Lund.

Idag var ingen vanlig skoldag för min del. För klockan 08:27 tog jag och min klass tåget ner till Lund. För att sedan bli guidade runt hela Lund av 2:orna på  Turismgymnasiet där. Visst var dem jätte duktiga på det dem gjorde. Men jag menar vi gick verkligen runt hela Lund det tog oss 3 jävla timmar. Och som alla vet har det ju regnat en hel del idag så man frös ju inte lite och man var ganska trött i sina ben. Men vi nådde vårt mål som var deras skola. Fick äta i deras skolmatsal. Den var väl finare än vår kan man ju lungt säga. Ett minus var ju dock att det var soppa så man fick ju inte smaka på deras riktiga mat för jag menar soppa är fan inte föda för en människa.

Ett plus på deras skola var att dem reser betydligt mycket mer än vad vi gör? Vi har bara varit... ja vart fan har vi varit egentligen? Dem har varit i Sälen, Stockholm, Göteborg och Barcelona eller så skulle dem dit. Visst dem går på en privatskola det är ju därför. Kommunala skolor har inte råd att bekosta sådant säger dem.. Men det tror jag inte ett skit på. För om man kan ge Fordon på vår skola femtio tusen kroner till en jävla massa maskiner och mög. Så kan man banne mig ge oss några tusen så vi kan ut och resa och upptäcka världen. Jag menar det är väl det turism innebär? Äh förstår mig inte på vår rektor och kommunen och allt sånt mög. Men det lär man väl aldrig göra iheller. Nu ska jag sova för det behövs det vill jag lova, fy för vad jag är trött. Godnatt allihopa!

Väla.

Idag slutade vi redan klockan 11:40 skönt som bara den. Så jag och Linda åkte först till skopunkten fast att båda var jätte hungriga men jag hoppades på att hitta något fint men icke. Så vi åkte tillbaka till stan igen och bytte till tvåan och åkte till väla. Rusade in på väla och käkade som aldrig förr, Kyckling med wok mums ;D
Var fortfarande på jakt efter stövlar men hittade inga och hittade inget annat för den delen heller,det sög!
Men Linda handlade en massa fast det var inte till henne själv utan hon handlade julklappar till sina nära och kära. Efter väla blev det stan, haha. Och fan vad jag är dum? Såg en jätte snygg väska inne på Vila som jag blev kär i,varför la jag inte undan den? Nu när mamma ska åka och köpa den i morgon om den finns kvar vill säga,fanns ju endast ett exemplar kvar,fan fan fan! Jag kommer hålla mina tummar på att den finns kvar iallafall.

Sen gick vi till Åhlens, Linda skulle köpa en mössa som hon hade tittat på i måndags. Men hon tyckte att mössan som jag stod och provade var snyggare och det tyckte jag med så jag köpte den. Och vet ni vad? Det gjorde hon också. Men ni får inte glömma att jag faktiskt var först med det så hon harmade mig isånna fall hahaha.

I morgon är det ingen vanlig skoladag eftersom vi ska till Lund med klassen. Ska besöka Hotell & Turism gymnasiet där. Det är dessutom en friskola så snacka om att dem kommer ha det tusen gånger bättre än oss. Ska iallafall bli skönt att göra något ut över det vanliga. Fast vi ska vandra i hela Lund,dem ska guida oss. Kan väl bli ganska intressant men också väldigt kallt. Men då får jag iallafall nytta av min nyköpta mössa ;)
Nu ska jag inte sitta här och trada, ska ut och röra på fläsket. Sköt om er!


Hur kan man göra något sånt?

http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_medS

Var precis inne och tittade på detta klippet och fick mig en rejäl chock. Skulle aldrig ha tittat på det för här sitter jag halvtförtvivlad med gråten i halsen. Hur i hela friden kan man göra något sådant?
Med ett oskyldigt litet djur. Jag kan inte förstå hur mannen i videon bara helt utan känslor flår den stackars minken levande när den är halvt avsvimmad efter att han har daskat den i marken som en jävla våt handuk eller något.
Men det värsta av allt är nog ändå folken som går och köper mössor, halsdukar,jackor och liknande med denna pälsen och tycker det är kanon. Visst är det snyggt men nu när man vet hur det går till med de stackars djuren hade jag aldrig kunnat ta på mig en sådan jacka,mössa eller liknanade. Och som blondinbella hade skrivit i sin blogg att det är likadant att äta ett djur som att använda päls, där är vi verkligen av delad åsikt. Det är absolut inte samma sak. Visst plågas väl vissa djur ibland för att bli vår föda. Men inte fan tar vi ifrån det dyrbaraste från dem när de fortfaranade är levande. Fy fan är nog det enda jag har att säga.

