Party!!!



Turn me on med Kevin Little

Sjöcrona år 2002 eller 2003 Men man blir fortfarande sugen på party när man hör den ;D


A wish for something more

Skolan idag var hur soft som helst, började kvart i tio sen har vi bara snackat om projekt arbetet och börjat brain storna som det stod på overheaden i aulan när vi hade info om projektarbetet haha. Aja nu vet vi iallafall vad vi ska göra eller ja det kanske ändrar sig men vi har iallafall ett hum om vad vi ska göra och det är ju bra. Slutade redan klockan halv två och då åkte jag hem sen åkte jag ner i stan igen försökte bli av med min skinnjacka. Två ställen ville ej ha den och det tredje hade gett mig 40 % av 400 kroner alltså 160 kr, lite för lite. Så nu har jag lagt in den på tradera också gick inte så bra på blocket hoppas hoppas hoppas att jag får sålt den nu.

Sen vid fyra idag var jag på synundersökning och det visade sig att jag hade fått sämre syn men det har jag ju märkt. Men bara på vänsteröga så det blir nya glas på glasögonen pallade inte välja nya bågar jag menar bara glaset kostar 1500 svin dyrt fattar inte varför det ska kosta så mycket med glasögon? Aja, ska bli skönt sen när man får tillbaka dem så jag slipper kisa hela tiden.

I morgon är det äntligen fredag, nej denna veckan har faktiskt gått snabbt. I morgon blir det förfest med klassen sen förmodligen utgång. Nu ska jag typ sova? nej alldelles för tidigt men ska väl se tv eller något, hejs!


Onsdag

Idag skulle jag gå upp vid elva för att åka och simma med Linda, dock vaknade jag inte förrens tio över tolv fick lite panne men det löste sig.. Så vid halv två simmade vi och jag orkade 40 längder alltså 1 km trots att jag inte simmat på snart ett halv år, är man envis går allt. Efter vi simmat solade vi på badhusets solarium inte dem bästa precis och det är sjukt långtråkigt ingen musik och varmt som bara den, nästa gång ska jag definitivt inte sola där.. Men vart ska man sola då? Miatorp solarium tycker jag är ganska bra, får sola där nu i helgen och se om dem är lika bra fortfarande..

Nu sitter jag bara här och lökar, har kommit på att det är sjukt tråkigt att sitta vid datorn. När man tittat på bilddagboken, läst allas ointressanta bloggar och själv bloggat vad gör man då? Msn är bara kul när man typ precis träffat en kille och man sitter och väntar på att han ska logga in annars är det väl bra en fredagskväll när man ska se vad som händer men utöver det är det fan inte kul. Nej nu ska jag typ städa fan vad roligt haha nej men vad gör man när det regnar ute? Typ städar och tittar film. Men film ska jag titta på sen, vi hörs.


Tatuering

Nu har jag typ bestämt mig för att jag ska tatuera mig, vart jag ska tatuera mig blir förmodligen på ryggen mellan skulderna annars blir det där nere vid foten / anklen / vristen eller vad det nu kallas. Vad jag ska tatuera mig är dock ett problem har tänkt på vad jag vill tatuera hur långt tillbaka som helst. Massa saker har givetvis ploppat upp, ena dagen vill jag ha en en tatuering som betyder något och andra dagen inte. Har iallafall funderat på en streckgubbe haha låter fult men den är as ball, ett fyrklöver, någon form av blomma / blomm mönster eller en fjäril eller kanske någon form av text på latin.

Så nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska tatuera och bli 18 år så kommer det antagligen sitta en tatuering på ryggen eller där vid foten i oktober månad.




Update

Helgen blev bra väldigt bra faktiskt och fredagen var helt klart bäst!

Fredagskvällen började med förfest i mitt uterum, det var jag, Louise, Kajsa och Metsi mycket trevligt. Vid elva begav vi oss ner till stan hängde på dem vanliga ställena och det var hur kul som helst. Absolut en lyckad kväll.

På lördagen mådde jag som jag förtjänade haha men det är väl så det ska vara efter en lyckad utekväll eller? Aja på kvällen blev det kräftskiva här hos mig, riktigt gott med kräftor och räkor som jag har längtat efter det. Blev även en utgång denna kväll dock inte så långvarig eftersom jag var så trött så jag knappt visste vad jag hette.

