Alla helgons dag

Är det idag och jag har sovit nästan hela dagen känns sisådär men vad ska man göra? Ska om ett tag åka och köpa blommor och gå till minneslunden tillsammans med mamma och pappa. Det är ju den dagen idag som man ska tända ljus och ägna en tanke åt de som inte längre finns. I mitt fall mormor och morfar.. Men de har de bättre där de är nu tillsamman förhoppnigsvis!


The week

Veckan startade med att jag bara var hemma och tog det lugnt och det behövdes, men på måndagskvällen blev det en mysig fika tillsammans med mina brudar: Johanna, Kajsa & Louise.

Dag två denna vecka tisdag var Johannas dag, grattis! Åkte in till stan och lunchade med mamma & bror och sedan mötte jag upp Johanna för lite shopping och presentletande och present blev det till mig och även lite smink. På kvällen blev det jubbe på Cantina.

I onsdags blev det simning och solning med Johanna, resten av dagen gick åt att ladda inför kvällen, som vi startade hemma hos Louise med god mat och trevligt sällskap. Sedan blev det förfest i staden och till slut älskade kompis på Pascha, och det blev som alltid när vi tjejer är ute galet roligt. Efter extremt mycket om och men och klabb med skjuts somnade jag i min säng klockan sex helnöjd!

Var dock inte lika nöjd när jag vaknade på torsdag och skulle bege mig till jobb på Lindad Arena, men det gick fin fint som vanligt.

Igår blev det jobb på Cantina på kvällen tillsammans med Louise men dess för innan mös jag bara runder här hemma. Efter jobb blev det en snabbis på Cardinal, Louise var ju bara tvungen till att utnyttja sitt personalkort haha.


Ser ut att bli en bra vecka

Tisdag: optikern, lunch med mamma & bror, stan med Johanna och jobb på kvällen
Onsdag: simma med johanna, Kajsa & Louise, på kvällen middag hos Louise och äntligen KOMPIS
Torsdag: jobb på Rögle kl 16:30
Fredag: jobb på cantina med Lojs
Lördag: efterlängtat hemma mys med Louise - mat, godis & film
Söndag: andas ut, ta det lugnt, ladda för en ny vecka!

The ruins

 

Såg denna filmen igår och den var så jävla rälig fast en riktigt

bra skräckfilm, så se den!




Torsdag, fredag och lördag

Går inte jätte bra med bloggningen märker jag men det kommer.. Dessutom har jag haft en fullspäckad helg som vi tjuvstartade i torsdags med en utgång eftersom vi skulle jobba hela helgen.

Så i torsdags blev det först jobb sen efteråt blev det en liten trevlig förfest i stan innan vi gick till det fin fina stället Zoo bar. Jag och Louise ville stanna där men det ville inte resten av gänget så vi fick ge med oss.. Och då blev det utposten för en cider sedan blev det Zoo igen, och sist men inte minst Cardinal. Hade mycket kul dock var det lite folktomt på sina ställen men så länge vi har kul är det skit samma. Avslutade faktiskt kvällen med en efterlängtad kebab och gott var det.

På fredag var det upp och hoppa klockan elva för att bege sig till frisören klippning och slingning stod på schemat. Håret blev bra och jag är ganska så nöjd, hade tänkt göra lite mörka slingor också men blev istället bara slingning av utväxten. Men har kommit fram till att eftersom alla jävlar färgar håret antingen brunt eller rött så tänker jag behålla mitt ljusa så det så. Klockan fyra i fredags befann jag och Louise oss på Curlinghallen för att arbeiten lite under tävlingen, så vi sålde lite korv och lite öl och annat smått och gott. När vi var klara där var det dags för nästa jobb Cantina och det var som vanligt vuxna beter sig definitivt inte bättre än ungdomar.. Efter 12 timmars arbetsdag åkte jag och Louise hem och sov här.

