervös än. Känns riktigt skönt visst pirrar det till i magen men kan inte påstå att jag är nervös mer att jag är spänd och förväntansfull. Hoppas detta blir bra nu ska tänka positivt och försöka hålla mig lugn så kommer allting blir skit bra.

Idag har jag inte gjort något alls speciellet, färgat mammas hår och varit med Johanna innan ett litet tag, sa lite hejdå och så där haha ska ju vara borta länge,haha. Nu ska jag börja plugga på mitt guidemanus lite sent dagen innan nejdå man får ju trots allt ha pappret det är ju ingen som ser det ändå. Nej läsa läsa läsa var det nu är bara en a4 haha kommer gå på max 5 minuter men vadådå?  Men ha en bra valborgsmässoafton min kommer bestå av god mat, plugg och tv tittande låter väl inte jätte kul men det får bli så i år.


Valborg

Då var den stora dagen kommen som alla ungdommar har längtat efter. För nu har dem äntligen något att skylla på för att kunna festa som aldrig förr inte för att dem inte har det annars, men ändå. Själv tycker jag denna dagen överdrivs grymt mycket varför ska man supa in våren? Från början var det meningen att man skulle sjunga in / elda in våren.. Nu struntar många helt i det bara dem får supa. Nej det har gått till överdrift, jag menar inte att man inte ska festa för det har alltid varit en festardag. Men man kan väl ta det som vilken annan fredag eller lördag som helst. Många gör ju säkert det men det finns också väldigt många som överdriver med supandet och kör på extra mycket bara för det är valborg, onödigt helt enkelt. Sitter inte och säger detta för att jag inte ska festa idag utan för jag tycker så. Hade inte jag skulle gå upp så himla tidigt i morgon hade jag också festat men inte mer än vanligt. Nej valborg är totalt överskattat!

Vet vi förresten att Valborg är ett flicknamn om inte så vet ni det nu.

Valborgsbål vid Ringsjöns strand 2004.

Ta det lungt ikväll, brinn inte upp eller sup ihjäl er. Annars ha det super skoj.

The sounds.




Sitter och lyssnar igenom massa låtar från dem nu och dem är så jävla bra fortfarande.
 Maja är så jävla cool och jag vill så gärna se dem denna sommaren också.
Night after night är så himla bra och mysig sen queen of apology är också bra.
Finns hur många som helst.


Panik.

För tillfället har jag lite panik, är nervös för torsdagen inte för själva resan utan enbart för guidningen kanske lite nervös för resan också och för att jag ska bo helt ensam i ett hotellrum jag menar vem ska jag prata med? Mig själv antar jag. Och sen har jag panik för den jävla hemtentan som jag tjatar om hela tiden men är det är inte så konstigt den kommer gå på minst 10 sidor och jag som skriver så stort.. Då kommer den gå på 15 sidor och sen eftersom jag är dålig på att förkorta ner saker kommer den gå på 20 sidor. Såg nu att den skulle vara klar på tisdag och inte måndag så det var ju skönt en dag till iallafall. Men känns som det är så mycket vet inte ens hur jag ska börja vart jag ska börja?

Sen är jag lite depp för att ALLA ska festa i morgon förutom jag själv. Valborg 08 kommer bli lugnare än någonsin för min del. Hade inte varit så farligt om jag hade haft någon att dela den med.. Men eftersom vart ända jävel ska festa blir det lite svårt okej lite krydd men jävligt många ska.

Vill ni höra mer? Haha nej jag tror inte ni vill det annars mår jag bra. Men lite irriterad är jag över en sak men det tar vi en annan gång. Snart är det Ugly Betty, älskar den serien haha.


Night after night.

Nu är jag hemkommen igen, har nyss ätit middag det blev kyckling sås och en massa grönsaker. Var ju i stan innan med My och det var hur trevligt som helst, när vi hämtat Felicia så gick vi till Mc donalds men det blev ingen hamburgare och pommes för mig inte utan det fick bli en sallad med kyckling men det var gott.
Sen begav vi oss ut i solen och sen åkte jag hem tillsammans med Johanna träffade nänmligen henne i stan, så vi satte oss ute i solen och solade och drack lite kaffe.

Vilket härligt väder det har varit i dag 20 grader varmt det är nästan tur det blåser för annars hade man nog kokat, jag är inte alls förbered på sådan här värme har inte ens ett par sommarskor ;o Måste nog ta och inhandla det.
Hemtentan i naturkunskap ekar i mitt huvud hela tiden och trots det sätter jag inte igång men är helt slut nu så jag orkar verkligen inte får göra den i morgon och sen får jag fortsätta när jag är borta. Nu ska jag ta en promenad vid stranden med min mamma och pappa. I kväll är det Ugly Betty och Desperate Housewives ;D


Tisdag.

Ledig idag och det är skönt som attan, borde plugga som en juda på hemtentan men alldelles strax ska jag ta bussen till stan för att möta My. Vi ska hämta hennes brors dotter så ska vi gå i stan lite mysa på görningen och såhära fint väder är det ju men det blåser som attan. oj klockan tickar måste dra mig till bussen skriver mera sen, ha en bra dag,puss!

Min "jogging" tur.

Det var ingen som ville följa med mig ut och gå så jag tänkte att jag kunde ju gå ut och jogga och visst joggade jag i kanske 10 minuter sen fick jag en jävla kramp i vaderna helt sjukt så jag fick snällt GÅ vidare men var iallafall ute och gick i 45 minuter. Sjukt dålig kondis har jag också men det är ju en annan femma.

Känns tråkigt som attan att jag inte kan festa på Valborg jag menar vem festar inte på valborg? Det är inte många tror jag, nej då ska jag sitta hemma och titta film och gå och lägga mig tidigt för att sedan gå upp väldigt tidigt dagen efter, klockan fem för att vara exakt. Men det är ju trots allt något kul man ska till hade ju varit värre om man hade tvingats till skolan den tiden eller något sånt. Nu väntar jag på maten är grymt hungrig men min mästerkock till bror har somnat ser jag. Ska nog ta och hoppa på honom då blir han så himla glad, tror inte ni det? haha.

Emilia goes Gunter.

image194

Haha, ser ni minen äkta gunter.

Måndag.

Min redovisning gick hur bra som helst idag, jag var knappt nervös och jag kom i håg allt med bara lite lite hjälp av mina stödord. Förstår inte varför man tittar på pappret när man vet att man kan det, aja fick iallafall vgplus, tvungen att skriva det med bokstäver eftersom jag inte förstår hur man får till det tecknet på min broders dator. Sen hade vi ju nationella prov idag också i engelska B och det gick väl ja jag vet inte hur det gick kändes sådär men vet inte om jag fattade vad man skulle skriva om haha. Tänker göra på med GI även fast jag bara åt potatis och sallad i matan idag. Dem i vår matsal har inte förstått vad pytt i panna är det ska vara med fläsk och inte korv? Det är inte samma sak även om dem kanske tycker det.

Nu ska jag sätta igång med hemtentan i Naturkunskap jag vill inte men måste den ska lämnas in på måndag och eftersom jag är borta tors-sön blir jag illa tvungen att göra den innan jag åker. Men det hade varit för jädra skönt och gå ut och sätta sig i solen men det blåser en aning för mycket, kanske tar en promenad men vill inte gå själv ska se om någon i min familj vill följa med mig ut annars får jag väl stoppa in hörlurarna i örorna och gå ensam.

VARFÖR?

Jag som verkligen tänkte gå in för det här med GI och vad serverar dem för mat i matan i morgon om inte pytt i panna, hur fan gör man då om man ska undvika kolhydoraterna då gick det åt pipsvängen innan jag ens har hunnit börja haha.

Till en helt annan sak åh vet inte hur jag ska kunna skriva det... Äh får ta det en annan dag, morsning korsning nu ska jag plugga på min redovisning vad kul woho.

Att göra en pudel



Den här filmen blev det och den var jätte bra.

Fortfarande söndag.

Humöret är fortfarande inte på topp men lite bättre är det, har ju ätit fett god mat grillspett, potatiskroketter, sallad och bearneise sås. Det var så gott! 

Annars vad har jag gjort idag, inte för mycket faktiskt. Har iallafall läst igenom det jag ska redovisa ca 2-3 gånger så nu sitter det, nej inte riktigt får göra det sen för ska snart sätta på en film tillsammans med min familj och fortsätta att kränga. I morgon börjar mitt nya liv vilket innebär att jag ska gå ner x antal kilo, röra på mig mer, äta nyttigt osv. Tänkte börja på GI i morgon men blir lite svårt nu när jag ska åka i väg på torsdag men det fixar nog sig.

I morgon är det skola igen och det tar emot men får faktiskt stå ut eftersom det bara är skola i morgon sen är jag ledig resten av veckan, skönt! Slutar dessutom redan 13:15 i morgon.

Saknar Louise som fan redan herregud hur ska jag stå ut?

Spreewald.



Här åker jag kanalbåt nästa helg haha, skönt att komma bort men är fett
nervig inför guidningen på nervägen. Men det kommer gå fint hoppas jag.


Söndag.

Gårdagen vad ska vi säga om den? Finns givetvis mycket att säga..

Kvällen började med att Emma kom hit och vi fixade lite med presenten till tim eller rättare sagt hon gjorde, medans jag sprang runder som en yr höna och gjorde inte så mycket. Vid sex tiden fick vi skjuts till lokalen i påarp där Tim skulle ha sin 18 års fest av Ted, sen var det middag och efter det satte festen igång och alla trevliga människor kom. Jag blev av med Emma eller ja jag försvann och hon också, hon åkte nog hem. Men roligt hade jag, lite serious talk hann jag också med, haha nej men det var fett ös medvetslös igår. Men vid två tiden fick det vara nock så Helge kom och hämtade mig.

