Is there a ghost

Ingen sol idag och ingen strand bara för att jag och Louise sa att vi skulle till stranden idag så blev det molnigt. Men i morgon ska det bli fint väder har dem lovat och det hoppas jag verkligen på för då börjar ju Helsingborgsfestivalen.

Idag har jag städat hela nedanvåningen dammat dammsugat och moppat, duktig jag är. Har även tvättat två maskiner och satt på en diskmaskin har varit riktigt huslig med andra ord. Tråkigt men sådant som behövs ibland.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra är lite smått uttråkad kan man säga. Jag och Pappa har lyssnat på en massa musik, han har spelat sin hårdrock för mig och vissa saker är faktiskt inte så dåliga. Musiken är i dem flesta fall bra men förstår inte varför dem ska skrika så mycket. Hade varit mycket bättre om dem hade sjungit istället för att skrika. Har även lyssnat på dog day afternoon pappas kompisar dem hade ett band innan sen har vi lyssnat på pappas bror och hans två kompisar som också hade ett band innan självklart hårdrock ;)

Ikväll ja vad händer då blir kanske mys med Louise om hon mår bättre nu är hon sjuk så jävla tråkigt nu inför hbg festivalen och nu när hon äntligen är ledig. Aja löser sig som jag brukar säga!

En promenad genom stan

Är nästan precis hemkommen från stan eller ja kom hem för en timme sedan för att vara ekaxt. Åkte in till stan vid två tillsammans med Louise. Gick en runda på stan och handlade mig en klänning/tunika på gina jätte fin var den. Louise handlade även en klänning på gina och ett linne fick hon också med sig hem. Sen gick vi in på fritidsresor och pratade med dem i slutet av september kostar en resa minst 10 000 kr för två personer. Och sista minuten var inte billigare i heller nu och det finns inte så stort utbud av sista minuten i september när vi vill åka heller, men vi får se det fixar sig i värsta fall får vi ta en bussresa typ haha.

När vi hade gått i stan lite till blev vi hungriga och efter mycket om och men blev det kebabtallrik på bomb, alltid lika gott!
Nu ikväll kommer Louise hit vi ska bara mysa titta film eller något sånt skönt. Man måste ju ladda nu till Helsingborgsfestivalen. Nu är det ju bara 2 dagar kvar kommer bli så himla kul!

Väla & stan

Idag vaknade jag till mitt alarm för ovanlighetensskull klockan 9:15 ringde det. Har inte gått upp till alarm en enda gång denna sommaren jo när vi skulle till hultan aja en gång innan då. Skulle nämnligen möta Linda på knutan klockan elva för att sedan åka till väla. Gick runder och tittade åt bakad potatis och sådant sen åkte vi ner till stan och tittade. Handlade inget och det har ju sina anledningar varför men helt ärligt så hittade jag faktiskt inget speciellt. Tycker det är tråkigt nu när dem rear ut sommarkläderna och börjar med höstkläder. Jag menar det har ju inte ens varit någon sommar än.

I morgon ska jag träffa min älskade Louise vi ska gå på stan mysa och titta in på någon resebyrå. Jag vill jag kan och jag ska, måste fan ta tag i det på allvar nu annars vetitusan. Jobba jobba jobba ja lite svårt när man inte har något jobb. Någon som har ett jobb att skänka mig? Aja det löser sig det gör det alltid!

When i grow up.

Det blev inte en vit helg men det blev en relativit lugn kväll igår faktiskt.

Maten som jag och louise lagade igår var riktig god kladdekakan lika så.

Efter mycket om och men och när vi äntligen hade orkat duscha så åkte vi ner till stan hem till Metsi den äldre på fest och det var mycket trevligt precis som vanligt, härliga killar det dära helt enkelt! Vid två tiden fick det var nock så då tog jag bussen hem ville egentligen följa med ut men det gick ju tyvärr inte tråkigt nog aja kommer mer gånger, annars kan jag ju alltid vänta tills jag blir 18 haha. Nej men snart är det bara 2 månader tills jag fyller 18.