Igår var första skoldagen efter ett långt och skönt sommarlov, men vi behövde tack och lov bara vara i skolan i 2 timmar så det var lungt. Schemat var väl ganska bra hade kunnat vara mer sovmorgnar men man ska väl inte klaga när man slutar halv tolv på en fredag det kan helt enkelt inte bli bättre, då har man gott om tid att göra sig i ordning inför kvällens bravader. Efter skolan åkte jag och Louise med flera in till stan åt på kinesen alltid lika gott sen blev det en lång shopping runda, brände en del pengar men fick också med mig hur mycket som helst  hem så det var ju bra ändå.

Idag började schemat och skolan på allvar nej inte riktigt, har bara haft typ info på alla lektioner och fått gå tidigare osv det ska man inte klaga över men vad tusan gör man på alla raster? För mig hade det räckt med 30 minuters lunch på en dag så att man kanske hade fått börja senare och sluta tidigare. Och i morgon är vi lediga haha så jävla gött, skulle haft dubbeltimme samhälle bara men vår förvirrade lärare lät oss få ledigt och det var ju snällt. Nu ska jag typ slänga mig i soffan är rikitgt trött märks att det var länge sedan man gick upp klockan halv sju!





Fredag!

Allting kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fickan, jadå! På måndag kommer lönen fett gött hej!

Idag har jag jobbat och det var jobbigt, jag måste komma på något och få en massa pengar utan typ att göra något för jag vill fan inte jobba 7-16 varje dag när jag blir vuxen. Nej vuxen vill jag aldrig bli och jobba vill jag inte heller göra. Nu är jag typ på bra humör men det kommer tyvärr försvinna mer och mer eftersom jag är pepp som fan NU och vill ut och festa men nej det kan jag inte göra för jag föddes sent på året haha.

Fan vad jag är rolig idag haha nej nu ska jag förpesta louise eller någon med min vackra sångröst. Puss ha det kul ikväl!


Sommaren lider mot sitt slut..

Sammanfattning Sommaren 08

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
Säkerligen.
Vilka länder besökte du? 
Bara vårt kära grannland Danmark 
Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009? 
Mer sol och bad
Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
25 juni & 12 juli finns givetvis massa mer dagar jag aldrig kommer glömma men dem två var de som ploppade upp först
Största misstaget? 
Jag gör aldrig några misstag ser inte det på det viset ;)
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förskyld och ont i halsen har jag haft många gånger denna sommaren + kräksjukan en dag
Bästa köpet?
Vett faktiskt inte har inte handlat så mycket denna sommaren tyvärr 
Vad spenderade du mest pengar på? 
Fest och nöjen antar jag
Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Jadå,  vad kan jag inte komma på just nu!
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Bag in da box törstiga flickor ;D
Va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? 
Varken eller jag går upp och ner som en bergodalbana
Vad önskar du att du gjort mer?
JOBBAT!
Vad önskar du att du gjort mindre?
Tittat på mindre film typ haha, det enda jag gjorde när det var dåligt väder och alla andra jobbade.
Hur tillbringade du midsommarafton?
Hemma hos Kajsa med en massa underbara tjejer <3 
Något du önskade och fick?
Önskade en massa men vetifan om jag fick något haha, joo ett jobb i augusti allafall
Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Var på min brors student och sen var jag på steak house om jag inte minns fel.
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Ja, mer sol och att man hade hittat på mer saker rest mer och så.
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
vild och galen det finns ingen morgondag typ? Nej ärligt jag vet inte.
Vad fick dig att må bra? 
Min familj och mina vänner helt klart.
Sommarens största kärlek?
Mina vänner
Sommarens bästa?
Det var mycket som var bra men också mycket som hade kunnat bli bättre


En bild på mig.



Gillar denna bilden synd bara att jag gör en sån konstig min..

Mamma Mia.



I morgon ska jag och mamma gå och se den på bio!
Hoppas den är bra men det tror jag dem flesta säger ju det.


Min ohändelserika dag.

