Looking for you.

Gick hem idag ändå, klockan tio tog jag och min favorit Louise bussen hem. Men hoppade av i råå och handlade bullar och kex. Sen åkte vi hem till Louise och åt en god frukost och fikade lite. Efter det blev det film, Hostel. Sjukare film får man leta efter, nej men den slår fan saw helt ärligt. Man fick riktigt se när dem torterade människorna. Fy fan vad äckligt trodde jag skulle spy.

Efter filmtittande gick jag hem och skulle börja plugga hann inte mer än att titta på en fråga också knackar det på dörren. Johanna var det och vi gick ut och gick en runda i hela 60 minuter,doktigt ;) När jag kom hem började jag plugga på allvar och nu känner jag väl att det sitter där, inte allt, men en del. Får fortsätta senare efter Du är vad du äter. Tittar på det nu och fy fan vad äckligt, så mycket skitmat dem stoppade i sig i veckan,urk!

Nu får jag dåligt samvete för det lilla onyttiga jag stoppar i mig ja lilla i gemförelse med dem i veckan. Men nästa vecka då har jag motivationen till ett nytt liv med nyttig mat och mycket motion. Nu börjar du är vad du äter, återkommer kanske senare idag eller i morgon.

Turism.

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan med 8 personer av min klass och utan lärare dessutom. Det suger, vår vikare satt sig och fika och sa att vi skulle jobba med våra guidningar i 3 timmar haha tror hon själv på det eller?
Hon tog ingen närvaro i heller så ja vi kan ju gå hem nu då ju, men nej det kan vi inte för vi har svenska klockan 12:15 och Yvonne kommer inte tillåta oss att få ledigt för hon ger aldrig med sig, bläää.
 Nu ska jag terrorisera Louise ;D Pussshej!

Snake (alltså glasögonorm)

Nu har jag kommit fram till en sak, eller ja inte nu utan för några timmar sen. Har inbillat mig att mina glasögon var för svaga för mig och att jag behövde mer styrka i dem. Men nu när jag har använt dem en hel kväll vilket jag inte gjort på mycket länge så märker jag ju att dem är alldelles perfa. Så tror nog att jag får börja usa dem lite bättre nu. Jag menar jag fick ju dem av anledning så det är det lika bra att använda dem. Synd bara att man inte är lika snygg i glasögon som typ den ena olsen tvillingen vet faktiskt inte vem av dem de är på bilden nedan.

image128

Mad kise.

image127

Jag kunde helt enkelt inte plugga, min katt var faktiskt
 i vägen. Hahaha pallar inte han,awe jo
söt kise ♥

En dag med min sköna.

Svenska provet idag gick alldelles utmärkt. Känner på mig att det kommer bli ett bra resultat så får ju bara hoppas på det bästa nu. Efter tre lektioner slutade vi och jag och min sköna höna Louise gick hem till mig för att laga något att äta. Kycklingfilé med klyftpotatis och lite smaklös creme fraishe sås blev det. Men jag klagade inte det var jätte gott ;D Efter att vi var mätta och belåtna satt vi på en film, Final destination 2. Bra film men väldigt lik ettan må jag säga. Och lite för löjlig i bland också kanske.

När Louise gått hem hamnade jag ju självklart här. Borde sätta igång och plugga till projket och företags provet som är på fredag men jag känner inte att jag har orken. Får väl snart ta mig i kragen om jag ska få ett bra resultat.

Ärligt varför kom Brittan etta på Nrj top fem? Hörde det precis och det stör mig till max. Visst låten pice of me är väl helt okej men jag tål inte henne? Allt sjukt hon gör hela tiden, sök hjälp snälla! Och videon, hej redigerad! Nej men ta mig i kragen var det och börja plugga, hejdå :)


Gossip Girl.

Helt underbar serie, jag älskar den redan och längtar redan till nästa avsnitt. Förstår verkligen vad Johanna har tjajat om, alltid nej nu ska jag se Gossip Girl eller Emilia du vill inte titta på Gossip Girl. Jo det vill jag, vill se mera nu. Men nej nu ska jag gå och sova tänkte jag säga men icke sa nicke? Utan jag ska sätta mig i min vrå och plugga tills jag kan allt utan till jag ska drömma om litteraturen och det ska gå bra i morgon. I morgon ska jag och Louise cykla till skolan undrar hur det kommer gå. Men nej Godnatt nu mina vänner eller God pluggning ;)

image124

Tisdag.

