Söndag 4 april





Vill ha söndag idag kommer bli riktigt kul, ses där hoppas jag!


Tjajor


30 mars

Igår var jag inte helt tipp topp kanske inte så konstigt efter helgen med tre dagars fest. Låg och degade hela dagen, glodde tv och åt en massa skräp not good, men idag har jag tagit tag i det igen!

Sov 12 timmar i natt och är fortfarande inte pigg men det kommer, har varit i stan idag med Kajsa. Åt lunch på Viva vart annars? Sen har jag även shoppat trots att jag inte skulle det, måste hålla i pengarna men det gick mindre bra.. Köpte iallafall en jeansjacka äntligen, en festväska och en ring så jag är hel nöjd. Shopping gör en glad så är det bara.

Snart blir det lite mat, sen kommer Kajsa hit för en riktigt hemma kväll behövs verkligen.



Vecka 12

Veckan som vi nyss har lämnat har varit kanon!

tisdag: jobb på Rögle

onsdag: simmning med kajjan, jobb på Cantina

torsdag: Malmö med Kajsa hela dagen, mys i solen med latte, massa shopping Zara ♥ och en mycket god lunch! Var död när jag kom hem men icke stoppade det mig för en go torsdagsutgång, först Cantina, sen pl & zoo och avslut alene på le Carindal.

fredag: pigg och gla kex choklad, mötte mamma i stan och det blev sushi som vanligt. Framåt kvällen när jag blivit människa igen var det dags att bege sig till stan fka med Lojs stod på schemat och därefter jobb på Cantina.

lördag: jobb på Rögle vinst, direkt efter jobb bar det av hem till Metsi avskedsmiddag för Angelina som än en gång lämnar oss för London. Mycket trevligt må jag säga alla tjajor samlade, ut på stan på galaj: Pascha, Zoo, Cantina och slutligen Cardinal kul kul kul.

söndag: mer dö än levande var det bara att ta sig i kragen och göra sig redo för ännu en fest. Tura klockan fyra, första shoten tog emot men sen flöt det bara på. Krogbowling halv sju, bowlandet gick inte jätte bra men vi slog både Pascha och Scandlines och det känndes för jädra bra! Ja vilken kväll det blev orkar inte gå in på detalj men ännu en rolig kväll som absolut ska läggas på minnet.








lördags


Bra måndag

Började dagen med att sova på tok för länge, klockan tolv masade jag mig upp skandal! De får det verkligen bli ändring på. Åkte in till stan vid två och skulle hämta mina skinnjacka som varit på lagning men den var inte klar fast den skulle vara klar efter en vecka.. vandrade vidare till Cafe viva och mötte Ted för en fika och det var riktigt trevligt, han är alltid lika rolig. Gick en sväng på stan sen mötte jag upp Niklas och sedan även Jenny för ännu en fika fast denna gången på Waynes, årets första ute fika och det var inte varmt vill jag lova.

Gick tillbaka till söder för att hämta jackan eftersom hon sa att den skulle vara klar kl fyra och jag var där långt efter fyra, men vad säger hon då? Jo att hon glömt den hemma, blir man irriterad eller blir man irriterad. Lämna aldrig något på One to One lovar att hon sålt jackan. Är den inte där i morgon vet jag inte vad jag gör med henne. '

Nu kommer snart Kajsa hit vi ska hyra film och mysa, även titta på svenska hollywoodfruar det får man bara inte missa.

Fredags







The weekend

Torsdag helgen startar: jobbade på Cantina på kvällen, fick sällskap av Nille boy som nyss anlätt från Thailand så det var ett kärt återseende hihi. När vi stängt mystes det kvar på jobb med lite vin och trevligt sällskap, sen blev det självklart även Zoo en sväng, var inte sugen på utgång men in på Cardan skulle jag ändå hann dock bara in och ta ett ärovarv på dansgolvet sen ville jag him och så blev det med.

Fredag, trots det lilla alkoholtintaget dagen innan var jag grymt sleden och trött, väntade in kvällen och då blev det galaj. 20 års fest för Jeanette och Michelle riktigt bra och kul men ut skulle vi ändå fast det var fredag.. Så jag och Kajjan entrade Zoo där det var bra drag, vidare till Cantina där det inte var lika bra drag. Med facit hand skulle vi stannat på festen!

Lördag igår och jag gjorde inte allt för mycket sov, lagade mat och åt. Sen var det dags för jobb på Canne och ja det var som vanligt.

Idag har jag sovit halva dagen igen vaknade kl tre, öronproppar är en jävla bra uppfinning. Nu blir det gossip girl sen förmodligen någon film. Söndagar är sköna men för jädra tradiga!

Remember me



Verkar vara sjukt bra, måste ses snarast!

17 mars

Gårdags kvällen om man ens kan säga så.. Var iallafall hur bra som helst, jag och Lojsan lagade mad och mös en massa framför tvn med poppe och lite choklad men mycket lite!

