Ny vecka igen.

I går begav jag och Louise oss hem till Johanna för att titta fotbollen, Johannipanni hade köpt massa frukt och vit choklad så till fotbollen åt vi varmfrukt med smält vit choklad över och vaniljsås redigt jävla gott! Matchen tyckte jag var ganska seg men så jävla kul att Spanien vann det var dem verkligen värda. Efter fotbollen såg vi någon b eller den var inte ens b film den var värre än b typ c film haha. Riktigt pinsam och skämmig men vi tittade på den ändå så det måste ju varit något bra med den. Eller så var det helt enkelt i brist på annat. Vid två tiden somnade vi gott i Johannas pappa säng men det var trångt, jag och johanna fick ligga på samma madrass alltså en 90 säng inte så jätte gott om plats men det fick gå.

I morse åt vi en jätte god frukost nyttiga bullar med skinka på mums. Vid två gick jag med Louise och Linda ner till stan sen mötte jag min mamma på knutpunkten och där tog vi bussen upp till lassaretet. Skulle vara där klockan tre på barn och ungdomsavdelningen. Dem vet ju fortfarande inte om det är något fel på mig jag har ju lite saker som inte är hundra med kroppen inget allvarligt bara lite darrningar och sådant. Trodde jag skulle slippa ta blodprover idag men så fel man kan ha, 8 rör med blod tog dem. Låter mer än vad det var nej men det gick fin fint faktiskt.

Efter lassaretet gick jag och min kära mor en runda på stan fast bara på söder fick iallafall med mig hem färg till håret eller ja slingning och ett armband. Så i morgon ska mamma få den stora äran att slinga mitt hår hoppas verkligen det blir bra. Idag fick vi även betygen hemskickade och jag är nöjd förutom att jag fick godkänt i projekt och företaganade när jag är värd minst ett vg, jag är faktiskt värd ett mvg så jävla orättvist. Vi hade ett projekt i 10 veckor och det fick vi mvg på och 2 i min grupp fick mvg i betyg också ger hon mig g tack för den! Ska verkligen snacka med henne sen när vi börjar skolan igen.

Ikväll blir det mys med Louise hon åker ju till sin mormor och morfar i morgon och blir borta i två dagar hur ska jag klara mig utan henne? Hahah det fixar jag ;)



bestisar föralltid <3




 


Movie.



Denna filmen har jag och Louise precis sett, den var väl sådär riktigt sepe slut men
annars var den bra/spännande. Nu ska vi softa vidare ha det!

Lördag.

Igår var det fredag och jag vaknade upp hos Johanna åt en god frukost sen tog vi det bara lungt hela dagen tittade på vanilla sky och lite sådant. När jag kom hem åt jag tacos med min kära familj och sen fixade jag till mig. Gissa om jag stressade? Sjävklart gjorde jag det men det är sån jag är tyvärr. Efter mycket om och men eller ja egentligen inte men tillslut var vi iallafall uppe hos Metsi jag Linda och Louise. Förfestade till elva sen fick vi stressa till bussen men det var inte mitt fel denna gången hehe. Tappade bort Linda gjorde vi också nej vi blev faktiskt inte av med henne hon åkte nog hem. Men det gjorde inte jag och Lullu utan vi gick till hampan och hälsade på Johanna sen gled vi in där och stannade där ett tag. Sen blev det efterfest och jag sov över hos Johanna i natt idag igen.

Johanna den stackaren skulle upp och jobba vid tolv men jag och Louise softade hos Johanna ändå hela dagen faktiskt. Har precis kommit hem och ätit en god middag grillat och kroketter, nu ska jag samla ork och gå in och duscha sen så ska jag bege mig till Louise titta film äta jordgubbar choklad och dricka coca cola den bästa drycken gud någonsin skapat haha! Tror stenhårt på det.


Hos Johanna

Hejsan allihopa!

Nu sitter jag hemma hos Johanna med Johanna såklart, vi tittar på fotbollen och jag håller på Spanien och hoppas självklart att dem vinner men om jag ska vara ärlig tror jag dem förlorar och att Ryssland vinner så det blir Ryssland Tysklan i final tyvärr.

