Fest är bäst

I fredes var jag mer dö och levande och därför gjorde jag inte allt för mycket heller somnade tidigt och vaknade upp pigg som en lärka igår, kanske inte. Men tog mig i kragen och åkte till stan med pappa köpte present till Emil och till mamma också skrapade vi massa lotter.

På kvällen kom mina två bästa vänner hit Kajsa & Louise, vi förfestade lite sen begav vi oss till Emils 20 års fest. Och det var faktiskt kul mest killar men trivs bra i deras sällskap. Vid två tiden kom Louise på den briljanta idén att vi skulle ta taxi till stan och gå ut så vad gör man inte för en vän? Hon ringer taxi och en timme spenderades på Crom, och trots att det bara var en timme hann det hända ganska mycket. Det blev helt enkelt ett bra avslut på en bra kväll trots vissa tråkigheter..

Idag är det alla mammors dag och det har vi firat genom att ligga på stranden, jag, mamma, pappa & Kajsa. När vi kom hem lagades det en tre rätters middag bestående av kycklingsoppa & vitlöksbröd till förrätt, lasange med tzatsiki och sallad till huvudrätt och sist men inte minst kladdkaka med varma hallon och grädde. Riktigt jävla gott!

Hoppas du är nöjd med presenten och middagen och grattis på din dag min älskade mamma, du är guld värd ♥
                                                                                                                     


Balen 09

Då var ännu en grej avklarad som har med studenten att göra.

Det hela började med att jag gjorde ve mig här hemma med hjälp av min underbara mamma som gjorde mitt hår grymt fint, tusen tack för att du stod ut med allt! Efter mycket om och men var jag äntligen klar vid tre tiden, klockan halv fyra infann jag och massa andra tjejer oss hos Johanna där vi drack champange. Klockan fyra gick vi ner till sundstorget och minglade, tittade in allas fina klänningar och fottades. Sen gick vi upp till Johanna igen och fortsatte festa och till sist gick vi till sjävla bal området.

Det var jätte fint där inne man kunde faktiskt inte tro att man var inne i ett tält, maten var väl inte mycket att hänga i granen + att jag fick röd kyckling hej salmonella! Mitt bord var väl inte så jätte kul men där spenderades ändå inte så värst mycket tid.  I det stora hela hade jag grymt kul men tiden gick alldeles för fort, helt plötsligt var det dags för en andra förfest hos Angelina. Och sist men inte minst efterfesten på Tempel och Cantina. 

Tack alla för en grymt underbart rolig kväll! Ett minne för livet ♥





Mer bilder finns på facebook!




I love Karsten



Alla har du kontakt så jävla kul. Alla måste älska Karsten han är bäst!

 

Allt förutom plugg

Japps det är vad jag har sysslat med idag.. Jag har provat mitt löshår igen och lockat det eller mamma har lockat det och det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. Men det får väl va så, försöka själv tänker jag inte heller göra. För när jag gjorde det så blev det inte ens några lockar haha.

Sen har jag varit och solat och byggt på brännan måste sola solarium minst en gång i veckan nu tills det blir riktig sommar så att jag håller min färg. Också har jag gjort precis allt annat än att plugga, ni vet när man verkligen måste plugga men inte vill så man hittar på tusen andra saker istället. Har iallafall pluggat lite men att läsa 9 a4 sidor flera gånger sådär 2 dagar innan balen och typ 2 - 3 veckor innan studenten funkar fan inte.

I morgon gråter jag av lycka för då är verkligen allt slut, inga mer prov, arbeten och liknande! Jag har redan slutat skolan i huvudet men tyvärr inte i almenackan. Men nu är det fan i mig inte långt kvar.

2 dagar kvar till balen
17 dagar kvar till studenten
 
                                                                                                                                                                


Costa ta mig tillbaka nu!!

Tillbaka till vardagen!

Schemat för denna vecka:

Tisdag: plugga, plugga & åter plugga, sola måste också hinnas med
Onsdag: slutprov kommer gå så bra!! slinga & klippa håret
Torsdag: balen ;D efterfest på tempel / cantina
Fredag: keep on pardy
Lördag: costa återträff med karsten gänget med andra ord 20 års fest för Emil
Söndag: ladda för studentveckan & studenten


Costa fucking Brava 2009

Nu har jag upplevt den bästa resan i mitt liv tillsammans med el räko - Kajjan , el korto - Angelina , el sniglo - Louise och jag el kräko. Varför våra namn blev så här kan vi ta en annan gång!

