Första advent!

Ett steg närmare julen för idag är det ju som sagt första advent mysigt!

Nu håller jag på med mitt tal som jag tjatat om hela veckan och är faktiskt på god väg nu och det känns jätte skönt. Dock ska jag ju lära mig det utantill tills på tisdag men det fixar jag.

Klocka halv fyra ska jag hem till Angie där vi ska va innan julskyltningen. Så nu måste jag verkligen fortsätta skriva,Höres!


Party fredag & mys lördag.

Efter mycket om och men igår så blev det fest till slut ändå. Förfest hos Metsi med Angie,Lullan,Metsis bror och självklart Metsi själv. Och det var mycket trevligt, vid halv tolv begav vi oss ner till stan. Skulle till Tivoli men kön var hur lång som helst och klockan var efter tolv så vi pallade ej köa & betala 80 kr så vi gick till Steak House drog några shottar sen vidare till Crom woho party! Nej men det var faktiskt jätte kul tack så mycket för igår tjejer och alla andra!

Idag mådde jag dock som en överkörd padda, fy farao länge sedan jag var så här bakis och min förskylning var tusen gånger värre idag. Så jag har knappt gjort någoting alls idag orkade inte ens sitta vid datorn, så jag har sovit och nu ikväll har jag bara tittat film med mamma & pappa och det var länge sedan så det var skönt att bara vara hemma.

Nu ska jag sova för i morgon väntar en dag full med plugg & julskyltning med Kajjan.


Då var det Fredag.

Karolina kom till skolan idag och det var ju tur, fast vi gjorde inte så mycket som vanligt men ja skönt att man inte gick dit helt i onödan i allafall. Efter skolan följde jag med Lis fis hem degade lite och typ kollade mobiler, vill också ha en ny mobil nu får nog önska mig det i julklapp.

Sen nu har jag färgat håret, lite mörkare och lite rödare vet inte om det blev bra än har inte orkat föna det men det ser bra ut när det är blött iallafall.. 

Ikväll vet jag inte vad som händer ena stunden vill jag ut andra vill jag bara gå och lägga mig så vi får se helt enkelt återkommer i morgon med vad det blev, pusss & kram så länge dådå ;D

I don´t believe it.

Nu när jag loggade in på bloggen möttes jag av en gullig kommentar av min kära vän Johanna och det är sådant man blir så glad av.

Har faktiskt kommit en liten bit på vägen med mitt tal men inte så lång som jag hade önskat, men som sagt har ju helgen på mig så det löser sig. Idag har jag inte förutom att sitta här åstakommit ett skit.. Joo jag har varit ute och gått med Kajjan också har jag lagat lite mat med mamma eller ja det var mest hon som lagade, sen har vi tittat på en hel knasig film. Black snake moan tror jag den hette, handlade om en massa tragiska människor men va fan ibland får man se sånna filmer också.

I morgon blir det skola ändå, pallar inte lovar att Karolina är sjuk då med. Då snear jag totalt. För lönt att gå till skolan och va där i typ 3 timmar? Nej.

Och förresten idag har jag nysit 100 gånger och snytit mig 200, det är kul att vara förskyld ha det!


Torsdag!

I natt sov jag väldigt mycket hela 12 timmar, ställde klockan på elva men orkade knappt gå upp men så tänkte jag nu får det räcka man ska inte sova för mycket heller. Så jag gick upp och käkade en god frukost sen degade jag lite framför tvn.

Och nu har jag spenderat nästan hela dagen här vid datorn. Fast har fått ganska mycket gjort, har gjort uppgifterna vi fick i turismen som var väldigt enkla denna gången men det är bara bra. Sen har jag även jobbat lite med vårt projekt. Samtidigt som det känns som att det inte finns något kvar att göra så känns det som om vi har så mycket kvar, man vet helt enkelt inte var man ska börja.. Men det är ju trots allt några månader kvar tills det ska vara klart.

I bland känner jag bara för att ta alla mina vänner och min familj med mig till en öde ö också ska bara vi vara där och inga andra människa eller jo men bara dem som står och viftar med ett palmblad framför mitt ansikte. Igår hade jag en sådan dag som jag bara hatade alla människorna och nu början den känslan krypa fram igen. Jag kan inte riktigt förklara men jag vet att Louise förstår kanske någon annan också..

Om jag kanske skulle sätta igång med mitt tal nu? ÅH får panik 5 dagar kvar, men jag kommer klara det, det vet jag.

