Hatar allt som har med blogg att göra..

just nu sitter jag och dricker ett glas vitt med emilia:) vi ska snart ner till staden och svira lite.. men TÄNK, jag sitter här och skriver ett inlägg i en blogg, jag som hatar allt som har med blogg att göra .. :S men jag kände att jag, för en gångs skull, skulle testa det och se hur kul det va, men ja.. hur kul är det, inte mkt som händer i mungiporna inte och jag som ändå har torr humor (; nej men humor ligger mer år karsten hållet...

jag vet, ni kommer inte kunna bärga er till nästa inlägg från mig (;
XOXO secret


På det idag igen?

Idag mår jag förvånansvärt bra men är trött och sleden som vanligt en lördag hehe. Blev väckt klockan halv ett så fick upp och hoppa då. Åt frukost med Mojjan sen blev det en lång promenad på stranden med Kajjan. När vi kom tillbaka hit åt vi lite tacos och nu har jag bara suttit här och lökat hela dagen. Jag som skulle plugga kommer sitta i morgon med panik över mitt tal som jag inte ens har skirvit en hel mening på suck, att man alltid gör samma sak!

Nu väntar jag på Kajjan igen vi ska äta god middag med min mamma potatisgratäng med kött och lohmanders bearniesesås ska bli riktigt gott, känner att jag börjar bli hungrig nu igen. Ikväll är det tänkt att jag och Kajsa ska ut men vi får se hur det blir med den saken. Får kajsa sin vilja igenom blir det en fet utgång och om jag får min blir det en skön hemma kväll. Men kan faktiskt inte bestämma mig för vad jag vill är sugen på båda. Så vi får helt enkelt se, återkommer i morgon med vad blev!


Set me free!

Igår var det galet kul, kvällen började med att jag, Kajsa och Louise begav oss till Landskorna och "hem" till Fredrica där Linda och hennes göteborgska vän pullan redan var. Emmelie joinade också efter ett tag och vi käkade tacos och sedan var förfesten i full gång. Frida och Angelica kom även dem och det blev ännu mer fest. Vid elva tiden åkte vi ner till stan där jag och Kajsa blev på någon konstig vänster avsläppta på Högaborg? Fattade ingeting, så vi fick snällt gå ner till stan och då blev det Bulls där jag råkade lägga mig rak lång i trappan som har resulterat i en sjukt svullen arm känns typ som det är en spricka men förmodligen är det bara inbillning.  För att dämpa min smärta fick jag och Kajsa dela en shotkanna och vi träffade även en hel del trevliga folk.
 
Klockan ett gick vi till Bakom där kön var jätte lång tydligen.. I sjävla verket stod vi kö i max en kvart men det var länge. Där inne var det som vanligt riktigt kul, vi dansade och dansade.

Tack så mycket för igår!



 




Torsdag

Skrev inte igår eftersom jag inte hade något intressant att dela med mig av. Var med Johanna och det var kul att träffa dig igen, hon har ju varit i Österrike den lilla räkan hela sportlovet dessutom. Sedan bestod bara min dag av plugg och väntan på att min bror skulle komma hem. Vid tolv tiden på natten kom han äntligen hem och hans tatuering var jätte fin ännu mer avundsjuk nu och han hade varit snäll och köpt en del saker till mig: armband, väska, tavla och tröja, tack så mycket för det!

Idag när jag vaknade av klockan var jag tröttare än vanligt fii fan, kan bero på att jag somnade klockan ett. Men iallafall masade iväg mig till skolan och gjorde provet som gick bra tycker jag. Sa hejdå till Corrin idag också som ska åka till Sydney i 3 månader nejdå inte avundsjuk hoppas du får det sjukt bra, kommer sakna dig.

Nu sitter jag här mätt och belåten har käkat en bakad potatis med kyckling från grafitti från ett tag sen, nu måste jag fixa mig för klockan tre ska jag ta bussen till jobb så vi hörs.

Use somebody

Inte mycket pluggande här inte, jag har ägnat mig åt annat som inte är fullt så viktigt som att plugga men ändå. Läsa bloggar är mycket roligare än att plugga. Och sedan har jag även ägnat mig åt att duscha en riktigt varm dusch var sjukt frösen.

Ingen har väl missat att Victoria och Daniel nu har förlovat sig och som Louise skriver det är väl inget att göra en såå stor sak av? Då är det ju typ intressantare att Nicolie Richie är gravid igen? Nej jag bara skojar men det finns ju viktigare saker att skriva om än om deras förlovning.

Har nästan precis också tittat på ett sex and the city avsnitt och det är bara för bra hur ofta man än har sett något avsnitt med dem. Är det bara jag som fått det för mig eller är det så att det kommer en film till om dem?


090224

Gårdagen bestod av skola där det var tradig samhälle sen turism och vid tre tiden slutade vi. Och då var det bara att bege sig till nästa ställe som var jobb. Så jag och Louise åkte till knutpunkten där de råkade slinka ner lite cheeseburagre och sedan tog vi tåget till Ängelhom och Lindab arena. På jobb var det som vanligt förutom att jag fick 23 gäster som skulle äta lite mycket men det fixade sig och det var alkoholkontroll igår. Så "cheferna" stissade upp en lite mycket, du får inte göra så, gör så, så jag blev fan helt nervös men vi klarade oss ganska bra, bara några anmärkningar men inte vårat fel.
 
Idag när jag vaknade var jag för trött för att orka gå upp och gå till skolan, dessutom hade jag lite huvudvärk och kände av min förskylning extra mycket, antagligen bara för jag kände efter. Hade självklart kunnat gå till skolan men jag orkade verkligen inte så jag sov vidare till elva. Och då åt jag och mamma en lyxfrukost bestående av räkmackor så gott. Mycket pluggande har det inte blivit idag, fick besök av Kajjan för ett tag sen så vi var ute och gick en runda. Men nu däremot måste jag sätta igång och plugga, höres!



Köpte denna boken på bokrean innan idag.
Hoppas den är bra!

Seg dag.

Har inte gjort allt för mycket idag men pluggat fick jag iallafall gjort lite grann, skrev iallafall klart min sammanfattning. Ätit en god middag har jag också gjort och städat mitt rum så nu är här rent och fint. Annars jag är på sjukt dåligt humör idag vet faktiskt inte varför men antar att det är för att lovet är slut och man måste gå upp tidigt igen och plugga. Men det löser sig i morgon är det en ny dag. Nu blir det film och så ska jag äta något gott!

Nästa vecka:
Måndag: skola, sen jobb på Lindab arena
Tisdag: skola, plugga
Onsdag: skola, plugga, min bror kommer hem ;D
Torsdag: skola, jobb
Fredag: äntligen helg, fest hos Fredrica
Lördag: feel like a princess
Söndag: ingeting

Söndag!

