Friday.

Nu sitter jag med färg i håret, behövde färga utväxten lite grann. Det går snabbt också poff är den vit igen fast jag inte är blond aja. Var i stan innan med Louise hon hämtade sin jacka jätte fin var den och jag köpte mig en rosa tröja jätte fin den också ;)  Fick även min älksade Latte ifrån Sandys.

Ikväll blir det retro, nu är det säkert. Ska bli fett kul, vid åtta kommer Louise,Corrin och Emmelie hit här också förefestar vi lite sen åker vi till retro och dansar hela natten lång. I morgon blir det fest igen så får väl ta det lite lungt idag haha nej det kommer inte bli lungt. Ha en bra fredag pusss ♥

image161


Nervöst.

Hej hopp!
Sitter i skolan nu och väntar på att få besked på vilken praktikplats vi kommer få vara på, men tydligen får vi bara reda på om man får vara på bussbolag hotell eller så vidare. Hoppas och ber till gud att hon inte har sattt mig på ett hotell då dör jag. I dag har vi haft företagsekonomi med snygge Peter. När vi fått reda på vilken pratikplats ska jag med till Louise i stan dricka lite kaffe och köpa henens jacka. Jag vill även hitta mig något nytt snyggt. I kvälll var det tänkt att jag och Louise ska ta det lungt men det blir kanske fest och även retro ;)

Nu har jag fått reda på vart jag ska vara ska vara fem veckor på skånetrafikens bokningssystem och sen ska jag få vara på något bussbolag och åka på någon resa. Jag tycker det låter kanon bra i och med att jag varit osäker på att åka utomlands ensam. Och det på skånetrafiken kan även ge mig jobb på lov och helger och det låter sjukt bra. För jag behöver verkligen ett jobb. Nej nu har snart Louise också fått reda på sin praktik plats då har vi mycket och snacka om så ni får ha det så bra :) pusshej!  

Sail away with me.

Vilken bra dag det har varit dag! I skolan var vår mentor äntligen tillbaka, hon kom med en massa bra information och redan i morgon kommer vi att få reda på vart vi ska praktisera. Snacka om att jag är sjukligt nervös. Hoppas ju självklart att hon satt mig på ett bra bussbolag och inte något tradig hotell i typ Ängelholm. Sen mös vi på svenskan och sen gjorde vi någon nytta på turismen för en gångs skull, kändes skönt. Jag menar det är ju det ämnet vår linje handlar om. Slutade redan klockan två idag, åkte hem och drack lite kaffe med mamma. Sen färgade jag hennes hår. Blev lika bra som alltid också fick jag besök. Har myst hela dagen med promenad, tv tittande och en massa snack och skratt. Tack för idag!
Nu ska lyssna på min nya favorit låt sail away with me, sen ska jag se slutet på Criminal Minds, pusshej.


David Grey.



Min favorit för tillfället ;)

Torsdag.

Hejhopp!

Sitter i skolan nu, har rast för tillfället men snart ska vi ha svenska sen turism igen. Jag och Louise letar artiklar om Brittan hittar ganska många inte så svårt nu för tiden... Hon ska bland annat ha gift sig med Adnan i Mexico och hon har sagt i ett uttalanade att hon vill ha en bebis tillsammans med Adnan. Haha pallar ej hennes huvud. Hade redovisning i dag i turism, redovisade om barnarbete och det gick bra hade inte tränat något på den så då gick det bra eller något. Hahaha precis läste Louise på aftonbladet om en kille som hade fått en hjärtklaff från en ko hahaha snacka om att vi skratta. Men det är ju bra ändå att han kan få leva ett bra liv med en kos hjärtklaff men låter lite underligt.

Hultsfred på G jag är på som fan, Louise och Corrin också. Fy fan vad kul det hade varit massa brudar och en massa festival,wiho ;D


Veckans smash hit



Enligt Nrj. Tycker dock inte den är speciellet bra kanske på fest osv!

Jag älskar skor.



Jag tycker dem här är skit snygga men min pappa säger att dem är tantiga?



Och dem här är också sjukligt snygga.

Ge mig!

Your love.

Idag efter skolan skulle jag röra på mitt fläsk, skulle simma lite med johanna men hon var tydligen sjuk. Så det blev inget men bra var kanske det för när jag kom hem gjorde jag klar all engelskan. Har äntligen skickat in den till BM känns sjuk skönt! Sen gick jag hem till Johanna och bakade en riktigt smarrig morotskaka. Värsta bakarna vi är, ska nog bli bagare nej fy fan vad jag hade blivit tjock. Gått och ätit degar hela tiden så hade dem jäst i magen så hade man blivit ytterligare lite större. Nej men sen har vi bara myst tittat tv och snackat en massa, skönt att träffa henne igen och självklart var vi ute och gick som vanligt men höll på att blåsa i väg bara annars var det ganska skönt.

Nu är det snart helg igen och det ska bli riktigt skönt men vi får ta en dag i taget i morgon är det torsdag. Och vi ska äntligen få träffa vår mentor igen. Hoppas verkligen hon var besked om våra praktikplatser annars går jag fan hem. Vill veta nu om man ska fixa pass, spara pengar osv. Aja det löser sig det gör det alltid!

Nya idol Juryn.



Pallar inte att dem sparkar ut den vanliga idol juryn och ska ta in nya, tänk om dem
seriöst ska ha dem som idol jury kommer nog blir roligt att se.

Bashunter - Now your gone.



Hahah PALLAR INTE denna videon men låten är faktiskt bra hahahah typ som
botten anna fast i engelsk version med en annan text, smart sagt! Jag vet ;)

Varning för ny Istid.

Det är en myt att Antarktis isar håller på att smälta bort i världshavet. I alla fall enligt meteorologen Gilles Langis på Canadian Ice Service. Hon säger att den arktiska vintern varit så kall att isen inte bara har återhämtat sig, den är dessutom 10 till 20 centimeter tjockare än på många ställen jämför med året innan.

Enligt klimatforskarna Robert Toggweiler vid Princeton University och Joellen Russel vid University of Arizona visar deras datorsimuleringar att en ny istid kryper allt närmare - ungefär som i filmen The Day After Tomorrow när en gigantisk tidvattensvåg slukar New York City och hela norra halvklotet börjar frysa till kompakt is.


Istiden har drabbat folket i filmen The Day After Tomorrow.



Tog inte med hela artiklen men tyckte inte det andra var så viktigt! Skönt att höra att det är en myt att antarktis håller på att smälta. Men kanske inte hade varit så mycket bättre med en ny istid.
 
Hela artiklen: http://nyheter.se.msn.com/pengar/article.aspx?cp-documentid=7639986, för intresserade haha!

Superstar.

Också var det tisdag idag, är sjukligt trött på skolan som nog alla andra också är fast vi har haft lov. Ganska sorligt ändå, man pallar max 1 skoldag sen är det för mycket. Men det är de dära att när man kommer hem från skolan vill man släppa allt som har med skolan att göra men det kan man nästan aldrig göra för då har man en massa skit att plugga.

Idag ska jag läsa 65 sidor i min engelske bok sen skriva en sammanfattning på den plus 4 andra uppgifter. Som tur är kunde man mejla in det till vår lärare hela dagen i morgon så jag slipper bli klar med allt idag! Usch ja ta mig till nåogt varmt land nu man blir ju inte dirket på bra humör när man tittar ut genom fönstret, regn regn och åter regn! Hatar Sverige för tillfället, men det går nog över!


Försenad alla hjärtansdags ros.

Idag fick jag en alldelles för senad ros som jag skulle ha fått på alla hjärtansdag men det är ingen ordning och reda på Rönnowska. Fick den idag iallafall vissen och grann. Den var från Johanna, tack så mycket! Det var fint skrivit, du betyder mycket för mig också ♥

image160
Fockis och wallis ;)

Somrigt.

image159

Jag vill ha sommar nu nu ;D

Sleeping in my car.

