The weekend

Nu har ännu en helg passerat, en mycket trevlig sådan må jag säga!

I fredags var jag ju som sagt på 20 års fest hos min kusin och det var ganska så trevligt, sen åkte jag ner till stan och träffade Kajsa. Blev cider på hampan, Louise kom även och joinade oss och när vi hade fått nog av blåsten på uteserveringen blev det en snabb visit på Cantina.

I lördags jobbade jag från klockan 18 till 04 ganska så jobbigt, är inte van vid sånna långa pass haha. Tråkigt som tusan de första timmarna var det också, men när nattklubben öppnade kl elva var det hyffsat underhållande, fulla människor kan faktiskt vara ganska så roliga.. När jag slutat blev det kebab med Kajjan på Amadeus, sen raka vägen hem och sova.

Igår var det kräftskiva hemma hos Johanna med en massa trevliga tjejer, åt grymt många kräftor men det är ju för jädra gott. En och annan snaps blev det också och charader och jag har aldrig som vanligt. När vi var goa och glada begav oss till Pl13 där det var rätt så mycket folk och rätt så jobbigt. Nej men det var kul igår, men nu får det vara nock med fest på ett tag, men tack för igår iallafall :)



Time to pretend

Sitter just nu och lyssnar på den låten med MGMT den är ganska bra faktiskt!

Igår hade jag en mysig dag tillsammans med Kajjan, vi gick först ner till stranden och solade. Där var det helt tomt på folk men man måste passa på, eftersom det förmodligen är en av de sista gångerna man kan ligga på stranden i Sverige för denna sommaren. På eftermiddagen åkte vi ut till väla där det skulle shoppas och ätas. Kajsa var snäll och bjöd på mat blev lax med potatis och örtsås. Sen gick vi in och ut i nästan varenda affär på väla kändes det som. Fick iallafall med mig hem en stickad tröja, en väska, en tunika, ett par öronhängen och ett armband så jag är hel nöjd.

Idag på dagen ska jag inte göra allt för mycket. Men ikväll klockan sex blir det kalas eller ja 20 års fest hos min kusin, efter det docken / hampan och förmodligen älskade Cantina en sväng.

Heldag i Danmark

Idag var jag allt annat än pigg när jag vaknade upp klockan nio efter endast 5 timmars sömn. Men jag drog mig upp och begav mig på en heldag tillsammans med familjen till vårt kära grannland Danmark. Först körde vi bara runder vid kusten och lite andra ställen, danmark är extremt fint och mysigt faktiskt. Sedan stannade vi i Gilleleje och fikade på stranden, det var ju hyffast fint väder idag men väldigt blåsigt, trots detta så tog min tokiga pappa modet till sig och badade. Next på schemat stod prövestenen där det inhandlades alkohol och sist men inte minst blev det en snabb visit på stengade, där vi tittade i några få affärer. Handlade ingeting i klädväg men lika glad är jag för det.

I kväll har jag bara myst här hemma, kollat lite tv och sådära, nu blir det sängen natti natti!



Så här fint var det i Gilleleje

Sista tisdagsklubben

Japps den var det igår och jag befann mig givetvis där.

Men först och främst tänkte jag berätta om dagen igår som jag spenderade tillsammans med Louise i stan, vi gick runder och kollade / shoppade dock fick jag bara med mig hem en kofta, tre par trosor och ett par öronhänge. Ville shoppa en massa mer, men jag hittade helt enkelt inte något brukar oftast va så när man äntligen har pengar. Åt en god lunch på Mezo gjorde vi också för ovanlighetensskull pasta med räkor, vitlök, brocolli och champinjoner underbart gott!

