Favoriten från Eurovision i Lördes.



Spaniens bidrag, för jädra bra ;D

Fyllans 5 stadier.

1:a stadiet - SMART
Fyllans första stadium utmärker sig genom att du plötsligt har blivit en expert på allt som finns i detta universum. Du vet att du vet allting och du vill förmedla all din kunskap till vem som helst som kan tänkas lyssna. I detta stadium har du alltid rätt, varpå personen som lyssnar alltid har fel. Detta borgar för en väldigt intressant konversation när båda parter befinner sig i första stadiet av fyllan.

2:a stadiet - SNYGG
Andra stadiet börjar med att du inser att du är den snyggaste personen i hela baren och att alla andra tycker om dig. Du kan gå fram till vilken främling som helst ty de älskar dig och vill gärna prata med dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart och kan diskutera vilket ämne som helst med lätthet.


3:e stadiet - RIK

Plötsligt har du blivit den rikaste personen i hela världen. Du kan bjuda samtliga bar- besökare på drinkar och öl för du har en pansarbil full med pengar som är parkerad bakom baren. Du kan också slå vad i detta stadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer du att vinna alla vad också. Det spelar ingen roll hur mycket du satsar för du har ju så mycket pengar.


4:e stadiet - ODÖDLIG

Du är nu redo att mucka gräl med någon och alla, speciellt de som du har diskuterat med eller slagit vad med. Orsaken till att du kan mucka gräl så bekymmerslöst är att du är odödlig, inget kan skada dig. I det här stadiet kan du också gå fram till de äkta män vars fruar du vet älskar dig (eftersom du är så snygg, rik och smart), och utmana dem i en liten omgång boxning. Du är inte ett dugg rädd för att förlora, ty du fortfarande är smart, rik och du är otroligt mycket snyggare än dem på alla sätt och vis.


5:e stadiet - OSYNLIG

Detta är det sista stadiet av fyllan. Nu kan du göra vad som helst, för ingen kan se dig. Du kan dansa på bordet för att imponera på dina vänner eftersom ingen annan i baren kan se dig. Du är också osynlig för den person som vill slåss med dig. Du kan gå hem längs gatorna och sjunga så högt du bara kan ty ingen kan se eller höra dig och eftersom du fortfarande är den smartaste personen i hela universum så kan du hela texten på den låt du sjunger.

Fyllans olika stadier

Jag fick iallafall mig ett litet gott skratt när jag läste vissa saker haha.

All night long.

Också var det tisdag igen, igår efter skolan som för övrigt var ganska onödig att gå till, så pluggade jag! Skrev klart mitt arbete i engelska om a trip around the world. Redovisade det i dag och det gick väl ok skönt som tusan att det är över. I morse på spanskan hade vi slutprov haha gick inte särskilt bra men det räckte för ett G huvudsaken för mig i dem ämnena jag inte tycker är kul. Sen var det dags för psykologi där vi tittade på film om autism inte så jätte givande. Visst det är jätte synd om alla som lider av det speciellet för familjen men nej inte en tisdagseftermiddag när man bara vill hem..

Det enda jag har kvar nu som gäller skolan är lite goegrafi okej inte lite men det fixar jag, sen är det redovisning av praktiken i morgon men det tänker jag inte förbereda mig på så speciellet mycket. Jag menar man måste ju komma i håg vad man gjort, annars är det illa. Har hittat lite historia om företaget så det kommer nog gå fin fint.
Känns helt onödigt att va i skolan nu vi kunde lika bra slutat i morgon istället för nästa onsdag. Tänk att skolan gör allt för att dra ut på tiden så mycket som möjligt.

Idag ska jag äta fiskpinnar, sjukt besviken haha ville ha hemmalagad hamburgare med pommes men får stå ut. Dessutom får jag äta ensam ;o för mamma och pappa ska iväg. Överlever väl men det tar emot att äta ensam, det är ju så jävla tråkigt. När jag har ätit klart ska jag åka ner till Allhellgonakyrkan och titta på Metsis pjäs tillsammans med Louise. Sen ikväll är det Gossip Girl älskar det programmet sen är det depserete housewives det är också för jädra bra!

Morsdag

Nej jag hade faktiskt inte glömt det, har bara glömt att nämna det! Var ju på väla idag så det blev en bok, ett bokmärke och ett par öronhänge till min kära mamma.

Grattis på Morsdag mammi älskar dig ♥


Film


Denna filmen såg jag i kväll och den var mycket bra, helt klart värd att se!

Min helg.

Har varit dålig uppdatering denna helgen men jag har inte kännt för att blogga faktiskt.

Fredag: min sista praktik dag, var på väla och citygross men Maria sen fikade vi mest och sa hejdå, kändes lite sorligt ändå haha. Har ju trots allt varit där 3 dagar i veckan i 7 veckor. Men förhoppningsvis ses vi igen, jag lovade att komma och hälsa på! När det blev kväll åt jag tacos med familjen sen kom Louise hit här och vi gick till bussen tillsammans stressade som aldrig förr. Åkte hem till Metsi den äldre på förfest mycket trevligt. Dock drog vi oss vidare vid elva till Linas place där var Sofia också. Vi satt och förfestade lite till, sen gick vi alla fyra till steakhouse. Jag tyckte det blev en mycket lyckad kväll, dock brukar det vara roligare på steak. Men antar att det blir vad man gör det till.

Lördag: gjorde i princip ingenting på hela dagen, men på kvällen vaknade jag till liv och åkte hem till Angelina tillsammans med Louise, där var redan Alex och Alen. Vi grillade och åt god mat, vid nio satt självklart jag lina och Louise bänkade framför tvn för att titta på Eurovision songcontest. Sjukt besviken på Perellies placering men sånt man får ta. Dem kompisröstar i länderna där nere, och dem är betydligt fler än vi. Så länge dem gör så kommer vi tyvärr aldrig vinna.