Första skoldagen efter lovet var avklarad och det var inte så hemskt som jag trodde. Och dessutom var inte provet så svårt som jag trodde heller, gick väl inte alldelles utmärkt men gick inte dåligt ändå. Får jag bara mitt G så blir allt frid och fröjd. Efter skolan fikade jag lite med min mor, sen pluggade jag spanska som en jude haha nej skrev bara ner en liten uppsatts till morgondagens uppsatsdel på provet. Kommer nog kanske inte få full pott men hälften hoppas jag på iallafall. Sen åkte jag, mamma och pappa ut till Famillia i Hyllinge. Handlade massor av mat på citygorss sen blev den donkan fy på mig jag som skulle vara nyttig denna veckan. Aja bättra lycka i morgon eller nästa vecka haha visst visst! Sen gick vi ett tag och tittade i affärerna men blev något stressigt när vi upptäcktade att klockan nästan var halv åtta. Aja har spanat in några snygga skor nu som jag kanske köper senare i veckan. Jag ♥ skopunkten, billigt och bra!

Kom hem vid åtta, tittade på tv lite och nu hamnade jag ju självklart här. Borde plugga spanska nu men måste sitta här och filosofera ett tag till. Jag och Louise blev helt tokiga idag när vi läste i Metro att Linikin Park ska komma till Hultsfred. Har tyckt att dem har varit bra sen jag gick typ i femman, har för visso inte lyssnat så mycket på dem nu senaste tiden men när de släpper en singel brukar jag faktiskt lyssna på den och tycka om dem. Så vi vill ju självklart vara på plats och se dem men tror inte vi pallar trycket på festivalen om det är dåligt väder. Jag hatar att vara smutsig och måste duscha varje dag så det är egentligen ingen hit. Men vi funderar på en endags biljett typ om det finns. Aja vi får se det löser långt kvar till des..


Read my lips.

Snart var denna dagen också över, och måndagen är på intåg. Idag har jag lyckats att inte göra någoting alls,ganska skönt ändå eller nej! För alla vet ju redan vad jag borde ha gjort och det har gått dåligt på den fronten. Istället för att jag har pluggat så har jag typ deppat istället. Nej fy fan skärpning nu, vad är det för stil. Gå runder och hänga läpp en hel dag. I morgon är det måndag och det blir en ny vecka vilket innebär nya tag och ny start och inget läpphängande. Nu ska jag fortsätta att lyssna på this years love och fundera vidare i min ensamhet!

Fast först en tanke åt tatueringar, vill ju så gärna ha en på min kropp jag med. Har ju snart funderat på det hur länge som helst. Men ska nog ändå vänta tills jag blir 18 år fyllda. Men det är ju jätte lång tid tills dess. Aja det löser sig. Men en tatuering vill jag ha. 

This years love.

¨
Så himla mysig låt (:


Söndag.

Nu är helgen slut och lovet för den delen och i morgon är det skola igen och jag är deppig som aldrig förr.

Gårdagen började med att jag skulle plugga men, det finns alltid ett men. Jo men det var så här att pappas kompanjon Peter kom hit med sina två små söta barn. Cliff heter den ena och han tyckte väldigt mycket om att prata med mig och jag fick till och med spela finns i sjön nej men det var trevligt men jag behövde ju plugga.
Aja skit samma sen umgicks jag med Ted lite, han skulle agera vad heter det äh vet inte vad det heter men han skulle hjälpa mig med vad jag skulle ha på mig. Sen åkte han hem och jag började snygga till mig lite.

När jag var sådär härligt snygg bar det av till Louise och sedan till Domsten där vi skulle fira Michelle och Jeanette. Massa tjejer, tacos och musik sedan kom det även en massa grabbar haha. Nej det var väl kul men kunde varit kuligare. Men får väl trots allt tacka ändå för en trevlig kväll. Nu ska jag deppa lite till eftersom jag måste plugga, fy fan vad jag tjatar om det men jag är ledsen mina vänner men, det är den tråkiga sanningen plugga plugga plugga tillls du stupar? Nej vad tusan är det jag svamlar om. Jag behöver för tusiken sova och äta nej men hoppas ni får en trevligare söndag än vad jag kommer att ha / få pusss ♥

Keep holding on.

Lördag idag och äntligen är det fest ;D Igår var Lovisa här och det var jätte mysigt tittade ju film och sånt!
Nu har jag nästan precis käkat frulle, ska snart sätta igång och plugga i nån timme sen får jag besök så då får jag lämna böckerna för denna dag. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll har halft panne typ, alltid samma sak haha men det brukar oftast lösa sig så det gör det nog i kväll också.

Ser inte fram emot morgondagen för fem öre, kommer få studa som en jävla iller. Hatar prov och varför på en måndag? I spanska dessutom usch usch. Nej men det kommer gå galant, fast idag måste jag läsa 80 sidor i jävla dear nobody och det kommer inte gå galant det kommer ju ta flera timmar. Hur ska jag hinna det? Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad, varför varför har jag inte pluggat tidigare? Har bara mig själv att skylla jag vet men va fan det är lätt att vara efterklok! Så nu bör jag sluta trada och börja arbeta. Så nu beger jag mig in i böckernas värld, spännande. Ha en trevlig Lördag låter som min också kommer bli det. Hahaha ja kvällen kommer bli men inte dagen!  Pusshaj ♥


The ex



Filmen som jag och Lovisa såg i kväll, mycket roligt faktiskt haha lätt värd att se.


Storm.

Har precis ätit gott och spelat en runda yatzy. Sitter här nu och väntar på Lovisa som kommer om en timmes tid. Måste hinna duscha innan också men det gör jag nog. Skulle bara berätta att det är storm i Helsingborg. Fy farao vad det blåser, ber till gud att inte strömen går denna fredag också som det gjorde för ett tag sen för då går kvällen i kras. Jag och Lovisa ska ju titta på film, men så ska vi inte tänka strömmen går inte.

Färg varning klass 2Klass 2: Väderutveckling väntas som kan innebära fara för allmänheten, stora materiella skador och stora störningar i viktiga samhällsfunktioner. Allmänheten uppmanas att följa upp ny information på Internet, radio eller TV.

Kjol.


 Riktigt snygg kjol iallafall på henne!


 


J.Lo har fått tvillingar.




Jennifer Lopez och Marc Anthony har blivit föräldrar till en pojke och en flicka.

Vilken dubbeljackpot! Det har nyss avslöjats att Jennifer Lopez
och Marc Anthony har blivit föräldrar till tvillingar - och det blev både
en pojke och en flicka på första försöket. Barnen föddes på Long
 Island i New York och kom till världen 00.45 i natt, lokal tid - det vill
säga 06.45, svensk tid. Flickan vägde 2590 gram och pojken 2720 gram.




Då får man väl gratulera, jag vill också få tvillingar när jag får barn vilket blir om väldigt många år. För då slipper man genomgå en sån smärta vid två olika tillfällen, då kommer allt på en och samma gång haha.

Before you know it

Fredag idag och lovet börja dra sig mot sitt slut. Har varit riktigt skönt med lov och jag har njutit vart enda sekund. Men nu ska vi inte hänga läpp för att det är slut, för i morgon är det fest och fy farao vad jag ska ha kul ;D Vet att man inte ska ha förstora förväntningar eftersom det oftast aldrig blir som man tänkt sig, så får väl sluta tänka eller något. Nej men det kommer bli as kalas.

Idag sov jag länge som vanligt sen tog jag mig i kragen och pluggade lite spanska, stod ut i en timme sen pallade jag inte mer men ska snart ge mig in i det igen, måste ju klara ett g. Men det gör jag nog alldelles säkert, men är sjukt besviken på mig själv att jag kommer sänka mig i spanska detta året, ska inte säga att jag aldrig kommer klara ett vg men ska jag klara det bör jag bli mer aktiv i spanskan och för tillfället har jag inget intresse av att bli det så jag får helt enkelt nöja mig med ett g. Efter pluggningen fick jag ett ryck och städade mitt rum kliniskt rent så nu kan man äta från golvet om man känner för det, fast tror jag hoppar över det iallafall.

Ikväll ska vi äta tacos och det ska bli så jävla gott ursäkta språket men var tvungen för det är ju så gott. Sen blir det nog mys med Lovisa om någon av oss hör av oss till varandra. Annars kommer jag väl bara sitta hemma och ta det lungt ändå. Skönt men tråkigt! Men ha en bra fredag för det ska jag ha pussshej!

Be young.

image156
Skor från Be young som jag gärna hade önskat var mina.

Björn Gustavsson.



Han är för jädra bra han ;D

Torsdag.

Hejsan alla glada!

