prayer for the weekend.

måndag igen och back to work.började tio idag men innan jag började jobbade var jag på sjukhuset på ögonmottagningen och fick bekräftat efter ett år att jag har en vagel i ögat som ska opereras bort men frågan är bara när? står på en kö för där är antagligen fett lång väntetid.jag vill bara få bort den nu.stör mig något fruktansvärt på den.men det låter faktiskt ganska läskigt att dem ska vända hela ögonlocket uppåt och sen skrapa ut själva knutan,äh det ska nog gå bra.iallafall efter jobb kom hela familjen och hämta mig och vi körde till väla där det skulle slösas pengar. köpte mig: ett par nya svarta byxor,ett linne,underkläder & smink.i morgon är det jobb igen och efter jobb ska jag faktiskt till väla igen men inte för att slösa mer pengar utan för att hålla johannes sällskap.men nu ska jag min sju och dag då och sova,godnatt gott folk,ha det!

helsingborgsfestivalen 07

- torsdagen: efter jobb var det bara att åka hem och duscha,fixa till sig, sen bort till louise där redan några tjejer var.sen började vi grilla hamburgare,mums. och det kom ännu mer tjejer.vi festade och hade det skoj tills klockan var typ tio sen stack vi till stan haha nej men alla splitrades då men det var kul ändå.istan åt louise kebab med hela huet och jag åt langos med hela huet.haha åkte även karusell,fly jätte ruligt nej den är något trist faktiskt.klockan ett när allt började stängas ner åkte vi hem till louise och efterfestade,mycket människor och ingen koll från festfixaren så jag fick ta över och jag hade också mycket koll.denna festivaldagen var lätt roligast! somnade vid typ fyra.

- fredagen: klockan ringde halv nio och jag skulle upp och jobba,pigg och vaken? nej fy fan vad jobbigt det var.dagen gick snabbt iallafall och jag åkte hem och sov ett tag sen var det bara att fixa sig igen och gå hem till louise och denna dagen var vi nog ännu mer tjejer.och man var ju inte lite seg men det fick gå ändå.vi var inne i stan vid tio och jag skulle tvunget ha kebab fast att halva helsingborg var på kebab house så vi missade början på joddla med siv men vi missade inte kaj som är gay och det var det viktigaste av allt! haha sen träffade vi johannes och åkte hem till louise och trodde att vi tre bara kunde gå och sova men nejdå? då kommer en massa folk jag ej gillar men nog om det!

- lördagen: oh herregud vad trött man var denna dagen och stackars johannes som skulle upp och jobba efter tre timmars sömn,yes! jag kunde iallafall sova hela dagen och det gjorde jag tills louise ringde och väckte mig.när det blev kväll kom louise hit och åt,grillat oxkött och potatis halvor och såklart fetaost sallad.sen gick vi hem till henne där emmie och fredrica redan var.vi fixade till oss och sen kom bara två personer till och festen kunde börja skönt att vi inte var så många faktiskt.vid tio tiden tog vi en taxi ner till stan.gick och kollade på alla stånden och jag fick köpt mig ett par snygga rosa "foppa" toffler också köpte jag söta grisar till.det var lätt kvällens bästa mina toffler,haha. jag och louise köpte även likadana armband så nu har vi bevis på vårt bästiskap haha!

Festivalen 07 var dock inte lika bra som 06,helsingborgsfestivalen är helt enkelt överskattad.

an angel.

länge sedan jag skrev nu faktiskt,för dåligt av mig! iallafall på fredagen bar det av till skogen med  fredrica,louise och louises familj,skönt att komma bort ett tag bort från vardagen men det var dock också väldigt skönt att komma hem och duscha och göra sina behov på en riktig toalett.i måndes jobbade jag och slet men när klockan slog två slutade jag för dagen och åkte hem till johannes som överaskade mig med hembackad pizza,mums! på tisdagen var det jobb igen och lika så idag.och när klockan var två åkte jag & min kära familj över till grandlandet för att inhandla lite alkohol.i morgon är det den efterlängtade helsingborgsfestivalen och jag ska ha så himla skoj.det blir samma som förra året förutom att jag ska upp och jobba på fredag och kanske lördag,skjut mig serriöst! äh jag skiter i vilket kommer inte lägga mig tidigt för det.

dagens inköp:
-  ett par röda shorts
- en vit blus kan man väl kalla det.
-  ett fat till prydnad.
-  tre par skor: gråa pumps,svarta klacka skor och ett par svarta "vanliga" skor.
- alkohol