Söndag: har haft en jätte trevlig dag tillsammans med min bror vi har varit på väla och jag har hittat en klänning till studenten dock är jag inte riktigt säker på om jag behåller den vi får se. Louise ska få se den i morgon så får vi se vad hon tycker. Nu ikväll har jag tittat på film ;D


Run the show.



Party ;D;D

Dagens (snodd av Angelina ;D)

dagens låt: Kat De Luna ft Busta Rhymes- Run The Show 
dagens frisyr: uppsatt
dagens smink: mascara typ
dagens klädsel: ljusa jeans, svart blus
dagens roliga händelse: att jag och Louise ska festa ;D
dagens planer: party med lullsan
dagens vill ha: klänning till studenten
dagens drog: redbull, sjukt sugen!
dagens tråkigaste: att det var min sista praktikdag
dagens finaste: min fantis
dagens måste: ingeting 
dagens dricka: pago apelsin juice
dagens köp: kanellängd haha
dagens mat: tacos, mums
dagens kärlek: LOUISE <3
dagens mående:  alldelles utmärkt det är ju fredag :)

Inför Erisonfestivalen.



Också gick Charlotte Perelli aka katten vidare ;D


Torsdag.

Igår kom Johanna hit tillslut, visade sig att hon hade somnat eller något i den stilen. Vi drack en go kopp kaffe sen gick vi ut och gick en lång runda. Efter att vi båda två hade ätit var vi väldigt rastlösa eller jag var iallafall. Så jag fick den geniala idén att vi skulle gå ner till Råå, till stranden och sitta och mysa. Så det gjorde vi, fick även med oss Louise också. Åt glass och snackade en massa skit jätte mysigt var det faktiskt. Men sen blev det kallt och vi gick hem.

Idag är det torsdag och jag är ledig, vaknade vid tolv av min kära katt. Gud vad irriterad jag blev han jamar så högt så jag vet inte vad. Men när jag släppte in han i mitt rum kunde jag inte vara irriterad mer för han är så himla gullig. Så vi mös ett tag sen gick jag upp och åt frukost. Nu har jag nästan precis skrivit klart mitt naturarbete eller ja det var ett tag sen. Tog väl två timmar, kan ju säga såhär jag har gjort betydligt bättre arbeten men jag orkar verkligen inte lägga ner mer engergi på det. Dessutom har jag redan skickat det till min lärare. Så nu får jag hålla tummarna och hoppas att jag får godkänt. 

Det enda jag har kvar nu när det gäller skolan är: slutporv i spanska på tisdag, engelskarbetet a trip around the world (som jag förtillfället håller på med) och sist men absolut inte minst geo uppgiftern för vg och mvg. Har gjort lite på dem också idag men fan vad det är tråkigt. Jag gillar absolut inte geografi, det är kul att resa och jag borde veta mer om hur det ser ut i världen. Men tyvärr har jag inte lärt mig det av geografi A. kanske för att dem kapade kursen på mitten. Rönnowska i ett nötskal, nej om man ska forstätta plugga nu. Vi hörs! 


Lill lördag.

Alltså onsdag är det idag.

Har varit på min praktik idag och det har gått bra som vanligt. Fick gå och posta ett brev hos komunen idag, och det var ju en liten utmaning haha eftersom jag bara har varit på stationen i Klippan där resteamets kontor är.  Men jag hittade, Klippan är ju inte så stort. Sen har jag bara meckat med pärmenra som ska finnas nere på hotellen i Spanien respektive Kroatien. Lite sådär halv knepigt man får pyssla och ha sig haha. Äh men det är kul, fick även ta ett tåg tidigare hem idag, otroligt skönt den timmen gör mycket. I morgon är jag ledig, snälla dem är! Fick ledigt för att jag skulle kunna plugga. Så det får jag allt ta och göra i morgon.

Idag ska jag va med Johanna, hon skulle ta första bästa buss hit men ännu har hon inte dykit upp och det var snart en timme sen jag pratade med henne. Aja hon kommer väl så småningom. På fredag ska jag åka till Väla med Maria på min praktik fett nice, kan jag ju handla själv också. Var hur länge som helst jag var på väla faktiskt.
Nej nu ska jag ringa Johanna och fårga vart tusan hon tar vägen,puss!

Ny design.

Nu har jag ändart min blogg, den blev väl bra. Men
inte super snygg, fast får vara så nu bättre än den
andra iallafall. Ska sova nu praktik i morgon. Känns
jobbigt eftersom jag behöver pluggar men det fixar sig.
Klippan here i come. Godnatt!

Ikväll


 

är det Gossip Girl


Äntligen! Det är ju även Desperate huoswives idag vilket gör denna dagen lite bättre.




 


Going wrong.


Idag är det tisdag.

Skolan idag har väl varit helt okej, men har tittat på klockan mer gånger än vanligt för känns helt onödigt att vara i skolan när man har så mycket att plugga hemma. I allafall hade tre lektioner idag. Första spanska där det bara var jag och Louise som vanligt nu för tiden och det gick väl bra övade inför slutprovet. Sen var det dags för engelska, fick tillbaka nationella. Och resultatet av det kunde ju varit betydligt bättre, men så länge jag får G i betyg är jag nöjd. Så då kvittar det egentligen vad jag fick på nationella. Sista lektionen var psykologi trodde bara vi skulle lämna in tentan men gud så fel man kan ha. Hade lektion i nästan två timmar, pratade om psykiska sjukdommar, depression och ångest. Inget man direkt blir pepp av snarare tvärtom.