Idag har jag inte bara varit hemma och tråkat, utan jag har varit i stan tillsammans med min kära moder. Ville hitta mig ett snyggt linne som jag kunde ha på Lördag. Men tyvärr hittade jag inte något. Köpte där emot present till Jeanette. Tycker det är grymt svårt att köpa present till någon, visst man får ju utgå ifrån sig själv men det är ju inte säkert dem tycker som man själv gör. Äh det blir nog bra ändå. Sen var vi på kära Willys och handlade haha mycket kul eller inte. Nu har jag precis ätit och lagat mat, mat och mat soppa. Det är ju torsdag idag, gjorde världens godaste tomatsoppa asså den måste ni smaka riktigt god. Och man blir mätt som bara den också för att där är grädde i hehe. Snart är det dags för pannkakor och 2900 Hapiness. Sen borde jag plugga eller det borde jag göra nu men har verkligen ingen ork eller lust. Jag vill bara njuta av ledigheten men har ju prov på måndag så blir nog så illa tvungen att göra det.
Får lite panik ändå, lovet är snart slut och vad har jag gjort? Inte ett skit eller jo men inget vettigt och jag har inte pluggat någoting alls. Har över 100 sidor kvar i min engelska bok och nej gud orkar inte tänka på det men måste nog sätta igång snart allstå. Fy farao skolan kan suga min stortå.


Resten av veckan ser iallafall ut såhär:

Fredag: Plugga hela dagen lång, mys med Lovisa på kvällen ♥

Lördag: 18 års fest för Jeanette och Michelle

Söndag: Plugg! Och film och gottis mys och ångest för att det är skola igen på måndag.


Bagatelle.

Fikan var jätte trevlig och mysig och rolig haha allt på en och samma gång. Lite tradigt att bara att det inte fanns någon plats på ovan våningen vid sofforna. Så fick sitta nere i källaren och skämmas haha nej! Men det gick lika bra det lite tyst bara kanske.

Haha, Brittan har gjort det en gång till denna veckan. Visat underlivet, när ska hon ge sig?

Bildbevis:

image155

Klättertjuven.

Hahaha snacka om att jag inte har mycket att göra om dagarna nu när vi har lov. Det enda jag har gjort idag är att jag har varit på City Gross också har jag tittat på ännu en meningslös film. Klättertjuven haha pallar inte. Handlade om tre 12 åringar som rånade en bank. Inte speciellet givande film men jag såg den ändå, men se inte den!
Nu har jag precis duschat och ska snart äta middag, göra ve mig sen åka ner till stan och ta en fika.

Nu vet dem vad det är för fel på vår dator, det var inget allvarligt! Den går att rädda som tur är. Men lär dröja 2 veckor till innan den kommer tillbaka. Så skönt det kommer bli att sitta vid en riktig dator och inte denna sega bärbara datorn. Igår kväll satt jag och funderade på om jag skulle färlänga mitt hår.. Jag vill ju inte ha kort hår längre och det växer tyvärr inte så snabbt som jag vill att det ska göra. Så löshår är väl ett alternativ. Får fjäska lite för mamma och hopppas hon ger med sig. Nu skrattar hon säkert när hon läser detta så mamma ge mig löshår då kommer jag bli mycket lyckligare än vad jag är nu haha, bullshit! Nej men nu ska jag gå och föna mitt korta hår! Pusshej ♥

Lovely shoe.

image153

A whole new world.

God morgon!

Idag sov jag länge, halv tolv stod klockan på. Har nyss ätit frukost och tittat på mtv. Dem hade sån Sahara Hotninghts vs Paramore, riktigt bra låtar spelade dem må jag säga. Snart ska jag upp på City Gross och handla till mamma, jobbigt att cykla dit men vad gör man inte för ens kära mor? Sen ikväll blir det en fika men en speciell person som jag inte tänker skriva här, vad nyfikna ni blev nu ellerhur? Haha jag är för rolig jag. Nej men det ska bli mysigt.

Har tyvärr funnit en ny knast / knöl i mitt öga. Fast denna gång på vänster öga och inte på ögonlocket utan under ögonlocket där nere? Haha heter det så. Ja ni vet där man tog kajal på 90- talet. Också inannför där, iallafall hoppas jag att den försvinner illa kvickt så jag slipper en smärtsam operation till. Kanske inte är så allvarligt just denna gång hoppas på det! Fattar inte varför dem här knuterna just ska komma i ögonen. Dem kunde väl kommit typ på armen eller på benen. Nej då kommer dem i ögat bästa platsen ju, nej verkligen inte.

Skulle egentligen simmat idag med Linda men hon har blivit sjukis! Så typiskt
att man blir det på lovet, hon har fått maginfluensa. Krya på dig gumman ♥

Lindsay Lohan.

 

Lohan försöker efterlikna Monroé, att hon orkar. Hon kommer aldrig bli som henne och kommer
 absolut aldrig bli snyggare än henne. Lindsay är Ful i blont hår. Det är dagens sanning.

Brittan har gjort det igen.

image152


Visat underlivet! Hon har även skämt ut sig och skapat massvis med rubriker igen. Hur lyckas hon?
Och på toppen av allt detta så ryktas det att hon är gravid med sitt tredje barn. Ber till gud att hon inte ska ha ett barn till för det är verkligen synd att en sådan människa som hon ska sätta ett barn till världen när hon inte ens kan ta hand om sig själv. Hon får ju inte ens behålla sina egna barn, hon kan inte fokusera på en ny bebis. Allt hon behöver är hjälp. Den är väl på ingång men verkar inte ha hjälpt så hemskt mycket. Nej någon snäll människa där borta i Amerika måste hjälpa denna stackars kvinna. Hoppas hon får hjälp snart och blir på bättringsväg och slutar skämma ut sig, sina barn och sin familj!

Falla vackert.

image151

Sämre film får man nog leta efter haha. Nej okej så kass
var det inte. Lite små rolig ibland men definitivt inget att
rekomendera. Ett plus var iallafall att han killen var snygg.

Tisdag

Godmorgon eller godmiddag!

Själv har jag varit vaken sen klockan nio i morse, lite för tidigt för min del men hade så ont i magen så jag kunde inte somna om. Men det gjorde inget eftersom vi skulle äta frukost klockan tio. Så klockan tio blev det frukost med mamma, Annlouise och bror. Goda bullar, kaffe och gott pålägg, mums! Sen en semla till efterrätt. Tycker inte smelor egentligen eftersom jag tycker att mandelmassan är äcklig, men åt locket grädden och kanterna. Det är fina grejor det.

Idag är vädret inte till belåtenhet därför blev det heller inte någon promenad innan frukosten. Visst det regnar inte men det är grått och trist. Tror att min favorit katt borta på bondgården inte heller hade varit ute och kommit och kelat med mig så jag sket helt enkelt i det. Får gå en liten promenad i eftermiddag istället har ju hela dagen på mig. Ha en bra dag puss ♥

image150

Nätpedofilerna

Blir äcklad bara jag hör ordet pedofil. Förstår inte hur en vuxen man eller kvinna kan tända på ett barn under 18 år. Såg nyss jakten på nätpedofilerna på tv tillsammans med Louise. Tycker detta är en viktig sak att ta tag i..
För de finns ju tyvärr lättlurade barn ute på internet som går med på att träffa dessa sjuka människor. Skrev faktiskt ett arbete om pedofiler förra året. Tog ju reda på en del fakta om pedofiler då och dem tycker ju att det är samma sak att vara pedofil som att vara homosexuell. Att dem också ska bli accepterade i samhället. Nej in bakom lås och bom kanske dem inte ska vara men bli behandlade för sin sjukdom kanske? För det är ju inte normalt.  
I programmet var det ju ganska bra för där fick dem ju fast dem innan någon skada inträffade.

Aja där var en tanke åt pedofiler, så mycket sjukt det finns i vårt samhålle. Kan spekulera om sånt här hemskt hur länge som helst men det ska jag inte göra. För kanske inte är så jätte kul att läsa om.

Louise kom ju hit innan ikväll och vi tittde på tv och pratade lite,blir alltid lika trevligt tillsammans med henne. Annars har jag faktiskt inte gjort två knop för mycket idag,men det är bara skönt, ska strax gå och lägga mig och läsa dear nobody. Trodde aldrig jag skulle förstå den boken i och med att den är på engelska. Men det går förvånadsvärt bra, jag tycker till och med boken är bra. Måste börja tro på mig själv lite mer! Det kommer..

