Bilder från Festivalen








Festivalen 09

Då var denna festivalen också över och snabbt gick det, dessutom är man nu flera hundralappar fattigare!

Torsdagen började iallafall med att jag åkte in till stan med mamma och handlade lite smått och gott som jag behövde inför kvällens party. Och vid åtta tiden åkte jag hem till Mato där det var förfest för hela slanten med bland annat Frida, Louise & Metsi. När vi alla var goa och glada åkte vi in till stan där jag åt grymt god thaimat, köpte mig en klubba, satte mig med Louise av någon konstig anledning i ett öltält där det spelades hårdrock, drack cider, var inne på Swea och festade loss med mitt bankomatkort och avslutade min kväll inne på Tempel där det var dunka dunka till max.

Fredagskvällen invigdes med att jag och Louise lagade mat hemma hos henne, att grilla inomhus är väl fullt normalt? Efter klockan sex droppade allt folk in, många underbaringar från smtu3 och vi satt på Louises baksida och förfestade, åkte in till stan gjorde vi redan vid tio tiden eftersom Joddla med siv började spela klockan halv tio. Men vi hann se ett par låtar och fy fan vad dem är bra, man blir riktigt glad av deras musik faktiskt. Det måste ha sett roligt ut när vi fullt fixade med klänning och högklackade skor står och hoppar och dansar till deras musik. När Joddla spelat klart gick vi och satte oss i ett öltält där det var världens långsammaste service men det är väl så det blir under festivalen och när inkompetenta jävlar jobbar. Sedan blev det utgång på Cantina, Pascha och Cardinal. 

På Lördagen vaknar jag upp hemma hos Louise ensam varför kan vi ta en anann gång haha. Hela dagen när Louise kommit hem igen gjorde vi inte allt för många knop. Vi låg till och med och sov när våra gäster plingade på dörren nog nra. När kvällen kom blev det mat från Råå pizzeria och sedan blev det efter mycket om och men förfest på Louises baksida igen. Regnade som tusan, så typiskt när vi tänkt åka in tidigt och titta och äta allt som vi missat. Istället var vi inne klockan halv ett och gick direkt till Pascha. Avslutade givetvis kvällen på Cantina och sist blev det nattamat hos louise på morgonen innan vi somnade gott!

Tack alla babes som jag har spenderat denna festivalen med, har haft riktigt roligt. Ångrar dock att jag i prinicip inte sett något på festivalen och att jag bara åt en gång men det är sånt som händer!


Lite uppdatering

Om de senaste dagarna..

I måndags var jag på bio med Kajjan girl och såg Brüno ju och den var så jävla sjuk haha, vi fick oss ett par goa skratt men det var väl inte världens bästa film precis. Tycker dock det är en film som  man måste ha sett!

Igår var jag bara hemma och tog det lungt till det var dags och handla present till min kära mamma. Pappa & jag hade dock inte lyckan på vår sida men till slut så fick det bli ett Thomas Saboo armband som jag ville ge från början. På kvällen åkte jag och min Lojs in till stan och satte oss på Viva och tog en fika. När vi kände oss klara där gick vi till Hampan och tog en liden cider, var fett sugen på att dra ut men hade bestämt mig för en cider bara sen hem och sova och så blev det också.  

Idag är jag trött som vanligt, extra trött för att jag vet att jag ska jobba ikväll. Men innan jobb ska vi äta på båten räkafton fy farao vad gott det ska bli.



Grattis älskade mami på födelsedagen ♥

Brüno



Ska ses ikväll med Kajsa!

Denna veckan

Tisdag: köpa present till mammsen
Onsdag: räkafton på båten fira mammsen, jobb på cantina
Torsdag: festivalen börjar, glo rixfm festival, partaja på bland annat swea
Fredag: flyttar in till Louise över helgen, galaj, Darin, Joddla och en redig utgång
Lördag: sista festivaldagen - äta allt jag missat / köpa och festa såklart!
Söndag: Må som man förtjänar förmodligen..


Ännu en helg

Som till större delen har bestått av jobb, men får tänka på pengarna!

