Minnen



Studenten



costa brava

År 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja en massa saker, mest saker som kretsar runt studenten
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga nyårslöften, men de andra löften höll jag inte riktigt till fullo
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej tack och lov!
5. Vilka länder besökte du? Tjeckien, Grekland och Spanien
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? mer resor och ett jobb långt härifrån
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 12 juni studenten
8. Vad var din största framgång 2009? att jag tog studenten med hyffsade bra betyg, jag var så otroligt skoltrött hela gymnasiet
9. Största misstaget? har inte gjort några större misstag, inget som påverkat mig speciellet mycket isf.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? nej bara förkylningar
11. Bästa köpet? har köpt en massa bra saker tycker jag
12. Vad spenderade du mest pengar på? fest och kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? studentresan, studentveckan & studenten gjorde mig sjukt glad, men självklart även mina underbara vänner och min älskade familj
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? riverside, i got a feeling, when love takes over
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? rest
17. Vad önskar du att du gjort mindre? festat kanske haha, år 2009 har varit festandets år precis som året innan
18. Hur tillbringade du julen? med min familj, min mobror och mina kusiner
19. Blev du kär i år? nope
20. Favoritprogram på TV? paradise hotel haha, man kan inte annat än älska det
21. Bästa boken du läste i år? tusen strålande solar
22. Största musikaliska upptäckten? lyssnar på allt möjligt och upptäckte nog inget speciellet i år
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? ja men inget speciellet
25. Något du önskade dig men inte fick? önskade en massa som inte jag fick
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? hade middag här hemma med Louise och sedan hade vi och alla tjejer en sjukt rolig utgång
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja absolut, men år 2009 har varit ett bra år
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? jag vet inte faktiskt
29. Vad fick dig att må bra? min familj & mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinsons
31. Vem saknade du? ingen, men just nu saknar jag Johanna
32. De bästa nya människorna du träffade? vet ingen speciell sådär, men har lärt känna en massa nya härliga människor på mitt jobb och i den branschen

Nyår





Nyårsafton förra året - underbart

Nyårsafton i morgon kommer bli minst lika bra som förra året om inte bättre.



Tisdagsklubben igår var döläckert!

Skulle ju vänta med utgång till Nyår men så blev det icke, efter massa shopping på väla blev vi sugna på att dra ut. Så jag, Louise och Frida vinade hemma hos Louise, sen bar det av till staden för Utposten. Där festade vi loss med min bror och hans kompisar och sedan kom även Emma & Kajjan. Bort mot Le Cardinal gick vi och där var det en jävla kö men vi slapp, och där inne var det proppat med lammkött och kebabluktande pågar som Louise fint uttryckte det. Festade vidare där inne och drog en och annan sväng om på dansgolvet men även en och annan shot för mycket, men som vi brukar säga allt eller inget.

Tack mina granna töser för igår!


27/12

Juldagen: årets festdag och jag och Louise jobbade i garden, men det var där festen va så det var helt ok eller inte. Men vad ska man göra? Vi fick iallafall varandras underbara sällskap!

Annandag jul: ännu en jobbedag stod på schemat men först blev det försöka bota denna satans förkylning, lyckades dock mindre bra.. Hårdrockskväll på Cantina var det och det var en kväll utöver det vanliga vill jag lova. Som tur var hade jag Kajsa brevid min sida hela kvällen.

Idag ska jag inte göra ett skit och det känns fantastiskt bra efter denna helgen, nu peppar vi nyår!

Lille jul och julafton

Lill julafton skulle bli en lugn och harmonisk dag och visst blev den det till en början med god mat och mys med familjen. På kvällen bänkade vi oss i soffan för uppesittarkväll och spelade bingolotto och sen kom min bror på den ultimata idén att han skulle gå ut och jag blev givetvis också sugen. Så utgång blev det tillsammans med Kajsa, Niklas och Jeanette ett tag. Började på allas vårt älskade Zoo bar och sedan bort till Pl, för att avlusta på KOMPIS som nu bytt adress till Cirkus. Grymt mycket folk och härligt sällskap kunde inte bli bättre, ännu en toppen kväll.

