Mysig dag.

Jag och mamma åkte ju till stan innan idag och tittade på balklänningar, hittade tyvärr ingen som passade min smak tycker det är för mycket med alla paljetter och sånt. En klänning var fin fast den var självklart slut kommer in i slutet av februari men vetitusan ska nog sy en ändå, eftersom jag vet precis hur den ska se ut. Måste bara hitta någon som kan rita den till mig så blir det nog bra. I stan köpte jag iallafall en ansiktskräm och en tröja på gina.

Åt kina mat gjorde vi också och gud vad gott det var, sen blev det friterad banan med glass till efterrätt mums gi fri dag idag alltså. Tänkte bojkotta gi men då ska min pappa börja på gi på måndag och även mamma så jaha då får jag väl också fortsätta haha. När vi var mätta och belåtna åkte vi till Danmark och inhandlade alkohol, nu är jag helt slut har feber och ont i halsen urk, hoppas verkligen det blir bättre till i morgon. Ska ju bara vara hemma idag och mysa så det lär ju inte bli sämre med sjukan iallafall. Egentligen vill jag ut som varje fredag men nej får ta igen det nästa helg, då blir det all in ellerhur Louise? du jag & wolga kan inte bli bättre!

Just another day

Jag överlevde men det var precis, fy för vad jag hostade igår och mådde allmänt kasst. Fast självklart var det kul på jobb som vanligt, det är ju inte varje dag Fredrik Ljungberg sitter i ens loge. Annars hade jag väldigt trevliga folk i minga loger som till och med gav mig dricks. Tråkigt nog förlorade Rögle även denna matchen men på lördag då vinner dem.

Idag är min hosta / förskylning varken bättre eller sämre förutom att jag höll på att kvävas när jag fick en host attack kunde knappt andas och självklart gör det inte saken bättre av att jag börjar böla. Men efter lite slemlösande och hostmedicin rättade det till sig. Snart ska jag börja göra ve mig för jag och mamma ska in till stan och kolla balklänningar börjar få lite panik nu, för det är ju ganska många som redan har köpt sin klänning och igår när Louise köpte sin sa dem att hon var ute i sista stund. Jag som trodde man var tidigt ute om man börjar nu i januari aja det fixar sig. Vid två tiden kommer pappa till stan och då ska vi äta kina mat sen åka till Danmark och handla lite och mysa.

Ikväll blir det bara lungt, för det blir jobb i morgon också gött! Ska bege mig nu, puss!

Jävla skit!!

I morse när jag vaknade var självklart min förskylning och hosta värre så typiskt. Dessutom är jag sjukt hes låter som en kråka typ haha. Så även idag har jag proppat i mig apelsin, jucie massa c - vitaminer alltså och redan 3 koppar te. Min röst blir mycket bättre när jag dricker te men kan ju tyvärr inte dricka te hela tiden när jag jobbar. För det blir jobb idag ändå, har varken feber eller är speciellet förskyld på det viset, visst rinner det i mellan åt men absolut inte mycket. Så det ska nog gå bra ändå. Allt te drickande har resulterat i magkatarr känner jag nu usch.

Innan idag köpte jag hostmedicin så får typ dricka hela flaskan nu så hostar jag kanske inte igen. Nej en dusch två panodil och lite mat så är jag fitt för fight och redo för att jobba. Man kan ju alltid inbilla sig, egentligen vill jag bara bädda ner mig i sängen och ligga och läsa min bok men icke. Nu ska jag duscha återkommer senare idag om jag överlever dagen vill säga hehe puss & kram!

Lilllördags kväll.

Har inte dykt upp så mycket intressant idag men jag återkom ändå. Något som har hänt är iallafall att jag vet att jag ska jobba i morgon och det är bra. Sen att vi inte behöver gå till skolan i morgon fick uppgifter att göra hemma istället så vi är lediga. Dock verkar uppgifterna omöjliga finns tydligen inte svar i boken enligt Louise också är det 5 sidor med frågor aja löser sig har iallafall till på måndag på mig.

Kureringen håller jag på med men läste på internet att c - vitamin inte alls hjälpte när man var förskyld okej så stod det inte det stod att det inte var vetenskapligt bevisat. Och att man kunde få njursten av för mycket c - vitamin men då ska man nog käka väldigt många apelsiner och dricka litervis med jucie. Så jag kör på c - vitamin ändå.

Nu ska jag titta på tv med min mamma blir semestersvenskar & made in sweden, men först ska jag göra min sjätte kopp te för idag. Undrar vilket det blir den här gången citrus eller vanilj får nog bli vanilj, ha det gött ät kött!

Dagens!

DAGENS

outfit:
svarta legging & vit stor t-shirt
frisyr: uppsatt & luggen diadem
humör: halv bra, har feber
mat: grillad kyckling
dryck: te helt klart har druckit 5 koppar idag
klantarsle: för engångsskull inte jag?
syssla: bota min förskylning
drog: passionsfrukt
saknad: sol kanske
måsten: ingeting riktigt skönt!
tråkigaste: att jag har mensvärk
roligaste: vi är lediga i morgon
vill ha: money money
köp: en ramlösa citrus & halstabletter
låt: Kelly Clarksson - my life would suck without you


Get it on.

Ännu en skoldag avklarad och det var den tråkigaste och onödigaste denna veckan, vi har verkligen inte gjort något vettigt. Inte på svenskan iallafall skulle börja på våra tal men det blev mest prat om allt mellan himmel och jord istället. Idag åt jag och Louise i matran tänkte att det kunde bli gott med fiskgratäng men det var nog den smaklösaste fisken jag smakat på länge, urk på burk typ? Sen åkte jag och lojs och solade i ståsolariumet i miatorp dålligt med färg denna gången tyckte jag inte på magen / benen men i huvudet. Det är ju där man vill ha färgen yeye..

När jag kom hem höll jag på att dö av mina menssmärtor fy farao vad ont jag hade, tror aldrig jag har haft sån mensvärk. Men efter ett tags bölande och gapanade så hjälpte tabletten så nu är det frid och fröjd igen. Dock börjar jag bli förskyld eller jag är förskyld men ont i halsen börjar jag få, det kliar sådär irriterande nu så att man måste hosta. Så idag ska jag kurera mig med te & c- vitamniner så jag inte blir mer sjuk för det har jag inte tid med om det blir jobb i morgon och på torsdag och det hoppas jag ju. Måste även plugga lite idag tror jag om jag orkar! Annars så händer det inget speciellet denna onsdagen. Återkommer senare om det dyker upp något intressant puss & kram.


Avsluta meningen

jag har insett att min senaste kyss var ganska onödig
jag lyssnar på lugna favoriter
jag pratar mycket & ofta
jag tycker om jucie
mina bästa vänner är världsbäst ♥
min första riktiga kyss var mysig
jag avskyr när det luktar mat här hemma
kärlek är fint på film men inte lika puttigull i verkliga livet
någonstans, tänker någon på dig
jag kommer alltid älska min familj
sist jag grät kan jag inte komma ihåg
min mobiltelefon är snygg & sexig
när jag vaknar på morgonen vill jag bara sova mer
innan jag går och lägger mig gör jag tusen saker som jag
egentligen borde göra dagen därpå
just nu tänker jag på att det ska bli jobbigt att gå upp i morgon bitti
bebisar är riktigt söta & gulliga
idag har jag sovit middag för första gången på typ flera månader
ikväll har jag varit med kajjan girl
imorgon kommer jag va i skolan & typ göra ingeting
jag vill verkligen ha mer kläder & pengar

090127

Min dag har jag som sagt spenderat tillsammans med Kajjan. Vi har druckit kaffe och suttit och snackat skit med min mammi sen har vi varit ute och gått i hamnen och ätit god middag. Nu ikväll har vi tittat på tv, det har med andra ord varit en toppen dag tack Kajsi.