Nu har jag städat hela huset, tvättat tre maskiner + städat ena badrummet och nu har jag ingeting att göra. Är otroligt uttråkad visst det var jobbigt att göra allt det men trots det är jag inte trött och jag vill inte bara slänga mig i soffan och ligga där och glo på massa dåliga amerikanska serier utan jag vill göra något kul njuta av sommarlovets sista lediga dag men vad ska jag då göra som är kul? Ja det är den stora frågan..

Får fundera vidare helt enkelt, ikväll ska jag iallafall hitta på något med Kajsa.

Dagens låt.



Robyn - Cobrastyle

Låten är bra och Robyn är bara för cool synd att hon heter Robyn bara haha.





Onsdag.

I går var det en jätte trevlig dag gick upp vid nio och vid tio körde Louises mamma mig och Louise till hennes mormor & morfar i Ängelholm, åt god frukost med bullar. Sen körde vi till Famillia skulle till Capella ni vet det stora lekhuset som finns där tror ni det fanns kvar eller? Nej tydligen inte haha. Det var inte jag och Louise som skulle leka då utan hennes kusin Ella som är 5 år. Så vi körde vidare till Busfabriken och till min stora förvåning var det mindre än jag hade väntat trodde där skulle vara massa hoppeborgar och sånt men nej tydligen inte. Måste ändå vara väldigt roligt att leka där när man är 5 år gammal. Jag och Louise fick också leka lite haha och det var som rena träningspasset upp och ner hit och dit ja herregud.

På eftermiddagen var vi bara hemma hos Louises mormor och morfar tittade på Os och fikade och sånt myspys. Skulle ta tåget hem vid sex men tror ni inte det satans tåget är inställt? Jodå, så jag tog bussen tio över sex och var inte i Helsingborg förrens sju tog alltså 50 minuter haha riktigt jobbigt var det. Aja när jag kom hem käkade jag lite sen gick jag upp till Metsan med Kajjan. Vi mös som vanligt och hade det jätte trevligt.

Idag tänkte jag vara duktig och städa hela huset + tvätta inte så roligt men va tusan sånt får man göra i bland. I morgon blir det jobb och resten av helgen också, gött med pengar! Aja nu ska jag titta till tvätten vi hörs pusss.


Min helg

I fredes blev det jobb men inte så jätte länge men alltid något! På kvällen åkte jag hem till Linnea där vi fixade till oss lite och blev ännu snyggare än vad vi redan är hehe. Sen tog jag, Linnea och Alex tåget till Mörarp där Marc hade fest, hade förväntat mig värsta öset, Alex sa att där skulle vara minst 20 pers jo märkte också det? Vi var väl max 10 personer sammanlagt, men det var bara till att göra det bästa av situtationen och det blev faktiskt ganska trevligt ändå.

I lördes vaknade jag upp trött och jävlig men fick bege mig till jobb ändå, trodde inte jag skulle jobba så länge fast det var ju fint väder. Jobbade i nästan nio timmar jobbigt som attan var det men bra att jag fick så många timmar på en dag iallafall. När jag kom hem gjorde jag mig i ordning snabbt sen åkte jag ner till stan igen och hem till Angelina där Louise redan befann sig senare kom även Jenny, vid tolv tiden drog dem ut och ensam kvar blev jag.. Hittade mig två vänner tänkte jag säga nej men jag träffade en kompis från skolan så jag gick en runda med han och hans kompis. Vad jag gjorde sen kan vi ta en annan dag haha, åkte iallafall hem och sov sen och det blev en lugn kväll.

Idag ställde jag klockan på elva var inställd på att det skulle vara dåligt väder kanske till och med regn jag hade ju trots allt dödat tre spindlar på mitt rum kvällen innan och att jag och Louise skulle jobba på hif men så blev det dock inte. Så jag bäddade ner mig i min säng och tänkte att det skulle bli en riktigt slappe dag. Men vem ringer då och förstör allt? Jo min chef haha så fick jobba idag också men inte så länge äh får tänka på pengarna.

I morgon blir det jobb igen börjar elva så nu ska jag läsa lite sen nanna kudde, Godnatt!

Torsdag natt

Hej hopp i lingondalen.

