Nyårsafton ;D

Innan jag berättar om den stora dagen tänkte jag berätta vad jag gjorde igår.

När jag hade vaknat började vi fixa i ordning här i lägenheten så nu är nästan allt uppackat, nu längtar jag bara till målaren kommer och tapetserar här så jag börja hänga upp saker på mina väggar för just nu är det helt tomt.

Senare på dagen var jag på maxi med Louise & Kajsa för att handla mat och diverse saker till nyår och när jag kom hem åt vi en försenad middag fondue blev det med pommes riktigt gott. Sen färgade jag mitt hår och klockan elva somnade jag av utmattning.

Idag har jag fixat ännu mer på mitt rum och städat så nu är här ännu finare, snart ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning för att sedan bege mig hem till Kajsa på middag med mina bästa vänner. Och efter middagen blir det förmodligen fest i påarp eller något  annat som dyker upp. Så det ska bli riktigt roligt hoppas jag men man ska inte ha för höga förväntningar, känner att jag inte har det heller så det kommer nog att bli en kanon kväll.

Årets sista inlägg så får önska er ett riktigt Gott Nytt År!

Råå.

Hej allihopa!

Flytten till Råå idag gick bra, inte för att jag var den som slet mest men ändå. Packa upp & ner massa saker har jag däremot gjort. Vid ffyra tiden var vi klara och jag trodde aldrig att mitt rum skulle se ut som ett rum eftersom vi hade ställt nästan alla grejer här (mitt rum är ju störst). Men när Kajsa kom vid sju hjälpte hon mig och nu är mitt rum riktigt mysigt är nöjd som fan tack Kajjan girl.

Tänkte sova nu får se hur det går men är så trött nu så jag knappt kan hålla ögonen öppna så det ska säkert gå bra.

Och förresten vår lägenhet är riktigt fin, jag som var så negativ till att flytta hit. Nu ser jag bara allt positivt, när vi har fått i ordning allt så kommer här bli ännu finare & bättre. Nej nu ska jag stänga datorn och sova, vi hörs i morgon!

Here i go again

Då var söndagen slut och det är måndag.

Idag har jag varit och solat med mina älskade vänner Louise och Kajsa, fick ganska mycket färg ser jag nu och röd är jag också som en kräfta. På eftermiddagen tog jag och Kajjan en tur ner till maxi köpte hårfärg och brun utan sol body lotion måste ju vara fin & brun till nyår.

Min kväll har jag som de senaste kvällarna spenderat med Kajsa & Louise, vi har planerat nyår känns som det kommer bli riktigt bra. Sen har vi även tittat på en film Rise någonting hette, och trots att den handlade om vampyrer var den bra!

I morgon ska vi flytta till Råå och jag sitter här med blandade känslor, har bott här i över 10 år så det kommer ju självklart kännas konstigt att flytta här ifrån. Som tur var är det inte så långt, men man blir ju självklart ändå fast vid ett ställe man bor på så länge, äh i det stora hela tror jag ändå att det kommer bli bra!

Nu kallar sängen så godnatt!

Lite bilder från juldagen.









Update.

Nu var det ett tag sen jag skrev så tänkte berätta vad jag har gjort de senaste dagarna.

I torsdes (juldagen) blev det förfest hos Angelina sen bar det iväg ut och det var sjukt mycket människor ute, kanske inte så konstigt eftersom det var årets festag! Det var kö in till stinsen och nästan alla ställen tog inträde. Så det blev en runda på Tapaz där var det inte så mycket människor sen vidare till Crom där vi var hela kvällen och jag hade hur kul som helst, tack så mycket alla inblandade.

I fredes började mellandagsrean och efter 3 timmars sömn gick jag upp och åkte till väla med Johanna, där ungefär hela Helsingborg var. Tyckte inte rean var något att hänga i granen precis mest skit fast det bross ju på vad man letar / letade efter. Jag kom iallafall hem med tre par trosor och en halsduk alltid något. Kvällen spenderades med Kajjan & Lojsan.