Asså fy fan programmet som är på femman nu typ bröstmjölk till salu? Barnen är typ 4 - 7 år och ammar fortfarande, riktigt jävla räligt. Vem fan vill att ens barn ska suga på ens patte när barnet är typ 7? Helt sjukt blir riktigt äcklad. Förstår inte varför man gör det, man vinner ju typ ingeting på det? Nej amma sitt barn gör man när det är litet någon månad sen stopp med det. 

I turn to you

Skolan idag var som varje tisdag & onsdag, först svenska c med massa muntliga skojiga grejer sen samälle där vi såg en film om inflation skönt att Egil var tyst för en gångsskull. När jag kom hem från skolan lagade jag lite lunch och åt tillsammans med mor min, blev så trött när jag ätit så jag gick och la mig och läste lite sen somnade jag i nästan en och en halv timme och det var riktigt skönt. Dock var det inte riktigt lika skönt när jag precis hade vaknat men nu så känns det bra fast jag är ju fortfarande trött.

Ge mig sol och värme så kanske man blir lite piggare? Nu har ju inte solen varit framme på flera dagar och trots att det är tråkigt & tröttsamt här så blir man faktiskt lite piggare och gladare när solen skiner. Om ett litet tag kommer Kajjan girl hit mysigt! Så vi hörs senare idag, ha en bra tisdag :) Själv vill jag helst ha fredag nu..



Kajjan & jag!


Måndag kväll.

Det var ju riktigt skönt väder ute så jag gick en halv lång runda i snabbt tempo. När jag kom hem igen lagade jag mat med mammi blev kycklingfilé med tsatsiki och massa grönsaker. Ikväll ska jag bara titta på tv någon ny serie och csi ny sen ska jag gå och lägga mig i lagom tid så jag kommer upp i morgon till ännu en skoldag.

Veckans planer:
tisdag: skola, sen träffa Kajjan
onsdag: skola, sola, plugga?
torsdag: skolan, förhoppnigsvis jobb på lindab
fredag: ledig, Danmark med mamma & pappa, mys på kvällen. 
lördag: förhoppnigsvis jobb på lindab, på kvällen utflyttningsfest hos Robban & Simon
söndag: ta det lungt & ladda för en ny skolvecka, är det inte lov snart?

En jätte viktig lista eller inte men ändå.

Vad heter du? - Emilia
Vilken är din favoritparfym? - DKNY red apple
Hemmakväll eller utekväll? - Utekväll lätt!
Vad är ditt yrke (jobb)? - jag jobbar på lindab arena
Hur mår du just nu? - jag mår bra fast är trött som alltid
Vill du gifta dig? - ja men då ska det vara ett riktigt stort bröllop på en strand
Vilken dag på året är den bästa enligt dig? - jag vet inte men jul,nyår och födelsedag är alla tre bra dagar.
Civilstånd? - Singel and livin' the dreeeeam
Pamela Anderson eller Carmen Electra? - Pamela
Chris Brown eller Ne-Yo? - Chris Brown
Nämn 3 positiva egenskaper hos dig själv?  - tar vi en annan gång.
Vad får dig på fall hos en kille/tjej? - humor & charmighet
Skulle du kunna skönhetsoperera dig? - jag hade kunnat men vet inte om jag hade vågat
Hur många barn vill du ha / har du? - jag har inga, men i framtiden vill jag ha en pojke & en flicka
Vad tycker du om adoption? - riktigt bra och om jag blir rik ska jag adoptera en tjej från afrika
Vilken maträtt tycker du bäst om? - tacos kanske
Kjol eller klänning? - Klänning
Kurvig eller smal? - svårt, inte för smalt och inte för kurvigt lagom
Har du ngn tattuering? Nej inte än men vill och ska någon gång när jag kan bestämma mig
Vilken musik föredrar du? - blandat men absolut inte klassiskt eller hård rock
Vilken är den bästa skådespelaren / skådespelerskan? - vet inte men en snygg är Brad Pitt
Har du ngn piercing? Om ja, var? - Öron & navel
Vad har du för mobil? - samsung u600
Vem betyder mest för dig? - Vänner & familj
Vad är det dyraste du någonsin köpt? - måste ha varit något klädesplagg
Hade du kunnat tänka dig att jobba som modell? - nej är för glad för mat ;)
Vilket är ditt favoritprogram? - desperate housewives
Har du någonsin varit otrogen? - alla gör vi våra misstag
Hur bor du, villa, lägenhet, radhus eller annat? -  lägenhet
Har du ngt husdjur? - japps Tiger & Fantomen två små söta kisar

090126

Igår gick jag och la mig redan klockan tio för att vakna i tid idag men självklarrt kunde jag inte somna då, så vid tolv tiden somnade jag efter mycket om och men. Men det blev inget god sömn alls har vaknat en massa gånger, fast kom upp till klockan i tid trots det så det var ju bra. Att det kändes som jag hade blivit överkörd än en gång är en annan femma haha.

Skolan idag var helt ok, på turismen var det faktistk kul vi gjorde två "lekar" som handlade om observation och ögonkontakt. Efter lunchen bestående av bråsk köttbullar och morötter åkte jag och Louise till maxi där vi skulle observera kassörer och kunder. Folk trodde nog vi var knäppa där vi satt på bänken och glodde och skrev ner allt dem gjorde. Konstig läxa man kan ju undra vad vi lärde oss på den?

Resten av dagen har jag varit gyrmt uttråkad så jag har försökt roa mig med att kolla på oprah, någon dålig amerikansk komedi serie har inte koll på alla tusen som går på tv om dagarna också har jag tittat på när blondinbella dansade i Lets Dance i fredags. Fattar inte att alla tycker det är bra att hon åkte ut, nu har man ju inget att skratta åt i lets dance? ;)

Nu ska jag gå ut och gå en lång runda innan det blir mörkt så vi hörs, puss!


Söndag.

Idag när jag vaknade hade jag sovit i 12 timmar och trots det kändes det som jag hade blivit överkörd, fy för ont i hela kroppen och fortfarande sjukt trött. Men jag gick upp och gjorde frukost sen begav jag & mamma oss upp till Raus för att städa lite till. Fy fan vad äckligt det blir i ett hus man bott i så länge, så vi var där och städade i typ 3 timmar riktigt jobbigt så till sist la jag mig på golvet och då insåg mamma att vi nog skulle sluta för dagen haha. Men för detta jobbiga jobb betalade mamma halva min mobil, så det var lätt värt det!

Nu har jag ätit för ett tag sen färsfyllda paprikor riktigt mumsigt, snart ska vi sätta på en film kommer inte ihåg vad den heter men det var en thriller iallafall så får hoppas den är bra. Men först måste jag verkligen lägga in alla kläder i gardroben som jag slängde på golvet i fredags. Efter filmen ska jag direkt i sängen för ännu en ny skolvecka hoppas jag vaknar i tid ser inte ljust ut nu för fy vad jag är trött..

Helgen!

Dålig uppdaterande men har helt enkelt inte haft tid eller ork. Och min helg har varit riktigt bra & rolig.

Fredagen började med att jag, mamma och pappa begav oss till väla åt lite sen gick vi in på ikea och köpte diverse saker till hemmet. Jag fick ett nytt bord till min tv, lampa och sängöverkast. Efter det blev det väla igen och jag fick med mig hem ett armband, en svart kofta, en svart kortarmad blus och en ny mobil är riktigt nöjd. När vi kom hem kom Kajjan hit här också åt vi tacos sen började vi göra ve oss och förfestade lite. Klockan åtta satt vi på bussen påväg till bowlingen även Louise var på bussen, senare kom även Johanna. Det var riktigt kul och bowla och självklart vann jag mohaha.