Också blev det kväll och jag hade så mycket beslutsångest stanna hemma eller gå ut, det vanliga problemet ekade i huvudet " vad tusan ska jag ha på mig kväll?". Men när Kajsa kom hit vid halv tio tiden löste detta sig och efter mycket om och men så var jag färdig fixad och vi korkade upp vinet, lyssnade på bra musik och diskuterade livet i allmänt. Vid elva tiden åkte vi ner till stan, men innan cardinal blev det först hampan & sedan docken och tillslut Cardinal och älskade tisdagsklubben. Hade absolut kul igår dock har jag haft det roligare men det hade väl sina orsaker..

Tackar nu tisdagsklubben för denna sommaren så ses vi nästa sommar!



Kajjan & jag i går :)

Kräftskiva

När vi kom hem i söndags från Öland var det bara till att hoppa in i duschen och göra sig i ordning, för klockan fem skulle jag & Louise befinna oss på Cantina där det var kräftskiva. Riktigt god mat, kräftor & räkor är alltid lika gott. Efter klockan åtta så blev det barnförbjudet, då blev det ännu mera snapsar och snapsvisor, frågesport med bara fotbollsfrågor ganska kul? haha. Sen blev det norsk kareoke och hela havet stormar och lite mera snapsar. Hade riktigt roligt och vid elva tiden fortsatte vi att festa loss på docken med våra sombrerohattar tills de stängde klockan ett. Då vandrade jag hem till Johanna och sov där.

Hela dagen igår gjorde jag inte allt för mycket men vid tre tiden åkte jag & Louise hem från Johanna. Tittade på  en wallander film som jag glömt namnet på nu, riktigt bra iallafall. Kvällen spenderade jag hemma framför tvn.

Lite bilder från den mycket lugna kräftskivan:







söta hattar va?

Home sweet home

Är hemma från en underbar helg på Öland nu och vi har haft det riktigt trevligt!

Åkte klockan 9 på fredag och var framme på Öland och Ekerums camping vid halv två, då mös vi lite i stugan och sedan åkte vi in till Ölands största stad Borgholm. Gick runder och kollade där och jag fick ett par svarta solglasögon, ungefär likadana som de jag trampade i sönder. På kvällen grillade vi hamburgare och åt chokladpudding, spelade några runder Yatzy och utforskade campingens lekplats.

På lördagen var det dags för helgens höjdpunkt Ölandsdjurpark & nöjesfält. Vi började titta på alla sorters olika djur och jag tog typ 100 onödiga bilder på djuren i olika vinklar vem tusan vill titta på dem nu? Man vill ju helst se djuren live och inte på ett foto bakom galler. Iallafall många fina och konstiga djur var där och det var mycket givande, när vi tittat klart på alla djuren i bur så gick vi till nöjesfältet och åkte lite barnkaruseller. Afrika expressen blev min och Louises favorit, den var verkligen super kul som Benjamin hade sagt. Vi hann även med en runda minigolf ska nog inte satsa på att bli golfproffs haha, sist men inte minst gick vi till vattenlandet och åkte vattenrutschbanor och solade en sväng.

Kvällen spenderades i stugan med yatzy såklart också gick vi även en runda vid sundet när de var solnedgång. Men dess för innan var vi och käkade oss proppmäta på restaurang Robert i färjestaden, jag åt en sovlaki och det var grymt gott!

Efter en natt i ett rum där det max var 10 - 15 plus grader i (höll på att frysa ihjäl) var det dags att åka hem.






Mer bilder finns på facebook!


Öland

Yes dit åker jag, Louise, mamma & pappa i morgon! Ska bli otroligt skönt att komma bort även fast det bara är över helgen. Vi ska grilla, mysa, sola & bada (om vädret tillåter), gå på ölandsdjurpark där det faktiskt inte bara är djur och bara njuta av tillvaron helt enkelt.

Idag har jag trotsat vinden och varit på stranden ändå tillsammans med Louise & Linda, jag menar man måste ju passa på. I eftermiddags var jag i stan en snabbis och köpte äntligen ett par  vita converse och nu är jag kär.

Ha det gött, så hörs vi återigen på Söndag då är det kräftskiva!