Idag har det varit en allmänt tråkig dag, söndagar i don´t like them vet inte varför men det bara blir så. Har varit sur och jävlig hela dagen helt i onödan men nu ikväll gick jag hem till Louise tittade film med henne pratade och umgicks och det fick mig som vanligt på bra humör.







Give it to me.

Nu var det helg igen gött!

Det var hur mysigt och trevligt som helst i stugan i Ängelholm så mysigt så att jag och Louise funderar på att bo där en hel vecka i augusti hade varit nice faktiskt. Tråkigt / skönt nog är där ingen el kan inte bestämma mig om det är bra eller dåligt. Ganska skönt ändå men en hel vecka utan dator tv och telefon visst mobil finns men det kan bli lite kämpigt.

I går kväll var det mys hos pesa med tjejerna mycket trevligt. Blev en vit kväll och det var gött som attan.

Ikväll blir det kanske inte vitt kanske kanske inte.. Louise kommer snart hit vi ska laga jätte god mat: hasselbacks potatis, fläskfilé, svampsås och till efterätt kladdkaka. Ska bli sjukt gott! Nej nu ska jag ner och titta till min lilla kaka.

Ha det gött ikväll höres!

Störst av dem är kärlek.

Hej hopp!

Igår var det en helvetes dag trodde jag skulle bli bättre men nej då. Vaknar upp klockan sex och är jätte hungrig dricker lite filmjölk men får jag behålla den? Nej tyvärr inte. Hade åkt på en maginfluensa spydde x antal gånger igår och åt inte ett smack. Åt två knäckebröd på kvällen som jag dock fick behålla.

Idag vaknade jag upp och mådde förvånadsvärt bra. Ingen feber, ingen huvudvärk, och inte så mycket illamående. Har inte spytt än och lär nog inte gör det heller så jag är helnöjd. Hungrig är jag men vågar inte äta för mycket rädd att det kommer upp igen. Men jag tror jag är frisk så idag ska jag Louise och Metsi bege oss till Louise mormors stuga ska bli riktigt mysigt, grilla hamburgare dricka coola och bara mysa. Senare kanske vi får besök men det vet man aldrig säkert vi får helt enkelt se. Hoppas nu jag orkar detta men det tror jag men lite panodil funkar allt.
 
Ha en bra torsdag för det ska vi ha!

Vilken dag

Idag är jag sjuk och det suger hårt, började känna mig krasslig redan i går men tog tåv panodil och trodde det skulle gå över. Gick och la mig hyffsat tidigt igår och när jag vaknar idag av telefonen halv två kan jag knappt röra mig, ont i hela kroppen huvudet halsen. Låg kvar i min säng ända till halv fem sov mesta tiden. Sen då vid fem tog jag panodil och tempen 39.4 grader hade jag fy fan för att må såhär, innan orkade jag inte ens sitta upp så har legat ner mest hela dagen vilket har resulterat i att jag fått ont i ryggen som bara den. Men nu orkar jag sitta upp fast jag blir fan varm bara av att sitta och skriva här.

Nej i morgon hoppas jag verkligen att jag är frisk, orkar inte sova 15 timmar och ändå må dåligt och inte ens orka sitta upp! Hoppas på det bästa så hörs vi i morogon pusss.


Busstrejk

HD Publicerad 14 juli 2008 kl 10:27 Uppdaterad 15:39

Busstrejken i Skåne skjuts upp

Den varslade busstrejken mot Skånetrafiken skjuts upp till natten mot onsdag. Anledningen är att dagens förhandlingar har resulterat i ett utkast till överenskommelse som parterna ska svara på i morgon.

