Pa Kreta

Flyresan gick bra, var sjukt nervos men det hor val till. Fick dock sjukt mycket lock nar vi landade och ont gjorde det dessutom holl det i sig i typ 1,5 h riktigt jobbigt! Hotellet vi bor pa ar jatte fint, igar var det molnigt tradigt nog men vi at god mat massa tsatsiki. Idag har det varit lite battre vader sa vi har badat i havet och solat och atit annu mera tsatsiki och grekisk sallad. Jag alskar maten har nere och har ar riktigt mysigt, i morgon ska det bli jatte fint vader far hoppas pa det. Horde att det var fint vader hemma attans da, kul for er haha!

Ha det gott! puss

I morgon bär det av

Har nyss kommit hem har varit och lämnat våra älskade katter hemma hos min morbror Christer, men dem kommer nog få det kanon bra där min lilla älsklings fantis & Tiger. Vi har även inhandlat det sista inför resan så som tidningar, redbull kommer behövas i morgon ska upp klockan halv fem. Nu är jag nervös, förväntansfull och glad på samma gång.



Om cirka 10,5 h lyfter vårt plan och tar oss hit här, kommer bli så underbart. Är dock
sjukligt nervig inför flygresan eftersom sist jag flög var jag bara 6 år gammal. Kommer
inte ens ihåg det... Men det ska nog gå bra, måste bara försöka glömma alla hemska
tankar jag har om flygresan!

Vi ses igen den 30 maj, då är det Valborg och det ska firas vill jag lova. Ha det nu så bra här hemma, för bra är verkligen något jag ska ha det.

Puss & kram från Emilia

Full rulle!

Sov länge idag ända till elva skönt att få sova ut, de senaste dagarna har jag sovit grymt lite för att vara mig behöver mycket sömn. Vid halv ett åkte jag till skolan för att fylla i en enkät om vårt program, massa om miljö och utbildningen. Tycker det mest är jobbigt att fylla i sånt speciellet när det bara finns två alternativ stämmer eller stämmer inte ibland är det ju mitt emellan jaja. Sen åkte jag till Landskrona för att besöka Turistbyrån där jag ska ha min praktik vecka 19 & 20 och dem var jätte trevliga så det ska nog bli bra, händer ju betydligt mycket mer där än vad det gjorde på Lindab, ser fram emot det faktiskt

Nu har jag snart packat klart, bara tandborste krämer och sånt jag inte packat i men det kan jag inte göra förrens i morgon. Är helt speedad nu inför resan haha men det är väl klart man är det!

Tisdag 22 April

Men innan jag berättar om idag tänkte jag berätta om i går, Louise fis kom hem till mig och vi snackade en massa sen gick vi ner till Stranden åt en glass och satt & mös. När vi kom hem till mig igen blev det en massa krängande och tv tittande, har verkligen saknat Louises och mina stunder tillsammans så det var jätte kul att träffas igen, tack darling ♥

Idag var det sista dagen på min praktik så dagen gick bra, jag var ju glad över att det var sista dagen. Dessutom kom min lärare Karrolina med sin dotter vid halv två så vi käkade lunch tillsammans och sen busade jag lite med hennes dotter Frida skit söt. Vilket gjorde att dagen gick ännu snabbare och nu är jag klar där behöver aldrig sätta min fot på kontoret igen!

Ikväll kommer Kajjan girl hit, måste umgås allt vad jag kan med mina närmsta och bästaste vänner innan jag åker. En vecka är inte så lång tid men när man träffas ofta blir det faktiskt lång tid.


The Sounds - No One Sleeps When I'm Awake



gillar den redan :)

Två bilder från i Lördags


                                                                      


tihi ♥

Det finns ofta något bra med det dåliga

Iallafall i mitt fall..

Syftar på min praktik som absolut inte blev som jag hade tänkt mig av diverse anledningar. Men att jag har blivit behandlad så här har gjort mig starkare som människa. Jag har skakat av mig deras usla beteende och insett att jag är så mycket bättre än dem. Dessutom har jag blivit mer modig eller vad man ska säga, för bara något år sedan vågade jag inte åka tåg själv. Var livrädd för att jag skulle hamna på fel tåg och helt plötsligt stå i Happaranda och inte komma där ifrån. Jag har "lärt" mig att äta lunch själv, innan förstod jag inte hur man kunde sätta sig ute någonstans typ på grafitti och äta ensam. Har nu insett att det inte alls är konstigt det är fullt normalt att äta ensam, har dock insett detta för ganska så länge sen men det har förstärkts nu.

