ZooBars Famous BeachParty

Kvällen började riktigt bra med avskedsfest för Lucas på Pascha, vilka härliga människor där jobbar och vilken fest det blev helt galet! Vid tio tiden begav jag och Louise oss till Cantina endast iförda hotpans, bastkjol, sandlader och den fina sambrero hatten. De som såg oss den biten måste undrat vad vår sjukdom var.. Jag och Louise skulle ju agera shotflickor på beachpartyt och de gick väl sisådär men shotförsäljningen, hade man kunnat dra kort mellan brösten kanske det gått bättre. Det var iallafall en kul grej och det var nog ganska så uppskattat ändå. Klockan ett fick vi sluta och då festade jag loss och hade riktigt kul. Kvällen kunde slutat bättre och jag hoppas att jag aldrig mer behöver känna den rädslan!




Lördag veckans bästa dag

Idag känns den dock inte så bra, kan bero på att jag sovit för lite, känner mig sjuk och börjar jobba om ca 2 timmar och jobbar i 10 timmar. Jobbade även igår fast på Pascha, kul med någoting nytt men asiat fest kanske inte är det roligaste haha.

Ikväll jobbar jag på mitt kära Cantina först ensam sen med Johanna och helst av allt hade jag bara velat gå och lägga mig för tredje gången. Skulle solat idag eftersom jag är blek som ett lakan och i morgon ska jag ha alldeles för lite kläder på mig för att inte vara brun, men får väl helt enkelt smäta in mig med ett ton brun utan sol i morgon.

Beach party i morgon och jag ser riktigt mycket fram emot det, men ikväll hade jag helst hoppat över. Ha så kul ikväll alla party people!

Kompis

Också blev det äntligen onsdag med löning, shopping och fest. Jag och Louise började dagen med en snabbis på sjukan sen blev det staden, där vi först inhandlade beachspartyts outfit och vi kommer vara döläckra vill jag lova. Sen var vi på jakt efter kläder till kvällen och det gick bra för Louise men mindre bra för mig. Lunch på viva blev det också och en runda på vårt allas älskade maxi för att handla mat till kvällen. Efter vårt underbara äventyr på åtta timmar var det hem snabbt och packa ihop sina saker, in i duschen sen hem till Louise för middag och förfest.

Blev en mysig liten förfest med Louise, Niklas och Morgan, när Morgan iprincip försvunnit åkte vi ner till stan, mötte upp Emma och begav oss till Pascha och KOMPIS. Satt och mös vid vårt bord med fanta och rosé och ett tag trodde jag att denna kvällen skulle sluta tidigt och lugnt för partyhumöret var lika med noll ett tag. Men icke sa nicke också tog jag och Louise tag i det rejält. Och när de droppade in mer folk blev det givetvis mycket roligare!

Så tack alla mina vänner och alla som jag känner för ännu en rolig kväll och ett lyckat kompis ♥



Jag med en slibbig drink haha

En månad till Julafton

Är det idag och det kommer förmodligen gå hur snabbt som helst! Tycker det ska bli riktigt trevligt med jul igen, allt julpynt, maten, julklappar och allt som hör till. Får nog redan börja handla lite julklappar i morgon när lönen kommer, har förvisso inte så många att handla till men de som ska få ska få något ska få något riktigt fint i år.

Till en helt annan sak så blev det ingen simningen idag, men vi tog en redig powerwalk istället jag och Johanna så det blev minst lika bra som simning. Sen gjorde vi jätte goda räkmackor och mös lite till. Nu sitter jag på jobb i garden och här händer det inte allt för mycket, Louise och Kajsa kom iallafall precis in en sväng och sa hej. Som tur är har jag datorn med mig, men när man kollat allt man ska kolla är det inte kul längre. Ska nog titta på gårdagens program av Ullared så jag har något att fördriva tiden med.

På återseende inom kort!