Ännu en dagens.

Dagens humör:  bra är ju ledig vad mer kan man begära?
Dagens borde:  plugga tyvärr fast det är lov
Dagens frisyr: nersläppt och ruffsigt
Dagens klädsel: linne och trosor, tänker faktiskt inte fixa mig idag
Dagens planer: plugg sen tv tittande med favoriten Louise ikväll
Dagens materiella vill ha: nya snygga svarta pumps
Dagens längtan: sommar som vanligt
Dagens fundering: varför det heter sportlov?
Dagens beroende:  får nog säga kaffe här idag igen.
Dagens tråkigaste: att det blåser ute
Dagens härligaste: att det är lov
Dagens personer: mammi och bror
Dagens roliga: att jag ska träffa Louise
Dagens låt: Aladin - a whole new world


Stjärntecknet vågen.

Så här blir min vecka enligt horoskopet.
 
Vecka: 8 (2008-02-18 - 2008-02-24)
Du representerar tecknet som står för rättvisa för alla, och du har stort behov av att göra det rätta, även om det kostar emellanåt. Den här veckan kan det bli lite dyrt. Du kanske inte får tillbaka någonting av det du ger, men du får kompensation på ett eller annat sätt, var så säker! Se till att hålla isär arbete och privatliv till helgen.

Vågen

Sportlov.

Lovet invigdes med att sova länge och många timmar, 12 timmar blev det! För jädra skönt. Sen blev det även en morgon promenad ja morgon och morgon. Gick iallafall innan frukosten, fick även med mig min bror och min mamma. Jätte mysigt! Det är ju ganska fint väder och allt idag. Sen åt jag väldigt sen frukost och nu har jag nyss tittat på melodifestivalen. Min mor hade spleat in det, hon är för söt hon. Jag tyckte Kebabpizza låten var ball som fan. Synd att inte den gick vidare. Sanna Nielssons låt var lätt bäst, vilket röst tjejen har. Har alltid tyckte hon sjöng kasst men hon sjöng förväntasvärt bra!

Varför heter det sportlov? Är det mening att man bara ska ägna sig åt sport då eller? Det måste ju ha vatt så från början, förr i tiden. Annars kan dem väl inte bara döpa det till sportlov. Utan anledning sådär menar jag. Aja nu för tiden säger man väl februari lov? Vår lov? Haha äh vad vet jag. Nu ska jag ringa och terorisera Louise se vad hon hittar på för skoj idag.

Söndag.

God kväll!

Måste bara säga att det är grymt skönt att man slipper gå till skolan i morgon, lov äntligen! Precis vad jag behöver. Och de bästa av allt är ändå att jag inte ska göra något speciellet alls, jag ska bara ta de lungt och njuta till fullo. Vet att jag antagligen kommer bli rastlös om jag inte gör någonting alls, men någonting kommer jag ju alltid att hitta på.

Min dag har spenderats med en viss person och vi hade det jätte trevligt, mycket prat och skratt! Har även hunnit med att käka en fet kebabpizza med vitlök, mums vad gott det var! Och självklart drack jag cola det är viktigt. Tänkte att man kanske skulle vara nyttig i morgon men sen tänker jag att det är lov. Haha, istället för att jag bara struntar i allt med att vara nyttig och bara äter normalt och rör mig lite mer kanske? Ja tyckte det lät som en bra idé. Så det får vi köra på. Promenader innan frukost skulle nog göra susen, hoppas vädret tillåter det i morgon också bara.  

With every hearbeat.



Visst var det denna vi hörde igår som var så bra Louise och Dina?

Gårdagen.

Kvällen började med att jag gick hem till Louise. Var hos henne ett tag och tog det chill, sen körde hennes far oss till hennes storasyster i påarp. Förfest med två härliga bruttor, chips och god dricka. Sen kom Helge och hämtade oss och körde oss till stan, turade på Aurora. Lite fattigt bara att baren stängde redan halv tolv. Men lika glada för det var vi typ? Träffade några knasiga människor på båten men det hör egentligen inte historien till. När vi kom till Helsingborg igen efter ett par antal turor gick vi in på Stinsen sen vidare till Crom. Kvällen avslutades självklart på mc donalds,chicken burger för hela slanten som både jag och Louise älskar.  Det blev helt enkelt en lyckad kväll och jag är helnöjd! Bilder kommer antagligen senare.

Tura.

Fick ett glatt besked från min kära vän Louise. Behöver inte sitta hemma och ta det lungt idag inte. För först ska vi hem till hennes storasyster och förfesta och antagligen se melodifestivalen sen vidare in till stan för att sedan tura ;D Sen vetitusan vart vi tar vägen, man vet aldrig det när det är jag och Louise. Men kul brukar vi ha och det brukar bli ganska galet. Men men vi får helt enkelt se vart öder tar oss. Jag hoppas på en kanon kväll men man ska inte hoppas för mycket för då blir det ganska raka motsatsen.

Nu är bara den stora frågan vad ska jag ha på mig? Vad ska jag ha för skor? Det får bli dagens lilla mysterium, får ta en titt i gardroben snart. Hänger en massa kläder men inget som man vill ha på sig för det har man haft så många gånger innan och bla bla, allid samma visa. Men det ska nog fixa sig, ska pysa nu,haj!

image148

Dear Noboby.

God morgon eller snarare god middag!

Idag är det Lördag och det är inte fint väder längre, vilket gör att jag iallafall blir på sämre humör än vanligare haha. Idag ska jag nog inte heller göra något speciellet, läsa ut Dear Nobody på engelska. Har bara si sådär 185 sidor kvar men det kommer gå snabbt. Borde egentligen redan nu börja titta på Spanska provet också, så att man inte sitter där på söndag eftermiddag och får panik över att man inte kan någonting alls. Framförhållning kallas det. Tror jag är ganska dålig på den fronten men brukar gå hyffsat bra ändå. Efter mycket stress och alldelles för mycket aggresivitet.

Ikväll är det andra deltävlingen för melodifestivalen. Häggkvist och Johnsson kommer nog antagligen att vinna. Är det bara jag som inte gillar Carola, tycker hon är hemsk.  Visst sjunger hon jätte fint men tycker hon har gjort sitt i melodifestivalen,hon har ju redan vunnit hela eurovison en gång väl. Aja, Heja Ola eller något! Puss.

Kitty Jutbring.


image147

Hon är så jävla cool, läste precis hennes krönika i punktse. Hon är en sådan tjej som inte verkar ta någon skit alls, hennes krönikor är oftast ganska roliga kanske inte så vettiga men dem ger något ändå. Jag gillar henne skarpt i i allafall.

Filippa Bark.

 


Den första på dejt med Robin.
Den andra när hon sjunger för Klabbe i Idol.
Hon är bara för jädra rolig hon.

Sursockarade bilar.

Idag har jag bara tagit det lungt och det har varit skönt men nu är det kväll och jag vill inte ta det lungt längre, jag vill partaja för hela slanten men verkar rätt kasst på den fronten. Verkar inte hända något speciellet här i Helsingborg idag. Men vi får väl se, än har jag inte gett upp. Visst kan de väl vara skönt och bara vara hemma och mysa och äta sursockarade bilar och dricka coca cola zero, skönt men inte kul för fem öre.

Innan idag var jag uppe på Burger King med min kära far :) Åt en chicken blt för jävla gott men för jävla onyttigt men ibland får man unna sig det också. Idag har det varit rktigt fint väder men kallt som bara den, älskar när det är sol och hoppas verkligen det håller i sig, kan dock vara några grader värmare.

Förresten om ni inte har smakat sursockarade bilar så gör det, grymt goda, godare än dem vanliga.


Mitt hår.

image146

Ny frissat och allt, fast på denna bilden ser det ganska mycket ut
som det gjorde innan fast det är stor förändring tycker jag.

Fredag.

Hej hopp!

Sitter här och sitter men lika glad för det är jag. Kan inte bli bättre, det är fint vänder, det är fredag, det lov och jag är inte i skolan. Igår var en riktigt bra dag, på kvällen kom ju Louise hit. Vi tittade på Liftaren och hon gav mig ett super fint kort som hon hade gjort själv också fick jag två söta rosa tvålar som hon också gjort själv, hon är för jädra bra hon, gud vad jag älskar henne ♥ Utan henne funkar det helt enkelt inte.