Och idag gjorde jag något som jag inte gillar, ringde viktiga samtal. Ringde till 10 olika bussbolag och det gick hur bra som helst. Även om jag inte gjort så mycket på min praktik, så har jag lärt mig andra saker som man mer kan ha nytta av senare i livet!

20 April

Gårdagen spenderades mestadels här framför datorn, men framåt kvällen pallrade jag mig bort till Maxi där jag & Kajjan köpte massvis med gott: chips, dippa, läsk, godis and you name it! Tittade på vårt älskade Gossip girl sen fick vi oss några goda skratt till Wipeout och sist men inte minst tittade vi på och så kom Polly.

När min klocka ringde i morse var jag mer dö än levande men fick tvinga mig upp ändå, har ju faktiskt något kul att se fram emot för på torsdag åker vi. På praktiken har jag haft en hel del att göra idag vilket inte tillhör vanligheterna, så det var lite små bra idag.

Nu ska jag ta en liten powenapp kanske är sjukt trött idag, sen ska jag träffa min baby Louise!



Så här snygga var jag och Louise när vi var typ 14 eller 15 år

Nästa vecka

Måndag: praktik & träffa Lojs
Tisdag: praktik sista dagen på Lindab skönt!
Onsdag: besöka La turistbyrå, skolan fylla i undersökning, fixa & packa
Torsdag: åker till Kreta i en vecka ;D
Fredag: Andra dagen på Kreta, solar & badar?
Lördag: solar & badar
Söndag: solar & badar

Vilken kväll!

Det hela började med att Frida kom hem till mig och vi korkade upp vinet och började dricka. Det blev förfest i mitt rum bara hon och jag, bra musik och en jävla massa trad men kul var det. Vid elva tiden åkte vi in till stan och fortsatte att festa på shakespeare där vi träffade Nathalie och hennes kompisar bland annat. När vi kände oss klara där gick vi ner till Crom mitt favvo ställe not men igår var där riktigt jävla kul kan bero på att mitt sällskap var av det bästa. Vi dansade och betede oss allmänt illa men kul hade vi och det är ju det som är huvudsaken.

Kvällen började bra och den slutade väldigt bra också, tack Frida och alla andra inblandade ♥



Frida & jag förra året någon gång :)

Karsten Torebjer



Här har ni Karsten Torebjer psychic mediums lillasyster!


Lady Gaga



Hon är ganska bra, denna låten är iallafall..

18 April

Jag fick som sagt inte min vilja igenom igår men man kan ju faktiskt inte få allt här i livet. Kajsa och jag tog bara det lungt igår gjorde nudlar, åt popcorn, snackade skit och tittade på en jätte bra film False pretenses.

Idag vaknade jag upp och vara ganska så utvilad och skönt var det att inte känna någon form av bakfylla. Var i stan innan med mamma & pappa en liten runda på söderpunkten och skopunkten dock hittade jag inget, men mammi gjorde. Sen blev det en runda på Maxi också, nu har vi nyss suttit på vår jätte stora balkong och fikat mysigt och vi fick faktiskt plats. (Vår balkong är ganska så liten för er som inte vet.)

Ikväll blir det förhoppningsvis fest!

Köpte ett armband idag från märket dazzling endast 69 kr

Emilia + Kajjan = sant

Igår kväll fikade jag ju med Kajjan som sagt på Mezo, men det blidde inte bara vi två utan vi joinade Louise, Lina och dem dära. Riktigt trevligt var det, men kallt man vill ju sitta ute nu när solen har tittat fram.

Idag var det praktik som vanligt och där var det även som vanligt urk på burk endast 2 dagar kvar nu gött!

Nu har jag och Kajjan nyss kommit hit här, har varit på Hampan och tagit en cider samma sak där man vill sitta ute men fy farao vad kallt det är. Speciellet nere i stan vid havet där blåser det ännu mer. Men mysigt var det dock varade det inte så länge.. Jag vill festa nu men det vill inte min lilla depp murra för hon ska festa i morgon ja kul för henne mohaha.

Yeye nu ska vi väl hitta på något kul typ baka en liden kaka.


Fika time

Nu ska jag snart bege mig ner till staden för att fika med Kajjan girl ska bli riktigt mysigt, solen skiner och livet leker. Hoppas bara den gör det om en timme med alltså att solen skiner.