Ingeting går som jag vill idag, tänkte börja göra mitt naturkunskapsarbete om vanilj och hittar jag någon fakta? Nej, så där sket det sig. Tänke nyss börja på geon men eftersom jag har alla dokument om det på min brors dator och den vägrar starta sig så sket det sig också. Då finns det bara engelskan att göra och jag känner fortfarande ingen motivation till den. Så vad ska jag då göra? ingen aning, ska snart äta i allafall så får vi se om det går bättre med mitt pluggande efter maten.

Dessutom har jag sjukt ont i ryggen idag, när ska det gå över? Man ska inte ha ont i ryggen när man är 17 år. Äh får väl gå till vårdcentralen men dem suger där så vill helst inte gå dit. Får gå till pappas sjukgymnast.

Måndag kväll.

Fan vad jag är arg på mig själv... Varför satt jag inte igång med engelska arbetet direkt när jag fick det? Visst har haft en massa andra saker att göra och tänka på. Och har inte haft mycket tid över till engelskan, men hade iallafall både i lördes,söndes och idag på mig. Och vad har jag åstdakommit? Jo har skrivit ett halvfärdigt brev till den jävla advokaten och har börjat skriva om mitt första stopp. Tyvärr har jag ingen motivation, ork, lust och vilja för tillfället. Och det är för jädra dåligt av mig.

Nu kom jag på att jag har ju geografin kvar också. Måste nog be om ledigt från min praktik när ska jag annars hinna göra allt? Bra fråga...

Bilder från helgens bravader.

image215


image217


image218

Mer snygga bilder finner ni på bilddagboken.se


Måndag.

Struntade i spanskan idag så hade "sovmorgon" till klockan kvart över tolv idag. Och då var det dags för svenska, redovisade min bok och det gick bra. Lite halv nervös som vanligt men det gick bra kunde det utan papper men inte så konstigt när jag läst boken 2 gånger. Efter det var det engelska där vi absolut inte gjorde någoting, sen var det klassförståndartid fick reda på en massa. Till exempel att jag fick engelska för hotell och turism som indval i trean och det suger. Men som Linda sa tänk om du inte har engelska på ett helt år som man tappar engelskan då. Och det har hon så jävla rätt i så jag får stå ut en termin till, det blir ju inte alls likadant som engelska b. Klockan tre idag hade jag och Louise speaking och det gick bra fick godkänt och det är jag helnöjd med.

När jag kom hem idag, följde jag Johanna till råå snackade lite sen fortsatte jag min runda ensam gick bort till Pålstorp, mot Gantofta men svängde av vid Raus kyrka och gick hem. En liten trevlig runda, men man måste ju röra på fläsket i bland. Nu har jag suttit med mitt engelska arbete, a trip around the world i en och halv timme. Har knappt kommit någon vart men jag orkar inte. Helt ärligt du ska tänka på ALLT! Du har typ nästan 500 000 kr också ska du skriva ner precis vad du gör med alla pengarna. Jag orkar inte, vill bara slänga mig i soffan nu är så jävla trött på skolan.

Men snart är det slut och det enda som är kvar nu är detta engelska arbetet, natur arbetet och slutprov i spanska. Men det är inte så lite det inte. Arbetet i natur vill jag inte ens tänka på och inte engelskan heller. Jag kommer hoppa av lycka när det är den 4 juni.

Längtar redan till helgen, det är fan helgerna man lever för. Jag vill ha fredag idag! Tack och hej vi hörs..


 

Parlamentet.

Citat från parlamentet som stämmer in jävligt bra på mig:

" Det sägs att kvinnor kan hålla i en telefonlur längre än en diet."

Tyckte det var lite halv kul.

The Bodyguard.



Tittar på denna filmen nu med min mamma, och den är
ju bara för jädra bra! Trodde inte jag hade sett
den men det är väl klart jag har. Jag menar vem har inte
 sett denna filmen. Den är ju en klassiker.

Min kärlek.

image212

Vilken kärleksfull puss, hihi älskar dig min bästa vän ♥

Hultsfredsfestivalen.




Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på baja-majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer.

Jag ska ut och åka tåg.
Vill du följa med mig?
Känner du dig lite låg?
Ska du följa med mig?

Dårarna får stanna hemma.
Tårarna får stanna hemma.
Det brinner i mitt hjärta.
Det brinner i min själ.

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på baja-majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer.

Sugen på adrenalin?
Jag har lite över.
Vill du ha en endorfin?
Jag har fler än jag behöver.

Snälla, tjocka konduktören,
kan du öppna upp i fören?
Kan du släppa ut oss,
innan vi skämmer ut oss?

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på baja-majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer.

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Älska i leran och på baja-majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer.

Sen när jag kommer hem,
då ska jag tvätta mig.
Sen ska jag sätta mig
på en stol.

I 360 dar,
ska jag sitta kvar.
Och sen...

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
Vi ska till Hultsfred!

Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.
Vi ska på Hultsfredsfestivalen,
jag ska skrika mig hes och vara full och galen.

Älska i leran och på baja-majan ska jag skita ut,
jag ska skita ut,
jag ska skita ut alla mina bekymmer!

Vi ska åka till Hultsfred,
Vi ska åka till Hultsfred,
Vi ska åka till Hultsfred,
Vi ska åka till Hultsfred,
Vi ska åka till...



28 DAGAR KVAR ;D

Min blogg.

PALLAR INTE MITT HUE, hur fan ser min blogg ut nu då? Ja inte så jätte vacker...
Har valt den fulaste stilmallen av alla, men jag pallar inte förtillfället får se om jag
får ork sen. Den kan ju inte se ut så här!

