I hope you know.

igår var det onsdag och jag hade en mor och dotter dag med min mamma.vi badade i poolen den lilla pytte stund solen var framme och det var kallt vill jag lova ja fy sören! sen åkte vi till en sömmerka men hon ville inte sy in mina armar på min skinnjacka så vi fick åka till en i stan och hon gjorde det.kalaset gick dock på 400 kr ska hämta den i morgon men nu får jag den som jag vill iallafall.men det lönade sig ju inte att köpa den på rean nu aja sånt är livet.sen tittade jag och mamma film mycket bra.sen försökte jag gå och lägga mig tidigt släckte lite över tolv men somnade dock inte förrens halv två.

och idag vaknade jag av klockan 1130 haha det var jobbigt åkte ner till stan träffade lullu ;) åt på mc donalds bara en hamburgare men ändå.sen var vi i vårt kära grannland och köpte öl som vi blev blåsta på trodde vi men nej vi är bara så jävla osmarta ja skitsamma! sen hem också gick jag och träffade johanni länge sen snuttan.men jag var tvungen att gå hem vid nio för mamma skulle hjälpa mig och packa innan hon gick och jobbade.jag är en stor flicka men klarar inte det själv ändå för jag bara springer runder som en yr jävla höna.i morgon åker vi tjejer till ven ;D är borta hela helgen ska bli väldigt roligt.ikväll fick jag ett ryck och skrev ett brev till min farmor som jag inte sett på ett år.men ha det bra i helgen för det ska jag ha puss & kram!

call on me.

tisdag veckans näst tråkigaste dag? haha sov ännu längre idag vaknade vid ett.gjorde lite allt möjligt och åt frukost vid två.sen rullade dagen på och pappa kom hem från jobb och jag började laga mat idag igen fy fan vad jag är duktig,väldigt huslig! har tvättat också idag men inte städat idag men kanske i morgon? vid sju kom lullu till vi bakade negerbullar drack kaffe & spelade kort,mösigt sen såg vi på allsång på skansen haha pallar inte vissa folks huen hur fan sjunger dem? tondöva.se? sen gick hon hem och nu sitter jag här.

och på tal om den saken jag förstår att du aldrig mer kan lita på mig jag vet du sa det i förtroende till mig,jag har inget förtroende för dig längre jag förstår! men det är lätt för dig nu i efterhand att säga att du skulle berätta.det är klart du säger det nu för att lägga över skulden på mig det hade jag säkert också gjort.men du måste förstå en sak att även om du inte var i ett bra tillstånd så gjorde du fel och när man gjort en sån sak går man till den personen och berättar för vem vill ha ett förhållande med lögner? jag vet att gjorde fel mot dig jag får be om ursäkt men du är inte heller så bra själv för hade du aldrig gjort så. så hade jag heller aldrig behövt berätta för henne! men nu är läget som det är och det får va så här också.

älskade morfar.

morfar jag saknar dig ;/ åh nej nu kommer tårarna igen jag vill att du ska vara här hos mig.jag vill att du ska komma hem till oss sätta dig i trappan och "hämta andan" jag vill att du ska sitta vid bordet och äta med oss trots att du harklade och hade dig.jag vill att du ska komma hem till oss och sätta dig runt köksbordet och säga till mamma att du sett billig mat på maxi eller billiga skjortor till dig,det var så gulligt nu när man tänker efter. du kom alltid med kakor till oss och när dina onsdagstanter hade varit hos dig kom du alltid med det som blivit över.du tänkte alltid på oss.ibland var du hemma hos oss mer än en gång om dagen.ibland när man hörde din bil utanför sa eller tänkte man åh nu kommer han igen.hur kunde vi säga och tänka så? jag tänkte aldrig på att det skulle komma en dag då du inte fanns här hos oss.det är inte förrens man förlorar något man inser hur mycket det betyder.och alla gånger jag har varit och handlat med dig,men på sista tiden när jag blev äldre tyckte jag inte det var så roligt,men när man var liten då var den rena nöjet att handla med morfar.och alla gånger jag städat hos dig och suttit och ätit med dig vid ditt köksbord jag saknar det och jag saknar dig ♥


big girls don´t cry.