Here comes the sun

Som ni såg i tidigare inlägg var jag ju på tisdagsklubben i tisdags igen och jag gillar det! Spenderade hela tisdagen med Johanna som nyss kommit hem från Spanien, så det var kul att träffas och bara snacka lite skit. På kvällen kom även Kajsa hit, så vi tre musketörer gjorde oss snygga inför kvällen och förfestade här hemma. Vid tolv tiden var vi i staden och då blev det hampan för en cider, sedan vidare till Cardinal där vi dansade, drack och betedde oss allmänt illa (kanske inte riktigt) till klockan blev tre. Avslutade en riktigt rolig kväll med en go kebabtallrik med massvis av vitlök, tack tjejer!

Igår degade jag mest hela dagen och på kvällen var det dags för Malmöfestivalen och Nrj in the park. Så jag, Louise, Kajsa & Linda tog tåget till Malmö och stod bänkade längst fram klockan 1915 när det började tänkte jag säga men där ljög jag. Vi stod typ längst bak och tyckte mest det var jobbigt med alla dessa människor som samlats på en och samma plats. Men nrj in the park var trevligt och jag & Louise blev som två fjortonåriga fjortisar när Darin kom ut på scen, han är ju bara för bra. Äta hann vi självklart också göra för min del blev det nudlar med kycklingspett och jordnötsås och det var helt ok.



Visst var han söt i sin tandställning? HAHA!

Jag <3 tisdagsklubben

Bilder från i tisdags på Cardinal!



Johanna, jag & Kajsa



pussinuss







Dagens låt




Sommaren 09

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
 -  förmodligen
Vilka länder besökte du? 
 - Spanien i maj annars inget
Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? 
 -  En eller två veckor charter hade inte suttit fel och mer sol & bad
Vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas?
 - studenten den 12 juni utan tvekan
Största misstaget? 
 - livet är för kort för misstag
Har du varit sjuk eller skadat dig?
 - några blåmärken hit och dit men inget allvarligt
Bästa köpet?
 -  en redbull vodka? nej ärligt talat har inte shoppat speciellt
Vad spenderade du mest pengar på? 
 - alkohol sorligt nog
Gjorde någonting dig riktigt glad? 
 - absolut
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009?
 rap das armas tyvärr haha & sexy bitch, fire burning + massa andra
Va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med förra sommaren? 
ingen stor skillnad faktiskt
Vad önskar du att du gjort mer?
 - hittat på mer saker inte bara fest
Vad önskar du att du gjort mindre?
 - festat kanske?
Hur tillbringade du midsommarafton?
 - åt midsommarmat hos Louise, sen två fester i påarp mycket lyckat
Något du önskade och fick?
 - inte vad jag kan komma på nu
Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
 - dagen efter studenten mådde som jag förtjänade antar jag
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
 - mer "utflykter", och massa mer sol
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009?
 - wild and crazy, har haft grymt kul!
Vad fick dig att må bra? 
 - min familj & mina vänner
Sommarens största kärlek?
 - mina vänner :)
Sommarens bästa?
- alla galna fester & alla mysiga stunder tillsammans med de bästa
                                     


Stan & väla

Yes där har jag tillbringat större delen av denna dagen. Bytade ju mina byxor i stan riktigt konstigt är det hela, strl 38 finns tydligen i två modeller, aja fick ta samma som jag lämnat tillbaka fast dragkedjan var lite dålig, fick trots allt 10 % rabatt så det var väl värt det ändå antar jag haha.

När vi blev hungriga åkte vi ut till väla och käkade på Wok kitchen åt kyckling med nudlar och wokade grönsaker riktigt gott. Sen gick vi och kollade och jag fick med mig lite smått och gott hem: ett armband som jag har velat ha jätte länge, en vit sjal och en svart stickad väst, så jag är nöjd med dagens shopping. Nu längtar jag efter att shoppa höstkläder, vill dock inte ha höst nu men det finns så mycket snygga kläder till hösten alla koftor, stövlar, västar med mera.



