Lill lördag

Audition i måndags gick hur bra som helst det kändes iallafall så. Hängde väl inte med i alla steg i dansen men de sa att de var nöjda med min insats i dansen så då var det väl bra. Intervjun var inte en lång en max 2 - 3 minuter sen tyckte han att han hade fått en bra bild av mig. Så inom tre veckor hör de av sig om man får jobbet!

På  eftermiddagen / kvällen bar det av till Ängelholm för jobb på Lindab Arena där det var väldigt lugnt och det blev tyvärr ännu en förlust.

Igår åkte jag och Louise ut till väla i jakt på nya kläder men framförallt något att ha på sig på torsdag när vi ska gå ut och festa med dem bästa. Hittade tråkigt nog inga kläder till torsdag men lite annat smått och gott: en skjorta, en kofta och lite smink. Blev även vår älskade ceasar sallad från Grafitti.

Idag är det onsdag och lill lördag, började dagen med en fika / lunch tillsammans med några föredettingar från SMTU3 och det var roligt att träffas igen även fast vi inte var allihopa. När vi snackat färdigt och fikat klart blev det en runda i snöovädret i stan med Louise och Metsi. Var även idag på jakt efter kläder till morgondagens partaj, men kom inte hem med kläder till i morgon utan bara med ett par vantar, och en ny bh.

Nu sitter jag på jobb och har det sjukt roligt eller inte, men som tur är har jag datorn som sällskap idag!


...

Igår var det en bra dag och kvällen fortsatte i samma skede. Fikan med Louise var mysig & trevlig och jag drack självklart min älskade chailatte hur kan det vara så gott? Och varför har jag inte börjat dricka det förrens nu? Fast det är nog bra, för antar att det inte är det nyttigaste man kan dricka. På jobb gick det kanon bra, jag var på väldigt bra humör till en början iallafall och det var ganska bra med folk också för att vara helgen innan löning.

Idag är jag trött, nervös, pirrig, förväntansfull och allt jobbigt man kan tänka sig. Jag tänker bara på auditionen i morgon hela tiden och det gör mig mer och mer nervös. Det är inte hela världen om allt skiter sig, men jag vill ju så gärna! Dessutom är jag rädd att jag ska komma försent, att jag inte ska hitta dit, att det inte ska vara på det stället och ja ni vet sånna hemska tankar man får innnan man väl är på plats. Har en klump i magen och tror inte den försvinner förrens i morgon eftermiddag när allt är över.

Nu ska jag gå och koka kaffe och intala mig att det kommer gå super bra i morgon, jag vill, jag kan och jag ska!

Lördag

Blev en lugn hemma kväll igår tillsammans med mamma och det har inte hänt på år och dar och skönt var det vill jag lova. Så när jag vaknade i morse var jag hyffsat utvilad och redo för en heldag tillsammans med mamma och pappa. Började vårt lilla äventyr på loppis, vad är det för skit? Sen blev det väla där det var mening att jag skulle "fönster shoppa" gick mindre bra, är nu en mascara, en ansiktskräm och en tröja rikare. Efter väla blev det Ikea och lite mat men även lite smått och gott till hemmet. Avslutade äventyret på nyöppnade Netto på Ättekulla vilken affär very fresh haha.

Snart blir det god mat och sedan en fika tillsammans med Louise innan jobb. Jobbar med Kajjan ikväll så det kommer nog bli super bra!


Två bilder från i torsdags



inte kloka!



dansa loss på lö cärdinäl!

Love thursdays

Efter jobb igår blev det mycket riktigt utgång, men först lite drinkar tillsammans med Emma och Niklas. När vi började bli goa och glada traskade vi bort till Zoo där Louise, Madsen och gänget var och där blev det några drinkar till. Sen blev det le Cardinal där det dansades loss, också hann vi även med en runda på Tempel där det dansades lite till. Mycket rolig kväll må jag säga!