I morgon är det praktik igen som gäller bara 3 dagar kvar jag klarar detta.. Jajamen.

Och om en vecka åker jag till Kreta, vid denna tiden har jag förmodligen solat och badat hela dagen. Åh det kommer bli så härligt!
                                                                                                                                                                           



Min babe & jag ♥

En liden lista igen

hur ofta sminkar du dig: nästan varje dag
vad tycker du om människor som knarkar: sjukt onödigt, kan inte förstå det!
vad tycker du om hämnd: lite små roligt haha
vild utekväll med tjejerna eller lugn kväll med en kille: då ska killen vara jävligt snygg annars
självklart utekväll med brudarna
skulle du kunna gifta dig nu: nej verkligen inte!
vem ser du upp till: min mamma :)
klädtips: handla på gina ;D så ser du ut som alla andra, äh vet inte.
sminktips: lite till vardags, mycket mer till fest
skulle du kunna vara med en kille som haft sex med över 20 tjejer: -
har du kysst någon tjej: klart jag har
någon nationalitet du inte skulle kunna vara med: ja
är du homofobisk: nej
vem skickade du sms till senast: Louise
kort eller lång stubin: kort, lite för kort ibland..
vad köpte du senast: en vit blus
tycker du att du har attitydproblem: haha nej
tycker du att du festar mycket: ja men jag gillar det
tycker du att du är envis: ja faktiskt
vem hånglade du med senast: det du
raggar du på krogen: nej jag går inte ut för att ragga
skrattar du åt dina egna skämt: haha ja vem gör inte det
vad gör du imorgon: praktiserar sen festar jag förmodligen
har du bra vänner och äkta vänskap: absolut ♥
är du så kär så du vill dö för någon: nej

Kvarteret skatan - high chaparral



Min och Kajjans humor ;)

Eu info

Idag gick jag ju till skolan enbart för det Eu infot vi var tvungna att gå på. Det var sjukt ointressant, men det är trots allt en viktig sak dem informerade om. Jag hade inte en aning om att det är val den 7 juni, val till vilka som ska bli ledamöter i Europaparlamentet. Så jag ska rösta för som hon sa man är med och påverkar vem som ska bestämma hur det ska vara i Eu men även i Sverige för de närmsta 5 åren. Jag är absolut inte insatt så vet inte vad eller vem jag ska rösta på, men det får jag ta reda på.

Jag har även:
- Ringt till min andra praktikplats Landskrona Turistbyrå ska besöka dem den 22/4
- Fixat till mitt cv
- Sökt 4 sommarjobb

Ska fortsätta kolla runder på sommarjobb nu för jag måste verkligen ha ett jobb! Trodde sista dagen för insökning på högskolan var idag men det var visst igår så där sket det sig. Inte för jag vill plugga vidare nu, men det hade varit ett bra reservalternativ om man står utan jobb i höst.


Kvällning

Nu börjar dagen dra sig mot sitt slut och jag ska snart gå och lägga mig, har inte gjort allt för mycket idag men är man sjuk så behöver man ju faktiskte inte det.

Hittade en film innan blev denna:
 



Och den var bra handlade om Hiv smittade, tycker det är så hemsk. Tänk att aldrig kunna bli frisk, hoppas verkligen dem hittar på något botemedel snart. Även om det inte är så vanligt här i Sverige och framför allt i vår ålder så ska man ändå tänka sig för..

Sängen kallar, godnatt!

Liseberg

Såg på reklamen att Liseberg ska ha två nya attraktioner i år, jag har inte varit där sedan år 2005 kanske och då tyckte jag det var lika kul som när jag var en 10 år. Man blir aldrig för stor för karuseller inte jag iallafall.

Den ena nya attraktioner heter Hanghai och ska se ut såhär:



Den andra:



verkar vara en berg och dalbana för barn så inte så spännande
kanske men den andra verkar!

Onsdag 15/4

Här ligger jag helt utslagen i soffan med 38 graders feber kanske inte så jätte mycket men det känns så. Gick hem tidigare från praktikten där det som vanligt inte händer allt för mycket. Somnade direkt när jag kom hem och inte blev det bättre för det. Varför ska jag alltid vara försskyld jaja blir väl frisk någon gång redan till helgen hoppas jag får då blir det party? Vet faktistk inte måste spara mina pengar som jag inte har än men som kommer den 25.

