1408.

Såg den filmen idag på bio med Lullu. Den var väl bra väldigt märkligt men fick rett ut efteråt varför det var som det var. Har ju sett både sämre och bättre filmer så den får 5 döskallar ;) haha. Där fick jag till det,ni som har sett filmen förstår exakt vad jag menar.

I går kväll när jag borstade tänderna fick jag panik jag hittade tre svarta prickar på tre olika tänder. Och trodde självklart att det var hål och tänkte shit nu får jag borra skit mycket i morgon. Så idag när jag var hos tandläkaren var jag tvungen att fråga vad det var men det var inte ett hål utan det var typ missfärgningar? haha fattar inte. Men nu vet jag hur hål ser ut. Iallafall på mina tänder, då går det som ett kors också är det helt svart. Det gjorde sjukt ont att borra eller inte ont men det var obehagligt, kanske för att jag inte hade bedövning men palla? nej tack!
Efter tandläkarbesöket gick jag och louise istan i hopp om att få insperation till vad vi ska klä ut oss till på lördag och det fick vi. Så nu är det fixat och klart,vet exakt hur jag ska se ut och behöver inte oroa mig mer över det,bra.
Jag hoppas jag gjorde rätt idag som inte gick dit? Men det kanske hade varit bra för mig ändå? Nej jag klarar mig.



Höst väder.

Om man tittar ut genom fönstret just nu är det typ mörkt och klockan är kvart i fem och det regnar som det har gjort precis hela dagen. Man blir så glad och positivt inställd till livet på något sätt. Nej fy fan vad man styrs av vädret jag hatar regn och rusk. Men jag och Louise gjorde det bästa av sittuationen, eller iallafall jag. Och hängde inte läpp också åkte vi till ishallen och åkte skrillor. Åkte i sammanlagt  en kvart,det var kallt och tråkigt haha såg bara fram emot fikat vi hade med oss. Så idag kan man säga att vi har varit på Ishallen och fikat.

Nu har jag precis eller ja för ett tag sen varit och cyklat i regnet tyckte det var mycket givande haha nej jag skulle köpa kakao så att jag kunde baka mina älskade små bruna bollar ;D haha. Men vår fattiga affär här på raus hade tyvärr inte det i sortimentet så jag fick cykla upp till ättekulla och där hade dem det. Jag menar allt för att få choklad bollar ;D eller ja negerbullar som jag säger.

Nu ska jag gå och bada och sen ska jag laga mig lite mat lax,potatis och dillsås :) mums :D

Your song.

Söndag idag och idag har jag bara tagit det lungt,var först med Johanna som hoppar på ett ben varför vet faktiskt ingen. Men senare idag på kvällen kom Louise hit. Med en påse popcorn det var allt hon hade att erbjuda en gottesugen Emilia som bara ville ha COOLA. Haha livet är bra orättvist ibland. Också tittade vi iallafall på en film Den vita massajen,boken var ju då mycket bättre men så brukar det alltid vara. I morgon är det måndag och det är ingen skolan fy fan vad jag älskar lov <3 jag är nog helt enkelt inte gjord för att gå i skolan. Mitt lov ska iallafall spenderas med de bästa jag känner ;D och det kommer bli ruligt.

Mitt Höstlov:

Måndag: Åka skridskor med Lullu,haha.
Tisdag: Tandläkaren 11:00 borra ett litet hål sen gå i stan med Louise.
Onsdag: Bio har jag bestämt fast Louise var inte riktigt säker.
Torsdag: Åka till farmor med Billy,Ronja & Norton, alla kusinerna <3
Fredag: Mysa med Louise.
Lördag: Hallowen fest jippi ;D
Söndag: Må fett bra eftersom vi är lediga på måndag.


Äntligen höstlov.

I torsdags klippte jag mitt hår ännu kortare och det blev snyggt,är rikgit nöjd med frillan. Tack så mycket jenni :)
Efter att jag hade klippt mig träffade jag Johanna i stan eller ja hon hoppade på bussen jag satt på också åkte vi till väla. Köpte en ny laddare eftersom typ den har gått upp i rök pallar inte att jag fick betala 150 kr när den säkert ligger här någonstans hemma, men frågan är bara vart? Vi har typ letat överallt. Köpte även en tröja och fick äta min älskade rostbiff baugette och gott var det. Jag och johanna hade det jätte trevligt men blev tyvärr utslängda från väla kanske för att dem stängde men jag vet inte riktigt säkert haha.

