Tisdagsklubben

Det började med förfest hemma hos Louise tillsammans med Kajsa, Natalie och Angelina lite senare kom även Niclas med flera och det blev en riktigt lyckad förfest. Vid tolv tiden åkte vi in till stan för att bege oss till Le Cardinal där tisdagsklubben ägde rum. Det var fett ös där inne och jag hade riktigt kul tills jag och Louise skulle gå in på toaletten.. Då gick det snett för fröken Möller och vår kväll avslutades med ambulans åkande till sjukhuset och Louise blev även 4 stygn i armbågen rikare. Men det är ingen fara hon lever och andas dock får det nog bli lite mindre alkohol framöver, huvudsaken med en utekväll är ju faktiskt inte alkoholen utan att man har roligt och träffar en masa folk och dansar.

Men tack tjejer för igår!
                                                                                                



Jag & Kajsa igår.

Mysig söndag

Jobbet igår gick bra förutom att det var grymt segt, var inte alls mycket folk men kanske för det var midsommardag. Annars var där mycket underligt folk men vad ska man göra?

Idag väckte min kära far mig klockan ett somnade fem så var grymt trött men tog mig i kragen och gick upp. Har varit i väg hela dagen med familjen, körde först till Västersjön där vi tog en liden picknick och sedan vidare till en annan brygga där det var tänkt att vi skulle bada men det var för kallt dock inte för pappsen. Sist men inte minst så körde vi till Råbocka och gick ner till stranden och tog en fika och kände på vattnet även här var det grymt kallt. Så idag har jag haft en riktigt mysig dag tillsammans med min älskade familj, blev pizza nu ikväll också och snart ska vi titta på film och kränga massvis med godis. Men i morgon är det fan i mig en ny vecka och nya tag!
                                                                                            

What a day

Det mesta löste sig igår förutom att jag inte hann städa mitt rum och hade panik över vad jag skulle ha på mig men det löste sig. Kom hem till Louise klockan fem som bestämt där vi käkade traditionell midsommar mat, nypoatis är så grymt mycket godare än vanliga potatisar. Sen blev det jordgubbar så klart och cider efter cider, vid halv tio tiden åkte vi in till stan Louise skulle jobba tråkigt nog. Och jag begav mig till Påarp hem till Jennie där bland annat Kajsa och Jeanette var, stannade inte där så länge eftersom alla skulle ut vi med men något hände på vägen.. Jag ville inte till stan så jag lånade Fröss cykel och cyklade Kajsa och mig hem till Skog där festligheterna fortsatte ända till morgonvisten.

Tack allesammans för en riktigt rolig midsommar!

Idag är det jobb som gäller, Cantia 28 + ses där? haha ;)



Den mest "normala" bilden från igår

Midsommar

Ja då var det midsommar idag och någon sommar syns inte till istället öser regnet ner precis som förra fredagen. Just nu är det dock uppehåll men enligt SMHI ska det vara regn, moln och sol idag inte världens bästa midsommar väder, men det är väl såhär vår svenska sommar är tyvärr..

Har nog klart för mig hur midsommar ska firas börjar med middag hemma hos Louise och hennes familj sen blir det fest i Påarp kommer nog bli toppen. Men innan dess ska jag städa mitt rum, göra ve mig, plocka björkris och bestämma vad tusan jag ska ha på mig ikväll.

På återseende!



Glad midsommar

No surprise

Dagen lider nu mot sitt slut eller ja enligt klockan är den redan slut.. Har inte hänt något särskilt idag förutom att jag har varit och solat i hopp om att få tillbaka den fina brännan som man hade när man kom hem från Costa och dessutom hade färg kvar från Kreta. Låt mig åka utomlands nu..

Höjdpunkten denna dagen förutom middagen var såklart bion med Louise, Johan och Emil vi såg ju the hangover eller baksmällan som den heter på svenska. Vilken film, sjukt jävla rolig, jag vill också till vegas men vill dock komma ihåg vad jag gör när jag väl är där. Det verkar vara helt jävla galet typ som Costa fast 10 tusen gånger värre, inte värre bättre. 
Tillbaka till filmen den var jätte rolig som jag har redan har sagt / skrivit så se den ifall ni inte har gjort det. Hade kunnat gå och se på den en gång till så rolig som den var, tror ni har fattat det nu hihi.

I morgon är det midsommarafton mina vänner och nu kallar sängen så godnatt!
                                                                                                      



 

Brun och fin i underbara Costa Brava



 


Baksmällan



Denna film ska jag Louise, Emil och Johan se ikväll, hoppas den är så rolig som alla säger :)

Torsk på Tallin

Okej jätte rolig film? Inte direkt vissa stunder skrattade man väl men själva handlingen är bara tragisk. Jag trodde detta skulle vara en av de roligaste svenska filmerna genom tiderna som det står på fordralet men det var det visst inte. Men nu har man sett den iallafall. Såg även på dubbel avsnittet av desperata hemmafruar igår och gud så spännande, stör mig grymt mycket på slutet vem tusan är det Micke gifter sig med? Någon som vet? Berätta i sådanna fall för mig.