Igår åkte jag in till stan med min mamma gick och tittade lite och hittade ett par svarta jeans för ovanlighetensskull och lite underkläder. Sen kom pappa och vi gick och käkade kina mat, riktigt gott var det älskar verkligen vegetariska vårrullar. När jag kom hem gick jag till Louise där även Linda var, vi lirade lite kort. Stannade inte så länge därför att Johanna ringde och frågade om vi ville komma hem till henne i stan nu när hennes pappa är bortrest och visst ville vi det. Linda hakade tyvärr inte på men lika glada var vi ändå. Så jag, Johanna och Louise tittade på fotbollen. Vi drack även lite rosé vin eller rosat vin som det stod på flaskan haha. Vid elva gick Louise men jag stannade kvar, även Fabbe var här och Hans ett tag och jag hade det mycket trevligt. Somande dock alldelles försent ensam i Johannas pappas säng Johanna hade ju besök ;)

Idag har vi inte gjort så himla mycket vakande inte förrens vid ett och då gick vi och handlade frukost sen gick vi en runda på stan. Träffade Linnéa i stan så det blev en fika på espresso house. Efter fikan åkte jag och Johanna till skopunkten och Maxi för att handla mat inför kvällen. När vi kom hem lagade vi mat och det blev riktigt gott, fast det var mest Johanna som lagade mat jag stod för salladen inte illa det heller. Till förrätt blev det en mumsig räk/kräft macka och till huvudrätt scampi räckor heter det nog me en sås med basilika vitlök, gröna sockerärtor och champinjoner. Riktigt gott var det och gud vad vi blev mätta. Johanna kan verkligen laga mat det ska ni allt veta! Ikväll blir det att vi bara tar det lungt sätter på en film sen efter fotbollen hus i helvete hoppas den är bra.


Turistas

Min dag idag har inte varit så speciellet händelsrik, har mest tagit det lugnt och umgåts med Louise men det är inte fel det heller. Nu ikväll såg vi en film som hette turistas, men något anti man bli att backpacka till annorlunda ställen eller var som helst överhuvtaget när man ser sånna hära filmer. Visst de flesta människor är snälla och vill inget illa men förstår ändån inte hur man kan vara så godtrogen som människa det är verklien inte jag. Jag tror alltid det värsta men i sånna tillfällen är det positivt. Filmen var iallafall bra och lätt värd att se. Snacka om att man kommer se många filmer detta sommarlovet om vädret inte blir bättre.

För jag menar vad gör man när det är dåligt väder, man sätter på en film såklart i brist på annat typ haha. Man kan ju inte festa vartenda dag som många gör. Tycker det får vara någon måtta på festandet, så jag håller mig till helgen. Även om det hade varit mysigt att samla i hop ett gäng ta en cider eller ett glas vin. Eller gå på en riktigt fete fest dansa och ha riktigt skoj, men man ska ju ändå avsklija veckan med helgen tycker jag trots att det är sommarlov!

I morgon har jag ingen aning om vad som händer men jag tar dagen som den kommer helt enkelt!


Måndag.

Också var det måndag igen, veckorna bara springer iväg trots att man knappt gör någoting alls.

Började min morgon eller morgon och morgon vaknade tolv gick iallafall ut en runda innan frukosten. Sen vid ett halv två gick jag och Louise upp till Metsi och softade. Började titta på sex and the city filmen jätte bra så länge det varade kan man väl säga. Vi tittade i ungefär en timme sen dog filmen hahah pallar inte kvallen heller på filmen. Antagligen var den inspelad i biosalongen så han/hon som hade filmat satt typ och hosta och harklade sig hela tiden haha. När filmen dog blev vi lite depp haha men det gick över och jag stack hem och käkade middag. Kom sedan tillbaka och nu ikväll har jag, Linda och Louise tittat på två filmer My little eye tror jag den hette och Säg att du älskar mig. Filmerna var bra men jag blir så fruktansvärt irriterad när jag ser sånna filmer som den säg att du älskar mig, ville bara hoppa in i filmen och strypa idioterna. Urk vilka äckel det finns!

När vi hade tråkigt idag roade sig Louise med att leta nya manliga vänner här är resultatet:






















Bygg max och hans tvillingbor vi har döpt han till Mats.

Spanien

Nej jag ska inte åka till Spanien tyvärr men Spanien vann ju för tusan idag ;D det blev förlängning för er som inte vet sen straffar! Riktigt seg match må jag säga men det är alltid kul med straffar och det var gött att Spanien vann eftersom jag höll på dem. Tråkigt nog möter dem Ryssland på torsdag, undrar hur det kommer gå Ryssarna har varit riktigt bra hit intills men självklart hoppas man ju på att Spanien tar segern.