Sov en 6 timmar och sedan var det dags att gå upp och jobba igen på Lindab Arena och Rögle. Jag fick vara springflicka och det hoppas jag aldrig att jag behöver vara igen, har fortfarande träningsverk i armarna och att jag är nog inte så poppis i köket längre eftersom jag gjorde fel med maten. Innan det var dags för jobb på Cantina med Louise var vi en snabbis på Dinas avskedsfest. Halva Helsingborg var ute i lördags och jag och Louise fick slita som djur i garderoben, trodde på allvar att jag skulle dö ett tag men det gick över haha.

Tack Louise för en riktig arbetshelg det gjorde vi bra!

Jag och Louise i garderoben haha (bild från i somras)



All these things that i have done

Ny dag och nya tag och jag försöker mig på att vara nyttig och hälsosam igen. Än så länge har det gått bra har till och med varit ute på en härlig promenad tillsammans med min kära mamma. Blir en power walk i morgon bitti när jag vaknat känner jag och sen simning på torsdag. Hade behövt göra något mer än simma och gå ut och gå, men tråkigt nog finns det inget annat som jag tycker är roligt när de kommer till att motionera. Så det får väl räcka där antar jag, huvudsaken är ju att man rör sig lite iallafall..

Ikväll blir det jubb i garden på Cantina, låter inte jätte spännande men sen å andra sidan hade jag ju bara legat hemma och degat om jag inte suttit där. Så jag ska underhålla mig med Gynnings bok inte jätte många sidor kvar och sen får jag väl lösa ett och annat korsord också haha. Hoppas ni får en lika trevlig tisdagskväll som mig!

höst kan vara ganska fint ändå

mor & dotter ♥


Livet är en fest

Ja ibland så, de senaste dagarna har då som ni kanske förstår mest bestått av fest men även jobb. I torsdags skulle jag & Louise ut en liten sväng och checka läget. Men när vi kom till Zoo bar så sket det sig ganska rejält och vi glömde allt vad ta det lugnt heter, vi gick istället all in och rockade loss på Zoo bar. När de stängde fortsatte vi festandet på Cardinal, dansade loss tillsammans med min bror och Des och var kung i baren tills stängning. Avslutade kvällen gjorde vi med en galen efterfest på okänd ort med sombreros och en påse lösgodis, kul var det vill jag lova!

Fredag gick mest åt till att sova och när kvällen kom blev det en fika med Kajsa och sedan var det dags för mig att gå och jobba i garden på Cantina. På lördag förmiddag / eftermiddag var det dags för jobb igen men denna gången på Rögle och det är alltid lika kul. När vi slutat där vid halv tio tiden var jag mer dö en levande men då var det dags att bege sig till nästa jobb Cantina. Jobbade tillsammans med Kajjan och det gick fin fint ganska mycket folk också, när vi slutat vid kvart över fyra halv fem borde vi gått hem och lagt oss.. Men självklart gjorde vi inte det utan vi gick till Cardinal och festade loss i en timmes tid.

Om jag var trött i lördags så var jag ännu tröttare igår, tyvärr hindrade det inte mig för att gå på Wallmans igår kväll. Så jag, Frida och Louise började kvällen med en cider på Steakhouse och sedan blev det förfest på Pascha med de som jobbar där. Vid elva festade vi vidare på Wallmans och trots att där inte var så mycket folk hade vi hur kul som helst. Efter mycket om och men och snack om efterfest tog jag och Louise en taxi hem till henne och lagade mat klockan halv fem på morgonen. När vi tradat klart om kvällen och livet i allmänthet somnade vi båda nöjda med kvällen.

Man är bara ung en gång och tur är väl det, dessutom tnyttjar jag det på bästa möjliga sätt.



Jag och Louise i somras med våra omtalade sombreros


Sommar

Hade man inte tackat nej till nu nej. Saknar allt från sommaren trots att vädret kanske inte alltid var tipp topp, men det var ju betydligt värmare och skönare än vad det är nu. Också fick jag ju en ganska så fin bränna som bilden nedan visar, nu är man bara blek och åter blek. Ge mig jul och snö nu sen kan det fan bli sommaren igen!