Babe & jag i tisdags

Att se fram emot

  • Förhoppnigsvis Malmöfestivalen på onsdag - Nrj in the park
  • Öland fre - sön med mamma, pappa & Louise
  • Kräftskiva på jobbet söndag
  • Att man inte börjar skolan runt den 20:onde som många andra
  • Lönen den 25 - här ska det shoppas!

Standing strong

Vart tusan tog sommaren vägen? Bra fråga det dära, men man får nog snart inse att den är över och kommer tillbaka om alldeles för lång tid.. Men trots att man vet att den lider mot sitt slut vill man ändå hoppas på att det kommer bli fint väder igen. Har faktiskt hört att det ska bli fint väder redan på onsdag & torsdag så man kan bara hoppas!

Ännu en helg är nu avklarad och i lördags var det ju dags för jobb igen men innan det, så blev det en snabb visit hemma hos Mato där de var förfest med en massa underbara människor. På jobb var det som vanligt, fulla människor är ju fulla människor.

Igår var jag tröttare än någonsin, men på eftermiddagen fick jag ta mig i kragen. Åkte hem till Lojs och käkade grymt god mat grillat med klyftpotatis och tzatsiki, sen blev det mys med massa gott också tittade vi på filmen som gick på femman. Riktigt bra faktiskt dock vet jag fortfarande inte vad den heter.

Nu måste jag göra ve mig ska in till stan och byta mina byxor för andra gången, hoppas det blir rätt denna gången..

I got a feeling

Godmorgon höllt jag på att säga, kanske för att jag vaknade för lite mer än en timme sen eller vakna och vakna jag blev väckt! Nästan skandal faktiskt men jag har en bra anledning till att ha sovit så länge, jag jobbade i natt och var inte hemma förrens halv fem. Sen somna nog inte jag och min babe Louise förrens klockan halv sex.

Annars igår så var det bra på jobb, ett extra plus var ju att Lojs jobbade i garderoben och jag i kassan så det blev inte lika ensamt som vanligt. Och vi kunde sancka med varandra i prinicip hela tiden eftersom det inte var någon trängsel på Cantina igår. Igår var nog även min turdag.. fick mitt efterlängtade personalkort och för er som inte förstår vad det innebär så gör det så att man kommer in gratis på alla krogar i Helsingborg. Och på toppen av isberget hittar jag 500 spenn, snacka om att jag var glad sen.

Klockan tio idag lämnade min babe mig hon skulle vara barnvakt den stackaren och jag gick ju som sagt och la mig igen. Men nu är jag uppe och funderar om man ska hitta på något, måste iallafall göra någoting innan jag börjar jobba ikväll, börjar inte förrens halv tolv och det hade varit extremt segt att sitta hemma och uggla till dess!



Bästa



Världens bästa klass, smtu3 för alltid i mitt hjärta ♥


Ladies night på Cardinal










This is my life

I måndagskväll åkte jag ner till staden tillsammans med Kajsa & Louise och det blev en mysig fika på Viva med smoothie och vivas underbart goda nachotallrik.

Sen blev det äntligen tisdag och på dagen köpte jag, Kajsa och Louise present till Frida. På kvällen var det dags för Fridas 18 års fest på Ättekulla, mycket trevligt var det. Vid tio tiden åkte vi ner till staden och gick in på Cardinal där det var ladies night. Där bjöds det på skumpa och tilltugg och killar med nakna överkroppar så vi njöt och hade hur kul som helst. När ladiesnight var slut vid elva tiden gick vi bort till Hampan för en cider, väl där fick Louise något ryck så vi gick till Pacsha och festa loss? Okej kanske inte riktigt. Sen blev det tillbaka till vanliga tisdagsklubben på Cardinal, grymt mycket folk. Och sedan hände det som inte skulle hända och kvällen slutade inte så bra!