Läs hela artiklen här: http://hd.se/inrikes/2008/07/14/parterna-samtalar-paa-nytt/




En sak fattar inte jag om dem inte har kommit överens idag lär dem inte göra det i morgon heller eller senare idag. Och dessutom kommer dem inte vinna någoting på strejken titta bara hur det gick för alla sjuksköterskor som strejkade vann dem något på det? Nej dem fick några mer kroner i timmen. Tänk så många människor det är som åker kollektivt så många det kommer drabba. Vi ska åka kollektivit men då drar dem in bussar tåg överallt i hela skåne bra jobbat! Det är bara till att ta fram cyklen kul.

Måndag.

Ny vecka & nya tag osv låter bra.

Min diet bröt jag tyvärr i helgen men jag har återupptagit den igen, men det sägs att den inte hjälper om man inte följer den fullt ut dem 2 första veckorna men det tror jag inte på. Lite måste man fuska, unna sig godis och läsk när det är helg lite iallafall. Igår när jag käkat middag gick jag till Louise vi tittade äntligen på hela sex and the city filmen och den var riktigt bra som förväntat då alltså. Sen gick vi ut en runda och upp till Metsi där vi tre mös ett tag.

Idag är jag lika trött som jag var igår tycker inte det hjälper att sova kanske för att jag är uppe till två sen sover hela dagen men jag vet inte? Vad händer då idag? Ingeting så jävla skönt har legat och degat i soffan hela dagen och tittat på en film, the stranger beside me eller något nej men den var bra.

Idag har jag även fått hem mitt nya bankomatkort det blev ju stulet förra helgen igen så nu har jag fått ett nytt.

Så här ser det ut:



Varje gång man använder det skänks 50 öre till wwf värdlsnaturfonden,
riktigt bra  att kunna göra en god gärning . Även avgiften på 25 kroner man
betalar för sitt kort  skänks till wwf. Så jag är hel nöjd!

Helgen är över.

Nu är helgen över och det har varit en bra helg. I fredes visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men det löste sig som det alltid gör. Började med en trevlig förfest hos Metsi med tjejerna sen åkte vi vidare in till staden in på våra favvo ställen och även typ dem enda som finns okej det finns mer men inte några man vill gå på eller jo men man kommer inte in. Iallafall hade skit kul där inne och sen vid tre när de stängde begav vi oss till Metsi igen för efterfest. Var uppe till åtta på morgonen och jag var allt annat än pigg. Sov i tre timmar ungefär sen var man fitt för fight haha inte riktigt men det fick gå.
Igår tänkte jag bara va hemma och sova men det blev inte så åkte hem till Linnea där även Johanna Pesa och Linda var blev lite för fest för deras del. Sen drog dem ut och vi stannade men lite senare gick även vi ut men var så trött så jag inte orkade ha roligt, så vid två tog jag bussen hem och nannade gott.

Idag sov jag till ett riktigt skönt är dock fortfarande trött men kan ju sova hela veckan om jag vill så det är lungt. Innan idag klippte jag och Louise oss hos Jenni och vi båda två blev glada och nöjda så det var ju bra. Ikväll blir det mys hos Louise vi ska titta sex and the city filmen äntligen ska vi få se hela.



Bild från i fredags jag och min babe Louise.

Transvestit Emilia



Japp enligt my ser jag ut som en transvestit på denna bilden haha jag
tycker mer jag ser ut som nej jag vet faktiskt inte. Snygg är jag iallafall inte!

GI

Jag har tagit tag i mitt liv och börjat på gi igår började jag och har faktiskt klarat det bra hitintills, visst jag är sugen på allt som har med kolhydorater och göra men annars funkar det bra. Socker är jag också sugen på framförallt redbull och cola men till helgen tar jag nog ett glas cola och äter en potatis eller två. När man ska äta middag är det inte så svårt att följa dieten bara till att strunta i potatisen pasten eller vad man har till och lägga till lite sallad. Men vad tusan äter man till frukost? Någon som har något bra tips? I går åt jag stekta ägg med kassler och idag två kokta ägg och lite makrill men nu är fantasin slut. Får ta och söka lite på internet och se om jag hittar något som låter intressant, tänkte man kunde göra en smoothie till frukost men egentligen så får man inte äta banan men det skiter jag i. Man måste ju ha något sött annars dör man typ.