Igår tog jag och Kajsa en runda på stan där det inte alls var så mycket folk riktigt skönt & mysigt var det. Hittade två väskor på rean, en fest väska och en till vardags riktigt bra! På kvällen blev det filmkväll hos Kajjan med Louise och Linda, vi tittade på Björn Gustafssons dvd han är för jädra rolig sen tittade vi på Barnhemmet riktigt bra & läskig såklart.


Greatest Day.

Ikväll blir det att festa loss hemma hos Angie sen utgång ska bli riktigt roligt.

Fast får ta det lite lungt, ska nämnligen till väla klockan tio i morgon bitti med Johanna och trängas med alla andra Helsingborgare. Bussen går ännu tidigare vid nio haha fixar jag!



Juldagen.

Nu var julen över för denna gången om man borster från idag & i morgon.

Julafton igår och det var jätte trevligt & jätte mysigt, Kalle Anka, massa god julmat och en massa fina julklappa, singstar och sällskapsspel.  Blev nöjd med mina julklappar tack så mycket!

Idag blir det utgång vet dock ej vad vi ska göra innan, egentligen vill jag bara festa loss som tusan men lite delade meningar om det så vi får se :)


Julafton!

I morse väckte pappa mig klockan tio också åt jag,mamma och pappa en riktigt god frukost. Fick även fyra morgonpresenter cheez ballz, julskum och två jätte fina ögonskuggor :)

Vid elva tiden kom Louise babe hit och lämnade julklapp fick en massa choklad som jag älskar och två läppglans, tackar man för! Vill att klockan ska bli ikväll nu så jag får öppna alla andra julklappar men mest av allt längtar jag nog till julmaten, ska bli så himla gott!

Nu sitter jag här och tittar på Ronja Rövardotter filmen. Klockan halv tre ska vi åka till mammas bror Christer och fira jul. Vi hörs kanske senare om inte får ni ha en riktigt god jul!


Bingolotto!

Nu sitter jag här i soffan tillsammans med mamma & pappa och tittar på Bingolotto. Väldigt segt må jag säga, men i brist på annat funkar det. Det enda som är kul är när man spelar bingo och det gör man ju max en gång i timme också tar den endast 5 minuter.

Jag var riktigt nära på att vinna en volvo s40 hade fyra nummer på en rad också fattades jag n33 så kom n34 höll på att dö trodde det skulle bli 33 men nejdå. Nära var jag men nära skjuter ingen hare, aja det är både 3:ans och 4:ans bingo kvar.

I morgon är det julafton
Och om 6 dagar flyttar vi helt sjukt!

Lilljulafton.

Igår blev det stan med Kajsa, Pesa och Mikaela men mest med Kajjan ;)  Fixade dem sista julklapparna och träffade även min farmor. Så jag, Kajsa & farmor åt lite lunch på haket blev en räksallad för min del och den var hur god som helst.

På kvällen ringde Louise ch frågade om jag och Kajjan ville ha sovis med henne och självklart ville vi det. Så vi mös där hela kvällen, vi tittade på tv och den första ensam hemma filmen fast att man har sett den hundra gånger innan.

I morse när vi vaknade satt vi på en film till Scary Movie, den första haha så jävla kass egentligen men va fan den är ju underhållande. Sen tog jag och Louise en promenad i det fina men kalla vädret, Kajsa den stackaren fick åka och jobba.

Nu sitter jag här och längtar tills i morgon, jag blir verkligen som ett litet barn när det är jul. Har redan varit och klämt på alla julklapparna under granen haha. Ikväll ska jag bara mysa hemma med min familj, vi ska spela bingolotto för engångskull hoppas vi vinner!

4 advent.

Fikan med Kajjan igår var hur mysig som helst, sen gick vi in på steak house fråga mig inte varför men iallafall fick en rolig kommentar av vakten har ni inget hem eller? Hahah så ofta är vi väl inte där..

Idag har det varit en trevlig dag, vid ett tiden kom Peter, Camilla, Mattis & Cliff hem till oss och bytade julklappar vi fikade även lite. Barn är så himla söta och underhållande kan dock bli jobbiga i längden, lagom dos är bäst!

Sen idag har vi (familjen) bara myst runder, ätit julskinka och nu är det snart Gossip Girl, Erik & Mackan och efter det film Heart Break Hotell en riktigt tv kväll.

I morgon blir det stan med Kajjan.