Vecka 48

Tisdag: just nu jobb i garden
Onsdag: shopping runda i stan / väla med Louise, middag på kvällen med babe sen efterlängtade kompis ♥
Torsdag: jobb på Lindab  
Fredag: ledig, hemmamys!
Lördag: jobb på cantina 18 - 04
Söndag: Zoobars famous beachparty at Cantina, agerar glädje flicka med Louise haha.

Kommer bli en bra vecka speciellet i morgon och söndag!

23 november

Fy för som jag mådde när jag vaknade idag huvudvärk och förkyld som attan, kändes som att någon hade kört på mig sen backat tillbaka och kört på mig igen haha. Antingen sover jag för mycket eller för lite vilket resulterar i ständig trötthet, sen detta väder blir man ju inte direkt pigg och glad av. Men man får ju helt enkelt gilla läget så jag, mamma och min bror trotsade vädret och gick ända bort till Miatorp och solade. Sen handlade vi även lite och hyrde film wallander - läckan och den var riktigt bra, passade perfekt idag att titta på film och bara mysa.

Nu blir det snart middag och sen ska jag hem till Johanna och mysa en massa. I morgon blir det powerwalk och simning här ska vi bli fitt för fight.

Ännu en dag närmare, ge mig onsdag nu!


Shooter

 

Har nyss tittat på denna filmen som gick på fyran i kväll

och den var riktigt jävla bra, jag är inget fan av action egentligen.

Men denna var verkligen något att hänga i granen dessutom är ju

Marc Wahlberg ganska så snygg!


Helgen

I fredags var man ju inte allt för pigg, men det är kanske inte så konstigt när man aldrig har vett på att gå och lägga sig när man festat.. Var iallafall dags för jobb på fredag kväll kl sex till elva och det var inte speciellet givande men det fick gå ändå.

Gårdagen var en ganska så hektisk dag, det började med att jag kom försent till jobb på Lindab, eftersom jag aldrig kan bli klar i tid. Det var extremt bra stämning men det var så mycket att göra och allt kommer samtidigt, först inget sen allt, men det är kul bättre det än att inte ha något att göra. Att jag fick ganska så bra med dricks gör ju inte saken sämre, men tråkigt nog förlorade Rögle än en gång hemma. Vid åtta var det dags för nästa stopp tre rätters middag a la Niklas, riktigt gott och trevligt. Så jag var helnöjd förutom att jag skulle börja jobba igen klockan kvart i elva, men jobbade med min babe Kajsa så det flöt på bra.

Idag hade jag bara velat sova hela dagen men icke, julskyltning på Råå idag så vi har druckit glögg och ätit pepparkakor här hemma. Sen gick jag, Kajsa, Louise och min bror en sväng och tog några lottor och glodde på allt skit och alla konstiga människor. Jag vann iallafall en varukorg men tråkigt nog var det inget roligt i den, tomtetåget var ju inte heller något att hänga i granen direkt. Nu har jag nyss smällt i mig en halv pizza och massor av pommes och snart blir det cheeze ballz, skumtomtar och självklart julmust för tredje söndagen i rad. Iband är livet för jädra underbart!

Idol Erik

haha ganska så kul! hoppas Erik vinner idol

Väldigt svårövertalad och jätte bra karaktär

Slutade med att jag gick ut i torsdags och hade en så underbart rolig kväll. Började hemma hos Johanna med vin och trevliga brudar. Sen blev det zoo och älskade redbull vodka, när de stängde blev det lö cärdinäl till även de stängde och fy vad vi dansade och älskade livet. Hände så mycket mer men det tar vi en annan gång, tack mina vänner för ännu en lyckad utekväll!

 





Stormig onsdag

Ja idag har det varit klass 2 varning på storm eller ja snarare i eftermiddags och nu ikväll. Börjar dock avta nu och man kan ju lugnt säga att de man inte vet får man reda på via facebook himla tjat om stormen.. Men tydligen var det ganska så allvarligt massa olyckor såg jag nu på aftonbladet och hd, så då får man vara glad att man hållit sig inne iprincip hela dagen. 