One foot wrong!

Att komma på vad mitt tal skulle innehålla var lättare sagt än gjort och att hitta en text som passade i hop med någon annan i texthäftet var inte heller det lättaste. Jag letade texter i typ 2 timmar sen gav jag upp. Får fortsätta i morgon för jag pallar verkligen inte mer idag, hoppas det går bättre i morgon också.

I morgon är vi lediga fick jag reda på under eftermiddagens gång och det är ju super skönt, fast helt lediga är vi faktiskt inte. Vi har fått uppgifter som handlar om turism också ska vi jobba med vårt projekt och det behövs verkligen. Men det är skönt ändå att man gå upp när man vill och gå runder hela dagen i nattlinne bara man får något gjort.

Nej om man skulle bege sig till typ sängen men först ska jag knarka nässpray har blivit riktigt förskyld!

Hemma

Skoldagen gick relativit fort men det blev en stor besvikelse när vi kom in i matan och det luktar svett, tänkte direkt att det var mexikansk soppa men nej då är det något ännu värre korvstroganoff så räligt och det luktade så räligt!!
Om det står nötfärsbiff på matsedlen kan man väl för tusan inte servera något annat? Det skulle va korv i går men då var alla lediga så då frös dem in korven och tinade den idag ch biffarna sparar dem till nästa vecka haha. Kommnual skolan suger..

Provet gick väl hyffsat bra, kände mig ganska säker på alla frågor utom en och analysuppgiften gick väl bra. Ett G blir det ju minst. Efter skolan åkte jag och Louise ner till stan fixade massa shit på banken till henne och "fick" goda karameller. Sen gick vi till resebyrån och dem är typ knäppa? Snacka om att dem bara hittar de dyraste alternativen.

Nej om jag ska ta och sätta igång och fundera på vad jag ska hålla tal om i svenskan vet ju på ett ungefär, men vet inte vilka texter jag ska ha.. Löser sig det är ju trots allt 6 dagar kvar tills dess, 6 dagar herregud och jag har inte ens börjat skriva tur att jag alltid har så bra framförhållning.

Skola.

Nu sitter jag i skolan och har turism / hotell i datorsalen vi går i genom ett bokningsprogram fidelio, som man använde för 100 år sedan men ändå det kan vi väl ha användning av? Haha pallar ej ge oss Amadeus typ?

Idag är det äcklig mat i matan nötfärsbiff med potatis okej det går att äta men när man tänker på vad som är i biffen tappar man absolut aptiten.

Fy farao vad här är kallt, pallar inte att dem snålar med värmen på vår skola så jävla fattigt! Mina händer är istappar.. Hmm något mer att klaga på? Ja vi har prov idag och jag kan typ hälften bra kommer gå bra, lycka till!

Saker att se fram emot!


  • 30 november: 1:a advent då blir det julskyltning i stan!
  • 12 december: Lussevaka.
  • 19 december: äntligen Jullov!
  • 24 december: Julafton
  • 29 december: Flytta till Råå
  • 31 december: NYÅR! det kommer bli så kul.




Stress stress stress

Här sitter jag och har lite halvt panik och det har jag haft större delen av dagen. Fast nu har jag äntligen hittat skillnader och likheter mellan de olika religionerna och jag vet hur jag ska lägga upp arbetet så det blir jag väl klar med om någon timme. Men det är ju inte bara det jag har prov i morgon också urk orkar inte ens tänka på det. Skolan tar kål på en, så är det bara. När ska de avskaffa läxorna och se till så man får mer gjort i skolan?

Aja antar att jag måste fortsätta skriva nu så jag blir klar någon gång, den enda ljuspunkten på denna dagen blir ikväll mellan 20 - 22 för då är det Ugly Betty och Desperete Houseviwes och middagen lite senare mat ♥. Nej åter till pluggandet vi höres!

Mysig Måndag till slut!

Gick hem till Louise vid halv sju och sedan kom även Kajjan, Angie och Metsi. Vi tittade en massa på resor till Costa och har nog hittat ett bra alternativ nu! Jag, Angie, Kajjan och Lullu i ett rum it´s gonna be crazy.

Efter vi kollat på resa begav vi oss ut på en bilfärd som blev hur rolig som helst, pallar inte vår dans på fria bad. Ni är riktigt härliga tjejer älskar er ♥

Nu blir det sängen, godnatt!