Dagens låt.



Duffy med Mercy

Eftermiddag

Har fortfarande inte börjat plugga ännu, men känner mig helt slut orkar verkligen inte. Det enda jag har gjort idag är att titta på film och sedan fick vi besök av pappas kompis Peter och hans barn Mattis och Cliff. Tåkigt nog sov Mattis hela tiden men det gjorde inte Cliff, utan han underhöll oss och det var trevligt haha. Jag pallar inte gå till skolan i morgon om vi bara har tre lektioner. För då är det första spanska sen håla i 3 timmar och efter det svenska där jag i och för sig ska redovisa. Sen engelska där man får sitta var man vill och jobba. Jag har inte tid att gå till skolan när vi ändå inte gör något som gör att man får någon kunkskap. Då kan jag lika gärna sitta hemma och plugga. För idag orkar jag inte ändå.

image211

En söt bild på Cliff när han var kanske 3 - 4 år. Nu är han
6 år tror jag. Jag och Cliff pratar i telefon nästan en gång
varje vecka och jag ligger 2 på hans lista. Det ni är inte illa.


Sleepy Hollow



Nu ska jag göra mig lite frukost och sen se resten av denna
filmen, orkade inte se klart den igår. Men den var faktiskt ganska
bra. Blev betydligt bättre ju mer man såg.

Söndag.

Godmorgon!

Min helg har varit bra har hunnit med både party och hemmakväll. Dock suger det hårt att denna helgen redan snart är slut.

Fredag: gick hem till Louise vid åtta tiden, där var även Linda. Vi lyssnade på musik, fixade till oss eller jag gjorde eftersom jag är så seg så jag hann inte göra allt hemma. För då skulle jag kommit till Louise ännu senare och det hade inte varit populärt. Vid tio var vi i stan och vi gick då till Simon Metsi på förfest. Till en början var det lamt som in i tusan och jag undrade vad gör jag här? Men jag och Louise betsämde oss för att det inte skulle bli tråkigt så vi blev wild and crazy och det blev betydligt roligare. Vid tolv, halv ett tiden begav vi oss ner till staden. Sa hejdå till min glada bror, jätte glad var han not! Men iallafall, sen efter lite om och men kom gick vi till Steak House och kom in utan problem. Förutom att hela kön typ hörde vad vi snackade om gick det bra. Inne på Steak House var det kul tyckte jag iallafall. Louise skulle gå hem tidigt i Fredes men det blev inte så, haha. Undrar om det var mitt fel, lite kanske.

Lördag: vaknade upp efter några timmar sömn och mådde prima ballerina, ja faktiskt förutom att jag var så himla trött. Åkte hem vid halv tolv sen gjorde jag inte så mycket mer. Skulle pluggat men hade verkligen inte orken till det, städade iallafall mitt rum som såg ut som ett bombnedslag som vanligt! På kvällen skulle jag fikat med Linda men jag råkade somna vid sju sen vaknade jag vid halv nio och då satt jag och Mamma på en film. Så det blev en mysig hemma kväll iallafall och det är aldrig fel.

Söndag: idag ska jag plugga och åter plugga, ska bara hitta orken. Kommer aldrig hitta den så vi får se hur det blir med den biten.

image209

Bild sen i fredes ;D

Fredag.

Då var det fredag idag och det är ju helt underbart. Har varit på min praktik idag och där var det full rulle för ovanlighetens skull. På morgonen kom min lärare Karolina på besök så då blev det en timmes fikanade och snack om mig, kändes lite läskigt när alla tittade på mig och sa i princip vad dem tyckte om mig. Men som tur var det bara positivt. Fast Uffe sa faktiskt att något jag gjort dåligt var att jag hade tagit hans plats i köket, haha och det tar jag faktiskt inte så allvarligt på. Nej har varit sysselsatt hela dagen i dag och det har varit kul faktiskt, trivs otroligt bra där, synd att det bara är en vecka kvar.

Idag pratade vi även om att jag kanske får åka med till Spaninen i början av sommaren, skit kul men om jag får betala för mycket själv kan jag lika bra åka med mina kompisar eller min familj. Men vi får se, i utbildningssyfte är det ju bättre att åka med Resteamet.

Är helt slut nu egentligen men det blir fest i kväll ändå, får ta det lite lungt bara. Det fixar sig..
Ska äta grillad flintastek, klyftpotatis och god sallad snart sen ska jag vidare till Louise där hon och Linda är. Få lite god efterrätt och förfesta lite kanske, fett nice! Hörs i morgon.

Förresten Grattis Angelina Malmros på din 18 årsdag ;D


Vad har hänt med min blogg?

Min vackra bakgrund är borta, antagligen för att länken som jag hade har frösvunnit personen som hade bilden ville nog inte dela med sig av den mer, taskigt! Nu förstördes ju hela min blogg. Nu måste jag ägna timmar åt att få den vacker igen jobbigt men det får bli en annan dag när jag har mer tid. Vilket troligtvis inte kommer bli på ett tag. Har ju en del mer saker kvar i skolan.
 
Har glottat tv med min pappa i två timmar nu, du är vad du äter och sanningens ögonblick. Vilka frågor han fick, jag hade aldrig vågat ställa upp i det programmet. Kul att svara på sådanna frågor inför hela svenska folket (okej inte hela men en stor del) + mamma, pappa ,bror ,vänner och släkt, nej fy fan pinsamt.

