you got what i want.

igår i skolan fick vi sluta redan klockan kvart över tolv så jag och mina salladsbarn: louise & linda åkte in till stan för att titta lite och jag ville hitta mig ett snyggt linne att ha på mig på retro men kom tyvärr hem tomhänt.väl hemma trodde jag att jag hade gott om tid på mig att göra mig i ordning.det hade jag väl i och för sig,men så mitt i allting när jag står och provar kläder framför speglen så råkar speglen bara trilla rakt fram och landar rakt ner i golvet och går såklart i tusen jävla bitar! så nu kommer jag ha otur i 7 år,snyft.så jag fick plocka en massa jävla spegelbitar på golvet och det tog tid.men jag hann bli klar och va hos johanna klockan 17:15 också körde johannas mamma mig,louise,pesa,natalie och självklart johanna hem till emma där var det mys med middag sen bar det av vidare hem till johanna för att förfesta.alltid lika roligt på förfesterna hos johannipanni ;) klockan tjugo i elva tog vi båten till helsingör och tro mig det var kul helt enkelt :D gjorde halva helsingborg också men på något sätt så kom vi på med biljetter och allt fast att vi var på vid båtarna 5 minuter innan båten skulle gå.inne på retro var det som vanligt tänkte jag säga men ja det var kul helt enkelt :D

idag ska jag bara ta det lungt tillsammans med johannes eftersom vi sov ynka 5-6 timmar i natt.idag har jag varit väldigt flitig trots att jag är sjukt trött,jag har städat mitt rum och tvättat och nu ska jag gå och laga mat,pusshej!

 Grattis Emma på födelsedagen :D:D

live tomorrow.

igår när jag åt en ferrari bil så råkade jag bita av en bit av min emalj på insidan av en tand.snacka om att jag blev rädd? men det visade sig att det inte var så farligt.var hos tandläkaren idag efter skolan för att få det fixat men det var typ äh skit samma hon bara slipade lite det var typ för mycket emalj haha.fröken birgitta hittade också ett litet litet hål i en tand så nu får man väl ta det lungt med godiset tills det är lagat och det alltså till höstlovet,yeyye lycka till!

efter skolan var jag också i stan med kära lilla lulu och johannipanni ;) skulle köpa present till emma och efter mycket om och men och tittade till oss själva hittade vi något bra tyckte vi,så det var ju bra.när jag kom hem från stan var jag kackalackamacka röv hungrig eftersom det var korv & bröd i matan och som alla vet jag äter inte korv.så lite ynka mos blev min föda för dagen.ja iallafall när jag kom hem nu precis så har vi ätit fondue för att fira lite extra :) och nu snart ska vi käka marängsviss,mums! och så bra gick det med att inte äta godis/söta saker.
och idag i skolan hade vi redovisning på hotellkedjor och som en massa andra var jag nervös.men jag lovar att jag tillhörde de nervösaste men det märktes nog inte mycket på rösten eftersom inte vår lärare sa någoting alls om det.men jag skakade lite på händerna,muhu.aja jag skiter i vilket jag tyckte det gick hyffsat bra och jag är överlycklig att vi äntligen är klara med hotellkedjorna och slipper bära denna börda på våra axlar.

imorgon är det äntligen fredag! och det innebär middag,sen förfest sen retro :D jipppi jag är glad och jag tycker det ska bli kul det kommer helt enkelt bli kul det bara är så,ser du nu mamma jag kan va positiv ;)

matematik är inget för mig.

det har jag kommit fram till nu,eller ja jag har ju vetat det innan men ändå.idag så hade vi då vårt första prov i matte b som bestod av 10 frågor och vissa med a & b.iallafall så fick vi provet och jag tänkte shit jag kan ju inte ett enda tal och mycket riktigt visade det sig att jag inte kunde ett enda tal.haha jag svarade på 4 uppgifter och jag kan nog förvänta mig 1/2 eller 1 rätt.snacka om att man suger då men jag vet att det är mitt eget fel,jag hade kunnat lägga ner mer tid på att räkna och plugga inför provet men istället gör jag allt annat än att plugga.så nu har jag bestämt mig för att hoppa av för så länge man inte vill lära sig då kan man inte lära sig!

