Midsommar 2010






Annars?

Inte igår nej jag vet. Så nu kommer lite uppdatering, onsdag togs årets första dopp och det var inte varmt vill jag lova. På kvällen blev det mys och bio med Johanna och Louise såg nya Beck filmen och den var hyffsat bra. Torsdagen bestod av jobb från morgon till kväll ungefär, fredag midsommar. Jag Kajsa och Louise åt sill och potäter och allt som hör till midsommar snapsades gjorde det också. Ner till staden och Docken och sedan till Cantina där vi spenderade större delen av natten. Blev en snabb visist på Tempel och Cardinal, kändes inte riktigt som midsommar men det blev en riktigt rolig utgång iallafall.

I helgen har det varit kanon väder så större delen av helgen har spenderats på stranden där det solats och badats. Började även denna vecka alltså måndag med att ligga på Gröningen hela dagen och sola och bada.

Igår började jag jobba på Pappas jobb i Malmö Egmont kärnan där ska jag prismärka och packa om 3000 Laban väskor inte världens roligaste jobb med andra ord. På två dagar tror jag inte ens jag hunnit med 1000 väskor så det tar sin lilla tid. Det är jobbigt att pendla och jobbet är tråkigt men i need the money.

Igår körde även jag och Louise after work på Hamnkrogen, mat och cider så det stod härliga till riktigt trevligt och bra avslut på min första jobbedag på ett "vanligt" jobb.

22

Strålande sol hela dagen och jag har tagit vara på var enda minut eftersom jag jobbade hela dagen igår när det var fint. Så det har solats hela dagen tillsammans med mamma och bror också blev det även grillning nu framåt kvällningen på stranden riktigt mysigt, dock tråkigt att det ska blåsa så himla mycket.

Igår lagade jag även min tandställning det är ingen tandställning typ en ståltråd bakom tänderna haha, trodde att det skulle kosta en förmögenhet men det gick på endast 375 kr. Igår fick jag även hem mina glasögon som jag beställt, mycket fina och så bra jag ser nu en helt ny värld.

Ikväll har tisdagsklubben på Cardinal premiär och det rycker självklart i sprita tarmen så den stora frågan är utgång eller inte utgång? Återstår att se!


Finaste




Min söta älskade kise, så fäst man kan bli vid ett djur. Får ta vara på honom nu ♥

Weekend over

Yes det är den och snabbt gick det, jobb på Cantina i fredags en vanlig fredag helt enkelt och även en mysig och efterlängtad fika med Lojs.

Igår var jag hos en hud doktor och fick konstaterat att jag har vuxen akne känns otroligt skönt att äntligen veta vad det är för konstigt skit jag har i ansiktet. Så nu blir det antibiotika i 3 månader och krämer ska smörjas både morgon och kväll, så nu är det bara hoppas på det bästa. På kvällen var det dags för middag hos vår chef på Lindab arena en lugn och trevlig tillställning med god mat och trevligt sällskap. När vi entrade stan fortsatte lugnet och först gick vi till Docken sen pendlades det flitigt mellan Cantina, Tempel och Cardinal och det var ungefär här shotten kom fram och det lugna försvann. Avslutade med en kebab och somnade gott kl halv sex i morse efter ännu en toppen kväll.

Sköna söndag i min säng, har inte gjort allt för mycket idag mer än att lyckas ta i sönder min tandställning som jag har på insidan av mina tänder så i morgon blir det upp kl åtta och ringa till tandläkaren. Nu ska det glos film och ätas doritos och guacamole.

Konsert

The ark, The sounds och Amanda Jensen den 15 juli på Sofiero och min älskade Louise har fixat två biljetter till detta och ingen är lyckligare än mig. Amanda Jensen hade jag kunnat skippa men The Sounds har jag älskat i flera år, är väl inget man lyssnar på varje dag men ska bli grymt kul att gå och se faktiskt!


Så vanligt men ändå så jävla sjukt

Mamma läste en artikel i hd innan för mig om en 22 årig kille som har misshandlat sin fyra år yngre flickvän i 4 år.

Den 22-årige mannen erkänner att han slagit flickvännen upprepade gånger, men säger att det är orättvist att han sitter häktad och att hon får leva.