Vid elva tiden lämnade Louise mig så jag tänkte att jag orkade inte gå till skolan idag. Nej men allting var så bra igår det kändes verkligen som fredag och som att mitt lov redan hade börjat så jag ville helt enkelt inte gå till skolan idag. Nu ska jag snart städa hela nedanvåning tyckte det behövdes och vet att min mamma blir väldigt tacksam när hon slipper. Ikväll hoppas jag på fest men vet faktiskt inte vad som händer.. Känner ju mig utvilad nu så vill verkligen hitta på något skoj! ;D


Sally.

image145

Louises lilla vovve, så jävla söt ;D

Vilken underbar dag.

Vädret har varit toppen och jag har umgåtts med den bästa. Åt på chippen och det var grymt gott men åt som vanligt alldelles för mycket. Sen tog vi oss vars en latte och satte oss i solen vid havet och mös. Klockan ett gick jag till Jennie på frisyrmakarna och Louise åkte hem. Blev tvättad i håret och fick sitta i en masagestol gud vad skönt,ge mig massage någon. Blev även klippt och det blev bra,inte så van nu bara har ju haft page innan men det blev fint.

När jag kom hem ringde jag Louise igen och vi gick ut och gick en lång runda, utforskade naturen och fick med oss hem en kopp haha, England kom den ifrån. Hittade även en massa delar av någon from av ett avskedsbrev, Lisa var det ifrån iallafall. Hittade också två foton på denna bruttan gamla som gatan var dem men breven var välbehållda,kanske är det någon som bara skämtar eller så är det på allvar vem vet. Jag tyckte det var intressant iallafall. Nu sitter jag och väntar på mat och sen vid sju kommer Louise hit och då ska vi se 2900 hapiness sen blir det antingen Moulin Rouge eller Brave Heart med lite gotte kanske.

Ha en fortsatt trevlig dag allihopa.

image143
Helsingborg i halvkass kvalle.


Dagens horoskop för vågen.

Den 14 feburari 2008.

    DITT HOROSKOP Du känner för att strunta i alla efterräkningar och bara ge dig hän åt allting idag. Enligt Venus är dagen synnerligen lämpad för nya intensiva kontakter.

    DAGENS CITAT Okänd tänkare - Vissa förhållanden slutar lyckligt. Andra med äktenskap.

    LYCKONUMMER: 69

Happy valentine.

Godmorgon!
 
Sitter i skolan nu och har nästan precis skirivt prov i konferens. Provet var ganska lätt men för mycket att komma ihåg för min del. Men det gick nog bra ändå. Nu sitter jag och Louise och nördar här väntar på attt chippen ska öppna så vi kan äta mycket mat på buffén,mmmm gott! Sen ska jag klippa mig vet fortfarande inte hur, men lutar åt att jag bara klipper topparna och klipper upp det lite. Det blir helt enkelt säkrast.

Idag är det ju alla hjärtans dag, och då tycker jag man ska vara extra snäll och vänlig mot alla. Lite glad och såhär, man kan ju inte vara sur idag inte för det är alla hjärtans dag utan för att det är så himla fint väder ute. Men glad alla hjärtans dag eller vad man säger.

image142

Tjuvlyssnat.se

Scandlinefärja mellan Helsingör och Helsingborg

Två kvinnor 40 sitter och pratar gamla minnen från när deras barn var små.
Kvinna 1 (glatt): Ja... Minns du den där gången ni var hemma hos oss och ungarna var sådär två tre år, och de sprang omkring och lekte. De smög upp på andra våningen, och så blev det tyst en lång stund!
Kvinna 2 (gapskrattar): Ja, just det! Haha!
Kvinna 1: Till slut kom de ner, lite hemlighetsfulla. Och när vi frågade dem "vad har ni gjort?" så svarade de "vi har bajsat!"
Båda kvinnorna ligger nu dubbelvikta av skratt.
Kvinna 2: Ja... Herregud! Och när vi kom upp på andra våningen låg där två bajshögar bredvid varandra på parkettgolvet!!!


Klippning.

I morgon klockan ett ska jag klippa mig, men frågan är bara hur?
Jag vill ju ha lång hår egentligen men om det ska bli långt någon gång så måste jag klippa topparna. Eller kanske rent av skaffa exstension men det har jag tyvärr inte råd med för tillfället . Nej men jag vill nog bara klippa topparna och klippa upp det lite, men egentligen vill jag inte det heller,jag vill klippa något extra ordinärt.

Som frisyrerna här nedan den högra översta är ganska ball. Men vågar jag? Det är frågan haha.

image141

Lite gamalt smått och gott.

image138



image139

image140

Hoppas verkligen inte alla mina gamla bilder försvinner nu när datorn är på lagning.

Me Enamora.

Har en underbar dag framför mig idag, nej inte direkt. Ska plugga hela dagen lång eller ja åtminstonde två timmar frammåt sen är det 2900 hapiness och en massa annat bra på tvn. Men jag har laddat upp med massor av kaffe, solroskärnor och lite onyttigt mars, köpte sånna som är i små papper, ja ni vet sånt godispapper som är på karameller. Tänkte att om man äter sånna så känns det inte lika ontyttigt för dem är mindre, äh vad vet jag. Goda är dem iallafall. Har även simmat idag med Johanna och det var jobbigt som vanligt nej helt ok faktiskt.

I morgon är det Dagen med stort D alla hjärtans dag, sött! Nej jag ser mest fram emot att äta gott med min kära vän sen skiter jag i resten. Kanske kan klämma in en smörigt romantisk komedi också tillsammans med Louise. Kan helt enkelt inte bli bättre.

Måste bara säga fy fan vad finns många konstiga människor, det är inte klokt. Visst jag kanske inte själv är så normal alltid men nej jag vet inte. Syftar på bruttan som jag och Johanna såg på badhuset idag. Skönt att dem är i sin egen lilla värld, tror dem har det super där. Nej men nu är det väl hög tid att sätta igång, alltså med pluggningen.


Folkmordet i Rwanda.

Blir helt tokig av all olika fakta som står överallt på internet. På en sida står det så och på en sida står det något annat. Ska då skriva ett arbete i svenskan om krig för er som undrar. Jag har då valt Kongo kriget men det fanns inte så mycket fakta + att folkmordet i Rwanda vägs in lite grann. Aja orkar inte jobba mer med det nu, får sitta i lugn och ro hemma och läsa igenom så jag förstår. Nu är snart svenskan slut och vi ska ha engelska, blir väl ganska chill ska bara läsa i vår bok dear nobody, måste låna den på svenska för jag fattar fan ingeting.
Sen är det firre och potatis i matan med dillsås mums så jävla gott! Nog en av få maträtter jag kan säga är gott i skolan.

Efter lunch är det Geografi med vår älskade Birgitta eller Berit som Frida Och Angelica säger. Hon är för rolig hon den där Berit. Står och snackar hur länge som helst om saker som inte ens hör ämnet till. Men fattar inte hur hon kan snacka när alla typ sitter vid datorn och sanckar osv. Aja nu ska jag typ checka vad Louise hittar på för kul, Pusss!

Russia.

Har precis tittat på I huvudet på Gynning, hon är bara för cool den bruttan. Hon har ju i Moskva och hängde, tillbaka till 90-talet eller något. Nej men ärligt deras mode var ju verkligen grymt mycket 90- tal. Och jag var helt säker på att Dolph Lauren var rysk och inte svensk, antagligen för att han spelade rysk i Rocky filmen, så fel man kan ha.

Skulle plugga en massa idag men gick inte rikgit bra på den fronten. Har iallafall kommit en bra bit på vägen med mitt arbete om barnarbete men pluggningen på konferensprovet har jag inte riktigt kommit igång med. Vet inte vad jag har för mig om dagarna, jag bara finns helt enkelt. Innan fick jag värsta panniken om jag bara satt hemma en dag men nu tycker jag bara det är rikgit skönt. Visst jag blir jävligt stressad när jag tänker på skolan men det är en annan femma. För snart är det lov fuckers och det ska bli rikgit skönt ska njuta till fullo. Men antar att jag lär bli rastlös för att man inte har något roligt att göra. I morgon blir det plugg för hela slanten tänkte jag säga men först ska jag simma med Johanna som vi gör varje Onsdag nu för tiden. Och nu borde jag gå och läsa lite i konferenshäftet sen sova gott. Så godnatt mina vänner, vi hörs :)


Björn Gustafsson.