I går efter skolan skulle jag och mamma gå i stan för att köpa present till Johanna, och det gjorde vi ;D Köpte mig även en super snygg väst. När vi kom hem åt vi tacos,mums! Sen fixade jag mig och gick till Louise där hon redan hade börjat utan mig haha. Bara vi två förfestade hemma hos henne och det var kul som vanligt. Sen tog vi bussen till stan och sedan båten över till vårt kära grandland för att gå in på Retro. Det var kul jag menar det blir ju inte roligare än vad man gör det till ;)

Idag ska jag bara ta det lungt och lämna present till Johanna eftersom hon fyller år. Grattis snygging

image64

jag & älskling på retruuu ;D ♥

And it breaks my heart.

Tisdag är det idag japppppps. Innebär att jag kommer sitta bänkad vid teven mellan 20:00 - 22:00. Först är det Ugly Betty sen Desperate Housewives, yess me love. Idag har det vatt ännu en skit dag, först skola med två lektioner lönt. Sen har jag inte gjort något vettigt alls mer än att jaf såg på Prison Break som min kära mor hade spelat in till mig eftersom jag var dödstrött igår och inte orkade titta på det. Tycker det är bra men typ helt jävla sjukt vad är det för fängelse man blir ju rädd eller iallafall jag haha.

Varför är den stora frågan idag mer kommer jag inte avslöja för mitt eget bästa.
Jag ser fram emot i övermorgon och sjävklart fredagen. Vill typ lägga mig i idé tills på torsdag nu haha.

Torsdag: va med johanna, bli klippt av jenni :) sen väla.
Fredag: HÖSTLOV,festa med dem bästa ;D

 

måndag veckans näst tråkigaste dag.

I dag var en sådan dag då man inte vil gå upp och gå till skolan.  Jag ställde om klockan hela tiden och fick som vanligt stressa mig igenom morgonen för att hinna göra ve mig på mina ynka 25 minuter.. När jag kom till skolan gjorde det inte saken bättre att det var spanska. Men det flöt på precis som alla andra ämnen. På engelskan hade vi besök av tre människor från Afrika. Jag tycker jag är kass på engelska men då skulle ni hört dem haha. Och när han ena skulle säga barnombudsman på svenska haha vad kul och tack så mycket. Om vi nu tycker det låter så roligt när dem försöker prata svenska tänk då hur det låter typ när jag försöker snacka spanska eller något.
Har precis varit ute och gått en lång rund i snabb takt istället för att träna som jag inte gjort sen i juni. Har betalt på det jävla träningskortet i 4 månader utan att träna en enda gång. Det är fan skandal men jag menar om friskis och svettis hade legat på typ Ättekulla lovar jag att jag hade tränat jätte ofta. För vem pallar åka buss i en timme sammalagt för att träna? haha inte jag iallafall.

Nu vill jag ha lov .Tycker bara allt känns så himla tråkigt och trött är jag som bara den hela tiden. På lovet ska jag sova ut och inte tänka på skolan överhuvudtaget. Så skönt det ska bli ;D


En tanke till min Morfar.

Detta skrev jag samma dag som han dog den 10 maj 2007:

Jag kan inte fatta det, att min älskade Morfar inte finns mer och kommer aldrig mer att komma
tillbaka.Du har lämnat oss och åkt upp till himlen bland de underbaraste änglarna. Jag vet att
det blev bäst så för dig, men inte för mig. Jag har ingen Morfar längre och det kan jag inte förstå.
Jag vet att du inte vill att jag ska gråta men det gör jag. Jag tänker på dig hela tiden. Och sista
bilden av dig är i mitt minne förevigt. Jag ska sjunga på din begravning, någon låt du tycker om.
Sov gott Morfar vi ses i  nangijala / Ditt älskade barn barn Emilia.

Får tårar i ögonen varje gång jag läser det,ingen förstår nog hur mycket jag saknar dig och hur ofta jag tänker på dig. Önskar att du var här nu, vi hade behövt dig ♥