I fredags var det grymt segt faktiskt, sjukt lite folk, bara de närmast sörjande så vi stängde till och med tidigare. Igår blev det upp och hoppa klockan elva efter 6 timmars sömn, för att göra ve sig och sedan bege sig till Moas dop i Raus kyrka. Två andra döptes också och efter dopet åkte vi hem till Jessica och Magnus som är föräldrar till Moa på dopfest, där bjöds det på god kyckling med potatissallad och vanlig sallad, tårta och läsk i massor.

Trött och jävlig var jag sen på kvällen men efter mycket om och men var jag påklädd och färdig fixad och fick för engångsskull skjuts till jobb och slapp cykla. Igår gick det betydligt mycket snabbare och när vi hade stängt och allt var klart blev det en liten sväng om Cardan med några arbetskamrater, där söp folk som fan den sista halvtimmen, fullast vinner eller hur var det nu?

Idag har jag inte gjort allt för många knop är trött som bara den har inte sovit många timmar denna helgen vill jag lova. Så i veckan ska jag sova och ta igen det jag missat som man inte kan, men jag inbillar mig att man kan det. Och det brukar ju vara så att när man tror på något så funkar det faktiskt.

Helsingborgsfestivalen

Ja snart så är det dags för den, ska inte ha för höga förväntingar men när det är en föräldrarfri helg hos Louise + att vi är 18 denna festivalen kan det faktiskt inte bli annat än galet kul! Att Joddla med siv, Darin haha och rix fm festival kommer dit gör ju inte heller saken sämre.



Louise nedräkningen har börjat, på torsdag smäller det rix fm festival och efter det torsdagsklubben på Swea fiii fan!

Playan

Japps där har jag spenderat min dag idag och även igår. Idag blev det med mammsen, Louise som har kommit hem och med Linda. Tråkigt nog blev det ju molnigt vid tre tiden men som tur var så var vi nere på stranden redan vid elva halv tolv så vi fick solat ett bra tag innan solen gick i moln.

Sitter här nu och borde ta tag i mitt liv och gå in i duschen och börja fixa mig eftersom jag ska jobba ikväll, känner väl sådär inför det. Men jag vet att när jag väl är på jobb så är det inte så jobbigt, frågan är bara varför det är så jobbigt innan man väl är där? Hoppas och ber till alla vädergudar att det inte börjar regna innan klockan halv elva idag för jag ska cykla till jobb som vanligt, eftersom bussarna passar sjukt dåligt och för att jag vill röra på flärret.

Om ni ska ut idag får ni gärna komma förbi och säga hej!

Jobb ikväll

Endless summerclub på Cantina ikväll klockan 23 - 03 , se till att vara där - det finns fribiljetter så finns iprincip inga anledningar till att inte dyka upp!

Onsdag 15 juli

De senaste dagarna har jag spenderat på stranden iallafall igår och även ett litet tag i förrgår och idag såklart!

I måndags åkte jag hem till Kajjan på kvällen och skulle mysa på terassen, men det började regna så vi snacksade och tittade på film istället. Sen sov jag hos min sköna höna, igår blev det stranden med mammsen och på kvällen en fika var det tänkt. Kajsa och jag satte oss på Viva och tog varsitt glas vin och sedan gick vi till Hampan där Johanna med flera satt. Skulle bara stanna där ett tag sen åka hem men så blidde det inte, rosé beställdes in och det blev en riktig rolig och spontan utgång på tisdagsklubben på Cardinal. Tack för det tjejer!





Johanna, jag och Kajsa igår.

Vecka 29

Måndag: mys på Kajjans terass ikväll om vädret tillåter
Tisdag: ta dagen som den kommer
Onsdag: jobb - endless summerclub på Cantina
Torsdag: Louise kommer hem igen, utgång möjligtvis
Fredag: jobb
Lördag: jobb, Moas dop
Söndag: SOVA!

Ser ut till att bli en bra vecka.

Linkin park



Nya låten bra bra, stör mig som fan att vi aldrig fick se dem förra året på Hultan..