När jag vaknade igår mådde jag allt annat än bra men det ordnade upp sig och jag slog huvudet igår och käkade 3 korv med bröd. (Har inte ätit korv på typ 4 år) och det var hur gott som helst. På kvällen var det dags att fixa sig i ordning igen för att bege sig till Corrins avskedsfest, hon ska till Australien i 3 månader och praktisera. Så hon bjöd på middag flygande jacob och det var riktigt gott sen var förfesten i full gång för dem som pallade jag tillhörde dock dem som var helt slut och inte orkade festa igen. Men det var hur trevligt som helst ändå och vid elva tiden åkte vi in till stan, gick upp till Shakespeare där det var galet som vanligt. Vid ett tiden gick dem andra vidare och jag åkte hem var så trött.

Idag är jag lite piggare men inte mycket är sjukt sleden och är fett depp eftersom lovet nu lider mot sitt slut. Det är inte klokt vad snabbt det går när man har lov. Men snart är det fredag igen och då är det all in än en gång!

Dagens planer ser ut så här: plugga till marknadsföring för turism provet, se Changeling om den kan laddas klart snart, äta god middag med kyckling, kanske få lite frisk luft.

Fridas 19 års fest!

Visst blev det skoj igår men kan inte bli annat när man festar med dem i klassen. Kvällen började inte så bra dock eftersom först hittade inte vi inte till Fredrica och sedan hittade vi inte hem till Frida men det löste sig och vi kom fram vid halv sju tiden. Hos Frida bjöds det på fördrink och sedan en god gryta och till efterrätt blev det kladdekaka med grädde och det var riktigt gott. Sen var festen i full gång och vi spelade ölspel & sanning eller konsekvens haha sjukt. När vi alla var fulla och glada åkte vi tåget in till Stan, där vi först gick till Shakespears och efter det blev det en snabb runda på Bulls. Sedan gick jag & Louise till Tivoli där det var Corona winter party och Corrin hade vunnit vip så det blev öl i massor, jag som inte ens gillar öl haha. Kvällen avslutade vi på Crom där det var galet mycket dans på borden till och med och jag hade riktigt kul.

Tack för igår!



Jag & Corrin



Pusss.

Fest fest fest!

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på party musse, stinker brun utan sol gör jag också fiii fan. Ska snart bege mig in i duschen och duscha och sedan fixa mig i ordning för en riktig festar kväll. Innan idag var jag och mamma som sagt på sjukhuset och hälsade på Jessica, riktigt trevligt faktiskt trots att vi var på ett sjukhus. Ikväll är det Fridas place som gäller sedan staden och det blir all in med Wolga, återkommer i morgon med bilder och liknande. Ha en skoj kväll för det ska jag ha!


Torsdag natt

Äntligen hemma från jobb, slutade klockan tio och är hemma klockan tolv men det är sånt man får ta när bussar och tåg inte passar. Iallafall min dag började bra tog det lungt innan jobb och sen åkte jag in till stan och köpte present till Frida som har 19 års fest i morogon. Klockan halv fem var jag och Louise på jobb och allting flöt på som vanligt och för engångsskull så vann Rögle mot Modo med 6 -2 så det var riktigt kul faktiskt.

I morgon blir det fest och jag tror & hoppas att det kommer bli sjukt kul, men det kan inte bli annat när SMTU3 är igång. Nu blir det sängen ska upp vid elva i morgon för att sedan åka till sjukhuset med mamma och hälsa på mammas kompis Jessica, så godnatt mina vänner!


En liten lista!

folk får gärna kalla mig Emme eller Emilia
något jag gillar med mig själv är att jag har lätt för att skratta
något jag inte gillar med mig själv är att jag lätt blir irriterad för minsta lilla
jag är rädd för döden
jag kan absolut inte lösa ekvationer och annat som har med matte att göra
jag tycker om att umgås med mina vänner & min familj & självklart festa
just nu vill jag åka utomlands dit där det är över 20 grader
bästa känslan som finns är när allt flyter på som planerat
värsta känslan som finns är panik, när man verkligen inte vet hur man ska göra.
det godaste godiset som finns är cheezballlz men det räknas nog inte som godis
innan jag dör vill jag ha rest runt i nästan hela världen & gjort något bra för
mänskligheten
min käraste ägodel är absolut min dator
i present får du gärna ge mig pengar det får man aldrig för mycket av
just nu har jag på mig jogge, vit t-shirt och en svart kofta
jag tror på att man ska leva i nuet och absolut inte på gud
min favoritlåt just nu i - rony med Sophia Somajo
mitt stjärntecken är vågen och jag är verkligen en typisk våg
min favoritbok är någon självbiografi
min favoritfilm är förtillfället Twilight
mitt favorit tv-program är gossipgirl
min favoritparfym är DKNY det röda äpplet 
jag äter gärna
tacos & kinamat
jag dricker gärna cola och juice

Crossing the Rubicon

Heter The sounds nya album som släpps i Maj, snart var det tre år sedan dem släppte ett album så det är verkligen på tiden. Har alltid tyckt att deras musik har varit bra och de gamla låtarna är lite för uttjatade nu, men dem är lika bra forftarande. Men som sagt ett nytt album hade inte skadat. Förra sommaren igen uppträdde dem i Helsingborg när det var någon form av vattenfestival om jag inte minns fel och det var så bra! Fattar inte varför dem bara har alla sina konserter i USA, dem borde spela mer i Sverige och framförallt i Helsingborg det är ju faktiskt här dem kommer ifrån.


Onsdag.

Idag är det verkligen inte lika fint väder som det var igår men så länge det inte regnar är jag glad, nu snöar det och det har det gjort i stort sett hela dagen iallafall sen vid elva när jag vaknade. Synd man inte är liten längre för då hade man uppskattat det på ett annat sätt och gått ut och lekt i snön.Innan idag vid två tiden åkte jag mamma & pappa in till stan och åt kina mat på Östernspärla och det var riktigt gott är fortfarande jätte mätt. Nu Ska vi spela Yatzi och fika lite blir en riktigt hemma dag tillsammans med mamma & pappa. Och det kan ju vara väldigt mysigt ibland, har inget mer att berätta för tillfället händer som sagt inte så mycket idag så jag återkommer!

