I dreamed a dream

Helgen lider mot sitt slut, men än finns det krafter kvar för i kväll är det sköna söndag igen och det kan vi självklart inte missa.

I fredags var man inte allt för pigg kanske inte så konstigt efter den torsdagen. Låg pall dö i sängen hela dagen och när klockan blev halv sex var det dags att sticka till jobb för ett tio timmars pass underbart! Klockan tolv kom Kajsa och det var en ganska så seg men helt vanlig fredag på Cantina.

Igår blev det en riktig jobbe dag med start på Lindab arena, flöt på bra, maten var god och Rögle vann! Hem och mysa lite med familjen och melodifestivalen sedan var det dags för jobbe på Cantina. Löne lördag är allt jag behöver säga, folk dricker som att deras sista stund är kommen. Blev ingen afterwork på le cardinal eftersom vi inte var klara förrens kvart i fem. Däremot blev det en runda på Mc donals istället, chicken nuggets good for body!



Bra torsdag

Började hos frisören där mitt hår blev döläckert, sen åkte jag ut till väla och mötte upp Louise. Jagade kläder inför kvällens bravader och fann ett snyggt linne även ett par jeans shorts och en tröja. Hem till Louise direkt efter väla och fixa oss ultra snabbt för att sedan åka in till stan och käka på Cantina med the girls. Mycket gott och mycket trevligt, några drinkar senare gick vi bort till utposten för att vina lite och sedan bort till allas vårt älskade Zoo bar. När vi tradat färdigt där blev det till slut le cardinöl med massa dans och lite tjafs men sånt hör väl till. Åh Cecilia / kemilia eller Emilia var nog natten sång eller vad säger ni Niklas, Kajsa och Billy? haha.

Tack för ännu en grym torsdagsutgång!










One time

Hola kital som jag brukar säga!

Fick ingen tid till frisören igår men i morgon kl halv ett då blir det en big change kanske? Har inte riktigt bestämt mig, jag lider ju som sagt av den svåra sjukdomen beslutsångest.. Så får se vilken färg det blir i morgon när jag kommer dit.

Igår var jag ute på en mysig promenad med min far och när kvällen kom fick jag besök av Niklas som var duktig att fixa datorn, något som vi andra här i familjen inte kunde reda ut. Tråkigt nog suger denna skärmen eller så är det något allvarligt fel för fy fan vad suddigt det är. Sedan bar det av hem till Louise i Ödåkra, blev en massa mys och snack också tittade vi på programmet om de med för mycket hud, riktigt äckligt men fy för vad hemskt, tycker så synd om dem. Man ska verkligen vara glad över att man är frisk.

Nu ska jag snart springa till bussen, jag menar varför stå och vänta där någon minut när man kan springa och hoppa på bussen med andan i halsen? Ska iallafall iväg och simma med Louise, ikväll blir det jobb.

Just nu vill jag ha i morgon: frisören, väla, äta på Cantina och utgång - underbar torsdag!

A Place To Stay

Slö söndag men det blev iallafall lite söndagsmys med film public enemies, tråkigt nog var den as kass dock var Johnny Depp lika snygg som alltid.

Idag har jag varit nervös, osäker och mått illa, inte hela dagen tack och lov utan bara fram till klockan halv fyra när jag skulle på intervju i Malmö. Självklart kände jag allt det här i onödan eftersom jag tyckte att det gick jätte bra på intervjun. Så nu är det bara att hoppas på de bästa och att de tycker jag är rätt person för jobbet, denna gången känns det rätt och jag känner att jag verkligen vill!



I morgon ska ringa frissan, kanske ska bli blond igen?
Och kanske ska sola lite solarium så jag blir brun..


Gårdagen

Nu har jag äntligen bestämt mig för vilken låt jag ska sjunga i morgon, ganska bra att komma på det två dagar innan.. Men det ska nog gå galant ändå tror jag, känner mig konstigt nog inte alls nervös idag. Jag tar det som det kommer helt enkelt, skönt.