God eftermiddag!
Idag har jag varit "ledig". Skippade ju som sagt en lektion. Har fått gjort en massa saker idag. Har städat mitt rum, mammas och pappas rum, och båda toaletterna. Duktig jag är,jag gör allt för att få mina 100 kr på mobilen haha. Inte allt men städar. Efter det cyklade jag ner till råå och lämnade mina stövlar till skomakaren så dem kommer vara tjusiga på fredag efter klockan 15:00. Sen cyklade jag vidare till Miatorp för att sola. När jag kommer dit där svettig och allmänt irriterad eftersom jag hade haft motvind hela vägen så är där en jävla städerska inne på solariumen och städar. Så fick jag snällt stå där ute och vänta i en kvart. Äh hon gjorde ju bara sitt jobb.
Efter att jag hade solat var det bara till attt ta min söta rosa cykel och cykla hem igen, jobbigt vill jag lova. Nu ska jag gå och sätta mig i min lilla myshörna och plugga som aldrig för. Svenska prov i morgon på svensk Litteraturhistoria. Satsar på Mvg så jag vet vad jag kommer få göra resten av dagen, iallafall tills kl 19:00 sen är det tv för hela slanten, 2900 Hapiness, Gossip Girl och I huvudet på Gynning. Kan inte bli bättre faktiskt 3 toppen program efter varandra. Jag är helnöjd!

Kvällens Outsiders.

Handlade om ett par där den ena ville vara helt undergiven och den andra ville ha all kontroll. De skulle då prova något som kallas pony play, har då aldrig i hela mitt liv hört talas om detta. Och jag tyckte programmet var helt jävla sjukt. Kan ju förklara för er som inte såg det. Tjejen i förhållandet skulle då klä ut sig till en häst,med svans,någon grej för hela ansiktet och betsel och träns och allt som en biologisk häst har. Också skulle då killen i förhållandet träna upp henne som man gör med en vanlig häst. Han skulle även rida på henne och piska henne när hon gjorde fel. Och det värsta av allt var väl ändå att dem påstod sig bli upphetsade av detta. Det var till och med en tjej som berättade att hon hade fått orgams när henns man red på hennes rygg och hon ulkade sig fram med han på ryggen. Asså jag pallar helt ärligt inte detta, blev helt chockad vad är det för knasiga människor som finns i denna värld. Visst var och en till sitt men nej asså detta kan jag bara helt enkelt inte förstå.


image122




Spårvagn 1 mot Frölunda torg.

Det är fredag natt, runt 03.30. En kille ~18 sätter på en ringsignal som piper högt och utdraget. En annan kille ~20, som är väldigt full, går fram till honom.

Fulla killen:
Du, kan du stänga av den där skiten? Den piper jättejobbigt.
Mobilkillen: (låtsas som han inte förstår): Vadå? Jag hör inget som piper.
Fulla killen: Men lägg av. Stäng av, det är ju skitjobbigt.
Mobilkillen: Du hör det nog bara i ditt eget huvud.
Fulla killen börjar slå sig själv i huvudet och tittar sig sedan omkring.
Fulla killen: Fan, vad är det NU då som är fel i mitt huvud?
Folk runt omkring försöker hålla sig för skratt.


Efter ett inlägg som inte var så kul tycker jag detta kommer sig alldelles utmärkt  på plats haha säger jag bara.

Nytt år nya tag?

Kom och tänka på en sak nu. Jag hade mer en ett nyårslöfte och jag har min sju och dag inte hållit ett enda av dem. För jävla dåligt stil faktiskt. Ett av mina löften var att jag skulle vara mer snäll,glad och positiv. Det är nog det löftet som jag har hållit sämst av dem allihopa. Jag förstår inte hur det kan finnas så mycket aggresivitet och ilska i en person. Vad har jag egentligen att klaga över och va sur över hela tiden? Ingeting är svaret på det. Men istället för att inse att jag har det bra, så kommer jag på en massa dåliga & negativa saker hela tiden. Också berättar jag dem för min familj om och om igen. Stackars er som får stå ut med mig, ni är väl inte alltid världens bästa ni iheller men idag var det faktistk jag som gjorde fel. Borde ju inte sitta här och skriva det utan jag borde gå ner och säga det till er men jag vet inte hur jag ska förklara för er varför jag är som jag är. För jag inte vet själv varför jag är som jag är. Har sagt det innan att jag ska ändra mig, stundvis har det gått bättre men för det mesta är jag tillbaka i samma gamla spår igen.Men nu ska jag gaska upp mig och försöka vara en bättre människa på alla sätt och viss. Jag kan inte lova men jag kan lova att jag iallafall ska försöka.

Förstår att detta inte var så kul för er att läsa men jag var helt enkelt tvungen att få ner mina tankar och funderingar någonstans. Låter som att jag är världens hemskaste människa i det jag skrivit men det är jag faktiskt ibland. Men alla har vi våra bra och dåliga sidor. Och jag tror trots allt att mina positiva sidor övervinner dem negativa.

Vi kommer att dö samtidigt du och jag.