Idag är det en tråkig dag och jag är absolut inte på mitt bästa humör snarare mitt sämsta. Måste plugga idag eller ja träna på min redovisning om Astrid Lindgren och sen borde jag skriva klart mitt guidemanus om Danmark och jag borde läsa i häftet om Adulthood heter det nog inför nationella i Engelska B i morgon. Men för tillfället orkar jag verkligen inte, jag bara ligger här i min säng och glor in i skärmen haha. Snart får jag fan rycka upp mig och sluta tycka synd om mig själv eller vad tusan det är jag håller på med.

I morgon är en ny dag, och jag ska ta nya tag med nya utmaningar kommer jag klara det? Det är frågan, fortsättning följer..

Mitt hår.

image192

Såhär ljust är mitt hår nu hehe.

Madonna weekend på Rixfm.

Jag orkar inte varför just madonna? Varför inte typ Robyn nej men vem som helst utom Madonna. När ska folk inse att hon är för gammal och borde pensionera sig. Måste stänga av radion nu för jag orkar inte höra mer på Madonna dem har redan spelat minst 10 låtar med henne idag, herregud stackars människor som tvingas höra på henne. Hahah nej nu överdriver jag hon har gjort många bra låtar men 4 minutes är sämst av dem alla.

Lördag.

Också var det lördag igen och jag vaknade upp klockan halv tio i morse pigg som en lärka. Men låg kvar ett bra tag och slöade sen gick jag upp och åt frukost. Nu har jag städat mitt rum, toaletten, tvättat och sådant tråkigt men det behövdes.

Idag mår jag bra Förutom att jag darrar som en jävla 80 åring. Men det var inget fel på sköldkörtlen utan det enda felet var att jag var tvungen att motionera mera. Motionera mera är hon helt efterbliven min läkare? Ofta man får håravfall, darrningar, trötthet, ökad apptit, fryser mer för att man motionerar för lite? Nej och jag motionerar visst kanske inte jätte mycket men på henne lät det som att jag var lönnfet och behövde gå ner minst 30 kilo. Fan vilken usel läkare hon är dessutom ska jag dit igen nästa vecka och göra ett blodprov till för b12 provet hade blivit fel? Bara plåga mig har fortfarande blåmärket kvar sen i tisdes ser ut som jag blivit misshandlad haha.

Nej ska sluta vara arg och negativ nu det är faktiskt lördag och det är fest i kväll och det ska bli sjukt jävla kul hoppas jag. Nu ska jag ner och ta stick i fingret och se om jag har fått diabetes, inte för jag har det men har kankse lågt / högt socker och då kan man också bli darrig säger mamma, så hej så länge!

Finally friday.

Min morgon började med ett besök hos frisören eller ja hos Jennie på frisyrmarkarna. Efter två timmar var mitt hår klart och då var det blondt. Det ser inte ut som jag bara har slingat det utan som att jag har färgat det. Men jag blev nöjd kanske lite för ljust för mina mörka ögonbryn men jag får vänja mig. Jag har ju faktiskt varit ljushårig en gång i tiden. Efter mitt frisörbesök var jag inte särsklit sugen på att bege mig till min praktik så jag sket i det, köpte mig ett nytt linne och en baugette sen gick jag till mammas jobb och pratade med henne och Jessica.

Vid två kom pappa och hämtade mig och mamma och vi körde och handlade mat och sådant tråkigt. Men sen kom det roliga trodde jag väla. Men det var inte kul alls hittade inget iheller bara en massa människor och dålig luft. Så vi åkte till Familla för min pappa skulle köpa några skor. Där var det inte så livat nästan inga människor alls som vanligt då. Hittade inget här heller men vid denna tiden var min energi slut så jag ville bara hem och äta och slänga mig i soffan. Så vi åkte hem och kom hem till ett dukat bord med tacos, min bror hade lagat mat. I bland kan även han också vara snäll.

Ikväll blev det en lugn kväll har tittat på talang 2008 och Berg flyttar in, nu kallar sängen hörs i morgon och förhoppningsvis blir det bättre bloggning då.

Godnatt!

Torsdag.

Min torsdag har varit bra, dock blev jag väckt klockan tio av min lärare men det var nästan dags att gå upp då ändå så det var bra. Vid halv ett åkte jag till skolan fast jag var ledig skulle få hjälp av min lärare att hitta guidematerial om Danmark eftersom det fanns grymt lite på internet. Fick väl inte jätte mycket hjälp men ändå. Vid tre tiden begav jag mig till Frisyrmakarna på järnvägsgatan mitt emot Knutpunkten där Jennie praktiserar för att få mitt hår fixat dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Eftersom jag vill vara ljushårig och inte brunhårig. Men ska dit klockan nio i morgon bitti så ska vi nog fixa till det så det blir bra.

När jag kom hem vid sju tiden var Jessica här mammas kompis hon har jobbat som reseledare / guide på Resteamet där jag praktiserar nu, så hon hade med sig en hel pärm med en massa bra guidematerial som jag kommer ha jätte mycket nytta av nu när jag ska sammanställa mitt eget till resan på torsdag så det kommer bli toppen.

Nu har jag även sagt hejdå till min älskade vän Louise, efter 4 kramar och en puss fick jag gå. Herregud vad jag kommer sakna henne. Kommer kännas konstigt att inte bara kunna ringa var dag men det fixar sig. Du får ha det så sjukt bra i Spanien så ses vi den 4 maj när båda två kommer hem. Nu ska jag kämpa vidare med mitt guidemanus vi hörs i morgon,pusss!


Sverige pussas och kramas.

Tittade precis på detta urdåliga program fy fan vad töntigt asså haha.


En dikt till Björn Gustafsson.



Hel skön tjej som läser en dikt till Björn.

Louise place.

God afton!

Här sitter jag och lökar hemma hos Lullu girlizzz. Här är riktigt varmt puuh och ior nej bara skoja. I morgon är jag ledig så idag ska jag och Louise titta fotboll för det är jag JÄTTE intresserad av. Vi ska även smutta på några cider. Ja jag vet det är onsdag, men jag är ju ledig i morgon som sagt. Plus att detta är sista kvällen vi kan vara tillsammans eller vi ska säga hejdå i morgon men då ska lullsan gå och lägga sig tidigt och jag har annat att göra. Så ja detta blir sista dagen.

Nej nu ska jag slänga mig i hennes säng och titta på futboll, hörs senare kanske ;) pusss

Madonna in action.

Madonna

Man kan inte gilla Madonna, visst hon har en snygg kropp för att vara
50 bast eller hur gammal hon är men hon är 50 år och då ska man inte
ha på sig sånna hära kläder och hålla på att åma sig varje gång hon
uppträder. Nej enligt mig är Madonna färdig som artist, hennes nya låt
men Justin är bara så dålig, det enda som är bra är när Justin sjunger.

Praktik.

Hade väldigt svårt för att lägga mig igår kväll vaför vet jag inte eller jo det var så här att jag verkligen kände för att vara ledig idag. Kanske för att dem flesta av mina klasskompisar är det men jag tvingade mig i säng vid tolv tiden så idag när min klocka ringde vid halv åtta var jag mycket trött och är fortfarande. Men får stå ut eftersom jag är ledig i morgon istället.

I morgon ska jag även fixa mitt hår äntligen! Ska både klippa det och färga det eller ja slinga det. Ska bli riktigt nice, i morgon ska jag också säga hejdå till min älskade Louise som åker till Spaniene i 10 dagar, herregud vad jag kommer sakna henne. Vi som snackar med varandra minst 1 gång om dagen. Hoppas verkligen hon ringer hem och skickar vykort.

Men än så länge är det ju bara onsdag och när jag slutar här idag ska jag raka vägen hem till Louise för att prata skit, sitta ute i solen och äta glass, härligt värre. Vi hörs!

Fattar ingeting.

Tittar på Ugly Betty nu och det måste vara nya avsnitt? Men jag har så dåligt minne att jag inte kan komma på om jag sett detta innan haha. Någon som vet om det är nya avsnitt? Fick nyss bekräftat att det var nya avsnitt så de var ju tur att jag satte mig och tittade på det för man kan inte missa Ugly Betty det är ju bara så bra ;D


 
Jag känner på mig att min helg kommer på kanon bra två 18 års fester på en helg det kan inte bli bättre, hoppas bara att det blir kul nu också. Man ska inte hoppas på för mycket bara.

Ugly Betty.

Såg i tidningen idag att det var Ugly Betty ikväll men kom efter ett tag på att dem redan visat säsong 2 en gång och nu när det var säsongsavslutning sist så var det sista avsnittet för alltid. Så jävla tråkigt för den serien var grymt bra men tyvärr har jag redan glömt slutet haha.





Tomten har skaffat sig bilddagbok.

 tomtennr1  22:apr, 19:04

Hej Emilia Wahlberg, du har inte varit snäll i år, så tyvärr kommer du inte få några julklappar !

Mvh, tomten



Pallar verkligen inte, vilket liv man har om man gör en bdb som heter tomtennr1 asså ärligt skaffa dig ett liv va.

Läkarstudent Daisy Lee.

Fan vad coolt att heta Daisy Lee det vill jag också göra.