Just nu glor jag på ett gammalt satc avsnitt som slutade nu, skulle sätta på en film men har inte kommit så långt. Ska leta bland högen med skivor nu så dumt med inga fördral man har ju ingen aning om vad filmen handlar om.

I morgon blir det ingen praktik eftersom det är eu info på skolan vad det nu än innebär, får pallra mig dit med Elin oavsett hur jag mår!

Ugly Betty




Ikväll är det säsongspremiär äntligen, dessutom är det dubbel avsnitt av Depserete Housewives. Så det blir en riktig tv kväll 20 - 23 gött!

14 april

Morgonen började bra faktiskt, gick upp i tid och hann med bussen och så vidare. När jag kom till praktiken var det dock som vanligt orkar inte nämna det här men dem som vet, vet hur jag har det.. Okej idag hade han inte tid men blir det likadant i morgon så pallar jag ärligt inte.

När jag kom hem idag åkte vi direkt ut till väla och jag fick mina ljusa leggings och min vita fina blus så nu klarar jag en dag till på praktiken haha. Sen blev det även en runda på Ikea där vi åt köttabullar inte lika gott som när man var liten, men det slank ner och jag blev mätt huvudsaken.

Så i morgon blir det praktik igen får stå ut, sen ska jag träffa min älskade Kajjan ♥

Shopping






Detta ska jag handla i morgon på väla på Gina tricot!


Better

Dagen börjar nu dra sig mot sitt slut och jag har försökt njuta av ledigheten så gott det går. Har iallafall varit iväg ett tag hemma hos Peter, Camilla, Cliff & Mattis och fikat lite och sånt trevligt. Tog mig även i kragen med att vara nyttig så jag och pappa gick en ganska så lång runda i morse och nu innan middagen var jag ute och "joggade" hm ja det blev inte så mycket joggande. Jag har fett dålig kondition och är fett otränad så jag gjorde så gott jag kunde, men jag menar man måste ju börja någonstans. Hoppas jag tar detta på allvar nu jag vill jag kan & jag ska fan i mig!

Nu blir det tv tittande sen försöka gå och lägga mig i tid för klockan 06:30 ringer klockan inte kul..



11 dagar kvar!!

Veckans planer

Tisdag: praktik & väla
Onsdag: praktik
Torsdag: skolan EU info
Fredag: praktik & äntligen helg
Lördag: njuta
Söndag: nedräkningen börjar på allvar..

Inte en så jätte händelserik vecka men det
kommer förmodligen hända något mer än så här!


Annandag Påsk

Gårdagen var jätte bra, det var söndag men det kändes inte så eftersom man är ledig idag. Men iallafall det var jätte mysigt vid Västersjön blev dock inget dopp, men tur var nog det hade säkert dött av köldskador eller något.

På kvällen åkte jag hem till Kajjan girl där även Johanna tittade in en stund och lite senare kom även Jeanne. Blev en massa tv tittande först Gossip girl sen Wipeout och där efter sanningens ögonblick, men det var mycket trevligt som vanligt. Sen blev det någon random film, nej den var faktiskt bra men var för trött för att palla se klart den så jag och Jeanne åkte hem.

Idag är man ju som sagt ledig ska försöka njuta av ledigheten men tänker bara på morgondagen jag vill helst inte till min praktik men what to do? Är så illa tvungen..

Nej nu ska jag njuta av min sista lediga dag!

Påskdagen!

Är fortfarande trött efter fredagens bravader men börjar återhämta mig nu. Men man är fan alltid trött kvittar om man så sover 6 timmar eller 11 timmar som jag gjort i natt. Även idag är det fint väder så om en timme eller så ska vi åka ut till Västersjön och fika och mysa lite hela familjen. Har varit där sen vi var små någon gång varje år, där är riktigt mysigt och brukar ju vara varmare i vattnet eftersom det är en insjö fast nu är det ju inte sommar så det blir nog inget dopp. Men man vet aldrig när jag är i farten är sugen på att ta årets första dopp redan..

Ha en trevlig dag i solen!

Två bilder från i fredags



Linda & jag :)



Jag, Nathalie & Linda tack babes ♥

Ändrade planer

Blev ingen förfest hos Nathalie eller galen utgång eftersom jag är för trött och har ont överallt i princip. Men den största anledningen till varför det inte blev det, är för att min ekonomi inte är på topp precis.. Så istället har jag haft en mysig hemma kväll, år och dar sen det hände en lördag. Har tittat på tv med mina päron, ätit popcorn & chips och massa annat gott det behöver man ibland. Såg även denna filmen:



Som visade sig vara bra, sorlig men samtidigt rolig! Absolut värd att se.

