Söndag.

Pallar inte att jag hade skrivit värsta inlägget och att det bara försvann och inte fan sparades det i utkast i heller för jävla dåligt stil haha. Så nu får jag väl sammanfatta de gångna dagarna lite kortfattat.

I fredes: var det party för hela slanten i en lokal på kemira. Julia fyllde år och det skulle firas, tack så mycket Julia och alla andra,jag hade skit kul.

I lördes: blev det bio för min och Johannas del såg Good Luck Chuck, riktigt rolig film.


Idag: har jag och louise handlat mat till nyår och sen har jag spenderat resten av dagen tillsammans med Johanna ♥

I morgon är det NYÅR ;D hoppas på en kanon kväll och önskar alla ett gott nytt år!

image91


Torsdag den 27 december.

Gick upp till klockan idag ockå,fast lite senare klockan 11:00. Skulle nämligen åka till stan med min käraste. (Louise då för er som inte förstod det.) Gick på stan och hittade mig en tröja eller ja typ klänning på kära gina. Louise hittade också sig några fina grejor på mellandagsrean. Sen åt vi romantiskt middag på Österns pärla, oh gud vad gott det var ;D Älskar chippemat!

Efter att vi var mätta och belåtna åkte vi hem till Louise. Spelade barngeni som är för barn mellan 8 - 12 år, men trots det var vissa frågor väldigt kluriga ändå. Till exempel " Vilka var det som blev inlåsta i ett pepparkakshus? " Och jag svarar de tre pepparkaksgubbar och trodde självklart att det var rätt. Hade noll koll på att det var Hans och Greta jag menar vem fan är dem lixsom? Haha, men nu vet jag iallafall.

Nu ikväll har jag varit i stan och fikat med dem jag ska fira nyår med ;D Kom efter mycket om och men fram till vad vi skulle äta och sånt. Inte lätt med 6 tjejer med 6 olika viljor. Men det blev bra till slut ändå och förhoppningsvis så kommer nyår att bli lika bra och rolig som vi har bestämt. Nu kallar sängen, Bye!

Annandagen.

Igår blev det fest för min och Louises del. Var först här hemma hos mig och käkade julbord med klyftpotatis mycket passande. Sen kom Madde och Henke och hämtade oss också förfestade vi hemma hos Madde.
Efter det begav vi oss till en fest på Högaborg, det var väl ganska kul men vi stannade inte där så länge för alla dem andra skulle ut!

Så jag och Louise fick ju hitta på något och då kom hon på den brilianta idén att vi skulle tura. Men att baren var stängd hör väl inte riktigt till historien. Men iallafall när vi skulle gå på båten träffade jag Ronja och några till dem skulle också tura så var vi plötsligt några fler. Efter vår mycket händelserika tura åkte jag hem och sov.

I morse hade jag ställt klockan på 08:30 skulle ju stå utanför klockan tio som vi hade bestämt. Men Lousie ville inte svara på sin mobil så det var bara till att somna om lite igen. Men sen snackade jag med Johanna på msn och hon hade också blivit dissad så hon och jag fick gå tillsammans på väla. Men det var mycket trevligt och jag hittade mig en nyårsklänning + en tröja och öronhängen. Så nu behöver jag bara ett par svarta byxor eftersom dem sprack på insidan av låret igår när jag skulle på fest hahha! Behöver kanske en liten söt väska också till nyår men det fixar vi, nu ska jag gå och plocka upp på mitt rum ser typ ut som någon har släppt en bomb,undrar varför?

Juldagen.

Nu är julen över känns det som. Men det är den ju inprincip, det var mysigt igår iallafall. Fast jag kan inte påstå att jag är så speciellet glad för julmaten,men den fick ju gå ner ändå. Enligt dem andra åt jag bara mackor med ost på haha. Jag blev nöjd med alla mina julklappar och fick nog allt jag önskat mig, tack så mycket!

