Torsdag i bilder









31

Ännu en helg är slut och den har bestått av lite allt möjligt jobb i fredags natt, jobb i lördags kväll och igår när det var alla mammors dag begav familjen Wahlberg sig till tivoli i köpenhamn. Hade inte vädret på vår sida men det blev en jätte trevlig dag med god mat, lite karuseller och sådant smått och gott. På kvällen var jag mer dö än levande efter en dag på tivoli, men jag tog mig i kragen och åkte hem till Johanna för lite förfest innan sjösjuka sköna söndag som denna gången infann sig på Swea. Ganska så folktomt till en början men sen blev det bra drag och det blev ännu en rolig kväll att lägga på minnet.

Denna dagen hade jag helst skippat, man har ju mått bättre om man säger så. Tänker inte berätta i detalj för de skulle göra er illamående, om vi säger så här idag har jag verkligen mått som jag förtjänar fast egentligen förtjäna jag inte det men man brukar ju säga så!


Katie förlorad skönhet

Sitter och tittar på det just nu på tv 4 och det är fruktansvärt hemskt, hur kan man göra så mot en människa? En människa man älskat dessutom. Man undrar ju hur tusan folk kan bli så sjuka i huvudet.. Lider verkligen med henne och hennes familj.




Idioten i mitten som fick henne att se ut så där, att de bara fick 12 & 16 års fängelse är ju inte klokt de borde få sitta inne resten av sitt liv eller kanske själva få syra i huvudet.


Vila i frid


Min älskade katt! 12 fina år fick vi med dig Tiger ♥

Nu taggar vi Söndag


Dance in the dark

Älskar att vakna upp en fredag och vara bakis det finns absolut inget bättre, skämt och skidor det finns fan inget värre..

Igår körde vi stenhårt och det blev en toppen kväll som har satt sina spår i dag vill jag lova.

Tittade ju som sagt på alla studenter som skulle på balen och det flesta var fina och andra undra man hur tänkte de här? Sen blev det mat på Beacha clubben riktigt gott var det och trevligt sällskap. Efter maten gick vi tillbaka till fritidsgården för förfest med massor av rosé och härliga diskussioner. Rörde oss neråt mot Mogwai och sedan in på Pl & självklart Zoo. Avslutade det hela på Le Cardinal och det blev drama som vanligt vad annars när vi är ute? Jag hade iallafall trots det riktigt roligt och vill tacka mina damer för ännu en fantastiskt utgång.

Bilder kommer så småningom.

Bal 2010

Ett helt år sedan jag höll på att bryta ner min mamma totalt med mitt löshår som skulle lockas och fixas. Ett helt år sedan jag sprang runder här hemma och var sjukt nervös och glad samtidigt, jag snackar självklart om balen 2009 och vilken dag det var. När jag och mamma fixat mitt hår i 3 timmar var jag äntligen klar men inte nöjd, ni som känner mig vet att det är ganska svårt för mig att bli nöjd och så var det även denna dag. Att min klänning inte heller blev som jag ville var ju inte heller så kul.. Men ryggen var iallafall fin!

Om tre timmar tittar vi på alla fina studenter som ska på bal detta år, kommer förmodligen avundas deras klänningar och fråga mig om och om igen varför inte min klänning såg ut så? som sagt aldrig nöjd..

I kväll ska vi ut och äta på Beach club sedan till fritidsgården på drottninggatan och förfesta för att sedan bege oss ut på en djävulusisk bra utgång!







Onsdag

Måndag och tisdag har spenderats hos Johanna mys och mat i måndags. Och igår var vi halva dagen på väla där även Kajsa var med blev inte så mycket shopping för min del, det stod Johanna och speciellet Kajsa för. Och på kvällen blev det mat och mys igen.

Idag har jag varit hos optikern och där fick jag reda på att jag har sämre syn vilket var ganska så väntat. Så nu blir det till att hitta ett par nya brillor så jag kan se ordentligt igen. Har även ätit sushi idag och det var inte lika gott som vanligt haha, så nästa gång får vi prova på kyoto sushi och se om det är så gott som alla säger.

Har förtillfället inget mer intressant att dela med mig av så nu ska jag slänga mig i soffan och glo på missade serier!



Agnes Nicole Winter







Här är två bra bevis på att allting går att göra i Hollywood med pengar såklart!
Är hon inte fantastisk?

Livet är en fest
















Kör igen!

Kändes trist att inte få skriva någoting alls här så nu kör jag igen. Livet flyter på och idag fäller jag inga tårar till Linas kvällsbok fast att det är måndag, kan förvisso bero på att denna veckan har så mycket mer att ge än andra veckor..  Sen att lönen kommer in på kontot i morgon gör ju inte det hela sämre heller. Det är bara till att inse faktumet att pengar gör dig lycklig iallafall för studen.

I torsdags var det kanon väder och man hoppades innerligt att det skulle hålla i sig Docken invigdes iallafall för säsongen och sen blev det en torsdagsutgång tillsammans med Kajsa. Alla dess intriger säger jag bara.. hade varit så mycket skönare utan allt skit men icke.

Lördag jobb eller inte jobb de var frågan vädret var si sådär, varmt som satan men inte direkt soligt. Snackar om mitt kioska jobb på Beach club, nervös blir jag alltid när jag ska göra något själv för första gången och så öven denna dagen. Att de redan öppnat kiosken och gatuköket när jag kom gjorde mig inte lugnare och det jag fasade för inträffade lång kö och en person i ett gatukök och i en glasskiosk funkar inte, som tur var kom Emma in och jobba med mig så det blev en bra dag mycket glass och burgare.



Förlåt Louise & mina andra 7 läsare!

Men jag lägger ner bloggandet för ett tag nu. Har ingen lust för tillfället, men vem vet det kanske kommer tillbaka illa kvickt igen..

Så vi hörs inom kort eller om ett tag!

Puss & kram

Gråt inte Louise jag finns på facebook

RSS 2.0