Idag har jag inte mått för jädra bra vill jag lova, därför har jag heller inte gjort allt för mycket. Legat pall dö i soffan och glott på film ungefär, också har jag ätit tacos och krängt en massa godis. Har även fått ett roligt besked idag: audition i Malmö på måndag för jobb i Turkiet eller Grekland som entertainer. Kommer vara dö nervös eftersom vi ska ha ett gemensamt dansprov men det ska nog gå bra, får hålla tummarna och tro på mig själv helt enkelt.

Måste bara säga att Willy i Lets dance är döläcker haha


May it be

Snön ligger fortfarande kvar och det har till och med kommit mer, trötta mig. Jag vill ha sol och värme nu på momangen. Därför har jag idag sökt ännu två jobb utomlands, allt för att komma till varmare breddgrader.

Igår blev det en helt vanlig promenad till solariumet och tillbaka med lite omvägar i skog och på strand. När kvällen kom blev det en fika med chailatte tillsammans med Kajsa och även Louise en liden sväng. Hon tog körkort igår (Kajsa alltså) så hon kom och hämtade mig, äntligen har den lilla vildmusen skaffat körkort jätte grattis till henne än en gång. Nu ska bara jag själv skramla cash och börja köra så har jag nog också körkort snart eller inte kanske haha.

Ikväll blir det work at Cantina, men innan det ska jag helst hinna med en liten pw också ska jag färga mammas hår.

Ses på lö cärdinäl ikväll dådå, we love thursdays ellor?

19 Januari

Idag har det inte varit en toppen dag, ännu en tråkig januari dag. Hoppas februari blir bättre men det tror jag. Hela dagen har jag deppat, sjukt onödigt jag vet men ibland blir det så. Men klockan tio ikväll kom vändningen, 1 av mina 9 sökta jobb hade svarit på min ansökan. Så i mars ska jag på intervju i Malmö, jag är otroligt glad och hoppas att det blir mer intervjuer så man har valmöljligheter ifall man skulle bli erbjuden jobb. Men att jobba på Kos hade ju inte varit helt fel!

Till en helt annan sak i dag fyller min bror 21 år, han är Thailand den lyxliraren och han har förmdoligen haft en helt underbar födelsedag, grattis iallafall.

Drömmar

Idag har jag sökt 9 jobb och jag hoppas för allt i världen att jag får något av dem, mer än hälften av dem är utomlands och jag vill inget hellre än att komma härifrån. Jag vet det är sjukt svårt att få ett jobb eftersom det oftast är minst några tusen till och du som söker. Men man kan ju alltid hoppas, och om jag inte får någon av de här jobben hoppas jag att jag kan dra nytt av mammas kompis som bor på Mallorca. Och om inte det heller funkar, så tar jag mitt pick och pack och åker till något varmt land och letar runt på plats för jag ska ha ett jobb utomlands så är det bara!



Livet är en fest

Jag njuter på zoo haha

Snabba Cash

Har haft en riktigt mysig kväll tillsammans med Louise, startade hemma hos henne med matlagning och massa snack om lördagens bravader sen in till stan för att äntligen se snabba cash på bio. Handlade givetvis massa gott godis på Bogarts och popcorn det är ju givet när man går på bio.


Men tyvärr så var inte filmen alls så bra som jag hade förväntat mig, boken är tusen gånger bättre, men det blir väl så när man först läser boken sen ser filmen.

Ösig helg

Efter jobb i fredags var det tänkt att jag bara skulle med ut en liten runda men vad hände med karaktären? Jo den blev lika med noll och det blev en riktigt rolig spontan utgång. Började självklart på allas vårt älskade zoo bar tillsammans med Louise och Metsi och en massa vodka redbull, varför dricker vi ingeting annat? Efter ett tag kom Niklas & co och då blev det turkar och sedan vidare till Cantina där vi dansade loss hela natten lång. Slutade kvällen i Bjuv med rullstolsrally.