idag blir min kära far 48 bast,grattis fassilassi :D ♥

imorgon är det onsdag alltså lilllördag,jag tycker att veckorna bara springer iväg men det är ju skönt för då är det snart vår födelsedag och sen är det inte heller långt kvar till det efterlänktade höstlovet,wiho! och på fredag ska vi fira emma,blir antagligen retro sen efter det.men jag pallar inte att det är sista helgen i månaden.det innebär nämligen: 120 kr i inträde + en massa rappaganzta danskar som uppträder på scenen.men men vi får se vart det bär av.. nu bär det iallafall av till mitt lilla skrivbord ska plugga svenska forntiden jippi man blir ju så gllaaaad! men sen ska vi iväg och äta eftersom pappi fyller år,så pusshej alla mina vänner!

image54

jag & pappa julen 06.


it´s what you do to me.

mamma väckte mig klockan tio och dagen börjdade med ett besök på råå vårdcentral hos gabriella winett.efter ett blodprov och ett kisseprov visade det sig att jag hade vita blodproppar i urinen,ja urinvägsinfektion så jag fick antibiotika.
men jag tvivlar fortfarande på att det är de som har skapat denna oändliga smärta i min mage.men nu får man bara hoppas att allt problem med magen är som bortblåst när jag käkat medicinen i en vecka.
ikväll ska jag bara va hemma och ta det lungt och det ska bli så himla skönt tycker jag :D ska äta tacos och sen ska jag titta på idol :D

bäst just nu:

Plain White T´s - hey there delilah ♥ riktigt bra.  
Sean kingston - me love
Akon,Lil Wayne & Nia - sweetest girl
Bone Thugs feat Akon - i tried
Regina Spektor - samsom (begin to hope)
Gwen Stefani - now that you got it
Britney Spears - gimme more, haha den är fan ball.


Grattis Johannes <3

idag var det för ovanlighetens skull ganska kul i skolan antagligen för att vi inte gjorde något som hade med skolarbete och göra.för jag och linda gjort allt vi inte skulle göra och när vi gjort allt som inte finns att göra på rönnowska så åkte vi in till stan,köpte oss varsin latte och gick en runda på stan och snackade skit.
efter skolan åkte jag till väla med min kära mor skulle köpa present till johannes och kolla på lite annat smått & gott till mig själv.slutade iallafall med att jag köpte en skjorta i present till johannes riktigt snygg var den.och det bästa av allt var att den passade honom perfekt!
det enda jag hittade till mig själv var en futtig foundation men ska jag vara ärlig så tittade jag inte så mycket efter som denna dagen också har bestått av en massa magsmärtor.när jag kom hem från väla duschade jag och fixade till mig sen fick jag skjuts hem till johannes.
för någon timme sen kom jag hem efter ett besök på bigbuddha med johannes familj,mycket gott & trevligt!

nu ska jag gå och sova för att vara utvilad för ett besök hos fabror doktorn i morgon.ska gå dit ihopp om att de ska veta vad det är för fel på min mage.. det är iallafall uppenbarligen något som inte står rätt till men frågan är bara vad?

samarin,lugna favoriter & plugg.

är nog vad min dag har bestått av.men vi gick förvisso bara i skolan till tjugo i tolv mycket skönt,sen gick vi in i skolans lyxsrestaurang för att se vad de hade att erbjuda för lyxig mat idag på menyn stod: potatisgratäng med curry kyckling korv och kassler.men när vi kom in i matan visade det sig att de hade korv i stora lass med tomat sås och majs och som många vet äter jag absolut inte korv och jag gillar inte heller gris och inte fettig sådan men tog mig ändå en skiva kassler.men fy fan det var bane mig inte gott fettigt och dant men poatisgratängen var väl hyffsat god men av den lyxiga maten fick jag så sjukt ont i magen och de har jag fortfarande.så jag dricker min andra samarin idag i hopp om att det ska hjälpa lite iallafall.

lugna favoriter är fan min passion just nu,älskar att lyssna på den kanalen de gör inte som många andra radiokanaler som spelar samma låtar om och om igen och kallar de nya hits och i själva verket är dem flera månader gamla nej på lugna favoriter spelar de behaglig musik som man blir lugn av och de snackar nästan inget alls,perfekt! idag har min dag bestått av enbart plugg eller plugg och plugg har suttit framför datorn hur länge som helst och skrivit och letat fakta till hotell kedjor.men det är ganska kul när man verkligen hittar något bra,men det är jobbigt att man ska behöva leta hur länge som helst innan man hittar någon fakta alls.nu ska jag återgå till mitt skirvandet ska börja skirva om lanzarote nu,skulle inte varit fel att få åka dit en vecka! 

jag orkar inte.