 image60


Retro för hela slanten ;D

Kvällen började hemma hos Mikaela,tjejmiddag med en massa tjejer. A fan det menar jag inte tjejmiddag med tjejer haha. Där fick vi kyckling och klyftpotatis och bearneise sås mums. Sen förfestade vi och hade det allmänt trevligt. På tåget från Glumslöv till Helsingborg träffade vi sallads Linda och sallads Jenny hihih ;D När vi kom av tåget fick vi springa en aning till båten men vi kom med allihopa ändå.När vi kom in på retro var det typ som vanligt skit lite folk och bara svenskar men efter ett tag blev det riktigt jävla mycket folk och redigt lökigt där inne haha. Men jag hade skit kul förutom att någon drog i sönder min väska, att jag tappade mitt fina armband som jag fått av Malin i födelsedagspresent och att när jag står på scenen så kommer där en jävla idiot som puttar på mig så jag nästan flyger ut över allihopa så jag blev arg som fan och fick gå till båten ensam och då upptäcker jag att allt ur min plånbok har trillat ut eller så hade någon snott det. Så där stod jag utan pengar men fick som tur var låna pengar till båten. Träffade Ali på båten och fick lite mat eller kakor haha och vatten var törstig som fan.
Det värst på hela kvällen/natten var att vi fick sitta på knutan i 40 minuter och sen fick jag ju hoppa av på råå och cykla hem i minusgrader i bara skinnjacka snacka om att jag frös. Somnade klockan fem och vaknade tio,yeah pigg och utvilad.

Tack allihopa för en riktigt lyckad kväll enligt mig allafall!

image56


 


Det lukar.

Ja jag luktar fan typ svettköttfärs jag pallar inte.Bara för att jag har varit inne i vår matsal och ätit soppa som jag tog en tugga av sen hade jag och louise knäckebröds tävling satsade på att vi kunde äta minst 10 st. Men när jag ätit 6 och louise 7 så fick det räcka kände mig ganska illamående faktiskt. Hoppas iallafall att man kan hålla sig till eftermiddag nu innan men man blir hungrig igen.Också var det ju måltidens dag och då fick man äppelkaka i matan det var nog det godaste jag har ätit i matan på väldigt länge..

I dag gick redovisningen som var ett rollspel skit bra och det var faktiskt till och med kul tyckte jag iallafall. Nu har vi lunch och vi sitter här och lökar fast jag sitter i min ensamhemt i andra sidan av klassrummet eftersom jag ville lyssna på musik och det finns en enda jävla dator med ljud ganska fattigt om jag får säga min mening. Och jag pallar inte vår skola överhuvudtaget den är typ fattig med fattig mat osv. Men man får väl stå ut jag menar vad ska man göra? Typ klaga ÄNNU mera.


let me be your horsee.

Tre ord ska jag nu tillägna till något eller någon; JAG PALLAR INTE! så det får räcka ska inte gå in på detalj!

I dag myglade jag och louise vi hatar geografi och därför ville vi inte redovisa. Så vi skrev aldrig upp våra länder på vilka länder som var klara att redovisa,busigt av oss. Efter skolan tog jag bussen mot stan träffade Johanna och vi gick och fika. Skit kul att träffa dig och bara mysa & snacka en massa :) Gick även och kollade en present till Mikaela men de personer vi skulle köpa presenten med gillade inte vårt förslag så vi får se hur det går på den fronten.När jag kom hem stod middagen på bordet,mums! Äta bör man annars dör man. I allafall sen var jag tvungen att cykla till louise och för er som inte vet så är det skit långt! Så när jag var framme var jag trött och ville inte skriva på vårt arbete utan jag ville sitta och snacka skit och det ville hon med.Men efter mycket om och men så blev vi klara med arbetet och skrev klart rollspelet ska faktiskt bli kul att redovisa det hela som ett rollspell.Och jag gick på med vinst när jag varit hos louise kom hem med en deodorant och en blyertspenna haha jag pallar inte..

I morgon är det torsdag och ännu en dag närmare helgen,skönt som tusan.Blir nog en lugn helg men vem vet vad som händer när Emilia är i farten ;)

P.s Min blogg är typ jätte ful och jag måste typ ändra den nu genast men den stora frågan är hur och har jag verkligen orken till det just nu? ja det får vi väl se. D.s


When you say nothing at all.

Nu börjar jag om och skriver med lite mer positivt klang.I dag är det tisdag och tittar man ut genom fönstret så är det svart och åter svart.Men det ska vi inte hänga läpp för. Innan idag så var det faktiskt stundvis lite soligt och man ska ju vara glad över den lilla sol som tittar fram nu såhär års. Men grejen är den att jag typ inte orkar med skolan? Jag vet inte,men det är typ bara för mycket nu.. Har redovisning i geografi i morgon och jag känner verkligen inte för att plugga på det.Sen pricken över i:et är att jag känner mig lite sådär halv snörvlig,ont i huvudet och lite halvt illamående.Sa till mamma innan att jag nog hade feber och var jätte sjuk men hon trodde inte ett dugg på det men sa att jag fick lov att stanna hemma i morgon ändå för det är mitt eget ansvar det här med skolan,yes i know.Fan nu klagade jag som vanligt och var kanske lite för negativ till livet i allmänhet eller något!