Tråkdag.

Tror ni jag har pluggat? Nej för jag orkar inte hittar ingen motivation helt enkelt. Jag får stressa som en jude i morgon och göra arbetet då!

Uttråkad är jag också ser fram emot att äta och sen att bege mig till Louise mysa med girlsen och snacka om Costa, snacka om att man vill bort nu.

Lite bilder som jag tog häromdagen mäster fotograf haha eller inte:



blommor



Hagel / snö


En vattenslang haha



 


Paus i pluggandet.

Nu är jag hemkommen från Johanna fast det har jag varit ett bra tag. Och jag har hunnit med att äta lite god lunch som min bror lagade också har jag även hunnit svara på alla frågor om Hindusim och Buddism som jag har prov på i övermorgon som sagt, enbart 4 sidor jag ska lära mig utan till kommer nog gå alldelles utmärkt hm.. Får hoppas på det iallafall.

Förtillfället sitter jag bara och stirrar in i skärmen orkar inte göra arbetet, det finns bra fakta i häftet vi har fått men jag har ingen aning om hur jag ska skriva det för att det ska bli bra. Men så småning om kommer jag väl på något.
                                                                                                               
                                                                    



MUUUUUU!

Dagens låt.



Pink med Sober



Hos Johanna!

Godmorgon eller kanske godmiddag?

Här ligger jag i Johannas säng och chillar medans Johanna är i skolan är ju ledig idag och det är grymt skönt. Dock vaknade jag lite väl tidigt klockan tio. Men antar att det bara är bra så man inte sover bort hela dagen.. Måste snart dra mig hem och sätta igång och plugga, så typiskt att man måste plugga när man är ledig. Har ett prov på onsdag och ett arbete som ska vara klart och jag har inte börjat på någon av sakerna bra Emilia bra nej inte direkt, men det fixar jag idag eller i morgon är ju ledig då med.

Har iallafall något att se fram emot idag ska ju träffa alla mina babes och fixa med Costa Brava resan asså fy fan vad det kommer bli fett ;D Helt galet!

Julskyltning på Råå.

Igår blev det förfest hos Louise med Kajsa, Linda och Metsi sen blev det en nykter utgång och det var hur kul som helst!


Vid fyra idag kom Louise och Lina till mig och vi drack glögg och mös tillsammans innan julskyltningen, sen gick vi och pesa som kom lite senare ner till Råå. Först var vi i Kyrkan en liten sväng och tittade på Metsi som sjunger i Gospelkören och det var fint dem sjöng jättte fint men jag gillar absolut inte sådant som har med gudtjänster att göra alltså böner. Fast den ena hade faktiskt ett fint budskap om till exempel barnprostitution & fattigdom.

Efter att vi varit i kyrkan begav vi oss ut i kylan igen och tittade runder lite åt hamburgare och sen var det dags för tomtetåget. Så nu har den rätta julkänslan kommit.

Nu är jag hos min baby Johanna vi myser och tittar på tv, Erik och Mackan är bara för roliga haha se det på 6:an klockan halv nio varje söndag om ni inte sett det tidigare absolut värt att se. Antar att vi ska lägga oss snart eftersom Johanna ska till skolan i morgon men det ska bli skönt är sjukt trött så godnatt!


Maybe i will

Gårdagen började med att jag vaknade av telefonen alldelles för tidigt enligt mig trodde självklart att det var Louise eftersom hon hotat med att ringa och väcka mig, men det var inte hon.. Det var någon annan dum jävel haha!

Vid två tiden åkte jag in till stan för att simma med min pappa och det var jobbigt ja fy farao, trodde jag skulle dö efter två längder men det gjorde jag inte så jag simmade 38 till alltså 1000 meter. Sen träffade vi mojjan också gick vi tre och åt kina mat, fyra små rätter och friterad banan till efterrätt det satt fint det. På kvällen gick jag hem till bästaste Louise och lite senare kom även Kajjan babe och vi tittade på idol och mös.

Nu är jag nästan precis hemkommen från öppethus, okej har vatt hemma i en timme men ändå. Och öppethuset var väl inte så mycket att hänga i granen, nej men det var trevligt go Rönnowska?

Skånerunt med klassen.