Jag borde gå och lägga mig snart eftersom jag ska till min praktik i morgon. Lär inte få ta tåget vid tre utan vid fyra, så det blir en lång dag. Kommer vara ansträngande eftersom jag inte varit där på ett tag också, så då får man dra fram allt man har lärt sig så att man inte står där som ett fån och inte kan någoting. Karolina kommer på besök min lärare för er som inte visste det. Det kan ju bli trevligt då blir det extra lång fika, men lite jobbigt att dem kommer sitta och snacka om mig. Men förhoppningsvis kommer dem bara säga positiva saker.

Färdig!

Äntligen har jag skrivit klart min hemtenta i pyskologi, det känns otroligt skönt. Men tyvärr är det inte slutpluggat utan det väntar mig en himla massa plugg mer. Men förtillfället är jag slutkörd och det värker i min rygg som fan så måste lägga mig ner ett tag.

Om en timme är det sanningens ögonblick eller vad programmet heter, ska titta på det brukar inte göra det men tänkte göra det idag, verkar bra faktiskt har bara sett snuttar av det.

Idag har mitt humör tyvärr inte varit på topp, och det blir inte bättre när vissa människor skriver spydiga kommentarer som får en att vilja bajsa personen i munnen. Där snodde jag Johannas uttryck men det är vad jag känner för sådanna personer som dig. Nej sängen kallar, vi hörs!


Psykologi för hela slanten

Nu har jag suttit och gjort min psykologi i 2 timmar, är jag klar? Nej! Har jag mycket kvar? Ja. alla vg och mvg fågor. Men jag har gjort klart alla g frågorna och det känns skit bra. Blev ungefär 5 a4 sidor och det är väl bra hoppas jag. Det handlar ju faktiskt inte om hur mycket man skriver utan om vad man skriver om. Har sjukt jävla ont i min nacke och vill bara gå och lägga mig och få massage, åååh! Jag orkar inte. Om det tof 2 timmar för 5 g frågorna hur många timmar kommer det då inte ta med 7 vg mvg frågor, vill inte ens tänka på det. Bäst jag återgår nu.


One night.

Gick aldrig och la mig vid halv tio igår, för jag snackade med Louise i telefon i går och våra diksussioner tar aldrig slut vi skapar ett samtal om allt, men jag gillar det! Känns otroligt skönt att snacka med dig fast det är riktigt ointerssanta saker egentligen, känns i allafall som du lyssnar men det gör du kankse inte haha. Somnade istället vid elva och gick upp halv sju idag, lite mer sömn ja tack precis vad jag behöver.

Hade nationella i dag ju i Engelska och det gick allt annat än bra. Readning delen gick väl lite bättre än listning men absolut inte bra. Och listning ska vi inte ens snacka om fy fan vad svårt. Den sista texten om Canada eller dem små texterna helt sjukt jag fattade verkligen ingeting. Förstår inte varför dem gör nationella så svåra, dem måste verkligen vilja att statistiken i skolorna ska vara dålig.

Nu ska jag snart gå ner och se om mina potatisar är klara, ska äta lax och potatis sen ska jag plugga resten av dagen. För jag MÅSTE VERKLIGEN skriva klart min psykologi hemtenta idag!

Östra Göinge och ivön

Igår så tränade jag nästan inte alls på min gudining utan tittade i stället på tv och efter det böla jag ett tag, det var som om allting bara sa stopp och det enda som fanns att göra var att gråta, riktigt mesigt jag vet! Men efter att jag pratat med mamma så kändes det faktiskt lite bättre, det är bara 3 veckor kvar i skolan.


Somnade vid tolv men har inte sovit gott i natt har vaknat minst en gång varje timme så när klockan ringde, klockan sex var jag allt annat än pigg och glad. Jag var snarare nervös och på dåligthumör.. Men hör och häppna så gick gudingen skit bra tyckte jag iallafall. Var inte alls nervös, utflykten i sig var inte så jätte trevlig. Eftersom vi besökte två kyrkor och jag gillar inte kyrkor för jag förknippar dem med en sak och det är begravningar. Kan tyvärr inte se det vackra i kyrkor som många andra kan och gör. Något positivt med denna dagen var maten haha, vi fick pannbiff med lök och självklart potatis och sås och det var jätte gott!

Var hemma vid halv åtta i Påarp, har varit i väg i över 12 timmar idag så nu är jag trött. I morgon ska jag inte till min praktik för vi har nationella i engelska B både reading och listning, riktigt segt pallar inte. Dessutom ska vi skriva med någon klass som går energi. Hoppas verkligen att dem håller käften när vi ska lyssna på texterna. Aja det blir säkert bra, nu ska jag sova eller göra något annat kul. Ha det bra pusshej!


Minnen från 2007

image199

Halloween

image201

Malmöfestivalen

image203

Nyår

image204

Midsommar

image205

Ven

image206

Jag och Louise 17

image207

Bakken med klassen



Finns ju självklart en massa mer, men orkar inte lägga upp några mer nu. 2007 var nog ett bra år ändå men 2008 är och kommer bli mycket bättre ;D

Tears dry on their own

Åkte ner till stan innan idag med Louise, blev körd av min snälla pappi, träffade sedan Johanna. Och vi alla tre gick i stan, sen gick vi och tittade på Johannas pappas nya lägenhet. Gud vad den var fin, lite avundsjuk blir man allt. För vem skulle inte villja bo mitt i stan i en sådan fin lägenhet. Sen lämnade Louise oss, och jag och Johanna fortsatte gå i stan. Hittade en tröja på Gina tricot bara råkade köpa den, den var ju så billig. Men not good för min ekonomi men men. Nu har jag nästan precis ätit middag, sitter här nu och darrar fattar inte varför, men det är ju inget fel på mig jag ska bara motionera mera haha pallar inte.