Igår gjorde jag inte allt för mycket, men när kvällen kom avnjöt jag en god middag tillsammans med mina föräldrar och sedan blev det en liten fika på Viva med Louise och Kajsa. Vid halv elva traskade jag bort till jobb och en timme senare kom även Louise, vet inte vad jag ska säga om kvällen? En helt vanlig lördag!

När vi slutade blev det in på Tempel en snabbis, Stefan, Catja, Franscesca och Fredrik från Paradise hotel befann ju sig där och det kunde inte jag och Louise missa haha. Så nu har man sett dem i verkligheten ganska intressant, nästa helg kommer ju bland annat Jackie och Rami till Pascha.

Efter mcdonalds och klockan blivit halv sju på morgonen somnade jag gott!



Jag, Kajsa och Sanela förra torsdagen hihih



Lördag veckans bästa dag

Idag blev jag väckt halv ett lite för sent men va fan nu känner jag mig iaf hyffsat utvilad. Filmen igår var bra men en riktigt tänkar film haha, jag hade dock större förväntingar av filmen och trodde den skulle vara mer läskig. I trailern för filmen verkar den ju sjukt läskig men icke.



Leonardo Dicaprio är iallafall grann att titta på haha.


Fredadgs mys

Har inte hänt allt för mycket sen jag skrev sist, har myst med mina underbara vänner. Simning blev det också i onsdags, och igår jobbade jag. Inte särskilt spännande vill jag lova, men efter jobb blev det trevligt med rosé tillsammans med de på jobb och sedan en sväng på Zoo bar. Var sugen på le Cardinal men blev tyvärr inte så, men det var gött men en lugn och tidig kväll. Nästa torsdag blir det dock allt annat än lugnt, mat på Cantina sen utgång kan inte bli bättre!

Ikväll blir det som sagt bio och i morgon jobb, lugn helg med andra ord.

Kan berätta för er att nervositeten börjar smyga sig på redan, intervju på måndag med sång hur ska detta gå?



Glad tjaj, känner mig happy nu, gott!


Shutter Island



Ska se denna ikväll med mina damer Kajsa & Louise,  verkar sjukt bra så hoppas att det är så också!


16 februari

Funderar fortfarande på jobbet jag skrev om sist, men tror jag bestämt mig.. Ska på ännu en intervju i Malmö den 22 nu denna månaden så ännu finns det hopp!

Igår blev jag hembjuden på middag hos Möllers, blev en mycket god middag med fläskfilé, klyftpotatis och beasås. Smakade underbart, efter middagen kom Kajsa och då blev det film och mys. Open window hette filmen kan säga så mycket som att jag har ju sett bättre filmer.

Ännu en seg dag har passerat, har iallfall varit och solat min vita kropp och dessutom cyklat dit så fick man rört på fläsket lite också. Ikväll har det för ovanlighetensskull fikats med Kajsa, drack självklart chailatte vad annars? haha, nej men det var trevligt som alltid.





Bilder från helgen









Don't Stop Believin

Igår var det alla hjärtans dag, ganska ondödig dag, tycker man ska visa kärlek till varandra alla dagar och inte bara en speciell dag. Detta säger jag kanske bara för jag är singel men va fan var är den speciella dagen för alla singlar? Haha. "Firade" denna dagen hemma i sängen och med en helt vanlig söndags middag med familjen. Sedan åkte jag hem till Louise och mös, snackade, krängde och tittade på film det går utmärkt att snabb spola en film du hänger med ändå.

Igår lyckades jag även ta sönder min mobil igen, fattar ingeting den bara låg i sängen och helt plötsligt var skärmen sprucken, ibland är livet för jädra roligt. Fick även ett glädjande besked igår, jag fick jobb i Grekland sticker i början av april om jag tar det. Har dock världens beslutsångest, vill så gärna bort men att binda upp sig i ett halvår utan återvändo vetitusan? Tåls att tänka på!

Glamourama

Nu har även jag tittat på detta program om de tre blogg tjejerna med perfekt liv i Stockholms innerstad. Har sett två avsnitt och tycker de pratar överdriven stockholmska och verkar lite små falska, alltså ett ganska så töntigt program! Men kanske blir det så att man inte kan låta bli att titta ändå, för visst hade det inte varit helt fel att leva det livet.