jag orkar verkligen inte med skolan mer och vi har gått där i en månad ungefär hur ska jag orka en hel månad till (innan höstlovet) när lärarna bara väller över en massa arbeten över oss? och som dessutom ska vara klara inom två veckor allihopa.jag menar det bör ju räcka att gå i skolan nästan var dag från 8:00 - 15:30? men nejdå.då ska man ha en massa arbeten,och en massa andra jävla läxor.som idag så skulle jag och louise skriva vårt arbete till i morgon på engelska om koncentrationsläger det tog oss hela 3 timmar och det viktigaste med detta arbete var inte dirket hur man hade skrivit det utan hur man redovisar visst självklart handlar det ju om i innehållet som vi tydligen la ner en massa tid på,men jag menar man vill ju inte stå och prata om något dåligt och ointressant.3 timmar sen var dagen nästan slut,och nu när man tittat på tv så är kvällen också slut? jag vill bara sova och jag orkar verkligen inte sätta mig och skriva stödord till min text på engelska? alltså engelska som jag är så jävla kass på. och dessutom ska jag kunna snacka om skiten med hjälp av stödord på engelska,yeye kommer gå skit bra.om exakt en vecka har jag prov i matte b på delar av tre olika kapitel och jag har säkert missat ett helt jävla kapitel redan så jag kan ju gräva ner mig i mina böcker tills på tisdag om jag ens ska ha en chans att få godkänt.jag kan nog känna mig ganska körd på det provet,för om jag inte sätter fart snart kommer jag få ett fett IG! nej nog om mitt klagande trots att jag hade kunnat klaga hur länge som helst men det knaske inte är så himla roligt att läsa kan jag tänka mig.men en sak till varför ska det hela tiden regna och blåsa här? jag vill bara ha sol och värme ta mig utomlands nuuuuuuuuu!!image53

me love.

med sean kingston är så himla bra.men iallafall var inte det jag skulle snacka om.igår var det fredag och efter skolan skulle jag till frisyrmakarna där jenni praktiserar för att få mitt hår färgat och klippt av henne.när jag kom dit hade jag inte bestämt alls hur jag skulle varken färga eller klippa.men det blev så att jag klippte av drygt 2 decimeter sen skulle jag fräga det chokladbrunt med röda slingor men slingorna råkade bli rosa ;o så det var bara att lägga över två toningar så nu blev det jätte mörkt.inte riktigt sån färg jag hade tänkt mig men det bleks väl,men min frilla är jag helnöjd med.satt där i över tre timmar eftersom det blev fel så när jag kom var det bara att äta och fixa till mig sen stack jag till louise.där var metsi och goran och självklart louise.sen gick goran och jenny eller jennie? kom dit så var vi fyra där och fiesta lite.vid tio tiden åkte vi alla fyra ner till stan.jag och louise hade tänkt oss retro men så blev det inte utan vi hoppade av på ga och gick upp till tulle där var vi bara några stycken och det var väl trevligt tills jag plötsligt fick för mig att åka hem eftersom jag typ var orolig för min pojkvän som jag tydligen hade ringt hela 18 gånger till haha.men fick ju förklaringen nu till varför han inte svarade trots att han hade sagt ring mig när som helst under kvällen jag svarar också syns vi då,ja men visst! så jag fick snällt åka hem ensam och sussa gottt!

idag ska vi hem till kajsa och fira henne,hon fyller ju hela 17 år nästa onsdag,gratulerar i förskott!!
nu snart kommer jenni hit för att fixa till min lugg och lite sånt sen ska jag duscha.ikväll hos kajjan får det bli lungt pallar inte festa idag igen,en dag räcker mer än väl så jag ska gå hem tidigt och toffla kommer ju antagligen mina vänner tycka.alltså ska jag ju träffa johannes.

onsdag.

morgonen började precis som alla morgnar men jag har blivit bättre,springer inte längre runt som en galning och skriker för att jag gått upp försent och fått stressa för att ens hinna ta på mig kläderna.nej idag så var jag ute i god tid till bussen fast då skippade jag ju i och för sig frukosten men det är ju en helt annan sak! i skolan var det som vanligt mycket snack och liten verkstad som man brukar säga.jag & louise brukar fasa för onsdagarna nu för tiden därför att vi har nämnligen geografi i 3 timmar och 15 minuter och eftersom jag knappt vet var sverige ligger på kartan så kan det bli lite jobbigt! men idag fick vi jobba självständigt så jag & louise "gick till biblioteket" även kallat stan,så vi fick ju slutat redan halv två.när vi kom i från skolan och in i stan blev vi båda två friska som två nötkärnor och tramsade och skrattade.det fanns helt enkelt inte ett spår av våra sjukdommar kvar men sen hände en sorlig sak: louise fick forsränning som vi brukar kalla det också fick vi åka hem men vi hann inom bogge innan vi var tvugna att rusa till bussen,haha.och nu sitter jag här och tycker allmänt synd om mig själv. nej så illa är det inte men jag önskar att min mensvärk kunde försvinna snart.en sak förstår jag inte varför ska kvinnor ha mens och inte män? ja det kan man ju också fundera över. sen kan man fundera på varför jag föddes? eller nej just det jag skulle vara glad att jag föddes tyckte frida haha. nu ska jag sluta svamla och gå och göra något vettigt,typ ringa louise men det verkar som mamma snackar i telefon så då kan jag ju få vänta väldigt länge,gud va kul då! pusshej ha det bra ni som orkade läsa ända ner hit ;) pesa är ju en av dem som inte orkade.