Åh... nu ska jag försöka komma på något positvit med denna dag eller denna vecka.
Positivit idag: jag slutade redan klockan 13:15,i kväll 21:00 är det Desperate housewives och det är ju kul.ja så det var positvit idag.
Positvit i veckan är: att på torsdag har jag inget att plugga, på fredag är det tjejmiddag & äntligen helg.
Ja det var allt det positiva idag och i övrigt. Allt negativt vill ni inte höra så det ska jag gå och berätta för min kära mor nu hahhah hon älskar nog att höra på alltt mitt klagande ;)


kvällen som vi längtat efter.

i fredes var det stressigt men när alla kom klockan sju var allt klart utom pajerna men de var i ugnen och louise urgulliga mamma hade ju fixat och donat med dem,tack så mycket för det! men iallafall alla tjejer kom vid sju tiden och vi började öppna presenterna,tack så jätte mycket för dem :) skit fina grejer.

Kvällen flöt på och det var ganska lamt trots allt men ingen ville ju göra något och nu vet jag ju varför alla skulle ju vidare ändå.trots att vi hade ställt till med värsta grejen: hyrt lokal och fixat och donat.men iallafall det var såhär att jag och louise skulle ut och möta min pojkvän och hans kompisar och louises kompisar och när vi kommer till busshållplatsen mot stan så ser vi malin,sara,linda och metsi jaha där gick dem och dessutom när inte vi var där.när vi kommer till dagiset så ser vi fyra tjejer till komma gåendes där ifrån och då får jag panik dem bara vi går nu ska vidare till bruer obsavera att klockan endast var 10 också gick tre personer till.kajsa & natalie såg hur besviken jag blev och använde sitt sunda förnuft och stannade.det gjorde även johanna,my,fredrica,emma och lovisa.men när klockan var tolv så var alla dem också borta.men klockan tolv är det ända ganska ok att gå tycker jag..

men mig gjorde det inget ändå för jag,johannes,louise och hennes polare hade riktigt roligt det var det bästa på hela kvällen tack så jätte mycket det var ni som gjorde min kväll rolig <3
johanna,my,fredrica,kajsa,natalie,emma,lovisa ska också ha ett tack för att ni stannade så pass länge ändå <3  
men trots allt så blev ju inte kvällen riktigt som jag hade tänkt mig men ja det är som vanligt då ju..

i kväll är kvällen.

ikväll smäller det ;D först är det tjejmiddag med en massa underbara töser sen ska vi paraja hela natten lång.men innan dess så ska vi ha lite lektioner med karolina,turism! men det kommer gå snabbt och vi kommer antagligen att få sluta tidigare.och när jag & louise kommer hem har vi en massa massa att fixa men vi får hjälp av våra söta mammor så det kommer gå utmärkt,yees :D nu har vi snart lektion så nu ska jag sluta skriva och längta tills i kväll.
då kommer vi ha jättekul tjejer eller hur? <3

vilken besvikelse..

så kommer vi till graffittit på råå också tittar jag där uppe på menyn också står inte rostbiff med.så tänkte jag ja men dem kanske har glömt den.så jag frågade men inte hade dem glömt den,utan dem hade inte den baugetten! förstår ni hur besviken jag blev? jag ville nästan gå därifrån. när jag verkligen var så himla sugen på just den baugetten också finns den inte.men iallafall jag beställde en bakad potatis med kyckling och det var gott,bra gjord för en gångskull.men det hade ju självklart varit godare med rostbiff..

väl hemma skulle jag och louise plugga eftersom vi fick sluta så tidigt i skolan,mycket plugg det blev haha vi skrev mindre än en halv a4 sida.för båda två började snacka en massa om morgon dagen så vi tyckte ju givetvis det var mycket intressantare än att skriva om miljö och säkerhet eller va fan det heter :p sen skulle louise iväg och jag gick hem och städade mitt rum så fint så.när hon var klar med det hon gjorde så träffades vi på willys och handlade en massa mat till i morgon.trodde det skulle vara svårare men vi hade varit duktiga och skrivit en handlelapp så vi glömde ingeting hihi.jag längtar till i morgon jätte mycket :D vill helst skita i skolan och bara vara hemma och fixa och dona men icke sa nicke.