Trodde jag skulle vakna på Julafton och må käpp rätt åt helvete men som tur var mådde jag förvåndasvärt bra. Öppnade morgon presenterna och åt en god frukost sen bar det av till min mobror och hans familj. För traditionens skull tittade vi givetvis på Kalle anka, dock var jag sugen på att titta på Anna ankas jul men det var inte så populärt konstigt nog. Efter kalle var det äntligen dags att äta massa julamad och gott var det vill jag lova. Kvällen rullade på följt av julklapsspelet, julklappsöppning, gröt, godis och spel. Julafton blev hur mysigt och roligt som helst, dessutom blev jag super nöjd med mina julklappar och tror att min familj också blev det!

Julturan

Var det i söndags och jag var ju inte den piggaste när jag vaknade i söndags efter en hel helg med jobb. Dessutom var fredagen och lördagen på Cantina inte vilka dagar som helst, utan de var mongosarnas dagar för fy för vilka konstiga människor där har varit och som de betet sig. 

Tillbaka till söndag jag hade lite smått panik över vad jag skulle ha på mig som vanligt och åkte därför till stan i hopp om att hitta något. Testade 40 klänningar och ingen var fin, fast nästan alla satt perfekt så var där ändå alltid något fel på dem. Så jag åkte hem utan klänning, köpte dock ett skärp så jag kunde ha en "gammal" klänning som jag hade hemma. Och efter mycket stress, panik, skrik och allmänt konstigt beteende var jag redo för julturan. Och de var en trevlig tillställning vill jag lova, blev fyra turer med julmat, cider, snaps, kaffedrinkar och vanliga drinkar. När vi kom i land igen fick jag och Niklas för oss att titta på jul ljus spelet som jag kallar det för och det var väl fint, lite töntigt med alla drakar och ormar dock, men ändå häftigt gjort. Sen bar det av till Pl där de flesta från Cantina var och sen så avslutade vi vår kväll på ett ganska så folktomt men roligt tempel.

Tack som fan för i söndags, ännu en kväll som förblir oförglömlig!


Mitt hår



Nyfärgat, blev kanske inte som bilden i tidigare inlägg, men jag är super nöjd!

Friday I´m in love

Innan: stan & väla - utan att hitta något nytt till söndag!
Nu: Äntligen mat
Sen: tv & cheese ballz med Lojs ♥
Ännu senare: jobb på Cantina till 04

Toppen fredag med andra ord.

Frisyr

I morgon ska jag till frisören och klippa och färga håret, tänkte försöka att få tillbaka min naturliga hårfärg samt lägga i lite väldigt blonda slingor. Fast så som det är nedan här är väldigt snyggt så något i den stilen, kan nog bli väldigt bra!


...

 


Underbart med snö

Blev en hel del mer snö och det är ju underbart. Inatt har jag dessutom sovit som en prinsessa, så känner mig ganska utvilad förutom lite ont här och var..  Fikan igår med Kajsa var bra, chai latte och trevligt sällskap kan inte bli annat. Nu är mamma och pappa och köper gran, så när de kommer hem ska den kläs. Hoppas man känner riktigt julstämning då, dessutom är det ju vitt och fint ute.

Får nog ta mig ut en runda i det fina vädret snart, men först blir det bonde söker fru och oskyldigt dömd på web tvn. Ha en fantastiskt dag, för det ska jag ha!

Love this song


Paradise hotel



Ja även jag har fastnat för detta program följt av intriger och skitsnack. And i love it, ville bara säga det hihi.


16 december

Snön har kommit för att stanna hoppas jag, åtminstonde till på julafton. Nu är det inte mycket att hurra för några  milimeter, men det kommer mer tror jag och stannar den blir det pulka åkning i morgon för hela slanten.

Vilken morgon jag har bakom mig, somnade halv två och vaknar vid fem sex av min kära far. Han mådde inte så jätte bra så det fick bli en visit till akuten i x antal timmar. Men eftersom man iprincip ska vara döende för att bli inlagd så fick han åka hem igen, med rådet att ta två panodil. Gillar Sveriges sjukvård, vadå underbemmande och ont om plats.