Så ja nu var det skolan igen efter en helg med både fest och film kan man säga ,suck! Men ska faktiskt inte klaga det var helt ok tills klockan blev halv tolv och jag inte fick komma in i matan och äta. Dem påstod att jag inte hade betalt maten, men ringde hem och kollade med mamma,hon hade betalt igår. Men eftersom vår skolan är som den är så hade  det inte registrerats pallar inte att det ska ta 3 dagar. Aja som jag brukar säga det är Rönnowska i ett nötskal. Två prov hann vi också med idag: engelska och svenska. Engelskan gick åt helvete men svenskan gick alldellses utmärkt.

I morgon har jag en lektion så den tänker jag skippa. Jag menar vem orkar gå upp tidigt, göra ve sig för att endast ha en enstaka lektion? Inte jag i allafall och dessutom är det spanska. Som jag för tillfället struntar fullkomligt i. Jag vet jag borde ta tag i det för det hade ju inte varit fel att kunna spanska för att få ett framtida jobb i spaninen. Men nej jag orkar inte,jag är glad om jag får godkänt när terminen är slut. Nu ska jag nog gå och studera svenska står överst på listan jippi,ser verkligen fram emot det.

Kevin dansar.



Sexig han är istället ;)

Coyote ugly.

image120

Älskar denna filmen ;D

Britney skrämmer skolbarn.


För drygt två veckor sedan ska Britney Spears ha ställt till med ett himla liv på Beverly Hills grundskola
då hon sagt att hon var där för att hämta upp några barn - barn som definitivt inte var hennes. Enligt Us
weekly ska den problemtyngda sångerskan, som nyligen förlorat vårdnaden om sönerna Sean Preston
och Jayden James, ha parkerat utanför skolan vid tretiden den 7 januari. I drygt tio minuter ska hon ha
puffat på ett par cigaretter och pratat med sig själv, medan hon väntade på att det skulle ringa ut. 


- Hon dagdrömde och var förvirrad, säger ett ögonvittne som frågat Britney om hon var okej.  

- Hon sa att hon var där för att hämta upp sina barn.  


Efter en stund ändrade Britney dock på sin historia och ska enligt vittnet ha sagt följande:  

- De är inte mina barn. Jag har en ny advokat och jag ska hämta dem åt henne.  

Kalabaliken kring Britney började när barnens skoldag var över och de skulle börja bege sig hemåt.  

- Det blev det stora samtalsämnet på skolan. Några av barnen var livrädda, säger en källa på skolan.



Jag kan inte låta bli att såga henne fast jag tycker synd om henne samtidgt. Men ärligt varför söker hon inte hjälp? Allt som skrivs om henne kanske inte är sant men herregud detta var fan sorligt.

Äntligen.

Har jag fått någorlunda ordning och reda på min blogg, betydligt bättre än innan
iallafall men är det någon som vet hur man får bort det där det står Om, Emilia
 wahlberg? Det stör mig något fruktanvsvärt. Men det får vara så sålänge för
jag måste verkligen gå och plugga nu. Pusshej!

Hoppsan.

Råkade välja en annan stilmall den fashion och när jag gjort det kom jag på att jag
inte orkade fortsätta hålla på att ändra så nu fick jag ha denna så länge, inte så
speciellet snygg men det får funka till i morgon iallafall.Än så länge ser jag inte den
på min dator men det kommer väl. Nu kallar sängen har en
 jobbig dag framför mig ska plugga till två svenska prov och ett engelsk prov.Kan
 ju säga att jag verkligen inte ser ram emot det. Men det får gå, Godnatt mina vänner!

Haha.

Stockholms Universitet:

Cirka 15 studenter deltar i examinationsseminarium på C-nivå och temat är geografisk vetenskapsteori.
Klassen diskuterar om beskrivande observationer kan anses vetenskapliga eller inte. Nivån på samtalet
är högst seriös.
Läraren ~30: Men vad tror ni Kuhn skulle ha sagt om detta?
En student ~25 (med helt seriöst uttryck, högt och ljudligt): MUUUU!


Tjejmiddag och Tivoli.

Efter skolan stressade jag som en Jude ner till stan med Linda. Sen skiljdes vi åt och jag gick till Kullagatan. Fy fan vilket väder alltså, jag flög runt som en jävla vante i stan men som tur var, var jag där inte så länge. Fick också köpt mig en sådan där kjoltröja? Inne på Gina iallafall också blev det lite flower till Natta girl. 

När det blev kväll så begav jag och Louise oss hem till kajjan och fick skjuts till Bårslöv där Natalie skulle firas. Mycket trevligt må jag säga, vid tio tiden tog vi bussen mot staden. Och jag och Louise fick hänga lite för oss själva men efter ett tag löste allt sig med legg osv. Så vi gick in till Tivoli och träffade Metsi och mysan och Kajjan. Så vi dansade loss hela natten. Men till slutet var det så segt så jag och Louise kände för att tramsa oss lite så det gjorde vi ;D Dansade jettte seääääxigt. Men pallar inte att värsta arabi boyen dampade ut och snodde Louise smycke störd eller vad.