Min kväll har jag spenderat hos Louise med Louise vi tittade på fotbollen, åt popcorn chips och drack cola det var gött. En del skit hann också snackas för det är ju sånt vi tjejer gör eller hur var det nu haha. Lite senare kom även Johanna förbi mysigt. I morgon har jag inte ett skit planerat eller jo till stan med Johanna men vi ska inte göra något kul haha. Okej det blir väl en runda på stan ändå men eftersom jag inte har ett öre och inte något jobb är det lite tråkigt. Kan inte ens kolla kläder jag hade kunnat köpa inom en snar framtid om jag hade haft jobb, men nu har jag ju inte det. Det löser sig förhoppningsvis. Jag kör på teorin att jag ska vinna pengar på en lott eller ett spel. Fast det är ganska svårt att vinna pengar när man inte köper lotter eller spelar spel haha. Får jobba på det dära..

Nej mina vänner nu ska jag nog dra mig till sängs, inte för att jag måste gå upp tidigt i morgon. Jag kan lika bra sova bort hela dagen i morgon men det verkar lite tråkigt. Så godnatt!


Söndag.

Nu säger jag som jag brukar och det kommer förmodligen inte vara sista gången jag säger det iheller. Idag är det söndag och enligt mig är det veckans tråkigaste dag! Jag vet vi har sommarlov men känns det så? Nej inte direkt. Vad beror då det på? Vädret såklart!

Det är egentligen konstigt hur vi människor speciellet svenskar påverkas av vädret. Fast om man tänker efter så är det inte så konstigt ändå. Jag menar vi har tre sommarmånader då det egentligen ska vara sol och varmt. Och efter förra årets hemska sommar hoppas nog vartenda kotte i detta avlånga land på att denna sommaren ska bli bättre. Jag tänker iallafall hålla mina tummar på att denna sommaren ska bli fin och att det ska sluta regna någon gång. Jag tror inte man orkar en sommar till utan sol och bad.

Vad händer idag ja bra fråga. Än så länge har jag inte gjort två knop för mycket. Ikväll blir det iallafall fotbollstittande med Louise, Heja Spanien. Får hoppas på det bästa.

Bilder från midsommar.



Louise och jag ♥



igen :)



Dans blev det också..



Rappaganztah Emilia haha

Midsommaraftons bravader.

Min dag började med att jag vaknade upp alldelles för tidigt också var jag riktigt förskyld. Låg och degade hela dagen nästan för jag orkade inget annat. Men vid tre tog jag mig i kragen och gick och plockade björkris sen begav jag mig hem till Louise där vi fixade våra midsommarkranser. Louises blev finare men det var nog för hennes mamma gjorde den. Och det var faktiskt första gången jag gjorde en midsommarkrans så för att vara första gången blev resultatet super bra!

När kranserna var klara gick jag hem igen skulle vara hos Kajsa om en timme så det blev bråttom. Jag sprang runder här och skrek och stressade och tror ni jag blev klar i tid? Nej inte direkt haha. Men efter mycket om och men hittade jag något gammalt att slänga på mig. Kom till Kajsa vid kvart i sex och då hade hon och Louise bara precis börjat på maten. Så klockan halv åtta blev det mat trots att vi var så många som var där så tog det ändå så pass lång tid aja sånt som händer. Maten var iallafall god och sällskapet var trevligt. Vi stannade hos Kajsa till tolv och då begav jag, Linda och Olle oss ner till stan dem andra skulle åka/köra bil lite mobbning där men jag överlevde. Blev lite strul eftersom Olle stack med bilnycklarna men det löste sig. Hade lite efterfest i Metsis bros lägenhet men jag stannade inte så jätte länge. Men trots allt tyckte jag ändå att det blev en hyffsad rolig midsommar.

Igår var jag trött förskyld och allmänt slut i både kropp och huvud. Så det blev en lugn dag med pizza, cola och godis. Jag tittade även på två filmer med min mamma survival island och demons from her past båda filmerna var riktigt bra, absolut värda att se!