I morse åkte jag och mamma till doktorn för att jag skulle kolla så att allting stod rätt till med min kropp vilket det inte riktigt gör. Ingeting allvarligt har hänt utan det är bara såhär att jag tappar stora mängder hår, har fått några äckliga munsår som vägrar försvinna, har fått ökad aptit, darrar hela tiden på fingrara ja och så vidare. Så vi tänkte att vi kanske skulle kollla upp det här så det gjorde vi. Daisy Lee fick undersöka mig eftersom min vanliga läkare Gabriella hade henne som praktikant eller vad man kallar det. Och det gick jätte bra förutom att det kändes grymt jobbigt att jag fick ta av mig bhn när hon skulle lyssna på mitt hjärta, tur att det var en tjej iallafall. Efter 45 minuters undersökning var det klart, blev verkligen genomundersökt från topp till tå haha.

Antagligen för att hon skulle lära sig. Sen fick jag lämna fyra små rör med blod och det är det hemskaste jag har varit med om på länge sicken smärta när dem sticker in den jävla nålen dessutom tryckte han in den fel så han fick göra det en gång till och då kunde jag inte hålla mig mer så jag började gråta fy fan vilken mes jag är. Kommer ju aldrig kunna tatuera mig när jag tyckte det gjorde ont. Hur ont kommer det då inte göra att tatuera sig?

Aja på fredag får jag iallafall svar på min blodprover antingen lider jag av någon form av brist som börjar på b haha eller så är det under / över produktion i sköldkörtlen kanske det hette. Men det var inget allvarligt som tur är. Efter skolan idag gick jag hem till Louise vi satt oss ute i solen och fikade, Metsi kom även över och det var hur mysigt som helst jag älskar verkligen våren. Nu ska jag äta skriver mer sen kanske, pusshej!

Jag har världens bästa kompis.

Louise Ingrid Celi Möller heter hon.

Postat av: Din besta ven lulis

Här kommer Emilias bra sidor: Snäll, söt, glad, rolig, bäst (efter mig), duktig, bra kompis, fnittrig, pratig, snygg, cool, sexig. Ungefär så, finns massor fler, men detta är ett urval. Älskar dig :)


En lista med onödigt vetande.

Tog listan från Louise som i sin tur tog den från Pesa som i sin tur tog den från Angelina sen vet jag inte vart den kommer i från. Tänkte för er som undrade.. För det är nog jätte många som gör det!

Senaste impulsköp
 en ramlösa jorgubb lime för Louises pengar dessutom haha.
Bästa fikat sker på bagatelles uteservering när det är varmt och soligt
Färg du hatar jag hatar nog ingen färg faktiskt
Nåt som gör dig förbannad att någon som gjort denna listan skriver nåt istället för något
Det dyraste du äger somliga har svarat sin familj den är dyrbar på sitt sätt men förstår inte frågan trodde det handlade om saker
Samlar på dammråttor
Underskattad grönsak rödbetor
Ditt livs aha- upplevelse många många
Lyx är dyrt
Du tycker det är tant/gubbvarning, då svårt att definera men kanske när man får grått hår haha nej jag vet inte
Mjukt eller hårt hårt
Homo eller hetero hetero
Höger eller vänster politik? bryr mig ärligt talat inte jätte mycket om politk men jag gillar iallafall inte Reinfelt.
Stor eller liten mellan
Landet eller storstan lite både och
Hyrfilm eller bio hyrfilm absolut, då kan man ha på sig vad man vill och pausa när man vill mycket bekvämare
Rakad eller orakad rakad
Biffig eller slank lagom
Blåögda eller brunögda blåögda
Förfest eller efterfest förfest
Engångssex eller engångstallrik engångstallrik
Glasögonorm eller linscooling glasögonorm eftersom jag själv har brillor
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...skulle du fortsätta dejta honom/henne nej men man vet faktiskt aldrig
Finns det någon du ogillar starkt alldelles säkert
Om någon trycker ner dig, vad gör du då skakar av mig det fortare än kvickt, jag tar ingen skit.
Är du svartsjuk kan väl hända ibland
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan ja varför inte?
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta prostituerad
Vad är det första du tänker på när du vaknar hoppas inte det redan är dags att gå upp 
Vilken färg har din tandborste blå och vit, har två styckna förstår ni
Har du lök i köttbullarna det måste man ha
Hav eller sjö hav
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak saltlakrits, lakrits ska vara salt inte sött vem fan kom på den dumma iden med sötlakrits
Chips/ostbågar/jordnötsringar chips med lökdippa det är fina grejer
Svettas du mycket ja
Tycker du om rökt kött jag vet inte kan inte komma på att jag ens har smakat det
Vilken är din favorit på mcdonalds säger som Louise CHICKENBURGER! <3
Hur betalar du dina räkningar har aldrig betalt en räkning i hela mitt liv, snälla låt det förbli så.
Har du överkast på sängen ja fast det ligger på golvet
Vilken är den värsta sjukdomen du haft vet inte
Har du blivit sövd någon gång nej
Använder du tofflor ja min rosa tofflor och jag älskar dem <3
Använder du morgonrock nej det är för gamlingar
Beskriv din humor as rolig, andra skulle nog säga torrare än öknen

Plötsligt kom tystnaden.



En låt som väcker både bra och dåliga minnen och dem dåliga minnena är
tack vare dig din jävel. Dem bra är malmöfestivalen 06 med lullu och metsan.

Soliga måndag.

Vilket härligt väder det har varit idag och är fortfarande man kan ju inte vara annat än glad när solen lyser. Det har varit en bra dag i dag fast det är måndag och fast att jag har pluggat.

På psykologi lektionen idag så skulle vi beskriva varandras personligheter och då fick Louise beskriva mina eftersom hon känner mig så pass bra. Men innan hon hann säga något så sa jag dem själv och det lät såhär: negativ, klagar mycket, aggresiv. Och tråkigt nog sa hon att dem stämde, resten av klassen instämde också haha, lite hemskt faktiskt. Visst vet jag väl att det är så där i bland men jag har faktiskt bra sidor också. Och det hade inte varit helt fel att få höra dem när ens bästa kompis ska beskriva en, men nejdå då kör hon mina negativa haha. Men jag överlever nog jag vet ju att hon tycker om mig ändå, antagligen för att jag har bra sidor också. Aja nog om det var bara tvungen att skriva det för det var trots allt lite komiskt ändå.

Sen jag kom hem idag har jag suttit på vår framsida och solat och pluggat. Ni vet här är man effektiv och gör två saker samtidigt. Har fått gjort hela två blad geografi plus att jag har gjort klart min redovisning till Svenska på Måndag. Ska prata lite om kära Astrid Lindgren, har även hunnit skriva in det på datorn. Så jag känner mig helnöjd. Uppsatsen i spanska idag gick väl bra idag men tråkigt nog glömde jag bort att skriva hälften aja bara jag får 6 poäng så får jag godkändt och då är jag nöjd.

Ikväll är det en massa bra på tv eller massa och massa men det är iallafall Anna Pihl och Prisonbreak. Ha en bra kväll för det ska jag ha.


Ny design.

Nu är den klar tror jag iallafall, men det är grymt störigt att det bara är jag som ser min skrivstilstext eller det är kanske någon som ser den? Men iallafall jag är nöjd. Får titta i morgon i skolan vad det är för text så får jag väl lägga in någon annan text så alla ser den för datororna i skolan är ju inte så nya så där finns bara sånna gamla texter som alla kan se.

Var och simmade med min pappa innan och det gick bra, solade också. Men när jag gick ut från duscharna så går brandalarmet haha. Jag tänkte bara hoppas verkligen inte det brinner för inte fan tänker jag gå ut med bara handuken om mig. Så jag chillade vidare och klädde på mig i lugn och ro tills en som jobbade där sa till mig att gå ut så fick slänga på mig kläderna och gå ut. Fattar inte vad som hade hänt för det brann ingenstans det luktade iallafall inte så. Jag tror att det var någon som satt på det med misstag eller med vilje. Aja står väl kanske i hd i morgon.

Nu ska jag sätta igång och skriva en uppsats på spanska,har ju den delen på provet i morgon men det kommer nog gå bra, jag behöver ju bara 6 poäng men tänker ju dock satsa på några till. Ikväll är det parlamentet och Björn Gustafsson ska vara med så missa in det, efter parlamentet är det Pretty Women och den måste man ju bara se fast man sett den innan för den är så jävla bra älskar den filmen.

På gång.

Nu håller jag på med min kära blogg den börjar bli betydligt snyggare
än den var  innan men det är inte riktigt klart ännu som ni kanske ser, ska ändra
 lite texter och sånt men det får jag göra sen när jag kommer hem för nu
ska jag och min pappa åka och simma, hörs sen!

Fixa bloggen.

I morgon då jävlar ska min blogg ändras, ska gå in på den dära sidan
designadinblogg.se och göra min blogg super duper snygg. Önskar
att jag hade orkat nu men klockan är för mycket och jag är för trött ligger
här i min säng med halv öppna ögon så får nog ta att sova nu så godnatt!


Bästaste Björn.



HAHAH jag pallar inte Benjamin som jag och Louise skrattade asså helt ärligt
fy fan vad han är rolig.

Lördag kväll.

Det blev party igår.


Vid halv nio tiden begav jag mig hem till Nea, vi skulle förfesta lite och sen dra oss vidare till Astrids 18 års fest. Men vi hann bara dricka en cider sen gick vi. Till en början kändes det totalt stelt hos Astrid men efter ett tag blev det faktiskt riktigt jävla roligt. En massa dans, härlig människor och allt som hör till en lyckad fest! Hände en massa roliga saker igår men orkar faktiskt inte dra något om det nu så vi sitter punkt här för denna dagen.