Borde träna på min guidning eller skriva på hemtentan men jag orkar inte. Funderar starkt på att vara sjuk i morgon. Ska ju bli jätte kul att åka i väg i morgon på utflykt med massa pensionärer, nej men det kommer faktiskt bli trevligt bara jag hade sluppit guida. Förstår inte varför jag valde dennna linjen när jag inte vill guida haha ibland är jag bara för rolig. Jag vill guida egentligen men är så rädd för vad dem ska säga, rädd för att jag ska bli nervös och tappa bort mig! Åh förstår inte varför jag oroar mig kommer ju säkert gå skit bra, bara jag kan det utantill så. Sen hade det inte varit fel ifall det hade varit lite senare ska ta bussen till Ramlösa klockan fem över sju, jag är ingen morgon människa. Hatar att gå upp på morgonen och hatar att gå och lägga mig tidigt.

Ikväll är det Desperete Housewives och Ugly Betty två av mina favorit program på en och samma gång kan inte bli bättre. Nej nu måste jag öva på gudingen eller nej jag vill inte haha.


Tisdag.

Idag är det en bra dag för jag är ledig och måndagen är äntligen över. Vaknade för en timme sedan ungefär och har sovit ca 13 timmar i natt, riktigt skönt! Men är tyvärr fortfarande trött kan inte fatta det. Har ont i ryggen också, förskyld är jag också men annars mår jag bra haha. Idag ska jag skriva lite på min psykologi och träna på min gudiningen inför morgon dagen. Asså jag vet inte ens vart vi ska i morgon snacka om att ha noll koll, vet bara att vi ska någonstans i skåne typ till Hässleholm och Krisitanstad. Aja det blir säkert jätte bra men kommer vara sjutkligt nervös över min gudining men denna gången måste jag göra det kan inte vara sån fegis som bangar igen haha. Jag måste göra det, jag får ju tänka på mitt betyg jag som vill ha mvg på min apu.

I dag ska jag även fika med Johanna panna i stan, pappa kör mig in till stan om lite mer än en timme, hms när ska jag hinna plugga? Måste ju duscha och göra ve mig och sådant tråkigt också. Det löser sig!


Outsiders

Någon mer än jag som såg Outsiders idag? Haha hel sjukt var det som vanligt. Fy fan vad det finns konstiga människor. Det är allt jag har att säga för tillfället, SJUKT!



Sugen på smisk av Hans? Jag pallar inte helt ärligt.


Hultsfred.

image198

Idag är det bara en månad kvar, gud vad vi ska ha kul ellerhur Louise och Corrin? 

Elling och Kjell Bjarne.



Igår såg jag denna filmen Elling, en norsk film som handlar om
utvecklingsstörda okej så utvecklingsstörda var dem inte. Jag
trodde den skulle vara rolig, lite små rolig var den men ganska
sorligt trots allt.

Forever

Jag överlevde mig tråkiga söndag och den jobbiga måndagen som inte blev så jobbig. Hade spanska på morgonen endast jag och Louise på spanskan men det gick bra. Sen begav vi oss till stan. Gick och tittade, fick även med mig hem ett vitt somrigt linne. Louise fick dock med sig lite mer hem kanske för att hennes plånbok för tillfället var tjockare än min. Aja sen blev det kebabtallrik på bomb, gud så gott och gud så onyttigt! Viktminsknings fronten går verkligen inte bra. Och det är mindre än en månad till sommaren börjar på riktigt. Jag får nog köra min soppdiet ändå eller så får jag helt enkelt acceptera att det är så här jag ser ut och gilla läget?

Åkte till skolan sen när vi käkat kebab och hade en enstaka lektion helt onödigt att gå till skolan idag överhuvudtaget men ganska onödigt att få frånvaro så därför gick jag dit.. I morgon är vi ju som sagt lediga ska bli riktigt skönt. Sova länge är fortfarande trött efter helgens bravader. Blir även en massa plugg i morgon för jag orkar verkligen inte dag. Dessutom kommer nog Louise också hit vi skulle sola men verkar som solen har gått i moln?

I morgon ska det vara 12 grader ute snyft! Fan vad tråkigt helt ärligt..


One step at a time.

Segare söndag får man leta efter. Sen jag kom hem idag har jag fan inte gjort två knop för mycket.. Har suttit här och glott sen har jag faktiskt varit ute i solen i en hel timme,wow! Men nu har jag varit ute iallafall, ska ju bli dåligt väder i veckan eller inte dåligt men lite svalare som typ normalt vårväder och inte sommmarväder. Vad har jag mer gjort idag? hm.. ingeting.. Och dessutom har jag typ varit ensam halva dagen riktigt jävla tråkigt.

I morgon är det skola igen, men ska inte klaga har bara en lektion mellan 8-9 sen nästa klockan tolv och sen bara två lektioner till. Alltså 3 lektioner på en dag, så när vi har den långa hålan ska jag och Lousie till stan och äta något gott för vem vill äta bråskköttbullar med torra makaroner inte jag iallafall. Och sen är vi lediga på tisdag, och på onsdag ska jag iväg med min praktik, på torsdag är det nationella sen är jag ledig. Och på fredag blir det antagligen praktik näst sista veckan nu. Känns som det var evigheter sen jag var på kontoret men det var det ju också.

Ikväll är det inget bra på tv jo Parlamentet och vet ni vad, det gör denna dag ännu tråkigare haha. Och i morgon är det fan måndag och vad tycker jag om måndagar, jo att dem suger! Aja nu ska jag gå och göra något kul typ titta tv fast det inte finns något på tv.

Amy Winehouse



Bara jag som tycker Amy ser sjukt fräsch ut här haha.