Dagen

Som nu faktiskt har blivit natt och en ny dag. Iallafall jag & Louise var ju i Landskrona innan idag och badade på Karlslundsbadet och det var till en början förjävligt kallt så vi höll på att dö i vattnet. Och när det äntligen var ledigt i bubbelpoolen var där en massa skrikande och lekande barn som roade sig med att stänka vatten på varandra, men tyvärr kom de ju inte bara på dem utan även på alla andra som satt i poolen. Ett tag höllt jag på att dränka allihopa men jag skrek på dem lite så kändes det bättre. När jag och Louise ätit pommes och hamburgare kändes det ännu bättre och då blev det faktiskt ganska kul att vara på badhuset, men jag tror nog faktiskt att vi har blivit lite för gamla för sånna här slags badhus. Jag tål helt enkelt inte alla skrikande och lekande barn och dem finns det ju gott om på äventyrsbad.

Min kväll har jag spenderat med Kajjan & Natalie, vi tittade först på Shear Genius där Dee vann, var inte så insatt i programmet men trevligt att en tjej vann för engångskull. Brukar nästan alltid vara killar som kammar hem det mesta nu för tiden. Sen satte vi på filmen Quarantine den amerikanska verationen av Rec och den var inte särskilt bra, nu har jag förvisso inte sett Rec men Kajsa sa att det var exakt samma handling och repliker i den som i Quarantine. Och hon tyckte Rec var mycket bättre, så ni som funderar på att se på den amerikanska versionen se Rec först. Nu tänkte jag stänga av datorn och krypa ner i min säng och läsa min braiga bok och sedan sova så godnatt!

Memories.

Har nyss suttit och tittat på bilder från 05 - 08 och vad många minnen det finns, varje bild man tittar på visar något som man så väl kommer ihåg. 05 var helt underbart och sommaren går inte att förklara så bra den var, 06 var inte lika bra men ändå ett år som är värt att minnas. 07 med ven och hela köret, och 08 med hultan och hela köret.

Låter bilderna tala för sig själv:

2005:



Helsingborgsfestivalen



Påarpsfesten



Lovisas första fylla

2006:



Randomfest



Asgers hel galna fest

2007:



Alla fester hos Johanna



Bakken med klassen


Och självklart en massa massa mer!

Beyonce - Halo



En väldigt bra låt :) Så lyssna nu och njut!

Solig Tisdag

Vilket underbart väder det ser ut att vara utanför fönstret snö och sol. Dock tror jag och vet jag att det är kallt och jävligt. Ser ut som vår eller sommar om man bara tittar på himelen men man ser ju att det ligger snö på taken och marken tyvärr. Visst det är mysigt till denna årstiden men jag är trött på kyla, jag vill ha vår nu!

Idag blev det lite ändrade planer ska inte mysa med Kajjan utan jag och Louise ska bege oss till LA och bada på Karlslundsbadet heter det nog va? Och Louise tror hon ska dränka mig men i sjävla verket är det jag som kommer dränka henne. Nej vi ska bada bubbelpool, äta pommes och bara gotta oss.

Förresten måste bara tipsa alla om Magdalena Graafs bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

 

Den är riktigt bra så om ni inte har läst den läs den.
Jag håller på och kan knappt sluta läsa den!

090216

Det gick jätte bra på Alex Design och kalaset gick på 2900 kr, hoppas nu verkligen klänningen blir perfekt för annars är det ju inte värt så mycket pengar men det tror jag den kommer bli. Efter det tog jag och mamma en snabb fika på Åhlens bestående av kakor,kaffe & juice så det ska va när man har lov unna sig massa gott.

Nu är jag nyss hemkommen från Louise fis, var meningen att vi skulle plugga på vårt projektarbete men sjävklart blev det inte så. Vi svarade iallafall på något viktigt mejl men rapporten tittade vi inte ens på men det är som sagt lov. Däremot åt vi godis, kollade på det nya programmet charter hjälter som var lite för b och vi tittade även på plastikdrömmar. Fy för vad äckligt det är när man plastikoperar någon, jag visste att det var äckligt men inte såå äckligt. Såg ju ut som han misshandlade dem haha. Men ett par sånna fina bröst som hon den sista fick hade man ju lätt inte tackat nej till!



Jag tycker det är helt ok med plastikoperationer så länge man inte ser ut som hon.

Äntligen!

Jackan är nu min okej inte riktigt ännu, men den är beställd och jag blev sjukt glad när jag såg att den fanns i storlek 38! Wihoo vad kläder, skor & väskor kan göra en lycklig.

Har för ett tag sen ätit en god frukost tillsammans med min älskade mammi, och snart ska jag göra mig i ordning för att åka in till stan som sagt. Är så rädd för att jag ska ångra mig gällande min balklänning men snart finns det ingen återvändo när jag visat han dem bilderna så blir balklänningen ungefär så ju, men den ska nog bli hur snygg som helst!

Igår ringde min bror hem som är i Thailand för er som inte vet och han den jävelen har tatuerat sig, aldrig trodde jag att han skulle göra det. Det är jag som alltid har snackat om tatueringar och han har sagt att det är fult och att han aldrig hade kunnat tatuera sig. Också har han gjort det nu blev lite chockad kan jag lätt säga, snart kommer bildbeviset på resedagboken ska bli spännande att se. Och jag är sjukt avundsjuk, så nu kan inte jag vara sämre än honom så när han kommer hem sitter det en tatuering på min kropp också ehm förhoppnigsvis om jag någon gång kan bestämma mig kanske?

Lov lov lov

Och det är så skönt!

Veckans planer ser ut så här:

Måndag: till Alex Design fixa med balklänning & stan med mamma, träffa Louise
Tisdag: mysa med Kajjan hela dagen lång ;D
Onsdag: Landskronabadet med Lojs och Kajsi
Torsdag: jobb på lindab arena
Fredag: 19års fest hos Frida & all in utgång
Lördag: må bra eller inte
Söndag: ha ångest lovet är slut ;/


Glasögon.

Idag har jag för första gången på väldigt länge använt mina glasögon nästan hela dagen, men dem är fan inte bra. Har förmodligen fått sämre syn för känns som jag ser bättre utan dem. Och sen är dem så satans små när jag ska kolla upp eller ner för jag får lixsom lyfta hela huvudet upp eller ner eller åt sidan. Så vart jag vill komma med detta är att jag skulle vilja ha ett par nya snygga glasögon. Får ta och boka tid för en ny synundersökning och kolla in några nya bågar.

Typ ett par sånna hära vill jag ha, det ska iallafall vara tjocka svarta bågar märket bryr jag mig absolut inte om tycker det är totalt oviktigt på ett par glasögon!



p.s filmen laws of attraction var bra & rolig! d.s

Get it out.

Nu har jag ätit god tacos paj och även hunnit med en liten runda på stranden där jag verkligen fick rensa mina tankar i min ensamhet. Kajsa tycker jag är knäpp när jag är ute och går själv, men det är så otroligt skönt ibland när man bara känner för att vara för sig själv. Och idag tänkte jag verkligen mycket på allt möjligt, promenaden hade sin orsak så jag tänkte mest på det. Ibland blir det så och det är så otroligt tråkigt, men jag vet att du tycker om mig ändå precis lika mycket som jag tycker om dig med. Vi måste nog lära oss att hantera vår ilska, jag har sagt det förr och säger det igen ge min en box säck så att jag kan slå ut all min ilska.