Doktor Osman Muhammad.

Idag när jag vaknade kliade det sjukt mycket i ögonen,gjorde till och med ont i högra ögat så jag tittar mig i speglen. Och ser till min stora förvåning att det är fett jävla svullet, rött var det också fast inte i utan under. Så fick bli en osminkad dag i skolan idag. Var även hos doktorn med pappa när vi hade håla. Har stött på en till ur usel läkare. Tycker dem borde bojkotta Råå vårdcentral, dem kan ju för fan ingeting där nere. Eller så kan dem byta ut läkarna där nere. Han hade ingen aning om vad det var jag hade fått i ögat. Fast jag beskrev att det kliade och gjorde ont inne i ögat + att han lysste med en jävla lampa i ögat. Så en annan doktor fick också komma in och känna lite och då var det ja säg det du?
Har till och med haft något liknande i ögat innan så jag hade nästan till och med kunnat tala om för honom vad det var. Fick iallafall en salva som ska smörjas två gånger dagligen.Usch ja,så nu sitter jag här och ser ingeting på mitt högra öga kanske för att salvan innehåller olja?

Skolan idag var väl som vanligt, förutom att det känns som att det var en evighet sen jag var där. Var hela 6 dagar sen så det var ju ett tag sen.Redovisade min bok på engelska och det gick väl bra. Fast jag stör mig på att jag alltid ska bli så himla nervös, och duktig på att dölja det kan jag inte påstå att jag är. I morgon har vi muntligt prov i Samhälle, Brott & Straff. Kan bli intressant. Undrar om man ens får en syl i vädret? Och undrar vad det innebär?

Efter skolan var jag i stan med kära Linda ;D Det var kallt men annars var det trevligt. Gud vad det finns en massa massa som jag vill ha!


Julskyltning på Råå.

Det var kallt och jävligt. Samma gamla vanliga "stånd", otroligt lite människor. Visst var det skönt att det inte var mycket människor,men de flesta stannade nog hemma på grund av vädret. För fy fan vad kallt det var. Det bästa denna kväll var när det började regna efter tåget och jag & Louise går in på pizzerian och delar en pizza,mums! ;D
Julskyltningen var mycket roligare när man var barn. Jaja nog om denna tillställning, på söndag är det julskyltning i stan och där finns betydligt mer att titta på.

image76

Och inte känner jag någon julkänsla för fem öre. Men det kommer!


Sanning eller konsekvens.

I går vaknade jag upp klockan 12:45 och fick en chock och lite halvt panne. Men hade inget vettigt för mig ändån förutom att jag städade mitt rum skinande rent. Klockan 18:00 stod maden på boret haha, och Jerry, Ann-Sofie och Liv var här och åt :)

Senare på kvällen tog jag bussen med Louise ner till lägenheten. Förfestade med några lite mer glada och några lite mindre glada. Men det var trevligt och vi fick användning av mitt sanning eller konsekvens spel ;) Förfestade som sagt fast vi inte riktigt visste var det skulle leda oss. Men vid halv elva tiden ringer Mattias och säger till Louise att det är fest i Åstorp,yees tänkte vi och ringde Helge som kom och hämtade oss och körde oss till underbara Åstorp haha. Där kom mitt sanning eller konsekvens spel fram än en gång. Och där var det lite roligare att köra det eftersom att ingen var blyg för att göra vad som stod på korten. Det var kul helt enkelt igår och det var ju bra.

Det värsta nu är bara att jag är så himla trött, ska ner till julskyltningen på råå ikväll som säkert många andra människor också ska. Den är väl ganska trist men jag menar man måste ju ställa upp,hålla på traditionerna. Det är ju ändå mysigt på något sätt. Gå där med sina nära och kära och titta på alla underbart vackra människor som passerar en. Hahah nej ska sluta skriva en massa skit nu och gå och ta mig en varm dusch för er som var intresserade. Ha det spade! Humorn är på topp jag vet.


What hurts the most.

Var ett tag sen jag skrev nu. Men det ska det bli ändring på, det lovar jag! 