I brist på annat typ!

Vad har du på dig idag: gröna trekvarts byxor, vit tröja och svarta kofta
Vad använder du just nu för skor: stövlar eller uggs
Favoritfärg på kläder: brunt eller svart

Senaste person som
Sov i din säng:
 hemlis
Du pratade med: någon som ringde fel haha
Du gick på stan med: mamma
Skällde på dig: ingen skäller på mig, jag skäller på dem istället!

Senaste
Låt du hörde:
Agnes - release me
Film du såg: en officer och gentleman
Mat du åt: ägg & bacon
Kram: Camilla
Puss: Kajsa kanske?
Känslan: glädje
Resa: hem från stan igår
Dröm: kommer tråkigt nog inte ofta ihåg mina drömmar
Boken du läste: resan tillbaka till den vita massajen
Personen du träffade: familjen Knaute
Personen du pratade i telefon med: Kajsa där med
Personen du fick sms av: Kajsa igen
Gången du åt en 7-eleven korv: har inte ätit korv på typ 3 år? 
Gången du var utomhus: igår, kallt idag ju haha.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: typ en vecka sen kanske, men idag är vi alla.
Saken du köpte: Kaffe latte på viva igår

Om dig

Namn: Emilia
Ålder: 18
Smeknamn: Emme
Sysselsättning: party for life :)
Bra egenskaper: glad för det mesta, snäll och rolig kanske
Dåliga egenskaper: lite för negativ i bland
Linje/klass: Turism, Smtu3
Hårfärg: rött brunt
Ögonfärg: blå, grön brun, melerade med andra ord
Skostorlek: 38
Tatueringar: Nej men vill, ska bara komma på vad jag ska tatuera har tänkt i 2 år nu men det kommer...
Piercings: navlen och öronen

Julfest!

Hos Lina igår var det hur kul som helst, vi käkade god julmat sen började vi förfesta och vid nio tiden kom det även lite killar. Sen begav vi oss till stan för en utgång, jag & Kajsa blev själva som vanligt men lika roligt hade vi för det.

Idag när jag vaknade mådde jag hur bra som helst riktigt skönt, dock var och är jag sjukt trött. Så idag har jag inte gjort allt för mycket, men en promenad med Kajjan blev det också har jag även städat mitt rum.

Ikväll blir det fika med Kajsa och någon till kanske!



Bild från igår :)




Jullov

ÄNTLIGEN!!

Julavslutningen var helt ok, töntiga lekar och frågesport men det är ju sånt som hör till.

Efter avslutningen blev det stan en runda med mor och sen handlade vi på maxi, nu sitter jag här och funderar på om jag kanske ska duscha, ja snart men inte nu.

Ikväll blir det som sagt jullfest för hela slanten. Först Angie, sen plasts och sen förmodligen utgång!

Bara vi är vänner.

Då var det Torsdag och snart jullov!

Idag i skolan har vi typ haft genomgång och gjort instuderingsfrågor mycket givande nej inte direkt. Sen jobbade jag & Louise lite med vårt projektarbete hoppas verkligen att allt kommer gå som det ska, så att vi kan genomföra det i mars.

Om ett tag ska vi åka och titta på tapet eller färg till mitt nya rum i vår nya lägenhet som vi snart flyttar till. Fast målaren kommer inte förrens den 7 januari men det är ju inte särskilt långt till dess, så jag får stå ut med blått rum så länge, jag som hatar blå färg på väggen.


I morgon är det julavslutning och sen är det fucking jullov i 21 hela dagar alltså 3 veckor, ska bli så skönt. Fast jag måste dock göra ett arbete men det löser sig.



Mina nyårsskor!

Så fina så, nu ska man bara hitta en snygg
klänning att ha till sen är nyårsoutfiten klar!


 

Onsdag.

I morse vaknade jag inte ett av jordskalv men jag vaknade däremot alldelles för sent så fick stressa mig igenom morgonen, men trots det har jag ändå varit på bra humör idag.

I skolan idag har vi först spelat när & fjärran sen har vi tittat klart på filmen som vi började se på svenskan igår. Skulle haft en lektion till efter lunch men det kom ingen lärare så där stod vi, hade ju varit bra om någon informerade en om detta. Som jag sa innan och Louise skrev i sin blogg det är rönnowska i ett nötskal!