Ska alldeles strax käka chokladpudding och titta på film.



Blir denna filmen en tramsig romantisk komedi men det är säkert bra, det är ju iallafall bra skådespelare med!

En liten förändring

Skadar ju aldrig så därför bytte jag ut lite färger och texter på bloggen också blev den helt plötsligt mycket snyggare, dock hade jag velat ha en riktig profsig header men va fan orka bry sig med mina få läsare jag har. Så nu får designen vara som den är nu!

Idag är det en riktigt seg söndag, men det är ganska skönt att bara njuta av ledigheten ibland och dessutom behöver jag inte ha det minsta lilla ångest idag eftersom det är lov hela nästa vecka.

Än sålänge har det inte hänt något kul idag och senare idag ska jag bara äta underbart go tacospaj och sedan titta på film. Så vi hörs senare!


Alla hjärtans dag i ett nötskal!

Alla fjärtans dag började med att jag och Louise begav oss till Jobb och där var det som vanligt får man väl ändå lov att säga. Maten var god, det var inget överskattat alla hjärtans dag trams, och rögle förlorade igen! Efter jobb gick vi igenom hela Ängelholm för att komma till tågstationen och det var kallt och jävligt men vi fick ju ändå ganska trevligt sällskap!

Sen åkte vi hem jag och Louise var och en till sitt för att fixa till oss för en riktigt festar kväll trodde vi. Kajjan joinade också och så var vi alla tre här hos mig gjorde oss i ordning och drack lite vin. Vid elva tiden åkte vi in till stan och gick till Club Glidslem men det var inte mycket att hänga i granen haha så det blev en runda inom Shakespeare. Och där var det en massa galna människor faktiskt, men tyvärr var festhumöret vid denna tidpunkt lika med noll. Så vi tre deppiga tjejer gick och åt på kebab house, där blev det kvällens roligaste när Kajsa frågar en som jobbar där hur gammal är den där? (pekar på 1920-talets modell av bandspelaren inne på kebabhouse) och han svarar kl 9. Det kanske inte låter så roligt men vi alla tre höll på att dö av skratt och mannen som vi frågade fattade absolut ingeting haha!

Så kvällen slutade tidigt redan vid ett tiden men lika bra var väl det för på fredag blir det jävlar i det all in det kan jag lova.
                                                                                                

Mina favorit tjejer och jag :)


 


Myskväll!

Har nyss avnjutit en god middag bestående av hasselbackspoatis, fläskytterfilé och lomanders bearniesesås och det var underbart gott. Nu har jag nyss smörjt in mig med bus som om ett tag kommer jag inte lukta sommaräng stackars Kajjan. För hon kommer alldelles strax och håller mig sällskap denna fredagskväll, vi ska dricka cola och mumsa på cheez ballz mina absoluta favoriter låter alltså som det kommer bli en toppen hemmakväll framför lets dance och därefter en film.


Tonight!

Ikväll vet jag inte vad som händer verkar som det blir en hemma kväll och det kan ju vara skönt eftersom jag ska jobba i morgon. Men självklart är jag sjukt sugen på att festa som vanligt fast får hålla mig till i morgon. I morgon är det ju även dagen som alla singlar hatar? Pratar ju självfallet om alla hjärtansdag. Kan inte påstå att jag hatar den dagen men det är en sjukt överskattad dag som bara affärerna tjänar på. Men det kankse jag bara tycker eftersom jag inte har någon pojkvän haha. Då är det ju tur att jag ska spendera alla hjärtans dag på jobb och efter jobb blir det förmodligen en go utgång tillsammans med min älskade Louise. Som jag även firade alla hjärtans dag med förra året och då blev det hur bra som helst!

Vet ni varför vi firar alla hjärtans dag egentligen? Eller varför vi började fira alla hjärtansdag? Det visste inte jag men tog reda på det och från början var det för att typ hedra helgonet sankt Valentin. Men på medeltiden började denna dag handla om romantik & kärlek också har det bara fortsatt så..



Fredag den trettonde

Otursdagen om man nu tror på sånt trams vilket jag inte gör!

Idag vaknade jag upp vid elva tiden och var hyffsat utvilad dock hade jag huvudvärk igen? Fattar inte det, det kan ju inte vara det med glasögonen om jag vaknar med huvudvärk.. Aja gjorde frulle sen låg jag och degade i soffan och tittade klart på filmen jag och mamma började se igår ett perfekt mord. Har även städat mitt rum idag och det behövdes verkligen ganska dammigt var det och katthåren ska vi inte snacka om, varför fäller mig söta älskade katt så mycket? Måste vara något fel på honom.. När pappa kom hem vid två tiden hade han tagit med sig Idolkaraoke spelet från jobb, men självklart funkar det inte eller så är det vi som är otekniska? Jag som ville sjunga, det är ju även perfekt på en förfest kanske inte idolkaraoke men karaoke överlag är ju riktigt kul tycker jag iallafall som älskar att sjunga.


Hos Johanna

Hej hopp i lingondalen! 

Är hemma hos Johanna nu, hon håller på att packa för hon ska till Österrike i morgon och nejdå jag är inte avundsjuk. Jo fy för jag vill också komma bort även om jag aldrig har åkt skidor så hade det varit gött att komma iväg och festa satan och kanske prova på att åka skidor. Men någon gång i framtiden kanske när Johanna ska säsonga i Österrike..

Annars ikväll händer det inget jag vill festa loss men det var jag tydligen ensam om, tänkte ju att jag och Louise kunde dra till Bakom nu när Johanna ska jobba. Äh får partaja nästa fredag eller på Lördag ;D



Johanna & jag i somras :)

Sophia Somajo - I-rony



Måste erkänna att denna låten är riktigt bra Kajjan :)

Sportlov!

Självklart försov jag mig i morse men tog det lungt och vid halv tio tiden var jag i skolan som var helt onödigt men det visste jag sen innan.. Vi skulle ha lektion i över två timmar utan lärare men något litet fick vi iallafall gjort. Efter skolan åkte jag och Louise in till stan och gick och åt lunch på Mezo blev en räk & kräft sallad för min del och det var riktigt gott. Sedan blev det en visist på H&M och Gina så nu är jag ett litet sött rosa linne rikare. Louise skulle till sjukhuset klockan två så vi asade oss upp för terasstrapporna för att någon dum jävel kom på att vi skulle gå i till lassarettet haha undrar vem det var? Nu är jag hemma och det gick bra för Louise inget allvarligt än så länge.