I torsdags skulle jag gått till skolan men när jag vaknade märkte jag att jag inte hade blivit kvitt sjukdommen riktigt ännu. Så jag somnade om igen. Degade hela dagen, och på kvällen ringde fredrica och undrade om jag inte skulle komma ner till dem, hon har ju en lägenhet i en vecka. Så det gjorde jag också lagade vi fläskfilé, potatiskroketter och svamp och tittade på film :)

I går hade vi studiedag, så nu kunde jag sova med gott samvete och inte behöva må dåligt över allt jag missat i skolan denna veckan. Klockan tre tog jag och min kära familj båten över till vårt grannland Denmark. Gick lite i Helsingör och tittade, var någon julmarknad som min mamma ville titta på. Det var väl mysigt men det var en aning kallt och jag hade en aning lite kläder på mig haha. Kjol och skinnjacka smart drag Emilia. Men vi gick inte där så länge. Sen körde vi vidare in i Helsingör till Prövestenen eller hur det stavas. Där skulle det inhandlas alkohol.
När vi kom hem var klockan så pass mycket så att jag fick bara fixa mig snabbt. Sen ta bussen ner till Fredrica,Louise och Cajsa. Trodde vi skulle festa men så blev det inte eftersom vi inte bara ville sitta där i lägenheten och löka. Så vi tittade på Idol som nog resten av Sveriges befolkning också gjorde.

En ska kan jag dock inte fatta. Hur kunde MARIE och framförallt ANDREAS sitta säkert? ;o Och varför åkte Daniel ut? Helt jävla sjukt, nu har det teveporgrammet spårat ut. Det skulle varit Daniel och Amanda som suttit säkert och Marie och Andreas som hängt löst. Också skulle självklart Andreas åkt ut. Men men tur iallafall att Amanda inte åkte ut, hon är fan bäst!

image74

Doktor Elisabeth.

Natten var hemsk, när jag skulle sova frös jag så mycket så jag trodde jag skulle skaka sönder. Hade mitt vanliga täcke på mig, ett till täcke dock lite tunare, en filt och ett överkast. Och trots detta frös jag ändå. Någon timme senare vaknade jag av att det kändes som jag kokade, så då var det bara att stänga elementet och ta av alla täcken. Sen resten av natten har jag vart annat frösit och vart annat svettats. Så när klockan var halv nio gav jag upp och begav mig upp. Mamma hade ringt doktorn så skulle dit några timmar senare. När vi kommer dit är min vanliga husläkare inte där så jag fick en annan. Haha lamare läkare får man leta efter. Det tog henne 2 minuter att kolla på mig. Hon tog inte ens stick i fingret för att titta sänkan eller hur det stavas och hon tittade inte i mina öron och tog inte tempen. Efter ett halsodlingsprov visade det sig att jag inte hade halsfluss iheller. Utan det var bara ett virus. Är det bara jag som blir irriterad när man bara har ett virus. Här går jag till doktorn ihopp om att få medicin så att jag ska slippa plågas men nejdå. Då får man istället knarka ner sig med en massa panodil och nässpray.

Frammåt eftermiddagen ringde min kära vän Johanna mig och undrade om vi kunde gå ut och gå. Motviligt svarade jag ja eftersom jag är typ slut i hela kroppen. Men jag ville ju samtidigt träffa henne. Det visade sig att det inte bara var synd om mig idag utom om henne också. För igår var hon så klumpig att hon bröt sitt lilla lillfinger och har nu gips typ upp till armvecket. Smart drag Johanna! Hahah,sen har vi bara legat i hennes soffa och degat.

I morgon får det nog bli skola för min del ändå. Jag menar man gör ju ingen nytta här hemma.

image72

visst var vi söta? haha.


Somewhere over the rainbow.

Idag i skolan var det som vanligt men det gick snabbt. Störigt bara att typ inte ens hälften av klassen hann redovisa på engelskan. Tack vare att vår lärare var tvungen att dricka kaffe. Iallafall när jag kom hem från skolan la jag mig på soffan direkt och började känna efter hur jag egentligen mådde. Jag vet man ska inte känna efter för mycket. Men det visade sig iallafall att jag hade feber och nu känner jag mig som en panodilknarkare. Tar hela tiden ihopp om att må bättre.Också är våra panodil slut! Fy fan alltså. Jag vet inte vad det är med mig har typ ont utan på halsen och bak i nacken och i huvudet. Helt konstigt, men det går väl över som allt annat!