Nu blir det sängen, godnatt.

Påsk

Skärtorsdag: sista matchen för säsongen och Rögle förlorade men dem gick ju trots allt vidare till Elitserien nästa säsong med så det är ju bra. Annars var det som vanligt på jobb, efter jobb var jag helt slut som vanligt. Men på någon konstig vänster blev det utgång ändå. Och det blev en nykter rolig utgång om man borster ifrån sjukhus visiten för en viss person.

Långfredag: spenderade dagen tillsammans med min mamma & pappa i Farhult där vi hade "picknick" på stranden, solade och babade fötterna. Blev även en runda på Väla och Gina tricot där jag köpte ett par mörka jeansleggings. På kvällen åkte jag in till stan och det blev förfest hos Nathalie med Linda och självklart Nathalie. Vid halv tolv tiden gick vi ner till Cardinal där det var en jävla kö. Men det var det värt för jag hade riktigt kul där inne, blev dessutom en runda på Bulls där det shottades lite. Klockan halv fem pallade jag inte trycket längre så jag & Kajjan åkte hem. Tack för igår allihopa!

Påskafton: idag är jag trött och sleden och har sovit bort hela dagen okej inte riktigt men nästan. Blev iallafall en liten promenad i det fina vädret. Nu ska vi snart äta påskmat sen bär det förmodligen av hem till Nathalie idag igen, för att sedan gå ut och göra stan igen. Får se om jag pallar trycket..



Glad påsk på er!

Skärtorsdag

Emosarnas national dag, nej skämt och skidor. Nu är det påsk och jag vet knappt varför vi firar påsk men nu vet jag tack vare Wikipedia. Vi firar påsk till minne av Jesus död och uppståndelse. Tänk vad alla högtider har utvecklas och inte alls förknippas med Jesus, gud och kristendomen längre. När man tänker på påsk tänker man ju gult, kycklingar, påskägg och påskfjädrar och inte dem anledningarna man firar påsk av egentligen..

Men det spelar ju inte så stor roll faktiskt.



I mitt påskägg vill jag ha massvis med pengar haha!

Alesha Dixon



Med hennes nya singel, denna låten är sjukt mycket bättre än den
andra med the boy does nothing, tycker jag iallafall!

En dag kvar

Sen är det fredag igen och fest för hela slanten hoppas jag!

Halva Helsingborg ska till Cardinal så det lär väl bli där jag infinner mig också. Men innan morgondagen ska jag åka och jobba, sista matchen för denna säsongen. Känns ganska skönt eftersom det börjar bli lite tröttsamt, det är samma visa varje match. Något som inte är skönt utan väldigt tråkigt med det hela är att det inte längre kommer trilla in pengar på kontot. Och det är nu man behöver dem som mest..

Gjorde nyss en liten lista på alla utgifter inom närmaste herregud säger jag bara hur ska jag få dem pengarna? haha, jag måste ha ett jobb och det är nuuuuuu.

Nej nu ska jag göra något vettigt puss & kram!


Hultsfred 09

Är sugen på att dra dit i år igen men det blir nog inte så tyvärr. Men hade gärna velat se Kings of leon, Timbuktu och The sounds men kanske inte för minst 1500 kr. Sen är det mitt i sommaren nu också många som jobbar och sånt då..
Men det hade fan vatt gött ändå!!


Onsdag

I går kväll var det riktigt mysigt, jag, Kajjan, Jeanette och Terese grillade och mös ute i sommarvädret haha nej men med lite filtar och sådära blev det redigt mysigt men kallt på Jeanettes baksida. Vid tio tiden drog jag mig hemmåt för att för en gångskull lägga mig i tid och det gjorde jag väl nästan.

Idag har jag äntligen pratat med min lärare och bölat en skvätt men nu är det nästan löst. Ska vara kvar på praktiken fast bara 3 dagar nästa vecka och 2 veckan där på. Och inte så mycket på kontoret utan mest i Restaurangen och med Johan så det ska nog bli bra. Får stå ut dem dagarna..

Nu ska jag, min mamma och bror gå ut i det fina vädret äta en bakad potatis och en glass på stranden.