Det var väl kul igår men jag hade faktiskt förväntat mig att det skulle vara roligare på tivoli,okej jag vet man inte har roligare än vad man gör sig. Men tro mig jag gjorde mig roligare än jag brukar vara och trots det var det inte speciellet kul. Visst har jag varit på Tivoli innan men det var för cirkus 2 år sedan. Då krävde man väl kanske inte lika mycket,äh nej jag vet inte. Men tror ju att det hade varit skojjigare om det varit mer people som man hade känt. Men antar att de flesta var på Tempel.

Men tack för igår Natalie och alla andra. Och
ett litet speciellet tack till Lovisa,du vet varför ;)

image119
Jag och min älskade ;D
Mer bilder finns på bilddagboken.

Fredag-

Nu är det ÄNTLIGEN Fredag igen och jag är kackalakamackafacka glad ;D
Nu sitter jag i skolan och har lunch och hör och häppnad det var skit god mat i matan idag. Dem måste ha slått huet hela högen och gjorde dundar god mat. Men iallafall snart ska vi ha lektion med Snygge Peter eller naken Peter som alla andra säger men nej inte naken. Han är fan snygg så då blir det snygge Peter. Efter skolan ska jag gå stan alone ska in på gina tricot och köpa något najs. Och sen måste jag handla en grej till men det är en secret. Kanske går med Linda och hennes lilla friend om Linda vill men det vill hon. Nu ska jag kila mig upp till lektion med Peter men det gör jag mer än gärna haha ;)

Ikväll mina vänner då ska vi ha kul vi ses i vimlet! pussss.

Toppen dag.

Idag var det skola för min del,vilket det inte var igår för att jag råkade ju försova mig,så jag tyckte inte det var lönt att gå till skolan eftersom vi slutade 11:40. Men iallafall efter skolan idag träffade jag Johanna. Köpte Latte på Sandys sen tog vi Scandlines över till Danmark för Johanna skulle inhandla diverse saker man kan behöva för en lyckad utekväll? Eller något. Jag var mest bara sällskap men hade lika trevligt ändå. Fick iallafall med mig hem en gul elefant. Inte en riktig utan en nyckelring.Sen när vi kom tillbaka till vårt älskade land Sverige åt vi på Mcdonalds, oooh gud vad gott det var! Har inte varit där en enda gång detta året mycket duktigt gjort av mig men fick dock bryta trenden idag tyckte jag. Men tack iallafall Johanna för en trevlig eftermiddag ♥

Imorgon är det veckans bästa dag och jag är överlycklig. Efter skolan ska jag gå i stan med Louise om hon får rätt på sitt hår,håller tummarna. Också ska jag köpa mig något nytt snyggt som jag kan ha på mig på kvällen. Ska ju hem till Natalie som ska firas eftersom hon fyllt 18 år. Efter det får vi se vart ödet tar oss. Jag hoppas iallafall på tivoli som fan, är sjukt sugen på att bara gå ut och ha kul. Varför varför varför föddes inte jag tidigt på året?
Dumma mina föräldrar var,när jag ska skaffa barn ska jag fan tajma det så dem föds tidigt på året. Så de slipper att plågas när alla deras vänner bli myndiga en efter en. Aja jag får stå ut det är väl bara sådär 250 dagar kvar till jag fyller 18 det går snabbt det måste det göra!

image118

Så här snugg ska jag va i morgon ;D Muhu.

Min vecka.

Idag är det tisdag och jag har tyvärr varit väldigt negativ isntälld till livet i allmänt. Jag har helt enkelt inte varit på bra humör. Men det börjar ta sig nu och jag börjar bli glad när jag tänker på fredag och helgen överhuvudtaget. Slippa skolan och kunna sova hur länge som helst och bara ta det lungt och göra vad man vill. Jag blev nog också på bättre humör när jag tittade i huvudet på gynning hon är bara för härlig hon.

Onsdag: Skola, slutar redan 11:40 så Linda ska underhålla
mig i stan till klockan 14:00 för då ska jag simma med Johanna.

Torsdag:
Skola blärk. Men efter skolan ska jag och Johanna åka
till vårt kära grannland. Vi ska åka med den nya sundsbussen
Simara, det kan ju alltid bli spännande.

Fredag: Helg helg älskade helg. Efter skolan ska jag gå i staden
tillsammans med Louise Möller eller ska jag kalla henne Louise
Morot haha. På kvällen blir det partaj och jag hoppas det ska bli
kul som vanligt men bör inte förvänta mig för mycket då det aldrig
blir som jag har tänkt mig. Men vi får se gott folk!


image117
Gynning är alltid snygg.


Dagens horoskop för vågen.

Den 22 Januari 2008:

Oväntade möjligheter dyker upp. Du har i princip bara att sträcka ut handen och ta emot. Det finns dock en bromskloss. Och det är, hör och häpna, du! Du har inte speciellt stor tilltro till din egen kapacitet. Men det har andra! Tacka ja till det som erbjuds!