Äntligen är det lov och jag kan andas ut lär väl bli sjuk nu, nej det får jag verkligen inte hoppas. Sitter redan här med värsta skallebanken precis som igår den vill inte ge sig konstigt beror nog på att jag slarvar med glasögonen. Ikväll eller ja senare är det tänkt att jag ska träffa Johanna men än så länge har jag inte hört något av henne och hennes mobil är avstängd så vi får se vad som händer annars ska jag bara mysa hemma, massa bra på tvn ikväll!

090211

Då börjar denna dagen dra sig mot sitt slut ganska skönt faktiskt! Sen jag kom hem idag har jag inte gjort något vettigt alls förutom att typ sitta här och fundera ut en ny design som jag tyvärr inte kom på, och sen har jag skickat massvis med sms till Louise som vanligt. Har även ätit en kycklingsallad från grafitti. Så inget intressant har hänt idag men i morgon däremot hoppas och känner jag på mig att morgondagen kommer bli så mycket bättre än vad denna dagen har varit..

Nu ska jag titta på semstersvenskar och sen blir det förmodligen en film med mamma, har ju trots allt sovmorgon i morgon till nio woho länge. Det borde vara förbjudet att börja skolan innan klockan halv tio på morgonen! Nu tvn hörs.

Chace Crawford



En riktig snygging.

Not a good day.

Idag känner jag att allt är jobbigt & tråkigt, jag vill bara bädda ner mig under täcket och vakna upp när det händer lite mer roligare saker.. I skolan var det helt ok men vi var tvugna att vara kvar till två (skulle vara publik till de som redovisade sina projekt), så jag med mina två knäckemackor i magen höll på att svälta ihjäl och huvudvärken ska vi inte ens snacka om. Men nu har jag mat i magen och huvudvärken släppte lite grann. En annan tradig grej är att vi fick tillbaka samhällsprovet innan idag och jag fick absolut inte det betyget jag ville ha. Visst det gick inte kanon bra på provet men inte trodde jag att jag bara skulle få godkänt? Blir verkligen inte nöjd när jag får det, så får väl bättra mig till nästa gång..

Pratade med min bror nyss på msn och jag vill också åka iväg, jag vill bada & sola hela dagarna och festa hela nätterna långa. Livet är bra orättvist ibland, men någon gång i framtiden ska jag också ut och resa, det kommer! Nu ska jag kolla på bilderna min bror & dem förhoppningsvis har lagt ut på resedagboken och bli ännu mer avundsjuk och deprimerad.



Detta hade man ju inte tackat nej till, rena paradiset.

Skinnjacka.



Tänkte precis beställa denna snygga skinnjacka för att försöka få mig
 själv på bättre humör, men då är den självklart slut i min storlek, suck!!

A good tuesday

Skolan idag rullade på bra och på svenskan höll jag mitt tal om adoption och det gick alldeles utmärkt förutom att jag typ var nervös i kroppen haha mina ben skakade om jag stod still. Tror ingen märkte det men kan inte förstå denna ständiga ofrivilliga nervositet trots att jag inte känner mig nervös aja någon gång kommer jag över den. Efter skolan gick jag och Louise till badhuset på söder och simmade 40 längder, riktigt gött att få röra på flärret. Får jag ta och göra oftare, när jag kom hem gjorde jag en god tonfisksallad och kollade på gårdagens Prison Break efter det kom min kära vän Kajjan hit så det var hon och jag & Kersten ett tag, vår favorit. Nu har vi kollat på alla nightvision avnsitt med honom och jag säger bara jag kener vad jag kener.

Vid sju tiden gick vi hem till Kajjan också tittade vi äntligen på Twilight inte världens bästa kvalle men fy farao vilken bra film. Jag som aldrig har gillat overkliga filmer med till exempel vampyrer men denna filmen klår allt.



Så nu är även jag som så många andra tjejer kär i Edward Cullen, vilken snygging alltså!

Måndag hela dagen lång.

Har varit ute med Johanna och gått nu ikväll sen har jag även lyckats träna lite på mitt tal, fast jag kan det absolut inte än men jag orkar inte träna mer. Skolmotivationen ligger på nol, jag vill ha lov, men snart då får man andas ut ett tag. Men då klagar man väl på det? att man inte har något att göra på lovet. Aldrig är man nöjd iallafall inte jag gnäller och har mig, man borde tänka lite på barnen i Afrika för vad är våra problem jämfört med deras? Fast så kan man inte heller tänka? Då skulle man ju gått runder och mått dåligt över hur bra man har det jämfört med dem.

Nu får jag väl ta mig i kragen och träna lite mer på mitt tal så jag förhoppnigsvis lär mig det och inte är nervös i morgon av den anledningen, sen blir det csi och efter det bingen direkt. Så vi hörs i morgon!


Veckans planer

Måndag: skola, plugga & gå ut och gå med Johanna
Tisdag: skola, simma med lojs?
Onsdag: skola, träffa kajjan äntligen se twilight?
Torsdag: skola, njuta av lovet
Fredag: ledig! mys på kvällen
Lördag: Jobb på lindab, PARTY ;D
Söndag: bara ta det lungt

Blonds have more fun?

Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha till balen men jag har ungefär en månad på mig sen måste jag börja fixa håret ljusare men frågan är vad som passar lila bäst?



Ljust eller mörkt?


Måndag

Sitter i skolan nu och har lunch blev två knäckemackor och ett äpple fin fin lunch eller inte, är fortfarande hungrig men sånt man får ta när det är fettfläsktärningar i matan med potatisbullar. Innan lunchen hade vi först samhälle med Egil och det var som vanligt, man fattar ingeting. Sen nu ska vi snart ha Turism igen och det hade vi efter samhällen med, fick våra betyg för höstterminen dock fick vi inte reda på dansbetyget men religionsbetyget fick jag äntligen reda på och jag fick det betyget jag ville ha.

Idag efter skolan ska jag hem och plugga på mitt tal som ska hållas i morgon hoppas jag har gjort rätt nu! Annras händer det inget interessant idag. Lär bli en tradig sketen måndag men snart så är det lov och då jävlar i det händer det grejer, okej kanske inte men det lär bli skönt!

090208

Äntligen är mitt tal klart men det var inte lätt ska jag säga er fy för hoppas verkligen jag har gjort rätt nu. Innan idag var vi och käkade på bk och det var inte så gott som jag hoppats på, pommes var goda men hamburgaren fy för. Efter bk gick jag och mamma och hyrde film och jag passade även på att sola ett tag i ståsolariet.

Nu precis har jag sett Gossip Girl som hade säsongspremiär idag och det var lika bra som vanligt, Chuck är sjukt snygg Nate också för den delen haha. Nej nu blir det duschen sen film med mamma och pappa, återkommer!