Gårdagen

blev riktigt lyckad. Började ju då med att jag åkte hem till My tappade Louise på vägen haha nej men hon stannande hemma. Förfestade lite grann hemma hos My sen tog vi bussen till stan. Gick till Norrahamen där Kajsa och hennes vänner var stannade ett tag där jätte mysigt, jag vill också ha en båt! Sen gick vi vidare till steak house och där stannade vi resten av kvällen. Hade riktigt roligt igår faktiskt och det var ju bra, det blev alltså en lyckad kväll ändå. Det blir oftast alltid bättre när man inte planerar och håller på, nej men ska ta det som det kommer för då blir det oftast bäst som igår..

Idag är jag trött som bara den, borde plugga eller åtminstonde sitta ute i solen och inte här inne vid datorn av alla ställen. Konstigt nog hamnar man alltid här.. Aja får bege mig nu ha det!


No air

Hade ju som sagt grillkväll i går hemma hos Metsi med Mesti, Louise. Metsis bror och hans två kompisar och efter ett tag kom även Louises Mattias. Det var mycket trevligt och god var maten. Vid tolv tiden gick tofflen Louise hem. Och jag följde med Metsi till stan, det var meningen att vi skulle ut men blev inte riktigt så för hon tyckte klockan var för mycket? Haha, helt jävla ondödigt att jag masade min röv till stan från första början. Men jaja det är sådant som händer..

Idag vaknade jag upp med världens jävla huvudvärk fattar inte varför för jag kände mig absolut inte bakis, men huvudvärken fösvann efter två panodil. Men istället har jag sträckt hela höger över sida på ryggen och det gör grymt jävla ont. Har knarkat ner mig med massa tabletter men det vägrar gå över. Kan förtillfället inte ens vända mig åt varken höger eller vänster sida utan att det gör grymt ont. Fattar inte vad som hände. Annars idag har jag varit med Johanna, solat ett tag men höll på att dö för fy fan vad varmt det var. Man ska inte klaga jag vet för det är otroligt skönt att det är över 20 grader men då ska man befinna sig på stranden och bada inte sant Louise?

Sen gick jag och Johanna upp till Ättekulla och krängde pizza, mums vad gott. Massa alkisar var där också uppe, riktigt sorligt faktiskt. Hur en människa kan låta sitt liv styras av alkoholen,jag förstår bara inte det. Hur man kan ge upp allt bara man får dricka.. Vara full mitt på ljusa dagen på en pizzera där man bor. Nej det är riktigt sorligt och otroligt synd om deras familje, för jag vet ju att en del av dem A-lagarna som hänger på pizzeran på Ättekulla har ju familjer.

Ikväll ska jag och Louise hem till My, blir väl lite små fest sen bär det in till staden. Jag hoppas denna kvällen blir mer lyckad än gårdagen. Hade jätte trevligt igår men det blev ju som sagt inte riktigt som jag tänkt mig.


Fredag.

Idag är det fredag fast det inte känns som det tycker jag.. Otroligt skönt ändå. Har legat i trädgråden med min mamma och solat lite nu. Fick värsta rycket när vi satt där ute i trädgården så jag klippte gräsmattan och fy fan vad jobbigt det var. Det är verkligen mansgöra, tror dessutom aldrig någon innan har klippt gräset i enbart bh och trosor haha men nu har någon iallafall och det är jag. Och trots att jag inte hade några kläder på mig blev jag hur varm som helst kan ju bero på att det är ca 45 grader på vår baksida i solen.

Nu börjar jag bli otroligt rastlös har ju bara varit här på händelsrika raus i två dagar. Händer ju inte så jätte mycket här om man säger så.. Men ikväll bir det grillmys hos Metsi med cider (louises cider) som jag har köpt haha. Nejdå jag har egen dricka men cider hade inte varit fel. Blev otroligt trött nu får nog gå och lägga mig elller något. Vi hörs sen kanske, annars ha en super bra Fredag!

"Perrelli ser ut som en transa"

Norske schlagerartisten Åge Sten Nilsen sågar "Hero"-stjärnan





- Allt ifrån hur hon låter till hur hon håller i mikrofonen och sjunger påminner mig om en dragshowartist. Hon ser ut och låter som en transvestit, säger han till norska kändissajten Side 2.


- Första gången jag såg henne på tv trodde jag att det var en man, säger han

- Perrelli framför låten på ett sätt som får mig att fundera på om hon verkligen är människa, och inte en docka. Det låter som att den framförs av en maskin.



Det är denne söte man / kvinna som utalat sig om Charlotte.
Och jag kan på något sätt hålla med ändå, trots att jag mer tycker
att hon liknar en katt haha!

Soliga Torsdag.

Idag har jag varit ledig och det har varit så jävla skönt. Vaknade vi elva tiden eller lite senare kanske, åt lite frulle sen gick jag raka vägen ut i trädgården för att steka. Vid tolv kom Johanna och vi stekte tillsammans i typ två timmar sen blev vi hungriga. Så vi lagade mat, på menyn stod vegetariska minivårrullar med ris och wokade grönsaker. Mums vad gott det var älskar verkligen vegetariska vårrullar. Men jag och Johanna suger på att fritera på platta haha. Den första vårrullen blev svart haha. Sen har vi promenerat en runda och jag har njutit över att vara ledig så jävla gött. Tänkte städa mitt rum nu det är väl mindre gött men behövs verkligen. Skulle pluggat en massa idag men har av någon konstig anledning har det inte blivit så kan ju inte bero på vädret iallafall hehe. Men i morgon då jävlar måste jag faktiskt sätta i gång lite grann men är ju ledig då med så jag kan ju chilla.

Men ha en bra dag sola och njut, snart är det sommarlov!

image197

I helgen vill jag bada i havet, det vill Louise också det vet jag!

