Jump up let´s get crazy.

Fikan igår med Louise, Metsi och Kajsa var mysig / trevlig som vanligt dock blev vi rastlösa ganska snabbt, så vi körde en runda istället. Först till donken och käkade lite sen blev det vidare runt om i Helsingborg och ännu senare körde vi även en viss person till Bjuv och då flippade vi alla tre ut totalt haha, päron / salladsräven som stod mitt ute i gatan och en mjölig get var också med hahha.

Nej älska sånna kvällar när man har så himla kul utan en enda droppe alkohol i blodet.

Ikväll ikväll ikväll fy farao vad det ska bli kul hoppas bara att man inte förväntar sig för mycket men det kan inte bli tråkigt att festa med världens bästa klass. Och sen blir det ju helt enkelt vad man gör det till, så jag ska göra det såå kul för då måste det helt enkelt bli kul!



I love you girls.



SMTU3
destination unknown



26 September

Äntligen fredag kan man väl säga, nej eller jo det är skönt som attan men veckan har faktiskt inte varit så jobbig har slutat typ halv tolv varje dag så det har gått snabbt!


Igår blev det en jätte mysig dag tillsammans med Johanna på stan, först så åt vi fläskfilé med hasselbakspotatis på Bara vara riktigt gott var det och sen gick vi på stan hela dagen och shoppade. Fick med mig hem en väska, två linne, smink och lite sådant köpte även present till Angelica och till min pappa som fyllde år igår, Grattis!
På kvällen gick jag och Louise upp till Angie och mös lite, tittade på idol och Edward Scissorhand awe riktig gullig film jag vet den är gammal men jag ar aldrig sett den faktiskt också krängde vi självklart en massa.

I dag så var det en reseledare i skolan Alexandra hette hon, hon berättade om hur det var att vara guide / reseledare och det var riktigt intressant. Känns som man har fått en bra bild nu på hur det verkligen är att vara guide, visst visste jag att det är ett jobbigt yrke men inte så jobbigt. Aja det är ändå trots allt en väldig bra och rolig erfarenhet att vara Guide ett tag men jag vet faktiskt inte om det är vad jag vill men vi får se än är det ju faktiskt ett år kvar i skolan.

Ikväll blir det lungt fika med Louise och Kajsa också blir det partaj i morgon ska bli riktigt roligt att festa med klassen.

 



There´s a first time for everything.

Igår var det en riktigt tråkig dag okej så tråkig var den inte men det hände inte allt för mycket jag städade mitt rum, var ute och gick med Kajsa och Natalie också tittade jag på film Hancock och den var faktiskt bra väldigt annorlunda men ändå både rolig och sorlig dock var vissa saker alldelles för overkliga. Äh man får ta den med en nypa salt helt enkelt!

Idag är det en riktig sådan dag som man hoppas går över snabbt, det är dåligt väder och snart är det väl mörkt och ja det är allmänt tråkigt. Och skolan idag gjorde ju inte det hela lättare för den var inte så himla rolig den heller haha (negativa Nisse har talat igen) , samhälle svenska och musik inte så spännande men vad gör man. Och nu sitter jag här i vanlig ordning, men ska snart bege mig neråt och börja laga mat och försöka bota min huvudvärk kanske genom att dricka vatten har nog druckit för lite idag.
Ikväll ska jag bädda ner mig i soffan med en bra film blir nog en gammal klassiker som Grease också ska jag bara ligga där tills jag ska gå och lägga mig vilket kommer bli tidigt för jag är såå trött! Varför är man alltid det på hösten?

Tjejmiddag hos Kajsa.

I fredes var det ju som sagt Kajsas födelesedag och det firades hemma hos henne med bara tjejer och det var hur trevligt som helst god mat och lite syppe hehe. Sen vid elva tiden drog jag, Louise, Lina, Linnea, Metsi och Linda oss ner till stan för utgång. Blev dem vanliga ställena och det var helt ok, kul men inget speciellet, vet inte vad det beror på aja man kan inte alltid ha as roligt.

Och igår blev det en mysig fika med Johanna, Kajsa och Anna självklart på Mezo som vanligt men jag gillar det. Efter fikan gick vi hem till Johanna ett tag men stannade dock inte så länge för jag och Kajsa var så trött så direkt när jag kom hem somnade jag typ.