Efter skolan har jag umgåtts med min mamma varit och handlat och sånt, har även packat ner lite grejer i flyttlådor idag. Snart ska jag ut och gå med Kajjan men först blir det mat.


En helt vanlig tisdag med jordskalv.

Ja i morse vaknade man upp på ett lite annorlunda sätt, det var ju ett jordskalv klockan tjugo över sex i morse. Tyckte att det skakade till i sängen men förstod inte rikitgt vad det var som hände, så jag tände lamapan men där var ju inget så jag somnade om igen haha. Som tur var det ju inget allvarligt skalv och det kommer inte inträffa på flera år, men det var ju ändå lite läskigt!

I skolan idag gjorde vi ingeting alls men det blir ju så innan lovet, fick iallafall reda på betyg i både svenska & religion. Svenska betyget är jag nöjd med men inte religionen så det ska fixas till inom de närmsta dagarna hoppas jag.

Nu ska jag göra något annat så vi höres!


Like a lady.

Måndag igen och sista skolveckan innan lovet.. Idag hade vi redovisning på svenskan vi varnade för alkohol och det gick bra. Efter en tråkig håla hade vi uppspelning på musiken och även det gick bra så det blir ett vg i musik och det får jag väl vara nöjd med.

Sen jag kom hem idag har jag inte gjort något speciellet fast jag har iallafall gjort klart mitt sektarbete i sista stund men nu är det klart iallafall och det är ju huvudsaken.

I morgon slutar vi redan halv tolv, det är väl skönt men jag hade hellre börjat senare och slutat lite senare för det finns ingenting att göra när man kommer hem. Man sitter här och vid tvn typ kul liv, får nog skaffa mig en fritidsaktivitet frågan är bara vad?

Just nu längtar jag till Fredag jullov & en massa julfest  sånt gillar vi. Så låt denna veckan gå FORT!





14 December.

Fikan igår var hur trevlig som helst!

Johanna & Anna var också med till en början men sedan begav dem sig till  jobb och vi satt kvar ett tag sen gick även vi. Gick upp till Stinsen där Pesa och Kajjan tog varsin drink och jag drack vatten ska det vara nykter helg, ska det vara 100 % alkoholfritt. Stannade ett litet tag på de vanliga ställena men tröttnade ganska fort så vi åkte hem tidigt, vilket var väldigt skönt!

Idag har jag inte gjort allt för mycket men så brukar det va på söndagarna. Har iallafall sortetat min gardrob slängt en hel papperskasse trodde inte jag skulle vilja skiljas från något men tydligen. Har även städat rensat ut en massa andra saker ur huset, så mycket skit man samlar på sig under åren. Och nu när vi ska flytta till mindre kan vi inte ha en massa onödiga saker som bara tar plats.

Nu är det dags för Gossip Girl sen Erik & mackan, i morgon är det skola.. Inte lika roligt precis!

Café viva.

Ikväll blir det fika med Kajjan & Pesse, Louise kommer kanske även lite
senare mysigt! Sen blir det förmodligen at vi går en runda på stan hälsar
på Johanna som jobbar på Bakom och tittar till de vanliga ställena.

Det var allt för mig hörs i morgon!

/ E


Idol Robin.

Robin Bengtsson

Snygg som bara den ellerhur Johanna? ;)

Lucia

Godmiddag!

Här sitter jag och har nyss ätit en god frukost/lunch bestående av ägg, bacon & keso, en redig GI frukost med andra ord.

Igår hos Johanna var det hur trevligt som helst, vi tittade på Idol där Kevin vann som alla redan vet och det var ju ganska förutsägbart han var ju bäst! Sen tittade vi lite på prinsen i New York och efter det blev det en runda på stan, men vi gick bara in på Bakom. Blev riktigt party sugen men hade ju inte riktigt de rätta kläderna på mig haha, såg ut som jag hade nattlinne också uggs till det wow party. Nej så jag och Louise gick en runda till sen åkte vi hem i lagom tid.

Idag är det Lucia och jag ska nog plugga lite idag sen ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Ska iallafall träffa Kajjan girl får se vad hon är sugen på. Ha en trevlig dag!