idag är det måndag,veckans jobbigaste och tråkigaste dag om man går i skolan eller jobbar.men jag då? som bara går hemma och tråkar för att det inte fanns något jobb åt mig i juni jag vill jobba,jag vill tjäna pengar så jag kan köpa allt jag vill och jag vill klara mig själv.slippa be mamma eller pappa om pengar,slippa låna pengar av dem hela tiden! men iallafall för att få dagen att gå i dag så har jag sovit ända till 12,ätit frukost med mamma i nästan en hel timme.sen har jag suttit vid datorn och jag har spelat the sims haha som alla andra gjorde när dem var kanske 13 år men man blir lite beroende det är faktiskt sant! det är som när man läser en bra bok man blir fast och kan inte sluta läsa.när jag spelar sims så lever jag mig in i deras liv och kan inte sluta att leva i deras liv.ja ni fattar? haha.jag har varit duktig idag också jag har städat mammas och pappas rum men jag gjorde det inte utan anledning nejdå jag tjänade 100 kr på det,så då kan man ju säga att jag har jobbat fast det tog bara en halvtimme men det var en välbetald halvtimme iallfall.när pappa kom hem från jobbet så följade jag med han och mamma och handlade på kära willys tråkigare affär får man ju leta efter? och jag köpte en bok på eko: ÄNGLARÖSTEN.så när jag ligger i min säng i natt och inte kan sova kan jag ta fram den.jag kan inte sova för att jag sover för länge om dagarna men jag menar jag har inget bättre för mig? när vi kom hem var jag duktig igen och lagade mat till oss.och nu sitter jag här igen,det var min dag iallafall den gick snabbare än jag hade förväntat mig.haha det låter sorligt när jag skriver såhär men ärligt vad ska man göra på dagarna när man är ledig och vädret suger? när ens bästa vänner antingen jobbar eller är iväg någonstans det finns lixsom inget visst jag kan ringa någon och träffa dem men jag är bekväm också jag orkar inte åka för långt för att träffa någon.och min bror är borta inte ens han kan jag va med han brukar annars alltid vara plan b precis som jag är för honom men vi tycker om varandra fast vi skriker och bråkar och har oss.jag tycker om han iallafall.

image25

jag & louise. louise jag saknar dig har ju inte träffats sen i fredes ♥

hyllingebuss pusspuss!

idag blev jag väckt klockan 1400 mamma och pappa var lite rädda så dem var tvugna att titta till mig dem bara lever du? jag bara ja men jag sover.haha gick upp och hoppade i vår fina pool haha kallt åta helvete men vaknade till liv iallafall.tog bussen ner till miatorp med pesa kl 1815 hyrde accepted faktiskt en bra film slutade bra trots allt också käkade vi chippe och gotte och drack cola förståss det är viktigt! och jag & pesa tittade på bilder från 05 och 06 vilka minnen som väcktes,herregud det var tider.speciellt 05 då var det inga bekymmer man var lycklig var dag,muhu! men jag trivs nu med det kan jag inte påstå att jag inte gör men då var något speciellt. aja det som har hänt har hänt man kan inte hålla på att elta om det man ska leva i nuet och inte titta tillbaka utan titta framåt och tänka hur många mer minnen man kommer få att minnas. t.ex på fredag åker vi till ven alla tjejer och festar och lyssnar på bra musik förhoppningsvis dock bara okända band men vem vet de kanske är bra ändå? fast jag tvekar.

lev livet idag, igår har redan varit och imorgon finns inte än!

image24

emilia och pesa 05 ♥


midsommarafton.