I allafall det har varit en resa med blod svett & tårar och jag ångrar inte en sekund.

Vi bodde på Bolero park och har haft dem sjukaste grannarna ever och dem sjukaste förfesterna. Vi har levt på soppa, nudlar, cola och spirt och det har varit helt fantastiskt underbart. På dagarna har vi legat vid hotellets pool och stekt och sedan har det varit party hela nätterna långa. Vi har sovit max 25 timmar på en vecka och vi har festat 7 dagar i rad.

Tack alla underbara människor jag träffat under resans gång och mina kära rumskamrater för en helt sjuk resa som inte går att berskrivas i ord, den måste upplevas! Och tro mig den kommer upplevas igen, alla ni som inte var i Costa hoppas verkligen ni ångrar er för ni har missat något.

Surf, Bk, Tropics, 304 & 307, el poolo, el strando, el kröko, riverside, rap das armas - jag saknar allt!



enda dagen vi åt ute.



På Surf ♥

Mer bilder kommer på facebook när Angelina får tummarna ur röven!

Länge sen!

Ja det var det min sju och dag. Innan jag berättar om den galna Costa resan som kommer i ett annat inlägg så tänkte jag berätta om helgen innan Costa.

Fredagen sista dagen på min praktik och den var bra tills jag fick mitt omdöme/betyg herre min gud ig i pålitlighet och punktlighet dem kan dra åt helvete, jag kom för sent 2 gånger och det var på grund av att jag pendlade men någon förståelse för detta visades tyvärr inte.

På kvällen var det Angelinas 19 års fest massa galna folk och grymt kul.

På lördagen var det ju Eurovision songcontest och Sverige sög som vanligt nej låten var bra men inte om man jämför med alla andra. Det var nog allt som hände innan Costa.
                                                                                                                                                                      


Mega bröst



1,7 meter i omkrets och en vikt på 18 kilo är hennes bröst, dessutom är dem äkta ofattbart.
Hur kan man födas med sånna jätte bröst..

Läs hela artikeln här: -->  http://www.expressen.se/Nyheter/1.1567246/jag-alskar-mina-brost   <---

Praktik & åter praktik!

Igår och idag har det inte hänt allt för mycket intressant. Praktiserar från halv nio till fem på kvällen och är helt död när jag kommer hem. Och idag har det varit grymt segt, kom klockan halv nio i morse och då skulle dem ha möte som jag inte fick vara med på. Så jag satt och glodde i en och en halv timme inte så kul. Hela dagen har bara kännts så sjukt meningslös hade kunnat göra något vettigare, typ plugga till slutprovet men glömde tyvärr mina papper hemma idag.

Men det kommer en ny dag i morgon, tänkte att jag skulle pluggat idag men än har jag inte gjort det. Annars idag mina skor som jag ska ha på studenten har kommit, så har hämtat ut dem och dem var riktigt snygga. Men är osäker på om jag tycker det passar till klänningen, sen är dem grymt höga så jag måste ha ett par skor till aja löser sig.


Parapapapa



Pepp låt, redigt bra!

1 månad

Idag är det exakt en månad kvar till studenten fy fan vad gött!



Kan inte fatta att det är vår tur, nu är det vi som kommer sjunga
för vi har tagit studenten fy fan vad vi är bra!

31 dagar kvar helt sjukt.

10 maj

Dagen idag började med att jag åkte till skolan och träffade älskade smtu3, vi snackade om studenten och allt som där hör till. Också hämtade jag även ut min balbiljett, köpte efterfestbiljett till balen och studenten.

Sedan begav vi oss ner till stan, blev lunch på Mezo med Louise, Frida & Angelica. En räk & kräftsallad för min del och den är så jävla god. Efter det var jag och fixade en sak som gjorde ont men nu är det gjort och det varar i hela 5 år.
När jag var klar med det kom min babe Kajjan gick en runda på stan också köpte vi present till Angie som ju ska ha fest på fredag kommer för övrigt bli grymt kul är redan sugen på att festa. En måndag inte fullt normalt men ändå.