Har alltså inte gjort allt för mycket idag men mådde inte så jätte bra när jag vaknade, huvudvärk och förkylning som börjar försvinna nu och förhoppningsvis inte kommer tillbaka. Så jag har mest bara tittat på tv idag, älskade desperata hemmafruar och paradisehotel på webb-tv fin fin uppfinning det dära. Paradise hotel är för övrigt ett ganska bra program, alltid roligt med skitsnack och intriger. Ikväll har jag myst med min älskling Louise tillsammans med fruktsallad och Bonde söker fru lite pensionärsvarning där haha också har vi självklart tittat på kvällens avsnitt av paradise hotel.

Nu ska jag titta på oskyldigt dömd på webb-tv, hörs i morgon!

Thailand



 

Hade ju inte tackat nej till att ligga på en strand i Thailand nu.


I love Ullared

Vilken underhållning det är, här har jag suttit och skrattat för mig själv i garden åt detta program som jag nyss sett på webb-tv. Kjell är ändå bäst "jag har 10 års erfarenhet av segling" också är det en kanot han ska sätta sig i och det går ju käpp rätt åt helvete. Och hans standard kommentar ”äh det går inte” på den bredaste skånskan som finns. Ni som har sett det förstår exakt vad jag menar! Och lille Morgan de flesta tycker det är roligt när de handlar om honom, men jag tycker bara synd om honom. Ja jag säger det igen vilket program va?


Delfin slakten


I söndags så tvingade Johanna mig att titta på detta hemska klipp, (det är inte så att jag inte bryr mig) tvärtom, jag blir så otroligt berörd. Jag hade ingen aning om att dem stackars delfinerna blev behandlade på detta sätt, det är helt sjukt vi lever på 2000 talet och då bör inte sådant här inträffa. Dem här djuren är ju inte de enda djuren som blir illa behandlade och dödade på grund av oss människor, tyvärr. Det är tur att det äntligen lyckas filma det här med delfinerna, så att de kan visa hela världen vad som pågår. Läste nyss på aftonbladet att de som lyckats filma de här tråkigt nog blir jagade av maffian. Och de är ju inte så konstigt de ligger ju otroligt mycket pengar bakom detta!

Bli medlem här på facebook: http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=175396064822&ref=ts


Inte var dag man ser ut såhär.








Undrar när jag och Louise ska bära dessa vackra grejer? haha

Ny vecka

Lördag & söndag blev två mycket bra dagar. Inte så jätte mycket folk i lördags på Cantina men vid två tiden blev det ganska så bra. Sov ju som sagt hos Johanna och hela söndagen gick bara åt att sova och titta tv, laga mat, äta och titta lite tv till en riktigt slappe dag med andra ord. Såg filmen Heartbreak hotell som jag sett så många gånger innan men den är lika roliga varje gång tycker jag, åt självklart cheeze ballz och skumtomtar också drack vi godaste drickan för tillfället julmust. Stannade hos Johanna söndag till måndag också, trivs ju så otroligt bra där!

Igår började vi dagen med en liten power walk, det tog emot men efteråt kändes det kanon. Sen var det dags för jobb på Lindab arena och för engångskull så vann Rögle hemma med hela 5 - 3.

Idag har vi simmat, när jag säger vi menar jag Johanna och jag hehe, ikväll blir det jobb ska ha datorn med mig idag så kommer väl förmodligen skriva ett och annat här.

Lady Gaga gör det igen


Hårproblem

Vill inte vara så här ljushårig/blond längre eller det vill jag men tycker det är på tok för gult på sina ställen och sen är det ju så himlans tråkigt med denna satans utväxt hela tiden. Har ju typ ljusbrunt hår i mig själv så funderar därför på att färga det i just denna färg, men är rädd att det bli för mörkt.. Men om jag gör det hos frisören och visar bilderna här nedan måste det ju bli bra?





Eller vad säger ni? blondt, brunt eller ljusbrunt?