igår började med att jag gick hem till louise vid tre tiden,vi dukade,fixade med potatis,jordgubbar och en massa annan mat.sen gick louise in i duschen och jag började fixa till mig.också kom my,metsi,fredrica,johanna och efter ett tag kom även pesa,lovisa och sist men inte minst kom kajsa typ en timme försent haha men maten var inte klar så det gjorde ju inget.jag och johanna gick ut och plockade björkris och gjorde midsommarkransar av blommor johanna hade plockat i andras trädgårdar men visst blev dem fina.vid halv åtta tiden var maten äntligen klar var så himla hungrig,men åt dock bara en portion eftersom jag slängde i mig maten.också var det bara fram med drickan och börja dricka.hemma hos louise var det väldigt trevligt men tyvärr så gick alla tjejor åt olika håll under kvällen.jag hamnade på högaborg hemma hos alex,party party! väldigt många konstiga människor men det fick ju gå det med haha trevligt att träffa dig lina iallafall :) när klockan var tre fick jag snällt gå och ta bussen frågade en kille som var på festen om han kunde följa mig och snäll som han var gjorde han det trodde jag men nejdå hans kompisar gillade inte mig dem kallade mig något dumt så jag gick själv ända från högaborg till knutpunkten för när jag var i ga backen så stod där två slibbiga män dem bara stanna stanna jag bara hell no! och just i det ögonblocket ringde johanna och jag gick som en jävel ända ner till knutpunkten tog nog bara 10 min. 

image22
lovisas fina min,super söta pesa och hungriga jag ser dock ledsen ut haha ;p

en midsommarnattsdröm.

i morgon är det midsommarafton för er som hade missat det ;p i veckan har jag tro det eller ej faktikst mest umgåtts med min bror vi har vatt på väla och ja lite överallt.igår hann jag och johanna sola den lilla stunden solen var framme med olja och mög men inte fan blev vi brunare för det jag vill ha sol och minst 25 grader så man kan ligga på stranden och pressa.på kvällen kom min älskling hit alltså louise,gud vad jag har saknat henne hade inte sett henne sen i lördes då och det är länge,vi som brukar träffas varje dag.och som louise säger jag måste ha en daglig dos av henne för att klara mig.det kallas äkta vänskap bästis ♥ idag har jag forit runt hela eftermiddagen med hela familjen.först handlade vi pool,toppen väder för det nu förstår ni haha.sen var vi på väla där köpte jag skor,parfym,tröja till i morgon också fick jag en skinnjacka av pappsi,snäll han var för en gångskull haha nej pappa är alltid snäll men idag var han extra snäll.sen var vi på ekohallen och handlade och sen ner till willys och handlade mat så det blev en helrunda med hela familjen,härligt! i morgon då jävlar brudar mat och fest tillsammans sen vidare kommer bli underbart kul :D


Música

Laser - det var en gång en fågel
The Sounds - night after night ♥
Brick and Lace - love is wicked
Kelly Rowland feat Eve - Like this
Oh Laura - release me
Sahara Hotnights - Hot night crash
Linkin Park - what i've done
Usher - you'll be in my heart
P Diddy feat Keyshia Cole - last night
Curt Haagers - fågeldansen (måste seplas på midsommar)



The Sounds.

kvällen började med att pesa kom hem till mig sen kom johanna och sen kajsa.vi käkade chippe och poppe och spelade president och rövhål mycket givande.när klockan var 2045 tog vi bussen ner till hamntorget och tittade på martin stenmark ganska snygg faktiskt.och sen fick vi vänta och det började regna ;/ men det slutade faktiskt lagom till the sounds började spela.dem började med living in america sen bara rullade på med den ena låten efter den andra vi stod typ längst fram och blev söndermanglade men det var det värt för dem var så jävla grymma helt jävla bra.det var en underbar kväll med skrik,sång och "dans" om man nu kan kalla det dans haha.

image14

   

The Sounds.

kvällen började med att pesa kom hem till mig sen kom johanna och sen kajsa.vi käkade chippe och poppe och spelade president och rövhål mycket givande.när klockan var 2045 tog vi bussen ner till hamntorget och tittade på martin stenmark ganska snygg faktiskt.och sen fick vi vänta och det började regna ;/ men det slutade faktiskt lagom till the sounds började spela.dem började med living in america sen bara rullade på med den ena låten efter den andra vi stod typ längst fram och blev söndermanglade men det var det värt för dem var så jävla grymma helt jävla bra.det var en underbar kväll med skrik,sång och "dans" om man nu kan kalla det dans haha.

retro.