Idag har jag och min Louise fis lagat mat tillsammans. Det blev hasselbaks potatis, kycklingfilé och bearneisesås om det nu stavas så. Vi har även krängt i oss en halv kladdkaka och en massa snacaks. Sen kom Johanna och vi alla tre tittade på hostel 2. Riktigt bra var den, förstår inte vad folk menar med att ettan var bättre. Jag tycker inte man kan gemföra dem eller klart man kan man nej dem var lika bra. Hoppas verkligen på en fortsättning bara.



Ni måste titta på den om ni inte gjort det, riktigt bra och läskig haha.

Jag vill hem.

Nu är det bara 30 minuter tills jag ska ta tåget men jag vill hem nu och vara hemma på 2 min. Tyvärr funkar det inte så är väl hemma vid lite efter halv fem åh gud vad sent. Ont i huvud har jag också och känner mig helt konstig. Helt varm fast bara i huvudet, hoppas inte det är feber för allt i världen för jag vill absolut inte bli sjuk. Det är ju helg nu.. Då kan man inte vara sjuk..

Johanna tyckte jag kunde komma till hennes party ikväll eller ja inte hennes men där hon ska infinna sig i kväll så det kanske jag gör men vet inte för tillfället. Ska tydligen vara cocktail party och då måste man vara fin säger Johanna, undrar vad hon menar med det? Brukar inte jag vara fin haha.

Nej nu ska jag se om jag kan göra någon nytta in i det sista. Annars kommer jag troligen bara sitta här och glo, mig kvittar det faktiskt. Hörs!


Fredag.

Också var det äntligen fredag ;D gud så skönt. Har suttit och gäspat hela morgonen men börjar äntligen piggna till. Var nära att jag stannade hemma från praktiken idag för jag var så trött när klockan ringde men nu jävlar det är ju trots allt fredag.

Har lunch nu men om 10 minuter är det back to work again håller på att sätta i hop olika soreters frågesporter för resan till Spreewald den 1 maj som jag ska med på. Men blir avbröten / bryten? vad heter det egentligen? Men iallafall jo för att det kommer kunder men det är bara kul. Nu efter lunch ska jag göra klart mitt frågesportsblad sen ska jag och Maria fixa med pärmerna som ska finnas nere på hotellen i Kroatien och Spanien, gaaah vad jag vill utomlands.

Satt och tittade i en katalog innan där det stod om Dubai hade inte varit fel att åka dit där men då får man typ råna en bank eller något för det är ju inte speciellet billigt att bo eller åka dit där.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vet en trevlig liten fest men hör och häppnar så funderar jag faktiskt på att bara stanna hemma ikväll och ta det lungt. Aja vi får se sen hur jag känner efter praktiken helt enkelt.

Åka åka på lastbilsflak.

Har ni hört Magnus Ugglas nya låt 24 timmar eller jag vet inte vad den heter men den handlar om studenten fett najs han är gör en låt om studenten omycket man längtar nu till studenten när man hör hans låt. Snitsigt gjort av honom tycker jag ;)

Efter lunchen idag kämpade jag vidare med min busstidtabell och den blev fett najs lite nördig kanske haha men Maria gillade den och det är huvudsaken. Idag fick jag även reda på att jag ska guida när vi åker till Spreewald, ska guida från köpenhamn till rödby eller inte riktigt där men ja typ. Det ska bli kul men kommer att vara fett nervig men det kommer jag fixa galant. Ska även guida lite senare i maj när jag och Maria ska åka typ runt skåne? Ja vet inte riktigt var det är men skit samma kommer nog gå bra även denna gången. Fick även tröjor och skjortor som jag ska ha på mig när vi åker till Tyskland, fett fult med piketröja eftersom S var jätte stora men skjortorna var inte så fula dem var faktiskt rätt snygga.

Idag har jag även fixat nytt pass så jag kommer åka in i Tyskland lagligt denna gången. Nu ska jag poppa popcorn så himla gott också ska jag titta på lyxfällan. Hörs senare!


Resteamet Emilia

God middag god middag!

Fick nyss svara i telefon och då sa jag Resteamet Emilia, kunde tyvärr inte hjälpa kunden men iallafall jag fick prov på det. Idag har jag suttit här vi disken i hopp om att få hjälpa en massa kunder som kommer in men tyvärr har det bara kommit en kund lite tråkigt. Men jag har inte varit osysselsatt för det. Utan jag har gjort en massa annat för tillfället nu innan lunchen håller jag på med en busstidtabell håller på att infoga massa tecknade bussar osv haha låter väl givande? Haha ganska kul faktiskt.

Men jag glömde använda mina glasögon hela förmiddagen måste egentligen göra det nu när jag sitter så mycket vid datorn har ju brytningsfel så när jag kommer hem här i från har jag jätte ont i huvudet. Men i eftermiddag ska jag inte glömma att ta på mig dem, det är ju för mitt eget bästa. Nej nu kallar min lax och mina potatisar och dillsåsen. Men ska vänta till Uffe och Maria kommer tillbaka dem ska äta kinamat här faktiskt och vara sociala mot mig gulligt. Puss så länge!

Not happy.

Jaja nu får den se ut så här iallafall idag så får vi se om jag orkar ändra den igen i morgon.. Fast förresten ser ni någon bild där på vänster sida eller är det bara typ ett rött litet kryss eller inget alls?



Idag fick jag göra jätte mycket på praktiken och det var kul faktiskt i morgon ska jag få svara i telefon och se om jag kan klara av att boka in resor båda via sj och deras egen administration ska även få ta emot kunder som kommer in vid disken. Men kan bara hjälpa dem i fall dem ska ladda på sitt busskort eller beställa en biljett via sj. Men dem flesta som kommer in ska göra dem två grejerna jag nämnde så det ska bli kul.

Sen jag har kommit hem idag har jag sorligt nog suttit här kommer ha as ont i mina axlar, nacke och rygg i morgon eftersom jag har suttit vid datorn hela dagen även på min praktik. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen ska jag titta på top modell och må dåligt för att jag inte är lika smal som dem på tv haha. Ha det bra, pusshej!

Hjälp.

Varför bytte jag stilmall utan att tänka efter mer än en gång. För tillfället
ser min blogg förjävlig ut men jag lovar den kommer bli snyggare, så håll ut!
Snarare jag som ska hålla ut för snart pallar jag inte mer är helt tom på ideer.

Lunch på Resteamet.

God middag!

Måste börja berätta om min morgon min cykel stod kvar igår så den kunde jag ju använda idag och det var ju bra. Men något som var mindre bra var att något hade hänt med den, har aldrig varit med om att det har varit så segt att trmapa på en cykel när man har växlen i ettan. Så antagligen har någn klåfingrig unge gjort något dåligt med min cykel haha. Sen är jag trött på alla jävla busschaufförer som inte kan trycka in en halv till Klippan hur svårt kan det vara. Så på tåget blev tåggubben lite arg på mig för jag hade fel biljett ja de visste väl jag med men det var ju inte mitt fel att busschauffören gjort fel. Var bara tvungen att få detta skrivit för var så otrligt irriterad över det innan och är fortfarande faktiskt.

Som sagt sitter jag här i Klippan ensam som vanligt, de andra tre anställda som finns här i resteamet gick och åt lunch på något flott ställe haha nej men dem skulle äta någonstans men lika glad är jag för det för min sallad var faktiskt jätte god och dessutom är det otroligt skönt att vara här ensam och bara lyssna på radio och dricka busskaffe med pulvermjölk det låter väl trevligt inte sant?

Nej nu ska jag gå runt här på kontoret och utforska kanske hittar något nytt spännande jag inte upptäckt tidigare,puss!


Grannfejden / Desperete Housewives

Har precis tittat på de två programmen jag nämnde i i min rubrik och herregud vad det finns pinsamma och patetiska människor. Syftar ju självklart på Grannfejden och att dessa människor kommer från Helsingborg gjorde ju bara allt ännu sämre haha skämmigt hoppas inte folk tror att alla i Helsingborg är så här. Och det låter ju för jävligt när vi helsingborgbor pratar på tv / radio sicken skånska, nej skånska är fint så det så!

Och desperete house jag vet jag bara tjatar om tv men herregud vad det var bra idag. Vad skulle man gjort utan tvn? jag tror inte jag hade klarat mig, tänk så många program man följer. Aja asså har äntligen fått rätt på hur man får stort fotto osv här på bloggen men ni tror inte att när jag väljer 200 såna pixlar eller vad det heter så blir bilden förstor och tar jag 100 blir den alldelles för liten pallar inte så därför är det ett kryss där nu, får se hur jag ska lösa det hela. Men om ni saknar att titta på mig vart enda gång ni läser min blogg kan ni ju alltid titta in min bilddagbok: emiiliaa.

Nu ska jag bege mig till sängs utan att plugga halva natten nej nu överdriver jag men jag pluggade ialafall länge igår och idag kan jag bara släcka lampan direkt och sussa gott. Så godnatt allihopa!


Love song.

Nu börjar denna dag dra sig mot sitt slut och vad har jag då åstakommit denna tisdag? Jo inte så värst mycket faktiskt.

Har varit bänkad här ända sedan klockan två ungefär sorligt jag vet men jag har faktiskt fått gjort en hel del geografi och det är ju bra. Har förvisso väldigt mycket kvar, men det är gott om tid och när man får sådanna hära ryck som jag fick innan bara wow jag tror jag vill göra lite geografi så får man verkligen passa på för det händer tyvärr inte allt för ofta.