Lördag veckans bästa dag

Efter idolmyset var det dags och göra sig i ordning för en helt vanlig fredag på Cantina. Blev dock inte helt vanlig eftersom det var 18 +, garderoben var fullsmockad och småungarna skulle hänga in och ut sina jackor hela tiden. Och konstigt nog var där inte så jätte mycket folk, desto mer jackor blöta vinterjackor som vägde ca 10 kg inte dåligt du. Klockan fyra halv fem var jag och Louise helt slutkörda och fick som tur var skjuts hem av bästa Daniel.

Sov på tok för länge idag halv tre ringde min klocka hade kunnat sova mycket mycket mer men det fick va nock då helt enkelt. Så jag har inte hunnit med allt för mycket idag och lär inte göra förrens ikväll heller. Ikväll blir det först en mysig fika tillsammans med Kajjan var ett bra tag sen vi sågs nu. Sedan ska jag traska bort till jobb och hänga med Louise ett tag för att sedan jobba tillsammans med Johanna ska nog bli bra. Efter jobb ska jag sova hos Johanna och i morgon ska vi ha söndagsmys och jag ska äntligen få mina skumtomtar och älskade cheez ballz.


Min fina Johanna, hur ska jag klara mig utan dig i flera månader?

Friday I´m in love

Sen jag skrev sist har det inte hänt jätte mycket. Jubbe på Cantina i onsdags gick bra men långsamt som vanligt.. Och igår var jag i stan och promenerade en sväng med Niklas innan jobb på Rögle, också åt vi även en väldigt god bakad potatis NOT! Fattar inte hur det kan vara sådan skillnad på olika Graffits, Graffiti i stan måste vara den sämsta och snålaste genom tiderna.

Idag har jag varit ganska så flitig, en 40 längder med Johanna blev det kl elva i morse och jag var mer dö än levande. Kanske dags att gå och lägga sig lite tidigare så man inte tycker det är jobbigt att gå upp tio på morgonen. Sen har jag även städat mitt rum, så jävla tråkigt! När jag flyttar hemifrån ska anställa en städare för vem tusan vill städa minst en gång i veckan? Inte jag iallafall.

Nu blir det fredagsmys med mammi och Louise, ska titta på idol äta popcorn. Klockan kvart i elva ska vi befinna oss på Cantina och jaga lite lammkött 18 + idag ju.


Why wait

Tog mig igenom dagen och jobb igår med en arm och gnällde lite väl mycket över min andra arm. Men de är sån jag är lite väl gnällig i bland..  Hade ganska så lama gäster igår kanske berodde på att de var tisdag, också blev det oavgjort måste varit en givande match 0-0.

Om ni undrar hur det är med armen är det ungefär likadant idag kanske pytte lite bättre, men nog snackat om armen. Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen igen och titta på gårdagens avsnitt av de desperata hemmafruarna, skulle simmat med Johanna men får ta det en annan dag istället. Borde nog iallafall gå ut och gå en runda i det härliga vädret så man får lite motion. Ikväll blir det jobb i garden på Cantina ska se om jag kan fjäska lite för min bror så jag kan ta med hans dator så blir det lite roligare.



november 09



juli 09

fina råå vallar dock lite skillnad, ge mig sommar?



Svinisen

Vilken natt.. har vaknat minst tio gånger på grund av min arm som jag fick så otroligt ont i igår kväll efter vaccinet. Jag vet det är ett jävla tjat om vaccinet och biverkingarna och det finns väl inte så mycket att göra åt armen. Kanske får man amputera bort den men jag tror nog det går över haha. Som tur är har jag inte fått några andra biverkningar ännu, men det kan bli lite kämpigt att jobba med bara en arm idag!
Har ändå hellre ont i armen än dör av svinisen, just nu är det en fullt frisk 14 årig kille som ligger i en konstgjord lugna och kämpar för livet på grund av influensan. Och om man nu skulle bli sjukare av vaccinet ska man ändå vara glad eftersom läkare påstår att de som blir sjuka av vaccinet är de som hade drabbats hårdast av influensan. Så jag är glad trots att det känns som att min arm sover och är halvt orörlig.