Idag är det värsta segedagen, så när det var en sån här dag passade jag på att städa mitt rum sällan haha. Det blir stökigt och smutsigt lätt. Ikväll blir det julbord med resterande rester från gårdagen, låter smarrigt, men någon får ju käka upp det så det får bli jag och Louise. Sen får vi se vart kvällen leder oss.

I morgon är det den årliga mellandagsrean som jag älskar och jag och Louise ska stå utanför väla klockan 10:00 när dem öppnar. Ja Louise även om vi så kommer hem fem i morgon bitti. Okej,då kanske vi kan sova lite längre så vi är där 11:00 iallafall haha. Ja vi får väl se är ialalfall på jakt efter en nyårsklänning och lite sånt smått och gott!




Julafton ;D

Ska fira jul här hemma med mammas sida av släkten.
Vi blir ju inte jätte många men mysigt kommer det bli.
Julmat,julgran,gröt,julmusik,julgodis,nötter,kalle anka och hans vänner,
julklappar och allt som hör julen till ♥

GOD JUL ALLIHOPA!


En löjlig lista om år 2007.

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? alldelles säkert.
Höll du några av dina nyårslöften? bröt väl dem en vecka efter nyår
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej.
Dog någon som stod dig nära? ja, min älskade morfar.
Vilka länder besökte du? vårt kära grannland Danmark.
Är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008? Roligare fester och vänner kanske.
Vilket datum från 2007 kommer du alltid att minnas? 10 maj.
Vad var din största framgång 2007? vart ska man börja haha.
Största misstaget? misstag och misstag jag vet inte.
Har du varit sjuk eller skadat dig? har varit sjuk hela hösten känns det som.
Bästa köpet? absolut min skinnjacka.
Vad spenderade du mest pengar på? nöjen och kläder kan jag tänka mig.
Gjorde nånting dig riktigt glad? Louise gör mig ofta glad.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? någon låt från sommaren.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? varken eller det var väl som vanligt.
Vad önskar du att du har gjort mer? kanske varit lite mer positiv och glad.
Vad önskar du att du har gjort mindre? jag vet faktiskt inte.
Hur tillbringade du julen? hemma
Blev du kär? ja
Favoritpogram på TV? Desperate Houseviwes
Bästa boken du har läst i år? offrad för heder.
Största musikaliska upptäckten? Amanda Jensen utan tvekan.
Något du önskade dig och fick? antagligen.
Något du önskade dig och inte fick? sannerligen.
Vad gjorde du på din födelsedag 2007? hade fest tillsammans med Louise.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det finns det säkert.
Hur skulle du beskriva din stil år 2007? en tuff brud i lyxförpackning kanske haha.
Vad fick dig att må bra? min familj och mina vänner
Vilken kändis är du mest sugen på? Wentworth Miller lätt.
Vem saknade du? HEMLIIS.
De bästa nya människorna du träffade? SMTU2 är bra.

Lilljulafton.

Idag har jag varit på väla med Johanna, jag var snäll och följde med henne när hon skulle köpa julklapp till sin far. Efter trippen på väla idag åt vi den obligatoriska torsken med vitsås och senap som vi äter varje jul.
Sen skulle jag och mamma göra julgodis för ovanlighetensskull,det brukar vi aldrig göra. Så i år fick bli den första (okej vi kanske har gjort julgodis någon gång innan men det är inget jag kan komma ihåg.) Det gick förväntansvärt bra men resultatet blev lite väl kladdigt haha.

Nu ikväll har jag och mamma tittat på något löjlig julfilm på tv men antar att det hör till julen.
I morgon är det Julafton har faktiskt fått lite julkänsla men undrar bara vart snön har tagit vägen? Det blir inte en vit jul i år heller, om det inte sker ett mirakel inatt förstås. Men egentligen så borde det börja snöa snart det är ju minusgrader och det är minusgrader. 

Ha en riktigt God Jul allihopa för det ska jag ha :)



Julklappar.