Helgen lider mot sitt slut

Ja det gör den och det känns som jag inte har gjort någoting alls men det har jag ju självklart. Jag jobbade i fredags och det gick bra men var väldigt segt. Hela lördagen sov jag nästan bort och på kvällen var det dags för jobb igen men innan dess träffade jag Louise och tog en fika på viva, jag åt en räksallad och hon en tacotallrik. Men av någon konstig anledning drabbades vi båda två av någon sjuka så vi kunde knappt äta någoting haha. Louise gick i alla fall till sitt jobb vid tio tiden och jag knallade bort till Johannas och pratade lite med henne och sist men inte minst bort till mitt eget jobb.

Igår gick det inte lika segt, kanske för att Kajjan stod och pratade med mig i garderoben hur länge som helst och för att en massa andra människor pratade med mig. Dessutom fick jag massa dricks vilket självklart gjorde saken mycket roligare.

Känns som jag sovit bort denna dagen också men så blir det ju när man somnar klockan sex på morgonen. Ikväll ska jag iallafall mysa med Lojs för i morgon åker hon bort i några dagar, hade jag också velat..



Louise och jag på balen - underbar dag!

Älska livet

Nu är det slut på veckan och det är dags för fredagsmys ja Olws härliga låt som fastnar i huvudet.. Blir en hel del mys för mig idag till en början med god mat, godis och film men sen väntar jobb vid halv elva. Känner inte mig alls sugen på att gå och jobba eftersom jag är fruktansvärt trött men jag behöver pengar och när jag väl är där så är det ganska kul trots allt.

I förrgår det vill säga i onsdags var det dags för Endless summerclub på Cantina men innan dess skulle jag, Kajsa och Louise dela ut flyers utanför Sofiero där Thåström spelat vem är han ens? Gick bra förutom bussresan ner till stan igen, nu är det bevisat en gång för alla fulla vuxna människor beter sig sämre än fulla ungdomar herregud säger jag bara. Skrik, sjungande, trängsel för att komma på bussen, slagsmål, öltappande och liknande men det är lungt klaga gärna på oss ungdomar. Klockan tolv var vi på Cantina där det var helt dött men efter klockan ett blev det världens drag och vi hade det bra med våra gratis aquatini och shots. Blev riktigt kul och lyckat och självklart hade jag och Louise inte vett på att gå när de stängde men vid fyra tiden satt vi iallafall i taxi hem, nattmad blev det hos mig och aldrig förr har knäckemackor varit så roliga!

Igår torsdag när jag och Louise hade vaknat och hon begett sig hem igen så åkte jag ut till väla med mamma & pappa. Var inte meningen att jag skulle shoppa utan mer vara smakråd för mamma, men på något vis lyckades jag komma hem med ett par nya jeans, ett par joggingbyxor, ett linne och en thomas saboo länk till.  Riktigt nöjd dessutom åt vi god mat på väla också scampi räkor med grönsaker, nudlar och stark sås mums.

På kvällen blev det Landskrona karnevalen med min babe och huvudpunkten var självklart all mat och godiset haha. Åt langos med räkor och allt som hör till, sedan var det dags för att se Timbuktu och damn och han var riktigt bra live. 


It's tuesday

Ja det är det men ikväll blir det ingen tisdagsklubben för min del. Ikväll hoppas vi att det inte regnar så vi kan bege oss till Båstad för att glassa runder och titta på rix fm festival. Just nu regnar det inte men vädret ser lite sådära ostadigt ut så vi får helt enkelt se hur det blir med den saken.

Igår exprimenterade jag lite väl mycket med mitt hår, skulle bara lägga i några slingar.. Resultatet blev för ljust är typ vit hårig okej inte riktigt men det passar inte till mina mörka ögonbryn dessutom är det gula slingor lite här och var. När jag hade färgen i håret räckte det dessutom inte så fick inhandla en till. Utväxten fanns självklart kvar så jag köpte ett blondsspray men inte hjälpte det. Tänkte nu när färgen inte var jätte toppen skulle jag klippa mig gick in på söderpunkten på sax in och säger hej jag vill klippa topparna och LITE uppklippt på det jag redan har. När jag kommer ut därifrrån har jag grymt mycket kortare hår förutom en liten jävla slinga som är lång. Har även en trappa på höger sida där fram typ 4 - 5 jack rakt in i håret, det är längre på ena sidan och ja det ser allmänt för jävligt ut. Måste nu lägga i ljusbruna slingor och klippa håret jämnt sen jävlar i det ska jag sätta i permanent löshår står inte ut med kort hår!!