Efter bara ett par timmars sömn blev det dags att åka hem och fixa sig och bege sig till nästa fest Linneas 20 års fest. Mycket god mat & dricka och trevligt sällskap bjöd kvällen på och vid halv elva var det dags åka och göra stan. Började på zoo såklart där det var ett jävla ös. Vidare till Pascha där alla skulle hålla i hop? Hms blev inte riktigt så.. Jag, Kajsa, Metsi, Niklas och hans vänner gick iallafall till Cansvina där även Emma och Mikaela var och det blev massa dans med eller utan alla gammlingarna. Louise hittade oss till slut och vi vandrade bort till Tempel där det var ett jävla liv eller? Nja, hittade iallafall Angelina & Linnea här. Vart Frida och Kim tog vägen är det ingen som vet.. Men vad jag vet är att det iallafall var ännu en rolig kväll full med ös.

Tack brudar, ni är döläckra!

 

Enda bilden jag lyckades komma med på och då ser jag ut som en tannalös gumma på 90 bast, kul!

Dagen

Blev ju som sagt en tur till Kullaberg innan idag tillsammans med Niklas, en trevlig tur bland bergen / kullarna eller vad man nu än säger och vi båda höll på att halvt slå ihjäl oss. På sommaren är det ju till och med svårt att gå där, men på vinter är det ju ännu värre speciellet när de är snö och halt vill jag lova. Detta lilla äventyr fick iallafall mig på mycket bättre humör.

Min kväll har jag spenderat i garden på canne, cansvina eller cantina som det ju heter. Och det har varit som vanligt, inte så speciellet givande. Ganska så mycket folk för en vanlig tradig torsdag i januari men trots det tråkigt.

I morgon är det fredag och en dag kvar till lördag, och på lördag smäller det vill jag lova. Första festen och utgången detta året, kan inte bli annat än bra!


Dagens outfit haha.


Torsdag hela dagen lång

Händer inte allt för mycket för fröken Wahlberg ska jag säga er. Börjar bli ganska så trött på det också, i somras var det otroligt skönt att bara ha ett helg jobb, för på sommaren finns det ju iprincip allting någoting att göra. Men nu vad gör man?

Blev iallafall ännu en promenad igår och en liten runda på stan med Louise, fick min älskade chailatte men inte mycket mer haha. Ikväll blir det jobb i ynka fyra timmar bättre än inget, men tråkigt att det är så tråkigt bara.

Nu något positivt idag promenad på Kullaberg i detta härliga vädret, hörs senare!


På lördag

Louises sammanfattning av kvällen:

zoo är ju förkrök, pascha är mest för att säga hej till personalen och hälsa på lite folk i ens egen ålder för en gångsskull, sen cantina är ju också hälsa på personalen och dricka billig dricka (som man kommer behöva det) sen tempel är för att göra något nytt för en gångsskull sen cardan är ju vårt hem för fan, man måste avsluta kvällen där dyngrak i baren!



Vi två ♥

...

Jag vill ha lördag nu
Jag saknar Johanna
Jag vill ha pengar
Jag vill ha ett nytt jobb
Jag vill åka härifrån NU

bara så ni vet!

Tisdag

Tänkte börja berätta om igår, fira Linnea stod på schemat så vi tjejer möttes upp på Harrys kl nio för ett glas vin. När alla var samlade gick vi vidare till Utposten för en cider och hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med mycket snack och skratt. Alla var vi partysugna men det blev en nykter och städad tillställning, men på lördag då jävlar kör vi!

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än en lång och härlig promenad i Pålsjö skog tillsammans med Niklas. Konditionen är verkligen inte på topp, men det ska det bli ändrig på vill jag lova. Beach 2010 här kommer jag, fitt för fight och slimmare än aldrig förr haha.

En helt vanlig dag i pålsjö skog!


I en annan del av Köping

Är äntligen tillbaka och gud vad dem är gulliga, jag blir så glad när jag tittar dem. Dem är verkligen lyckliga i sin värld och Linda är bara för söt, så mån om andra människor. Och Tobbe en klass för sig själv haha. Ett riktigt bra program tycker jag.