Efter bowling blev det en riktigt go utgång som började på bulls och sedan gick vi till bakom och där blev det verkligen all in som jag tjatade om hela kvällen. Nej men det var riktigt roligt tack alla för en lyckad utekväll!

Lördag: Efter 3 - 4 timmars sömn var det upp och hoppa och bege sig till jobb och det har nog aldrig varit så jobbigt att jobba som det var igår fy fan alltså. Men jag & Louise stod ut och det är ju trots allt väldigt kul att jobba där förutom att det blev lite kaos med maten och dem förlorade. När jag kom hem på kvällen vid halv nio tiden åt jag lite sen decka jag direkt så trött har jag inte varit på länge och ont i hela kroppen hade jag.



jag & kajjan



jag & lojs



johanni & jag


Right here

Nu känner jag mig riktigt fräsch ny färgat hår, ny duschad också har jag solat. Dessutom är mitt rum nystädat och jag ska senare gå och lägga mig i en nybäddad säng med nytt lakan. Men först blir det Criminal Minds är sjukt sugen på godis men har gett mig fan på att jag ska klara detta nu no candy for me. Fast colatarmen är nästan värre det är sjukligt gott med cola och cheez ballz ska vi inte ens snacka om. Jag får stå ut men i morgon blir det nog ett glas vin eller en cider eller två ops!

Sjukt onödigt inlägg men va fan, teven nu vi hörs i morgon mina vänner!

Let go.

Mammas hår blev fint och snart ska mitt bli lika fint, ska färga det i samma färg som sist alltså chokladbrunt vågar inte ha för mycket rött nu. För i mars ska jag börja göra ljusa slingor för att få det blondt och fint till balen som är den 28 maj. Vet exakt hur min klänning ska se ut nu, men vet inte hur tusan jag ska kunna förklara det för en sömmerska. Har heller ingen aning om vilken färg eller jag vet men då måste det vara en perfekt nyans av den färgen annars vill jag inte ha den. Stackars den som ska göra min klänning hon kommer inte få det lätt, jag som är så petig och ska ha allt perfekt. Men den dagen den sorgen.

Undrar vart tusan min mamma & pappa blir av dem skulle bara till maxi inte så långt här ifrån men jaja dem kommer väl snart. Nu för att vara exakt hör dem i trappan, då blir det snart mat. Ska göra en tomatsoppa med lök den är riktigt god mums. I morgon är vi lediga för jädra skönt ska sova länge länge sen ska vi till väla & Ikea. Nej nu ska jag göra min soppa vi hörs!


Grått & trist

Är det om man tittar ut genom fönstret urk. Jag vill bara bort, bort härifrån. Ser sjukt mycket fram emot vår klassresa till Prag den 11 mars det ska bli kul och skönt att komma bort även om det bara är 6 dagar.

Skolan idag ja vad ska man säga? Vi hade marknadsföring för turism hela dagen och det är väl helt okej. Fast jag känner mig tyvärr totalt omotiverad till att lära mig det Karolina säger. Jag bara tittar på klockan och tänker på vad jag ska äta när jag kommer hem haha. Men jag älskar ju mat så det är ju inte så konstigt + att jag är skoltrött nu behöver lov. För ett tag sen var jag och solade skulle ta ståsolariet men där var lite tid kvar också var där ett annat ledigt. Så jag tog det istället, fick skit mycket färg på kroppen framförallt på magen men typ inget i huvudet kul.

Nu ska jag fortsätta färga mammas hårg sen ska jag nog sticka iväg och köpa färg så att jag kan färga mitt hår också.

Första inlägget på min brors och hans resekamraters resedagbok idag, dem hade träffat Meryl Strep eller hur det stavas. Och på söndag lämnar dem Tokyo och åker till Bangkok nejdå är inte avundsjuk!

Let us live.

Maten var riktigt god men har redan tröttnat på sparris typiskt. Första gången jag åt det denna veckan var det as gott men nu är det urk på burk, så nu kan jag inte äta det på länge. Nu sitter jag här som vanligt just nu spelas det en sorlig låt på lugna favoriter Eric Clapton - tears in heaven riktigt fin ändå. Snart är det unga mödrar på tv måste se på det för att dem är så otroligt korkade man skaffar inte barn när man är 15? Okej man kan göra det men nej det är för ungt man är själv ett barn. Men som med allt annat är det egentligen upp till en själv är man mogen för att vara mamma vid 15 får man ju lov att vara det. Fast jag förstår inte det man sabbar typ hela sitt liv..

Senare är det semestersvenskar det handlar ju trots allt om reseledare och det ska ju jag kanske bli ett tag sen efter studenten, så det måste jag titta på. Efter det är det Made in Sweden och det ska jag också se, så det blir en riktig tv kväll.

Helgens planer:
Fredag: Bowla med Kajsa, Louise & Johanna ♥ Sen blir det utgång!
Lördag: Jobba på älskade Lindab Arena, på kvällen blir det
avskeds/födelsedags fest hos My.
Söndag: Bara ta det lungt och ladda för ännu en skolvecka, ge mig lov.

Ser ut att bli en riktigt bra helg och dessutom är det bara en skoldag kvar denna veckan är ju ledig på fredag.

Pussycat Dolls - I hate this part



Riktigt bra lyssnar på den hela tiden!

Lillördag.

Kort dag i skolan idag som vanligt riktigt skönt, när jag kom hem lagade jag lunch. Sen gick jag ner i tvättstugan med mamma och hjälpte henne att tvätta inte för jag gör så mycket, är mer med som moraliskt stöd haha! Tänk när man blir vuxen då är man tvungen att tvätta, städa, aga mat osv. På ett sätt vill jag bo själv nu typ men på ett sätt inte för man har det sååå bra hemma.

Innan idag tittade jag på Oprah brukar inte göra det men i brist på annat och då handlade programmet om hundar, blev helt tårögd för hundarna var så gulliga. Det var en hund som dansade, sen hade en hund bara två ben. Ja ni skulle sett så söta dem var, låter ganska töntigt nu men det var det icke då.

Idag har jag även varit på apototeket (mattski igen) och på maxi och handlat lite. Om ett tag ska vi äta middag det blir lax mums. Orkar inte göra något alls mer idag känner mig helt slut, trött, skakig och svag. Vet inte vad det är har varit hos doktorn förra året och kollat men ingeting är fel på mig konstigt.. Får stå ut med att skaka som en gammal gubbe ibland.

Mys dag.

Nu har precis mina tjejer Johanna & Kajsa lämnat mig. Kajjan kom hit vid tre tiden och då bokade vi bana till bowling på Fredag. Blir bana 20 bra sa hon i telefonen? Då säger Kajsa eh kan vi få något närmare.. baren menar du säger tjejen?Hahah ja säger Kajsa, så det fick bli bana 16 inte så jätte nära baren men vi fixar nog det ändå haha.

Sen gick vi ut och gick och då joinade Johanna panna oss gick en runda sen gick vi in en sväng till Jeanne och snackade med henne, och sedan hem till mig där vi har varit nu och mysit ett bra tag. Ska jag göra lite turism läxa och svenska läxa nu.

Louise bli frisk nu saknar dig i skolan och annars också my lovely friend  ♥

090120

Har nyss eller ja för ett tag sen tittat på gårdagens Prison Break avsnitt lika bra som vanligt. Skolan idag var också som vanligt, men det var kul på svenskan först redovisning förstår inte varför jag blir nervös men det blev väl ganska bra ändå. Sen samhälle med Egil har typ noll koll på vad vi håller på med jag orkar inte lägga energi på att lyssna ens sjukt ointerssant iallafall.

Lite senare ska jag träffa Kajjan var det ett tag sen nu eller ja i helgen men ändå. Annars händer det inte mycket mer idag, började även på GI i dag och än så längre går det alldelles utmärkt. Har inget mer att berätta för tillfället ska gå och ta en knäckemacka nu så vi hörs senare.