igår när jag vaknade tänkte jag att detta blir absolut ingen rolig dag,vädret sög och jag hade ingeting att göra men när jag hade käkat middag på kvällen ringer louise och säger att vi ska till retro,det lät ju som en bra idé tyckte jag.när klockan var 2110 tog jag bussen till stan med louise och vi gick hem till tulle han blanade några jätte goda drinkar och vi fick några shots,sen var vi tvugna att rusa ner till hh-ferries och ta båten som gick 2300.det tog oss tjugominuter från högaborg ända ner till hamnen där hh-ferries går snacka om bra jobbat ;D när vi kom ner där mötte vi fredrica och jenny.tog båten över softade i danmark ett tag sen gick vi in på retro.till en början var det mycket lite folk men sen kom det jävlar i det mera människor,vi dansade hela natten lång och på båten på väg hem mötte vi ali som är bäst ♥ han fråga om vi var hungria och det var vi ju så fick mad haha tack så mycket! haha och så roligt det var en sån liten neger stod och prata med mig så ali bara prata inte med min tjej haha så blev han tyst och gick.när vi var inne i hbg var klockan 0410 och det var bara att snällt vänta tills 219 gick klockan 0515 var hemma en halv timme efter somnade vid sex och idag är jag trött som bara den. tack tjejer för en trevlig kväll ;D bilder finns på: http://emiiliaa.bilddagboken.se

ikväll ska vi hem till malin,mysigt!

love is wicked.

idag vaknade jag av telefonen klockan 1050 kul jag som ville sova länge när pesa hade vaknat var klockan halv ett och hon ville till stan och slösa pengar och ville ha mig som sällskap så vi tog bussen ner till staden,gick och kollade runder och gud vad mycket jag vill ha.helt sjukt,ge mig pengar.tjänar ju en del kanske i juli och augusti men dem pengarna kommer ta slut lika fort som jag får dem haha. iallafall vi var i stan ett tag sen åkte vi hem också körde jag pappa och billy till bk och krängde.nu vill jag att louise ska få tummarna ur röven och komma hit och va med mig jag saknar ju henne har inte träffat henne sen i tisdes och det är länge det.muhu ikväll ska vi mysa och se på film :)

igår var en regnig dag.

igår så var det dåligt väder och dagen sög faktiskt i största allmänhet och vår hem telefon funkade inte på hela 4-5 timmar så jag kunde inte ringa en jävel som kunde dela denna fruktansvärda dag med mig fatta hur synd det var om mig.och dagen gick och klockan blev sex johanna kom hit med moppen så körde vi ner till willys handlade chippe och dippa och läsk coca cola zero ♥ sen hyrde vi film på videocenter step up blev det oh herregud vad snygg han är som var med i filmen en redig drömkille.iallafall så var vi hemma hos johanna och tittade på film jag,johanna,emma,pesa,natalie,jeanette och kajjan :D alla tyckte killen i filmen var snygg utom pesa för hon tyckte att riki var snyggare är honom och snyggare än alla också förresten eller hur pesse? när filmen var slut satt vi på grease men natalie somna och pesa & jeantte gick hem så vi spolade fram till slutet sen gick jag hem och nannade.

difference between love and he.

vad är det jag ser? solen är bakom molnen och gömmer sig,fan jag vill inte ha regn och speciellet inte nu jag är ju ledig hela juni pallar inte om det blir dåligt väder.iallafall har pressat hela dagen på stranden idag med louise,metsi & pesa :D götte.haha idag när vi var på stranden körde en kille världens sämsta raggningsreplik pallar inte hans hue,han bara; vill du ha sistan av min glass? eller så byter vi det mot ditt vatten haha jag bara nej tack.sen kom han tillbaka senare och då stod jag och louise och smörjde in varandra han bara; oh kan du inte smörja in mig också jag bara haha nej.sen så pratade jag med louise och inte med honom så sa jag; asså han är bög menade då han på radion,då svarar killen nej jag är inte det,en folk brukar tro det. HAHA asflabb!!  snart ska jag dra ner till gröningen med lite tjejor spela kub och mysa :)
 
  så här snygga var vi på bakken :D

release me.