Söndagsmys

Vilken helg jag har bakom mig.. I fredags mös jag runder i stan med Louise och vi åt ceasarsallad på vårt älskade viva och sedan mös vi runder i kylan på stan. När kvällen kom begav jag mig till Cantina för att jubbe och vilken seg afton det var, inte mö att hänga i granen.

Efter 5 - 6 timmars sömn var det nästa jobb på Lindab arena, där de gick riktigt bra med både jobbet och för Rögles skull de vann ju. Hem som en dö fisk och ligga pall dö i soffan gjorde jag igår kväll innan det var dags för work at Cantina igen, denna afton var lite mer spännade och gick lite fortfare.

Idag har jag bara myst, blev väckt klockan tre och sedan var det kak kalas för min bror. Idag är det ju även min krängar dag så jag sitter här just nu med ost och lök hjärtan och min älskade cola. Om ett tag ska jag och mami titta på film mannen i mitt liv, hoppas den är bra!

Helgen

Fredag: mys på stan med Louise, jobb på kvällen
Lördag: jobb på Rögle på dagen, jobb på Cantina på kvällen
Söndag: pusta ut, kalas.

Ett dagtidsjobb kanske inte hade varit fel..

Skor i all ära


Finns så otroligt många fina high heels jag vill ha för tillfället, måste inhandla ett par när lönen är på kontot!

Utgång eller inte utgång

Blev inte utgång, men efter en sån här tråkig dag, årets tråkigaste dag skulle jag nog vilja påstå så hade det faktiskt varit gött med en utgång. Men med facit i hand är det bättre att stanna hemma, man sparar pengar istället för att slösa och som Louise sa man måste ju tänka på hälsan. Speciellet när man som henne går omkring med en bruten röv okej riktigt så allvarligt är det inte men nästan.

Ja som ni förstår har jag inte gjort allt för mycket idag.. Var ute en snabb sväng innan men ville direkt in igen för fy farao vad det är kallt, förstår inte detta? Ja det är vinter och det är snö men varför nästan 10 minus hade räckt med 2 - 3.



6 januari

Ikväll har jag träffat min babe kajjan girl, vi har myst i stan, gått en liten runda i Norra hamnen och det ju lite skillnad vintertid och sommartid kan man ju säga. Sen blev det en fika på Viva med goda chai latte som vanligt men vi gillar det.




You don´t know

Jobb igår gick hur bra som helst, jag hade bra gäster eftersom de gav dricks. Det brukar man aldrig få där vilket jag tycker är otroligt konstigt, vi är deras värdinnor och passar upp de hela kvällen då borde man ju ge lite dricks inte sant? Rögle förlorade som vanligt igår och får nog ställa in sig på att kvala även denna säsongen, de ligger ju för tillfället sist i tabellen. Men detta innebär mer matcher och mer jobb så lite positivt är det ju ändå haha. När jag kom hem igår efter jobb satt jag klistrad vid tv 6 play för att vänta på att de skulle lägga upp avsnitten av kvällen Paradise hotel. Blev rätt så irriterad när det står att alla fyra avsnitt från veckan ska släppas tisdag klockan 23:00 och de inte kommer upp förrens halv ett. Så jag skrev ett klagomejl till tv6, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Och avsnitten var verkligen värda att vänta på för vilket drama det var, jag verkligen älskar Paradise hotel och längtar redan till nästa avsnitt. Beroende eller vad?

Den som skottade utanför min port kl halv sju till åtta i morse ska jag fan skjuta. Vi har otroligt tunna rutor och det var knappt någon snö att skotta, så det lät ungefär som han var inne i mitt rum. Dessutom är det röd dag i dag, nästan alla är lediga men inte den stackars jäveln som åkte på att skotta halv sju på morgonen. Dagens ilandsproblem skulle jag vilja säga!