Onsdag kväll

Tog mig i kragen innan idag med hjälp av Niklas och åkte ut till Väla tillsammans med honom. Han skulle köpa en himla massa, men istället kom han hem med endast en Loka Mango och jag med två kassar. Ja som det kan bli.. köpte iallafall ett par nya mörka jenasleggings och en beige kofta så jag är hel nöjd. Dock vill jag ha en grå halsduk, men finns ingen som faller mig i smaken för tillfället, vill att den ska vara stor och trekantig och helst utan hål.

Om ett tag ska jag gå poppa popcorn och sedan bädda ner mig i soffan och titta på oskyldigt dömd. Men först ska jag spela lite mera Bejeweled Blitz och försöka slå Louises poäng brukar inte gå så jätte bra haha.


Reklam kan vara roligt!

Icas nya är en av dem haha.

Lill lördag

Och jag vaknar upp av en helt igentäppt näsa, när ska denna förkylning försvinna? I dag har jag varit förkyld i över 2 veckor och jag har gjort i princip allt för att bli av med den. Naturläkemedel, värktabletter, c-vitamin, te, sömn, ta det lugnt, ja ni vet allt man ska göra. Varför vill då inte denna förkylning försvinna bort då? Kan det vara för att jag inte sover på helgerna och tror att jag kan sova igen detta på veckorna? Ja jag vet inte, tröttsamt är det iallafall. Men jag får väl göra alla dem här sakerna i 1 - 2 veckor till så får vi hoppas den försvinner, ska nog prova att ha på mig lite mer kläder också när jag väl går ut. Kan kanske vara det jag också behöver.. frisk luft!

Nu ska jag äta lite god frukost och slänga mig i soffan och tittade på gårdagens Ugly Betty och Desperte Houseviwes. Så jag säger som jag brukar ha det!


Är hon inte för söt den där Betty? haha


Ego woman

Carolina Gynnings nya bok ego woman har jag börjat läsa nu, fick den i födelsedagspresent av min Louise. Och den är väldigt bra än så länge men är lite besviken på att hon själv påstår sig ha blivit så mycket mer än vad hon var innan. Vilket hon också är, jag diggar henne sten hårt, men vad jag skulle komma fram till var att nästan alla bilder i boken är "naken bilder" eller ja hon har endast bh och trosor och i vissa fall bara trosor.. Och det visar ju kanske inte upp rätt bild av henne, hade tyckt det var trevligt om bilderna i boken kanske visade mer vad hon gör nu. Men då får man väl läsa bloggen istället antar jag, hon är ju grymt snygg både med eller utan kläder!


Happyland

Tyvärr var inte denna morgonen så happy som jag önskat.. Vaknade på alldeles fel sida och råkade välta ner en blomma så det kom jord överallt och sen råkade jag sparka ett glas rakt in i väggen så det gick i tusen bitar. Så nu har jag äntligen städat upp, passade även på att städa hela rummet, så nu kan man återigen käka från golvet om man nu vill det. Hoppades på att jag skulle slippa jobba idag men så blev icke fallet, jag behöver pengar så förstår inte varför jag gnäller men det gör jag ju alltid så varför inte? Nej men jag ska iallafall jobba ikväll, har inte jobbat en vardag på Cantina nu på länge så det kan väl bli trevligt med lite korsord och bokläsning en tisdagskväll..

Just nu ser jag fram emot den 23 oktober och den 28 oktober. Den 23 ska vi se David Guetta när han djar på slagthuset i Malmö och det kommer förmodligen bli grymt kul. Och den 28 är det Kompis igen och det kan inte bli tråkigt, inte om det blir lika mycket folk som förra gången iallafall!



Såhär snygg var jag ett tag i fredags haha.