Party!

När Jennie hade klippt mig som förövrigt blev väldigt bra så träffades jag & Louise handlade på maxi sen gick vi hem till mig och åt lite, gjorde oss i ordning och började förfesta. Åkte sedan till Ängelholm, hem till Louises kusin Jocke där det var förfest med trevliga människor, pizza och en massa alkohol så klart! Vid elva tiden gick vi ut i Ängelholm först till nicks? typ nics päron cider? där var det proppat med människor och massa lysen bara bling blong typ skit jobbigt men det var ändå kul. Efter det traskade vi bort till Telegrafen i snöstorm typ? Fy för vad det snöade igår kväll riktigt kasst, håret blir ju inte vackert när det blir blött. Klockan ett tog vi tåget till Helsingborg och fortsatte vår utgång där blev det Bakom som vanligt och det var fullt ös medvetslös riktigt kul, all in blev det också.

Tack för igår allihopa en lyckad kväll helt klart!

Idag mår jag som jag förtjänar nej men jag mår faktiskt bra förutom att jag har sovit för lite och är törstig hela tiden, har nyss ätit en god frukost och ser nu fram emot att vi ska äta på burger king sen ska bli såå gott! Men innan dess måste jag verkligen skriva mitt jävla argumenterande tal i svenska låter inte så lockande men är så illa tvungen..


Bilder från igår









Roligare bilder än såhär blev det tråkigt nog inte

Äntligen Lördag.

Vakande vid elva tiden av att min kära pappa pratar i telefon och som vanligt när han pratar med Peter försöker dem överrösta varandra och typ pratar som att dem ska nå dit den andra är helt sjukt vilken mörk hög röst han har haha. Fick snällt gå upp då för kunde inte somna om men man ska inte sova för länge då blir man bara seg. Nu sitter jag här nyduschad och ska snart bege mig till Jennie som ska klippa mig.

Sen ska jag och Louise fis träffas på maxi nya mötesstället haha ska indhandla lite blannevan och sen ska vi hem till mig och börja förfesta okej kanske inte riktigt såå tidigt men nästan. Ska ju ta bussen till Stan redan klockan kvart i sex så det gäller att börja tidigt hehe. Därefter beger vi oss till Ängelholm och festen kan börja, ha en riktigt kul kväll för det ska jag ha!

 


Myskväll

Nu har Kajjan nyss lämnat mig, vi har haft en riktig myskväll med gotte, cola och självklart cheez ballz. Tittade på lets dance innan och det är väl ganska givande, såg nu att Hasse Aro fick lämna lets dance och det var väl på tiden? Stel gubbe typ? Nej han var duktig så duktig han kunde vara. Sen kollade jag och Kajsi på film.

I morgon ska jag klippa mig hos Jenni och på kvällen blir det party i Ängelholm hos Louises kusin också blir det utgång i Ängelholm kan bli trevligt att gå ut någon annastans än i hbg och träffa lite andra människor. Så jag tror det kommer bli en kanon kväll jag, louise och wolga också all in kan inte bli bättre.

Ska slänga mig i bingen nu så jag är pigg i morgon, godnatt!



Filmen vi tittade på gick på femman riktigt bra faktiskt.

Friday.

Efter skolan åkte jag inte till stan och mötte min älskade mammi, gick in en sväng på Lagerhaus mamma köpte lite smått till hemmet. Sen gick vi vidare till Åhlens och tog en fika blev räkmacka och ramlösa för min del. När jag var mätt och belåten var jag redo för shopping, dock var det meningen att vi bara skulle kolla på balklänningar men så blev det inte hehe. En runda på gina och på h&m och jag var en väska och ett linne rikare. Men sen var det dags att kolla på balkänningar igen och jag provade 3 lila klänningar och en satt som en smäck men jag har såå svårt för att bestämma mig så jag kunde inte köpa den. För tänk om det dyker upp en snyggare, så jag ska nog trots allt sy en för jag vet ju precis hur jag vill ha den..

Nu har jag precis käkat middag färsfyllda paprikor med sallad riktigt gott, ska hjälpa mamma och sätta upp kakeldekoration i köket sen ska jag gå till Maxi och möta Kajjan för att köpa gottis. Blir en riktigt krängarkväll så vi höres senare!

Framtidsdag

Idag var det skola, brukar ju var lediga på fredagar men idag var vi inte det. Eftersom Emmelie, Elin och Corrin hade annordnat en framtidsdag som var deras projektarbete. Så dagen började med att en föreläsare från Arbetsförmedlingen kom och pratade om just arbetsförmedligen, sen var det en Flygvärdinna som hade gjort så mycket mer än att jobba på ett flyg. Efter det var det en föreläsare från Akademi Båstad och sist men inte minst en tjej som var projektledare eller något i den stilen på Malmö Arena. Så det har varit en jätte bra dag, man har fått höra på en massa om högskolor och liknande som har fått en att fundera över framtiden och det gör förvisso bara mig mer förvirrad över vad jag ska göra med mitt liv. Men tack iallafall Emmelie, Elin och Corrin för en jätte trevlig dag!

Väla.

Men innan vi begav oss till väla så var ju jag och Louise självklart i skolan en kort dag bestående av läxförhör, utvecklingssamtal och lite projektarbete. Slutade vid elva tiden och då åkte vi först till stan var bara inne och kollade på balklänningar såg några riktigt läckra måste nog gå in och testa där i morgon eller nästa vecka. Sen åkte vi då till väla, där vi först avnjöt en god kyckling sallad på graffitti sen började vi shoppa loss. Okej inte riktigt shoppa loss men kom iallafall hem ett par skor och ett linne rikare trots att vi gick där i ungefär 4 - 5 timmar bra jobbat haha.

Nu har jag varit hemma ett tag, åt en riktigt god soppa till middag innan bestående av räkor, fisk och vitt vin bland annat. Så är mätt och belåten, sitter här nu och tittar på Sveriges värsta bilförare i mellan åt haha totalt värdelösa, undrar hur jag kommer vara i trafiken? Säkert som en riktigt dåre eller så kommer jag köra som en kärring. Aja återstår att se..

Mina köp idag:



Linne från MQ



Skor från Sko Rönne
(mycket snyggare i verkligheten! men så brukar det ju vara)



Shopping.