Jag vill ha sommar.

Sol,bad,stranden,fest,festival och allt som hör sommar till vill jag ha NUUU!

Bara 146 dagar kvar till Sommarlovet! Det går snabbt gott folk.

image116

Och jag vill ha en fin svensk sommar!



 


Craig David - Hot Stuff (Let's Dance)


Let´s dance.

Alltså inte programmet lets dance utan Craig Davids låt hot stuff let´s dance haha älskar den. Sitter ch lyssnar på den och längtar till fredag då är det helg. Jag vill gå ut och dansa och ha kul undrar om Louise också vill det:


Louise säger:

vill typ sitta någons stans med några dricka och ha kul och gå ut och ha kul

Louise säger:

bara ha kul hela kvällen ha kul ha kul ha kul

Haha, vi ska fixa det babe på fredag ska vi ha kul. Men än så länge är det ju tyvärr bara måndag men jag tycker att dagen har varit bra än så länge. Jag har varit hyffsat glad och positiv idag. Har redan gjort läxan / läxorna till i morgon, väldigt duktigt. Annars brukar man ju oftast vara ute i sista sekunden. Är nog extra glad också för att vi har sovmorgon till 12:15 i morgon. Tänk om man hade haft det så varje tisdag då tror jag att jag hade varit jätte glad alltid iallafall varje tisdag. För ett tag sen var jag ute och rörde lite på mitt fläsk med Johanna. Fick pratat lite om livet i allmänhet haha alltid roligt när man inte snackat på ett tag då har man alltid en massa skvaller att komma med. Snart är det Outsider,ikväll ska det handla om olika beroende kan ju vara interessant.


My´s 18 års fest.



image108

Mat är gott ellerhur Louise? ;D

image110

Lovisa,jag och Louise.

image112

Födelsedagsbarnet ;D

image114

Väntar på bussen i blåsten.

image115

Haha vem fan fotta mig när jag gick på bussen.

Lägger in mer bilder på bilddagboken i morgon kanske.

Styva linan.

Blir så irriterad när ens inlägg bara försvinner när man skirivt klart. Så nu börjar jag om, tänkte sammanfatta min helg lite.

Fredag: på kvällen när jag hade återhämtat mig efter allt hemskt jag upplevt begav jag mig hem till Louise. Jag,Metsi,Johanna och sjävklart Louise var hemma hos henne. Tittade på Lets dance och någon Film med Jennifer Lopez och självklart slank det ner en och annan onyttighet,men det är man värd ibland.

Lördag: Vaknade upp med ett betyligt finare öga än dagen innan och blev redigt glad. På kvällen sminkade jag till och med mitt öga trots att det inte var helt bra. Sen fick jag Louise och Metsi sjukts av hennes bror hem till My. Där var det 18 års fest för My med släkt och vänner, mycket trevligt! Vid halv tolv tiden när de andra hade dratt ute tyckte jag och Louise det var lagom att runda av så vi åkte hem.

Söndag: idag har jag bara tagit det lungt,kollat på lilla jönssonligan med min kära bror. Jag har en plan, Sickan har en plan. Hahah ja lite små rolig var den väl allt i mellan åt. Nu ska jag gå ner och titta på singing bee och hoppas att jag får mig ett gott skratt åt folks hemska sångröster. Sen blir det film med Jennifer Lopez igen.

Hemskaste på länge.

Klockan 07:45 befann jag och mamma oss på sjukhuset. Skulle ju operara mig klockan 08:00. Nervös som en gnu satt jag och vänta. Också fick jag ta på mig värsta vita skjortan och sån mössa på huet och tossor på fötterna,det var riktigt seriöst okej det var en operation men trodde inte det var så allvarligt.
Tyvärr fick inte min älskade mamma följa med mig in i rummet men det var väl kanske bäst. Där inne satt det en duk över hela mitt huvud utom på höger öga. Sen började de droppa bedövning i ögat som sved som syra.  Efter det tog de en spruta med bedövning som kanske var 10 cm lång, nålen då. Råkade titta och det kanske inte riktigt var meningen. Efter den tredje plågsamma bedövningsprutan grät jag som en stucken gris. Ja tyck ni att jag är mesig men tre 10 cm långa sprutor i ögonlocket är inte skönt ska jag säga. Men efter tre sprutor var jag också ganska bedövad och tur var det. Så jag kände ingeting när de vände ögonlocket och skar bort den lilla knölen. 

Hela operationen tog kanske bara 20 minuter och efteråt fick jag en stor lapp för ögat. Så jag visste inte ännu hur jag såg ut. De varnade mig om att det var svullet och typ rött och blått. Jaja tänkte jag så farligt kan det väl inte vara. Så när jag kommer hem och tar bort lappen och tittar mig i speglen fick jag en chock och börja gråta jag ser ut som en utomjordning, högra ögat är inte ens halv öppet och svullet som bara den. Nu är jag så jävla rädd för att det ska bli såhär men tittade mig nyss i speglen och ögat har börjat öppna sig lite mer så det är ju tur. Men tänker nog inte visa mig ute igen förrens svullnaden har lagt sig helt. Så lär väl tillbringa hela helgen hemma, gud vad kul jag ska ha det. Nej nu ska jag gå och försöka sova lite.