Ska först börja berätta om gårdagens små bravader. Gick hem till Louise vid halv åtta på kvällen där redan Linda  befann sig. Jag och Linda satt och checka in Lullu när hon fixade sig också hann vi första lite,vars ett glas iallafall. Vi åkte till högaborg,vi skulle till en fest där vi inte kände någon.
 Louise hade bara snackat lite med killen som hade festen, och det var precis att vi vågade oss in. Men det var himla bra att vi tog oss modet för det var verkligen hur trevligt som helst. En massa nya människor och alla var glada. Tråkigt bara att vi inte kunde dra med dem ut sen efteråt.

Idag har jag varit i stan med min kära Louise och handlat julklappar. Gick även senare med min kära bror. 
Och vi har träffat Farmor idag,jag och min bror bytat julklappar med varandra och fikat lite :)
Sen gick Billy och jobbade och jag åkte hem. När jag kom hem hann jag bara hem och vända i princip hade köpt fel julklapp till min bror så fick åka iväg med mamma och pappa och fixa det sen fick jag ju vara med dem när dem skulle fixa alla sina julklappar till mig och Billy.

Har fixat alla julklapparna nu och det känns bra. Jag vill bara att det ska bli julafton nu också vill jag självklart bli frisk. Just nu lider jag av en rejäl förskylning, irriation i halsen och antagligen feber. Usch usch säger jag bara låt mig bli frisk nu tack!

image89

SMTU2 i lite halvkass kvalle ♥

Jullov.

Idag är det 4 dagar kvar till julafton och vi har jullov kan det bli bättre? Nej inte för tillfället, jag trivs.
Idag i skolan så hade vi värsta kakbuffén men var inte så jätte sugen på kakor klockan nio på morgonen men någon åkte det allt ner trots allt. Sen lekte vi sharader och sånt skit, tillbaka till mellanstadiet men vadådå?
Man ska vara barn så länge man kan ;)
När vi hade slutat begav vi oss till vårt kära grannland Danmark blev sammanlagt 10 personer och det var najs, trivs som bara den i vår klass. Riktigt kul att vi får en gångsskull gjorde något tillsammans. Önskar att vi kunde umgås lite mer bara,blev en hel del diskutioner om det.. Så förhoppningsvis blir det ändring på det?

Ikväll är det kanske fest som gäller med Louise och Linda annars ska vi bara mysa hemma hos Lullu. Hihi skriver mer i morgon pusss.

image88

En andra chans.

Skolan idag var allt annat än lönt,men det visste jag ju om,men som sagt ville inte ha frånvaro.. Såg äntligen klart Odysseus på svenskan, jag tyckte det var en bra fim älskar när filmer slutar lyckligt.
Efter skolan var det lite segt men sen åkte jag och min bror och träffa pappa och sen mamma också var vi hela familjen. Var på väla norra nej så heter det inte men jag vet inte vad det heter det var på andra sidan iallfall haha sen var vi lite överallt handlade och så också köpte vi gran. Så nu är det lite mer juligt här hemma.

I morgon är det sista dagen i skolan på detta året och det ska bli så förbaskat skönt. Men lite tråkigt att vi inte ska göra något speciellet med klassen utan bara sitta i vårt klassrum och äta kakor haha.

Imorgon: Avslutning sen Grannlandet.
Fredag: Köpa julklappar med min kära bror och Louise, sen fika med Farmor och sen fest kanske?
Lördag: Baka julgodis och lussebullar jag vet vi är sent ute haha,byta julklappar.
Söndag: Lillejul blir väl mys med familjen bara.
Måndag: Julafton som ska firas här hemma :)

Ugly Emilia.

Haha det kallade min pappa mig för när jag kom innanför dörren. Bara för att jag hade varit hos Johanna och tittat på Ugly Betty och det värsta av allt var att han tyckte det var sååå roligt. Iallafall tyckte det var lite löjligt idag alltså Ugly Betty haha fast det var ju bra ändå eller något.
 