Bäst just nu

Kardinal Offishall feat. Akon - Dangerous
Kat deluna feat Busta Rhymes - run the show
Armin Van Buuren - Going Wrong
Lady GaGa - Just Dance
The Outfield - Your love
Duffy - Mercy
Sandvången Anthem

PEPP PEPP PEPP
(okej kanske inte alla låtar men vissa)


Jag

För 5 år sedan: var jag 12 år, gick i sjuan och var en tönt
För 3 år sedan: gjorde jag mitt livs misstag genom att bli tillsammans med fel kille
För 1 år sedan: var det sommarlov och livet lekte som aldrig förr
För 3 månader: var skolan as jobbig och jag pluggade som ett djur
Idag: ska det firas midsommar för hela slanten
Imorgon: mår jag antagligen som jag förtjänar
Om ett år: har jag tagit studenten och dratt utomlands för att jobba


Midsommarafton.

Var ett tag sen jag skrev nu, men har faktiskt inte haft så särsklit mycket för mig. Det är sommarlov och livet leker typ. Jag softar som aldrig förr och har det gött! Dock suger vädret en aning annars klagar jag inte eller jo det gör jag men det gör jag alltid!

Idag är det midsommar och det ser ut som det kommer bli en dag utan sol tyvärr. Men det typiska midsommarvädret brukar ju vara regn ändå. Ikväll är det tänkt att vi ska va några tjejer hemma hos Kajsa, äta lite typiskt midsommar mat också ska vi även ha grillat till det. Jordgubbar till efterrätt sen är festen igång. Stannar nog hela kvällen hos Kajsa men man vet aldrig vart alkoholen bär en, vi får helt enkelt se.  

Som alla vet har ju Sverige åkt ut ur EM och jag som inte är så värst fotbollsintresserad tyckte ju ändå att det var fett tråkigt och pinsamt. Men vad gör man vi var ju inte bättre helt enkelt. Så jag tänkte såhär nu håller jag på Portugal inte för att där spelar en snygging nejdå haha jo. Tittade på matchen igår och vad gör dem? Jo förlorar skämmigt.se haha. Så nu får jag helt enkelt hålla på Spanien och hoppas på det bästa!



Ha en riktigt trevlig midsommar allihopa för det ska jag ha ;D

Film med tjejerna.



Har precis kommit hem från Metsi där jag Louise, Johanna och sjävklart Metsi var.
Vi tittade på den här filmen och den var hel konstig haha, nej den var faktiskt ganska bra 
 spännande och läskig men fattade inte riktigt vad den gick ut på. Aja helt klart värd att se för
man blev rädd hela tiden och den var spännande haha.

Hemma från Hultsfred.

Nu är vi hemma igen efter vårt äventyr på Hultsfred, kom hem vid klockan tre idag och nu är jag helt slut. Är riktigt trött och har ont i vart enda ben och muskel i kroppen haha.

I fredags klockan tio började vi köra till Hultsfred och efter mycket om och men var vi framme, okej inte så mycket om och men, men vi körde lite fel och hittade inte själva festivalen utan istället kom vi till check in för artister haha. Men sen kom vi rätt och vi gick in och hämtade våra band, sen skulle vi då bära in all vår packnin herregud vi fick till och med gå mer än en gång. Vi skulle vara borta i två dagar och vi hade packning för minst en vecka. När vi hade fått upp vårt tält satt vi igång grillen precis utanför tältet, men man fick ju självklart inte grilla där. Vakterna kom och sa till oss så fick vi släcka hela skiten men vi fick iallafall varsin hamburgare så det var ju tur. Sen började partyt och det var fett ös tills min stereo pajade haha våra grannar hade bara pajjat 3 stereor så varför skulle min klara sig. På kvällen gick vi och tittade lite på The Hives och Rufus någonting han som sjunger Hallelujah eller hur det stavas. På kvällen dog allt ut i vårt camp riktigt tråkigt vi skulle tältat lite närmare själva området med scenerna för där var det jävlar i det inte dött där var det party hela natten lång.

På lördag softade vi ett tag sen började vi festa igen och vi hade det riktigt roligt hela dagen tills vi skulle gå och titta på fotbollen. På storbildskärmen står det att Linkin Park har sällts in på grund av sjukdom, vilken besvikelse det var så man ville åka hem direkt och bara böla så jävla surt! Fy fan vad vi deppa och beklagade oss, Louise åkte hem den räkan hon pallade inte trycket och det kan jag verkligen förstå. Men jag och Corrin vi höll ut, blev inte så mycket festande på kvällen. Men vi tittade iallafall på Takida, Håkan och Robyn och det var tur så fick lite valuta på pengarna som Corrin och jag uttryckte det. I morse tog vi festivalbussen hem, segare än sirap men vi kom hem!