Igår blev det donken med Lojs och sedan hem till Angelina en sväng och snacka lite, på eftermiddag fick jag sova lite eftersom det inte blev allt för många timmar tisdag till onsdag. På kvällen var det dags för sista endless summer club på Cantina för denna sommaren och jag jobbade såklart, helt ok faktiskt men har nog varit mer folk de andra onsdagarna.

Louise Möller

Denna underbart konstiga och roliga människa har jag kännt sedan vi var 7 år gamla. Fast då var vi ju inte bästa vänner precis, men när vi var en sisådär 13 år gamla tog vi vårt förnuft till fånga och blev vänner, kanske för att vi två var de enda som började i samma klass på Högstadiet eller så insåg vi helt enkelt att vi trvides i varandras sällskap. Iallafall tiden den gick och nu 5 år senare hade jag aldrig kunnat tänka mig ett liv utan dig, låter som vi typ är tillsammans. Men det är vi ju nästan, vi gör ju oftast allting tillsammans och frågar alltid den andra om vi ska göra det och jag måste säga att jag verkligen trivs med det. Och allting vi gjort och gör tillsammans, vi är så lika fast ändå så olika. Fast att vi tjafsar och tycker olika om saker och visar våra dåliga sidor så finns det ju så många bra sidor hos dig som övervinner och gör dig till den underbara människa du är. Vi har samma sjuka humor och skrattar åt exakt samma saker, vi kan prata med varandra om allt och det viktigaste av allt vi kan vara oss själva i varandras sällskap, inget är konstigt utan det är så vi är.

Lis fis min kära vän, jag älskar dig i vått och tort och kommer alltid finns där för dig no matter what ♥
                                                                                       


Mys på stranden



Råå vallar



Girls



Lojs



Kajjan



Jag


Bäst just nu!



Älskade måndag

Ny vecka igen och veckan som passerat har varit bra. Jobb i onsdags segt men ganska roligt i mellan åt ändå. I torsdags blev det grillning & förfest hos Corrin med föredettingar i smtu3, det blir alltid lika kul när vi träffas. Sen blev det staden och Hampan där det blev en cider innan jag åkte hem och sov i 4 timmar.

För klockan åtta dagen efter alltså i fredags var det dags att åka till Liseberg. Åkte en massa karuseller, gick Gasten, åt god mat, svettades som aldrig förr, skrattade och hade en riktigt rolig och mysig dag tillsammans med familjen och Angelica. Efter 10 timmar på Liseberg var det dags att åka hem igen trött & sleden.

I lördes och igår har jag spenderat med mina underbara vänner på stranden där vi solat och badat och även grillat. Sommaren är för jädra underbar alltså!
                        



Pappa & jag på Liseberg när han tvingade mig att
åka fiskebåtarna (barnkarusell) - enda bilden tråkigt nog!

Inte igår..

Tänkte säga att jag inte vet vart jag ska börja, men om jag ska vara ärlig så har det faktiskt inte hänt jätte mycket sen jag skrev sist. Jag jobbar, fikar och tar det lugnt. Något festande har det inte varit sen festivalen men det gick ju rätt så vilt till då, så det är nog lika bra det.

Idag har iallafall spenderat dagen på stranden med Louise och även Metsi ett tag, hoppas och ber till alla vädergudar att värmen är här för att stanna åtminstonde augusti ut. Ikväll ska jag jobba men är inte så värst sugen på det, jag hade velat festa faktiskt men får tänka på pengarna och jag hinner nog med en cider innan jobb ändå, börjar ju inte förrens kvart i elva.

I morgon ska jag förmodligen till stranden sen blir det grillning hos Corrin och utgång för dem, dock blir det hemgång för mig. För på fredag klockan 0800 ska jag till Liseberg, ska bli riktigt kul har inte varit där sen 05 tror jag det var och jag älskar att åka karuseller hihi.

Ikväll tycker jag ni ska infinna er på Cantina Endless summerclub kl 23 - 03!

RSS 2.0