Lite bilder som är allt annat än vackra men tänkte visa dem för er ändå:

image102

sexig tjaj eller vad säger ni? Haha.

image103

Söt liten lapp.

image105

Och såhär ser jag ut nu ;/



 


Is it you.

Onsdag (Lill lördag) idag, och det känns skönt!
I dag efter skolan har jag simmat med Johanni panni, 1000 meter blev det, duktiga vi var. Nu har jag precis tittat på en film med mamma och pappa,vet inte riktigt vad den hette men den var bra iallafall och det är väl huvudsaken.

Engelskeprovet idag gick väl inte super men har jag tur får jag ett G. Kan inte förstå hur jag kan ha så svårt för engelska? Jag menar vi började ju faktiskt läsa engelska i första klass. Lite skandal faktiskt men får väl göra det bästa av situationen och bara plugga plugga och åter plugga.

På fredag åker min jäkla knöl / knast / vagel ja vad man nu vill kalla den bort,som sitter på höger ögonlock. Alla som har sett mig den senaste veckan vet hur röd och irriterad den har blivit på sistonde,så det kommer verkligen bli en lättnad när den är väck. Dessutom gör det ont också så det ska bara bli skönt. Men väldigt läskigt må jag säga. Bedövningsspruta, vända ögonlocket uppåt, skära innanför ögonlocket och sen vet jag inte vad dem gör.
Lär väl antagligen ha ont efteråt men det är det fan i mig värt!

Alla fattar utom du.

God kväll!

Nu var det måndag igen, känns inte så upplyftande men skolan var faktiskt bra idag. 
Det är ju aldrig fel att slippa spanskan och få sovmorgon till halv tio. Dagen kan bara inte börja annat än bra då. Men efter skolan blev det inte så bra, smart huet Louise fick minnesförlust och glömde bort koden till sitt bankomatkort. Hur kan man glömma den koden? Haha, det är bara hon som klarar det. Så det gick inte riktigt
som planerat eftersom Louise inte hade några money. Iallafall träffade Johanna sen för hon hade pengar så vi kunde sola men de blev inget där heller för Meddo sög och det var upptaget på Miatorp. Orkar inte berätta mer detaljerat om allt som gick fel men en sak kan jag säga och det är att i över två jävla timmar gjorde jag inte ett ända smack,jo jag frös.
 
Nu borde jag sitta nergrävd i en massa böcker och läsa läxor. Eller ja framförallt engelskaboken men istället sitter jag här och ödslar min dyrbara tid. Så nu ska jag bege mig in på mitt rum och plugga ett av mina favorit ämnen engelska. Ha en trevlig kvälll och förresten det är inte alla som börjar kvart över tolv i morgon, tack Anna-Clara du borde vara utomlands oftare. / Emilia

Please don´t stop the music.

Igår kväll var det mening att jag skulle fika med Linda men så blev det inte tyvärr. Jag var nämnligen sugen på att festa och det var inte Linda men My var också något suget men problemet var vart vi skulle festa loss haha. Men det fixade sig och My kom hem till mig på lite förfest. Bara hon och jag, det var faktiskt kul. Sen åkte vi in till stan och skulle till tivoli hade vi tänkte oss,men sen blev det inte så. Så vi skiljdes åt efter en ganska lång tid och åkte hem till var och en. Var väl kanske lite onödigt att festa när det inte ledde till något ändå men ja då har jag lärt mig den läxan än en gång.

Idag har jag myst som bara den. Har ätit god mat och fetat mig med negerbollar,mums vad gott. Har också tittat på film med min kära mor. Hatar action men mamma fick mig att se en action ändå och hör och häpna jag tyckte den var bra :) Äh man kan väl ändra sig lite ibland, jag gillar nog fortfarande inte action eller bara ibland haha.
Nu precis har jag beställt två par snygga skor på ellos.se. Så här ser de ut:
image99image96 


Do you love me.

Amandas nya låt, jag tycker faktiskt den blir bättre och bättre ju mer jag lyssnar på den. I början tänkte jag bara vad är detta för något? Men har nog insett att den är bra trots allt. Jag menar hon är ju as ball så automatiskt får ju låten också bli det eller något.