Tack för en rolig helg trots att vi inte fick se Linkin Park som vi trots allt åkte dit för att se, det var ju i prinicp den enda anledningen till att vi åkte dit. Men jag tycker iallafall det var kul nu har jag man provat på det också.

Vårt hemmameck!



Har försökt lägga upp bilden på alla tröjor nu typ 15 gånger funkar ej men alla
ser likadana ut men ändå haha!

På lördag.



Då får vi äntligen se dem, äkta lycka ♥

I morgon drar vi ;D

Jag är helt uppspelt och helt stissig för i morgon klockan 1000 åker vi till hultan. Idag har jag packat sen gick jag hem till Louise där även Corrin var, vi gjorde våra linnen som blev as najsa sen fixade vi även ett lakan som vi ska hänga över tältet. Haha även det blev jävligt nice. Och nu precis har vi varit och handlat lite gotter och lite smått och gott som vi behöver inför helgens bravader. Kan inte förklara hur mycket jag längtar alltså helt sjukt.

Men det är nu bara 15 timmar kvar sen sitter vi i bilen påväg upp och lyssnar på Björn Rosentströms låt hulstfredsfestivalen såklart! HUHUHUHUHU, fy fan vad vi ska ha kuuuuuuuuuul ;D;D

HULTSFRED 08 HERE WE COME!

Hultsfred 08


Onsdag.

Då var det onsdag idag vädret suger och det blåser som in i norden. Undrar vart tusan sommaren tog vägen? Det känns förtillfället som höst ute. Tog på mig alldelles för lite kläder i morse när jag åkte i väg trodde jag skulle frysa röven av mig men det gjorde jag ju som tur var inte.

Idag har jag och Johannipanni varit i stan och stoftat lite, jag köpte mig ett vitt linne till hultan som vi ska skriva på i morgon kommer bli fett nice. Sen köpte vi thai / kines mat jag säger att det var kineser som jobba där med enligt Johanna var det thailändare, skit samma maten var iallafall as gott. Sen satte vi på en film love något hette den haha bra förklaring Brittany Murphy var med eller vad hon heter, filmen var iallafall bra och rolig.

Nu sitter jag hos Metsan med Louise och Metsi, tittar på fotbollen vad har hänt med mig jag som inte gillar fotboll. Nej men det kan faktiskt vara ganska trevligt speciellet när Sverige spelar men idag spelar ju Portugal och där spelar ju Ronaldo och han är ju bara för jädra snygg vilket gör det hela mycket roligare haha. Dessutom vann ju Portugal så det är ju fett nice..

I morgon blir det packa och fixa en massa inför hultan som jag längtar, gaaaaaah ;D;D men nu jävlar i det är det bara 2 dagar kvar!

Sensual seduction.

Min dag har varit bra, började med att jag städade mitt rum mindre kul men resultatet blev kanon som vanligt. Efter det åkte jag ner till råå och besökte sjukgymnasten. Han tryckte och knäckte och hade sig, kändes lite grann kan jag säga men vart skönt ändå. Fast nu är jag öm och det verker lite sånt man får ta. Ska dit där en gång till och behandla ryggen alltså knäcka / trycka osv, fett nice ändå.

Sen begav jag mig ner till stan mötte Johanna panna på hennes jobb hamnkrogen vi gick hem till henne sen gick vi tillbaka till hampan igen och åt varsin cesarsallad sjukt gott tack så mycket Johanna! Efter att vi käkat gick vi tillbaka till hennes pappa handlade lite jordgubbar mums vad det var gott, årets första jordgubbar för mig. Nu är jag nyss hemkommen från metsan där var jag My, Johanna, Louise och skävklart Metsi. Vi tittade på självklart på fotbollen as gött att Sverige vann, jag trodde faktiskt vi skulle loosa fett men det gjorde vi inte haha.



Nästa match mot Spanien den 14 juni ses på Hultsfred fy fan vilket drag det kommer va!

Tisdag.

Godmorgon eller kanske godmiddag!