I morgon måste jag till min praktik även om jag inte mår helt hundra som jag fortfarande inte gör men får bita ihop. Men sen å andra sidan vill jag ju bli frisk till Costa. Får lägga mig tidigt idag helt enkelt!
                                                                                                                                                                                                


Nästa vecka

Måndag: till skolan & hämta balbiljett träffa smtu3 äntligen!
Tisdag: praktik, stan med kajjan
Onsdag: praktik
Torsdag: praktik
Fredag: prakitk sista dagen, Angies 19 års fest
Lördag: prova balklänning igen, fixa & packa
Söndag: åker till Costa Brava ;D

2 år

Idag är det exakt två år sedan du lämnade oss. Jag minns dagen som den var igår..

Det finns så mycket att säga men vet inte hur jag ska skriva det. En sak är iallafall säker du är saknad & älskad morfar ♥


Partyfri helg!

Här sitter jag i min ensamhet och är helt slutkörd, åkte till Lisa dagen i Landskrona i morse trots att jag fortfarande är sjuk. Stod där i nästan 6 timmar och fyllde ballonger med gas och knöt i hop dem, snacka om att jag har ont i tummarna nu. Men nu har jag gjort det med, ska inte klaga mer nu förmodlingen ingen som orkar läsa detta då.

Ikväll har jag ätit popcorn & godis och kurrerat mig själv med vila och filmtittande, tittade på en löjlig komedi på tv4 + alla var där. Ganska roande ändå men även ganska töntig haha.

I morgon är det söndag och då har även denna helgen passerat en party fri helg skönt både för kroppen och plånboken. Men framför allt för kroppen, för det sliter så grymt mycket på en när man förfestar, är ute och sedan efterfestar. Fast å andra sidan är man bara ung en gång, så ut och leva livet ska man definitvit göra. Nästa helg ska jag göra det och nästa vecka igen för då är vi i fucking costa brava kan inte fatta så snabbt detta har gått. Och jag vet att det kommer bli en sjukt rolig och oförglömlig resa!



 8 dagar kvar ;D

Fredag kväll

Klockan är 22:00 och jag ska alldeles strax gå och lägga mig, mår som en pisseråtta. Känns ganska tradigt att lägga sig så tidigt en fredag men what to do? Måste vara frisk i morgon men tror det måste ske ett mirakel för att jag ska va det. Såg nyss en as dålig film med mamma Utan nåd se absolut inte den, incest är bäst familje fest? Nej riktigt sjuk film förstod verkligen inte meningen med den filmen. Och hur sjuk måste inte han / hon som gjort filmen vart, ibland undrar man..

Nej nu ska jag hoppa ner i bingen, hörs i morgon!

Bilder Valborg

'

pardy hardy


 
Angie & jag som var brun



Ute och svirar ;)


Fredag

Riktigt tur att jag har varit ledig idag för idag är min förskylning och hosta ännu värre fy för. Hur kan jag ha blivit så här dålig? Ingen i min närhet är sjuk riktigt konsigt men tror jag har hittat boven i det hela haha. Var tvungen att åka in till stan idag med mamma ändå eftersom min balklänning skulle provas igen. Men innan det gick vi en runda på stan köpte en bh utan band och baksida och tittade på en massa väskor tror jag vet vilken jag ska köpa nu.

Min balklänning är ännu inte klar och han hade inte sytt något sedan sist, men han fixade lite och resultatet kommer bli sjukt bra. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge får jag nog säga än en gång.

Blev kinesmat till middag idag fyra små rätter på Österns riktigt gott, ikväll blir det en riktig hemma kväll med godis och film tittande med mamma. För i morgon ska jag ju praktisera första & sista lördagen jag gör det så är det bara!
                                                                                                                                                                                                   


Jag på valborg galen kväll!

Taylor Momsen



Riktigt ball outfit


One more try

Mådde precis lika dåligt när jag vaknade i morse som jag gjorde igår. Men det var bara att hoppa upp ändå och bege sig till praktikten. Dock inte helt smärtfritt eftersom jag och pendling inte hör i hop. Var ute i tid till bussen för en gångsskull tror ni bussen kommer då? Nej, men efter en halvtimme och då var jag på väg hem för att ringa min praktik, så jag missade den. Men det löste sig fast kom en timme senare än jag skulle..