nu ska jag snart titta på film beck i guds namn,hoppas att den är bra pusspsss!

arbetsmiljö & säkerhet.

japps det har vi nu i skolan.jag och louise fick typ det tråkigaste ämnet men jag menar man får ju göra det bästa av situtionen.men det känns så jävla onödigt att sitta här i skolan till ett,dessutom utan lärare så man kan göra vad man vill.då tänker ni varför går hon inte hem? jo för att vi ska samlas klockan ett och då måste man antagligen vara här pallar inte deras huen.jag vill bara att jag & louise ska åka till grafitti och äta en baugette med rostbiff,remouladsås och rostadlök <3 men hon tvekar lite men jag vet att hon vill :)

igår hade jag kalas och det var faktiskt trevligt,både johannes & louise var där och det var ju tur :) så jag,johannes,louise och min bror satt och snackade hela tiden haha för jävla kul faktiskt.idag efter skolan så ska jag och louise handla en helvetes massa mad! och förbereda inför morgondagen som jag längtar :D

nu kom vår snälla lärare och sa att vi fick lov att jobba hemma,yeeeeeeees ;D nu ska jag få äta min älskade baugette! vi synes pussshej!

Grattis Emilia & Louise på födelsedagen.

idag vaknade man upp av en ur gullig mamma som sjöng vi gratulerar,awe. sen åt vi frukost tillsammans jag och lilla mammi :) sen var man ju tyvärr tvungen att gå i väg till skolan men det var ju som tur var inga vanliga lektioner idag utan vi hade tjejdag.så först fick vår "grupp" prata med sånna från ungdomsmotagningen. efter det hade vi en tipsrunda med frågor om typ kvinnor.sen kom johanna thydell författaren och snackade lite sen så skulle vi se linas kvällsbok men jag och louise pallade inte se den igen.så vi åkte till stan men innan vi gick så sa jag på skämt till louise tänk om vi vinner tipsrundan kul att vi inte är där då.och vem tror ni vinner tipsrundan? jo jag,louise och tre andra tjejer :) så nu har vi vars en bio biljett att hämta.synd att vi inte stanna kvar men men.när jag och louise var i stan så kunde vi typ inte bestämma oss för vart vi skulle fika men efter ett tag blev det ebbas: varm macka med ost och skina,MUMS!

nu sitter jag vid min brors nya dator en sak stör mig här är ingen mus men det kommer så småning om.och en sak är säker så fort jag får pengar ska jag också ta och köpa mig en egen dator ;D
Tack allihopa som har skickat gulliga grattis sms till mig och som kommit ihåg att säga grattis det värmer mer än vad ni tror :) nu måste jag tyvärr sätta igång och plugga forntiden prov i morgon men sen vid sex så ska vi ut och äta så det är ju skit samma att jag pluggar nu.  japps ha en bra dag för det ska ja ha! pussshej.


no one.

rubriken är inte snodd av louise,lyssnar faktiskt på den låten nu och dessutom var det jag som tipsade louise om låten,mihi :) (okej lite snodd av louise,men inte jätte mycket!)
I morse råkade jag försova mig i en och en halv timme bara sådär fast att mamma sa till mig att gå upp jag ville helt enkelt bara gå upp.i skolan var det som valigt,lite sådär halv taskigt alltså tråkigt.men nu är det iallafall bekräftat att jag hoppat av matten ska bara lämna in bokhelvetet också sen är den skiten ur världen,ursäkta mitt språk men måste svära för jag är ju trots allt mycket nöjd över min avgång av kursen hahah.efter skolan var jag och louise i stan köpte present till varandra.
vi skulle vara ovanliga och romantiska och köpa var sitt armband med något fint graverat men det sket sig vi pallade inte ens ta reda på vad det kosta.så av mig fick louise några andra smycken och jag fick en snygg klänning som jag kan ha på mig på fredag ;D jag och louise ska ha typ samma klänning också våra snygga kronor på huet,hahah.
snart slutar jag tjata om min födelsedag för i morgon fyller jag år och mamma har lovat att sjunga för mig och komma med frukost på sängen det kommer hon få göra ända tills jag flyttar hemmifrån.
nu ska jag plugga forntiden YES,skit kul! pusspusss .

no one can get in the way of what i?m feeling.