Jag vaknade iallafall för en timme sedan så det är morgon för mig.. Idag är det inte så fint väder blåser och är molnigt men det får man väl ta om det bara är idag. Kan gott ösa ner ordentligt sen bli fint igen tycker jag. Idag ska jag till äntligen till sjukgymansten på råå så ska han ta reda på vad det är för fel på min rygg eller ja det vet jag redan. Mitt ena ben är längre än det andra men han kanske har någon lösning så jag slipper ha ont hoppas på det iallafall. Sen när Johanna har slutat idag vid sex tiden så ska hon bjuda mig på mat på hamnkrogen ska bli riktigt gott och msyigt. Hoppas bara inte det regnar då.



En snygg bild på mig och Johanna haha ;D

Bilder från studenten.



jag :)



Johanna och Cliff



Jag och pappsen



Johanna och jag



Hela familjen får bli den avslutande bilden, tack för en trevlig kväll och Grattis till studenten Billy!

Sommarlov

Okej det har det varit ett tag men har varit seg med att uppdatera igen!
De gågna dagarna har iallafall varit super roliga, så jag tänkte dra nästan allihopa här och nu.

Onsdag: blev en mysig frukost hemma hos lullan sen begav vi oss till skolan för att uppleva den fattigaste skolavslutningen ever. Men vi hängde inte läpp utan vi tog vårt pick och pack och stack typ haha nej men vi åkte till vårt kära grannland Danmark såklart! Det inhandlades lite alkohol sen satt vi och mös hela dagen på kronborgslott. Vid fem tiden åkte vi till Sverige igen och gick upp och käkade på donkan mums! Sen gick vi till Gröningen där halva helsingborg befann sig, men det var trevligt fast inte lika trevligt som det var i Helsingör.

Torsdag: den stora dagen för alla lyckliga studenter. Åkte ner till stan med mamma och pappa och tittade när min bror sprang ut för hallbergstrappor gav honom blommor, skylt osv. Sen gick vi till hamnkrogen och tog varsin cider. Vid halv tre när alla sprang ut satt vi fortfarande på hampan så min bror och hans kompisar missade det "riktiga" ner springet. Men lika glada var dem för det, mötte upp Johanna och gick hem till hennes pappa. Vi bänkade oss på balkongen eller jag gjorde och tittade på alla studenter som åkte förbi i sina flack/bilar, fy fan vilken härlig känsla det måste va. Nästa år är det vi som står det och det kommer bli så himla kul. Vid fem tiden gick vi upp till Olympia där vi hade studentfest för min bror. Det var god mat, mycket alkohol och trevliga gäster. Dock gick alla lite för tidigt enligt mig, men men ibland blir det så. Vid elva gick även vi ner till stan. Johanna ville på någon studentfest men det ville inte jag och Kim så vi mötte Louise också gick vi tre hem till Angelina, stannade där ett tag sedan gick vi till Steakhouse.

Fredag: blev en lugn dag med mycket gottor hihi ;D

Lördag: Blev en lugn dag men inte en lugn kväll. Jag och Louise lagade mat här hemma as gott, vi grillade kyckling också åt vi kyckling med pommes och sallad. Var meningen att vi skulle ta det lungt men blev inte så för vi snappade upp att Linnéa skulle ha förfest så vi åkte dit tillsammans med Pesa, Linda och Angie. Mycket trevligt var det och efter förfesten blev det som vanligt Steak House. Träffade en massa hel galna människor och kul hade jag så det var ju bra.

Igår och idag har jag bara tagit det lungt solat och badat och njutit av ledigheten. Har inte riktigt ännu fattat att det är sommalov. Lär väl inse det snart haha, nästa år början jag trean alltså ett endaste år kvar i skolan fy fan vad skönt!

En dag på stranden.

Idag har jag tillbringat min dag på stranden på rååvallar med min älskade vän Louise. Vi åkte ner till stranden redan klockan elva också köpte vi frukost på ica som vi sedan åt på stranden, jätte mysigt. Vi stekte som aldrig förr idag haha. Har aldrig använt så mycket olja som jag gjorde idag eller vad du säger du Louise haha. Metsi tittade också förbi en stund men hon stannade inte så länge men det var trevligt ändå. Jag och Louise var på stranden i fem timmar och det har satt sina spår, fy farao vad jag har bränt mig på ryggen än så länge svider det inte men det är varmt. Hoppas och ber att jag inte har bränt mig någon annanstans.

Nu sitter jag här hemma hos Louise men hon duschar förtilfället, halv hysterisk är hon också men det löser sig. I morgon är det sommarlov fy fan vad det ska bli skönt!

Måndag den 2 Juni.

Känns konstigt att skriva juni fattar inte att det redan är juni gud vad tiden går snabbt.
 