Vad är kärlek? När de bubblar i kroppen som en
kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't denied when the
egels fly over mountain high. När all oro är som
bortblåst o försvunnen, när simba återvänder
i lejon kungen. När man bara drar replik för att
slippa krångla, min pappa e rik vill du hångla?

Klockren, var tvungen att ta den från Lindas blogg ;)

Sexturisterna.

För ungefär en timme sen kom louise hit för vi skulle titta på Sexturisterna som min mamma hade spelat in till mig. Alltså riktigt räligt, dem åkte till Venzuela utanför Spanien typ och köpte sex. Inte nog med att dem köpte sex utan då var tjejerna tvugna att i vissa fall vara deras flickvänner i en vecka. Men var dag fick männen byta ut sin tjej till en annan om de inte var nöjda. Tror ni männen var nöjda? Nej knappst, dem ville väl byta tjej så ofta som möjligt och sätta på så många som möjligt. Fy fan vad hemska människor det finns. Förstår inte hur man kan betala för att ha sex helt ärligt. Dessutom snackar vi riktigt äckliga män, en 200 kilos klump som liknade en valross, en som typ inte hade några tänder i käften och en som såg hyffsat nördig ut. Nej stackars tjejer, visst dem har kanske valt det själva i vissa fall. Men nej det tror jag inte,dem är så illa tvugna. För att bland annat försörja sina familjer och få pengar till utbildning. Och det sjukaste av allt är väl ändå att man kan köpa ett jävla hotel paket med en tjej i priset, man kunde också få en tjej till priset av en. Jag vet ju att detta förekommer överallt men det är bara så jävla hemskt. När jag kommer ut i Turism branchen ska jag fan i mig sätta stopp för sånt skit.



Linkin Park - Shadow of the day



Och denna också så himla bra.

Madcon - beggin



Haha skit fula och skit bra ;D

Alla hjärtansdag.

På torsdag är det singlarnas mardrömsdag, haha nej så farligt är det inte! Är ju egentligen ingen speciell dag. Bara det att man förstorar upp den så himla mycket, presenter och rosor  hit och dit. Jag tycker att man ska kunna visa sin kärlek till någon alla andra dagar också, det kan man kanske också men ge presenter och sånt är lite too much. Värsta smöredagen, kanske jag säger bara för jag är singel. Hade nog tyckt helt annorlunda om jag hade haft stadigt sällskap.

Men min torsdag kommer bli hur bra som helst ändå. För först ska vi ha prov sen får vi jobba självständigt hela dagen så vi lunch tippar jag på att vi kommer ge upp, om inte tidigare. Så jag tänkte bjuda min kära vän Louise på lunch, vill visa henne hur mycket jag tycker om henne. Men det tror jag hon vet vid det här laget men tänkte göra det ändå. Är jag inte för gullig?

image137


Måndag.

Alltid lika svårt att komma upp ur sängen på måndagar fast det är nog alltid lika svårt vilken dag det än är.  Iallafall när klockan ringer klockan halv sju. Men dagen i skolan gick hyffsat snabbt och som vanligt fick vi väl inte så mycket gjort. Blev iallafall fett glad på spanskan för att vårt prov flyttades två veckor framåt, så det är på måndagen efter lovet. Riktigt skönt att slippa plugga idag men ändå jobbigt att provet är en måndag men nej inte klaga nu, be happy!

När jag logga in på msn och klickade upp hotmailen hade jag fått ett mejl av min klassförståndare Karolina. Information om praktikplatserna, äntligen säger jag bara! Nu får man välja mellan bussbolag, turistbyrå eller hotell. Bussbolag är ju nästan självklart att man ska välja eftersom då får man se och upptäcka en massa saker och lära sig något nytt, men sen tänker jag lite längre? Eller ja jag har en massa frågor. Om man bara får åka på en resa, vart osv? Fast tror ändå att jag ska välja Bussbolag för det låter mest spännande och intressant. Jag är nog helt enkelt dum om jag inte väljer det. En 10 dagars resa med boende, frukost och middag, också behöver man bara betala fikpengar. Men nu ska man ju inte se detta som en slappe resa utan det är ju ett syfte med det och det är ju att man ska lära sig något. Kommer vara fett nervös bara om jag ska åka utanför Sveriges gränser, för jag har aldrig rest utomlands ensam innan. Men det fixar jag måste bara tro på mig själv så kommer nog allt gå alldelles utmärkt!

Ska lätt välja Hyllinge buss bara för dem hade en så fräck reklam innan haha, Hyllinge buss pusspuss!

Gunnar på besök.

Gunnar är då inte vem som helst utan han är en vit katt som kommer hem till oss upprepande gånger varje dag. Tror han känner sig hemma här hos oss eftersom det första han gör när han kommer innan för dörren är att han rusar fram till matskålen och börjar äta på våra katters mat. Om jag hade fått bestämma hade gärna Gunnar fått bo här hemma hos oss. Men kanske hade blivit lite mycket med tre kisar,nejdå! Men tyvärr är det ju inte jag som bestämmer.

Sitter och tittar på Wallander Byfånen, för tillfället är det reklam men han den dära byfånen Planet Göran, är ju bara så otroligt efter i hjärnan och fult pratar han. Snart är filmen slut, skönt för jag är trött som bara den och känner inte alls för att gå upp klockan halv sju i morgon bitti. Men vad gör man inte, är ju så illa tvungen att gå i skolan. Nu börjar filmen igen godnatt hörs i morgon!

Shadow of the day.

God kväll!

Min dag har inte varit så händelserik idag men hade faktiskt inte förväntat mig att det skulle hända mer än såhär. Fick städat mitt rum och gått en runda i det fina vädret så jag får väl helt enkelt vara nöjd. Har också ätit en god middag: klyftpotatis, oxkött och bearnisesås mums lovin it! Kunde dock ha pluggat mer, har ju inprinicp inte pluggat något alls. Men nu finns det tyvärr ingen ork kvar, måste hoppa in i duschen om ett tag. Sen ska jag vara bänkad framför tvn ett bra tag.

Har nog lyssnat på stop and stare med one republic minst 10 gånger idag, så himla bra och mysig låt. Sen har faktiskt Linkin Park också gjort en jätte bra låt shadow of the day också grymt bra. Så himla störigt bara att jag inte har något nerladdningsprogram så jag får sitta och lyssna på Youtube, men får vara glad att det finns iallafall.
Nej duschen var det återkommer antagligen senare ikväll pussshaj!

I en annan del av Köping.



Diggar låten som fan haha och Linda är bara för jädra gullig :)

Dagens.

dagens humör: Ganska bra fatiskt
dagens borde:  Plugga spanska och engelska
dagens frisyr: Uppsatt med klämma i luggen
dagens klädsel: Tjocka strumpor, shorts och ett svart linne
dagens planer: Gå ut och gå, städa och plugga, låter som en toppen dag inte sant?
dagens materiella vill ha: Pengar
dagens längtan: sommar
dagens fundering: Vart tusan ska jag sommarjobba?
dagens beroende: Kaffe som vanligt.
dagens tråkigaste: att jag måste plugga.
dagens härligaste: Vädret, men som tyvärr börjar avtå och bli molnigt.
dagens personer: Min mor.
dagens roliga: I en annan del av köping ikväll, jag lever för tvn.
dagens låt: One Republic - Stop & Stare.


Stop and stare.

Hej hopp!

Söndag i dagen och helgen är snart över. Tråkigt, men nu är det bara 5 dagar kvar till Fredag om man inte räknar med idag, så det går ju snabbt! Tänkte sova jätte länge idag men vaknade redan klockan halv elva av att jag var jättte hungirg så jag fick ju gå upp då ch fixa frukost. Kanske var bra ändå för nu har jag redan hunnit med att skriva en sammanfattning på Spanska provet som är i övermorgon.

Sitter och funderar på om jag ska gå ut och gå med pappa eller om jag ska sätta igång och städa. Vore nog skönt med frisk luft men ändå  vill jag städa så jag har det gjort haha. Vilket problem, nej ska gå ut och gå och sen städa.

I förrgår var det en vecka sedan vår data gick i sönder och inte förrens på Onsdag ska någon nisse ta och titta på den och se om den går att lag,  inte ens säkert att de går. Men jag hoppas verkligen på det bästa. Så den lär ju vara borta i ytterligare en två veckor till.