I morgon kommer bli en onödig dag i skolan och idag var det lika så. Hade två lektioner idag,på spanskan tittade vi film och spelade spel och på samhällen såg vi på en konsert som vår lärare hade varit med i,företagsrock 05 nog sött haha. I morgon ska vi ha två lektioner som kommer innehålla film och prat? Ganska lönt? Eller inte..  Men jag menar palla få frånvaro? Nej faktiskt inte. Så jag och Linda ska dit och göra det bästa av situtationen typ spela fia med knuff om hon hittar det och sen ska vi ta en massa foton på oss när vi har typ roligt i skolan ;D

Nu ropar sängen på mig så jag får väl bege mig dit och skippa att duscha nu, asså jag och Linda har snackat om det typ ett tag jag menar vem fan pallar duscha nu? Inte jag iallafall.. Det gör inte hon heller så jag är inte ensam iallafall skönt. Hahah ska sluta snacka en massa gojja eller goja nu, pussshej natti natti :)

Who knew.

Fy fan vad jag hatar måndagar, kan inte hjälpa det men på något sätt är dem ju så himla hemska. Söndagar är till och med bättre än måndagar. Men skolan idag var faktiskt helt okej, man ska ju faktiskt inte klaga nu när det knappt är något kvar av denna terminen. Är ju fri från läxor resten av detta året nu också. Och det är ju hur skönt som helst.

Efter skolan trodde jag det skulle bli en tråkig dag eftersom jag då är så negativit inställd till måndagar. Men Johanna lyckades rädda min måndag. Det blev en bra eftermiddag och kväll med mycket skratt och prat tack för det  ♥

Idag är det bara en vecka kvar till Julafton och det har jag väl blandade känslor för. Har inte riktigt fått den direkta julkänslan men det kommer.. Kan kanske bero på vädret? Haha, för här hemma är det ju relativt juligt.
Nu är de endast 3 dagar kvar i skolan sen är man ledig i 18 dagar det ska bli så skönt ;D


Savior.

Söndag idag sov nästa lika länge idag igen men vaknade med ett ryck och gick upp och städade hela nedanvåningen tradigt värre, men hade lovat mamma!
Sen var jag ute och gick en runda med Louise och hennes två vovvisar. Sally blev trött efter ja kanske 60 meter så jag fick ta Tessie och Louise fick bära lilla Sally hela vägen haha awe. Sen har jag inte gjort något mer vettigt idag väldigt händelserik dag må jag säga. Men har faktiskt tittat på en bra film Savior väldigt sorlig. Den handlade om... Om ni ville veta fast jag tänker berätta ändå. Den handlade iallafall om kriget i Bosnien på 90-talet. Och krig är ju väldigt sorligt som alla vet så han tjejen han träffade dog i sånt mass mord typ. Ja så vet ni det hahha!

Nu är det bara fyra dagar kvar i skolan sen är det lov. Skönt som bara den. Och förresten den 18 januari ska jag operera mitt lilla öga, gud vad hemskt. Kommer nog inte se på resten av dagen, men nu kommer jag äntligen att bli av med skitet. Jaja ska inte berätta mer ointerresant nu ska väl gå och sova antar jag, Natti!

This moment.

I går kväll blev det fest för min del. Jag gick hem till Louise vid halv åtta och började partaja lite. Lyssnade även på gamla godingar och hade det hur trevligt som helst. Sen tog vi bussen till stan och mötte Linda ;D
För att senare åka vidare till festen på Husensjö. Var ju inte världens roligaste fest må jag säga men det fick ju gå, till ju ganska osocial motklockan ett ialalfall. Jag var ju ganska osocial mot mina festvännner och det ber jag om ursäkt för. Råkade ju hamna i en lång diskussion med födelsedagsbarnet. Nog om det, var hemma vid två tiden och hade sjukligt ont i min mage fy fan säger jag bara trodde jag skulle dö. Men vaknade upp levande idag och tur var väl det.