På tal om helt annan sak så har jag de senaste två dygnen sovit 24 timmar inte fullt normalt men antar att jag fortfarande behöver återhämta mig från studentveckan och studenten, klen jävel med andra ord.




Säger som jag & Louise brukar ok bye bye then ;)

Sommar sommar & sol?

Nu har livet börjat på riktigt, ja det har det ju i princip gjort nu är skolan slut och allvaret har börjat. Man ska ta hand om sig själv okej det har man väl gjort hela tiden men nu ska man iallafall börja jobba. Och i måndes jobbade faktiskt jag och Louise på Cantina i Gardroben och det gick fin fint, ska jobba på lördag igen.

På tal om vädret så kunde det ju varit värmare idag är det sol men 10 - 15 grader är inget att hurra för direkt.

Igår åkte jag och Lojsen till hennes mormor och morfars koloni, på kvällen kom även Johan & Emil dit och det blev grillning av hamburgare och jordgubbar med grädde till efterrätt sen kortspel och massa gotte. Mycket trevlig kväll som måste göras om inom snar framtid. Jag och Louise sov även över och det var ganska så kallt oisolerad stuga utan värme och el men sov faktiskt gott ändå bortsett från att mitt huvud var som en isbit haha.

Ikväll blir det mys med baby Louise :)



I måndes på Cantina hehe



SMTU3s studentsång

känner ni dessa tjejer?
Vi är bästa på alla grejer

17 tjejer i högsta klass,
bästa rönnowska någonsin haft.

smtu vi är bäst,
rockar loss på varje fest.

även om vi fattas tak,
äger faktist vårat flak.

24timmar samma sak,
åka, åka lastbilsflak.

tjejer nu är det fan på riktigt,
att höras mest är jävligt viktigt.

vinka nu till karstenfansen,
och kör hårt på svennedansen.

nu får ingen stå till,
så upp med handen och kör en till.

känner ni våran man,
han är också karstenfan

nu är det dags att höja glasen,
för att lämna denna fasen.

supa, supa hela dan,
sen så går vi loss på stan


Studenten i bilder









Mer bilder finns på facebook.

För jag har tagit studenten

Fy fan vad jag är bra ;D

Efter att ha läst vad Louise skrev i sin blogg sitter jag här nu och små bölar när jag tänker tillbaka på denna underbara dag, den bästa dagen hitills i mitt liv faktiskt.

Morgonen började med Champangefrukost hos Nathalie där hela underbara smtu3 var samlade. Vi signerade varandras mössor, drack champange givetvis och skrek en massa. Att det regnade gjorde mig absolut ingeting vad gör det när man ska ta studenten med världens underbaraste klass.

Upp till IH bar det där vi skulle fotograferas, viktigt var ju att höras mest och det gjorde vi. När klockan närmade sig halv tolv gick vi in till middagen med alla lärare och elever från Rönnowska. Det bjöds på mat, underhållning och 0.7 cider helt ok haha. Vi körde vår hemma meckade låt som inte var så populär bland dem andra eleverna kanske för att det stämmer att vi är dem bästa Rönnowska någonsin haft.

Utspringet var ja jag vet inte måste hålla med Louise fattigt som fan jag fattade typ inte att vi sprang ut. Men utanför stod min älskade familj + Dessie och jag fick kramar, blommor och min fina skylt när jag har glass i hela huvudet. Efter ett tag var det dags att samla ihop klassen och traska ner till Kärnan där det riktiga utspringet skulle äga rum. Halva klassen hann före och efter kom den andra skaran visslandes och skirkandes. Jag och Louise var nog dem enda som gick våra 7 varv runt Magnus Stenbocks statyn för vi blev av med alla andra.

Vid tre tiden var hela klassen samlade igen uppe på flaket för att bete sig ännu mer galet och skrika och vissla ännu mera och det gjorde vi vill jag lova. Det var grymt kul och jag lovar att allt hände på vårt flak,men det som hände på flaket stannar på flaket haha. Halv fem blev vi avsläppta på Rönnowska sista gången någonsin man behöver sätta sin fot där. Metsi hämtade mig och Louise och släppte av mig hemma där mamma och pappa hade gjort jätte fint i lägenheten med pynt och dylikt.

Jag fick en massa fina prestenter som jag är jätte glad för tack så jätte mycket allihopa! Åt god mat gjorde vi också, drack en massa gott och njöt av det trevliga sällskapet. Missade bussen ner till stan så jag fick ta taxi och väl nere i stan mötte jag upp Louise, Metsi, Linda och Dina blev en snabbis på Crom innan allt öppnat sen vidare till Swea hämta band. Efter det blev det Pascha och massa drinkar och sen gick jag till Swea igen blev av någon konstig anledning själv, men hittade min babe Louise igen sen också gick vi till Cardinal. Där resten av kvällen spenderades och jag hade sjukt kul dock blev det lite mycket av det goda, men man tar ju bara studenten en gång i livet!