Vinter



Är fint men sommaren är så grymt mycket bättre!

År 2010

- Nytt år och nya tag!

Själv har jag inlett det nya året med att bara ta det lugnt om man då bortser från nyår, för då var det ju allt annat än lugnt. Har haft några riktigt mysiga kvällar tillsammans Louise också har jag umgåtts en massa med min kära familj. Och jag har tittat på så mycket film det här året redan så nu börjar jag bli lite lätt uttråkad. Som tur är händer de något idag, nämligen jobb på Lindab arena och det var ett tag sen. Tror att det kan bli ganska så kul eftersom det var ett tag sen.

Nu ska jag slänga mig i soffan och se ännu en film, ha det!

Årsresume 2009

Januari:
  • fixade en massa här hemma i nya lägenheten
  • jobbade på lindab arena
  • skola igen efter sista julovet
  • fest


Februari:
  • fortfarande jobb på lindab
  • började sy upp min satans balklänning som tog tid och kostade för mycket
  • självklart fest


Mars:
  • Klassresan till Prag med älskade SMTU3
  • blev ljushårg än en gång


April:
  • misslyckad praktik på rögle & Landskronas turistbyrå
  • En mysig vecka med familjen på Kreta med sol och bad




Maj:
  • Klänning och diversesaker till studenten fixades
  • sjukaste och bästa resan studentresan till Costa brava ♥
  • Balen en riktigt lyckad och minnesvärd kväll
  • fixade jobb på Cantina på balens efterfest



Juni:
  • massa bra dagar i skolan sista tiden
  • studentveckan, finner inte ord vilka fester!
  • studenten den 12 juni, bästa dagen någonsin!
  • första tisdagsklubben som slutade i kaos

Juli:
  • ännu mer tisdagsklubbar & onsdagsklubbar osv
  • jobb på Cantina i garden
  • Helsingborgsfestivalen med galaj hos Louise ännu ett år
  • härliga strandagar på Råå vallar & Gröningen



Augusti:
  • Liseberg med familjen & Angelica
  • Mer tisdagsklubbar & onsdagsklubbar
  • Öland en underbar weekend med mamma, pappa & Louise
  • Cantinas och Zoobars årliga kräftskiva



September:

  • Massa jobb på Cantina & Lindab
  • köpte min första mobil på abbonemang
  • Simmade ganska flitigt med Johanna

Oktober:
  • Första KOMPIS på Pascha som blev grymt kul
  • Jag och Louise fyllde 19 födelsedagsmiddag & utgång
  • började festa på konstiga dagar haha
  • jobbade på Cantina och Lindab

November:
  • Många underbara dagar hos Johanna både fest & mys
  • Bra torsdags utgångar
  • började mitt nya liv som höll en månad
  • KOMPIS
  • Zoobars famous beachparty på Cantina


December:
  • Första steget till körkort, handledarutbildning med pappa
  • snö
  • färgade håret lite mörkare
  • Julaturan med Cantina
  • En riktigt mysig jul med allt som hör till
  • Riktigt bra avslut på året Nyårsafton med den bästa

2009 var ett riktigt bra år och jag tror 2010 blir ett lika bra år med massor utav nya äventyr!


Nyårsafton!

Började våran afton med en tre rättersmiddag hemma hos Metsi med mina underbara töser, middagen var riktigt god och sällskap var kanon bra. Kvällen flöt på och efter att en fjortiskille betett sig underligt fick jag och Louise nock och åkte till vårt älskade Cantina. Tolvslaget firade vi utanför Harrys, där fick jag en nyårskyss av ingen mindre än Louise. Efter tovlslaget festade vi självklart vidare på Cantina och sedan blev de le cardinöl. Kvällen böjd på en massa galenheter och roligheter. Måste säga att nyårsafton blev hur bra som helst och det har jag framförallt Louise att tacka för, så tack my darling du och jag mot världen ♥

 




RSS 2.0