I morgon ska jag & min kära vän Louise till väla och shoppa loss, önskar dock att jag hade haft lite mer pengar att shoppa loss för hms, det löser sig.. Vill iallafall köpa något fint jag kan ha på mig i helgen också vill jag gärna köpa en väska men det ska vi nog titta på i stan ska kolla på second hand mycket roligare att ha en väska som ingen annan har. Får ta tillbaka min väska från Kajsa som egentligen är min mammas som hon hade när hon var ung den är fin och annorlunda, men den är i brunt skinn typ ljust brunt och jag vill ha en svart sådär lagom väska? Haha hur lät det nej men en mer vardagsväska man kan ha när man går och fikar eller bara går på stan. Sen någon gång snart måste jag inhandla en ny kort svart skinnjacka min är för lång och för stor. Ja det finns såå mycket jag vill shoppa nu och samtidigt måste jag spara vart enda krona typ som jag tjänar. Tur att lönen nu i februari blir bra!!


Snow day.

Det blev inte slask av snön inte än så länge det har faktiskt lagt sig ganska mycket, kan vara kul om det stannar kvar annars är det bara jobbigt. Men det har ju som sagt snöat hela dagen, gick ut och gick en runda med mamma ändån innan och vi fick som jag skrev innan all snö rakt i huet haha. Men det var skönt med frisk luft!

Nu ska jag kanske plugga lite annars ska jag bara invänta semestersvenskar och made in sweden, en tv kväll med andra ord. Synd bara att jag inte äter godis för lite lösgodis och cola hade inte suttit fel nu.. Nejdå ska äta jordnötter ur ett dl mått mmm låter inte lockande.



Tänk om det hade sett såhär mysigt ut när man vaknade i morgon, sol & snö en fin kombination!


Skit väder.

Nu har jag och Louise varit och solat fick väl ganska mycket färg på magen och benen som vanligt men inte så mycket i ansiktet där man vill ha det. Har även smörjt in mig nu med doves bodylotion med bus så får hoppas att jag får lite mer färg nu och inte bara blir gul hehe.

Man blir ju så sjukt deprimerad när man tittar ut genom fönstret snö nu? Och dessutom lägger det sig typ inte, bara lite på tak och så. Om det nu ska snöa ska det ju snöa så det lägger sig ner och lyser upp lite, i morgon kommer det förmodlingen vara slask. Vad jag tänkte komma till när jag nämnde allt detta om snö var att jag vill gå ut och röra på fälsket men är inte så sugen på att bege mig ut i detta snöoväder för det blåsar så det snöar en rakt i nyllet. Aja får köra på mammas idé spring upp och ner för trappan 10 gånger men det var ju faktiskt gå jag ville göra, eller egentligen vill jag röra på mig och svettas ordenligt. Jag måste nog börja träna men frågan är bara vad?

4 Februari.

Provet idag gick absolut inte som förväntat för han hade självklart ändrat provet och det var inte alls samma saker som kom, dumma Egil. Varför bytte du ut provet och la till en massa? Aja det blir nog bra ändå förhoppningsvis i allafall.
Skolan idag var för övrigt väldigt onödig, på svenskan satt jag och Louise i 2 timmar och pratade om allt möjligt. Pluggade lite till ekonomiprovet gjorde vi också men absolut inte det vi skulle göra. Sen var det provet då och egentligen skulle vi haft utvecklingssamtal idag men vår lärare är sjuk igen så vi fick sluta.

Kom hem och gjorde en jätte god lunch med kyckling och massa grönsaker och creme fraishe mums. Till efterrätt gjorde jag och mamma hallon & blåbärs smoothie. Nu ska jag snart skrubba min kropp för att sedan åka iväg och sola med Louise. Men först ska jag titta lite på marknadsföringsläxan vi ska tydligen kunna hela kap 4 utantill för vi ska hålla "lektion" i morgon ja kej typ? haha.

Annars så har jag två skotthål i huet ett i pannan och ett vid hakan sexigt, jag hatar finnar, jag hatar min hud. Hur tusan ska man göra för att få bort alla finnar? Det hjälper ju inte att jag kletar på en massa foundation och puder det gör ju bara saken tusen gånger värre. Får hoppas jag får mycket färg nu när jag solar också får jag smörja mig med bus så jag kan gå utan smink. För det är nog den enda anledningen till att jag har foundation för att dölja alla skavanker i huden.

Dags att göra läxan nu, på återseende!

Shear genius

Sitter och tittar på det nu i mellan åt och på tal om detta programmet som ju handlar om att klippa hår efter en frisyr. På lördag ska även jag klippa mig hos Jennie, blir bara topparna för jag vill ju ha långt långt hår till balen. Men tyvärr lär det ju inte växa så mycket till det är bara ungefär tre och en halv månad kvar till balen eller ja nästan fyra månader, så det får nog bli lite löshår. Egentligen hade jag velat klippa värsta korta balla frisyren men va fan jag vill ju skit gärna ha långt hår, aja svårt problem.

Nu ikväll har jag pluggat lite känns som jag kan det jag kan lära mig G delen och lite till så får se hur det går i morgon. Nu ska jag snart krypa ner i min säng och läsa lite men först måste jag plugga lite till, så godnatt så länge.

Återkommer i morgon!


Framtiden?

Sitter här och funderar nu om vad tusan man ska göra efter studenten? Jag har sagt att jag absolut inte ska börja plugga direkt eftersom jag är sjukt skoltrött och jag spyr snart på allt som heter läxor & prov. Jag vill jobba i sommar och höst och åka ut och resa sen och efter alla mina resor har jag förmodligen kommit på vad jag vill bli och då pluggar jag till det. Men tänk nu om man inte får något jobb efter studenten, okej ska inte vara negativ utan positiv men det är faktiskt låg konjuktur. Och alla 90:or som tar studenten nu vi är ju väldigt många ska söka jobb nu och då kommer det förmodligen bli tufft att hitta ett jobb här om man inte har dem rätta kontakterna. Får hoppas på att min praktik leder till jobb, Karolina verkade faktiskt ha hittat några intressanta platser här i Helsingborg. För jag tror nog att jag vill jobba här ett tag först.. Eller utomlands kanske som reseledare? Äh jag vet faktiskt inte, jag vet ju inte ens om jag vill jobba med något inom Hotell och Turism. Får väl låta tiden gå och se vad det resulterar i en dag vaknar jag kanske upp och vet exakt vad jag vill göra och jobba med får hoppas på det!



Framtiden fast det dröjer nog väldigt många år till dess eller?
 

Skor.

 
Två snygga skor från h&m som jag gärna vill ha i vår, får nog ta och inhandla dem.

Back for good

Blev lite plugg tillslut ändå och nu kan jag hela g delen av provet alltid något. Idag blev jag väckt av min mamma klockan kvart i tio för en elektriker skulle komma hit och fixa där man släcker & tänder lampan i mitt rum och på toaletten. Toalettlampan har varit tänd sen i lördags så det var på tiden. Upp och hoppa fick jag göra mer dö än levande men lika bra det trots att vi är lediga, så att man somnar i lagom tid ikväll.