Idag har jag varit duktig tycker jag, sov förvisso till ett men det behövdes. Sen har jag solat kanske inte så duktigt? Men det behövdes det med. Och Johanna var här idag och lånade datorn så då kunde jag inte sitta här vilket var bra så jag städade mitt rum och byttade rent i min säng. Sen har jag gjort båda min engelska läxor och det känns skönt. Snart kommer mamma hem och då ska vi äta tacos, gud vad det ska bli gott! Är rikgit hungrig. Sen ska jag bara mysa med mamma idag,titta på shrek och så :)


Carolina Gynning.

Carolina Gynning - I Will Never Give It Up
Är det ett skämt eller haha en blandning mellan Brittan och jag vet inte vad.
Är denna låten ny eller gammal?

http://www.youtube.com/watch?v=C_ho-9O4dsY&feature=related

image86

Mölle.

Måste börja berätta att igår så klippte jag ju mig och det blev kanon. Lite kortare där bak, likadant där framme och betydligt kortare lugg,men jag är helnöjd som Henke hade sagt. Och det har jag bara Jenni att tacka för :) 
Har färgat håret också men det blev inte speciellet mycket åt det röda hållet utan mer åt det lila. Aja det får funka ändå.

Idag har vi varit i Mölle med klassen och hotellklassen. Dagen började med att vi lyssnade på Gunillas dotter som har varit reseledare. Sedan tittade vi på två hotell med olika inredda rum. Sen tittade vi på ett hotell till också var vi på vår lärares restaurang systrarna på piren. Kan tänka mig att där är riktigt mysigt att sitta på sommaren. Det är nog mysigt överhuvudtaget i Mölle på sommaren. Men nu såhär i vinter tid är det ganska dött. Åt också jätte god mat på ett av hotellen som Gunillas man jobbade på. Kycklingefilé med pesto och saffrans ris och någon sås,mums!  

Nu är jag hemma och sitter här och lyssnar på Amanda på Youtube för ovanligetens skull. Längtar tills den tjejen gör en skiva är säker på att det kommer bli min absoluta favorit. Ikväll har jag ingen aning vad som händer. Har lite delade känslor inför kvällen haha. Med det jag menar är att jag lika gärna hade kunnat sitta hemma med mamma och pappa och mysa som att gå ut och festa. Aja vi får se vart kvällen leder mig.

image87
Lite suddig men det är Mölle.

Lussevaka.

Igår var det den omtalande lussevakan. Jag, Louise, Kajsa och Metsi var hemma hos Metsi på Ättekulla. Hade det jätte mysigt och trevligt. Tills jag och Louise får en crazy idé: vi skulle åka till Åstorp med sista tåget 00:19 och hade ingen aning om hur vi skulle ta oss ner till Ramlösa bara. Först tänkte vi låna en cykel, sen gå, sen springa eller hitta någon snäll människa som ville köra oss. Men det slutade med att vi hamnade på statiol på Ättekulla. Sen gick vi hem till Metsi igen mös ett litet tag till sen gick jag och Kajsa hem. Det blev en nykter kväll men bäst var väl kanske det.

Idag kommer Jenni hit och klipper mig ska även färga mitt eget hår och mammas ;D Men vet bara inte hur jag ska klippa mig, äh kommer väl på något ;)

Fest en tisdag.

Efter skolan i går gick jag till badhuset och skulle simma. Men då visar det sig att är man under 18 så fick man inte simma förrens klockan två, töntigt men så var det. Så jag fick roa mig själv i en halvtimme men det gick väl bra. Gick och tittade i alla Söderpunktens affärer haha.

På kvällen skulle jag vara hemma och titta på tv och ha det allmänt mysigt var det tänkt. Men så blev det dock inte...
Följde istället med min bror och hans kompisar ut, turade och sen gick vi till Tivoli där petter skulle uppträda men det slutade med att det bara blev jag, linda och jenni. Men mest blev det jag och jennie. Och det var faktiskt kul kanske inte värt 130 kr men ja fest en tisdag var inte så fel ändå. Men det var nådigt jobbigt att gå upp till klockan halv sju när man hade somnat vid halv två två tiden. Men det fixade jag var i skolan halva dagen i allafall. Sen gick jag hem och sov, missade inget viktigt ändå bara en film på geografin men vi tittar ju ALLTID på film där så det var ju inget speciellet precis.