Låg och snackade om allt mellan himmel och jord, så skönt att snacka med någon som förstår precis vad man menar innan man ens avslutat meningen. Sen somnade vi och gick enligt mig upp på tok för tidigt, men det fick gå.. Ner på staden och simma 40 längder, var rusnings trafik i bassängen och söndagssimmarna var överallt och ingenstans, så fick lite smått panik. Men efter vi bastat och duschat för länge var humöret på topp igen och vi gick bort till vårt älskade Viva för en cesarsallad och en Kaffe latte.

Innan när jag öppnade min  inkorg möttes jag dock av en tråkig nyhet inget jobb på Kos och inget jobb på Cypern.. Där gick mina planer för sommaren åt helvete, från att ha haft flera jobb på g har jag nu inget. Hoppas hoppas på jobbet här hemma annars blir det att ta sitt pick och pack och dra så fort Johanna kommer hem.


Who wants to be alone

Har suttit i timmar känns det som och försökt ändra designen här på bloggen och ändå blev det knappt någon skillnad, tur man kan det här med design..

Idag var det fint väder, men nu börjar det bli molnigt bara så ni vet om ni inte märkt det själva haha. Var iallafall ute på en promenad innan skippade mössa för det var ju sol, men fy satan vad kallt det var. Bara för det är sol tror man helt plötsligt att det är 10 + men så är det ju tyvärr inte.

Snart ska jag bege mig hem till Lojs i Ödåkra har inte riktigt vant mig än vid att hon bor där. Kanske inte så konstigt eftersom innan hade vi 2 min till varann sen 10 min och nu tar det nästan en timme. Så ikväll ska vi ha en riktig hemma kväll med matlagning, sleepover och tv Dejtning in the dark, Desperete houswifes och Cougar town älska kanal 5!


Inte igår men gillar denna bilden ♥

Love it

Dö bra!

Måndag

Helgen som vi lämnat har mest bestått av jobb. I fredags kväll när jag försökt återhämta efter gårdagens bravader var det dags för en helt fredag på Cantina.

Sov halva lördagen sen inhandlades det diverse varor på Maxi tillsammans med Kajsa inför kvällens tre rätters. På menyn stod räckmacka a la Emilia, köttabit med klyftisar och beasås, och sist men inte minst kladdekaka med massvis av grädde underbart gott må jag säga. Efter melodifestivalen och besvikelsen att Erik inte vann åkte vi till Jobb och till slut blev det en ganska så bra lördags natt på Cantina.

Söndag måste vara veckans tråkigaste dag, sov halva dagen och låg halva i soffan. Hann äta en massa onyttigheter och glo på en massa skit på tv!

Måndag i all ära, jag gillar inte måndagar heller. Hade helst skippat denna dagen men gjorde det bästa av situationen och åkte in till stan med min bror, mötte upp mojjan också blev det lunch sushi som vanligt men det är ju så gott. Blev även en runda på staden där jag inhandlade min tredje kavaj, underbart!


Torsdag

I går var en riktig bra dag men stressig, men inte till en början.. Åkte hem till Louise vid ett tiden lagade god lunch pasta med kyckling, bacon, pesto och diverse saker. När vi käkat klart och fixat klart oss var det dags att åka till Ängelholm och Lindab arena för att jobba. Inga nya skandaler där bland gästerna utan det blev en ganska så lugn och skön afton.

Efter jobb blev det inte lika lugnt hem och stressa in i duschen och göra vid sig på mindre än en timme är ingen hit. Hade hjärtat i halsgropen när jag kom fram till bussen men jag hann i alla fall. Blev zoo med mina damer Kajsa och Louise där det alltid är lika kul och efter ett tag trillade det in mer och mer folk. När klockan var två traskade vi goa och glada bort till le cardinöl där det dansades loss en liden sväng men mest östes det nog loss. Efter massa trad och klockan hade hunnit bli halv fem smet jag i väg och lämnade mina kompanjoner och tog en taxi hem ensam. Trodde jag var smart men nu i efterhand var det ganska osmart eftersom dem fick skjuts hem haha.

En lovely torsdagsutgång att lägga på minnet, tack brudar!


Min bror och jag igår för jädra bra kvalle på bilden måste jag säga

Åh Cecilia, åh Emilia



Kajsa har hittat låten jag letat efter så länge, låten jag sneade in på
en helt vanlig torsdags utgång. Underbar låt må jag säga!

Beställt





Blir fin fint i sommar!




Lill lördag

Vad veckan springer i väg och det är redan onsdag idag och jag har hunnit med en del del. Måndag blev en riktig slappe dag, framåt kvällen fick jag sällskap av Kajsa blev film och massa mys.

Igår åkte vi ner till staden i jakt på kläder till morgondagens utgång, fick med mig ett linne hem men kanske inte det festligaste. Blev även en lunch med sushi och asiatisk, Kajsa gillade inte sushi så kan tyvärr inte dela min kärlek till sushi med henne, nästa försökskanin blir Louise hoppas hon gillar det.