I morgon är det dags för praktik igen i Klippan och jag har faktiskt börjat trivas bra där och det är ju skönt. Ser fram emot att lära mig mera som till exempel att boka in resor det vet jag ju i och för sig hur man gör men jag har inte fått prova det själv, ta emot telefonsamtal och ja lite andra saker som hör till jobbet. Sen hoppas jag verkligen att jag får sommarjobb där och att jag får Mvg i betyg när jag är klar med praktiken men jag kommer göra mitt bästa för att först och främst få Mvg i betyg och sommarjobb hade ju inte heller varit fel eftersom jag för tillfället inte har något jobb i sommar. Tycker det är för jädra dålig stil att chefen från mitt förra sommarjobb inte svarat på mitt mejl jag menar om hon nu inte vill ha mig där så skriv då nej tack vi behöver inte dig i sommar istället för att undvika att svara jag HATAR när man inte vågar ge folk ett nej.

Om jag kanske skulle ta mig upp till Ättekulla och hämta min cykel om den står kvar haha. Måste ju ha den i morgonbitti när jag ska cykla till bussen.

Pink i rött.

Pink, Pinks nya pojkvän?!

Vart tusan har hon hittat denna känningen? Den var ju inte vacker.
Hennes nye pojkvän var ju också mycket söt haha.

Tisdag.

God middag!

Blev inte jätte mycket pluggande igår på spanskan men jag gick till skolan i morse och tänkte jag gör mitt bästa så får vi se om det går bra eller inte. Och hör och häppna så gick det hur bra som helst sammanlagt kan man få 100 poäng med uppsatsen, uppstasen är då 40 poäng max så man kan alltså få max 60 på skrivdelen och jag fick 44. Så nu behöver jag alltså bara 6 poäng på uppsatsen för att få godkänt och själlvklart kommer jag klara det. Fatta hur glad jag blev när hon sa att jag hade 44 haha ;D

Är hemma nu och har varit det ett bra tag, jag hade jätte ont i halsen i morse när jag vaknade och trodde inte det skulle försvinna så jag tog bara på mig en mysetröja och gick osminkad till skolan för att endast göra provet sen gick jag hem. Men nu mår jag faktiskt inte dåligt längre, trött är jag men det har ju inget med "sjukdommen" att göra. Fast nu är jag ju hemma och det är skönt hade aldrig orkat vara i skolan idag ändå så idag ska jag bara va hemma och mysa riktigt skönt.

Såg i tidningen idag att ikväll börjar ju för tusan desperate houswives igen och jag som är en trogen tittare av även detta program är självklart överlycklig haha. Och dem ska ju först visa förra säsongens sista avsnitt nästan bud på att kolla på det igen. Sen klockan 21:00 är det då säsongspremiär. Men nu ska jag inte göra någonting kanske lägga mig i sängen och slå en pling till Louise hon är sjuk sjukare än mig vill jag lova,pusss!

Jag

image197

idag

2900 happiness

Herregud vad spännande, har nyss sett alla avnsitten som finns på hemsidan av happiness då för er som inte förstod det och fy fan vad den serien är bra. Det var så spännande och bra, bästa serien ever fattar inte varför dem slutade sända den på tv? Och förlåt ni alla som inte bryr er ett smack om happiness men ni får stå ut för jag måste babbla på lite till. Ringde Louise precis i hopp om att kunna diskutera slutet på det sista avsnittet men hon hade inte sett dem. Men nu när jag sa att det var spännande och mycket värt och se så så skulle hon givetvis se dem med en gång.

Alla ni människor där ute som har missat denna underbara serie har chansen att se hela serien på datorn. För idag släppte dem nämnligen alla avsnitt och det kommer ligga ute i 14 dagar så om man inte har något bättre för sig i många timmar så kan man alltid titta på hela serien från början.

Vill bara berätta allt vad som hände idag men det vore ju tråkigt för er som inte sett avsnitten och speciellet om Louise råkar läsa min blogg innan hon tittar så jag spar det för mig själv. Får gå ner och trakasera min mamma med massa prat om happiness, stackars henne haha.

Ken lee.



Lyssna och njut på denna underbara talang som sjunger ken lee med mariah carey.

Måndag.

Också var måndagen avklarad i skolan och det var inte så hemskt som väntat. Tror alltid att måndagarna ska bli jobbiga och helt hemska men dem blir oftast inte det.

Idag i skolan var det wok med "kyckling" även kallat åsna av mig och Louise för det varken ser ut eller smakar som kyckling. Det är helt oätbart och det kryllar av fett fy vad räligt. Tänkte bara upplysa er om det så ni vet att jag ätit äcklig mat på matan i dag. På engelskan idag övade vi på ett gammalt listening nationellt prov och det gick väl ganska hyffsat inte jätte bra men inte jätte dåligt iheller. Det var iallafall tur att det inte var det riktiga nationella för då hade det nog ändå inte blivit så jätte bra resultat.

Just nu vill jag bara luta mig tillbaka och titta på dem tre avsnitten av happiness som ligger uppe på hemsidan. Förstår inte varför dem bara lagt upp de tre sista avsnitten när serien har 48 avsnitt och inte 47.
Ska man nu behöva sitta och vänta på det sista avsnittet en hel vecka eller kanske ännu längre aja kanske är det ett bra slut på avsnitt 47 vem vet. Men iallafall så kan jag nog inte titta på dem idag för jag har ju som sagt spanska prov i morgon och för tillfället kan jag lika lite som jag kunde igår vid den här tiden så får rå plugga nu snart men det ska vi nog fixa. Men först ska jag se ett avsnitt av happiness.



This is where I loved to be.

Underbara söndag eller vad säger ni?

Nej fy vad jag avskyr söndagar.. Man vill bara lägga sig i sin säng och dra täcket över huvudet och hoppas att det snart blir fredag igen. Idag skulle jag plugga en massa tror ni jag har gjort det? Nej tyvärr inte, önskar jag kunde mitt spanska prov nu som ett rinnande vatten men det kan jag inte. Har iallfall skrivit in allt på datorn och så där. Tänkte sätta mig med alla texterna och glosorna nu och grammatiken, jag måste lära mig det, jag kan lära mig det, jag SKA lära mig det. Sen måste jag göra engelska också fy vad hemskt mina två värsta ämnen på en och samma dag.

Och i morgon är det måndag och måndag är inte min favorit dag haha nej men jag tror att morgondagen kommer bli en bra dag man måste ju vara lite positiv. Jag försöker iallfall.. Dem släpper iallafall 4 nya happiness avsnitt och det är ju kul.

Nej plugga var det, ha det najs!



Söndag.

Det blev fest igår ändå trots allt efter mycket om och men.

Men inann det blev kväll så fick jag och Johanna ett litet ryck när vi var ute och gick, vi kom på att vi kanske skulle åka inlines eller rollerblaides som jag säger haha så det gjorde vi, riktigt fett jobbigt var det också.

Men iallafall när jag kom tillbaka hem sen igen efter vi varit ute så började jag göra mig i ordning inför kvällens bravader, jag hade självklart höga förväntingar på kvällen som vanligt och trodde det skulle bli så kul.
Vid sju kom Louise hit och sedan körde min far oss ner till söder. Det visade sig att vi var väldigt tidiga trots att klockan nästan var åtta och folk skulle komma vid sju men iallafall resten av alla muppar kom nog inte förrens tio kanske. Det var faktiskt ganska lamt igår och inte alls så kul som jag hade hoppats tyvärr. Och jag och Louise såg bara fram emot våra chicken burger hela kvällen. Johanna kom också till festen igår hon tyckte väl som jag att det något lamt, så vid ett tiden kom kära Helge och hämtade oss och vi körde till mc donalds och vi fick våra älskade chicken burger.

Idag har jag ingen rolig dag framför mig, för jag ska plugga spanska hela denna tråkiga söndag, förstår inte hur jag ska klara provet på tisdag för förtillfället kan jag verkligen ingeting. Men det får bli djura djura djura så kanske det fastnar någon gång hoppas det iallfall. Men ha en trevlig söndag så hörs vi senare kanske.

Jag och Louise.

image195

Är vi inte för söta?

Du är min man.

Haha pallar inte att dem spelar den på radio just nu men ja visst den är ju bra eller något.

Idag blev jag väckt klockan 11 av mina kära pappa och vid halv tolv tiden körde vi ner till söder och gick in på badhuset och djurade några längder. Min pappa var jätte smart och la på för lite pengar när vi parkerade eftersom han knappt hade några mynt. Så när vi kom tillbaka till bilen igen gissa vad som satt i rutan då? Jo en liten lapp med böter på 300 kr. Lika gott åt oss egentligen men grymt störigt fast det var ju tur att det bara var 300 kr och inte 3000 kr eller något i den stilen.

Louise är knäpp för er som inte visste det hon trakaserar mig hela tiden på telefon jag vet inte riktigt vad hon vill. Hon bara babblar en massa om hur vi ska göra i kväll, hon vet ju vad jag vill så förstår inte vad hon vill haha nej, ja tycker hon och jag ska gå på den dära inflyttningsfesten eller någon annan fest men ja vi får väl helt enkelt se kan ju inte tvinga henne precis.

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och snacka klart med Louise om hur vi ska göra ikväll för hon lite svårt för att bestämma sig. Men det löser sig nog puss så länge

Fredag natt 00:44

God natt eller vad man säger nej så kan man inte säga men hej iallafall.