Grattis Lovisa, My och Natalie på er 19 årsdag vet inte om ni läser men ha en toppen dag!

Kvällning.

Har nyss kletat på mig en ansiktsmask och hoppas på att min hy ska bli len och fin och att alla finnar ska puts försvinna, tyvärr funkar nog inte en ansiktsmask så bra mot finnar men len ska jag nog allt bli. Klockan nio är det dags för CSI NY det bästa av dem tre tycker jag. Sen blir det sängen direkt efter det för så trött som jag förmodligen var i morse när klockan ringde hörde inte ens den håller inte. Måste lära mig att gå och lägga mig i tid så jag är pigg och glad när klockan ringer klockan sju inte så stor risk för det trots att jag lägger mig tidigt men ja.

Har funderat över GI igen jag vet jag skrev om olika dieter och skit och mög i mitt förra inlägg men när jag går på GI mår jag sjukt bra i min mage och det är gott med mycket sallad och liknande sen är det ju alltid kul om man kan gå ner lite i vikt och om det syns. Så ja får ta en funderare till, så ikväll ska jag passa på att kränga en massa hahah man måste ju passa på ifall ifall jag börjar i morgon. Ska inte köra en fullbordad GI tänker äta knäckebröd, frukt, mjöl i såser och grytor och så men annars bara kött,fisk, kyckling och sallad. Nej nu måste jag ta ut min ansiktsmask vi hörs i morgon puss!


Funderingar.

Sitter här och funderar på detta sjuka ideal vi har i vårt samhälle, hur kan det ha blivit så? Överallt snackas det om olika dieter och hur man ska göra för att gå ner i vikt, vad som är bra och äta och vad som inte är bra. Det sjukaste av allt är ju ändå att de som redan är smala vill bli ännu smalare och det som verkligen behöver gå ner i vikt nu menar jag riktigt överviktiga skiter i det totalt. Ska inte sticka under stolen att jag också vill ha den perfekta kroppen och vara smal men det börjar gå till överdrift. Vissa människor är ju ungefär lika smala som barnen i Afrika som svälter, dem svälter för dem inte har någon mat här i Sverige svälter vi oss trots att det finns gott om mat till alla.

Aja bara en fundering jag fick en måndagskväll när jag sitter här och stoppar i mig kakor mums. Nej men när man ser dem här bilderna börjar man undra:



10 år igen?

'

anorexia?



urk!

Säkert många som tycker detta är snyggt men inte jag fy för alldelles för smalt.


Måndag

Och ny skolvecka. Missade första lektionen idag eftersom jag vaknade klockan åtta men det var inget viktigt ändå Egils lektioner klarar man sig utan. När jag kom till skolan vid halv tio var det dags för turism lite viktigare inte för att vi gör så jätte mycket men ändå. Hade ju läxprov och det gick åt helvete haha hade inte ens hälften rätt, bra jobbat emilia! Jag som trodde att jag kunde det, men ack så fel man kan ha eller så formulerade Karolina frågorna konstigt ja det också.

Sen har vi som vanligt gjort några uppgifter och typ snackat en massa annat som vanligt. Längsta dagen på hela veckan är avklarad utan problem skönt. Nu ska jag ta mig en macka sen ska jag till maxi med mor min.

Förresten idag fyller min bror hela 20 år nejdå inte avundsjuk på det heller, han är i Tokyo och kommer förmodligen fira som fan eller så gör han det just nu har inte riktigt koll på tiden men iallafall Grattis min älskade bror om du läser detta inte för jag tror det men ändå.

Min dag

har bestått av att umgås med Johanna och det har varit helt lovely. Vi har fikat, snackat en massa skit, ätit middag och varit ute och gått en runda i regnet. Tack för idag gummsi ♥

Annars har jag pluggat lite i mellan åt på turismen men känner inte riktigt motivationen har koll på det men kan inte det som ett rinnande vatten men det får räcka nu. Klockan nio ska jag se på film med mor min och han älskade dem alla eller något sånt, sen blir det sängen. För i morgon är det ju ny vecka igen vilket innebär skola & plugg usch ge mig fredag då jävlar tjejer ska vi parta. Och jag ska även inhandla en massa nya saker för då är det löning hoppas nu lönen kommer men det borde den ju göra.



Jag & Johanna på min & louises 18 års fest!


All by myself

Igår kväll när jag hade fixat mig så åkte jag hem till Metsan där redan Lojs och Sara infann sig. Där drack vi sedan lite vin och senare kom det även 4 styckna till och förfesten var i full gång. Det var jätte trevligt och vid tolv tiden åkte vi ner till stan kände mig inte dock för peppad till att gå ut så det blev bara in runda på shakespeare sen åkte jag hem i lagom tid skönt.

Så när jag vakade idag mådde jag alldelles utmärkt, har hitintills inte fått något gjort tänkte sätta igång och plugga lite på turismen nu för sen kommer Johanna hit, var riktigt längesen jag träffade henne så det ska bli riktigt kul att träffa henne igen. Dessutom har hon fortfarande inte sett vår nya lägenhet för jädra dåligt men nu så.

Resten av dagen kommer jag plugga och i kväll blir det mys framför tvn med mamma & pappa. Nu har ju min bror lämnat oss, jag kommer nog sakna honom, jag som varit så iskall med det men ska sanningen fram så är det klart jag kommer sakna honom det är ju 2 månader och ibland så är han ju faktiskt världens bästa bror.

Kersten: jag kener vad jag kener



Ännu ett roligt klipp, tack för youtube! Perfekt när man har tråkigt.

Saturday.

Idag känns det som söndag fast det är lördag och det är ju bara positivt. Är trött idag också fast jag sovit relativt mycket men det är väl penicilinen som gör en trött. Om ett tag kommer Kajjan girl hit hon ska få se mitt rum som ju är nytapetserad sen en vecka tillbaka eller lite längre. Länge sedan hon var här nu, sen ska vi ut och gå en runda och snacka en massa.

Annars idag händer det inte så mycket ska faktiskt plugga lite till turism läxprovet på måndag. Undrar när sist jag pluggade en lördag var haha. Men vill som sagt inte sitta dagen innan och inte ha koll på någoting, så bättre att läsa det i en timmes tid idag så att man har lite koll.

Ikväll vet jag inte vad som händer vill göra något skojigt vet inte om jag menar festa  mendet tror jag inte haha, men kul ska det va. Så vi får se vad som händer återkommer senare, ha en trevlig lördag!

Myskväll hos Lojs.

Igår efter vi hade käkat en god middag bestående av fläskytterfilé, potatis kakor med svampsås så begav jag mig hem till Louise. Tvingade henne att titta på Lets dance så det gjorde vi, fick oss ett gott skratt av blondinbella men det var nog meningen att hon skulle dansa just så fult vid det tillfället. Krängde mina älskade cheez ballz och chippe och dippe gjorde vi också oj höllt på att glömma colan.

Louise syster tipsade oss om raj raj när nour beställer mat hade nästan glömt bort hur roliga dem är så det roade vi oss med ett bra tag, dem är så sjuka och det är så mycket min och louises humor haha. För övrigt hade vi riktigt skoj igår för att vara en hemma kväll med tv tittande men det blir alltid så när det är jag & Louise.



Louise & jag för ett bra tag sen men fortfarande bästa vänner ♥

Raj Raj



Nour beställer mat på skånska för jädra roligt.

"Hör du med sketahålet eller?"

Hold on.

Fredag idag lätt veckans bästa dag, innan var lördag bäst tror jag, men nu måste det vara fredag eftersom vi är lediga och man kan sova länge och sen bara göra ingeting. Vaknade upp idag efter 11 timmars sömn och var fortfarande trött men tog mig i kragen och gick upp, åt en god frukost och nu sitter jag här som vanligt och filosiferar. Om en timmes tid eller så ska jag iväg och handla med mammi & restrerande familjemedlemmar. Händer nog inget mycket mer spännande nu under dagen men jag klagar inte det är bara skönt.