Amanda Jensen - Killing my darling



Jag har sagt att detta är den enda skivan som jag ska köpa någonsin igen, än har jag inte
inskaffat den men det kommer. Tror jag! För hon är bara så jävla ball och sjunger grymt bra.

Ullared.

Igår var jag ju på Ullared med min praktik och det var kul. Fick med mig hem en hel del grjejor men inte så mycket kläder faktiskt. Utbudet av kläder sög hårt var typ inga snygga linnen/ klänningar eller någoting sånt. Köpte iallafall joggingbrallor, brun myströja, svart linne, en grön vårjacka, gröna shorts, smink, krämer och mög och smycken, så jag är helnöjd. Fick även 100 kr rabatt på allt eftersom när man åker dit som busschaufför / reseledare får man ett fett häfte med massa rabatter. Också käkade jag och Torsten (busschauffören) gratis. Gratis är gott, vi åt fälskfilé stekta potatis och bearneisesås mums säger jag bara. På hemvägen höll jag i ett as seriöst lotteri man kunde vinna diskborstar och trasor. Resenärerna blev helnöjda med priserna kan jag lova haha.

När jag kom hem på kvällen fick jag äntligen min älskade bakade potaits med kyckling sen kom Johannapanni hit och vi mös och hade oss haha som det lät.

Vår.

image195

Till helgen ska det bli värmebölja, fy fan vad härligt. Dessutom är det bara 28 dagar kvar till
sommarlovet nu herregud vad jag längtar. Sen är det Hultsfred och antagligen underbart väder
och en massa roliga grejer som kommer hända i sommar. Jag lever verkligen för sommaren.
Det finns fan inget bättre. Sommar och vår är utan tvekan de bästa årstiderna.

Ny dator.

Glömde ju berätta att i går fick vi äntligen hem vår dator igen och det blev alldelles sprillans ny så jävla gött. Nytt tangentbord och ny mus fick man också på köpet. Så nu är det bara skärmen som är den samma men den är ju kanon fortfarande, den är ju platt och det är ju huvudsaken.



Haha.


Hello Saferide - The Quiz



Fan vad jag diggar denna låten nu, när Johanna spelade den för mig tyckte jag den
var kass men nu jävlar skit bra ju. Man får ge den lite tid haha.


Underbara tisdag.

Idag har det varit en bra dag trots att jag satt med min hemtenta i No ända till klockan två i natt. Har bara mig själv att skylla eftersom jag började med den vid nio på kvällen. Men resultat blev 8 handskriva a4 sidor så jag hoppas innerligt att jag får godkänt.

Vaknade upp 08:00 av klockan idag efter ca 5 timmars sömn men jag var faktiskt inte så trött konstigt nog. Skolan rullade på fick inte så värst mycket gjort men kanske kan bero på att nästan ALLA är grymt jävla skoltrötta nu. Idag fick vi även det härliga engelska arbetet och hemtentan i Psykologi, båda sakerna ska vara klara inom loppet av två veckor jippi. Är så sjukt jävla mycket i skolan nu så jag snart spyr, jävla skola. Nej ska sluta klaga nu. För i morgon ska jag till Ullared med min praktik och shoppa en massa hela fem timmar ska blir riktigt nice hoppas där finns jätte mycket fina saker. Sen är jag ledig både på torsdag och på fredag riktigt skönt.

Och i kväll ska jag vara med min kära Louise. Och ikväll är det både Ulgy Betty och Desperete Housewives lovely!

Mys dag med Louise.

Hej hopp!

Nu sitter jag hos Louise, hon äter för tillfället så jag tänkte passa på att skriva lite grann. Riktigt kul att träffa henne igen nu efter 10 dagar ifrån henne. Men vi sågs faktiskt i går i Tyskland av alla ställen som finns. Min buss skulle köra in och handla sprit på hilligenhafen (kan absolut inte stava till det).. Men iallafall så ser jag en hyllinge buss där på parkeringen och vem tror ni inte står där av alla människor? Jo min Louise. Förstår ni hur glad jag blev, så jag sprang dit fortare än kvickt och det var ett kärt återseende fast folk trodde nog inte vi var kloka. Kramades hundra gånger och grät gjorde vi.

Förtillfället vill jag bort här i från igen, jag orkar inte med vardagen och skolan överhuvudtaget. Vet inte hur många gånger jag och Louise har sagt det nu men det suger så hårt. Åh, ta mig här i från nu.  

Paniken kryper fram.

Saker kvar att göra i skolan på loppet av en månad:

- Hemtenta om miljön No
- Arbete om konsekvenserna av vanilj tillverkning No
- Nationella engelska b: speaking, listning och readning
- Slutprov i Spanska på både steg 1 & 2
- vg & mvg uppgifter i Geografi plus en massa andra uppgifter
- Bokrecension Svenska
- Apu arbete / redovisning
- Jorden runt arbete engelska ( fick jag reda på nu också)

Lät kanske inte så jätte mycket men förtillfället har jag ingen skolmotovation överhuvudtaget känns om jag redan har tagit sommarlov så detta kommer bli hårt.


Hemma igen.

Hej hopp!

Nu är jag hemma igen efter en liten tripp till öst Tyskland till staden Cottbus som ligger i närheten av Spreewald. Staden var ganska dö och trist men var ju inte där så mycket eftersom vi var på en massa utflykter hela dagarna. Hotellet var jätte fint och jag är dö trött nu. Men kan bli annat efter 13 timmar i en buss och ca 20 timmars sömn på fyra dygn? Nej tror faktiskt inte. I morgon blir det ingen skola för min del för jag är för trött helt enkelt. Men jag kommer skriva om min resa i morgon, godnatt!

RSS 2.0