Klockan åtta idag gick bussen från skolan och vi började vår lilla tripp mot Ystad. Jag bussguidade mellan Hörby och Sjöbo och det gick väl hyffsat bra, lite nervöst och så men nästa gång gör jag det bättre. Vid elva var vi i Ystad och då blev det en rundvandring där, jag och Louise guidade om Ystadsteatern och det där emot gick alldelles utmärkt!  Sen efter Ystad körde vi till Svedala och i Svedala var vi på Swedala Outlet hade varit kul om man haft pengar dock trodde jag det var mycket större än vad det var..

Sen körde vi hem igen efter en mycket lyckad dag, alla var jätte duktiga på att guida och planeringen gick som den skulle. När jag kom hem gick jag en runda med Kajsa riktigt skönt att få prata hade många tankar som jag inte ville behålla för mig själv. Och då är det ju skönt att dela dem med en vän.

Nu är jag typ helt död är riktigt trött efter denna vecka, har ändå sovit ganska mycket men skolan och att plugga tar hårt på krafterna så då är det ju skönt att man är ledig fredag,lördag,söndag,måndag och tisdag klå det om ni kan ;)


Here I Stand

Då var det redan onsdag igen, veckorna bara springer iväg men det är bara positivt.
 
Vad ska man säga om dagen? Jo att skolan var trevlig idag faktiskt och snabbt gick det också, älska att ha typ en rast och en halvtimme till lunch. Då går dagen mycket snabbare än när man har håla på 2 timmar och femtioelva raster.
Annars dagen har varit extremt seg sen jag kom hem från skolan då och jag har typ gjort allt för att slippa plugga, jag har plockat undan på mitt rum, dammsugit mitt rum också har jag tvättat tre maskiner. Men man är ju ändå så illa tvungen att plugga, plugga och plugga, läsa guidemanus inför morgondagen. För i morgon ska vi typ åka Skånerunt med klassen. Eller vi ska åka Skånerunt men inte runt hela skåne så klart men det förstod ni förhoppningsvis.

Känner dock att jag måste läsa det lite till för på platsguidningen kan man inte stå med papper men på bussguidningen är det "skit samma" okej inte riktigt, men ingen ser ju att man har papper iallafall. 

På fredag kan jag andas ut för då är vi lediga! ;D



Party like a rockstar



Haha du och jag babe bäst på fest.
Om ett halv år blir det fest igen eller vad sa vi? Haha.
Älskar dig ♥

 

We built this city.

Ännu en dag avklarad av skolanveckan, den värsta enligt mig eftersom vi har 2 timmar håla och sen dans som jag inte är så hemskt förtjust i. Idag hade vi prov på samhällen och det gick bra förutom att jag skrev fel på en fråga, men får hoppas jag får vg iallafall. Sen efter provet var det dags för hålan som idag blev 2,5 timmar så himla roligt. Men jag Elin, Frida och Louise åkte in till stan och skulle äta något dock var det 4 olika viljor och ingen kunna bestämma sig haha. Men efter mycket om och men åt jag och Louise på donkan, Elin pasta och Frida grafitti fast alla tillsammans på bästa donken.

Efter det var det dans, och på dansen dansar vi jazz men typ som dem i pussy cat dolls eller vad dem heter och medans alla andra känner sig sexiga känner jag mig som heffaklumpen men ändå. Nu gör jag inte ett skit borde börja skriva på mitt religionsarbete men orkar inte riktigt göra det nu, får ta det en annan dag.

Just det på lördag har vi öppethus och vi skulle ha café då för att dra in pengar till vår klassresa men nu får man tydligen inte ha det, så sjukt störigt varför skulle man inte kunna få ha det? Nej sälja bakade kakor hemmifrån fick man inte göra, pallar inte vår skola den borde fan bytas ut.

Lite ny design.

Inget speciellt, ganska enkelt men jag gillar det!

Dagen har varit bra, har varit i skolan och haft två lektioner och vi har som vanligt inte gjort något alls typ. Efter skolan spenderade jag min tid med Louise fis som är en go och trevlig tjej på 18 jordsnurr haha. Och nu hela kvällen typ eller ja eftermiddagen har jag pluggat okej inte hela tiden men kanske en kvart. Så nu känner jag att jag kan provet det kommer gå bra helt enkelt, pluggade igår också så var väl därför jag ej behövde plugga så mycket idag!

Nu är det sängen som gäller plugga lite till eller ja läsa igenom det iallafall så godnatt.