Ikväll blir det förmodligen film / mys kväll med Lojs men man vet aldrig med oss men båda två går ju på penicilin så det får nog bli lungt denna helgen ändå.

På söndag åker min kära bror iväg i 2 månader måste erkänna att jag är avundsjuk tänk att få åka utanför Europa i 2 månader till bland annat Thailand, Dubai, Vietnamn, Indien.. Men när jag har jobbat och sletet ett bra tag ska jag också unna mig en sån resa och åka ut och se världen!!


Torsdag kväll

Är nyss hemkommen från jobb och det gick bra att jobba idag med, dock fick jag vara på andra sidan där det bara finns 4 loger så det var ju lite stressigt i början och hitta saker och så men det fixade sig. Dessutom var det mycket mindre att göra på den sidan och det är väl både postivit & negativt. Positvit är ju att man har chans att titta på matchen lite och negativt att tiden går långsammare. Nej men det var lika kul idag jag gillar verkligen att jobba där, får verkligen hoppas att det blir mer verkar lite sturligt nu nya folk som ska in och snack om vi är för många redan. Aja gött som attan också att Rögle vann mot Frölunda som ligger mycket bättre till än Rögle. Jag bringer tur vart enda gång jag jobbat har rögle vunnit.

I morgon är vi som sagt lediga riktigt skönt & välbehövt ska bara vara hemma och ta det lungt. Blir nog inget festande eftersom jag har urinvägsinfektion och går på pencilin var hos doktorn innan idag. Konstigt nog tog hon inget kisseprov så får hoppas att det gör över och att det inte är något annat.

Nu ska jag ta något att käka sen sova så puss & godnatt!


090115

Gutten morgon!

Sitter i skolan nu har nyss gjort affärsturism provet och det gick nog bra, ja det gick bra. Nu har vi rast till kvart i sen ska vi väl säkert börja på något spännande kapitel på marknadsföring för turism jätte spännande eller inte.

Senare idag ska vi jobba ska bli kul synd bara att jag har ont i magen och bak i ryggen fortfarande går nog över någon gång. Nej men det var ju mycket jag hade och berätta, inte direkt skriver väl mer sen puss!


Pensionärer som säljer sex.

Okej låter inte fullt normalt, hittade iallafall denna artikeln på aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/vbstv/article4092354.ab <---



Har mat i magen nu men fortfarande ont, illamåendet är dock borta. Provet har jag pluggat på lite mer men kan det mesta skönt. Så vad hittar man på nudå? Som ni märker när det gäller alla blogg inlägg är jag väldigt uttråkad och gör helst allt för att slippa plugga haha. Får se vad det är på Mtv kanske next eller my sweet sixteen ganska så kul i bland i brist på annat typ.

Hörs förmodligen senare puss!

p.s varför kan man inte se länken? måste ändrat någon inställning av misstag hur fixar jag till det? d.s

Jessica Alba

Jessica Alba

Nemen vilken donna, tänka om alla kändisar skulle se ut så här?
Undrar om det då hade varit trendigt att vara tjock? Det kan man ju undra..

Onsdag eftermiddag

Tog ett tag innan jag satt igång med pluggandet men nu har jag börjat har en liten paus det är viktigt med pauser för att man ska få in allt i huvudet. Fast tror jag kan det men man vet aldrig ska testa mig sen. Egentligen vill jag bara bädda ner mig i sängen och sätta på en bra film för jag har fått så ont i magen och bak i njurarna förmdoligen inget allvarligt men grymt störigt nu när jag ska fokusera på provet. Äh ska nog gå bra ändå!

Hade velat gå ut & gå aldrig fel att röra på fläsket men nu är det mörkt och innan det blev mörkt så var det skitigt väder det vill säga dimma så det är inte så lockande att gå ut, ge mig vår nu. Då kan man gå en himla massa och det blir inte mörkt så tidigt heller.

Och Louise du bör inte satsa på orange gult igen har hört att det inte är inne längre men annars fint som fan.


Bilder.



The stuido en av de bilder som blev hyffsad



Soet elefant haha



Min bror & jag för många år sedan, knubbe emme typ?



Frillan måste nog färga det rött / lila nästa gång grymt snyggt ju.


Onsdag = lillördag

Svenskan i morse var kul brukar inte säga så om lektioner eller skolan överhuvudtaget, men jag gillar verkligen Svenska C det är roligt man slipper rabbla verb substantiv adverb och allt vad det heter. Istället är det massa muntliga saker som idag spela vi upp en "pjäs" av en dikt. Efter det återstod det bara en lektion Samhälle där vi även idag lyckades snacka bort första halvtimmen idag blev det prat om Egils liv igår var det om bilar. Men varför inte det är ju också lite samhälle kanske inte så mycket ekonomi men vadådå.

Efter skolan följde lis fis med hit drack lite kaffe och snackade skit, sen gick hon till doktorn hoppas det gick bra får ringa och höra sen. Nu borde jag plugga men va fan ni vet hur det brukar bli man hittar på tusen andra saker att göra, jag har till och med hjälpt mamma och tvätta allt för att slippa plugga. Men ska sätta igång snart så man slipper det ikväll.

För ikväll blir det mys framför tvn med mina cheez ballz så bra gick det att vara nyttig mohaha.



Set me free

God kväll!

Denna dagen har gått väldigt fort tycker jag vilket är skönt. I skolan idag började vi på en ny kurs Svenska C massa muntligt men även skriftligt kan bli roligt med det muntliga. Sen var det dödens lektion Samhälle med Egil, men som tur var slutade vi redan halv tolv idag så jag stod ut med Egil.

Och vid två tiden idag åkte jag & min bror till Farmor där min kusin Ronja redan befann sig, det blev fika med tusen kakor okej inte tusen men typ 5 olika haha så där sprack det att vara nyttig. Senare fortsatte jag på onyttiga spåret med en calzone special fast delade den med Ronja så åt iallafall inte hela, precis som om det skulle vara bättre? Nja kanske lite. Aja när vi kom in till stan igen efter en visit på landet åkte jag och min bror och solade och nu på kvällen har jag bara myst runder, tittat lite tv och såhära.

Nu däremot måste jag plugga på mitt turismprov har inte blivit så mycket pluggande idag fast lite har jag läst det, alltid något. Sen blir det sova, som jag egentligen vill göra nu får läsa snabbt.

Godnatt mina vänner & fiender vi hörs!

090112

Lite plugg blev det allt iallafall i en två timmar och det är bra för att vara mig, jag brukar ju som sagt sitta kvällen innan och råå plugga. Men tänkte att detta året ska jag slippa denna stress och jävlighet så nu har jag satt igång med provet och i slutänden blev det bara 2 a4 sidor visst man måste läsa på det andra med men inte lika viktigt.

Tittar lite på guldbaggen utan ljud men det verkar vara samma skit som grammisgalan för den galan var ju inte mö att hänga i granen, ska inte tala illa om guldbaggen för har ju som sagt inte ljudet på men det verkar inte kul. Fast glansa jävel brukar ju vara bra / rolig. Men nu får han ju nog vara seriös..

Veckans planer
Tisdag:
skola, plugg och sen farmor med bror & kusiner
Onsdag: skola, plugga satan i det
Torsdag: skola sen jobba på rögle lindab arena
Fredag: ledig som varje fredag ;D Mys eller party!
Lördag: mys eller party!
Söndag: ladda för en ny skolvecka.

09 kommer bli ett bra år.