Förutom detta leker livet mös med mina babes Louise och Kajsa igår och idag på dagen ska jag bara ta det lungt, nu kom solen dessutom hörs senare!

La musica



Bra låt bara man slipper se honom, speciellet i videon haha

Hultsfred 09

Jag vill så jävla gärna dit, kommer i håg förra året som vi höll på att längta. Vi bokade biljetter redan i början av året och höjdpunkten var ju självklart Linkin Park som inte kom, och i år kommer det ännu bättre artister Kings of Leon, The sounds, Sahara Hotnights, The killers, Timbuktu med flera.

Men finns saker som kommer i vägen i år så som pengar och jobb så det blir inget..

Lte bilder från förra året:






En helg att minnas

Fredag började självklart med stranden och framåt eftermiddagen/kvällen mötte jag upp Louise på maxi skulle handlas mat och snacks inför kvällningen. Vi lagade sedan underbart god mat potatissallad med fetaost, tomat, rödlök och pesto och kycklingfilé som skulle vara grillad men vi fick aldrig igång elgrillen amatörer? ja, kan man säga. Stressade oss in i duschen och gjorde oss i ordning och vid halv åtta tiden kom alla babes och förfesten var i full gång. Några underbaringar från Smtu3 kom och vi hade som vanligt roligt, åkte in till stan när det börja mörkna och då blev det att sätta sig på någon uteservering. Dock fullt typ överallt så fick bli steakans uteservering. När de stängde redan vid ett hade vi ingen aning om vad vi skulle göra, så jag kom på den briljanta idén att vi skulle hälsa på vakterna på Cantina sedan gå vidare. Men vi fastande där och jag och Louise hade inte ens vett att gå när de stängde, precis innan Cardan stängde hann vi med en sväng där också och det blev en riktigt galen och rolig kväll!

Lördag fick inte allt för många knop gjorda, jag lyckades iallafall städa undan efter förfesten men fick ingen hjälp av min ännu mer döa vän Louise. När min bror kom hem cykla vi ner till stranden och tog ett kvällsdopp underbart skönt och sedan blev det pizza, pommes och Cola. Ännu senare på kvällen var det dags för mig och Louise att åka och jobba hel döa  fast åt vars ett håll, men klockan fem åkte vi hem tillsammans och nannade gott i min säng.

Tack Louise och alla andra för en grymt bra helg!


Bäst



Vill utomlands typ nu!

Underbara sommar!

Livet leker och jag njuter för fulla muggar

Sedan jag skrev sist har det hänt en massa, dock bestod hela förra helgen av jobb på Cantina men jag trivs bra bakom gardrobsdisken med alla 40 + are som står och fylletradar.

Veckan har bestått av sol, bad, fest, fika, mys med dem bästa.

I måndags blev det stranden på dagen och på kvällen en fika på mezo med älskade Kajjan sen mys i hamnen, då joinade även mina babes Louise, Metsi och Angelina.
I tisdags blev det gröningen med ett härligt gäng och på kvällen förfest hos Katja där efter lite dricka på Hampan och sist men inte minst Tisdagsklubben på Cardan som blev ungefär lika galen som förra tisdagen. Okej inte riktigt blev inget amublans åkande och liknanade denna gången!
I går blev det stranden med Kajsa och på kvällen en go cider på Hampan med Louise & Kajsa vid halv elva fick jag knalla bort till jobb där det till en början var helt tomt. Men vid ett tiden kom folket och då blev det mycket trevligare, fast hade gärna bytat plats och festat loss med alla andra.

Idag har vi glassat på gröningen och i morgon blir det fest. Man kan inte annat än älska livet, i morgon ses vi i dimman!

Bild från Cardan



Kajsa, jag och Johanna på tisdagsklubben i tisdes :)

RSS 2.0