Pålsjö skog







27

Solen tittar fram bakom molnen i mellan åt idag igen och tempuraturen börjar bli väldigt behaglig så man kan ju inte riktigt klaga på vädret iaf.

Igår var det upp och hoppa med tuppen och bege sig i väg och göra en undersökning som de flesta tjejer tycker är jobbigt och så även jag. Sen mötte jag upp Kajsa för en dag på stan med fika, lunch och shopping och fast jag har shoppingstopp för denna månaden köpte jag ändå en vit liten kofta och en ansiktskräm nödvändigt ont.

Slutkörd efter en mysig dag lagade jag och mamma en underbar middag och efter det åkte jag och Kajjan hem till Johanna på fruktsallad och filmtittande. I kina äter man hundar kan vara en av de konstigaste filmer jag sett på mycket länge..



Joel Kinnaman



Hur snygg är inte han då? Dö snygg!

26

Och det blev torsdag den 22 först jobb sen självklart en torsdagsutgång tillsammans med Louise, Kajsa och Johanna. Började kvällen hos Johanna med Rosé och skitsnack, vidare till Mogwai där efter PL, Zoo och sist men inte minst Le Cardinal.

Fredag mådde man som man förtjänade, klippte och slingade håret hela förmiddagen så nu är jag ljus igen passar fin fint nu när det börjar bli värmare. Eftermiddagen sovs bort och kvällen och natten jobbades bort.

Lördagen spenderades på väla tillsammans med Johanna och hennes lille bror, köpte tre linnen och en kofta så nu är jag hel nöjd. På kvällen blev det kaffe och kort på Mogwai, sen jobb på Cantina och det var en mycket speciell kväll jag och Johanna var med om lönelördag utan dess like..

Igår var planen att göra så lite som möjligt efter en helg med alldeles för lite sömn blev dock söndagsmys hos Niklas med god mat och en överraskning mycket bra avslut på helgen!

ljust!

Nytt



Korall färgad bikini, färgen är ju dock mycket snyggare i verkligheten.

Det samma gäller denna!

Pursuit of happiness

Kid Cudis nya låt som är jävligt bra!

Det känns som denna dagen inte har allt för mycket att erbjuda, dels känner jag mig trött och inte alls sugen på att göra något och vädret gör ju sitt.

Igår var en bra dag Kajsa och jag simmade och solade våra bleka kroppar eller ska kanske tala för mig själv där.. Sen gick vi till stan och åt sen lunch på Viva blev en Cesar sallad för min del, lika gott som vanligt. Det började regna men jag ville ändå titta lite i affärer och det var bra vi gjorde det för nu har jag ännu en bikini korall färgad och dessutom en beige kavaj / jacka. Blev super nöjd med mina köp, det är inte klokt vad shopping kan göra en glad.

Nu borde jag göra något vettigt typ gå ut och gå, men soffan väger starkare får se vad jag gör en dag som denna!


Sex and the city 2


Snart så kommer andra filmen, vilken lycka va!

Då kör vi igen

För se hur länge det håller denna gången.. Var ju inte direkt igår jag skrev.

Spenderade de flesta dagarna förra veckan i stan i det underbara vädret, simmade, solade, lunchade, promenerade
och lite sådant smått gått tillsammans med mina kära vänner. I fredags blev det en liten mini utgång om man ens kan kalla det utgång, vi bestämde oss tillslut för att gå till allas vårt älskade zoo bar där jag, Kajsa och Johanna delade en flaska vin, sen blev det även en snabbis på PL.

Lördagen var man trött trots den lugna fredagen, kvällen började vi hemma hos Johanna sedan gick vi till nyöppnade Mogwai där det var full smockat med folk. Så vi fick snällt gå till grannen PL så länge. Efter ett tag fick vi komma in på Mogwai och vilket fint ställe, hoppas det kommer gå bra. Johanna och jag blev sugna på utgång men det blev ingen utgång istället var det dags för jobb vid tolv tiden och det gick alldeles utmärkt.


Pålsjö skog

Vår

Nu är sista dagen på Lindab arena gjord för denna säsongen, känns tråkigt men alla logetjejer ska hitta på något snart igen! Nästa säsong blir det allsvenskan för Rögle och det suger ju, så om det blir jobb ännu en säsong vet man icke.

Igår hade jag söndagsmys med Niklas sushi, cheeze ballz, cola och en bfilm haha paradis ön eller något i den stilen var inte den bästa film jag sett precis.

Idag har det mysts i stan med Johanna, Kajsa och Metsi. Ikväll blir det ännu mer mys, kan man vara annat än glad när vädret är såhär underbart? Tror inte det faktiskt!



Nu ska jag bara du bli frisk också så är allt perfekt!