Lussevaka.

ÄNTLIGEN FREDAG!!

Inte för att veckan har varit speciellet jobbig, men det är alltid skönt när det är fredag & att man är ledig i 2 dagar.

I morse tittade vi på Luciatåget i skolan som inte var något att hänga i julgranen precis. Okej så förfärligt var det inte men dem sjöng så tyst, hade det varit penisionärer som tittat hade dem inte hört något alls haha. Emma som var Lucia var jätte fin och sjöng fint och det var det vissa andra som också gjorde.

Slutade klockan kvart över elva idag, efter en dag med enbart fika. Efter skolan följde jag med Lullu hem, vi kom in på sommarminnen från i år och nu efter allt vi snackat om kan man ändå konstatera att trots vädret så var sommaren ändå jävligt bra. 

Ikväll blir det som sagt mys hos Johanna så vi hörs i morgon! 


Working on a dream.

Torsdag:

Denna dagen har varit helt ok inget speciellet att klaga på idag skönt va? Så slipper ni höra på det! I skolan redovisade vi våra hotell sen gick vi igenom affärsturism och vid halv tolv var det dags för projektarbete på valfri plats. Fast jag och Louise åkte inte hem direkt utan vi satt kvar en timme typ och gjorde klart svenskan med Linda men sen åkte vi hem. Men jag har jobbat med projektet nu i typ 2 timmar kanske och det är ju duktigt.

Snart tänkte jag titta på film med mamma annars händer det inget speciellet idag.

Fredag i morgon = Lussevaka som ska firas hos Johanna med film & mys låter underbart skönt! Tar en lugn helg nu. Men nästa fredag när det är Jullov då blir det nog inte lika lungt..

Rain on your parade.

Onsdag & lill lördag redan härligt!

Idag i skolan har vi tittat på Mr Bean brukar ni också göra det eller? Haha, sen vad har vi mer gjort? typ ingeting.. Som vanligt då. Fick tillbaka mitt religionsprov och arbete idag som jag är mindre nöjd med, men man har ju bara sig själv att skylla tyvärr. Hade dock önskat  ett högre betyg men kanske på nästa grej.

Vi ska skriva ett arbete om sekter nu i religionen, har börjat lite smått och dem verkar hel sjuka eller okej inte så sjuka det finns ju klart sektor som är värrre. Guds barn eller familjen kallar dem sig och dem tror på fri sex alltså att man får ha sex med barn och det är något jag tycker är fruktansvärt hemskt, men som tur är finns det bara 100 medlemmar i Sverige.

Nu ska jag slita mig från datorn har suttit härlänge nu, kanske ska ta en titt till i skolkatalogen. Men som Louise skrev det är inte lika kul längre, när man var yngre kollade iallafall jag i den typ hela tiden haha. Nu bläddrar man igenom den och kollar bara i dem klasser man känner någon sen är det hejdå på den!


9 December.

Dansprovet idag gick bra tror jag & hoppas jag, det kändes iallafall bra. Tråkigt nog får vi vänta med betyget tills vi får hem julbetygen och det lär väl va i typ janurari pallar inte. Varför kan vi inte bara få betygen i handen den 19 när vi slutar? Bra fråga.

Annars idag, dagen har flytit på bra. Hade sovmorgon sen bara två lektioner svenska & samhälle som tja var relativt onödiga. När det blev lunch åkte jag ocg Louise in till stan och käkade på Mezo: kräft & räksallad riktigt go.

Sen jag kom hem idag har jag inte gjort två knop för mycket och dessutom är det en pluggfri dag & jag har inte ett ända måste sånt gillar jag. Så ikväll blir det mys framför tvn Uggly Betty & Desperate Housewives.

15 dagar kvar till Julafton
20 dagar kvar till flytten


Butterfly.

Måndag idag känns jobbigt men nu är snart dagen över skönt!


Skolan idag ja den var som den brukar vara, får inget gjort som vanligt, håla i 2 timmar. Men något vettigt gjorde vi idag iallafall och det var musikprovet som jag inte trodde skulle vara så svårt herregud. Vår musiklärare måste tro att vi är typ eliter på musik med det provet. Man skulle skriva i noter, urskilja obe, klarinett osv, man skulle kunna veta vid vilken ton instrumentet spelade. Så provet gick inte så bra men som tur är tar han inte bara på provet.