Idag var det den sista riktiga skoldagen för denna terminen känns otroligt skönt. Vi gjorde inget vettigt idag utan vi såg bara på film, snacka betyg, åt kakor / godis och drack saft. Sånt onödigt man gör nu sista tiden i brist på annat. Efter skolan skulle jag och min kära lullu till stan men dock blev det ej så. Istället åkte vi till väla med Louises mamma, mycket skönare att åka bil dit + att det är tusen gånger svalare på väla än vad det är i stan.

Köpte studentpresent till min kära bror vad kan jag tyvärr inte säga han kanske läser min blogg, risken är minimal men man vet aldrig. Sen köpte jag även ett linne jag ska ha till skolavslutningen, kjol har jag redan. Egentligen vill jag ha klänning på skolavslutningen men efter som jag är hemskt kräsen har jag inte hittat någon klänning. Har nog dem senaste veckorna provat över 50 klänningar. Alltid är det någon fel på klänningen / min kropp. Eller så är det helt enkelt fel på mig, nej det kan det inte vara det är helt enkelt fel på klänningarna.

I morgon blir det stek till max, jag och Louise tänkte åka till stranden redan klockan elva i morgon. Riktigt härligt ska det blir. Älskar att vara på stranden med henne för hon brukar inte vara en kruka så vi brukar bada mycket och spela mycket spel haha typ barngeni och skippo. Jag menar det är så otroligt tråkigt att bara ligga ner och pressa. Man måste helt enkelt göra något.Kan inte fatta att det är sommarlov på onsdag men fy fan vad det ska bli gött.

2 dagar till skolavslutningen
3 dagar till studenten
11 dagar till hultan

Som jag längtar!


 


En ganska onödig lista, men i brist på annat funkar det.

dagens låt: Amanda Jensen - Amarula tree
agens frisyr: strandigt
dagens smink: nada
dagens klädsel: puma shorts och lila linne
dagens roliga händelse: när vi åt innan haha
dagens planer: se en film sen sova väldigt gott
dagens vill ha: något att ha på mig på skolavslutningen
dagens drog: chips
dagens tråkigaste: att det är skola i morgon, fast sista "riktiga" dagen denna terminen
dagens måste: har inga måsten idag jag bara softar,
dagens dricka: coca cola zero
dagens köp: en bussbiljett
dagens mat: TACOS ;D
dagens kärlek: min kära mor
dagens mående: trött som aldrig förr 

Dagens låt.



Amanda Jensen - amrula tree

Söndag.

Nu var det väldigt länge sedan jag bloggade, jag har inte dött för er som trodde det men har helt enkelt inte kännt för att blogga. Men nu kommer det ett inlägg..

Har inte varit i skolan sen i onsdags och då redovisade vi bara vår praktik sen fick vi gå hem. På torsdagen var vi lediga så på kvällen passade jag och Johanna på och festa till det lite. Inte för att hon var ledig på fredagen, det var förvisso inte jag heller. Men iallafall vi var på fest hos Alex i Rydebäck och det var mycket trevligt. Dock var det lite hemskt att vi vaknade av att tre killar badar nakna i badkaret, men det är väl sånt man får ta när man sover på toaletten haha.

I fredes blev det mys hemma hos Johanna. Jag, Johanna och Astrid lagade riktigt god mat, nypotatis skivad i bitar i ugn, fläskfile, bearneise sås och en god sallad. Var meningen att vi bara skulle ta det lungt och mysa men det blev inte så. Lite senare kom även Kajsa, Louise och Kim. Var hos Johanna ett tag och förfestade och sen gick vi till stekan och det var väl inte så jätte kul faktiskt.

I går stekte jag hela dagen på Gröningen med Linnea och Johanna, på kvällen var det dags för 18 års fest för Sandra. Trodde det skulle bli skit kul men det blev det tyvärr inte. Var typ inga människor och större delen av festen bestod av killar inget fel med det men killar dansar inte och bjuder på sig själva, visst finns det sånna killar men dem var iallafall inte på Sandras 18 års fest. Vid tolv tiden åkte vi iallafall efter mycket om och men in till stan. Vi gick självfallet till vår bästa vän Steak house jag och Louise då. Metsi kom även senare.. Det var najs där i går, förutom en person som i princip sabbade hela min vistelse där inne haha. Nej fy fan för dig vad tror du egentligen..


RSS 2.0