The notebook

Har inte gjort allt för många knop idag, men jag ska inte klaga jag behöver ta det lugnt efter denna helgen. Något jag har gjort är iallafall att jag tittade på the notebook och den var så jävla fin. Kärlek är fint, men inte så lätt. Undrar om man ens kan hitta en sån kille som han i filmen? Jag tror nog tyvärr bara att dem finns på film.. Men man vet aldrig, plötsligt en vacker dag står drömprinsen framför en.


Kalas söndag

Japps igår hade vi kalas för mig, riktigt kak kalas med massa kakor inte sju sorters kakor som man ska ha men tre iallafall. Äpplepaj, kanelbullar och chokladbullar duktigt gjort av min lilla mammi tycker jag. Kajsa var också med på kalaset så hon stannade kvar här efteråt också hade vi en mysig söndag. Åt först riktig söndagsmiddag stek och potatis med brun sås, mums säger jag bara. Sen kollade vi på film och krängde en massa chips med dippa eftersom maxi aldrig har cheez ballz, blev även en hel del lösgodis och cola. Men det var vi värda efter lördagsnatten, vi slet som djur i garderoben på Cansvina. Hängde in över 350 jackor och handskades med massa fulla människor och det var icke lätt vill jag lova. Dessutom mådde vi ju inte jätte bra, så det gjorde ju inte saken bättre.. Men det har vi och andra sidan bara oss själva att skylla. Det var ändå kul att det var mycket folk men det var lite för mycket, har inte varit så mycket folk där sedan juldagen förra året sa vakterna. Så ni kan ju bara tänka er hur mycket vi hade att göra..


Svenska hollywoodfruar i Sverige



Haha så jävla bra!

Bilder från min och Louises 19 års fest.



Frida & Frida



Jeanette & Natalie



Jag & Johanna



Louise & jag

Mer bilder finns på facebook!

9 oktober - vår dag!

Dagen började med att mamma gratulerade mig med en god frukost och presenter från hela familjen bland annat parfym och en jätte fin lampa. När klockan närmade sig tre kom andra födelsedagsbarnet hit Louise, och vi hade en hel del att fixa innan klockan blev halv sju och alla skulle komma hit.. Vi hann iallafall det mesta till klockan halv sju förutom att fixa oss själva haha, men vi blev klara efterhand och det blev pizzorna också. Jag hade jätte roligt här hemma på vår glitter och glamour fest och hoppas att ni andra också hade det.

Vid elva tiden åkte vi till stan, där de först blev Cantina med massa shoddies och sedan Pl13 en sväng och där efter huvudpunkten på kvällen The Tivoli och Schlagerbaren och det var självklart för jädra bra. Avslutade kvällen på Cantina med massa van och sist men inte minst Cardinal. Hade jätte kul men det blev lite mycket av det goda kan man väl lugnt säga.. Slutresultatet av 19 årsdagen blev kanon kul, tack alla ni som var med och gjorde denna dagen lyckad och minnesvärd ♥


Tänkte börja igen.

Men först några roliga dagar.

30 september: Kompis hade premiär på Pascha och vilken kväll det blev.. Hade grymt kul och älskade livet tillsammans med alla kompisar. När de stängde vid tre halv fyra fortsatte ett helt gäng att festa loss till klockan sex på morgonen, underbart!



2 oktober: Emmelie och Corrins fest, riktigt trevligt med massa smtu3are. Skulle ta det lugnt eftersom jag dragit på mig en riktigt rälig förkylning, men tror ni jag gjorde det? Självklart inte. Blev Cardinal efter födelsedagsfirandet, var mest med Elin och vi hade hur kul som helst. Blev även en visit på Tempel och självklart några vändor på Cantina.



Resterande dagar de här två veckorna har jag spenderat tillsammans med mina babes också har jag även jobbat på Rögle och Cantina.

Nästa inlägg min och Louises födelsedag!

RSS 2.0