Fan varför ska jag alltid vara så skämmig, men egentligen så sa jag ju faktiskt inget. Men det märktes ju tydligen. Blir så less på dåliga förklaringar och ursäkter, en kväll inte för evigt. Orka att man missuppfattar något så mycket.

Ikväll är det ju tradionell lussevaka som menas att man ska festa en massa tydligen? Vem var så dum så dem kom på det haha. Klart en bra ursäkt för att få festa en vardag men ändå ganska töntigt. Aja ikväll blir det kanske fest eller något i den stilen.

Ett positivt inlägg.

  • Det är 14 dagar kvar till Julafton
  • 8 dagar till måste vi kämpa i skolan sen är det Lov
  • I morgon slutar jag redan klockan 13:15
  • Om ca 1 timme och 30 minuter är det prisonbreak
  • I dag har jag varit ute och gått och ätit nyttigt,alltid en bra början till ett bättre liv
  • I morgon ska jag simma och fortsätta med ett bättre liv
  • Jag har sovmorgon i morgon faktiskt ända till 09:30
  • Jag har börjat dricka kaffe utan socker,äntligen!
  • Och till slut jag har en vän som heter Louise Möller som är den bästa vän man kan ha ♥

Det får räcka nu tyckte jag kom på en massa positiva saker iallafall,
nu ska jag gå ner och mysa med mamma lite :)


Tankar och funderingar.

Vad har egentligen hänt med mig? Det tråkiga är att det jag sa till dig mamma är sant eller så är det bara så att jag tror att jag är sån, jag kanske inbillar mig?  Men varför blev jag ledsen, när jag egentligen inte har något alls att vara ledsen över. Jag har världens bästa familj som älskar mig för just den jag är. Det är snart Jul och trots det är jag inte glad? Men jag lyssnade faktiskt på dig mamma,tog till mig vad du sa och jag lovar att jag ska försöka att vara lite mer positiv, livet borde ju bli lättare då. Antar att man har sånna här dagar ibland men det går väl över som allt annat. Men det är ju inte precis upplyftande med detta vädret. Hade varit lite bättre om det hade varit vitt istället för grått och sol istället för moln. En vecka i något sånt här paradis tror jag hade varit rena medicinen:

image85

Pictures of you.

aTrodde att gårdagen skulle bli en hemmasittar kväll men så blev inte fallet. Åkte ner och fikade med några töser och det var mysigt.Men tog bussen hem redan klockan 22:45 för louise hade nappat upp en fest. Så jag gick dit och det var väl trevligt, tråkigt bara att vi inte var där tidigare på kvällen för dem skulle ut och tog bussen lite efter tolv. Men inte hängde vi läpp för det utan vi gick hem till Louise och gjorde toast och drack mjölk och snackade och skrattade hur länge som helst. Vid två halv tre gick jag hem och somnade dirket.

Nu ska jag snart till Louise vi ska göra samhälle, jätte roligt! Ska jämföra två olika artiklar och lite sånt smått och gott mycket givanade må jag säga. Idag är det för övrigt söndag och vi ska äta söndags middag med stek sås och potatis,det ska bli gott. I veckan som kommer ska jag klippa mig hos jennie men vet bara inte hur. Om jag bara ska klippa topparna för att kunna låta det växa och bli långt eller om jag ska klippa det lika kort som sist?
Aja lär väl ha funderat ut det till nästa vecka. Och just det idag är det andre advent och det innebär att det bara är 15 dagar kvar till julafton och 9 dagar kvar i skolan sen är det Jullov.


image84

söta tjejer.


All i want for christmas is you.