  • Klassresa till Prag eller Berlin
  • Genomföra vårt projekt: endagstur i skåne!
  • Praktik i 8 hela veckor, vill va på en kryssning så hoppas på det bästa.
  • Costa Brava
  • Balen
  • Studenten

Självklart kommer det hända en massa andra roliga saker men detta är ju saker man kan se fram emot en typ tråkig måndag som idag när man egentligen bör plugga. Istället hittar man på tusen andra saker att göra för att slippa. Varför gör jag alltid likadant, nej ska sätta igång nu. Ska inte sitta dagen innan med panik som jag gjorde hela år 08. Det är nytt år nu så kanske dags för en förändring när det gäller pluggandet. De är 4 ämnen denna terminenoch jag vill ha minst vg i  dem så nu ska jag fan plugga.

Puss!


Skola.

Sitter i skolan nu har lunch förtillfället och det var spytt i panna i matan med korv i? Fattar inte varför dem lägger i korv. Det ska vara fläsk inte korv det är inte samma sak. Aja för övrigt så har denna dagen varit sjukt onödig, samhälle i morse där vår lärare Egil snackade en massa skit och som vanligt fattade man typ ingeting. Och nu har vi turism och det enda vi har gjort är att prata om praktik förvisso bra men herregud det har vi gjort i 2 timmar känns lönt.

Förhoppningsvis får vi mer gjort nu efter lunchen, längsta dagen i dag vi slutar halv tre,men jag hoppas verkligen att vi slutar tidigare men tror jag nästan. Idag ska jag inte göra något speciellet kanske dags att börja plugga på turismprovet affärsturism låter inte så lockande men det måste göras. Men ha det gött ät kött!


Ge mig helg igen tack!

Jaha då var helgen slut igen och det är måndag i morgon min typ hatdag efter söndag. Dock har denna dagen varit väldigt bra faktiskt vaknade upp och var inte ens bakis idag för jädra skönt också har jag inte gjort någonting bara laddat upp för en tradig skolvecka.

Men ska inte deppa för mycket 4 skoldagar med 4 ämnen längsta dagen är typ till två och ledig på fredagar, jag har inget att deppa för. Men det är just det att det är måndag i morgon och att man måste gå upp så satans tidigt, det borde vara förbjudet att börja skolan innan typ halv tio. Aja kan ju fortsätta drömma...

Nej helg igen tack. Säger som Louise I LIVE FOR THE WEEKEND!






Gårdagen.

Det blev party för hela slanten igår och det var hur kul som helst hemma hos Petter trots att det var i Perstorp men folket var hur trevligt som helst. Vid elva halv tolv åkte vi in till stan, en bilresa som inte var så kul för mig men sånt som händer även den bästa. Väl i stan var jag inte så pepp längre men vi drog iallafall till Bulls ett tag och jag agerade väsk & jack passare fråga mig inte varför för det vet jag inte, tvingad blev jag inte heller haha.

Skulle till bakom men det sket sig så jag & Kajjan gick till kebab House och käkade lite sen åkte jag hem och sov gott. Det kan helt enkelt inte alltid bli som man vill, får ta igen det nästa eller nästa helg igen... Men tack ändå!



Söt tjej till vänster haha palla minen.

Party Lördag.

Idag har jag inte åstakommit ett skit har bara snackat i telefon och suttit framför datorn. Eller jo just det jag var och köpte en blomma till killen vi ska hem till idag som fyller 20. Det hade inte varit fel att fylla 20 nu, men det är bara 1 år och 9 månader kvar för mig det går snabbt eller inte..

Snart måste jag göra mig iordning och hoppa in i duschen sminka mig och bla bla så jävla jobbigt. Kunde man inte varit snygg ofixad men nejdå. Fett onödigt inlägg detta blev men ändå, tänkte bara säga typ ha en fet fest kväll för det ska jag / vi ha så ses vi i dimman puss & kram från party emme!


Fredag natt

Är nyss hemkommen från stan, blev ju som sagt fika med Kajjan & Louise mycket trevligt må jag säga. Dess för innan hade min bror middag här hemma så vi käkade god mat potatisgratäng med pesto kyckling också kladdkaka med varma hallon och grädde riktigt mumsigt.

Nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig så jag är pigg för morgondagens bravader, kommer bli kul hoppas jag!

Fredag hela veckan.

Idag väckte mamma mig tjugo i elva efter en natt med kyla så var inte lite förskyld när jag vaknade men det rättade till sig. Iallafall klockan elva kom en glasnisse och fixade fönstret så nu drar det inte så kallt längre.

Annars idag har jag bara fixat lite i mitt rum och även umgåtts med Louise som kom hit ett tag i eftermiddags. Nu är här en massa folk eftersom min bror ska ha förtidig födelsedags fest, han åker ju till alla världens ställe typ en dag innan sin 20 års dag. Och snäll som han är låter han mig vara med och äta sen får jag gå haha.
 
Så det blir fika med mina allra bästa vänner Louise, Kajsa & Johanna kommer bli trevligt. Dock är jag på festhumör men i morgon mina vänner då jävlar i det smäller det!

James Morrison



feat Nelly furtado med Broken Strings riktigt bra låt, synd bara att
 han inte sjunger den ensam hans röst är sjukt jävla bra.

Dagens.

Gör som Louise och slänger in en sån här också, i brist på annat typ.

outfit: tights, linne & stor munktröja
humör: uttråkad
mat: spytt i panna
dryck: mineral wazzer
klantarsle: Jag själv för jag slog i sönder ett fönster
syssla: fixa i mitt rum
drog: cheez ballz
saknad: närhet
måsten: ingeting för tillfället
tråkigaste: att jag slog i sönder ett fönster som gör att här är as kallt
roligaste: att mitt rum är klart & att det blev as nice

Färdig tapetserat.

Äntligen är det klart, så himla skönt. Inatt slipper jag sova i vardagsrummet och kan sova i mitt underbara rum. Dock är här kallt som in i helvete eftersom jag råkade slå i sönder fönstret på insdan som tur är var där två glas så det yttersta sitter kvar. Jag skulle bara stänga fönstret efter målaren också tryckte jag på fönstret, ganska osmart men inte fan trodde jag det skulle gå i sönder. Men jag kom lindrigt undan med ett skärsår i handen och lite små sår på ett finger & armen. Hade jag skurit mig en bit längre ner hade jag skurit mig rakt i pulsådern så jag hade tur i oturen. Bara vi inte åker på 1500 i självrisk så är allt bra!

Nu har jag möbler i mitt rum igen men allt är dock inte på sin plats igen eftersom tapeten ska torka i 24 timmar. Så i morgon kommer mitt rum äntligen bli som ett rum igen.



Så här blev min fondvägg, grymt mycket snyggare i verkligheten
och i helhet med det vita.



Och såhär blir det när saker inte fungerar som jag vill haha.

Skola igen!

Jaha då var man tillbaka igen efter ett underbart skönt jullov ;D Har haft det både lungt & skönt och kul & galet.

I skolan idag skulle vi göra en massa sa vår lärare Karolina sist vi träffades men kan inte påstå att vi har gjort så mycket idag. Börjat på marknadsföring för Turism och gjort några uppgifter det var allt, men sen hade vi ju bara lektion till halv tolv. Så det blev mest lekstuga i skolan idag men man ska inte klaga.

Och i morgon är vi lediga för jädra skönt behövs ju nu efter en jobbig skoldag skämt och sido. Men vi är lediga iallafall, okej inte helt lediga har projektarbete.

Nu vill jag bara att tapetseran ska va klar så jag kan ställa iordning på mitt rum för andra gången, kan ju sätta upp tavlor denna gången. Min brors rum är redan klart och det blev riktigt fint, blev nästan avundsjuk för när jag tittar in i mitt så var inte min tapet på fondväggen så som jag förväntat. Varför blir jag aldrig nöjd? Men det blir nog fint när de vita tapeterna också är uppe, får hoppas på det bästa.