Your the voice.

Gick inte så jätte bra med bloggning på metorobloggen så jag lägger ner den bloggen jag menar orka ha två bloggar när man inte är så jätte duktig på att uppdatera. Jag som hade planer, planer på att bli rik på min bloggning men dem gick åt skogen. Man tjänade ju trots allt 3 öre per sidvisning på metrobloggen haha alltid något, men för att få utbetalt pengarna var man tvungen att ha 5000 sidvisningar på en månad tror inte riktigt jag hade lyckats med det därför sket jag också i det. Dessutom gav 5000 sidvisningar enbart 150 kr.

Dem senaste dagarna har varit si sådär lite halv händelserika, i måndags blev det ett besök hos min farmor tillsammans med min bror, vi fick lax och en jätte god vitvinsås till och sjävklart potatis riktigt gott var det, förstår inte varför hon inte blev kokerska aja sen till efterrätt blev det en smarrig marrängtårta och farmors goda kanelbullar jag älskar dem. Efter farmor blev det väla fick med mig hem en kjol som är hög i midjan en blus som var blå och ett par lila skor som Louise tycker är jätte fula men jag gillar dem och det är ju det som är huvudsaken.

Igår gjorde jag inte två knop för mycket hade riktigt tråkigt men ett besök till banken för att fixa nytt kort blev det och handling på maxi.

Idag vaknade jag av telefonen tänkte nej jag ska inte svara men då slutar jävlen inte ringa så jag går upp och när jag precis ska svara slutar det ringa. När jag tittar vem det var som ringde så var det min bror ringer upp och frågar vad ville du? Nej jag ville inget min telefon ringde upp av sig själv nog glad man blir då aja sånt som händer. Vid tolv åkte jag till stan och mötte upp johanni panni vi gick och käkade lunch på mezo cesarsallad inte den godaste men den gick ner sen gick vi en runda på stan och där efter lökade vi på hampan haha. Nu har jag ingen aning om vad som händer får väl sätta på en film som vanligt jag menar i brist på annat haha.


Ny blogg!

Titta in min nya blogg: www.metrobloggen.se/emiliawahlberg
 kommer nog vara mer aktiv där men inte säkert får se hur jag trvis!

Söndag.

Har varit dåligt med uppdateringen nu men det är sommarlov och vädret har ju varit kanon sen i tisdags / onsdags riktigt härligt må jag säga.

Så dem senaste dagarna har jag antingen varit på stranden eller legat här hemma vid poolen och stekt som bara den och visst har man fått färg tråkigt nog är det molnigt idag men jag lovar i morgon kommer solen man kan alltid hoppas iallafall!

Nu har helgen slut men jag deppar inte helgen var faktiskt varit bra visst det har hänt mindre bra saker också.

I fredags kom Louise fis hit till mig vi fixade till oss sen blev det förfest i mitt uterum bara hon och jag bra musik och en bag in da box kan inte bli bättre. Efter det blev det crom ett tag men där var inte så jätte livat men men våra uteställen här i hbg är inte så jätte livade tycker jag.