Min kväll blev inte som förväntat men vet faktiskt inte vad jag hade förväntat mig kanske lite fest och så här men nej det blev en mysig kväll med Johanna istället. Vid åtta tiden kom snyggingen hem till mig och vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på för skojigt så jag kom med förslaget om en liten fika i stan så det fick det bli på bagatelle.
Där jobbade en dö snygg kille nej nu överdriver jag men han var snygg så det var ju trevligt haha.

Jag och Johanna längtar nog mest av alla i hela världen tills vi fyller 18, det går inte en enda gång när vi umgås utan att någon av oss fäller kommentaren "åh gud vad jag längtar till jag fyller 18" eller " fan vad jag är avundsjuk på alla som är 18" eller "varför föddes vi så sent på året?" Det är synd om oss som ni kanske förstår, givetvis är det synd om alla andra som också fyller år sent på året. Men jag och Johanna har för tusan redan planerat vart vi ska ut när hon fyller 18 och inte är det i helsingborg inte nej för denna jävla staden har inget stort utbud av uteställen. De har den kanske men inga roliga, men nu är det endast 6 månader kvar det går snabbt det är bara så där 180 dagar men tänker man positivt borde det gå snabbt.

Men nu ska jag faktiskt gå och sova i morgon ska jag simma med pappsen sen på kvällen blir det förhoppningsvis inflyttningsfest ;D Så godnatt allihopa sov gott,pusspuss!

Städtant Emilia.

Nu är jag äntligen klar!

Tar lite lång tid när man heter Emilia för jag kommer inte riktigt igång när jag bestämt mig för att börja städa utan jag brukar hamna på andra ställen och göra andra saker! Fast nu har jag städat hela nedanvåningen, mitt rum plus att jag har bytat rent i min säng för ovanlighetens skull det gör jag ju inte sådär minst en gång i veckan haha. Snart ska jag hoppa in i duschen, skulle ju plugga också idag men sen insåg jag att det är fredag och då kan man ju inte plugga så nej det får helt enkelt vänta, fan... Ska inte tänka så för nu kommer jag sannerligen skjuta upp det ända till söndag eller måndag kväll. Önskar jag hade tyckt det var kul att plugga och att jag hade lärt mig snabbt men nejdå, då tycker man att plugga är tråkigast i hela världen och det tar år innan det fastnar något i mitt hue.

Men men, ikväll ska jag träffa Johanna antingen blir det en myskväll eller så blir det en hel galen kväll med massa party. Jag hoppas självklart på det sist nämnda men man vet aldrig vi får se..

När jag svävar fram i mörkret.

Hej hopp!

Också var det fredag igen ;D Riktigt gött må jag säga, fast idag på dagen ska jag inte göra något spännande alls precis utan jag ska bara städa hela nedanvåningen och mitt rum. Och vet ni vad jag måste göra sen? Nej men iallafall måste jag plugga jävla spanska, har prov på tisdag och eftersom förra provet inte gick särskilt bra är det nog god tid att sätta igång nu åh jag orkar inte.

Det är fint väder idag varmt också hela 10 grader, höll på att skriva 20 och det hade man ju inte tackat nej till precis. Så i morse gick jag och Johanni panni en lång rund med hennes jobbiga hund men det var mysigt och varmt vi blev nästan lite svettiga hahaha.

Den 1 maj så åker jag bort i 4 dagar till Tyskland till Sprewald heter det vet inte om det stavas så men iallafall. Ska då åka i väg med resteamet. Det kommer bli jag och pensionärerna haha men jag tror det kommer bli trevligt ändå. Skönt att komma bort en helg så där och bo på hotell och bara chilla, dricka öl med gubbarna kommer jag nog också göra. Vi ska även åka över gränsen till Polen och gå på en marknad där så kommer väl hitta en massa skit där och så. Nej men det ska faktiskt bli väldigt trevligt, i maj ska jag även på två endagsturer, till Österlen och till Listerland det är typ småland. Än en gång blir det me and the pensionärer, undrar varför det bara är pensionärer som väljer att åka buss? Kanske för att dem har mer tid eller något i den stilen. Nu ska jag städa jippi vad roligt jag ska ha det men jag återkommer senare med en massa spännade och intressanta inlägg pusshej!

Derailed.

¨

Denna filmen har nyss jag och min mamma tittat på,
riktigt bra och spännande film. Kan verkligen rekomendera den.

Torsdag.

Louise är sjuk så det blev inte att vi träffades idag ganska förståligt faktiskt eftersom stackaren har feber och grejer du får helt enkelt krya på dig. Jag själv sitter här inlindad i en filt och fryser men ska snart bege mig ut och gå en runda med Johanna får ta på mig vinterjacka och vinterskor haha om jag inte ska frysa ihjäl. Min huvudvärk har äntligen försvunnit men jag känner mig fortfarande inte hundra. Håller tummarna på att jag inte vaknar upp och är sjuk i morgonen, risken är stor eftersom min mamma är sjuk och oftast börjar en rejäl förskylning med huvudvärk eller ont någon annanstans på kroppen.

Är ju ledig i morgon och det ska bli så himla skönt, kommer antagligen sova bort hela dagen men det behövs. Nej nu ska jag ta och förflytta mig ner där nere och klä på mig för att sedan gå till Johanna för en liten promenad med henne och hennes jobbiga hund som hon antagligen kommer släpa med sig haha nej han är söt.


Coops reklam för ekologiska varor.



Lätt den bästa reklamen på tv för tillfället haha.
Och äntligen har dem börjat visa den igen och dessutom hela.

Linda Rosing blir flygvärdinna.



Äntligen ska denna misslyckade kvinna göra något bra med sitt liv och sin 
karriär. Kan inte mer än gratulera och nu får vi hoppas att det inte blir mer
skämmiga löpsedlar så hennes barn slipper skämmas över sin mamma.
 

Dagens.

Dagens humör: får funka.
Dagens mående: ont i huvudet annars bra.
Dagens borde: plugga spanska snart prov.
Dagens frisyr: totte och luggen i klämma.
Dagens klädsel: mörka jeans, svart tröja och svart kofta
Dagens planer: träffa Louise ;D
Dagens materiella vill ha: pengar
Dagens längtan: sommar
Dagens fundering: undrar om jag får ta tåget en timme tidigare idag?
Dagens beroende: kaffe
Dagens tråkigaste: att jag antagligen håller på att bli sjuk.
Dagens tidning: aftonbladet.se
Dagens låt: Leona Lewis - better in time

Ungdomsgäng dömda efter videoplundring.

Ett tiotal av de åtalade erkände stöld. Några var arroganta i tingsrätten.
Till exempel en 19-åring som förekom på övervakningsbilderna flyttandes en tv inne i lokalen.

- Det är inte förbjudet att flytta en tv, sade han till åklagaren.
- Nej, men att stjäla och bära i väg med den, blev hennes svar.
- Det är inte förbjudet för mig att stjäla, blev 19-åringens svar.



Herregud vilka korkade människor det finns..
Synd att inte hela högen fick fängelse endast 3 av 15 personer dömdes bra jobbat!

http://hd.se/inrikes/2008/04/10/arton-doemda-efter-videoplundring/

Resteamet.

Sitter här nu alone och har lunch, Maria gick hem och Lennart är spårlöst försvunnen nej han är väl ledig eller något idag. Har precis ätit lite potatismos och fisk men har ingen aptit så det var inte gott helt enkelt. Känner mig inte 100 idag, har ont i huvudet som bara den och varm är jag också har antagligen feber.

Borde väl inte sitta här då så vi får se om jag säger till att jag mår dåligt så jag får komma hem och sova ett tag..
Kanske ska sluta vara klen och sitta här tills klockan fyra idag. Har ju faktiskt fått en del uppgifter som jag ska göra och det är faktiskt inte tråkigt det är ganska kul. Dricker busskaffe gör jag också med pulvermjök i som gick ut år 2005 undrar om det är farligt haha. Det är tur dem ger mig gammal mjölk när jag säger att jag vill ha mjök i kaffet och dessutom är det pulvermjök..

I eftermiddag / kväll ska jag äntligen få träffa Louise igen ;D vi har inte träffats sen i måndags och det känns inte bra. Men nu ska jag ta och läsa lite bloggar sen är det back to work again så  puss så länge!

Here we go again.

För en gångs skull var det kul på praktiken och för en
gångs skull hade jag något att göra i princip hela dagen.

Men min dag började inte så jätte bra ändå fast för en gångs skull så stressade jag inte alls på morgonen. Jo men det var såhär iallafall att när jag säger en halv till Klippan på tvåan på Ättekulla så fattar inte gubbhelvetet hur man slår in det jag menar till och med jag vet hur man gör. Han har dessutom jobbat på bussarna i flera år för det var absolut inte första gången jag såg honom, sen var han cp seg vart enda gång folk skulle på, så bussen blev försenad och jag fick panik pga tåget. Men var i allafall i Ramlösa i tid men då kommer det inget jävla tåg rent ut sagt. Nej för då hade det tydligen hänt någoting som gjorde att tåget inte kunde köra igenom Ramlösa så jag fick ta bussen ner till Knutpunkten och vänta där helt ensam i 45 minuter inte så jätte kul precis. Men klockan kvart över tio var jag äntligen i Klippan, det tog bara 2 timmar men det är väl lagom?

Slutade vid fyra och var i stan vid halv fem tiden då begav jag mig till badhuset för att simma lite, det gick bra men blev fett irriterad på alla jävla huen som simmar sakta och armbågar mig i magen haha. Jag vill fan ha en egen simbassäng tänk vad äckligt det är egentligen med sånna här gemensamma badhus nej urk så ska man inte tänka.