en dag som alla andra.

Dagens låt: sweetest girl
Dagens frisyr: uppsatt och luggen i en klämma
Dagens smink: mascara (pallar då inte lägga ner någon tid på att sminka mig på morgorna)
Dagens klädsel: just nu joggingbralls och ett vitt linne med en tjej på.
Dagens roliga händelse: när jag & louise var i stan
Dagens planer: ska titta på idol och skratta :D
Dagens vill ha: en svart väska
Dagens saknad: saknar ingen idag.
Dagens drog: voltaren
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens finaste: godiset jag köpte på bogarts
Dagens måste: godis helt klart.
Dagens dricka: blue keld - björnbär
Dagens köp: present till kajjan eller början till den.
Dagens mat:  kycklingburgare,god mat i skolan för en gångskull!
Dagens kärlek: Louise,som verkligen lyste upp min dag.
Dagens mående: förskyld,hostig,ont i mage & rygg annars bra?

miss blue.

igår var jag så jävla onödig,jag gick upp när klockan ringde 0645 och gjorde mig fin och sånt.tog bussen och när jag kom till skolan insåg jag att jag inte pallade.typ va fan gör jag här? så jag åkte hem igen,inte bara för att jag inte pallade utan för att jag hade varit sjuk hela helgen och är det fortfarande.hostar som bara den och snorar ännu mer.så jag tog mig hem och åt en rejäl frukost sen satt jag bara vid datorn och umgicks med min mamma.och när klockan var halv fem och min bror hade slutat skolan så åkte vi hem till farmor som vi inte träffat på över ett år.det kändes faktiskt bra att träffas igen och hon lagade mat till oss och vi fick kakor och ja det var trevligt helt enkelt,hoppas inte det dröjer ett år nu bara tills nästa gång vi träffas.

bajs blogg.se funkade inte att publicera inlägget igår,så jag får göra det nu.PUSSSS!

hemresan från stan.

blev inte lugn och skön efter biobesöket,eftersom det var en stackars liten flicka på kanske 14-15 år som var för full och satte sig ner på golvet och spydde i papperskorgen,jag menar varför inte? och inte nog med det så sitter där en alkolist typ precis vid papperskorgen som säger till henne: "du skulle aldrig tagit den sista".och hon blir skit arg och skriker håll käften fyllo,haha asgarv vad ska hon själv kalla sig,där hon sitter vid papperskorgen och spyr!
och som alla vet nu vid det här laget blev ju en 27 årig man skjuten vid knupunktens taxiparkering igår vid 1800-tiden och dog.och jag som satt på bussen på väg ner till knutpunkten blev ju lite skraj tänk om man hade varit precis där och sett allting,himla tur att jag var på bussen.jag fattar inte vart världen är påväg och lilla sverige och i helsingborg? dessutom var det mitt på ljusa dagen på knutpunkten som alltid är befolkat också flyr dem till kärnan.lite smartare hade man ju kunnat vara och typ åkt någon annanstans det hade jag gjort iallafall haha.nej sjävla händelsen är inte kul men att man gömmer sig på kärnan när man skjutit någon på knutpunkten (om det nu är dem personerna vill säga som dem grep på kärnan.)

filmen igår var bra det glömde jag tilläga,kanske lite för mycket killhumor men ja den hade sina stunder.idag är jag sjuk igen,jätte förskyld,ont i halsen och hostar gör jag så ikväll ska jag bara ta de lungt med johannes kan behövas denna helgen också.

på smällen.