söndag hela dagen lång. idag har jag mått bra men varit trött, idag har jag även varit duktig satt och plugga i typ 2-3 timmar i morse svenska forntiden också skrev jag en sammanfattning på engelska om en film.så nu ska jag bara lära mig allting om forntiden också så blir allt jätte bra.idag har jag också varit på kalas hos louise god mat och mysigt var det :) i morgon är det skola igen,suck ;( pallar verkligen inte! men men sånt är livet.. efter skolan ska jag och louise iallafall till stan och köpa present till varandra skulle simmat men vi kom ju på en bra anledning till att slippa det haha nej jag ville faktiskt! just nu ser jag fram emot fredag och hoppas allt går efter planerna och allt blir bra och roligt. nu har jag tyvärr inget mer ointressant att berätta mer än att jag ska gå och titta på film med min familj <3 pusshej!

idag..

kommer det ett seriösare inlägg fast att jag egentligen inte har någon lust alls att skriva. igår kväll när jag ätit och fixat halva mig så gick jag till louise där jag fortsatte att fixa mig sen satt vi i hennes rum och sjöng och "förfestade" lite.sen tog vi bussen ner till råå,super snäll busschauför han släppte av oss på lybecksgatan där 219 går men vi var där nere alldelles för tidigt.men jag & louise hittade trots allt ett sätt att underhålla oss på i ungefär 30 minuter: vi pratade som vanligt om allt & inget.väl i rydebäck ringde emma och sa att vi kunde komma hem till dedde innan vi stack till lidal så vi gick hem till dedde och förfestade igen.givmilda föräldrar men kan till viss del bli väldigt negativt ändå men strunt samma efter ett tag gick vi allihopa hem till lidal och där var det party som gällde.orkar inte gå in i detalj vad som hände men det var kul.tack för igår allihopa men idag har jag ont i magen! har bara mig själv att skylla,så ikväll ska jag bara ta de lungt med johannes, Pusshej !

förresten om 3 dagar blir jag & louise 17 bast,wiho.

do it well.

hallå ellllllller. sitter med salllads linda i skolan och nördar mig jette mycket. vi har jette trevligt med våra salladssamtal och sallads sånger. också dricker vi bluekeld björn bär inte blåbär utan björn bär alltså bär från björnen.nej vi dricker björnens bär. men iallfall nu ska jag vara lite mer serriös. har haft prov idag på hotellkedjorna och det gick åta helvete man skulle skriva lite av var hotell och det trodde inte jag så jag får vara glad om jag ens får ett g. men det fixar sig. Igår åt jag kebab tallrik och det var jette gott. också tog jag två hål i öronen i andra örat så nu har jag tre i hgöra och 2 i vänstra. det gjorde unt men vill man vara fin får man lida mycket pin sa han som gjordet det och det är så sant så. Nu måste jag sluta skriva för linda vill gå ner i källaren och vem vet vad som kan hända där inte jag iallafall PUSSSHEJ ALLA SALLADSBARN hälsar min alldelles egna LINDA :D:D

i väntans tider.

Idag är det bara en ynka vecka kvar sen kommer den stora dagen och då undrar ni självklart vad det är för spännande som händer då? Och det ska jag berätta för er allesammans jag fyller 17 ynka år,hell yeah! haha tänk om det hade varit 18 herregud vad jag hade varit glad då.Men får nöja mig med 17 än så länge det är väl inte fy skam det heller? Haha jo visst är det.Men mest av allt vill jag att det ska bli den 12 oktober: en massa tjejer med mys & mat och sen blir det partaja för hela slanten.
Just nu vill jag bara att det ska vara lov,jag pallar inte trycket från skolan helt enkelt.Till i morgon har vi ett jävla referat som tog mig två jävla timmar att skriva och jag har inga jävla aning vad det handlar om bra Lars som alltid Jörgen sa också måste man säga det med hans dialekt haha.Ja och tills på torsdag så har vi då prov på tio olika hotellkedjor ungefär ett 45 sidit tjockt häfte där all information ska in i huvudet så himla trevligt.Asså helt ärligt talat va fan har våra lärare tänkt sig att man ska kunna plugga in allt i huet? ofta mitt hue får inte in så mycket information på en och samma gång,IG eller vadå? Och tils på fredag ska vi göra klart ett arbete om olika öar jag skriver om Lanzarote och det är kul men va fan pallar inte göra klart det nu. Om ni vill höra mer klagande kan ni skicka ett personligt meddelande så meddelar jag er om allt jag har att klaga på! Tro mig det är mycket tyvärr. Önskar att jag faktiskt kunde vara lite mer positiv som min mamma ungefär hon ser allt från den ljusa sidan ska nog titta på henne och lära mig,ja min sju och dag..

RSS 2.0