Ha en underbart rolig festival för det ska jag ha,vi ses i vimmlet!


jag fes på karlsson på taket för att jag är så jävla snygg!

idag tog jag bussen ner till jobbe skulle lära mig lite nya grejer.kom dit och fattade typ lite på automaterna sen gick det bra när mamma stod brevid haha så jag lärde mig det och det var faktiskt ganska kul att hjälpa folk,jobbade fyra timmar sen kom pappi och hämtade mig om min kära mor och vi åkte och hämtade lite grejer hos mammas bror sen vidare till willys och handlade,jette ruligt! när vi var hemma åt vi tacos,mums säger jag bara fyfan vad det är gott rent ut sagt.och nu har jag packat klart till i morgon också,duktigt av mig för er som inte vet så ska jag ju åka till olofström och bo i skogen med louise & fredrica m.f.l kommer bli hur mysigt som helst är ju med dem bästa bruttorna lixsom.men jag kommer ju hem på söndag för att jag ska ju upp och jobba på måndag suck men får tänka på pengarna och mammi fyller ju 44 på söndag så då kan hon iallafall få en liten grattis kram :) men nu när jag åker hem tidigare därifrån så kommer jag sakna min louise väldigt mycket <3 men vi ses på onsdag och sen på torsdag är det party :D helsingborgsfestivalen 07 ♥ låt den bli underbart rolig!

image39

man kan bara älska henne.


solsken.

idag är det hyffsat fint väder 27 grader lite stackmoln som blåser i väg snabbt över solen på några sekunder, framåt eftermiddagen avtar viden och molnen försvinner,ellerhur louise? jag kan visst bli en väderflicka. idag vaknade jag vid halv tolv skönt att sova ut eftersom jag jobbade igår och blev trött.nej det var faktiskt inte jobbigt,jag bara gick där bland bilarna och delade ut lite reklam ganska soft.fast man blir något irriterad när folk inte ens kan väva ner rutan och fråga vad jag vill bara.utan dem bara skakar på huvudet,idioter.idag har jag solat i min stora trädgård haha nu när vi har poolen där är den ännu mindre men iallafall också har jag badat lite,svin kallt men väldigt avsvalkande eller avkylande? ja jag har ingen blev iallafall inte varm längre,sen solade jag lite till.sen fick jag till och med ut min bror i solen och jag tvingade honom och bada också så fick han också lite friskt luft! men sen hade vi tråkigt och då gick vi och köpte godis ;o icke bra men det var gott.imorgon ska jag lära mig något nytt på jobbet jag ska stå och vinka bilar och hjälpa tröga människor i automaten det är inte bara jag som inte är teknisk utan många andra också.iallafall så nu kan jag bara stanna i olfoström med louise i helgen har inte berättat det för henne än för hon svarar inte i sin telefon antar att hon inte kommer bli glad när jag överger henne men vad ska jag göra dem tvinga mig iprincip först ringer chefen och jag säger att jag inte kan nästa vecka och då  ringer mamma och blir arg för att jag tackar nej till jobb så sa jag okej jag kan jobba om ingen annan kan också var det ingen annan som kunde så då ringe agneta och sa att jag skulle jobba nästa vecka och kanske nästa igen.förvisso är det ju bra med pengar och jag jobbar bara från 1000 till 1400 men ändå.jag som verkligen ville komma bort härifrån får vara borta lite iallafall.jag sitter här nu och faktikst har lite ont i magen jag är rädd att
louise ska bli sur på mig nej hon kommer förstå.aja ikväll ska jag till johannes,ha det gött ät kött!

image36

säxi tjaj? haha pallar inte mitt hue.

over my head.

torsdag: jobb, fick jobba tillsammans med sabina.på kvällen åkte jag till landskronakarnevalen med louise där träffade vi sen fredrica och en massa andra :)
fredag: jobb igen,på kvällen var det fest hos linda,trevligt! sen vidare ner till stan,till karnevalen.
lördag: vaknade upp efter inte mycket sömn och åkte och jobbade igen.på kvällen blev det ingen karneval utan det blev film hemma med johannes bara.sen sussa han här.
söndag: också var det jobb idag igen,skönt att vara ledig nu och jag får trots allt lite pengar till festivalen,mycket bra!