Nu ligger jag i min säng och ska snart sova kan ju äntligen ligga i sängen och "sitta vid datorn" samtidigt för min brors bärbara dator funkar igen som jag för tillfället har "fått" dessutom funkar den alldelles perfekt så jag är helnöjd. Ikväll blev det en fika med Kajsa och Linnea vi var först på Mezo och drack en super god latte med choklad riktigt god var den alltså men den var ju säkerligen inte nyttig, men vem bryr sig det är ju fortfarande sommarlov. Senare begav vi oss till hampan och drack ännu en kaffe och snackade med Johanna lite. Kändes lite konstigt att sitta på hampan och dricka kaffe mitt i natten eller ja sent på kvällen men det var trots allt väldigt mysigt. Innan jag och Kajsa skulle ta bussen hem så sa vi hej till Angie louise och gänget dem skulle till Swea det hade jag också velat men nej det är jobb i morgon men börjar inte förrens elva och jag vet inte ens om jag får jobba riktigt jobbigt, så jag hade ju kunnat dra ut men nej jobbigt ändå men snart är jag också 18 och då blir det inte lika svårt eller något. Jag hoppas iallafall på fint väder i morgon ja det är nog mer än jag som gör det men mest gör jag det för att det är jobbigt när man väl ställt in sig på att i morgon ska jag jobba  också bara får man ett sms en halvtimme innan man ska ta bussen det blir inget jobb idag eftersom det inte är fint väder och det är ju inte så kul precis.

Nej men om jag skulle sluta svamla nu och sova kanske? Fast jag är nog inte trött eller jo men nej jag vill inte sova nu äh får se vad jag gör. Kanske ska läsa i min bok eller något, men godnatt iallafall! 

Mange Schmidt

Vi har ingenting att förlora åh jag vet att det lönar sig att kämpa,
Ingeting har vi att förlora åh jag vet att det lönar sig att vänta!

Diggar denna låten som fan ;D


Torsdag.

Idag har jag varit på väla igen fast denna gången med Kajjan ;D mycket trevligt. Hittade en jätte snygg skinnjacka var väl inte äkta skinn precis men gud vad snygg den var 399 kr dock köpte jag inte den eftersom det är lite tomt i plånboken förtillfället. Men om den finns kvar när jag får lön måste jag nog köpa den hehe.

Kom hem för ett tag sen och nu har jag precis käkat lite soppa som jag gjorde själv tomatsoppa brukar vanligtvis vara jätte god men vet inte vad det var som gjorde att den inte smakade lika bra, äh kan också vara fel på mina smaklökar kanske? Nej men jag fattar inte hur jag varje gång när vi äter en maträtt vi ätit innan kan säga " det smakade inte likadant som sist" men det värsta är att jag verkligen känner skillnad haha skit jobbigt om det var godare sist.

Ikväll blir med mys med Kajsa och kanske Linnea blir nog en fika eller så, jag ska ju förhoppningsvis jobba i morgon, hade också velat gå till swea idag men ja vi vet ju ingen förfest och ingeting så det funkar inte så bra. Aja nej nu ska jag göra något vettigt typ läsa andras bloggar haha puss och kram!



Ibland är man bara för snygg.

Dagens låt.



Pink - so what
vet inte riktigt vad jag tycker om den ännu. Den blir nog bra när man
lyssnat på den ett par gånger haha.

Rise to the occasion

Lördag: Kajjan kom hit här och vi festade till det lite sen begav vi oss upp till Metsi där det var fest typ, och det var väl ganska trevligt dock var det betydligt trevligare / mysigare dagen innan. 

Söndag: var det inte min dag, förvisso brukar söndagar inte vara mina dagar men den här söndagen var nog den värsta på länge. Egentligen kan det ju inte vara fel på dagen söndag utan snarare är det nog något fel på mig haha.

Måndag: det blev stan med Louise eftersom vädret för en gångskull var finare än vanligt eller något. Senare kom även Linda och vi käkade på Haket mycket god kebab men mycket otrevlig personal. Efter Haket blev det väla, finns så grymt mycket grejer jag vill ha nu.