Det tog henne en halvtimme att ge en sammanfattning av förhållandet med den fyra år äldre mannen. Slag med knytnävar, slag med kvastskaft, slag med dammsugarrör, slag med slang, sparkar och hot.

Tre timmar efter förhöret hämtas pojkvännen av polis och han har suttit inlåst sedan dess. Något han tycker är orättvist. Han bekräftar i stort sett allt som flickvännen berättar, men tycker att han gjort det av kärlek. För att tillrättavisa henne när hon gör fel.

— När jag pratar med henne förstår hon inte. När jag slår förstår hon, berättar han i förhör.


Nu är frågan vad tusan har blivit fel i denna killes huvud? Det sista han säger är bara för sjukt. Att sjunka så lågt att slå en tjej är fan det värsta man kan göra.



18

Strålande sol i onsdags och jag jobbade halva dagen sen after workades det på Hampan halva dagen. Åt och drack tillsammans med Johanna, mamma och Jessica. Traskade lite senare bort till Beach club igen för lite rosé och sedan bänkade vi oss på Hampan igen för ännu en cider.

Torsdag, igår blev det inget jobb, vädret var ju inte riktigt 100 hela dagen så jag behövdes tyvärr inte. Solade lite på eftermiddagen med mamma det sprack ju upp och blev fint. På kvällen åkte jag in till stan för en cider eller två med Kajsa och det blev docken, beach club, hampan, pl, zoo och le cardinal. En cider blev plötsligt många fler lätt hänt men kul hade vi, avslutade självklart med mc donalds. Nästa vecka får nog gå i nyttighetens spår!

Ikväll blir det en nachotallrik med Louise och sedan finns jag på Cantina till 04 mycket givande.

 



Tisdag

Bakfull en tisdag det var heller inget hit.. Men kul hade vi igår, förfest hemma hos min bror och sen ner till måndagsklubben på Swea. Blev även en cider på Hampan innan vi gick in och blev sjösjuka på Swea. Avslutade kvällen med korv från pölsemannen och fi fan vad gott det var, nästan kvällens höjdpunkt men bara nästan.

Idag är jag trött och gnällig och har för ett tag sen avnjutit grillat med hemmagjord potatissallad tillsammans med mamma och min bror riktigt gott. Nu blir det film fast man borde vara ute i detta fina vädret, men i morgon ska det också bli fint hoppas vi, då blir det jobb på Beacha klubben ses där!

yesterday


13

Två slappedagar är nu avklarade och det känns ganska så skönt och välbehövligt efter torsdagen och fredagen. Nu vill jag ha fint väder så man kan få jobba lite och göra någon nytta känns inte direkt som man gör det nu och det är en hemsk känsla. Sen är det ju inte helt fel att man faktiskt tjänar pengar när man jobbar.

Mamma och pappa kom hem från en veckas semester i Turkiet i natt och det hade ju inte varit helt fel.. De är bruna och fina och kom hem med fina saker till mig, tack så mycket ni är bäst. Stackars faffi mår sämre igen tyvärr och befinner sig nu på sjukan, må de göra något åt denna satans sjukdomen nu i rappet! Fick iaf myst lite tillsammans innan idag med sushi eller ja vi åt jag och mamma, nu ska jag och mottin min äta massa gott och se på film.

På återseende!


Eclipse



Tittade nyss på trailern och den verkar vara minst lika bra som de andra två ur the twilight sagan. Den 30 juni har den premiär och då sitter jag bänkad i biosalongen och tittar på denna film med dö läckra Robert Pattinsson.


12

Igår var det ett helt år sen jag tog studenten och vart tusan har tiden tagit vägen? Att tiden går fort när man har roligt stämmer verkligen.

Var inte den piggaste igår när det var dags att stiga upp eftersom torsdagen innehöll en massa bravader först en  shoppingtur i Malmö. Hittade en massa fina saker på Zara shorts, jeans och klänning. Lunchade på Fridays och körde vilse när vi körde från Malmö hann vi också med. Man ska inte sjunga, skratta, prata och måla naglarna när chauförren inte ser vad de står på skyltarna. Så vi missade ju att svänga så körde mot Kalmar och fick köra tillbaka och svänga av i Lund så det tog oss 1.30 min till Helsingborg igen bra jobbat. På kvällen blev det middag här hemma med mina töser, och sen blev det en helt vanlig torsdagsutgång med Pl, Zoo och självklart Cardinal.