Livet är en fest

Självklart blev det utgång i torsdag men innan dess en bit mat på Haket där vi hade "avskedsmiddag" för Emma som ska till Australien i flera månader knappt avundsjuk.

Utposten blev nästa stopp, jag och Louise satt och drack vin och gjorde det vi är bäst på snacka skit, började kvällen ganska så lugnt men när vi kom till Zoo försvann självklart allt det lugna och det blev raka motsatsen. När Zoo stängade traskade vi vidare till le Cardinal för massa dans och bus och vilken kväll, hade riktigt roligt!
Tyvärr så slutade inte kvällen lika roligt eller kvällen var ju toppen men taxiresan och allt där efter hade jag helst sluppit.

I går efter att ha legat pall dö i sängen hela dagen var det dags för Fridas 20 års fest, kul att se alla igen och trevligt var det självklart. När vi var goa och glada entrade sprithäxorna Zoo bar och sedan en snabbis med lite dans på Cantinta. Avslutade kvällen tidigt vilket var skönt.

Ikväll blir det work at Cantina med Emma, kommer bli dö bra!



Söt tjej till höger igår på Fridas 20 års fest haha


I believe

Har varit en ganska så bra dag med pw och väla tillsammans med hela familjen, min bror kom ju hem från Thailand i måndags brun som en pepparkaka. Hittade iaf en topp till i morgon på väla, topp? vad är det för fult ord? en kortärmad tunika. Kvällen har spenderats på jobb där jag mest har ägnat mig åt att läsa, läser just nu svensk maffia och kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om den.. Väldigt intressant, men kan bli lite små seg i mellan åt.

Den 10 mars är det dags för intervju i Malmö denna gången med, hoppas självklart på det bästa!

I morgon är det torsdag utgång eller inte utgång? Det är den stora frågan, tror redan jag har bestämt mig.. Svaret kommer i morgon haha.


Kings and Queens

Tisdag och ännu en dag i nyttighetens tecken eller? Nja har magen full med tacos och råkade dricka ett glas cola samt äta några bitar godis men va fan lite gott måste man unna sig.

Var i stan och promenerade lite innan och redde ut ett och annat? Kanske inte.. blev även en fika på Viva med min älskade chailatte, not good for body.

Nu ikväll har jag tittat på sommaren med Göran tillsammans med min kära familj, riktigt rolig film!


Vecka 6

Onsdag: väla, jobb på Cantina
Torsdag: simma, avskedsmiddag för Emma, utgång? we ♥ thursdays
Fredag: middag, 20 års fest för Frida
Lördag: jobba på Cantina
Söndag: fira alla hjärtansdag med Louise ♥

You make my dreams

Helgen har passerat och det är måndag igen, en ny vecka med nya tag och nya möjligheter. Helgen var en lugn sådan med jobb både på Rögle och Cantina. Extra bra var det på Lindab arena i lördags eftersom jag och Louise fick ha loger tillsammans + vinbaren, vårt teamwork är bäst.

Idag har det simmats och solats tillsammans med Louise good for body. Nu gör jag inte allt för mycket men i kväll blir det mys med min käraste alltså Louise.

Känner på mig att denna veckan kommer bli kanon, positivt det enda rätta!


Söta tjejer ute i vimlet, speciellet hon till höger haha.

Avatar

 

Var och tittade på den igår i 3D tillsammans med Niklas i Ängelholm och vilken film, att man kan komma på en sådan fantastisk historia. Tyckte filmen var bra men kanske inte så överdrivet bra som alla andra verkar tycka haha.

Onsdag & torsdag

Igår var det fullt ös okej inte riktigt, tog iallafall tag i simningen igen och åkte och simmade med Louise, My och Kajsa. Det var jobbigt vill jag lova, men nu har jag och Louise bestämt att minst en gång i veckan får det bli simning,  så blir vi nog fitt för fight till beach 10?

Efter simningen blev det lunch på Viva och jag åt självklart en ceasar sallad grymt gott, dock tråkigt att man aldrig provar något nytt.. På kvällen var det dags för jobbe på Cantina.