Igår: skulle jag jobbat men vädret var allt annat än bra så det blev inget jobb. Så jag fick vara duktig här hemma istället städade hela nedanvåningen också tvättade jag och sådant tråkigt. På kvällen åkte jag ner till Johanna och vi gick och käkade på Big Buddha eller ja Johanna käkade jag drack coola och åt räkchips men det är inte fy skam det heller. Efter maten begav vi oss till Mezo för en fika och när det inte var intressant längre gick vi hem till Angelina där hon och Louise var så det blev lite mys och skit snack alltid trevligt.

Idag: har jag jobbat och det var jätte jobbigt haha lat jag är. Nej men har inte sovit så bra i natt vet inte om det beror på att Johanna har pelat mig i håret, kan ju va det haha. Ikväll blir det antagligen myspys med Louise.


Kroatien.



 

 



Detta hade inte varit fel ellerhur Louise? HOPPAS HOPPAS!


Balkong mys hos Metsi.

I går blev det riktigt mysigt och trevligt, vi satt på Metsis balkong hela kvällen jag, Metsi, Kajsa Robban, Simon och Jimmy. Det blev ju faktiskt väldigt fint väder framåt kvällen, men när det blev mörkt blev det dock lite kallt men inte gick vi in för det är det sommar så är det filten fick komma fram istället. Vid ett åkte dem vidare till stan och jag åkte hem och sov var riktigt trött faktiskt.

Idag vaknade jag vid elva hade velat sova längre men kunde helt enkelt inte. I morse var jag inte så sugen på frulle eller jo egentligen men min bror satt och pratade om Burger King mat så självklart blev jag sugen på det. Så vi tog cyklarna och cyklade upp och åt där men till vår stora besvikelse var maten inte ens god. Nej Bruger King har blivit så grymt mycket sämre än vad det var innan kalla pommes, slibbiga bröd, stora vita bitar i salladen nej urk. Jag som verkligen var sugen på det. Så nu känns det onödigt att jag åt sådan onyttig mat när det inte ens var gott, nej på måndag får jag nog börja ta tag i mitt liv om jag inte vill se ut som en köttbulle.

Ikväll kommer mammas och pappas kompisar hit på middag Peter och Camilla och deras två barn Mattis och Cliff. Vi ska grilla och till köttet blir det klyftpotatis som jag älskar. Lite senare på kvällen ska jag bege mig hem till Metsi för att mysa / festa med hon och Kajjan, vi får helt enkelt se vart kvällen bär oss!

080808

Var tvungen att ha den rubriken fast tusen andra säkert har det idag men det är ju trots allt lite halv coolt ändå haha.

Igår blev det att jag självklart gjorde något med Louise men även Metsi, vi var hemma hos Metsi lagade mat klyftpotatis, oxkött och bearneisesås med en god sallad med fetaost i en av mina absolut favorit måltider. Vi mös där hela kvällen och hade det jätte trevligt lite senare kom även Kajsa.

Idag har jag jobbat i ynka 3 timmar men det är ju bättre än inget, jobbar ju på hamnkrogen och när där inte är fint väder ute så är där inte så värst mycket folk kan ju bero på att dem har en väldigt stor uteservering och vem vill sitta där när det regnar? ingen. Så ja det finns inte så mycket att göra, men jag har skrivit upp att jag kan jobba alla dagar nästa vecka så får verkligen hoppas jag får några pass för jag måste ha pengar för jag måste åka utomlands okej måste och måste men jag vill så gärna och jag behöver det för att kunna orka med hösten och allt som har med skolan att göra.

Ikväll känner jag för ovanlighetensskull att jag inte vill festa har inte hänt på länge haha, men jag är sjukt trött och vädret är sjukt tråkigt så man blir inte så partysugen precis dessutom suger det att inte vara 18. Och jag & Louise har lovat varnadra eller ja iallafall att vi inte ska gå ut igen förrens vi fyllt 18, låter som en bra ide visst gör det? I morgon är det dessutom bara 2 månader kvar tills vi äntligen fyller 18 så nog ska vi allt klara det.

Men ikväll blir det mys/fest hos Metsi brukar oftast bli väldigt trevligt så har svårt att tro att det inte blir det idag!

Gratis makeup.