Idag blev det en riktig roadtrip till Malmö med Kajsa, jag skulle på intervju och Kajsa följde med som moraliskt stöd okej kanske inte riktigt. Började iallafall dagen med interjvun som gick kanon, kändes i allafall som det, så nu får man bara hålla tummarna och hoppas på det bästa. Sen gick vi in på älskade Zara där jag fann det perfekta lila linnet för i morgon, jag & Kajsa kommer vara döläckra i morgon. Efter att ha jagat billig parking blev det mat på Jensens böfhus sjukt gott jag åt kyckling och Kajsa kött men vi delade så fick lite av varje hihi.

Ikväll har det jobbats dö trist men vad ska man göra?

Nu vill jag ha i morgon we love thursdays ♥



sommar sommar och sol på le cardinöl!


Inga konstigheter

Helgen är över och det är måndag igen, en ny vecka med nya möjligheter. Veckan som vi nyss lämnat gick inte i slanka linjens tecken så denna veckan får det bli det.

Får väl berätta vad jag har haft för mig i helgen också, i fredags var det ju som sagt jobb på Pascha tillsammans med Kajsa. Var räknat att det skulle bli ca 400 pers men de blev betydligt mindre folk och Guru Josh var väl ingen hit direkt, grymt ful var han också men infinity är alltid bra.

I lördags var det jobb på Rögle och det visade sig att denna dagen inte skulle bli lik dem andra.. Hade ett väldigt glatt gäng i min loge, men tyvärr kunde de inte bete sig som vuxna människor, kissa i korridoren på matvagnen och köpa dricka trots alkoholförbud dessutom dricka det på läktaren där det är förbjudet var några av de saker de lyckades med. Man slutar aldrig förvånas över hur folk beter sig med alkohol i kroppen.

På kvällen var det dags för jubbe på Cantina, en helt vanlig lördag med allt vad det hör till.

Igår blev det massa mys med familjen, sushi, film och massa onyttigheter, bra avslut på helgen!

Love it


Dö bra!

I just wanna know

Börjar känna mig bättre, men har ändå spenderat halva dagen i soffan lika bra det. Ikväll blir det iallfall jobb på Pascha tillsammans med Kajsa kan bli kul med lite yngre människor kanske. Innan jobb blir det som vanligt en fika på Viva innan vi traskar bort mot Pascha där Guru Josh spelar live, så lär bli en hel del folk ikväll.

I dagarna har jag även fått svar på två jobb till, också har jag sökt ett tredje men det är här hemma i Sverige, så vi får helt enkelt se hur det blir sommar... Intervju på onsdag igen och en telefon intervju i veckan med förmodligen.

Nu ska jag snart äta chippe mat med mamma och pappa och sen hoppa in i duschen för att bege mig till staden som sagt!


Jag och Johanna för många år sedan, har en sakna Johanna dag idag igen ♥

Sex and the city



Nu är det snart dags för dagens höjdpunkt sex and the city på tv3 kl 15 - 16
Det är iallfall det nu när man ligger hemma och inte gör något vettigt, har sett fyra filmer på två dagar inte lungt!


December





Hittade dessa två granna bildern från julturan, vilken kväll!

In this life

Mös med Niklas och Louise i tisdags, Niklas är ju i Thailand nu och jag är grymt avundsjuk men som plåster på såren ska han köpa något fint i alla fall. Hade även sleepover med Louise och under nattens gång drog jag på mig något skit så nu är man sjuk med feber, ont i halsen och sånt tråkigt.

Igår tog jag mig ner en runda i stan med min bror och mamma ändå, blev en burgare på Olearys och en runda på stan. Fick med mig hem två fin fina tröjor, sedan gjorde jag inte allt för mycket.

Ikväll skulle jag jobbat men eftersom jag legat i soffan hela dagen idag så får det va så, hoppas och ber att jag är frisk i morgon. Ska jobba hela helgen och i need the money så kan inte vara sjuk, får jobba i vilket fall som helst känner jag!



Bröllopsfotografen


Har tittat på denna ikväll och det var verkligen en toppen film!
Skildrar bra hur olika det kan vara här i Sverige, sorlig men samtidigt rolig.

In my head

Känns som måndag idag eller söndag är helt vilse i dagarna efter denna helgen.. Det är iallafall underbart väder ute idag denna tisdag som det ju faktiskt är.

Igår blev det mys med familjen och jag syndade ännu en dag fy på mig. Men idag kör vi igen har varit ute på en pw med min bror, också har jag ätit en god kycklingsallad från grafitti bra start på denna dagen. Tittade även på film innan wrong turn 2 äckligaste filmen jag sett på väldigt länge, men lätt värd att se!



Jag i Kajsas snygga brillor i söndags, lyckas alltid bli så söt på bilder haha not

Sköna söndag

Började denna sköna kväll hemma hos Louise tillsammans med henne, Kajsa och Niklas. Åt cheeze ballz, snackade skit och drack lite granna, vid elva åkte vi ner till stan och PL13- Det var inte jätte mycket folk igår men bra musik och sällskapet gjorde det till ännu en toppen skön söndag.



Kajsa och the evil dog haha



One big happy familly haha!





RSS 2.0