För övrigt idag så är jag helt slut, trött som bara den och det är bara måndag hur ska det här gå? Tur att vi har sovmorgon i morgon. Ska snart ut och gå en runda sen blir det middag, vill inte att det ska bli i morgon för då är det "dansprov" och det gick inte så bra när jag skulle öva igår. Det blev ingen övning alls! Idag kanske om jag infinner någon from av ork, tveksamt!



Söndag.

Nej man vet aldrig, igår blev det inte bara lungt! Eller det blev lungt men vi gick ut ändå. Fast först var vi hos Metsi, jag, kajsa, Louise & Angie  jätte mysigt hade vi tyckte jag. Tyckte även vi skulle stanna där, men så blev det inte. Så vid elva åkte vi ner till stan in på Crom, sen gick jag och Kajjan och hälsade på Johanna som jobbade på Bakom igår. Sen tillbaka till stammis ställena men det var inte alls kul i går kanske för jag var grymt trött och skulle stannat hemma egentligen, så me and kajjan girl åkte hem.

Idag vaknade jag klockan ett men är fortfarande trött, och jag vill absolut inte att det ska vara måndag i morgon. Söndagar är jobbiga, visst det är skönt att vara ledig men det känns som en väntans dag, en väntan på att en ny vecka ska börja.

Ska göra något vettigt nu typ plugga lite på musikprovet eller dansa till "dansprovet" haha pallar inte kommer få IG.




:D



<3



Jag & min älskade mamma.

Utgång

Det blev en riktigt rolig utgång igår fast att jag inte alls var sugen på det. Men när det väl blev kväll och efter mycket om och men så blev jag sugen. Så det blev förfest hos Louise med Kajsa, Angelica & självklart Lullu mycket trevligt.

Vid elva åkte vi till stan tog stämpel på Tivoli sen vidare till Bakom och efter Bakom skiljdes vi åt. Jag & Kajjan gick till vårt älskade Steak House stannade dock inte länge. Och till sist blev det Tivoli där vi stannade hela kvällen och där var det riktigt roligt, tack babes för en rolig kväll! Speciellt tack till Kajjan girl ;)

Idag mår jag bra, skönt absolut inte som förra lördagen då orkade jag knappt sitta. Idag har vi även köpt gran eftersom vi ska flytta precis efter jul så den ska kläs nu.

Ikväll blir det förmodligen bara lungt men man vet aldrig.

FREDAG!

Då var det redan veckans bästa dag igen. Dagen blir ju ännu bättre eftersom jag är ledig. Efter 11 h & 30 min vaknade jag fortfarande trött men steg upp ändå, man kan ju inte sova bort hela dagen..


Snart kommer Metsi och Louise och hämtar mig också ska vi till väla och handla julklappar mysigt ;D

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, det verkar som alla vill ut! Så himla typiskt när jag för en gångskull inte känner för det. Men om jag bara väntar till det blir kväll och lyssnar på pepp musik kommer jag nog också bli sugen haha. Så vi får se vad det blir!


Dagens låt.



Linkin Park - Leave out all the rest
Redigt bra.

Kvällning.

Sitter här och tittar igenom en massa gamla bilder, fy fan vad man har gjort massa roliga grejer, så många minnen man har och tänk så många fler det kommer bli. Tänk så mycket mer kul man kommer ha.

Costa Brava, Balen & Studenten lär ju bli tre stora minnen man aldrig kommer glömma!



Sitter även och funderar på hårfärg, kan inte bestämma mig för vad jag klär bäst i. Men det måste vara så att jag klär bäst i mörkt på hösten/ vinter och bäst i ljust på våren/sommaren. Äh jag vet inte, men vad jag vet är att jag vill ha längre hår!

Nej ska nog inte dela med mig mer av mina tankar denna torsdagskväll men i morgon då jävlar.