Tack SMTU3 för 3 underbart fina, roliga & galna år, ni är bäst. Kommer aldrig glömma er och som dem sjunger i Grease we go together and we'll always be together ♥

Studentveckan!

På måndagen åkte vi ut till Bauseröd för att förfesta hemma hos Emmelie, blev mat och sen var förfesten igång men det som var roligast var ändå bussresan, vem vill gå i ettan nu och känner ni Marita fnask? När vi kom in till stan blev det Zoo bar och därefter en fika på viva haha nej men en cider och slutligen Cantina.


Tisdagen var nog bästa dagen, då var det förfest hemma hos Nathalie med alla i klassen eller ja mestadels och sedan bowling. Träffade massa härliga människor och bowlade, på hemvägen ville inte Louise hem så hon tog sig ett dop i fontänen utanför IH. På vägen ner till stan ville jag bara hem så jag fixade skjuts hem med en securitas vakt från G4S!

Onsdagen var minst lika kul som tisdagen, middag hemma hos Linda och förfest sedan ner till staden in på Swea ta stämpel och vidare till Tapaz. Resten av kvällen spenderades inne på Swea där det var sjukt kul. När det stängde blev det en lång promenad hem tillsammans med Johan, Emil och dem andra.

Torsdagen var men inte lite sleden, blev ingen fest denna dagen men flaket skulle fixas i Bauseröd och det blev fin fint!

Forsättning följer..



Bauseröd



bad i fontänen utanför IH



Swea


Inte långt kvar

Måndag: förfest med klassen förhoppnigsvis sen 4 dagar kvar till studenten på Cantina
Tisdag: premieutdeling på parapeten, bowling på kvällen 3 dagar kvar
Onsdag: middag hos Linda, swea på kvällen 2 dagar kvar
Torsdag: 1 dag kvar - ta det lungt!
Fredag: STUDENTEN ;D


Costa nostalgi



Denna låten beskriver väl ändå Costa jävligt bra eller vad säger ni Angie, Louise & Kajjan?

Ta mig tillbaka!

Livet leker

Och dagarna som gått sen jag skrev sista har varit för jävla bra.

Onsdags: cider & mys på hampan med Louise, Emil & Johan.
Torsdags: myskväll med rashina :)
Fredag: skolan en liten snabbis, sen väla med Lojs köpte present till Karolina. På kvällen var det förfest här hos mig jag, Natalie, Kajjan och massa bra musik och självklart vin. Sedan var det dags för Swea där det var sjukt jävla kul, vem vill gå i ettan nu ingen ingen alls och ja ni kan fortsättningen vid detta laget.
Lördag: Sverige - Danmark med Kajjan kollade max i 5 min så intresserad är jag och det gick ju inte så himla bra heller så jag missade nog inget. Efter fotbollen drog vi ner till stan en runda och gick in på Pascha, riktigt fint där inne dock var det inte så mycket folk men på studenten eller någon annan helg kommer det förmodligen bli grymt kul!
                                                                                                                                                                          





Smtu3 shalala

Sista skoldagen idag och det är som sagt blandade känslor över det..

Dagen började med en svenska lektion där vissa höll tal, sen en svenska lektion till med betygsnack och därefter samhälle med återigen betygsnack. Är väl nöjd med mina betyg i dem ämnena, självklart kunde dem varit bättre, men det har jag bara mig själv att skylla.

Efter sista skoldagen på Rönnowska åkte vi i klassen hem till vår lärare Karolina där det bjöds på pastasallad med kyckling och jordgubbstårta till efterrätt underbart gott! Sen mös vi och vi fick vars ett jätte fint armband med en berlock på där det stod made for an angel. När vi ändå var i Ängelholm passade jag och Louise på att hälsa på hennes mormor och morfar en snabbis.

Min kväll har jag spenderat med Louise, Emil och Johan en redig hemmakväll med godis, chips & dippa läsk och självklart film - are you scared? B film deleuxe men det är sånt som händer!

10 dagar




1 Juni

Ny månad Juni - sommarmånad och temperaturen visar över 20 grader kan inte bli bättre. Tog första doppet i Sverige igår dessutom och just nu vill jag bara ut i solen. Får nog ta och lägga mig på baksidan till mamma kommer hem för då blir det stranden.

Om 11 dagar är det vår tur att springa ut från kärnan och sjunga fy fan vad vi är bra för vi har tagit studenten, längtar som in i norden. I morgon är det vår sista riktiga skoldag och det ska ju självklart bli skönt men även sorligt. Allt man gjort med sin klass, kommer verkligen sakna er smtu3 ♥

Och när man vaknar den 13 juni efter studenten är man vuxen på riktigt då börjar allvaret - jobb.

Men nu ska jag  först och främst njuta av vädret och livet, älska livet helt enkelt!



Jag & mina babes i lördes :)

When Love Takes Over



Sååå bra!

RSS 2.0