nu är det äntligen fint väder,jag hoppas verkligen det håller i sig för imorgon ska jag och louise till stan sen ska vi ligga i min trädgård och pressa och kanske bada lite om det inte är för kallt,men jag badade faktiskt idag inte så kallt fast det var kanske för att jag var varm.detta blev ju intressant! nej nu ska jag sova,pusssshej!

you can hold my hand if you want to.

tisdagens äventyr började med att louise och hennes mamma + syskon hämtade upp mig och vi åkte till hembyggdsparken i ängelholm.träffade hennes mormor och morfar och hennes moster och kusiner hela släkten också jag den inbjudna kompisen haha.käkade mat och sånt mys och lekte med ella lite (: sen åkte vi hem till louise mormor fikade och fixade till oss och begav oss ner till tåget som gick 1713 mot båstad men som givetvis var försenat! kom fram och gick en lång runda ner till stranden där vi tog upp vår picknick och vårt vin.mös och sånt sen kom pesa och vid nio tiden gick vi in på rixfm säger bara fy fan med folk man kunde knappt se scenen det var fan inte ens kul bara jobbigt.kvällens bästa var lätt pommesen men ett minus för att dem var för värma.vid elva var skiten slut och vi rörde oss mot bilen och vi gick och gick sen kom vi fram.jag valde rätt väg pesas pappa: upp eller ner? jag bara upp och det tog inte ens en kvart att komma ut från båstad,wiho.jag & louise blev avsläppna i ängelholm och jag fick skjuts vidare till nästa ställe.vaknade upp idag efter 5 timmar sömn.jag är sjukt trött nu också ska jag jobba i morgon och upp om 10 timmar,det behöver jag,skönt! innan idag käkade jag & louise på haket jag har längtat efter kebab så himla länge också äter vi då kebab och när jag kommer till mitten så hittar jag en typ tejpbit/plastbit som satt fast i kebabkötet fattar ni? så jävla äckligt,sa givetvis till dem på haket och dem kan suga sämre service kan man fan inte få.haket suger förstår ni? ät inte där ni kan få plats och skit i maten kanske är det ett plåster nästa gång vem vet?


fantasi

är det vi vill ha men verklighet är det vi får! jo tack.som idag jag fantiserar om sol,bad och mys men nejdå? istället är det molnigt,kallt,blåsigt och dessutom så jävla tråkigt.jag får panik när jag tittar ut genom fönstret varje morgon är det inte regn så är det molnigt detta är sjukt vart fan tar sommaren vägen? louise har bett till gud det ska jag också göra,fast att jag inte tror på honom.fattar inte varför han straffar oss? vad har vi nu gjort för fel? översvämingar hit och dit i sverige kan det inte vara varning för skogsbränder för att det är så varmt nejdå bara regn och regn.snart är denna månaden också slut och då är det bara augusti kvar och sen är man på skiten igen.visst händer det en massa saker till som t.ex: båstad imorgon,landskrona karnevalen,helsingborgsfestivalen,kanske en sista minuten resa i augusti också hade jag skrivit en massa sol & bad? men det tror jag inte mycket på nu haha! är detta ett skämt eller vad är det?

it hurts.

ibland när jag sneglar på rosen som hänger på min vägg så fin så tänker jag på dig.den är röd och grön och kommer aldrig vissna ej heller dö.när jag fyllde 16 så fick jag den av dig och jag vet vad du tänkte,du ville aldrig att jag skulle slänga den som jag kanske hade gjort med en riktig.på tisdag är det två månader sen,två hela månader utan dig.det är ingen som förstår hur jag saknar dig.visst det var bäst att du somna in men inte för mig jag behöver dig du var alltid glad trots att du inte mådde bra,hur sur jag än var så fick du alltid mig att klämma fram ett leende.på tisdag ska jag gå ner till dig och lägga en blomma och tända ett ljus.fast jag vet inte vad jag tror om du ser mig eller ej? eller ser och ser om du vet att jag kommer va där.för egentligen vad kommer efter döden? mycket frågor men inga svar jag vet iallafall att du var världens bästa morfar ♥ du är saknad av mig och många många andra.


don´t speak.