Åkte in till Hampan igår vid tre tog en cider med tjejerna sen stod vi och tittade på alla glada studenter i sina flak.
Känslan när man såg dem går knappt att beskriva.. man fick iallafall rysningar ända ner i tårna. Började studentfirandet hemma hos Frida som var go och glad, och det blev god mat och trevligt sällskap. Hem om och mata katten sen vidare till Jeanette och därefter till staden Swea, Cantina, Zoo och sedan Swea igen. En mycket rolig kväll må jag säga men det slår ju inte ens egen student såklart!




Bestefar og jeg


Hur kul är inte detta?


Studentveckan

Är i full gång och man blir knappt sugen på att ta studenten en gång till haha. Jobbade igår på Cantina när de var efterfest för alla studenter och det var riktigt mycket folk och bra drag.

Upp och hoppade klockan tio idag och då var man inte så pigg precis, dags för glasskule skola på Becha klubben och det gick ju kanon. Mycket man visste och en del nytt som kan va bra att veta. Har nyss ätit lite för tidig midsommar mat: nypotatis, sill, gräddfil och sådant smått och gott med Johanna. Längtar lite till midsommar nu, har äntligen fixat så jag är ledig så det kommer förhoppnigsvis bli en mycket givande afton.



Nu fattas det bara lite sol sen är allt tipp topp


8

Helgen har passerat och det var en lugn sådan skönt, jobbade natt i lördags och det var hyffsat med folk. Efter jobb blev det en liten after work på Le Carinal inte mycket att hänga i granen.. nykter på ett packat ställe med massa fulla människor är faktiskt ingen hit.

I söndags sov jag halva dagen och sen spenderades eftermiddagen i solen tillsammans med Kajsa. Efter det blev det grillning på min balkong och sen åt vi även där riktigt mysigt. Johanna joinade oss vid nio och då blev det film Rambo vilken film va? Nej men den var faktiskt bra.

Igår var det ju inte det roligaste vädret så jag passade på att städa, tvätta, gå ut med soporna och sådant tråkigt man får göra nu när mamma och pappa är borta. Blev även två filmer med Johanna och matlagning självklart thai gryta med kyckling mums. Sen somnade vi gått i mina stora säng haha.





Shoes



Snart blir dessa snygga dojjor mina, längtar haha.

Sunny day

Ännu en dag med strålande sol och jag är inte på det bästa humöret förlåt mamma. Förstår faktiskt inte vad som försiggår i mitt huvud, sol = glad och bra humör så nu är det bara till att intala sig det!

Igår kväll var vi som sagt och tittade på SATC2 och den var hur bra som helst förstår inte varför den fått så dålig kritik jag gillade den, gillade dock inte kören som satt bakom oss och awade, fnissade och fällde massa kommentarer varför är tjejer så tjejiga?

Ska alldeles strax bege mig in till stan och gröningen för att få lite sol på min bleka kropp innan det är dags att ställa sig i tjollen och kula glass och steka några burgare.

I morgon åker min kära mor och far till Turkiet en vecka och jag är knappt avundsjuk nejdå lugnt, sjukt avundsjuk som sagt men de är dem värda.



2

Äntligen har solen kommit för att stanna? Hoppas verkligen det, har varit strålande sol idag så jag och Kajsa tog en lunch ute i solen. Sen traskade vi bort till gröningen eftersom det var dags för mig att jobba lite i kiosken, har gått kanon bra idag tycker jag lite små detajler som ska finslipas. Sen kommer det nog bli en super sommar på Beach club glass och grill.

I morgon blir det promenad i pålsjö med Kajjan, på kvällen mys någonstans i solen det ska vara sol sen ska vi äntligen se Sex and the city 2.

Inget mer nytt idag, bjuder på ännu en bild från i torsdags och sen säger jag godnatt!



RSS 2.0