Efter att vi hade käkat middag idag så satte jag på en äkta barnfilm, På andra sidan häcken. Den var väl bra lite små rolig men den är nog inte menad för personer i min ålder. Jaja nu ska jag gå och lägga mig och drömma något fint. Kanske om Louise eller någon annan,vem vet ;) haha!

image71

söta djur, haha!


Fröken orange.

Vaknade upp idag efter 13 timmar sömn och mådde sämre än jag gjort på länge. Ont i huvudet och halsen + att det kändes som jag inte hade sovit en blund på hela helgen. När jag hade läst ut min bok som ska redovisas i morgon gick jag upp och satte på en film, Hairspray. Den var väl ganska bra men är inte så himla glad för musikalfilmer, det blir typ för mycket sång.

När mamma och pappa kom hem blev jag sjukt sugen på att färga mitt hår så jag & pappa åkte upp till citygross. Stod och dividerade lite och han tyckte att jag skulle behålla det bruna och färga det i samma färg jag alltid gör. Så jag följde pappas råd men när vi kom till kassan så ångrade jag mig plötsligt och gick och bytade till kastanje färgat. Vilket jag aldrig skulle gjort, men tänkte lite förändring kan väl inte skada. När jag sköjlt ut färgen märker jag hur oranget det ser ut i hårbotten och tänker att det säkert ändras när det är torrt. Så jag fönar det och nu är det helt torrt och här sitter jag med en hårbotten som går i en nyans av oranget. Gud vad snyggt! Fan alltså jag hoppas verkligen att det bara ser ut så här när det är mörkt ute. Hoppas hoppas att det blir snyggare i dagsljus. Annars dör jag.

Nu har jag precis börjat med min bokrecension på engelska. Och sitter här och inser än en gång hur dålig jag är på engelska. Också ska vi redovisa skitet muntligt i morgon. Jag pallar inte, men vad ska man göra. Ikväll ska jag iallafall äta polly, dricka cola och tycka synd om mig själv för mitt fula hår.

Total eclipse of the heart.

Vår skjuts till Åstorp igår blev något försenad men vid halv tolv var vi framme. Och möttes av några trevliga människor och en vissa otrevliga. Snea gärna lite till nästa gång,jag pallar ärligt inte. Men men alla är vi olika. Förutom att jag blev söndersnead var det ganska kul faktiskt jag menar de andra var ju trevliga och glada som vanligt. Skulle tagit tåget hem klockan två igår men så blev det inte utan vi sov där istället. Blev inte så mycket till sömn men klockan nio i morse var jag pigg och vaken ändå.

Nu är jag sjukt trött och har precis kommit hem från pesas tjejmiddag. God mat & trevliga tjejer,men skulle inte festa idag så jag,louise och johanna pallade inte vara kvar mer eftersom vi alla var trötta. Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink sen ska jag krypa ner i min stora gosiga säng :) godnatt!


You´re still the one.

FREDAG idag ;D wiho...

Vad händer då en fredag som denna? Jo först blir det Idol med fockis ♥. Sen blir det antagligen fest med min favorit Louise Möller som har mycket humörsvägningar. Ibland vågar jag inte fråga henne något och inte ens säga ett ljud för man vet aldrig om hon kommer att vara trevlig tillbaka eller bara snäsa åt en. Men nu ska ni ju inte tro att denna damen bara har dåliga sidor för det har hon verkligen inte. När hon är glad är hon världens bästa människa.

Vi ska bege oss till bonnahålan Åstorp idag igen,men på något sätt gillar jag att festa där ändå? Alla är så snälla och trevliga och ofördomsfulla. Om man nu kan säga så? Ja iallafall..

Idag i skolan så labbade vi på Naturkunskapen men snillena Louise och Emilia fixade det galant. Förutom att jag blir irriterad när louise packar på mig sånna uppgifter hon inte vågar göra så ska jag våga och om jag gnäller säger hon bara till mig skärpa mig haha. Jag menar jag vill ju inte stå för att det gör i sönder eller att det går fel. Men det vill antgaligen inte hon heller. Efter naturkunskapen var det projekt och företagande som stod på schemat. Fixade det sista på projektet och det blev kanon.

Ha en trevlig kväll allihopa för det ska jag ha hoppas jag verkligen. Spelade yatzy med mamma innan och då sa jag om jag får yatzy nu så får jag en lyckad kväll och vad tror ni händer då? Jooo, jag får yatzy.