Igår kom Louise hit till mig igen låg och plaskade hela dagen i poolen och hade det allmänt mysigt. Sen satt vi igång grillen började grilla och åt jätte god mat med jätte mycket bearnisesås fy fan vad det är gott Lohamnders ska det va hade kunnat äta den med sked mums! Efter maten fixade vi oss i ordning sen blev det förfest i mitt uterummet igen det är nya placet att hänga på haha nej men det är jätte mysigt. Sen begav vi oss ner till stan relativt tidigt, skulle in och ta stämpel på crom men där var inga stämplar så tidigt så vi gick och satte oss vid min bror och hans kompisar på kungstrappan och tog varsin cider. Sen gick vi vidare till hamnkrogen och där var det så mycket folk så man nästan inte kunde röra sig. Så vi tänkte gå vidare till steakhouse men då upptäcker jag att min plånbok är stulen blev så himla arg, letade som en jude men hittade givetvis inte den. Var förvisso bara 100 kr i plånboken men även mitt bankomatkort låg där och ett legg som inte var mitt. Men på något konstigt vis kom plånboken tillbaka men inte till mig utan till leggets ägare, så man kan ju inte annat än vara glad riktigt gött att den kom tillrätta igen och speciellet att legget var kvar! Ibland har man tur i oturen som man brukar säga.

Idag blir det mys med min kära Louise och det ska bli mysigt haha!


Allsång & film

Mitt hår blev lite bättre när det torkat men det skymtar fortfarande gul / oranga slingor, jag får fixa det en annan dag nu får jag hoppas att det blir fint väder i morgon så att håret kan blekas naturligt i solen haha.

Ikväll har jag tittat på allsång på skansen det var mycket mycket länge sedan jag såg det så tyckte det kunde vara värt att ge det en chans ikväll. Anders Lundin är heltöntig, allsångs låtarna suger (förutom Magnus Ugglas låt kung för en dag och Stockholm i mitt hjärta) men artisterna som var där idag var hyffsade. Magnus Uggla och Sanna Nielsson var iallafall bra. EMD suger live men Mattias är grymt snygg, Peter Jöback såg ut som ett skåp och Eva Dahlgren kan inte sjunga. Har jag sumerat allt nu? Nej just det glömde ju den två ur töntiga tvillingarna som spelade fiol och dragspel. Pia Johansson var ju också med men hon var rolig som vanligt!

Efter allsången blev det en film som jag tittade på tillsammans med min mamma har glömt namnet nu för tillfället. Men den var faktiskt ganska bra lite konstig men helt ok. Sällan jag tittar på film istället haha. I morgon hoppas jag på sol!

Mitt hår

Blev inte riktigt som jag hade tänkte mig, där bak blev det röda slingor typ helt konstigt och där fram och i utväxten blev det gult woho. Har även oranga slingor lite här och var i håret, så nu blir det till att stanna inne tills jag fått rätt på det. Jag kanske kryddar lite grann men vem fan vill ha en massa olika färger i håret inte jag iallafall. Jag suger fan på att färga / slinga mitt hår tur jag inte funderar på att bli frisör.

Skickade nyss sms till jennie och frågade om en toning som dämpar det gula hoppas verkligen hon kan hjälpa mig! Återkommer senare med förhoppningsvis goda nyheter!

1 juli.

Idag vaknade jag upp alldelles för sent, klockan stod på tjugo i ett blev lite chockad kan man ju lugnt säga så jag tog mig upp fortare än kvickt.Gjorde mig lite frukost och sen satte jag mig på baksidan med min mamma och solade. Blev även att vi tog ett dopp i vår stora pool haha. Nej men det var mysigt! När det blev skugga på baksidan gick fram på framsidan och där var det varmt fy farao men skönt. I morgon blir det lätt stranden det ska ju bli minst 25 grader i morgon riktigt härligt. Nu sitter jag här med slingning i håret gjorde det nästan helt själv mamma fick ta där bak bara, men mitt tålamod svek mig som vanligt så jag bara kletade all färg i utväxten så hoppas det inte ser konstigt ut sen.

Så himla typiskt nu när jag stod på badrummet och frägade håret trampade jag på en glasskärva, så opassande stod med färg i håret var irriterad och hade noll tålamod så får jag en glasskärva i foten och dessutom bloade det som in i norden herregud. Aja nu har det slutat blöda och jag ska ta ut färgen i håret. Hörs senare kanske!


RSS 2.0