Efter sommaren ska jag verkligen investera en egen data i mitt eget rum, men då måste jag ju förståss jobba en massa. Men det har jag redan planer på,  frågan är bara var? Kan man få jobb genom sin praktik som vi ska ut på vecka 12 eller ska jag ringa dit jag sommarjobbade förra året eller ska jag söka nytt?
Grymt svårt att veta hur man ska göra, men det fixar sig. Lite tråkigt att man inte vet vart man ska prakitisera bara för hade man vetat det hade det nog underlättat lite. Slår vad om att dagen innan vi ska ut på praktik så kommer vi få reda på vart vi ska vara. Tänk om det är värsta hemska platsen så ska man tillbringa sin tid där tre dagar i veckan i 10 veckor framåt. Jippi, men det kan ju också blir skit bra, det är sånt man aldrig  kan veta och kanske inte ska spekulera i för mycket iheller. Nej nu ska jag ut och röra på fläsket det är ju ganska fint väder för en gångs skull!


Melodifestivalen.

Brukar inte vara något som lockar mig men ikväll tittade jag faktiskt på det. Kan ju inte påstå att det är min musik smak men det var väl inte så tråkigt. Tyckte det var bra att Amy Diamond gick vidare men varför skulle Christer Sjögren gå vidare 57 bast ärligt jag pallar inte. Han är på tok för gammal och på tok för ful. Nej Velvet hade gjort sig bättre på hans plats men men.

Efter melodifestivalen tittade jag,Johanna och min kära mor på en film. Haha grymt sjuk film från 80- talet lite dålig gjord men man kunde ändå titta på den.

image136

Ganska sött ändå?

Ge mig Sommar.

image135

Midsommar 07.

One Republic - Stop & Stare.



Grymt bra låt måste jag säga.

Gårdagen.

Gick till skolan i tid i går i allafall och var där hela dagen ända tills klockan två. När jag kom hem gick jag och la mig och sov en runda sen började jag fixa mig inför kvällens bravader. Sprang runder som en galning här hemma och kastade kläder överallt, men räddaren i nöden Louise kom efter ett tag och hjälpte mig med vad jag skulle ha på mig. Också gick vi hem till Johanna och fick skjuts hem till Lovisa mitt ute i ingenstans. Hos Lovisa var det mycket trevligt, god mat som bara den, trevliga tjejer och några grabbs också. Tråkigt bara att alla droppade av en efter en efter klockan elva, jag som ville parta vidare. Fick några stackare att stanna hos Lovisa (haha nej, dem stannande självmant.) För vem vill gå 2 km mitt i natten för att komma till närmsta busshållsplats, jag var inte så sugen iallafall. De som blev kvar var väl inte så jätte sugna på att festa vidare så vi gick och la oss.

Kan inte påstå att jag har sovit jätte gott i natt två personer i en 90 säng funkar knappt. Så jag var pigg och vaken redan klockan kvart över sju. Kanske inte så pigg men vaken och kunde inte somna om. Låg i 2 timmar och studerade taket och väggen när de andra sov haha. Ja vad ska man göra, vid elva tiden gick vi äntligen till busshållsplatsen och sen gick jag hem från råå. Jävla gitande nej men det var väl skönt med en morgon promenad. Har sovit bort min dag, sovit i 3 timmar och hade behövt sova ännu mera. Men snart får man lite mat i magen och sen lite godis på det, så då är man väl fitt för fight igen? Nej fy för idag blir det en lugn hemma kväll med Johanna. Have it nice ;)

Where is the love

Idag i skolan gjorde vi absolut inget vettigt. Vår vikare bara snackade en massa om en massa och jag förstod inte hälften, kanske för att jag inte lyssna. Men iallafall vid halv tre tiden fick jag och Louise nog och sa att vi skulle gå till bibblan hamnade dock nere på HH-ferries och åkte över till vårt kära grannland Danmark. Drack världens godaste latte på båten, kanske inte världens godaste. Men iallafall helsingborgs godaste än så länge. I Danmark köpte vi lite alkohol och sådant smått och gott.

Hem tog vi Ace Link, Simara var en fin båt med mycket lediga ytor och mycket parekttgolv. Nej men den var fin helt enkelt. Det är alltid kul när allt är nytt också. Efter Danmark gick jag och Louise en liten runda på stan, skulle inhandla en present till en viss fröken. Efter några om och men hittade vi en grej till denna fröken. Inget speciellet men det får helt enkelt funka.

I morgon ska vi hem till kära Lovisa och fira henne, eftersom hon fyllt 18 härliga år. Var då ett tag sen hon fyllde år men som man brukar säga bättre sent än aldrig. I morgon ska man ju även palla sig till skolan, känner att jag inte pallar men blir så illa tvungen ändå. Kanske skippar svenskan men då kommer Louise bli angry girl. Så nej jag ska inte skippa svenskan. För om jag inte skippar svenskan så har jag vatt i skolan alla dagar hela veckan och dessutom på alla lektioner. Denna veckan har jag inte haft ont i lilltån eller i armbågen vilket annars brukar göra att man hoppar över en lektion eller går hem en eftermiddag. Nej det får vara slut på sånt, jag satsar på 100 % närvaro.

Memories.

image133
Jag och pinglan ute och svirar var dock ett x antal månader sen vi var på
vårt lilla place in Denmark. Kanse vuxit ifrån det?

You must remember.

Måste nämna samma saker som Johanna nämner i sin blogg. Idag när vi var på badhuset och simma så var det ovanligt kul faktiskt träffade på en levande död som låg och flöt i vattnet med öppen mun dessutom så svalde han typ halva bassängen ni skulle sett honom hahaha. Sen så träffade vi på en hmm vad ska man kalla honom ,groda? Haha en rolig sådan och jag tror faktiskt jag lyckades härma honom bra för jag fick Johanna att skratta. Hon hade även skrivit en dikt om mig hon är påhittig hon den bruttan men tänker inte nämna den här är ni intresserade får ni leta upp hennes blogg. Tänkte skriva en om henne med men känner att jag inte har fantisin för tillfället, det kommer upp en dikt om henne när ni eller ja speciellet hon minst anar det ;)

I morgon efter skolan ska jag och min fis Lis alltså Louise åka till Danmark med min kära mor. Ska gå runder och mysa lite och även inhandla lite alkohol och möjligen en present till Lovisa. Sen ska vi åka den nya sundsbussen Simara hem.



Smile like you mean it.

I morse var det svårt att gå upp, svårare än vanligt faktiskt. Jag tror jag måste sova mer om jag ska orka med skolan och livet i allmänhet. Ska vara i säng inom en timme, har ju sovmorgon i morgon också. Kan sova ända tills kvart i åtta så det blir det ju x antal timmar då ju. Klockan 08:10 i morse hade jag prov i naturkunskap som jag nämnt tidigare. Det gick väl som det gick kan ju säga såhär: borde lagt ner mer tid på pluggandet och kanske skrivit lite mer detaljerade anteckningar. Men så länge jag får godkänt är jag nöjd.
Efter en jobbig skoldag men som tur var slutade tidigare än väntat, var det dags att simma med Johanna. Sjukt jobbigt men efteråt känns det alltid lika bra. När jag kom hem slängde jag mig i soffan och där har jag väl iprincip tillbringat min dag. Har tittat på Gossip Girl från i går och I huvudet på Gynning. Och självklart 2900 Hapiness.
Min mamma säger att tvn styr mig, de gör den kanske men igår då struntade jag ju i två program och pluggade istället. Jag tycker då inte tvn styr mig, det finns bara vissa saker man måste se på som är viktigare än skolan och annat jobbigt. Nej snart är det dags att krypa till sängs, borde läsa någon bra bok det hade varit kul. Min mamma har typ sådär minst 200 böcker som ligger här hemma och skräpar så det borde ju bara vara att välja en i högen men den ska vara perfekt, jag nöjer mig faktiskt inte med första bästa. Nej verkligen inte det ska gudarna veta.

Och förresten idag fick jag äntligen hem mina stövlar, lite små i skaftet fortfarande men det får vara så.


Gynning.



Carolina Gynning - Allting som jag tar på blir till guld.
Hahah vilken hit ;) Tror den kommer sälja bra.