I dag är det torsdag och snart helg, det tackar vi för! Har varit riktigt jobbigt att gå upp tidigt denna veckan. Antagligen för att man inte helt har kommit in i rutinerna,men det kommer. I morgon är det som
sagt fredag och på schemat står det svenska på morgonen sen resten av dagen har vi projekt och företag.
Fy farao säger jag bara det kommer bli rikgit jobbigt men det får ju gå,kommer ju antagligen inte att gå
ända tills halv fyra hoppas jag verkligen.
Denna helgen kommer bli en vit helg liksom förra helgen,skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag sussa gott, så god natt mina vänner!


Stackars Britney.


image93

Bilden ovan är ju hemsk, varför tar hon inte på sig ordentligt och slutar blotta sin kropp förstår hon inte att folk inte vill se hennes kropp? Hon är ju inte snygg längre tyvärr. Och hon kommer aldrig lyckas med sin comeback som artist. Folk har fått nog av henne iallafall jag just därför detta inlägg. Men egentligen är det synd om henne. Media jagar ju henne värre än en råtta. Det kan inte vara lätt att vara Britney för tillfället. Men hon borde göra sig själv och alla andra en chans och lägga in sig på ett psyke eller något. Tycker otroligt synd om hennes barn om hon inte bättrar sig tänk att ha en sådan mamma,jag hade skämts. Men än så länge är ju inte hennes barn så gamla. 

Och i ett utalande har Britney rosa peruk på sig och säger att kina ligger väl i Afrika? Herregud.
Nej Brittan du borde ta dig en funderare och ta tag i ditt liv på allvar. Det är min mening och antagligen tycker man som mig eller så diggar man henne wahtever she do lixsom haha! Jaja nog om henne var tvungen att tala om vad jag tyckte om denna patetiska människa.

Första skoldagen

Efter lovet. Men den var väl helt okej, förutom att jag trodde vi började halv tio men då har dem jävlarna ändrat spanskan till 08:10 till 10:30 varför? Vad behöver man 1 timme och 45 minuters lunch till? Nej men vår spanska lärare var snäll så hädan efter ska vi börja som vi gjorde förra terminen.
Efter spanskan var det engelska och sen trodde hela klassen att vi slutade för på schemat stod det indval och jag har bara ett indval tänkte jag. Men nejdå då visar det sig att vi ska ha psykologi i 2 timmar? Ända till halv fyra dessutom. Snacka om besvikelse, men det visade sig att psyklogin inte var så hemskt ändå. Jag tyckte det var jätte intressant och läraren verkade hur bra som helst. Men jag stör mig på att vi ska behöva va med en massa andra elever från andra klasser i ett indval. Jag menar vår klass kunde väl fått ha den kursen ensamma utan några andra aja,dem andra är säkert jätte trevliga. Måste berätta en sak till om vårt nya kassa schema, vi går till halv fyra varje dag utan en dag,fy fan. Läser riktigt många kurser också för tillfället, så det lär bli en himlans massa plugg hädanefter men det får ju gå. Nu kom jag på en sak till vi har redan fått läxa 56 glosor till i morgon, inte mjukstart här inte.

Efter skolan åkte jag en snabbis till stan med Linda ;D Köpte lite puder haha. Sen tog vi en latte på älskade Sandys as god latte måste jag säga. Nej nu ropade pappa ska äta, mums vad gott.

Ha det bra / er positiva vän Emilia.


Man of the house.

Haha jag älskar sånna töntiga filmer,visst där var en hel del action men inte fan kan man kalla genren för action. Det var ju komedi, amerikansk komedi dessutom.
Idag har och Louise tillbringat vår dag på ih,ja inte hela dagen men från 13:00 till 17:00 så det blev allt några timmar. Men det var faktiskt ganska kul att titta på fotboll idag, speciellet senirorena .Dem tar det på blodigt allvar. Lite för mycket allvar kanske det är ju bara fotboll menar jag. Aja var och en till sitt så blir nog alla nöjda och glada.

I morgon blir det en väntandets dag tycker jag,visst jag har massor att göra.Jag ska städa mitt rum och hela nedanvåning men så fort jag sätter mig när så kommer jag tänka på morgondagen och skolan, usch jag har verkligen ångest. Inte för själva skolan för jag menar jag gillar min klass och allt det här. Men att gå upp tidigt, plugga, och ha ångest inför prov. Det är det jag fruktar för. Men det löser sig mina vänner som allt annat här i världen. Vi har större saker att oroa oss för, att jag inte vill gå till skolan igen är ju bara en liten bagatell jämnfört med vad det finns för negativa saker och problem här i vår värld. Men jag orkar inte spekulera i allt det nu för då blir jag bara ännu mer deppig, så nu ska jag faktiskt gå till sängs. Godnatt mina kära vänner!

Händelserik Lördag.

Nej knappast, men sånt behvös ibland också. Men pallar inte att jag alltid vaknar så himla sent, vaknade klockan ett idag. Så jag fick stressa som en jude till bussen skulle ju tydligen till IH idag ändå ju med Louise. Men jag hann med bussen så det var ju bra. Var på IH ett tag och tittade lite fotboll som är mitt stora intresse haha nej knappast, jag tittar väl mest på folk runt omkring, killar och sådär ja ni förstår.