På praktiken idag har det varit ganska så händelselöst, men i mellan åt har jag haft att göra. I morgon är jag ledig riktigt skönt. Ska in till stan med mamma och kolla på väska och diverse saker till balen sen ska jag prova min balklänning än en gång, hoppas den är klar.

Kom nyss att tänka på att jag ska praktiser på lördag, en lördag? hoho har jag slått huet eller? Men sen tänkte jag att det är ganska skönt att ha en anledning till att "slippa" festa på fredag därför att jag har varken råd eller ork höll jag på att säga. Men måste faktiskt bli frisk till Costa, och sen kom jag på att det finns en lördag också på helgen och då kan jag ju festa. Så då löste allting sig haha.


Losing You

Blev inte mycket pluggande igår inte, men istället hade jag en jätte trevlig kväll med Kajjan helt klart bättre.

När jag vaknade i morse lät jag som en kråka och kände mig som en överkörd sådan, förskyld som attan, hostig roslig och ja ni förstår. Så jag stannade hemma från praktiken vilket jag egentligen inte vill, för jag vill inte missa något där. Men nu blev det som det blev och det känns dessutom mycket bättre nu. I morgon måste jag gå dit!

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket eftersom jag inte bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv, utan jag har skrivit ut inbjudningskorten till min student ska bara skicka dem nu, sen har jag tagit mig i kragen och börjat plugga till slutprovet eller ja skrivit en sammanfattning den är nu på 5 sidor men är inte klar än. Men det är ungefär 3 veckor kvar till provet kom jag fram till så det ska nog gå kanon bra.

Ikväll blir det mys med Louise :)
                                                                                                                         



Jag vill tillbaka nu.. Men nu är det bara 11 dagar kvar till Costa ;D

Veckans planer

Tisdag: Kajjan, plugga till slutprovet måste börja!
Onsdag: praktik, träffa Louise ;D
Torsdag: praktik, träffa Johanna kanske
Fredag: ledig, prova balklänningen igen
Lördag: Lisadagen i Landskrona alltså praktik en lördag
Söndag: andas ut, ladda för en ny vecka!


Tisdag

Min nya praktik igår gick alldeles utmärkt förutom att jag och tåg inte passar ihop, missade tåget självklart och kom en halvtimme för sent men det var lungt. Fick inte göra så jätte mycket men dem var trevliga, och dem pratade med mig och vi fikade tillsammans. Efter praktiken var det bara hem och vända och packa väskan för att sedan bege sig hem till Johanna. Vi lagade mat eller ja hon gjorde, räkor med pasta underbart gott sen bröt jag slanka linjen och åt kladdkaka underbart gott. Annars bestod kvällen av massa snack och mys har verkligen saknat dig Johanna, vi måste ses oftare så är det bara.

Idag var det praktik igen mina tider är inte av denna världen halv nio till kvart över fem döda mig. Jag som är van vid skola till halv tolv på dagen yeye ska nog stå ut är ju bara 2 veckor. Gick tidigare idag eftersom jag skulle iväg på en grej, och så passade jag och mamma på att sola måste hålla brännan uppe nu ju.

Snart kommer Kajjan hit ännu mera mys, puss så länge!

3 maj

Kvällen igår började riktigt bra, förfest hos Lina med Jeanette, Kajjan, Emilia & jag. Det var riktigt trevligt och när vi alla blev lite runda under tofflerna begav vi oss ner till stan. Först blev det Bulls där det var ovanligt mycket trevligt folk, så det var kul. Sedan blev det nya favvo stället Crome nej men vart ska man annars befinna sig en lördagskväll när det är 20 överallt. Kvällen kunde ha blivit riktigt bra eftersom den spenderade med Kajjan & Frida, men det blev den inte för att det finns efterblivna människor överallt och just igår stötte jag på en sådan. Men efter mycket om och men löste det nog sig och nu är det nog bra?

Idag har jag knappt gjort något vettigt, har iallafall gjort inbjudningskort till min student och städat mitt rum så nu kan jag än en gång äta från mitt rena golv om jag nu känner för det.