sol & bad hela dagen, love it ♥ har vatt på råå och solat och badat med mina små snuttor pesa & louise. och igår var jag,louise,my,kajsa & pesa nere på stranden och tog ett kvällsdopp dock var det bara jag,kajjan och lollan som badade riktigt gött sen stack vi hem till kajjan och mös sen så sov pesa hos mig och vi pratade hur länge som helst om skolan? ;o haha jag bara pesa vi har sommarlov haha.man har inte riktigt kom in i det att man verkligen är ledig.om en timmes tid ska jag ner till stranden igen och grilla och sånt med några man får verkligen passa på nu.man vet inte hur länge varmen håller i sig.har hört att det ska bli betydligt sämre väder på onsdag och det är ju inte så skoj.

idag när jag loggade in på min bilddagbok möttes jag av tre kommentarer av en anonym kvinna eller man våga stå för vem ni är istället? och jag fattar inte hur man pallar störa sig på att jag har bilder kvar på honom vad har det för betydelse? aja pallar inte  lägga ner mer engergi på det nu du får helt enkelt störa dig på dem bilderna punkt slut!

sommartider.

sommaren 07 kommer bli bäst!

22/6 midsommarfirande

17/6 the sounds på hamntorget
29-30/6 ven festivlaen

jobb på mollberg i juli & augusti (inte kul men jag får pengar)

10/7 tätla i båstad

12-14-07 landskorna karnevalen
26-28/7 helsingborgsfestivalen

åka utomlands i augusti kanske.

22/8 börja 2:an kan ju bli spännande

17-24/8 malmöfestivalen

och en massa bad,sol och underbara människor.


  image5


För vi har tagit studenten.

om det bara hade varit så bra,fy fan vad jag längtar ska stå på ett flak och skrika som en stucken gris det kommer va så himla härligt sen fest hela natten lång :D snart är det vi? bara två år kvar det går fort,tycker åren bara springer iväg.men i allafall jag och louise stod och kollade på alla studenter som kom ut springandes från kränan vilken härlig känsla det måste vara men ändå lite läskigt man ska ut i livet och klara sig själv jobba och bete sig allmänt vuxet. sen åkte dem iväg i sina bilar hehe efter ett tag pallade jag och louise inte trycket så himla varmt så vi gick till friabad och badade och solade mösigt,men väldigt kallt i vattnet men det svalkade gott. på kvällen blev det mys på gröningen med louise,pesa,emma och några till :)

den blomster tid nu kommer..

SKOLAVSLUTNING :D
Louise kom hem till mig vid halv niotiden på morgonen och vi började dricka lite champange eller det var mosseratvin haha inte konstigt att det inte smakade så gott då haha.sen på skolan var det lite jippo med sång musik dans osv. inte så värst trevligt.när klockan var tolv tog vi bussen hem till vår klassförståndare och det var bara jag,louise,fredrica och asger som var på bussen visade sig sen att alla tagit en tidigare buss snällt? men iallafall så var vi hos helene då åt hamburgare och mös :) framåt kvällen åkte jag & louise ner till gröningen träffade massa folk och festade lite. OCH NU ÄR DET ÄNTLIGEN SOMMARLOV :D

BAKKEN :D

vilken jävla dag :D började med att 10 styckna från klassen träffades på knutpunkten tog båten över till danmark klockan 13.00 sen vidare med tåg.inne på bakken var det fullt ös medvetslös med öl,karuseller och fint väder.fast egentligen är inte bakken en så stor hit jag menar inget klår ju liseberg men det tar vi senare i sommar eller något :D jag fredrica,louise och asger stack inte hem förrens klockan var halv tio var hemma i helsingborg igen vid tolv tiden. tack tjejor & asger för en rolig dag!


anything.

idag har jag tagit årets första dopp nådigt kallt eller vad och jag har syndat skippade träningen och när brollan kom hem hade han godis med sig som jag givetvis åt upp för att han hade väl dåligt samvete för att han hade ätit det eller något.sen när vi hade badat så åt jag en stor glass med två stora kulor choklad och blåbär,mums.mitt röda ansikte är inte rött längre utan har fått en mer brun liknande fräg,great. i morgon bär det av till bakken med "klassen" max 10 personer ställer upp och åker med dem andra 7 har olika anledningar till att stanna hemma vissa bra och vissa dåliga,aja vår lilla trupp på tio personer kommer bli bra och vi kommer ha så jävla kul! :D


RSS 2.0