Every breath you take.

Igår var det jätte gott och trevligt när vi åt på Cardinal och det var ju bra, tack så mycket flickor.  Idag gick vi två timmar i skolan mycket lönt må jag säga haha. Min dag har mesta dels spenderats med Louise, vi har varit lite duktiga och gjort klart rapporten på projekt & företaganade. Men sen har vi mest gjort ingeting och typ snackat en massa.

I morgon är det fredag och det är så himla skönt. Tycker att veckorna går så himla snabbt och det är ju bra. För då går det antagligen snabbt fram till jullovet också! För det är väl typ vad man har att se fram emot nu. Och snön och julen i största allmänhet. I morgon är det ju fredag som jag redan har konstaterat en gång innan men gör det igen och då vet jag inte vad jag ska göra. Ska iallafall titta på idol typ? Haha fan vad roligt då. Nej men på lördag ska vi ju fira Pesa så då får jag hoppas på att det händer något kul hos henne eller efter henne. Bra svenska.se,jaja nu har jag inget mer roligt att berätta hade inget roligt att berätta överhuvudtaget men vadådå? pusspuss.

Hate that i love you.

Dagen har varit bra fast jag är trött. Började morgonen med redovisningar, jag & Louise redovisade efter rasten och det gick ganska bra eller ja det gick bra. Någon hade tjuvkickat på betyget på redovisningen och jag fick vg- är faktiskt nöjd med det! Sen vann vi pris för den bästa redovisningen. Alla i klassen fick rösta och vår redovisning var tydligen gjord på bäst sätt. Så vi vann vars en mapp haha, men den var faktiskt fin. På geografin idag såg vi en film för ovanlighetens skull haha pallar inte hennes hue.

Ikväll ska jag,Johanna,Kajsa och Astrid äta på Cardinal. ska bli rikgit mysigt och gott ;D
Idag är jag på bra humör och det känns jätte skönt. Fast jag har lite ont i magen fast förutom det så är nog allt perfekt. Men nu kan jag inte skriva mer för jag måste gå och fixa mig sen ta bussen till stan,pussshej!


Tisdag.

Vilken helvetes dag. Äh så jävlig har den inte varit förutom att jag är så himla trött och orkar inte med skolan mer. Gårdagens spanska prov gick väl som förväntat får hoppas att dagens spanska uppsats ger ungefär lika mycket poäng så att jag kan skramla ihop mig ett G. Hur kan jag ha försämrats så mycket? aja. Haha idag var vår samhällslärare Egil faktiskt rolig för engångskull det gjorde hela lektionen mycket mycket bättre.

Sen jag kom hem idag har jag typ inte gjort något alls bara pluggat lite grann och ändrat min blogg. Men är inte riktigt nöjd men den får va så nu för orkar inte lägga ner mer tid för tillfället. Sitter här nu och funderar på morgondagen ska ha redovisning på engelskan. Har skrivit ett arbete med louise om John som åker runt i Skottland. Har panik jag vill verkligen inte redovisa på engelska, tycker det är hemskt men antar att ju oftare jag gör det ju mindre kommer jag tycka illa om de förhoppningsvis.

Detta inlägg sög och det gör denna dagen också. Fy fan, det ända bra idag är att det är Ugly Betty och Desperate Housewives. PUSS!


Brad Pitt.

image70

Oj oj, Söndagens snyggingen eller något ;) Inte illa.

Aint no mountain high enough.

Godkväll mina vänner!

Helgen blev inte riktigt som planerad. Blev mys i fredgas med mamma & pappa, tittade idol var faktiskt skönt att bara va hemma en fredagskväll och mysa. Det var ju planerat, men jag & louise skulle ju på en tripp till vårt kära grannland Danmark. Men planerna blev ändrade varför kan vi ta en annan gång. Var lite deppig hela dagen för att mina planer hade gått i kras. Men det ordnade sig och vi stack till bonnahålan Åstorp var meningen att vi bara skulle förfesta där lite sen åka och bowla . Men så blev inte fallet haha, utan vi blev tvingade till en fest i Åstorp som var så rolig att vi inte kunde slita oss ifrån den. Nej men det var helt ok, jag hade iallafall roligt och det är väl det som är huvudsaken. Blev dock av med Louise men vi återförenades hemma hos Chrolle där vi båda två sov.