Lördag kväll

Snart blir det fika med Kajjan sen en underbar natt med henne på Cantina!

STARSTRUKK


En upplevelse utöver det vanliga

I torsdags körde jag för första gången i hela mitt liv och det gick väl helt ok enligt Pappa men fy för vad svårt det kommer bli att lära sig, men vill man så kan man och jag vill!

Åkte sedan in till stan och träffa Johanna, när kvällen kom blev det matlagning med henne och Louise, lis & läkor blev det och det var riktigt gott. Lite senare blev det även chokladpudding, poppe och vin. Även Kajsa joinade oss när hon hade slutat och det blev en lugn och stillsam men trevlig förfest. Sen blev det ut och göra stan först PL sen utposten, Zoo och slutligen Le Cardinal, det var lika folktomt på varje ställe men vad gjorde det när jag hade Johanna vid min sida. Vi gjorde det bästa av situationen och lät alkoholen flöda lite för mycket kanske..

Fredag pigg och gla kex choklad, afterwork på Banhof med Rögle klockan sex så det var bara till att ta sig i kragen och tuta och köra igen. Alkoholen flödade även här för mycket men inte för min del som tur var, när Louise trillade in vid sju var redan vissa av gänget överförfriskade som det så fint heter. Det snackades, dansades, släpptes loss, shottades, skrattades och en massa mer. Var så kul att se alla utanför jobb, fick en massa komplimager av diverse kollgeger men det som värmde mest var alla fina ord från min chef. Klockan tio när de stängt för längesen kom den fullaste av de alla på att vi skulle vidare hem till dem så det blev en blandning av förfest, fest & efterfest mycket skumt.. Vid tolv tog vi tåget till Helsingborg och entrade mc donalds helnöjda efter en upplevelse utöver det vanliga. Hann även med en runda på Cantina, inga kommentarer en helt vanlig fredag helt enkelt!

Underbart väder

Har det varit idag och jag hoppas verkligen att det håller i sig för man kan ju inte vara annat än vara glad när solen skiner. I måndagskväll fick jag ett glädjande samtal min älskade Johanna är hemma i Sverige igen och som jag har saknat henne. Så i går blev det ett kärt återseende vi har så mycket att prata om och så mycket att ta igen, känns underbart att ha henne hemma igen. Blev mys i staden och sushi tillsammans med henne igår sen var det dags för jobb på Rögle.

Fick ännu ett glädjande besked i går och det är att jag inte blir utan jobb i sommar känns sjukt skönt att det löst sig. I sommar finner ni mig och Johanna på Beach club, de nya kioskanissarna haha!

Nu kallar sängen, i morgon blir det mys med Johanna sen utgång med mina partypinglor!



Påskahelg

För jädra dålig uppdatering men here i go again!

Påsken är över och ingen är gladare än mig, nej men ärligt talat sjukt onödig högtid dock skönt att man är ledig om man har ett "vanligt" jobb. Vilket jag inte har så skärtorsdagen jobbades det hårdrock på Cantina, långfredagen jobbades det på Rögle. På kvällen blev det bio med min saknade Louise Remeber me riktigt bra film, rekomderas starkt. Påskdagen jobbades det på Canne igen med Louise och det blev ännu en helt vanlig lördag. På Annandagpåsk var man mer dö än levande men bara till att ta sig i kragen och sätta på sig fest kläderna. Förfest hemma hos Niklas som nu flyttat hemifrån, där vinades det lite sen blev det Cantina sköna söndag vs allsång på zoo. Sjukt mycket folk jobbigt mycket folk så vi placerade oss på ovanvåningen där vi var nästan hela kvällen, träffade på b kändisar och levde rövare ibland är livet för jädra underbart!

Kommer mer uppdatering ikväll.

April april

Idag är det första april och luredagen? Hur töntigt är inte det? Jag hade helt glömt bort detta och hoppas verkligen inte jag blir lurad..

Igår hände det inte allt för mycket, var iallafall och simmade med Kajsa åt sushi med mamma och var och tittade på min brors lägenhet. Ja snart flyttar han, kommer kännas grymt konstigt men grymt skönt haha, då kanske det äntligen blir lugn och ro här hemma. Lägenheten var gammal som gatan men fin jag hade absolut inte tackat nej till att bo där, men det lär väl dröja länge tills jag flyttar. För först måste jag ta tag i en massa saker typ skaffa ett jobb? Någon som har ett jobb över till mig här i Helsingorg med start maj eller juni?

Snart ska det solas och promoneras - good for body helt enkelt men först lite mer kaffe.

Ikväll ska det jobbas 18-04, hårdrockskväll på Cantina inte min favorit musik men kul med något annorlunda!




RSS 2.0