081116

Okej igår var det som sagt Pesas och Lindas 18 års fest och det var trevligt till en början god mat och goa tjejer men sen snea jag på livet typ och gick hem till Metsi. Vi snackade lite och drack lite eller jag gjorde och efter lite snack med henne var jag fitt för fight igen så jag gick tillbaka till deras fest, men då hade mestadels av folket redan gått och dem som jag var med skulle in till stan så jag hängde med. Blev som vanligt kan ni gissa? haha Stek huset såklart! Var inte så kul igår vet inte varför, kanske för att jag typ var 2 sekund tänkte på att jag skulle upp halv åtta nästa morgon. Så jag åkte hem redan vid ett.

Efter ungefär 5 timmar var jag pigg och vaken eller inte men upp och hoppa fick jag göra ändå. För idag var det dags för Jennis Gesällprov så hennes mamma hämtade mig halv nio också körde vi till Lund där hon skulle göra det. Och det har varit en dag av väntan men det var helt ok ändå. Är nöjd med mitt hår iallafall och det är huvudsaken.

Nu ligger jag hemma hos Johanna ska sova här i natt så vi hörs i morgon!

Lördag hela dagen lång.

Igår blev det en snabb liten fika med Kajjan men vi kunde inte stanna det var så varmt så vi höll på att omkomma och mitt kaffe var så äckligt, nej viva nu får ni ta och skärpa er. Så vi gick hem till Robban och Simon där var bland annat Metsi, Lina & Frida var och det var mycket trevligt som alltid hemma hos dem. Sen blev det utgång men en nykter sådan jag och Kajjan var på Steak House precis hela kvällen haha men jag hade faktiskt kul trots att jag var nykter men det är väl klart man kan ha det! Träffade en massa roliga människor men en sak är ganska jobbig det är när folk är sådär äckligt fulla och odrägliga och sånna fanns det gott om igår.

Idag har jag cyklat och åter cyklat i denna jävla blåsten ofrivilligt dessutom, jag hatar egentligen att röra på mig. Jag vill bli körd från punkt ett till två om ni fattar vad jag menar men det funkar inte riktigt alltid så. Arg som ett bi var jag också shit måste skaffa bättre tålamod undrar hur man gör det? Vart hittar man tålamodet? Bra fråga. Men nu är jag glad i allafall okej inte riktigt glad för ikväll ska jag på fest Pesas och Lindas 18 års fest. Och det är ju kul men jag vill festa precis som alla andra visst kan jag det, men jag ska upp halv åtta i morgon och ja sen blir man tjock av alkohol också. Det var nog den största anledningen till att jag inte ska dricka eller hur var det nu?

Aja skit samma, ses i dimman kanske? Alla andras dimma i allafall haha.

Plugg dag.

Idag har jag ju som sagt varit ledig men bara för det har jag inte legat och slappat och glott på tv. Nej för när jag vaknade efter 11 timmars sömn var jag på bra humör och kände för att plugga kanske inte men jag var tvungen. Så jag har pluggat i kanske 4 timmar nu och har fått gjort en hel del: Buss och plats guidningen är färdig skrivna, samhällsprovet är inskrivet på datorn och jag har även tränat på det, romananalysen är klar och jag har gjort några frågor på buddismen och hinduismen dock är jag inte klar med dem ännu men det får jag ta i morgon eller övermorgon.

Känns grymt skönt så snart ska jag unna mig lite tacos, har skippat min promenad idag för det var ju så hemskt tråkigt väder när jag vaknade i morse, och nu är det mörkt så har ingen aning om vad det är för väder men antar att det inte är något promenad väder. Okej det är alltid promenad väder för vad brukar man säga det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder haha.

Ikväll blir det fika med Kajjan, antagligen tittar vi nog in på något uteställe också alltid roligt att träffa folk men någon dricka blir det absolut inte tal om. Ha en bra fredag för det ska jag ha!

Vitt & lite svart


Lovely day.

Idag har jag varit på ett bra humör faktiskt bättre än vanligt, vi hade sovmorgon i morse och det gör mig alltid glad när jag får sova länge och slippa gå upp när det fortfarande är mörkt. Sen att skolan var hur slapp som helst gjorde ju det inte saken sämre heller, också fick jag, Louise och Fredrica något gjort på vårat projekt för en gångsskull! Sen att vår lärare säger att vi är lediga i morgon gör ju alting jätte bra haha ;D Gud vad jag är positiv men det är bara bra.