Idag ska jag bara va hemma och ta det lungt och det ska väl bli skönt, måste lära mig att njuta av att bara va hemma och inte göra något speciellet men jag blir så sjukt rastlös aja träffar kanske Kajsa en stund i kväll annars får det väl bli någon film eller så!



Bild från Kajsas tjejmiddag!




Ett kollage



på mig och Louise ♥

Work and live in Spain

Idag har det inte varit någon vanlig skoldag utan vi i klassen har varit i Lund. Först var vi på en arbetsmässa på arbetsförmedlingen i Lund. Där var vi på en föreläsning som handlade om att bo och arbeta i Spanien, tyvärr gav föreläsningen inte mig någoting eftersom föreläsaren var spansk med väldigt dålig engelska och snabbt gick det också så jag förstod inte hälften av vad han sa haha, lite synd men ja sådant det blir ibland. Efter det minglade vi runder lite och fick reda på var i Europa och övriga världen man kan jobba och även i Sverige. Sen var det dags för guidningen jag och Sandra guidade om Domkyrkan och det gick bra men blev lite nervös i början och jag fattar inte varför det är min klass som man känner så bra och min lärare aja som tur var gick det över, får hoppas det inte hördes allt för mycket men tror inte det iallafall!

Så det har varit en trevlig dag och när vi kom till Helsingborg mötte vi upp Lina också köpte hon jag och Louise present till Kajsabajsa som blir 18 i morgon, nejdå jag är inte avundsjuk! ÅH, vill va 18 nu nu nu.

Ikväll blir det förmodligen en fika på Mezo med Louise, Lina, Metsi och kanske Kajsa mysigt börjar bli tradition också.



Nettan och Jag på midsommar, fy vad snabbt sommaren gick
och inte var det någon jätte fin sommar heller, nej man får helt
enkelt hoppas att nästa sommar blir bättre!

Idol 2008, Olga.



Bästa genom tiderna lyssna och njut haha

Onsdag.

Då var denna skolveckan snart slut skönt i veckan har jag inte gjort något speciellt mer än att vara i skolan umgåtts med min älskade Louise och Johanna också har jag pluggat lite grann.

Idag har jag varit duktig och skrivit klart nästan hela mitt samhällsarbete om Bangkok har bara tagit si sådär 3 - 4 timmar, bara för att jag inte hittar någon fakta, typ hälften av tiden har jag bara sökt fakta på google. Aja skönt att jag typ är färdig nu iallafall. I morgon ska vi till Lund med klassen ska på en mässa på arbetsförmedlingen där det är olika föreläsningar och vi ska lyssna på en som handlar om att arbeta och bo i Spanien kan faktiskt bli interessant. Sen efter det ska vi ha parguidningar om Domkyrkan och Kultuten i Lund, ska inte bli lika kul eftersom jag inte har tränat på min guidningen överhuvudtaget känner inget intresse av det tyvärr, får väl läsa lite innan jag somnar och på tåget i morgon till Lund så får vi hoppas att det går utmärkt ändå.

På fredag är vi lediga så jävla gött och Kajsa fyller 18 år så på kvällen ska vi fira henne ;D Mycket trevligt!!

Nu ska jag titta på idol och kanske få mig ett gott skratt vem vet.


Lugn helg

Nu är snart helgen slut och den har varit väldigt lugn men det har varit skönt faktiskt. Igår var jag bara hemma hela dagen pluggade lite grann och tog det lungt helt enkelt haha, på kvällen gick jag först hem till Johanna pratade lite och tittade på henne när hon gjorde ve sig till en ängel hon skulle nämnligen på maskerad fest riktigt fin blev hon. Hoppas hon hade kul också. Sen kom Metsi, Louise och Kajjan och hämtade mig Metsi har ju fått körkort för er som missat det så man får  gratulera så mycket. Ja så iallafall körde vi hem hennes bror och sen vidare hem till hennes pappa för myskväll.

Utanför satt Lina och Linda och frös nej dem hade inte väntat så länge hihi, vi tittade iallafall på film Hostel fy fan vad den är äcklig förstår inte att man utsätter sig att titta på den ens haha speciellt inte när man sett den innan aja. Sen tittade vi ju självklart på extra extra där Blondinbella medverkade hahha fan vad hon är b och hela programet också för den delen. Men man var ju tvungen att se det för att hon var med, men förstår inte riktigt varför hon var med hon gjorde ju varken från eller till.