Ikväll ska jag mysa med min underbara vän Louise ♥ 

Shitlist från Louise

Du är kär nu - nej men det hade varit mysigt
Du har sårat nån så de börjat gråta - ja tråkigt nog
Nån har sårat dig så du börjat gråta - japps

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - alldeles säkert
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - vet inte
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - ja, men sanningen kommer fram sen
Jag har en hemlighet som ingen vet - kanske det
Jag har fuskat i ett spel - vem har inte gjort det
Jag har struntat i ett prov -  ja

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - yes box
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - pass
Jag kan inte svälja piller  - jo
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - nej för det känns ganska onödigt
Jag har vaknat gråtande - kanske när jag var yngre
Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN
Jag hatar begravningar - ja fy för
Jag har sett någon dö - nej men har sett någon död
Någon nära till mig har försökt begå självmord - ja :(
Någon nära till mig har begått självmord - nej tack och lov!
 
ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - på fredags & lördags kvällar kan allt hända
Jag har sett en fallande stjärna - ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - ja
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - ja på ica orientlivs
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - ja man måste ju testa
har sparkat en kille mellan benen - ja
har hoppat fallskärm från ett flygplan -  nej
har lekt sanning eller konsekvens -  jaja mensan
druckit en hel liter mjölk på en timme - nej?
Jag har medverkat i en teater - ja och jag sa typ 1 mening under hela teatern
har träffat någon från internet i det verkliga livet - ja det tror jag
du har fångat en snöflinga med tungan - jag slickar allitd på snö mums
Jag har suttit på ett tak på natten - haha faktiskt
Jag har aprillat någon - ja men dem gick nog inte på det
Jag har åkt taxi - ja
Jag har ätit sushi - ja
Jag har åkt snowboard - nej
jag har tråkigt nu - ja som fan

Yesterday

Igår när jag kände mig färdig åkte jag ner till stan med Kajjan, där vi sedan mötte upp Amanda och Natalie för en runda på stan. Riktigt fint väder så en runda på stan passade bra dock hittade jag ingeting men förvisso letade jag inte heller och då sparade jag dem pengarna. Senare blev det mat på donken och mys på hampan ett tag.

Och på kvällen åkte jag och Kajjan in till stan igen och tog en fika på Mezo, Johanna kom även och mös ett tag med oss. Så det var en riktigt mysig dag igår, lite sommarfeeling. Trots att det bara är vår jag vet.

I dag händer det inget speciellet förrens ikväll då blir det mys hos Jeanette!



Bara för en dag

Seg söndag och jag sitter och funderar på igår..

Har sovit i princip hela dagen också har jag ätit pizza satt riktigt fint. Har även tittat lite på tv och funderat angående min praktik vill inte skriva för mycket här för man vet aldrig vem som hittar hit.

I morgon blir jag iallafall hemma från praktiken och hoppas på att jag kan träffa min lärare och prata det behövs.

Är även lite avundsjuk på alla som har påsklov i morgon, jag vill också! Men om 18 dagar sitter jag på Kreta med en parplydrink i handen så det är lungt. Nu blir det sängen, godnatt!

Lite uppdatering här nu va!

Onsdag: efter praktiken träffade jag Louise och det blev en mysig pratstund i vårsolen och sedan en fika på Mezo. Därefter blev det film hos Lojsan Morgan världsreporter lika bra denna gången också haha.

Torsdag: praktik som var otroligt segt 8 timmar framför en dator, och klockan fem var det dags för jobb på samma ställe. Och jobb var som vanligt där trivs jag iallafall, men 13 timmar på samma ställe är inte kul!

Fredag: "sjuk", så jag passade på att åka lite båt med mamma & pappa och inhandla sprit inför helgens bravader. När vi kom till Helsingborg igen åt vi på Österns pärla 4 små rätter så jävla gott. På kvällen blev det party hos Linda och det blev som det blev tråkigt nog. Så jag Kajjan & Jeanette åkte hem ganska så tidigt men sånt händer i bland med.

Lördag: försenad inflyttningsfest & 20 års fest stod på schemat. Det var en kanon kväll med släkt & vänner, god mat, mycket alkohol och massa dans. Utgång och efterfest hanns också med, så idag mår jag som jag förtjänar fii fan. Men fy fan vad roligt jag hade igår, tack så jätte mycket alla inblandade! En riktig toppen kväll ♥
                                                                                                                                                                    



Puss och kram från party Emme

RSS 2.0