nu var det söndag igen! i fredes åkte jag in till stan med johanna hon skulle handla presenter.sen hem igen fixade till mig sen kom johannes och hans mamma och hämta mig.också åkte vi hem till henke förfestade lite sen vidare till någon tråkig fest på berga skulle stannat hos henke.iallafall strossa runder sen hamnade vi hos henke igen dog av trötthet tittade på klockan hela tiden och äntligen blev klockan 2 och vår älskade chaufför kom och hämtade oss hem och nanna.och fem timmar senare ungefär ringde klockan upp och hoppa och åka och jobba.gick fint gjorde inprincip ingeting var där ute ett tag sen tog jag ungefär 4-5 pauser under dagar och då snackar vi inga fem minutrare utan dem var långa.när jag kom hem så skulle jag sova för jag var grymt trött men kunde inte för jag var hungrig så jag gick upp och tog en macka sen när jag var uppe kunde jag ju lika gärna stanna uppe så jag bakade en kladdkaka och fixade lite,sen kom min älskade vän louise hit och vi började laga mat: potatisgratäng och oxkött,mums vad gott det var och som vi åt! när vi båda var mätta och belåtna burra vi ihop oss i soffan och tittade på HJÄLP sjukare människor för man leta efter.vad har vi här då VIAGRA jag upprepar VIAGRA haha så jävla roliga dem är.sen fick jag en nattgäst och vi somna gott!

image34

Emilia & Louise,då nu och föralltid ♥

man vet inte vad man har förrens man förlorat det.

Godkväll mina vänner!
imorse fick jag vakna av klockan 1100 inte tidigt men det är ju faktiskt jobbigt att vakna av klockan fast klockan är mycket,ja ni fattar,haha.tog bussen ner till mammas jobb vid halv ett tiden pratade med chefen och fick sätta igång och arbeta dirket dock var jag bara där i två timmar men ändå.ska jobba på lördag ju och nej nej jag och en annan tjej frida vi ska gå i stan med reklamskyltar i nästa vecka fy fan vad det kommer bli pinsamt oh herregud,men jag ska nog överleva får ju trots allt pengar för det men det kommer se roligt ut tro mig.käkade på donkan idag jag som skulle vara nyttig,veckan började ju trots allt bra men sen spåra det ut ja så brukar det alltid bli måste typ ha någon form av sjukdom? nu ikväll skulle jag träffa min kära vän louise men hon skulle gå och lägga sig när klockan var sju så vi ses väl i morgon åh i miss you ju länge sen nu,ni fattar inte jag har inte fått min dos av henne jo på telefon men det räknas inte.men johanni panni skulle iallafall inte gå och lägga sig klockan sju så jag gick bort till henne och hon satt på freedomwriters för typ 56 gången men vi spolade och låg och snackade och skrattade åt folk i skolkatalogen haha pallar inte vissas huen.sen "spelade" vi spel men vi hittade inte det pappret med reglerna så det gick inte så bra haha.

asså jag kan inte fatta det vi har haft sommarlov i en månad nu och det är enbart 6 veckor kvar fattar ni hur fort det kommer gå? och vi har typ haft 5-6 dagar man kan ha legat på stranden,detta är skandal kommer inte sommaren snart så dör jag.det är juli månad och den lilla färg man fick i juni är borta för länge länge sen! dem har lovat sol på måndag och jag hoppas verkligen dem håller vad dem lovat för vad är ett sommarlov utan sol egentligen?

image32

wallis och fockis ♥

när vi glömmer tid och rum.

dagen började faktikst bra.vaknade vid halv tolv och redan sen igår kväll hade jag varit sugen på pannkakor och suget efter pannkakor fanns kvar även när jag vaknade så jag gjorde pannkakor.för det första gjorde jag fel med smeten tog 2 dl för mycket mjöl så det smakade bara mjöl men det fixade jag till och sen så hade vi inget margarin så jag fick ta typ lätt margarin som min bror och dem hade på midsommar alltså det är ju typ vanligt smör haha och jag har aldrig misslyckats så med pannkakor innan det såg ut som typ katt mat och smakade degigt haha mums.jag vill ha riktiga pannkakor sånna som min mamma gör :) idag var min bror snäll iallafall någon timme enda tills han skulle gå och sova som vanligt pallar inte hans hue och jag skulle städa och ville lyssna på musik. han får ryck och kastar sin mobil på mig men missar så attt den går i sönder hahah lika gått åt honom så nu får han betala 600 spenn i självrisk,muhuhu skadeglädje.

på lördag ska jag jobba på mammas jobb ska vara en vandrade reklampelare.vilken tur att det ine är så många som åker med hh-ferries för då hade jag skämts fast det kommer jag göra ändå.men jag tjänar pengar och det är antagligen bara en början sen kommer jag nog att dela ut reklam hoppas jag.för det verkar ju inte som det blir något jobb på mollberg.hon ringer jo visst!