I dag när vi vaknade fick vi sibylla mat och cola, sug på den du! Det var gott också byggde man på fettet någon milimeter också härligt! Borde inte sitta här nu har spanska prov i morgon, ett ganska stort sådant som antagligen kommer vara fete svårt. Men sitter här och intalar mig själv att jag kommer klara det jätte fint och att det kommer vara jätte lätt. Men när jag sa det till Louise så sa hon bara att det skulle bli svårt också fick jag tänka om igen så nu måste jag och plugga fast jag bara vill sova fy för vad det kommer bli jobbigt. För att det jag läser kommer in i huvudet lika fort som det försvinner därifrån. Fi fan vad sorligt. Ska sluta snacka massa gojja nu och gå och göra nytta som sagt.


I gotta have Faith.

Sitter här och dricker te med vanilj smak och funderar på livet i allmänhet. Tycker det behöver hända något kul snart innan jag typ ruttnar och dör, haha nej så illa är det inte. Men jag håller mina tummar för att lördag ska bli en lyckad kväll att minnas och inte tvärtom. Idag har jag varit lite kreativ skrev ner allt på datorn som ska vara med på spanska provet, hela fem sidor. Det blir att plugga nu i helgen förutom lördag då förstås. Och i morgon efter skolan ska jag plugga. Kan inte fatta det, det är fredag och jag och louise ska sitta och göra ett jävla arbete haha pallar inte. Men vad gör man inte för bra betyg eller något?

I morgon ska jag bara ta det lungt är det planerat, äta god middag med familjen sen titta på idol och gå och lägga mig tidigt. Och nu måste jag hoppa isäng och börja läsa fråga Alice, som tur var inte ska redovisas muntligt nu på måndag utan nästa måndag. Tacka gud för det! ( Fast jag inte är speciellet troende.)

Måste bara säga en sak jag pallar inte att alla har så fina bloggar utom jag? Så någon gång nu snart måste jag ändra min blogg så den blir jätte fin. Måste bara komma på något speciellet som jag kan göra, har slut på ideér för tillfället tyvärr. Men det kommer med tiden tror jag. Det måste det göra helt enkelt.

Nothing is impossible.

I morgon är det dags. Dags att ta tag i sitt liv och gå till skolan och göra någon nytta. Hämta böckerna jag redan borde ha hemma och plugga en massa efter skolan. Spanska,svenska,engelska and you name it! Pallar inte egentligen men vad ska man göra? Och i morgon måste man gå upp till klockan igen, det kommer bli hårt. Var ju ett tag sen nu, men det löser sig.

Tittade precis på Top model Stockholm, unga och bitchiga tjejer där är med. Men vissa är väl ganska söta antar jag? haha. Nu sitter jag och lyssnar på Agnes - right here right now, faktiskt väldigt bra låt. Tråkigt att man aldrig hör någon mer av henne för hennes röst är inte att leka med. Nu borde jag ligga i min säng och typ läsa go ask alice som ska vara utläst och redovisas som en muntlig recension på måndag. Kommer bli skit bra haha ska låna den på svenska i morgon,muhuh busigt av mig. Nej nu ska jag sluta trada och gå och sova godnatt ;D

Förändringar.

Håller på att ändra i bloggen men är inte nöjd men orkar inte hålla 
på mer nu får ta det en annan dag när jag har lite att göra haha!

Wentworth Miller

image66

snyggare får man leta efter länge länge länge!

Dina tankar hörs ändå.

Godkväll, här sitter jag och sitter. Ska snart gå och sova men först ska jag skirva mig några rader. Idag var det ju då skola igen för Rönnowska efter lovet men jag var inte där. Eftersom jag har gått och dragit på mig en förskylning, sen kan jag väl erkänna att jag inte alls var sugen på att gå dit igen jag vill typ ha längre lov men vem vill inte ha det? I morgon är det onsdag och det blir ingen skola för mig då heller. Ikväll hade min kära mamma sminkparty men det var bara mamma som blev sminkad innan alla kom. Och när alla oj låter som vi var jätte många men det var vi inte men iallafall så kom då de som skulle komma och vi fick testa sån kräm och skit på händerna jätte bra men undrar om det är värt nästa 600 spenn. Sen fick man testa en massa krämer till ansiktet och sånt och det kostade också en massa hundralappar. Äh tvätta ansiktet med tvål och vatten så blir man jätte fin ;)

På torsdag måste jag till skolan och typ ta tag i mitt liv? två redovisningar skippar jag i morgon och ett prov missade jag idag. Så det får man ta igen och ja det är säkert mer asså jag pallar inte en positiv sak är iallafall att det endast är 28 skoldagar kvar till jullovet :D Nej nu ska jag gå och sova och knarka nässpray godnatt.