Idag har jag softat till max igen så ikväll får det bli en fika med Kajsa, Lina, Louise och Jenny super mysigt! Synd bara att det är skola i morgon..


Ny design.

Idag har jag ändrat min blogg, ändrade bakgrunden
och lite färger och sen har Lina: http://angelinah.blogg.se
 fixat min header som blev riktigt snygg tycker jag. Så tack så himla mycket!

Fredag utan party.

Veckan har flytit på bra har varit någon mys dag med Louise och lite sådant och det blev en fika igår med Louise och Lina riktigt myigt, tradition med torsdagsfika kanske? Annars har det bara varit skolan och allt vad den hör till..

Aja idag är det fredag och det känns absolut inte så, det är kallt ute det har varit dåligt väder hela dagen och den riktiga fredagskänslan har konstigt nog inte infinnit sig. Men jag klagar inte bara säger det, för jag har haft en jätte mysigt dag tillsammans med min Louise. Nu ikväll blev det lungt, filmtittande med chippe och dippe och cola såklart! Filmen hette shadow puppets tror jag och den var riktigt knepig overklig och lite sånt. Den var inte bra och inte dålig heller gick helt enkelt inte att titta på haha så det var ju bra.

Jag har inga planer alls för denna helgen och det känns jätte konstigt jag ska inte ens jobba en dag eller något sånt, festa ska jag inte heller göra. Nej jag ska helt enkelt bara njuta av ledigheten låter ganska skönt men får se hur länge jag står ut innan jag blir uttråkad.. Behöver absolut inte festa för att uttråkheten ska försvinna men sitta hemma två dagar i streck är inte riktigt skoj, aja det löser sig helt enkelt!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova nykter och vakna upp och må bra i morgon fy fan vad härligt.

Into the night

Nu är det ny vecka igen och jag har överlevet en söndag till haha hatar söndagar vet inte varför men det bara är så, men min söndag blev inte så hemsk eftersom jag jobbade hela dagen och hann inte tänka efter och inte deppa ganska skönt ändå. Min mobil har också börjat leva igen så det är ju bra och om någon fick mitt "nya nummer" så är det gamla tillbaka nu, skönt slapp jag kludda med en massa nummer.

Idag i skolan var det helt ok förutom hålan på 2 timmar lite segt. Men sen efter dem dryga två timmar var det dans och det var kul faktiskt, helt klart roligare denna gången kanske för att man hängde med bättre nu förmodligen var det så. Det är så skönt att röra på sig på eftermiddagen istället för att sätta sig på en bänk och få en massa info matad i huvudet av en halv kass lärare som ändå bara går in igenom ena örat och ut ur andra haha typ så är det i skolan. Okej ibland är väl informationen / faktan rolig och intressant och kommer in i huvudet men det är inte allt för ofta och det hänger jävligt mycket på läraren faktiskt.

Nu är jag trött och orkar inte plugga mer har prov i morgon i svenska arbetsslitteratur men testade mig själv innan och det gick bra var väl osäker på en 5 - 6 frågor av 27 så ja det ska nog gå bra. Får plugga lite mer sen men nu ska jag se om det är något bra skit på tv pusspuss!

Ironik - stay with me



Lyssna och njut :)

Bild från förra fredagen.



Förfest hos Corrin, dans på borden och att vara allmänt galna
det är smtu3 bra på! Så här borde alla förfester vara ;D

Singing that melody

Diggar den låten stenhårt rikigt bra faktiskt!

Igår kan ni ju gissa vad jag gjorde? Festade såklart, men innan festandet så var jag så smart och gick in i duschen la mobilen på vasken som jag brukar göra fråga mig inte varför för det vet jag inte sjukt onödigt precis som någon skulle ringa under den lilla tiden jag duschar haha. Ja iallafall så när jag kommer ut ur duschen tvättar jag ansiktet i vasken och glömmer helt bort att min mobil ligger där, så den blev lite blöt aja tänkte jag torkade den lite och trodde att det skulle funka. Men nejdå när jag öppnar den tar bort batteri och så vidare och där var det lite mycket vatten så jag fick föna den och grejer men ännu har den inte velat så starta så tror inte den kommer göra det nu heller inte för att vara negativ men det var ett dygn sen nu haha. Så min rosa mobil får vila i frid har nu förtillfället min brors gamla ett nytt nummer alltså och det suger har inte ett enda nummer nu kul.