I alla tidningar står om Marie och överallt på internet, fan det skulle varit Amanda. Aja nog om det hon kommer bli stor ändå.

Idag har jag sovit länge,skönt som bara den! Sen har jag varit och solat med Johanna. Tredje gången denna veckan nu lite färg har jag nog fått trots allt och det är ju bra. Har också varit duktig idag och städat mitt rum så nu är det kliniskt rent hade kunnat äta från golvet om det så skulle behövts.

Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik och tänker på julen i största allmänhet. Jag hoppas att det ska börja snöa snart så att det blir en vit jul. Hade ju varit botten om det hade ösregnat eller något i den stilen. Snön gör ju ändån julen på något sätt. Och sen måste jag handla julklappar också någon dag haha lär ju springa på väla någon dag innan julafton med alla andra idioter. Nu ska jag gå och titta på film tonårsliv med Lindsay Lohan.

image82

Förstår inte varför hon inte har kvar sitt röda hår.
Envisas med blont hela tiden det är fan fult på henne.

Vilken besvikelse.

Måste först berätta att jag äntligen har hittat ett par stövlar,lite stora kanske men annars perfekta. Jag är helnöjd! Min kväll har spenderats med Johanna och det har varit trevligt som alltid.Vi har krängt fruktsallad med grädde och smält choklad,mums säger jag bara ;D

Vi har även tittat på idol som 2 andra miljoner i vårt avlånga land också har gjort. Amanda har varit min favorit ända sedan start. Jag var 100 % säker på att hon skulle vinna. Ringde till och med och röstade 4 gånger,har aldrig röstat innan men nu tänkte jag att jag fan skulle stödja Amanda jag menar min röst kan ju vara avgörande.
Men så blev det inte, Marie vann till min stora besvikelse. Marie är en jätte duktig sångerska hennes röst är gudomlig men hon har inte allt som en artist ska ha. Hon kan sina ballader och det är allt.
Amanda däremot hon har allt: scenspråket,dansen and you name it. Visst hennes röst är ju kanske inte lika fin jo det är den fan i mig men ja dem två är helt olika.

Men som vi alla vet att alla som har vunnit Idol har inte blivit så stora dem har släppt sin skiva en vecka efter finalen sen händer det inte så mycket mer med dem. Dessutom blir skivan halvkass på grund av att det får ta max en vecka typ att spela in den.
Däremot tvåorna dem har alla blivit större än ettorna. Så på ett sätt kanske det var bra att Amanda inte vann för jag vill och tror att hon kommer bli stor. Torts att hon inte vann är hon en vinnare i mina ögon.

image80

image81

You make me smile.

Blev inget lussebaknade med min mamma efter som hon skulle jobba kvällen. Men men vi får ta det någon annan dag. Idag har min bror och jag varit hemma själva är det fortfarande,så han fick laga mat mums. Blev räkmacka till förrätt och sen blev det hasselbakspotatis med kycklingfilé så sjukt gott. Han är bäst på att laga mat och några skratt hann vi också med.

På geografin idag blev det ännu mera Indien fast denna gången på film för ovanlighetens skull haha pallar inte vår lärares hue. Men det var faktiskt en bra film, men lite störigt så sitter vi och kollar på en film i över två timmar också får vi inte se slutet haha det fanns tydligen inte mer haha pallar inte men hon berättade så det var ju tur.
Just nu är jag fett uttråkad jag vill åka och hyra film men det vill inte min bror han tycker jag ska åka ner och hyra den och sen ska han ändå titta på den? Haha ofta.

Kom och tänka på en viss person innan när jag cyklade till affären och handlade coola. Hade mina rosa tofflor på mig också var det den vägen. Men jag tror jag gjorde rätt ändå i det hela men jag kan ändå tänka på hur det hade varit nu om jag inte hade gjort så.  Det är också sjukt tråkigt att vi inte ens har snackat med varandra på typ flera veckor och inte ser man dig ute iheller. Måste erkänna en sak att jag faktiskt saknar dig ibland.
Jaja det är sånna tankar man får ibland men livet går vidare. Nu ska jag gå och trakassera min bror han blir så glad då :D

image79 sötisar.