Bli medlem här och få massa erbjudanden om gratis smink: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=8174


Dagens låt.



The Ting Tings - That's Not My Name

Egentligen är den inte så jätte bra men den är ganska ball.

Roslund & Hellström.

Om man gillar att läsa ska man definitivt läsa de fyra böckerna av Roslund och Hellström: odjuret (som jag läser just nu), box 21, Edward Finnigans upprättelse och flickan under gatan. Har bara läst box 21 och håller som sagt på med odjuret men jag vet att dem andra kommer vara lika bra dels för att Louise säger det och dels för att jag antar att dem skriver på samma sätt i alla böckerna. Så läs dem om ni inte redan gjort det!

          

       Roslund & Hellström

Torsdag

Idag är det torsdag och det är grymt skumt väder ute typ soldis varmt som attan och kvavt som bara den urk hatar sånt väder. Det är så kallat tosinga vär som min pappa säger alltså är det galet väder ute haha. Igår såg vi the hills have eye 2 jag Louise och Kajsa och den var mycket bättre än ettan, mycket läskigare och spännande.

Idag har jag träningsverk i mina armar riktigt ont gör det bara jag typ lyfter ett glas med vatten snacka om att man är otränad i dem musklerna som man får när man bär tallrikar och glas. Hoppas smärtan har försvunnit till i morgon så jag orkar bära tallrikar i morgon, äh det ska nog gå bra!

Vad händer då idagens? Jag ska förmodligen hitta på något med Louise eftersom i morgon åker hon till hm jag vet inte vad det hette men iallafall hon och hennes familj är borta hela helgen så vi får passa på att ses nu. En hel helg utan Louise brukar vara hårt men jag ska klara det haha, nu tror ni jag är knäpp i huvudet men jämför det såhär Louise är typ som min pojkvän och folk som är borta ifrån sin käraste för länge brukar ju tycka det är jobbigt precis så känner jag när Louise är borta. Hon är helt enkelt min andra halva, typ som ett pussel två bitar som hör i hop är det inte så man brukar säga?  Om typ sin pojkvän då. Sånt snack efter typ 2 månader tillsammans haha fan vad jag hatar sånt när folk säger jag älskar dig efter 1 månad tillsammans. Då vet man verkligen inte vad det betyder att älska någon.


Suddiga mobbebilder från hbgfestivalen.



Jag och Louise



Kajsa och jag



Jag haha.



Onsdag

Igår var jag bara hemma hela dagen men dagen blev ändå inte så ohändelsrik trots allt eftersom pappas kompis Peter och hans två barn Cliff och Mattis kom hit här. Så vi hade en heldag tillsammans med lek mat och promenad. På kvällen gick jag hem till Louise där även Metsi Linda och Kajsa var, det blev mys med film the hills have eyes tror jag den hette. Riktigt äcklig var den fy fan vilka monster dem såg ut som urk!

Idag har jag jobbat på hamnkrogen för första gången och det gick förvånadsvärt bra. Hade ju sjävklart förväntat mig att det skulle gå åt pipsvängen men som tur var gjorde det inte det. Dock var ju inte vm precis men läget underkontroll lyckades jag ha och det är ju huvudsaken. Tråkigt nog fick jag bara jobba 3.5 timme hoppas verkligen att det blir mer på fredag för jag behöver verkligen pengarna. Vill så jätte gärna kunna åka utomlands i september så jag får hålla tummarna helt enkelt.

Ikväll ja vad händer då? Ingen aning faktiskt brukar ju bli att man kollar film haha. Undrar hur många filmer jag har sett detta sommarlovet sorligt. Men det är tack vare det svenska underbara sommarvädret.


Pick me up

Vilken tråkig dag det har varit idag regn och åter regn dessutom har det blåsi hela kvällen värsta stormen tur att man har ett hem att vara i. Jag har inte varit utanför dörren på hela dagen och lär inte gå ut nu heller men jag klagar inte för vem vill gå ut i sånt här oväder?
 
Idag har jag inte gjort något intressant alls, kollat på två filmer den nedan och en som hette pulse tror jag riktigt usel var den. Den handlade om datorer tror den hade något form av budskap ändå typ att datorer, mobiler och att alla tekniska prylar kommer att ta över våra liv i framtiden det har dem ju förvisso redan på sätt och vis gjort aja det är ju inget man går runder och tänker på.