I morgon kommer det kännas som fredag eftersom jag inte ska till Klippan på fredag ska bli hur skönt som helst men tyvärr kan jag inte bara ligga hemma och dega utan jag har en massa saker att göra tråkigt men sant! I morgon ska jag även träffa Louise det var länge sen nu haha två dagar sen.. Men det ska bli mysigt.

Leona Lewis - Better in time.



Har bara hört den en gång men den är redan en favorit ;D

En heldag med resteamet.

För inte så länge sedan kom jag hem efter en heldag med resteamet i Klippan. Min resa började klockan 06:45 då jag tog bussen ner till hamntorget för att sedan gå på bussen till Bordershopen i Tyskland med resteamet. Tog scandlines till helsingör och där efter körde vi i 2 och en halv timme ganska segt men det fick ju gå.
 
Sen tog vi båten rödby puttgarden och sen var vi framme på bordershopen. Fick handlat lite alkohol och lite annat smått och gott. Hem resan var ju den samma vet inte hur många öl jag sålde på bussen till gubbarna dem drack öl efter öl. Men när det kostar 10 kroner ölen kan man kanske inte tacka nej. Det var faktiskt en trevlig liten tripp ner till bordershopen fast det bara var pensionärer dem kan ju vara lite gnälliga men dem är söta ändå haha. Fick inte göra så jätte mycket nu när jag skulle agera reseledare men räkna dem, ge ut biljetter och så vidare, så lite fick jag ju ändå prova på. Fulla gubbar fick man också bemöta, det är nog viktigt att kunna hålla sig lugn trots att man bara vill slå in huvudet på dem när dem börjar spilla och sluddra. 

Nu ska jag gå ner och värma lite mat och titta på inspelat prison break tillsammans med min mor. Sen kallar min säng,är grymt trött kanske inte så konstigt eftersom jag varit uppe sedan 05:45.



Härliga måndag.

Också var det måndag igen känns väl som vanligt lite halv tufft, jobbigt att gå upp tidigt och så vidare. Men dagen har varit bra tycker jag, fick ju träffa min älskade Louise idag också har inte sett henne sen i torsdes och det hör inte till vanligheterna att vi inte träffas på så många dagar. Kan kanske vara bra på ett sätt ändå för vi kanske uppskattar varandra mer när vi väl ses då haha nu lät det verkligen som vi var tillsammans men ni förstår nog vad jag menar och om inte så får ni fundera vidare..

Fyra nya underbara 2900 happiness avsnitt ligger uppe på hemsidan och jag ska alldelles strax sätta igång och titta på allihopa eller så många jag hinner inom en timme för om en timme ska jag bege mig till Johanna och äta räkor och ris mums gud vad gott det ska bli.

I morgon blir det ingen skola för mig eftersom jag ska åka till Bordershoppen i Tyskland med min praktikplats blir bara som en utflykt, jag kommer i princip vara som vilken annan resenär som helst kan det bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det. Lite tråkigt att vi bara ska gå där i ca 1,5 timme men jag får djura.

Det känns som denna vecka kommer bli toppen ingen skola i morgon då ju och på onsdag och torsdag blir det praktik och sen är jag ledig på fredag från praktiken i och med att jag åker i väg till Tyskland i morgon. Ni får ha en fortsatt trevlig måndag för det ska jag banne mig ha, pusshej!


Söndag.

God kväll!

Här sitter jag och sitter, trött är jag också som bara den. Söndagar är absolut inte min favorit dag men jag har gjort det bästa av situationen. Vid fyra tiden åkte jag och mina kära familj till donkan och åt en massa fettig mat men gott var det. På Mc donalds av alla ställen träffade vi mammas bror och hans ena son alltså min kusin, konstigt ställe att träffa på sina släktningar på. Men iallafall sen åkte vi vidare till Peter och Camilla Cliff och Mattis sötare unge får man leta efter och Cliff är också jävligt charmig.

Har precis gjort min psykologi läxa massa jobbiga frågor eller inte massa bara 3 men dem var lite kluriga, jag menar jag har ingen förebild. Snart ska jag äntligen få tillbaka min skinnjacka hoppas det är min nu bara för det fanns en till skinnjacka som var från bikbok i samma storlek men en helt annan modell. Nej nu ska jag nog titta film eller något i den stilen ska iallafall äta mina älskade pop delight. Ha en fortsatt trevlig söndag, pusss!

68 dagar kvar.



Jag längtar som en jude och det kommer bli så jävla bra.

Gårdagen.

Det blir aldrig som man tänkt sig..

Efter maten bestämde jag och Johanna oss för att vi skulle festa ändå så vi snyggade till oss sen tog vi bussen till Råå och gick sen vidare till Pålstorp där det var fest hos Didde. Där var det ganska mycket folk men alldelles för många småttingar haha. Och vid halv tolv tiden blev festen kaos för ett bord gick i sönder och alla blev utslängda men jag kunde inte gå någonstans eftersom jag varken hittade mina skor eller min jacka. Men efter ett tag dök mina skor upp men inte min jacka så jag tog en annan jacka så länge och jag,Johanna och Tobbe traskade ut i regnet ner till Raus kyrka för att ta en taxi till Gantofta. På festen i Gantofta var det betydligt lugnare och betydligt roligare. Johanna och jag fick sova i Bonneland eftersom sista tåget gick alldelles för tidigt enligt oss. Men vi planerade att hennes mamma skulle hämta upp oss vid sju tiden på morgonen så att vi kunde få sova vidare i våra egna sängar men dock blev det inte så eftersom när Johannas mamma ringer säger tydligen Johanna nej mamma du ska inte hämta oss jag sover hejdå!

Klockan halv nio i morse ville vi båda hem så vi började gå men efter kanske en kvart stannar det en röd bil vid vägen och frågar om vi var ute och promenerade eller om vi skulle åka med så självklart åkte vi med och fick skjuts hela vägen hem till Raus så himla skönt sånna människor borde det finnas mer av..

Tack allihopa för igår det var super skoj!

Johanna fy fan vilken bra helg vi har haft hoppas verkligen det kommer mer sådanna ♥


Nothing compares to you.

Hej hopp!

Vilket härligt väder det har varit i dag dock börjar solan dra sig undan molnen nu väldigt trist men ändå det har varit fint, bara det inte börjar regna så är jag nöjd. Idag vaknade jag redan klockan tio skönt för då känns det som man verkligen får ut någonting av dagen och inte bara sover bort hela. Vid tolv tiden körde pappa mig och Johanna till stan, skulle visa honom en skit fin skinnjacka som jag ville ha som bara kostade runt 250 kr men när jag väl provar den var den för liten typiskt. Kanske köper den ändå för den var jätte fin och priset var kanon. Sen gick jag och Johanna vidare till badhuset där vi simmade och solade. Har aldrig solat på solariumen på badhuset men rören var faktiskt bra men det var sjukt trist att det inte fanns radio inne i solariet plus att det var jobbigt att ligga där i en halvtimme utan att kunna se hur lång tid det hade gått, för det fanns bara en sån grej utanför.

Efter att vi varit på badhuset var vi sjukt hungriga eller jag var iallafall så vi gick till max och tog varsin kycklingdelifresh gott och nyttigt. Nu sitter jag här och väntar på mat och Johanna hon ska äta här idag mysigt, pappa grillar så det kommer bli grymt gott, årets första grillning dessutom.

Ikväll ska jag och Johanna antingen gå på fest nyktra eller så ska vi fika, vi hörs pusshej!


Min dag.

God kväll!

Min dag har varit bra, mamma och pappa kom och hämtade mig och min bror i Klippan vid tre och i bilen hem ringer Johanna och frågar om jag vill gå i stan och självklart ville jag det. Så vi gick i stan och jag fick med mig hem ett par svarta byxor äntligen och en tröja och ett armband. Hemma åt vi tacos riktigt efterlängtat och gott var det också. Sen frågade Johanna om jag ville bada med henne haha jag vet det låter helt sjukt. Men vi badade tillsammans haha fast med badkläder då i ett litet badkar haha jätte mysigt var det. (Misstolka inte det.) Och nu har vi precis sett en film Storm hette den helt mysko film men den var bra men slutet var bara så jävla kasst!

Nu ska jag och Johanna spela alfapet eller analpet? Haha, pusss!

image193

Får bli en dagens idag också.

Har nämnligen inget bättre för mig..

Dagens humör: utmärkt det är ju fredag!
Dagens mående: bara bra.
Dagens borde: skriva dagbok om praktiken idag och igår och i förrgår. (gjorde aldrig det igår.)
Dagens frisyr: uppsatt i totte och luggen bara hänger.
Dagens klädsel: mörka jeans, svart linne och en svart kofta väldigt färglad eller inte.
Dagens planer: bara ta det lungt efter praktiken med Johanna
Dagens materiella vill ha: nya vår kläder.
Dagens längtan: HULTSFRED fortfarande även SOMMAREN 08
Dagens fundering: undrar vad jag ska göra tills jag slutar?
Dagens beroende: kaffe
Dagens tråkigaste: att det är typ dött här.
Dagens tidning: metro kanske
Dagens låt: Charlotte Perelli - Hero ( eftersom den spelas på radio hela tiden)


Han är gravid.



Ärligt vart är världen på väg? En från början kvinna gör om sig till
man men behåller sin vagina och blir med barn. Men kan ju inte
mer än skratta. Tänk att vara till hälften man och till hälften kvinna.