Thursday

Dagen idag bestod av att sitta vid datorn och "jobba" med projektarbetet blev inte så mycket gjort eftersom mer än halva klassen satt och kollade på Sex and the city filmen haha. Så vid halv tolv gick jag och Louise och åt i matan sen åkte vi in till stan. Fixade lite ärende på baken nu när man har blivit vuxen, ja gud vad vuxen man blir för man fyller 18 nej kanske inte men man får ändå vissa saker att sköta när man blir 18.

Vi gick även en runda på stan kollade julklappar vet på ett ungefär vad jag ska köpa till mina familjemedlemmar så det är ju bra. Så i morgon ska jag och Louise till väla och handla julklappar.

Och just det vi är lediga i morgon igen och det tackar man ju inte nej till grymt skönt. Nu ska jag jobba lite med vårt projekt höres!

Paramore - Decode



Så jävla bra låt, jag vill se Twilight nu!

Leave out all the rest

I morse när jag vaknade av klockan eller just det jag hörde inte ens klockan, vaknade tio över sju och tänkte nu skyndar jag mig som fan eller så sovar jag vidare och skiter i skolan eftersom jag var extremt trött. Så jag gjorde det sist nämnda dock ställde jag om klockan på halv tio så då jag gick upp skulle iväg och grejer men orkade inte ens det. Att vara förskyld tar på krafterna.

Så idag har jag varit iväg en sväng med mamma och handlat sen har jag myst med Johanna, bakat lussebullar med mamma & pratat i telefon med Louise ett x antal gånger men det är bara roligt. Fast det är bara jag som tycker det, dem andra här hemma bara gnällar när jag snackar i telefon med Louise. Förstår inte riktigt varför våra telefonsamtal är ju alltid så korta? Vi bor ju faktiskt as långt i från varandra också nej skämt och sido.

Nu verkar allting fixa sig med Costa, resan håller på att bokas av Kajsa gött som attan.

I morgon blir det skola utan lärare lönt snacka om att vi inte kommer få mycket gjort men ändå. Kan ju gå dit ändå för vi har ju faktiskt sovmorgon till kvart i tio gött!

Skola.

Nu sitter jag och Louise i biblan och har håla precis som varje tisdag i hela 2 timmar. Det är grymt segt och vi är hungriga för det var svettfärs i matan idag, men för engångskull så gick vi in och åt ändå och det smakade inte så hemskt men det luktar ju för jävligt.

Hade även mitt tal idag och det gick förvånadsvärt bra med tanke på hur osäker jag kände mig igår. Lite nervös var jag allt men det är jag allltid, dock förstår jag inte varför men antar att det är något som försvinner mer och mer ju mer jag redovisar och pratar inför klassen och andra grupper. Mina stödord tittade jag inte ens på men pappret sneglade jag på i mellan åt men vadådå?

Snart eller ja om en timme ska vi åka iväg och ha dans, sista slutspurten nu innan "dansprovet" nästa tisdag. Så idag ska vi gå igenom de tre danserna som vi ska dansa upp nästa vecka. Känner att jag inte kan någon dans helt så då passar det ju perfekt med lite repetion.

Senare idag ska vi hem till Kajjan och boka resan till Costa fucking Brava 2009, det kommer blå SÅÅÅ bra!

1 December.

Det var jätte mysigt igår hemma hos Angelina vi drack glögg, lyssnade på julmusik och snackade en massa. Vid fem tiden åkte vi ner till staden gick en runda på julskyltningen och mös bland alla människorna och tittade lite i affärer. Dock tycker jag det är tråkigt att det finns så lite och titta på, man ser mest folk men det kan ju också vara trevligt ibland.

Åt på Haket gjorde vi också, det är så synd att dem har så otrevlig personal för Haket är riktigt fint och mysigt och dem har as god mat. Men servicen är typ lika med noll iallafall om man får snacka med bitchen som står i kassan pallar inte. Louise fis kom också till staden senare och vi gick ännu en runda sen åkte vi hem. Tittade på mitt favorit program igår Erik & Mackan dem är lätt bäst. Vad gör man när man tagit laxeringsmedel? Jo man hoppar studsimatta haha.

Nu ska jag träna på mitt tal roligare än så kommer jag inte ha det idag men det blir en paus mellan 20-21 för då är det säsongsavslutning av Färjan, alltså vad hade man gjort utan tvn? Vilken underhållning det är! 


RSS 2.0