Klockan 2300 ska jag sitta bänkad framför tvn och titta på sex and the city älskar den serien, måste nog ladda ner alla säsonger eller rent av gå och köpa boxen. Nej tror nog att jag ska ladda ner den nu vi hörs i morgon!


Film time



Har nyss tittat på denna filmen, jag menar vad ska man göra i detta vädret om inte
titta på film eller läsa en bra bok. Denna filmen var iallafall riktigt bra.

Lindsay Lohan - over



Hittade en gammal goding som jag lyssnade riktigt mycket på innan enligt mig
är den fortfarande bra!

Måndag

Idag vaknade jag upp med världens förskylning jag som trodde att jag hade varit sjuk klart för denna sommaren men icke. Aja en förskylning är inte så farligt bara jag inte får ont i halsen igen bara.

Idag händer det absolut ingeting har ingen ork och lust att göra något iheller kan ju bero på vädret. Vart tog solen vägen? Idag har det redan regnat 40 mililiter. Läste i tidningen innan att smhi hade gått ut med en varning om kraftiga regn i Skåne. En klass 1 varning var utfärdad i södra och västra Götaland undrar vad det innebär? Antagligen att det kommer regna som aldrig förr eller något.

Har suttit och fixat lite med min blogg men jag suger verkligen på det haha, aja den får se ut så nu pallar faktiskt inte fixa mer lär inte bli snyggare ändå!



En suddig bild på mig från hbg festivalen.

Saker att se fram emot

Snart är sommaren slut och det är dags för skolan igen men om man inte ska
deppa ner sig totalt  kan man ju alltid se framåt på saker som ska komma att ske.

Jobb på hamnkrogen: jag har fått ett jobb tack vare Johanna,
dock vet jag inte om det bara blir dem här två dagarna men
förhoppningsvis blir det mer annars får man vara glad för det lilla.

Malmöfestivalen 15 - 22 augusti: musik, mat och festivalstämning
kan inte bli bättre.

Förhoppningsvis resa utomalands i slutet av september: en sista
minuten innan 18 års dagen till något land med mycket sol och partaj!

Min och Louises 18 års dag 9 oktober: ÄNTLIGEN! det räcker att säga
att det kommer bli fett ös medvetslös!


 


Uppdatering om den senaste veckan.

Helsingborgsfestivalen 24 - 26 juli: vad ska man säga? första dagen blev det lungt utan alkohol dessutom. På fredagen blev det förfest hos Louise med en massa härliga tjejer mycket trevligt dock var det inte lika kul i stan kanske för vi kom ner där när klockan var tolv. På lördagen var det förfest hos Louise igen och vi åkte in till stan betydligt tidigare satt i öltält och sådant. Och det var väl trevligt dock är jag lite besviken på denna festivalen därför att det var dåligt utbud av artister, det var väl många artister men inga bra, dåligt utbud av knallemarknad man fick ju nästan efterlysa den. Aja festivalen kunde varit betydligt bättre, nästa år kanske vi får helt enkelt se.

Olofström / Raslången 2008: skönt som bara den att komma bort från Helsingborg även om det bara var i 3 dagar. Riktigt mysigt var det att slippa en massa ljud av olika jobbiga saker. Det var lungt och skönt men jag hatar att sova i tält det finns inget obehagligare. Men om man bortser från det och tunnan som man gör sina behov på så var det jätte trevligt.

Helgen: helgens höjdpunkt var ju självklart Malins 18 årsfest som var hur trevligt som helst. Förstod bara inte vart allt folk tog vägen? Om jag ska vara ärlig hade jag förväntat mig mer av festen eller inte festen för festen i sig var bra men folket? Nej jag vet inte faktiskt, stundvis var det riktigt roligt men stundvis inte. Antar att det hade lite att göra med att jag inte var på topp hade kunnat må så betydligt mycket bättre och vara så betydligt mycket piggare. Men det är sånt som händer. Malin ska iallafall ha ett stort tack för en bra kväll trots allt.

RSS 2.0