Naturkunskap.

Jag fick i mig mat men fann tyvärr ingen motivation till att plugga. Klockan blev helt plötsligt 1900 och då var det 2900 hapiness. Men efter det tog jag mig faktiskt i kragen och satte igång. Gick igenom mina anteckningar läste i boken och skrev lite nya anteckningar i ungefär 1 h och 30 minuter. Sen orkade jag inte mer och nu är jag helt slut och dessutom har jag missat två av mina favorit program. Gossip Girl och Gynning. Men som tur är har min kära mammi spelat in dem till mig.

Har ju inte precis fått mer koll på provet nu och orkar inte titta mer på det, mitt huvud värker och jag somnar snart. Jag vet jag, klagar men sån är jag. I morgon behöver jag inte plugga ska bli grymt skönt. Ska njuta var sekund haha. Men först ska jag simma med Johanna och sedan titta på Gynning och Gossip Girl. Ser ut att bli en bra dag. Inga läxor dem får iallafall vänta tills på Torsdag.

Men en sak förstår jag inte, varför räcker det inte att man går i skolan och sliter nej då ska man fortsätta när man kommer hem. Jag vet varför men nej urk på burk. Jag är sjukligt skoltrött. Men får försöka tänka positivt nu, det är ju faktiskt bara 8 skoldagar kvar sen slipper man iallafall skiten i 7 dagar, gött det ska bli! Ännu bättre hade varit om man hade fått åkt bort över lovet, men just nu får jag väl vara nöjd över att jag ska vara ledig.

image131

Hade ju inte varit fel med en resa till Thailand.

Hej jag är en hund.

Har precis skrivit en liten berättelse på engelska, där skulle man låtsas att man var ett husdjur också skulle man då skriva exakt hur en dag i något husdjurs liv såg ut. Jag skrev att jag var en hund, alltså helt ärligt? Är vi 12 år eller,skriva att man är en hund också skriva det som en dagbok, pet dairy för en dag, Det kan inte bli löjligare haha. Är så irriterad för vad i helvete lär jag mig på att skriva det. Visst jag övar ju min engelska, men nej ge oss något serriöst ämne istället tack. Ni skulle sett när vår lärare gav oss häftet som handlade om husdjur hon log som aldrig förr och sa till oss att vi nog skulle tycka det var roligt att arbeta med det jo visst? Äh ska sluta tjata om husdjur nu men var helt enkelt tvungen att få detta sagt.

Nu ska jag pugga Naturvetenskap men lär inte gå så bra eftersom jag är hungrig och irriterad på allt i stort sätt. Mat och lite frukt och vatten behöver jag nu så att jag kan få in något i mitt huvud. Men lär väl inte få det ändå,tur som bara den att man få ha sina anteckningar med sig, men vad hjälper det när jag inte fattar vad jag skrivit i anteckningarna. Nej lite positiv anda behöver jag nu, klart att jag kommer klara provet det kommer gå alldelles urmärkt. Hahaha visst in my dreams ;)

Bilddagboken i ett nötskal.

Blir grymt irriterad när bilddagboken håller på så som den gör. Innan idag stod det ju att dem skulle fixa den så det skulle sluta komma upp hög belastning hela tiden. Men tydligen lyckades dem inte så bra. Asså fan vad dem som har bilddagboken måste vara kassa på det här med hemsidor och så vidare. Först är det någon som går in på deras system och hittar en massa lösenord och skit och mög. Och nu kommer det som en chock att dem har många medlemmar, så nu kommer det upp en massa hög belastning hela tiden. Jag skiter i om ni har högbelastning eller inte? Det är ju inte mitt problem, tycker dem ska ta och fixa problemet illa kvickt för det det är antagligen mer är jag som tycker det är sjukt strötigt. Fixar dem inte det snart så har vi ingen data alls, för då slår jag i sönder denna hahaha nej nu övrdriver jag. Skulle inte sabba datorn för bilddagbokens skull.

Säkert! - vi kommer att dö samtidigt.


You Don´t Know.

Måndag igen och en ny vecka. Grymt jobbigt med måndag men dagen har väl gått hyffsat bra ändå. Är fortfarande trött efter helgens bravader, så det var lite jobbigt att ha 5 olika lektioner idag, har kämpat med att bara hålla ögonen öppna men det fixade sig. När jag kom hem så tog jag en liten fika med min kära mammi, inga kakor då inte utan kaffe och knäckebröd för er som undrade.

Sen var det dags att färga håret igen, trött på utväxten men det blev iprincip samma färg. Kanske lite rödare och lite mindre lila. Precis så som jag ville ha det. Har även hunnit med att vara ute och gå i ungefär en halvtimme. Så nu sitter jag på helt fel ställe egentligen, borde sitta i min rum och plugga naturkunskap som aldrig förr men jag har ingen ork, är för trött. Men efter middagen blir jag så illa tvungen, kan inte sitta med allt dagen innan för då får jag aldrig godkänt.

Ska plugga Naturkunskap men naturkunskap är inte rikgit min grej, för det första intresserar det inte mig för fem öre, för det andra bryr jag mig inte om hur jorden kom till, och om hur djur och människor är uppbyggda. Visst det är intressant ibland kanske eller nej det är det faktiskt inte, jag orkar helt enkelt inte för tillfället. För det tredje är det fett svårt och allmänt jobbigt, svåra ord osv. Nej ska sluta tjata om hur mycket jag ogillar naturkunskap och ta tag i mitt liv och börja plugga. Eller nej ska äta först annars får man inte mycket gjort. Gott det ska bli med mat, pussshej!

Tatuerad Torso.


image129

Igår såg jag denna filmen, rikgit bra! Rekomenderar verkligen den.
Handlar om en nekrofil, grymt äckligt bara. Förstår då inte hur man kan tända på att ha sex
 med döda människor och dessutom tömma dem på organ, urk vad räligt!



Söndag.

God kväll!

Det blev fest igår med Louise fis. Frida hade 18 års fest i Åstorp, Grattis på födelsedagen. Kom dit vid tio tiden sen var det fullt ös resten av kvällen. Musik, dans och en massa trevliga människor. Kunde inte bli bättre, älskar sånna hemma fester. Vid  halv två tiden blev jag och Louise skjutsade in till helsingborg där vi skulle fortsätta att festilera. På Dalhem hamnade vi, inte värsta draget precis men det var väl lite små trevligt. Vid fyra fick jag nog så jag åkte hem och somnade gott ;D

Vaknade klockan två idag, fick en liten chock och rusade upp ur sängen. Käkade frulle sen ringde Johanna mig också gick vi ut en lång runda, gick in en sväng inom city gross också. Så jag fick med mig hem lite pop delight och hårgfärg så i morgon ska jag färga håret, tog en annan färg idag mahogny ädel? Undrar om den är bra, hoppas på det. Nu har jag precis gjort potatisgratäng och sitter här och är allmänt hungirg.

Ikväll blir det bara mys till fullo, ska bli så skönt. En annan del av köpning måste man titta på.
Linda är så grymt gullig.


Måste få beklaga mig.

Vår älskade dator har fått kortslurning i sin hjärna  det var igår denna hemska incident inträffade, efter ett strömavbrott som skedde igår kväll vid tio tiden. Jag är hemskt ledsen över det som hänt men tror nog att någon nisse som är bra på datorer säkerligen kan fixa det.
Som tur var har ju min bror också en dator en liten laptop, men innan hade han ingen mus till den men det har mina kära föräldrar fixat. Så nu kan jag iallafall sitta här och mysa. Min Mor vet att jag inte klarar mig utan vår kära dator så hon gjorde allt för att göra det bästa av situationen, tyckte hon lyckades bra,

Igår var det party för hela slanten, med Johanna för ovanlighetensskull ;) Jag, Johanna, Anna och Idha var hemma hos Idha och förfestade lite ;) Sen drog vi vidare till Fredrik Adhe Muttta. Där var det 18 års fest för honom, men tyävrr spårade festen ut klockan halv tolv cirka. Men lika glada för det var typ jag och Johanna också hjälpte vi till att städa men sen tog vi bussen mot staden tillsammans med Idha och Anna. Åkte till en "fest" på Stattena inget vidare må jag säga så jag åkte hem och sussade gott.

I Kväll vet jag inte vad som händer hoppas på festen med Louise men you never know.


RSS 2.0