Och nästan hela dagen har jag spenderat med min underbara vän Louise, hon får mig alltid att skratta och le jag mår som bäst när jag är i din närhet. Så som det är nu vill jag alltid att det ska vara. Nu ikväll träffade jag min andra underbara vän Kajsa och vi gick vår vanliga promenix här ska vi jävlar i det förbränna fett hehe!

Tvn see ya!

12 November.

Då var det onsdag idag och lill lördag vilket betyder att det snart är helg igen skönt! Idag i skolan har vi haft nationellt prov uppsatsen i svenska b som också vissa andra har haft idag. Och det gick nog bra tror jag men som sagt man vet aldrig.. Hoppas iallafall på ett bra betyg men ganska störigt att jag efter jag renskrivit hela uppsatsen kom på andra saker jag kunde skrivit, visst jag kunde lagt till och ändrat men det pallade jag inte haha. Den får va bra så som den blev tänkte jag.

Var hemma redan vid elva idag och då lagade jag lite mat och pluggade lite. Sen åkte jag inte till stan igen för att gå till Jennie på frisyrmakarna och färga håret. Brunt blev det med lite rött i men innan det blev brunt blev det typ koppar orange nästan som Bre i Desperete Housewives inte så jätte fint jo på henne men inte på mig. Men duktiga Jennie fixade till det så nu är jag helnöjd, tack!

Finaste bilden på länge NOT men så här ser håret ut iallafall:




Måndag hela dagen lång.

Inte min favoirt dag i dag precis men snart är den över. Och den har väl inte varit så farlig förutom att skolan var grymt onödig att gå till som vanligt. Tycker aldrig vi gör något längre och gör vi något är det oftast helt onödigt, nej lärarna får ta och skärpa till sig.

Efter skolan träffade jag Johannipanni och sedan var jag hos tandläkaren och det gick alldelles utmärkt YES äntligen inga hål men det kan knappast bero på att jag äter mindre socker eller så för det gör jag verkligen inte. Men mina tänder kanske har blivit starkare haha. Sen åkte jag till Minneslunden med min mamma för Morfar hade fyllt/fyller 78 år idag. Så vi la en fin blomma och tittade på de andra fina blommarna. Nu har jag nyss käkat middag och ska ut och gå med kajjan babe så vi höres!


Gotta be somebody

Okej helgen är över men innan jag berättar någoting om den måste jag säga att min torsdag & fredag tillsammans med Louise var så bra, underbara dagar helt enkelt just like old times!

I fredes var det ju äntligen dags för Johannas 18års fest på Cardinal och allt började mycket bra god mat & dryck och trevliga människor såklart. Kvällen rullade på och efter ett tag gick jag och Louise till Bakom där det var fett nice faktiskt sen tillbaka till Cardinal och sedan avslutade jag min kväll på Steak House jag menar vad är en utekväll utan steakhouse haha så jävla bra men ja ändå. Jag hade hur kul som helst dock fick man lite för mycket av det goda men det är sånt som händer..

Igår var jag mer dö än levade men när jag vaknat och lite sånt så asade jag och Kajjan upp oss till Burger King och krängde. Och framåt eftermiddagen var det dags att göra sig i ordning igen, men denna gången för Lovisas och Tims maskeradfest. Det var helt ok jätte trevligt folk och mat och såhär men eftersom jag inte var på humör för fest så blev det som det blev fast tyvärr verkade ingen annan heller vara det.

Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng, God natt!

Torsdag.

Idag var det en sådan onödig dag i skolan men det visste jag ju redan innan ggick it, men var tvungen att gå dit ändå. Ingen lärare hon är på kurs så vi fick uppgifter som vi skulle göra, som kanske 2 av 15 styckna gjorde. Vid elva pallade jag inte trycket längre och gick hem. Har försökt göra dem där uppgifterna nu som handlar om Affärsturism men blir så fruktansvärt irriterad vem fan bryr sig om hur lång tid det tar att flyga till Sydney?  Elller hur mycket det kostar för ett företag att flyga sju gånger i månaden till Barcelona på ett år? Jag menar kom igen onödigare uppgifter får man leta efter. Lär mig absolut ingeting vettigt av det.