Idag har det solats och promenerats måste ju vara brunare än min bror när han kommer hem från Thailand, chansen att jag skulle vara brunare är nog tyvärr inte så stor. Sen var det dags för jobb nr två på Lindab arena, och det flöt på bra och för engångskull så vann ju Rögle.

Mina party girls skulle ut idag och jag var grymt sugen på att joina det ska vi inte sticka under stolen, men jag tog mitt förnuft till fånga och stannade hemma, lite karaktär har man väl allt haha. Sanningen är den att jag sitter här med ångest och är rädd för att jag ska missa något ikväll, inte normalt!




Plan to be surprise

Sov 12 timmar i natt utan att vakna en enda gång, borde vara pigg och glad men är trött och sur istället haha. Hade bestämt att jag skulle till stan idag och fixa en massa saker med mamma och vad händer då? Jo det blir snöstorm, blåste / blåser 20 m/s. Men jag var så otroligt uttråkad innan så vi trotsade vädret och åkte till stan ändå och det var inte lugn,  snö i huet hela tiden och dessutom glömde jag mössa så jag såg inte klok ut. Köpte iallafall en jätte snygg väska också blev jag på lite bättre humör. Nu vill jag ha godis men så blir det inte!

Just det fick svar från jobbet jag var på audition för förra måndagen och jag gick vidare till nästa steg, invecklat ska det vara. Har även sökt två jobb idag utomlands såklart, för jag vill inget hellre än att åka härifrån.

min fina snö ängel haha


J & E

sommar 2008, saknar dig min lilla fis ♥

What´s the point

Degade hela dagen igår tills jag fick en bakad potaits i magen och då blev det andra bullar haha. På kvällen kom Kajjan hit och vi skulle åka pulka, så vi går till maxi för att handla pulkor och då är alla pulkor slut. Vi som verkligen bestämt oss för att åka pulka. Så vad gör man? Jo man tar en svart sopsäck och åker ändå, så vi gick ner till vallarna och åkte jävlar i det på en sopsäck riktigt roligt var det. Man blir aldrig för gammal för att åka pulka det är en sak som är säker.

När vi kom hem igen var vi stelfrusna så vi gjorde hemma lagad varm choklad med grädde, grymt gott men not good for body! Sen blev det mys framför tvn och när Kajsa lämnat mig tittade jag på paradise hotel, final ikväll.. att det är redan är slut är ju för jädra tråkigt. Hoppas hoppas Kristoffer vinner!

John Mayer

Håller med Angelina och Louise så jävla bra!


Sköna söndag

Var tänkt att det skulle bli en hemma kväll med doritos och guacamole. Doritos och guacamole blev det men inte en hemma kväll inte, blev istället vin hemma hos Louise med henne och Metsi och sedan sköna söndag på PL13. Till en början var det ganska så segt, men när alkoholen fått göra sitt och folket började trilla in blev det ett jävla drag med dans och sång.

Bra avslut på en dö bra vecka, nu hoppas vi denna veckan blir precis lika bra!









Update

Torsdag: jobb på Rögle och sedan korkade jag och Louise upp på tåget och hade vår egen lilla after work haha. Sen var det upp till hennes far för att snygga till oss lite, också ner på stan igen till Zoo bar där våra älskade töser var. Hinkade drinkar och shots sen var det bort till Cardan där jag och Kajjan danslade loss och levde rövare. Blev lite mycket av det goda för en del av oss, men kul hade vi så vad gör det om hundra år?

Fredag: mer dö än levade var jag när jag vaknade, men efter hemma lagad pizza och lite sömn till var jag fitt för fight och redo att bege mig till work och jobba ett par timmar. Lugn och sansad kväll tänkte jag säga, men inte riktigt kan ju säga att än är inte den sista idioten född!

Lördag:
sov i princip hela dagen, men när kvällen kom blev det en lite nacho tallrik på viva med Louise innan jobb. Och vilken afton det blev, grymt bra drag och jobbigt var det, men vi fixade det galant såklart.




RSS 2.0