Sen skulle jag och Louise gå från IH och som alla vet är det ju glashalt överallt här i vårt kära skåne. Ja iallafall i Helsingborg, så långvinkelsbacken var ju iprincip som en skridskobana haha. Men nu är det ju snö äntligen, tack så mycket. Det gillar vi, iallafall jag. Pallar inte att alla ska klaga nu när det snöat det är ju underbart att det äntligen kan bli lite ljusare och roligare och inte bara massa blåst och grådassigt väder. Nej mina vänner nu är det snö och det tycker jag är kul.

Nu börjar det dra ihop sig,inte långt kvar nu tills vi ska tillbaka till vår älskade skola Rönnowska. Usch ryser bara jag hör namnet. Jag vill allt annat än att sätta mig där och lyssna på alla våra halv sega lärare och göra allt annat än det som är vettigt. Förstår inte lärarnas planering, den är verkligen usel. De utnyttjar ju inte tiden till max iallafall!
Nej om jag ska sluta klaga nu och gå och lägga mig så man kan vakna i hyffsad tid i morgon,fast det kommer jag göra eftersom jag har ställt alarm på min älskade mobil så godnatt mina kära vänner ;D


Dagens snarare kvällens.

Dagens humör:  Är väl inte på topp men det får gå ändå.
Dagens borde:  Städa mitt rum,men är lite sent nu.
Dagens frisyr:  Uppsatt!
Dagens klädsel: Joggingbrallor och ett svart linne.
Dagens planer:  Gå och sova alldelles strax så att jag är pigg i morgon.
Dagens vill ha: En ny jacka kanske?
Dagens längtan:  Sommaren absolut, fast det är kul att det är snö nu.
Dagens fundering: Varför det börja snöa idag och inte typ dagen innan julafton?
Dagens beroende: Mitt röda lypsyl som Louise tycker smakar plast,
men jag gillar det och det är väl huvudsaken.
Dagens tråkigaste: Att jag inte gjort något vettigt idag överhuvudtaget
Dagens personer: Personer nej du här blir det en person och det blir Louise.
Dagens låt: Regina Spektor - On the radio

3 Januari.

Det nya året har varit bra än så länge tycker jag. Men det har inte hänt något speciellet, fast två av mina nyårslöften håller jag fortfarande och det är bra tycker jag. Har varit nyttig sen i tisdes och det är redan kämpigt,men jag ska klara det och gå ner mina överflödiga kilo. Måste ju ha en positiv inställning annars kommer det aldrig att funka.

Idag har jag varit med Johanna lite, har även färgat mitt hår så nu har jag ingen rälig utväxt längre skönt. Nu ikväll kommer Louise hit, vi ska hitta på något roligt antar jag ;D Typ titta på film och käka morötter och gurka i dipp haha.
Hihi men det kommer bli trevligt.

Pallar inte min blogg bara as ful har suttit i snart två timmar och den är inte alls så som jag vill ha den. Äh får väl fortsätta i morgon för just nu pallar jag inte mer, pussehajje!


Nyår i ett nötskal.

Kvällen började bra hemma hos Kajsa med god mat och trevligt sällskap. Vid tio tiden bestämde vi oss för att åka ner till stan för att gå hem till Linnéa. Så jag, Louise och Metsi var hemma hos Linnéa ett tag innan tolv. Sen begav vi oss ner till Kärnan vid tolvslaget. Massa rakater överallt kan man säga men vi överlevde.Sen hade jag ju fått för mig att vi skulle åka till Hasslarp så Louise fick snällt följa med. Var absolut inte världens roligaste fest och människorna där var till en början allt annat än trevliga. Blattefittor, jo men visst! Är precis lika svensk som dig. Mycket konstiga människor och efter ett tag fick jag och Louise nog så vi ringde till vår älskade chaufför? Och han kom och hämtade oss. Stannade till vid kebabhouse och käkade min älskade kebab.Efter det släppte vår chaufför av oss vid kopparmölle, han pallade nog inte våra huen längre. Skulle ta sista bussen hem men det kom andra grejer i vägen. Så jag och Louise var fast på kopparmölle, var ute i kanske 2 timmar och höll på att frysa ihjäl. Men träffade två trevliga killar som ville ha med oss på efterfest men jag ville bara hem. Så vid halv fem/ fem tiden kom vår chaffis tillbaka och hämtade oss äntligen.

Kan ju dra en slutsats om att Nyårsafton hade kunnat var så jävla mycket bättre. Men vi får ta det nästa år :) Ellerhur Louise? Hoppas iallafall att år 2008 blir ett bra år.

Och en sak till Louise du är den bästa kompisen man kan ha, jag kommer alltid att finnas här för dig i vått och tort, ja alltid. Du betyder allt för mig, jag älskar dig ♥


RSS 2.0