Nu ska jag bara vila och smörja in min arm i algesal i hopp om att det går över. I eftermiddag blir det jobb på älskade Lindab!



Slumdog millionaire




Såg den filmen igår tillsammans med Johanna och den var ju riktigt bra. En film som verkligen berör iallafall mig, så fattigt och räligt där är. Om man kanske skulle åka ner dit och göra något gott för mänskligheten. Tror dock inte man hade hämtat sig igen efter att ha sett allt på riktigt!

Regning måndag

Festandet har tyvärr en baksida och det fick jag, Johanna och Louise smaka på igår vi låg pall döa i sängen hela dagen till jag och Johanna kom på den briljanta idén att köpa thaimat och gott var det. Louise drog sig hem framåt eftermiddagen och jag och Johanna städade undan lite efter gårdagens festligheter. Sen tog vi oss i kragen igen och gick till Ica och handlade massa gott, sen hyrde vi film och mös resten av kvällen med cheeze ballz och julmust.

Idag har man ju inte gjort allt för många knop, har iallafall varit och tagit vaccinet mot svinisen så nu lever man väl ett år längre som My sa. Gick även en liten promenad med Johanna i regnet, det är tur man inte bli deprimerad av vädret iallafall.. Ikväll ska jag bara va hemma och titta på Ullared och fotbollsgalen kanske, ska bli skönt att göra ingenting eftersom det blir jobb varje dag denna veckan förutom söndag.



Jag & kajjan i lördags :)

Morning after dark

Vilken helg jag har bakom mig, det har varit helt underbart och som jag sa i videon i söndagsmorse fy fan vad livet är underbart!

Min helg börjar på torsdagar så jag tänkte berätta om denna kväll tillsammans med Johanna. Vi skulle handla lite mat till lördagens bravader och mat handlade vi ja jävlar i det. När vi kom fram till kassan kommer Johanna på att hon glömt kortet hemma,men efter mycket om och men och skramlande med slantar löste det sig. Så vi åkte hem och åt en väldigt sen men god middag, sen mös vi framför webbisen med oskyldigt dömd och fråga Olle dokumentären. Jag förstår inte hur man kan tycka att en människa som är homosexuell är mindre värd? Hemska människor!

Fredag kväll började som en lugn hemmakväll med mys framför idol tillsammans med Louise, ville stanna hemma hos henne och bara mysa men så blev det inte. Eftersom vi skulle börja jobba kl kvart i elva på älskade Cantina, fredagsnatten flöt på bra och vi stötte på den ena konstiga människan efter den andra, alltså en helt vanlig fredag på Cantina.

Äntligen lördag veckans bästa dag och denna lördag Johannas fest. Dock trodde jag ett tag att jag skulle bli tvungen att gå och jobba eftersom folk inte kan bete sig. Men som tur var med Niklas hjälp och lite gråtande löste detta sig och jag blev glad igen, tack Niklas och tack Jeppe för att du jobbade. Åkte hem till Johanna där vi började fixa både oss själva och maten och vid åtta nio tiden trillade folket in och det blev mat och alkohol tillsammans med massa trevliga brudar. När vi alla var goa och glada gick vi ner på stan, skulle till Zoo men hamnade självklart på Cantina, men jag gillar det! Sen blev det ett fullsmockat Zoo och därefter Pascha har aldrig sett så mycket folk där. Bakom hann vi också med, sen en sväng på Cantina igen med dans och grejer och sist men inte minst Cardinal. 

Tack Johanna och alla andra för en helt underbart galen kväll!