Just det Rönnowska i ett nötskal igen första skoldagen börjar med vattenläcka & förmodligen falskt brandalarm nej det är fint rönnowksa, bra jobbat!

En liten lista, snodd av angie!

Vad blir ditt namn baklänges? - ailime 
Har du gjort en snöängel i år? - nej faktiskt inte
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? - nån timme
Platt eller lockigt hår? - platt, men har lockigt hår.
Är du kär i någon? - nej!
Vad gör du när det regnar? - kryper under mitt täcke och tittar på film
Vad har du för startsida på internet? - msn.se
Vem ringde du senast? - Kajsa
Har du någon gång testat karate? - det tror jag inte
Vilken mobilringsignal? - har alltid min tegelsten på vibration
Minimorötter eller pommes frites? - pommes helt klart
Första sporten du gick på? - ridning
Vad längtar du efter mest just nu? - costa brava, studenten & sommaren
När åt du senast en fiskbulle? - aldrig smakat, det låter dock väldigt äckligt.
Vad drömde du inatt? - kommer nästan aldrig ihåg mina drömmar tyvärr
Vilken tv-serie är bäst? - Desperate housewives & Ugly Betty men även Prison Break
Kan du gå ner i spagat? - nej långt ifrån, är stel som ett kassaskåp.
Vad åt du senast? - en apelsin
Höga eller låga strumpor? - höga, låga är sjukt obehagligt
Vad är du mest rädd för i hela världen? - svår fråga
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? - ibland
Röd, grön, blå eller gul mjölk? - blå, men den organge är nog godast
Vad har du för färg på ditt påslakan? - vitt med blommor på
Vad ska du döpa ditt / dina barn till? - Agust & Lotta, nej seriöst har ingen aning
Sommar eller snö? - sommar helt klart.
Är du mörkrädd? - nej inte så, men hade jag gått i en skog när det är mörkt helt ensam hade jag nog allt blivit rädd
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? - haha ja
Riktig gran eller plastgran? - riktigt gran, plastgranar är så fula haha
Godaste drickan till frukosten? - jucie
Vem kramade du senast? - mamma
Älskar du att sjunga? - ja :)
Duscha eller bada? - bada men har inget badkar längre snyft ;/
Kan du ditt mobilnr utantill? - jadå
Har du tråkigt? - ja ganska
Har du gråtit i skolan nån gång? - ja
Stockholm city, Metro eller .SE? - Metro
Hur tar du dig till skolan? - åker buss
Har du någonsin sminkat dig som punkare? - nej!
Vad var det senaste som fick dig att skratta? - vet inte kan inte komma på det nu.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma helt klart men även Louise eller Kajsa
Vad skulle du behöva nu? - pengar men det behöver man väl alltid
Vilken tid gick du upp idag? - vid halv ett
Vad var det första du sa i morse? - hej
Senaste personen som fick dig arg? - pappa kanske
Senaste låten du lyssnade på? - James Morrison ft Nelly Furtado Broken Strings
Senaste personen du tänkte på? - Louise
Vilken parfym använder du? - britney speares
Vilket schampoo använder du? - sunsilk eller herbal
Har du nånsin gråtit över en tjej? - har jag säkert
Dagens dryck? - mineral vatten
Vad har du gjort idag? - lagat mat, vatt ute med kajjan & glott på tv
Var det kul? - nja inte så värst men det funka, promenaden var ju bra för visso
Vad är du allergisk mot? - jag vet inte men det ploppar ganska ofta upp utslag nej men citrusfrukter och liknade men äter det ändå
Var har du ont? - just nu i ryggen för jag sitter framåtlutad och skriver haha
Var du glad igår? - nej inte så jätte glad
Vad ska du göra NU? - ingeting sitta kvar här i soffhörnan

Sunny day.

Kunde jag sova igår? Nej det kunde jag inte, vet inte om det berodde på alla ljud blåsten förde med sig eller om det var för att jag skulle bli väckt halv sju. Men efter mycket om och men somnade jag väl vid två tiden, inte kul att bli väckt halv sju då. Tänkte ju sova vidare direkt men så blev det inte riktigt somnade väl vid halv tio igen och har precis vaknat nu, fortfarande helt utmattad kul.

Sista dagen på lovet idag känns väl inte helt ok men vad gör man? Det är fint väder ute iallafall alltid något positivt. Får se om jag orkar masa mig upp ur mammas sköna säng och gå ut en sväng sen, lutar dock åt att ligga kvar här och mysa med mina kisar. Vågar knappt röra mig i lägenheten målaren springer runder här som en tetting, som tur är håller han sig i andra hörnan.  Nej lite frukost i magen sen är man nog fitt för fight igen!


Snöstorm.

Hej hopp! Bröt trenden med ensamhet och spenderade min kväll med Kajjan girl, som också fick mig på andra tankar och bättre humör. Vi har kollat på film och krängt en massa cheez ballz och druckit cola mums! Gick inte så bra med att vara nyttig haha får ta det nästa vecka eller något, det är ju trots allt långt kvar till Costa.

I morgon kommer målaren hit klockan sju lagom tid? nej fy för.. Ska gå raka vägen in till mammas & pappas rum och sova vidare. Sen på dagen ska jag och mor min in till stan och kolla mobil till mig hoppas jag får med mig hem en också. Har fortfarande inte bestämt mig, lider ju svår beslutsångest men det löser sig. Nu blir det sängen om man kan sova det blåser ju inte lite hej snöstorm, vem fan vill ha snö nu?



Såhär skulle det sett ut den 24 december.

090106

Tisdag blev som jag hade tänkt jag har inte gjort något speciellet bara varit hemma och tagit det lungt. Tittat på någon kass komedi på fyran och sedan gick jag en lång runda vid havet i min ensamhet med musik i öronen. Jag trivs ensam absolut inte alltid men ibland är det skönt att bara få va ensam och inte tänka på någon annan.

Har haft en konstig känsla idag vet inte vad man ska kalla det ångest? inte riktigt men har funderat en hel del idag på livet i allmänthet, skolan och lite sånt där. Lite ångest har jag allt eftersom det är skola på torsdag igen, inte för själva skolan utan för alla tidiga morgonar alla prov osv. Men jag ska inte hänga läpp det är en termin kvar, ett halv år inte ens det, 5 månader. Och på dem 5 månaderna är vi på praktik i 10.

Så livet leker ju med andra ord? Har inget att oroa mig för egentligen, jag har till och med ett jobb nu. Men sånna här dagar har man ibland och idag blev det en sådan dag, jag behöver värva ner och bara vara för mig själv.



Måndag natt.

Dagen idag började med att jag & mamma åkte iväg till Ikea och handlade lite grann bland annat lampor, krukor osv. Sen gick vi även in om på väla en runda och åt på grafitti alltid lika gott. Skulle handla en ny mobil men blev inte riktigt tid med det för jag skulle åka i väg och jobba.

Och det gick lika bra idag som det gjorde sist trots att jag hade sjukt ont i huvudet och var helt slut i kroppen. Fick jobba med min äskling Louise så det kunde ju inte bli bättre, folk trodde vi satt ihop undrar varför? haha, nej men vi är faktiskt ett riktigt bra team när vi jobbar tillsammans.

I morgon har jag inga måsten alls ska bara va hemma och göra ingeting och det ska bli så skönt. Där ljög jag, för Louise och jag ska nog till IH ett tag men det blir i sånna fall på eftermiddagen så det är lungt. Nu ska jag sova, godnatt


Sammanfattning år 2008!

Nu har det varit nytt år i fem dagar, så jag tänkte slänga in en liten sammanfattning av år 2008 för min skull men även för er som är intresserade.


- Året började med en operation i ögat, tog bort en hemsk knast.
 Sedan bestod Januari mest av skola och några 18 års fester.