Lördagens bravader.

Det hela började med att jag & Johanna åkte till willys med hennes kära far och inhandlade en massa mat och godsaker till kvällen. Tog sjukt långt tid eftersom jag och Johanna inte hade koll på mycket haha. Så när vi väl kom till stan igen så var klockan redan halv tre. Och klockan halv tre skulle Johanna vara på teatern och bli sminkad så vi fick typ springa dit. När vi var där blev vi visade runt och så,ååh jag vill på teater ;D Sen sminkade då Linda johanna och sen var hon snäll och sminkade mig också :)

När vi var klara var klockan typ halv fem och vi var sjukt hungriga eller jag var så vi köpte oss varsin en kebab. Johanna hade ju givetvis kyckling i sin förstår inte att hon inte tröttnar på all kyckling,snart kommer hon få vingar.
Haha sen var det bara hem till johanna och fixa och när vi står där i köket, jag gör sallad och Johanna steker kyckling så går strömmen,lyckat! Men med lite instruktioner från Johannas pappa på telefon så fick vi rätt på det eller ja Johanna. Jag var inte till så mycket hjälp jag var mest typ nervig haha. Fixade hela dagen och vid åtta hade alla tjejer kommit, de flesta var utklädda och fina och vissa inte hihi. Också åt vi och började förfesta. Vid tio tiden kom typ alla killar. Var sjukt mycket folk i lägenheten som vanligt men allt gick faktiskt bra och jag hade kul. Hoppas Johanna också hade det.

Men när klockan var typ fyra ville jag sova och gick och tvättade bort mitt smink osv. Men då hade inte alla gäster gått och det visade ju sig att dem inte tänkte gå iheller. Så mina planer gick i kras om att jag och Johanna ensamma skulle få sova i hennes pappas stora säng. För när jag öppnar dörren till hans rum så ligger det FYRA killar där jag bara nemen hej? Så la jag mig över allihopa mycket populärt. Nej men jag fick snällt gå och sova i Johannas rum så vi blev totalt fyra där. En sov i johannas korgstol hahha pallar inte men han hade iallafall den bästa kudden. Vid sex var helt tyst och jag fick äntligen sova. Men vaknade igen vid halv nio nio. Skulle gå upp och kissa och då hör jag ett konstigt ljud från fönstret går dit och på golvet kasar där runder en liten fågel och jag får panik börjar skrika och väcker johanna och de andra i Johannas rum. Stackars lilla fågel var helt vettskrämd men vi bar ut den och förhoppningsvis så flög den iväg men tror inte på det, den var typ halv dö :(

Vid tio var alla utkörda och lägenheten var städad så jag och Johanna gick och la oss igen. Vid två steg vi upp och det blev frukost på donkan haha.  Tack Johanna och alla andra för en jätte rolig kväll!

image65


Taking chances.

Nu är alla ute och roar sig och jag sitter här men det känns faktiskt ganska bra ändå trots allt. Kan vara skönt att bara ta det lungt ibland. Men helgen blir ju inte helt lugn, i morgon är det ju haloweenparty och det kommer bli rikigt kul hoppas jag. Ja men klart att det ska bli kul! Inga negativa tankar här inte ;)


Igår var Jag,Ronja och Norton hemma hos Farmor. Fick en massa goa kakor också åt vi tacos,mums. Riktigt kul att träffa dig Ronja,en massa massa saker att snacka om måste verkligen ses snart igen. Och det var ju självklart kul att träffa Norton och Farmor också och Kjelle.

I förrgår gjorde jag absolut ingenting på dagen men när det blev kväll började jag fixa till mig och åkte hem till Linnea. Förfestade sen stack vi till The tivoli där någon tjej också kallad Felicia hade födelsedagsfest känner dock inte henne men det var kul ;D Tack så mycket Johanna och Linnea för en rolig kväll ♥

Imorgon kommer ju då dagen som jag längtat efter hela lovet! Ska ringa och väcka Johanna hihi sen ska vi handla mat och fixa hela dagen kommer bli fett nice.


RSS 2.0