heartbreaker.

jippi idag kom mina betyg som jag har väntat på i en hel vecka ;D och jag blev nöjd 2 mvg,2 g och resten vg.men jag stör mig som fan att hon sänkte mig i hotell helt serriöst för ett enda prov men men får skylla mig själv.men så tråkigt jag tyckte det var i skolan i ettan och så lite jag har pluggat så är det konstigt att jag fick dem betygen.och vg i idrott förtjänar nästan ig men jaja.och jag kom in på turism och vi kommer heta smtu2 fy fan vad fult haha!

idag har jag vatt i stan med pesa :) köpte mackor på ebbas och satt oss vid kärnan och mös sen gick vi en runda i stan.nu väntar jag på mat sen ska jag kajjan upp till pesse också ska vi se på skansen och sen en film :)

venfestivalen.

fredag: det började med att jag,pesa,louise och linda fick skjuts ner till landskrona av pesses pappa för att kunna ta båten till ven.där nere träffade vi kajsa,my,jeanette,natalie.oh herregud vad vi hade mycket saker ja sånna är väl tjejer! båten över tog ungerfär en halvtimme när vi var framme så gick det som tur var en buss upp till festivalen.för inte en chans att vi pallat gå med all den packningen vi hade.bussen var ju nog bra och nog inte varm men den var bättre än att gå.när vi kom fram packade vi upp tälten och satte igång engångsgrillarna för alla var svin hungriga.
hamburgare med smul börd och socker ketchup stod på menyn men jag hade fan i mig kunnat äta vad som helst då t.o.m korv nej där ljög jag ;) haha.när vi hade ätit hade vi förfest i mys och deras tält men tyvärr blev det för mycket folk så jag och louise fick inte plats haha.så vi gick till hennes kusin och bjöd in oss själva och det blev fest i cirkus tältet haha tältet var så jävla fult.och det var så jävla härligt på hela "campingen" eller ska jag kalla det åker ja hur som helst så var det fest i alla tält på hela campingen så jävla underbart.fy fan vad jag hade roligt denna kvällen tack ♥

lördag: vaknade upp tjugo i fyra efter typ en och en halv timmes sömn,pigg och glad nej fy fan och våra grannar hade fortfarande fest.vi försökte somna om utan att lyckas och pesa satt på musik och sen ville våra grannar överrösta oss och det fortsatte dem med hela morgonen och deras vän åke med hiv pallar inte deras huen dem var inte tysta en enda sekund det var åke hela tiden haha.men lyckades slurma till en timme igen vid sju tiden men vaknade av en smällare fy fan vad rädd jag blev.hela dagen gick åt att spela kort in och ut med brasse stolarna när regnet kom tyvärr var det ju inte allt för fint väder det åskade och blixtrade också t.o.m och vi käkade kebab pizza för 89 :- och det var dock inte världens godaste iheller och magen blev ännu sämre av pizzan.men när kvällen kom så kom solen underbart.men min mage mådde trots allt inte bra men vi började festa utanför vårt tält ändå.fick besök av massa konstiga människor både glada och otrevliga det är sånt man får ta.men för det mesta stötte vi bara på en massa glada människor för visst ska man vara glad när det är festival.även denna kvällen hamnade vi i cirkustältet fest igen.sen klockan 2200 var det joddla med svin så jävla grymma,as bra helt enkelt fy fan vad gött det var.alla dansa skrek och sjöng.när joddla med siv var slut blev det ganska dött överallt på hela campingen och festival omårdet men jag louise och våra två nya vänner ville efterfesta men det fanns ingen efterfest så vi tittade på pantad voice ? haha nej jag vet inte värsta hårdrocken.sen satt vi fyra utanför vårt tält och frös haha.sen kröp jag och louise in i vårt tält och dem i deras.denna kvällen var också så jätte rolig men båda var roliga fast på olika sätt.

söndag: denna natten var det inte många efterfester så vi fick faktiskt sova fem hela timmar precis vad man behövde.blev väckta klockan åtta bussen går om en timme så det var bara upp och hoppa och börja packa ihop sina grejer.och packa i hop tältet som var skit lerigt.iallafall tog bussen sen båten till landskrona också kom fassilassi och mor och hämtade oss.

tack alla så himla mycket för en helt underbart rolig helg detta blir verkligen något att minnas.

image29

jag mycket snygg.

image31

louise ännu mycket snyggare.

RSS 2.0