Ett inlägg till Louise.

Hon tyckte att det var dags att uppdatera bloggen.. Håller väl med men har inte riktigt vetat vad jag skulle skriva. Nu har vi geografi och Birgitta står och snackar om Indien, orkar faktiskt inte lyssna. Hade prov i dag i svenska det gick bra men störde mig som tusan på att jag inte kunde en fråga. Men men sånt är livet.
Idag efter skolan ska vi träna på vår redovisning ska redovisa vårt projekt på fredag. Hon förväntar sig att det ska ta en halvtimme. Ganska förståligt ändå, jag menar vi har arbetat med projektet i typ 6 veckor lite mer.

I veckan har jag spenderat en massa tid med min kära mamma :) Vi har varit på Famillia letade stövlar, hittade inga. Och igår var vi istan, fikade och kollade stövlar men hittade inga. Vet att jag är sent ute men har redan ett par men dem är inte fina längre.. Så jag vill ha ett par andra. Ska till väla i morgon och titta sista hoppet eller vadå? Annars får jag köpa ett par vinter skor till.

Solade igår också fick väl lite färg men inte så mycket i huvudet ska sola nu en massa innan nyår så man är brun och fin. Också ska jag nog börja på någon diet haha så jag tappar en massa kilo. Tips på någon bra diet som gör att man går ner i vikt fort? Utan att typ träna haha, lycka till!

Idag efter skolan vill jag baka Lussebullar, ska tvinga min mamma att hjälpa mig, hehe. Nu ska jag nog lyssna lite på Birgitta hejs!

Julskyltning i Staden.

Igår blev det en lugn lördag. Lagde mat tillsammans med min bror. och sedan begav vi oss upp till Citygross och handlade godis och hyrde film på Statiol. Såg filmen Nina Frisk haha skit konstig film men det var väl bra ändå. Det var flera år sen jag gjorde något med min bror en lördagskväll och utan att vi bråkade det är kryss i taket på det.

Snart ska jag ta bussen ner till stan med Pesa,Linda, Louise vi ska till julskyltningen i stan, det ska bli mysigt tycker jag :) Finns nog en massa att titta på. Också ska jag hälsa på stackars Linda som står och säljer munkar och fryser. Aja nu ska jag snart gå och ta bussen hejs!

Amanda Jensen - Hallelujah.

image78

http://www.youtube.com/watch?v=VLXm7Y2PIHM , lyssna och njut!

Don't stop the music.

Gårdagens äventyr blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss eller vad säger du Louise? Var hemma hos My redan klockan fem och när klockan var sju var förfesten i full gång. Var meningen att vi skulle dra vidare vid halv nio nio tiden men av någon konstig anledning blev det inte så.. Så där satt vi resten av kvällen, visst var det trevligt men vi nådde inte riktigt vårt mål för den kvällen haha. Efter halv tolv ville My gå och lägga sig och vi visste inte hur vi skulle komma hem eftersom sista bussen gick halv tolv.
Så det var bara att ringa efter skjuts men vi hamnade dock på lite fel ställe om man säger så. Och på toppen på moset så trillade jag igår där hemma hos denna personen, eftersom att hela huset ser ut som en byggarbetsplats och jag såg inte den höga kanten ner till golvet så jag lägger mig rakt lång och slår i smalbenet snacka om att jag har ont nu. Men antar att det kommer gå över som allt annat!

Idag är jag fett trött och sitter här och väntar på min sege bror som är och handlar mat och jag är fett hungrig också för den delen. Ta en macka säger han men det vill jag vill inte göra nu heller när jag vet att det väntar klyftpotatis, kyckling och bearneisesås. Aja ska gå ner och titta på lite tv nu eller något, måste ju fördriva tiden hejs!


RSS 2.0