Nåja snart ska jag ta och sminka mig lite och ta bussen till stan igen men denna gången för att möta Louise också ska vi åka till Väla, hon ska leta klänning till Fredag och jag ska leta present men det ska vi båda två göra förvisso. Och sen ska vi ÄTA med stora bokstäver för fy farao vad jag är hungrig och där finns ju så mycket att välja på haha. Sen ska det bli roligt att åka till väla har faktiskt inte varit där på flera månader känns det som, det var nog iallafall ett par veckor sen jag var där sist. Nej nu ska jag sminka min eksem ögon nejdå det kommer inte klia ingen fara men det klarar jag, tja då!





If you don´t mean it

Så nu har skolan också dragit igång igen efter höstlovet och det är väl inte så hemskt det är som vanligt inte så mycket och göra och ganska tråkigt men va fan man får stå ut. Nu är det ju snart bara 6 veckor kvar till jullovet det går snabbt!

Igår kan jag inte komma ihåg att jag gjorde något jätte speciellet fick iallafall hem min klänning som jag ska ha på Johannas fest och den var riktigt nice så det var ju jätte bra, nu vet jag iallafall vad jag ska ha på mig och då är ett stort problem löst hehe. Just det igår var jag ju och åt lite med Mamma och Jessica och sen hämtade vi lite flyttkartonger hos mammas bror, ja vi ska flytta för er som inte visste det till Råå. Ska bli jätte trevligt tycker jag blir inflyttning i December eller Januari.

Och idag har jag bara legat hemma och frösit fy farao vad kallt det har blivit, en liten promenad med Kajsa har jag också hunnit med. Nu kallar duschen sen ska jag slänga mig i soffan och glo tv sen är det sängen som gäller.

Let It Rock

Halloweenmiddagen hos Lina blev jätte bra: god mat & trevligt sällskap, vid tio tiden bar det av ner till stan till Stinsen favvostället och där var det fullt ös medvetslös! Sen gick jag och Kajsa till stammis stället Steak House haha pallar inte skit tradigt. Men palla Crom nej palla Helsingborgs uteställen överhuvudtaget nej, ge mig fredag och Johannas 18 års fest på Cardinal, det kommer bli däremot bli ett jävla ös och kul med hoppas jag men det tror jag.

Igår blev det efterlängtat mys tillsammans med Louise, bara hon och jag :)

Idag har jag varit i staden med Kajjan vi åt först på Österns pärla redigt gott var det, har varit sugen på Kina mat hur länge som helst nu så det var på tiden att jag fick det. Sen gick vi en lång runda i stan ;) Och Kajsa fick med sig en massa hem, jag köpte enbart en liten början till min present till Johanna.
 
Nu ska jag snart titta på Färjan sen typ sova nej men glor väl på något på teven så  ha en bra kväll för det ska jag ha!

Lista

dagens låt: Gabriella Cilmi - sweet about me
dagens frisyr: nersläppt och ovegjort
dagens smink: ingeting ännu
dagens klädsel: stor t-shirt och trosor
dagens roliga händelse: inget sådär jättekul har inträffat ännu men ikväll?
dagens planer: halloweenpartaj hos Lina
dagens vill ha: klänning till Johannas 18års fest
dagens drog: snytepapper haha
dagens tråkigaste: att jag är trött när jag äntligen mår bättre
dagens måste: duscha, fixa hår, sminka och bla bla
dagens dricka: energi dryck fina grejer
dagens mat: mackor woho men ikväll blir det god mat ;D
dagens kärlek: kärlek? mina vänner såklart ni är min kärlek & min familj
dagens mående: förskyld & trött men annars bra!

I love you





Klassfest & Utgång

Klassfesten hos Frida blev hur lyckad som helst, förutom att inte ens hälften var där men vadådå? Vi kan ha kul utan dem. Vi åt tacos och folk drack sig berusade men det är så det ska vara, själv körde jag på vatten och mådde faktiskt bättre senare under kvällen. Så det blev en liten utgång först Crom sen gick jag till Steak House och träffade min kära Kajsa :) Dock var det inte så mycket folk på de "vanliga" ställena senare på kvällen eftersom alla var på Tempel där det var halloween fest. Klassfesten var som sagt riktigt bra och rolig men utgången var väl inte den bästa men det kommer ju en dag idag också.

Nu på dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra ska iallafall gå och lägga mig snart en stund igen, fattar inte varför jag vaknar så tidigt efter 6 timmars sömn är man inte utvilad. Aja ikväll blir det halloween middag hos Lina och sen ska vi ut förmodligen, kommer bli redigt bra tror jag ;D     
                                                               




RSS 2.0