Har nu sovit hela dagen och det känns inte så kul, men vad ska man göra? I morgon är det en ny dag och vi tar nya tag. Ikväll ska jag fika med Kajsa, var ett tag sen!


Jobb helg

Som vanligt med andra ord! Har mått bättre än jag gjorde i fredags när jag började jobba kl 18, men det fick gå ändå. Och det gjorde det med, vid halv elva tiden kom även Louise så tiden gick ganska så snabbt, dessutom var det lagom med folk och det blev en hel del goa skratt åt diverse fulla människor. Stax efter fyra slutade vi och det var raka vägen hem i sängen eller ja efter en lång pratstund så somnade jag och Louise.

På lördag var det upp och hoppa efter lite för lite sömn, jobb på Rögle stod på schemat. Där vi var för lite personal och hade mycket att göra, positivt var iallafall att Rögle vann för engångsskull. När jag kom slängde jag i mig lite middag och efterrätt sen gjorde jag ve mig en gång till för att sedan bege mig till Cantina för jobb igen. Sjukt mycket folk var det och jag och Kajsa slet som djur, tänkte lägga mig på golvet ett tag och ge upp men icke. Klockan halv fem slutade vi och jag fick äntligen sova!

Torsdag

Jag trotsade vattenläckan i torsdags och duschade ändå. Så det blev ju självklart utgång. Vi började här hemma jag, Kajsa och Louise med vin och massa skit snack. Sen bar det av till Zoo bar och som vanligt var där inget folk till en början men sen blev det ett jävla drag och jag älskar verkligen det stället. Vidare till Caridnal blev det när Zoo hade stängt och jag lyckades bli av med både Louise och Kajsa, hur man nu kan bli det när bara en våning öppen... Hängde istället med allt och alla och byggde nya broar, dansade och hade the time of my life som Louise uttryckte det. Alltså riktigt jävla kul med andra ord!


Vattenläcka vid Råån

Artikel på Hd.se:

Han säger att läckan är allvarlig.

– Det är inte bra. Vi lär inte få tätt på den i dag, säger han.

Det är därför viktigt att invånarna i Helsingborg samt Höganäs är väldigt sparsamma med vattnet. Annars kan det ta slut.

Hur sparsamma - går det bra att duscha?

– Nej, att duscha är inte att tänka på. De kan tvätta sig under armarna max, säger Lennart Olsson.

Att dricka ett glas vatten går dock bra, men inget diskande under rinnande vatten.

Vad händer om det inte sparas tillräckligt?

– Då får vi ett helvete. Vattnet kan ta helt slut, säger han.


Nu går min värld under, jag måste duscha och kan inte duscha, vi ska ut idag och jag har fettigt hår! Ingen dusch blir igen utgång och det skulle ju vara förjävligt! Som tur är kommer det vattentankar med vatten och då ska jag vara först på plats. Men tror inte det vattnet räcker.. Folk kommer stå med spannar i rad och vänta på vatten, ungefär som i Afrika, största katastrofen på länge skulle jag vilja säga.




December

Är vi ju inne på nu och uppdateringen här har varit usel. Har dock inte gjort allt för mycket under dessa dagar som gått i december.. Det har varit jobb på Lindab och jobb på Cantina, men har hunnit shoppa en hel del och är nu klar med alla julklappar känns otroligt bra. Något som känns mindre bra är att det ekar på kontot men nu är det bara 2 veckor till lön. Har även shoppat ganska mycket till mig själv och det är jag värd för att jag jobbar och sliter så mycket haha.

Idag har jag och pappa tagit oss i kragen och ska äntligen gå på handledarutbildningen så jag kan börja övningsköra. Kommer nog bli otroligt tråkigt men är ju så illa tvungen.


Första steget till detta kort som jag vill ha innan sommaren.

New moon

Var och såg den igår på bio med mina favoriter Louise och Kajsa och nu är jag som alla andra också kär i Edward Cullen, snyggare får man leta efter! Filmen var riktigt bra och går absolut inte att jämföra med ettan de är båda bra fast på sitt vis. Nu längtar man till tredje filmen, får så länge kolla båda ettan och tvåan igen känner jag.

edward-and-bella-twilight-series-75.jpg image by nanzcullen

RSS 2.0