ja tyvärr har man ju gått och blivit det ;o nej skämt och sido,så heter ju bion jag och johannes ska se på ikväll ;) idag har jag bara varit i skolan och tvingats umgås med smarta eller oj jag menar osmarta fredrica haha nej bara skoja.i skolan hade vi en vikare som var halv grek,man brukar ju tro att dem är snygga,men icke.han var bara svettig och nu menar jag det bokstavligen han hade riktiga lökar under armarna och på ryggen och till och med på axlarna och inte nog med det,de rann svett från sidorna vid pannan,urk! men i övrigt var han ganska bra visade det sig trots allt.men först blev jag lite rädd för honom,haha.han blev nämligen lite arg och bad mig säga till fredrica att genast sluta rita när vi tittade på världens ointressantaste program om företag.och sen släpade han med sig två gubbar eller ja den ena var gubbe som föreläste om företag och sådant men det var faktikst intressant.efter lunchen hade vi vår fredagsfika sen fick vi gå hem.och nu sitter jag här och väntar på maten,pappa har grillat och det blir nog sista gången för detta året men idag är det faktiskt riktigt varmt.det är 20 grader ute!

jag & min underbart söta vän louise som inte var i skolan idag,saknar henne alleredan ♥

image52

utelåst.

idag har jag varit duktig och lagat mat till min familj,kylftpotatis klycklingfilé och bearnesesås (ursäkta stavningen,men kan tyvärr inte stava till det).och det blev mycket mycket gott.efter det så åkte vi till skopunkten för att jag ville hitta ett par stövlar och det gjorde jag,skulle ju åkt med råttan louise men hon är ju en liten sjukling! när vi kom hem så stod vi alla utanför dörren och ingen låste upp.för vi hade tydligen inga nycklar och jag får panik för jag var kissignödig och idol började om typ 10 minuter.letade överallt efter dem jävla nycklarna utan resultat,så det fanns ju bara en utväg trodde vi.jag skulle eller ja jag försökte klättra upp på uterumstaket och gå in igenom mitt fönster men efter ett försök gav min pappa upp! han har tyvärr inte så mycket tålamod.men efter lite mer letande så fann vi nycklarna på marken? asså är vi löjliga familjen eller är vi löjliga familjen? jo vi är löjliga familjen.jaja sånt som kan hända,nu ikväll var det idol och jag avundas vissa människor som vågar ställa upp trots att dem är helt tondöva men det är ju som sagt deras ensak.jaja nog om allt snart är det nog läggdags ändå,puss!
inhandlade dessa skönheter idag:

image50  image51


gimme more.

britneys nya låt? att hon ens försöker att få en musik karriär igen och att hon orkar? jag tycker att i första hand så kan hon ju bli drogfri (hon äter nu klubbor som innehåller anfetamin läste jag i skvallertidningen bild.) och börja ta hand om sina barn.överallt kan man läsa om henne: den ena skandalen efter den andra! stackars lilla brittan.
jaja åter till mitt liv,länge sen jag skrev nu. drog ju på mig en liten sjukdom i helgen som gjorde att jag fick stanna hemma från skolan i måndes och det var mycket givande,ja faktiskt! jag läste ut en bok om hedersmord och jag blir så jävla ledsen och förbannad på samma gång.jag förstår mig verkligen inte på deras konstiga kultur.men som man brukar säga var och en till sitt.jag är iallafall glad att jag inte är muslim.

resten av veckan har bestått av att gå i skolan och göra läxor också har vi målat om där nere i vardagsrum och hall blev mycket fint jag,min bror & min mamma har gjort ett mycket bra jobb med ett mycket bra resultat.just nu sitter jag i skolan och har rast också mycket givande,börjar snart och då ska vi ha hotell b eller turism kan knappt skilja dem åt men det lika glad är jag för det och linda också tror jag ellerhur? ja hon säger att hon är lika glad för det.
och just det sen när jag kommer hem ska jag ringa louise som vanligt,också ska vi åka till skopunkten och köpa höstövlar,najs!

so much of not enough.

då var denna helgen också slut,en lugn helg,äntligen! skönt som tusen har det varit.i fredes var det kräftskiva hemma hos fredrica mycket mysigt & trevligt.igår vaknade jag upp hemma hos johannes
med värsta huvudvärken,illamående,ont i halsen och kände mig allmänt utmatttad.åkte hem och sov men inte fan blev det bättre för det.men iallafall på kvällen skulle jag på kräftskiva igen fast denna gången med familjen hemma hos kent och eva.mycket trevligt det också,åkte hem vid halv elva mötte johannes i stan sen åkte vi hem till mig och sov.idag när jag vaknade mådde jag nog ännu sämre så får knarka panodil idag igen.så jävla jobbigt det enda jag vill är att gå och lägga mig och sova men nejdå nu måste jag sätta igång och plugga en massa skit! och det blir inte bättre av att jag hela tiden mår illa,vad är detta för jävla sjukdom?

RSS 2.0