I morgon är det back to allvaret ny praktik och jag känner inte alls för det, jag vill bara va hemma i morgon och ta det lungt. Men nej det blir praktik sen mys hos Johanna, nog bra att jag inte bara ska vara hemma. För idag har jag inrpincip bara tänkt på en viss grej och det är bara jobbigt..



Jag & Jeanne



Kajjan & Emilia

Party like a rockstar

Var ju och provade min balklänning innan och den är fortfarande bara halfärdig han hade bara ändrat en enda sak men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, jo men ja resultatet blir iallafall as bra. Efter det blev det en sväng till väla klackade om mina skor som jag ska ha på balen 10 cm klack kommer inte bli lätt att gå i men vill man va fin får man lida pin? Tror det heter så, ni fattar..

Köpte även min klänning till studenten blev inget skrikande rosa eller lila utan en hederlig vit men på studenten ska man va vit tycker jag. Klickade även hem ett par orange / korallfärgade skor med kilklack från Halens som jag ska ha på studenten även 10 cm där haha, men det kommer bli så snyggt och det känns så skönt att ha det fixat.

Ikväll blir det party som rubriken säger, ska snart hem till Lina där det ska partajas med Kajjan, Jeanne och hela gänget kommer bli kul sen blir det utgång för hela slanten!

Ses i dimman ;)


Lördag 2 maj!

Igår när jag vaknade mådde jag allt annat än bra men tog mig hem och efter ett tag kom Kajsa, och då mådde jag bättre. Så vi gick ner till stranden och la oss och sola i någon timme, inte lika varmt som Kreta men det fick gå. När vi tröttnande på det gick vi hem här ett tag och mös.

På kvällen åkte jag och min baby och hyrde film och köpte massa godis & cola såklart! Blev filmen transsiberian och den var väl sådär, ganska spännande i slutet men sen fattade vi inte varför dem visade det i början men ja det hade nog ingen betydelse..

Idag ska jag snart åka och prova min balklänning, nu ska den vara färdig fast får nog inte ta hem den idag eftersom det förmodlingen behövs göra några ändringar precis innan balen. Annars idag har jag inga planer tar det som det kommer är fortfarande trött efter valborgsbravader..
                                                                                                                     

Valborg!

Var det ju igår och det första jag gjorde när jag kom hem var att hoppa in i duschen och börja fixa mig inför kvällens bravader. Grillning och förfest hos Louise stod på schemat, skulle infinna mig där halv sju men hann givetvis inte det. Men efter sju var jag där och vi grillade och åt, sedan var festen i full gång. Vid elva tiden begav vi oss in till stan eller ja jag & Kajsa, dem andra kom senare. Det blev Shakespeare först där det riktigt kul, massa folk man kände och så blev det en hel del Karsten, High shaparall och kåte Gun. Sedan gick vi vidare ner till Crom där vi dansade och betedde oss allmänt illa haha nej då. Sedan åkte jag från stan till hemlig ort också blev det ännu en toppen kväll.

Tack alla inblandade, ännu en hel galen & självklart super rolig kväll att minnas.

Bilder från Kreta



Andra dagen och då var vi bleka



Uppe i bergen trodde inte där var berg på Kreta men tydligen..



Mamma & jag i Elafonisi
 


Så fint var havet



Pappa & jag i Elafonisi



Så här brun är jag nu, efter 4 soldagar!

Mer bilder kommer inom kort på Facebook förhoppnigsvis

Hemma från Kreta!

Har förvisso varit det ett bra tag nu enda sedan igår klockan fem faktiskt.

Jag har haft det grymt bra och bara glassat, ätit väldigt god mat, druckit goda drinkar, solat och badat i både havet och poolen. Mycket shopping blev det inte eftersom det mest souvernirbutiker öppna. Vi har även varit på en utflykt på egen hand, vi hyrde en bil och körde till Chania där vi shoppade lite, så med mig hem har jag en ny väska, navelstav, solglasögon och en nyckelring. Och efter Chania åkte vi till Kretas maldiverna Elafonisio tror jag det stavades riktigt fint, korallblått vatten och rosa stränder. 

Så vi har haft en jätte bra vecka och jag trivdes verkligen på Kreta men som man brukar säga borta bra men hemma bäst helt rätt! 


RSS 2.0