Aja det blev mycket snack om min mobil men ändå.. Back to festandet igår blev det förfest hos metsis brorskompis Dennis och det var jätte trevligt som vanligt då. Sen begav jag och Louises oss ner till stan. Träffade en allt annat än nykter Linnea och fick va med henne ett tag haha sen gick jag till stekan där Louise och de andra, också var vi där ett tag och sen blev det som vanligt crom woho älskar utbudet av nattklubbar och krogar här i helsingborg haha okej det var tempel igår men jag tänkte vänta och gå in på sånna ställen tills man har rätta åldern eller något. Men det var kul i går helt klart dock har jag haft mycket roligare på mina utgångar vad detta beror på har jag ingen aning om..


Hur blir man av med sötsuget?

En fråga Fredrica ställde i morse som jag nu också ställer mig själv? En väldigt bra fråga som jag inte har något bra svar på tyvärr. Många säger ta en frukt eller ät en morot ja visst det hjälper ju säkert. Nu för tiden går det oftast inte en dag utan att jag äter något form av socker.. Nu har jag precis ätit en glass det är ju inga mängder jag äter man alltid något stort eller litet. Tänk om jag bara hade skitit i allt sött och fett eller ja typ popcorn och skräpmat då kanske jag för längesedan hade nått min "dröm vikt".. Ja detta var bara en tanke som slog mig så här på kvällningen. 

Idag hade jag dans i skolan mitt nya indval ju och det gick sådär eller jo det gick väl bra men jag har inte den rätta rytmen i kroppen haha men det är väl sånt man får träna in. Sen var det lite svårt att hänga med, nästan alla hade ju dansat dansen en gång innan utom jag typ men det var kul iallafall.

I morgon har vi en liten välebehövd sovmorgon till halv tio så får iallafall sova till åtta ska bli skönt. Jag verkligen HATAR att gå upp tidigt på morgonen. Det är fan i mig en näradöden upplevelse varje dag haha. Nu ska jag typ löka vidare här vid datorn är riktigt uttråkad finns fan ingeting på tv och ingeting att göra denna mörka tisdags kväll!

Rasist / Nazist familj.



Helt jävla sjukt och snacka om att dem har hjärntvättat sina barn.


Let me think about it.

Det blev självklart party i fredes och det var hur kul som helst. Vi förfestade hemma hos Corrin ute ingenstans haha nej vi var i Gunnastorp eller gunnesbo som jag kallar det. Tog en evigthet att gå dit men när vi väl var där var det riktigt roligt som det alltid är när man festar med dem från klassen hel galet med andra ord. Vid elva tiden tog vi  en taxi till bjuv och från bjuv tåget till Helsingborg sen in på Crom och det var väl som vanligt haha alltid samma människor, nej men det var roligt det ska jag inte sticka under stolen det blir ju helt enkelt vad man gör det till.

På lördagen var jag mer dö än levande fy fan blir alltid lika hårt när vi festar tycker jag haha, nej men det beror på att jag alltid kommer i säng försent när vi varit ute och festat aja sånt som händer man är bara ung en gång. På kvällen kom Jessica, Magnus och Anton hit vi grillade och åt jätte god middag sen begav jag mig till Louise och tittade på film med henne och Kajsa. När filmen var slut gick jag hem och slocknade direkt.

I går blev det jobb trodde inte det skulle bli så länge men det blev det hela sju timmar, riktigt jobbigt var det! Men får tänka på pengarna som sagt..

I dag var det skola igen ny vecka och nya tag typ, tog mig i kragen och bytade indval så nu ska jag också dansa haha, stel som ett kassaskåp är jag och har typ ingen taktkänsla men om man bortser från det ska det nog gå bra. Jag menar förutsättningarna är ju bra hahah not. Serriöst nu okej jag var seriös med taktkänslan och vigheten men nej det blir bra bättre än engelska iallafall.

RSS 2.0