- I Februari började jag & Johanna simma ganska flitigt.
- Det var ännu en 18 års fest
- Jag och Louise firade alla hjärtans dag tillsammans
- Jag klippte page
- Började även träffa en kille som ibland fortfarande
dyker upp i mitt hue och i verkligheten med för den delen med.

- Mars månad invigde jag, Corrin, Emmelie och Louise med att åka till Retro som vi alltid gjorde år 2007.

- Louise & jag blev beroende av serien 2900 happiness
- Louise ställde till med en riktigt rolig klassfest, där även våra andra vänner infann sig.
- Linda hade klassfest hon med
- Jag, Louise & Corrin bokade biljetter till Hultsfred 08

- April betsod en stor del av praktik på resteamet i Klippan 
- Jag slingade håret blondt men det blev typ helt blondt, så jag blev blond.
- Jag var nykter på Valborg för..

- Den första Maj åkte jag på min första resa utomlands till Tyskland alltid
något tillsammans med Resteamet.
- Jag träffade min bästa vän Louise i Tyskland efter 10 dagar ifrån varandra ( hon hade varit i spanien)
- Det var as mycket plugg i skolan

-  Jag var på Ullared och på en skåneresa med praktiken
-  Louise & jag började gå ut väldigt mycket trots att det vara 4 månader kvar till 18 års dagen.

- Det blev riktigt sommarväder i början av Juni så vi var på stranden
- Och den 4 Juni fick vi äntligen sommarlov, vårt sista sommarlov!
- Min bror tog studenten och det blev en rolig studentfest.
- Louise, Jag & Corrin åkte äntligen till Hultsfred och hade 3 crazy days där, 
till vår stora besvikelse kom inte Linkin Park men vi hade kul ändå.
- Midsommar hos Kajsa var bra
- Vi var mycket hemma hos Metsi och mös
- Jag bodde hos Johanna ett tag när hennes pappa var bortrest

- Många dagar i Juli spenderades i min trädgård där vi sola & babade i min pool.
- Jag & Louise med fler spenderade många juli kvällar i mitt uterum med förfest
sen utgång.
- Längtan till 18 års dagen var enorm
- Helsingborgsfestivalen den 24 - 26 juli där jag bodde hos Louise, det
var fest på kvällarna och mys på stranden / poolen på dagarna. Dock
var festivalen roligre 06 & 07
- Juli avslutades med en liten semester vid Olofström med Louises familj & fler

- Efter en hel sommar utan jobb fick jag tack vare Johanna jobb på Hamnkrogen i Augusti
- I augusti blev det en del fester och efter 10 veckors sommarlov började 
skola igen den 25 augusti
- När skolan kört i gång invigde vi första helgen efter lovet med massa party.

- I September fortsatte jag jobba på hamnkrogen i mellan åt, men sen rann det ut i sanden.
- Kajsa fyllde 18 och hade fest vilket även Angelica gjorde, och även hon hade fest!

- Oktober kom äntligen och det blev en månad full med fest, först var det Corrins 18 års fest
och sen tulles 21 års fest på Banhof
- Sen kom den stora dagen jag & Louise blev 18 den 9 oktober.
som vi firade med middag på tivoli sen en liten utgång
- Fast den 12 firade vi det ännu mer med vår första lagliga utgång
- Helgen efter hade jag & Louise vår 18 års fest med Barnkalas tema!
- Jag, Kajsa, Louise & Linda tog foton på The studio i Malmö
- Månaden avslutades med en klassfest hemma hos Frida

- November invigde vi med en Halloween fest hos Angelina sen utgång
- Helgen efter hade Johanna sin 18 års fest på Cardinal 
- Dagen efter var det maskerad hos Lovisa :)
- Jag blev brunett igen
- Vi bestämde oss för att flytta ifrån raus
- Det var julskyltning på Råå
- Första snön kom
- julskyltning i stan sedan mat på haket med tjejerna

- December började med att jag, Kajjan, Louise och Angie
bokade resan till Costa 09
- Lussevakan spenderades hemma hos Johanna med flera där vi bara mös
- Det var jordskalv
Jullovet började den 19 december och då hade vi julfest hos
Lina, som blev hur lyckad som helst sen utgång.
- Julafton hos Christer många fina julklappar, god mat & trevligt sällskap.
- Juldagen aka åretsfestdag då det blev förfest hos anige sen en galen utgång
- Mellandagsrea!
- Flytten till Råå den 29:onde
- NYÅRSAFTON hos Kajsa sen Robbe redigt bra.

Nu när man skriver en sån här sammanfattning får man klart för sig hur mycket man har gjort, hur mycket det har betytt och hur roligt det har varit. Så tack allihopa som gjorde år 2008 till ett super år. Nu är det år 2009 och jag säger som Pesa det är verkligen vårt år: Costa Brava, balen, studenten och mycket mycket mer, det kommer bli sååå bra!


4 Januari.

Helgen är i princip slut och jag har haft en super bra helg!

I fredes blev det inget mys med min lis fis utan det blev utgång med Kajjan, förfest här hos mig bara hon och jag och massa party musse kan inte bli bättre. Sen åkte vi in till stan trodde det skulle bli tråkigt eftersom det var så lite folk ute, men icke vi hade riktigt roligt!

Något som inte var riktigt lika roligt var när klockan ringde klockan 11 igår, men det var bara att gå upp & fixa sig i ordning. Jag och Louise jobbade ju på Rögles arena Lindab igår, vi båda två var sjukt nervösa innan vi kom dit och när vi kom dit var vi typ som två frågetecken men som tur var löste sig allt. Och det var faktiskt roligt att jobba i logerna, ska jobba igen på måndag gött.

Kom hem igår vid halv nio tiden och klockan tio var jag och fikade med Louise, Kajjan & pesa inte mycket vila där. Riktigt mysigt tjejer, tack för fikan.


Fredag!

Känns verkligen inte som det, känns som typ söndag men det är skönt som fan att det är fredag ändå.

Idag har jag typ hjälpt mamma och tvätta och sprungit upp och ner för trappan nog kul haha. Sen kom Louise hit ett tag och snacka. Cliff, Mattis och Camilla kom också hit ett tag och fikade. Nu sitter jag här kollar igenom bilder från nyår och tänker på hur nyår var..

Ikväll blir det mys med Louise och i morgon ska vi jobba på Rögle arenan hoppas det går bra. Om vi inte hörs igen så får ni ha en trevlig fredagskväll och mer nyårsbilder kommer & finns på bdb.


Bilder från Nyår.



middag!



middag!



Kajjan & jag



Kajjan, Emilia, Linda







Min nyår!

Nyårsafton blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig...

Men iallafall det hela började hemma hos Kajsa med tre rätters middag där Kajsa, Lina, Metsi, Louise, jag & Linda befann oss. Till förrätt blev det en räkmacka med fördrink, till varmrätt blev det kycklingfilé i dijonsenapssås med klyftpotatis och en sallad och till sist efterrätt som bestod av fruktsallad med grädde. Riktigt gott med andra ord!

Kvällen hos Kajjan bestod av spel och skratt men även lite tjafs men det är väl så vi tjejer är. Klockan halv tio ungefär begav jag, Kajsa och Linda oss till påarp där vi sedan var resten av kvällen. Trevliga killar och tjejer var där och kul hade jag, förutom vissa saker men det är sånt som händer när man inte har tillräckligt uppmärksamma vänner eller något. Men trots det blev det ändå bra tillslut och jag fick min vilja igenom, klockan halv fyra fyra satt vi iallafall i en taxi hem till Kajsa.

Nyårsdagen tillbringade jag hos Kajsa vi åt räkmackor och städade lite sen gick vi till Maxi köpte en jävla massa godis & självklart cola också tittade vi film här hos mig och krängde hela kvällen en riktigt bakisdag, men det är så det ska va på nyårsdag!


RSS 2.0