"Thomas Beatie kan vara världens första gravida man.
34-åringen, som föddes som kvinna, påstår att han och hans fru Nancy ska få en dotter i juli.
- Jag kommer att vara min dotters far och Nancy kommer att vara hennes mor. "

Läs hela artiklen: http://www.expressen.se/nyheter/1.1100289/han-ar-gravid


Men graviditeten kan vara en bluff.


Äntligen Fredag.

Idag är jag inte ensam på min lunch ganska tråkigt faktiskt för om Lennart inte hade varit här hade jag kunnat höja musiken och äta gamla karameller som ligger i en låda som liknar en buss haha. Har redan ätit min mat tog mig hela fem minuter, god mat åt jag idag ingen jävla färdigrätt utan rester hemmifrån haha. Nej men det var gott kassler med ris och chilli.

Hela förmiddagen här på min härliga praktik har jag inte gjort två knop för mycket. Har fått två saker att göra och dem tog mig tillsammans max en kvart att göra jippi vad roligt. Annars sitter jag bara och glor på klockan eller in i väggen. Fatta hur många gånger jag kollat på klockan redan... Men har jag tur får jag gå redan klockan tre och det är ju bara tre timmar. Undrar hur många gånger jag kommer titta på klockan innan dess? Många skulle jag tro över 30 gånger kanske till och med. Det är var femte minut, ja det låter ganska rimligt.

Förresten idag är det fredag skönt men ikväll blir det inget partaj utan det blir en myskväll johannipanni kanske inte lika kul men trevligt värre kommer det bli.


Hemma hos Louise.

Hejsan! Nu sitter jag hemma hos Louise och softar, vi ska äta bogge godis som jag har köpt och dricka cola och bara snacka en massa skit om just dig haha nej.

Innan i dag när jag skulle åka hem från praktiken så klabbade det grymt mycket med tåg jag hatar fan tåg. Det var inställt och skulle ersättas med buss. Men kom det någon buss? Nej eller jo men bara till perstorp och inte till helsingborg. Efter mycket om och men så kom det ett tåg men det tog en evighet. När jag och min bror kom till stan så gick vi en runda på stan sen mötte vi upp mamma och pappa och vi alla fyra gick till chippen och åt massa god mat.

I morgon är det fredag skönt men har inget planerat ska bara softa nej nu ska jag se tv och umgås med Louise, pusspuss!

Paramore - Misery business



Nu får ni njuta av en av mina favorit låtar för tillfället.

1000 apor.

Har någon mer än jag varit inne på denna meningsslösa hemsida? Alexs och Kalle Schulmans humor sida? Jag såg inte det roliga haha, pallar inte Alexs hue han tror fan han är något. Sågar alla modebloggar och tror att han kan åstakomma med något bättre själv.. Idag i punkt.se sågade han mäns modebloggar asså ärligt han är säkert bara avundsjuk..



Fula är dem också haha. Nej vad elak jag är men han har ju varit så elak mot en massa tjejer
på 14 bast så nu får han igen, inte för att han kommer läsa detta men ändå.


Mary kate och Ashley Olsen.



Så söta var dem som små.



och så här snygga är dem idag, för er som inte visste haha.

Dagens.

Dagens humör: nästan på topp!
Dagens mående: bra, lite ont i lilltån bara har nämnligen fläkt upp den.
Dagens borde: skriva dagbok om vad jag gjort på praktiken idag och igår.
Dagens frisyr: nedsläppt och plattat var det nu är det mest fult pga vädret.
Dagens klädsel: ljusa jeans, vita skossor, svart lång tröja och svart kofta.
Dagens planer: när jag slutat här ska jag till stan och käka med familjen.
Dagens materiella vill ha: pengar som vanligt ;)
Dagens längtan: HULTSFRED LÄTT!
Dagens fundering: varför jag inte får göra något speciellet här.
Dagens beroende: tugge
Dagens tråkigaste: att det inte finns någon mjök till kaffet.
Dagens tidning: punkt se
Dagens låt: Paramore - Misery Business

Keep that in mind.

Nu sitter jag här igen på Resteamets kontor i Klippan. Väntar på min mat nu den är i mikron idag blir det schnitsel mums eller något haha nej ville ha pastasallad med kyckling med mig idag men det fanns inga på citygross igår så det fick bli är rälig färdigrätt. Men det gör egentligen inget för vid fem tiden idag ska jag och min kära familj äta något gott ute.

Idag har jag fått göra ännu mindre här på praktiken, så är något uttråkad nu har typ tittat runt på alla internet sidor som finns haha. Känns onödigt att jag är här faktiskt nej men i eftermiddag då händer det nog mer, fast det trodde jag i går med men blev det så? Nej, tittade på klockan lika mycket ändå haha. Nej nu har mikron plingat för länge sen så nu ska jag sätta mig och äta i min ensamhet. Puss så länge!


Linda Rosing.

Linda Rosing

Vad tusan har hon gjort med sitt hue? Haha, som hon ser ut!
Lite mycket botox och andra skönhets ingrepp i huvudet eller vadå?
Nej herregud vad ful hon är, fast hon har nog aldrig varit snygg iheller.

All we know.

God afton! haha.

Min dag har varit bra men lite seg i mellan åt, fanns inte så värst mycket att göra på praktiken men det blir nog bättre i morgon och jag trivs jätte bra ihop med Lennart som äger stället och det är ju alltid bra när man gör det. Klockan fyra fick jag sluta så jag tog tåget från Klippan in till stan och mötte Johanna. Vi gick in på hm för jag ville köpa en väska men den var slut, snyft. Så vi skulle gå till badhust men det började regna så vi tog bussen istället, lata eller vad nej men det regnade ju faktiskt. Simmade och bastade sen hämtade min kära far oss och vi åkte hem.. Har inte gjort så värst mycket mer idag tittat lite tv och badat och sådant mys. Nu ska jag nog snart bege mig till min säng eller något. Försov ju mig i morse hann förvisso med tåg och buss och sånt ändå men det är så himla jobbigt att stressa på morgonen hela dagen bli helt fel känns det som.



Johanna min vän du ska se att det blir bättre, och om inte så finns jag alltid här. Jag kan inte mycket göra, men jag kan lyssna och ge goda råd och bara finnas där för dig när du behöver prata och det kommer jag att göra. Jag tycker du är bra även om dem inte tycker det glöm inte det, du är bra Johana och jag älskar dig ♥

image192

Snygg är hon också ;)

Praktik.

God middag!

Nu är jag i Klippan på min praktikplats resteamet i Klippan, för tillfället har jag lunch, har nyss ätit färdig lassange den var inte så god men jag var hungrig så den fick slinka ner trots allt. Lennart som är den enda personen som jobbar här stack iväg och åt så här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på radio. Var skit nervös i morse när jag åkte tåget hit, klart man är det när det är första dagen och allt. Men Lennart är jätte trevlig, jag har inte fått göra så mycket men det blir kanske mer nu i eftermiddag. Det är ju ett litet företag så det finns ju inte så jätte mycket ayy göra. Nej nu ska jag fortsätta att sjunga med till radoion ha en bra dag, pusshej!


Let me think about it.

Idag har varit en bra dag tycker jag (om man bortser från mitt dåliga resultat på mitt engelsk prov), strålande väder och ja mitt humör har nästan varit på topp hela dagen. Efter skolan stack jag och lullu in till stan för att hämta våra hultsfredsbiljetter problemet var bara att ingen av oss visste vad som menades med atg haha så vi hittade ingen atg tobaksaffär. Men efter att jag pratat med min pappa fattade vi vad som menades med det. Men innan vi hämtade biljetterna så tog vi min och Louises favorit chicken burger på mcdonalds asså herrgeud vad det är gott, det är lycka, jag ♥ mat. Gick och hämtade biljetterna sedan vid en tobaksaffär vid hm och utanför var där en stor skylt med en häst på där det stod atg så det var så man kände igen det tydligen. Så nu har vi biljetterna känns för jädra bra,helt onderbart! Blev lite tittande i affärer också, vill ha nya svarta byxor efter som jag var duktig nog att spräcka dem i morse så jävla typiskt. Men tyvärr hittade jag inga, förvisso tittade jag inte i så många affärer men ändå. Kom hem för ett tag sen, blev en runda in om kärringgrillen också och nu är jag riktigt nöjd med min färg har fått upp en bra bränna gött som attan. Nu kallar maten, pusshej!


Äntligen.

Funkar blogg igen, i´m so happy! haha.

Får ju bli en liten trevlig sammanfattning av dagarba ni och jag har missat.

Lördag:  blev det fest trots allt, lite förfest hos Metsi med henne,Louise och Johanna. Sen tog vi bussen till stan, jag och Johanna var sugna på en tura så det blev det och vi drack twister mums, kul hade vi också. Efter turan hände det inte så mycket mer utan vi åt lite kebab och sen åkte vi hem och sussade gott.

Söndag: vaknade halv tre pga av att vi ställt fram klockan blev ju hel konstigt. Men hängde inte läpp för det, mest hängde jag läpp för att det var skola dagen där på. Dagen tillbringade jag med film och åter film. Tittade på Tjenare Kungen och Grease.

Måndag: första skoldagen efter ett fett skönt påsklov. Var lite kämpigt att ta sig upp ur sängen men väl i skolan var det helt ok som vanligt. När jag kom hem pluggade jag till mitt engelska prov inte lite segt med prov efter ett lov men äh det gick bra. Tyvärr blev inte resultat så jätte bra, men det är sånt som händer..


RSS 2.0