Somebody told me

Torsdag idag då och det lär bli en ganska händelserik dag idag faktiskt. Ska snart röra mig neråt mot stan och träffa Kajsa, vi ska gå en sväng i staden och även köpa present till Johanna. Sen ska jag till tandläkaren mindre kul, tur man bara gör det en gång om året, i år är även sista gången jag går dit gratis börjar jag bli vuxen nu eller? Betala för tandläkaren jaja. När jag är klar där ska jag bege mig hem till min favorit Johanna för att mysa en massa hemma hos henne, önskar jag och Johanna bodde ensamma i den lägenheten det hade inte varit fel.

Nu måste jag börja fixa mig och packa ner mina grejer, varför är man inte snygg när man nyss har vaknat?


Johanna & jag på någon av alla tisdagsklubbar på Cardinal i somras
bruna och fina :)

Saknat

SMTU3 - håller med Emelie absolut bästa dagen <3

It´s not me it´s you

Har inte varit en alltför händelserik dag idag men sånna dagar ska ju också få finnas till. Har iallafall tittat på serien Ullared och fått mig ett par skratt, vilka människor och Louise de tanterna är absolut vi om en sisådär 60 år. Gick även en powerwalk också när de snöade? Snö redan? Som tur är la den sig inte, snö ska det va på julafton och någon dag efter sen kan den hålla sig borta tycker jag. Jobbade också nu ikväll på Cantina aka lekstugan eller vad säger du Niklas? Hade inte allt för mycket att göra och tiden gick extremt sakta men med lite sällskap av Niklas och Emma och efter att jag nästan hade läst ut min bok fick det gå.

Nu vill jag att det ska bli lördag för då ska det festas med dem bästa, Johanna ska firas och det lär inte bli lugnt. Så för att det snabbare ska bli lördag ska jag nu kasta in handuken och gå och lägga mig. I morgon är en ny dag, ha det!

Kompisar


This is the life

I söndags blev det iallafall en rejäl myskväll med familjen. Vi åt fondue och tittade på film, hade laddat upp med flera olika snacks, godis och cola. Tittade på Wallander prästen och den var helt ok inte den bästa av Wallanderna men ändå. Det var iallafall riktigt skönt med en hemma kväll, fast jag var ärligt talat rädd att jag skulle missa något på Pl13 men tror nog inte jag gjorde det haha.

Igår var jag på HLR-utbbildning på Lindab arena och fick lära mig att rädda livet på en docka, såg ganska så komiskt ut när alla sitter i en ring med varsin docka och blåser in luft i munnen och ungar fram och tillbaka när de trycker mellan brösten. Men det var en bra liten kurs lärde mig massa med saker som jag inte visste sen innan.

Började även mitt nya liv igår alltså vara nyttig och röra på sig som så många gånger förr. Än så länge går det bra har hunnit med en power walk i regnet igår och idag har jag både simmat och cyklat så det ska nog gå bra det hära. Fast idag är jag extremt sugen på cheese ballz och cola men icke.

Nu blir det mys med Lojs, vi ska titta på Ugly Betty och Desperate Housewives och inte äta godis utan frukt!



Min snygga kompis Louise Möller



charmigt



Nattasärken



skratt

hihi du vet att jag älskar dig ♥

Lördag veckans bästa dag

I lördags stod jag och Louise mellan valet att festa eller inte festa, vi skulle ju trots allt ta det lugnt.. Men som ni kanske har förstått vid detta laget så har jag ganska svårt för att just ta det lugnt och speciellet då på helger.  Så vi festade givetvis, började kvällen på Zoo bar med några redbullvodka och en divig Henke. Efter ett tag kom även Niklas och gjorde oss sällskap och senare även Metsi med flera. När klockan närmade sig ett gick vi bort mot pascha, där var inte en jävel men vi levde rövare ett tag ändå och fortsatte sedan bort till älskade Cantina för några shodisar. Sedan pendlade vi mellan Pascha och Cantina med ett litet avbrott för kebab och det satt fint. Avslutade kvällen gjorde vi givetvis på Cardinal och kul hade vi det vill jag lova.

 

Så här snygga var vi i onsdags på kompis, Louise tar ändå priset haha!



RSS 2.0