Hela dagen har jag tänkt att snart ska jag plugga (måste ju lära mig vg & mvg delen också) men tyvärr har denna tanke inte inträffat än, jag orkar verkligen inte. Har gjort allt annat fast denna gången har jag inte städat mitt rum istället för att plugga men det skulle behövas. Har inget planerat idag och det känns tråkigt är jätte uttråkad och då lockar det ännu mindre att plugga, nej för tusan nu ska jag verkligen ta mig i kragen och sluta berätta en massa ointressant och sätta igång och plugga. Höres!

Veckans planer

Måndag: plugga
Tisdag: "ledig", plugga på ekonomi provet
Onsdag: skola, simma med Johanna
Torsdag: skola, stan med Louise
Fredag: skola framtidsdag, mys / fest
Lördag: mys / fest
Söndag: ta det lungt & plugga snart lov!

Måndgaskväll.

Jag har hör och häppna pluggat, men endast i 30 minuter sen pallade inte min hjärna mer var för hungrig men vad ska jag skylla på nu när jag har ätit? Bra fråga. Åt iallafall en god middag kotletter med cole slow & brocolli riktigt mumsigt var det.

Nu börjar mitt pluggandet bli riktigt dåligt, jag som inte skulle göra så sista terminen och sitta med allt dagen innan provet. Nej får nog ta mig i kragen alldelles strax och sätta igång och plugga i två timmar tills det är tv dags och stänga av datorn och lägga ifrån mig mobilen. Musik måste jag ha tror man lär sig bättre med musik eller inte helt plötsligt sitter man och sjunger med haha. Men då är lugnafavoriter perfekt för då blir man iallafall inte pepp. Så morsning korsning höres och synes puss.

 


Veckans smash hit



Är Kelly Clarksons - My life would suck without you enligt Nrj
Och det är ju en toppen låt faktiskt!

Stackars Gäss!

Ni har säkert läst den hemska artikeln på aftonbladet i dag eller så såg ni kanske kalla fakta igår om gässen vars fjädrar blir avplockade när dem fortfarande lever. Själv missade jag kalla fakta igår men tror inte jag hade kunnat titta på det hade börjat gråta för fy fan vad hemskt. Läser just nu artikeln och det är ju fruktansvärt att vi här i Sverige säljer dunet sen. Det är ungefär som med päls när minkarna blir flåda levande jag hatar allt som har med päls att göra och nu hatar jag även dun. Som tur är äger jag inte någon dunjacka / dun täcke / kudde och ingen päls. Fast egentligen vad skulle det göra för skillnad? Då har ju djuren redan utsatts för dessa hemskheter fast det är klart då stödjer man ju inte att djuren behandlas på detta sätt. Tyvärr tror jag att detta problem är precis det samma som med päls att hur vi än gör kommer man fortsätta att behandla gässen så här i vissa länder..

Dunet hamnar i sängar 75 gäss måste plockas för att man ska

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4303856.ab 

Måndag

Gårdagen var allt annat än rolig, var grymt uttråkad och utanför dörren var jag inte heller. Nej riktigt seg dag och trots det somnade jag ändå inte förrens efter tolv.

Hade sovmorgon idag så klockan ringde lite efter åtta och det var som vanligt en nära döden upplevelse och självklart ville jag bara sova mer, men det var bara till att upp och hoppa. Och denna dagen har varit såå slapp & onödig, vi fick i uppgift att ta reda på saker vi kan göra när vi är I Prag och det gjorde vi typ i 2 h & 30 minuter lönt. Vi har till och med haft det i läxa en gång innan. Sen gick vi igenom vad vi kom fram till och snackade lite allmänt också fick vi sluta vid halv två. Hatar sånna här dagar när man lika bra hade kunnat stanna hemma och sova och sen pluggat lite då hade jag lärt mig mycket mer än vad jag gör i skolan en sån här dag.

I morgon är det frivillig dag eller ja vi ska till campus på utbildningsmässa, men tror nog jag skippar det. Stannar hemma och sover och pluggar på ekonomiprovet som jag även måste göra idag. Så idag blir det bara plugg, det enda jag har att se fram emot är maten haha och tv tittandet CSI & prison break.
 
Nej om jag ska sätta igång nu, lär återkomma inom kort när jag är trött på att plugga!

1 Februari.

Nu är det ny månad för alla som missat det Februari och Janurari är då alltså äntligen slut. I morse när jag vaknade kände jag ungefär som Louise låt mig somna om men inte ville jag vakna på måndag utan typ på fredag. Okej så hemskt är det inte i skolan men denna veckan blir det mycket plugg. Och denna söndagen har än så länge bara bestått av plugg, jag har gjort nästan alla frågor om marknadsföring, sen har jag även skrivit en sammanfattning på ekonomiprovet som jag inte fattar någonting på? Massa diagram och siffrr och skit och mög herregud hur ska jag klara detta prvov? Tur jag är ute i ganska god tid..

Annars idag det är fint väder men kallt och jag har inte varit utanför dörren ännu, lär väl stanna inne hela dagen. Ska strax bädda ner mig i sängen och läsa lite och kanske sova en stund. Känner mig fortfarande inte riktigt frisk, har dock inte ont i halsen längre och hostar inte så mycket. Men jag har blivit grymt förskyld nu typiskt alltid ska det vara något. I morgon har vi sov morgon och idag ska jag feta i mig pizza eller kebab och dricka mängder med cola riktigt gött för i morgon blir det gi igen, undrar om det har någon effekt när man har en hel helg med onyttigheter? aja återstår att se.


Lugn helg.

Igår blev det en hemma kväll tillsammans med mamma & pappa och det var riktigt länge sedan jag bara satt hemma en fredag med mamma & pappa och tittade på tv och käkade godis men det var skönt och mysigt. Tittade på Let´s dance och Hjälp men den serien är ju inte alls lika kul längre? Förutom Örjan för han är alltid rolig " ta miss kung fu panda här ifrån" haha. Mitt i mitt tv tittande kom jag på exakt hur min balklänning skulle se ut har förvisso vetat det ett tag men iallafall så jag började skissa på den och det ser riktigt bra ut faktiskt. Får se om en sömmerska förstår hur jag vill ha den bara. Idag var det dags för jobb igen och det var som vanligt roligt. Ett extra plus var ju att maten var grymt god och att Rögle vann med 6 - 2. Ett minus var ju dock att jag och Louise gick halva Ängelholm runt för att hitta en busshållsplats haha, fanns bara busshållsplatser på ena sidan men efter mycket om och men hittade vi en, så vi kom hem. Ikväll har det varit lungt igen och snart blir det bingen hörs i morgon puss & kram!

RSS 2.0