Praktik dag 1

Tråkigt nog började dagen inte riktigt som jag tänkt mig, jag missade självklart tåget i morse. Cyklade hemifrån i tid & var på stationen i tid men så kom jag på biljetten och då kom tåget, jag kutade tryckte biljett och sprang till dörrarna på tåget men precis när jag var framme så stängdes dem och tåget körde kul. Jaja löste sig och väl framme på Lindab fick jag en guidad tur av Johan på arenen, jag har inte ens varit på hälften av arenen men den är ju också sjukt stor. Sen fick jag sitta på kontoret och glassa? Nej jag skulle spåna idéer om allt möljligt och det gick nog bra. Sen har jag tradigt nog inte gjort mycket mer, men i morgon blir det nog mer intressant!

Nu ska jag duscha sen kommer Kajsa och myser med mig, senare är det final i rätte för rosing och därefter despan.


Veckans planer

Tisdag: praktik, simma & röra flärret
Onsdag: praktik, kvalitetstid med Louise
Torsdag: praktik & jobb
Fredag: praktik, the sounds?
Lördag: försenad 20 års fest för min bror & inflyttningsfest
Söndag: nada, ladda för en ny vecka

Bikini.





Denna snygga bikini har jag inskaffat mig inför Kreta, costa
och sommaren 09 kommer bli fin fint 230 kr från h&m, billigt
och bra men det värsta är väl bara att många lär ha den i sommar
.

En liden lista!

vilken låt tycker du verkligen inte om? vet inte, men någon töntig
dansbandslåt antar jag
vad har du på dig just nu? myskläder
vad hänger på väggarna i det rum du sitter i just nu? två hyllor
vem kramade du senast? mamma
vad åt du till middag? ska äta alldeles strax
vad köpte du senast? gottis igår
vad lyssnar du på just nu? moving on med Sarah Dawn Finer
vilket väder gillar du mest? sol och helst 20 grader minst
vad finns på ditt nattduksbord? fjärrkontrol, lampa, glas med vatten,
idomin min bästa vän + 3 andra krämer haha.
favorit-resmål? än så länge inget, har en massa ställen kvar att utforska
innan jag kan säga det.
nämn några saker du inte kan leva utan: familjen & vännerna, datorn & min mobil
vad skulle du vilja ha i dina händer just nu? en iskall cola, men icke
om du skulle bli en kändis av det andra könet, vem skulle du vilja bli?
någon rik jävel
vad är ditt favorit-te? jordgubbste :)
vad skulle du vilja bli av med just nu: några kilon
om du kunde resa varsomhelst i världen inom en timme, var skulle du resa? thailand
vem skulle du helst vilja fastna i en hiss med? en smart människa som snabbt skulle få mig ut därifrån hatar hissar
vad ska du göra nu? läsa bloggar

Ny vecka

Vilket innebär nya tag, på mina nya tag fronten ska jag röra mig mer och vara nyttig, alltså inget godis, kakor, chips and you name it.

Igår slingade jag mitt hår hos Jennie och det blev fin fint som vanligt, är nu mera ljushårig eller ja inte riktigt snarare mer ljus än mörk typ. En slingning till sen innan balen så är håret precis så som jag vill ha det.

                                                                                                                                                                  



  Så här ser det ut nu, kanske en aning ljusare.



Idag har jag varit i skolan skulle vara med på ett infomöte för 1:orna dags för dem att välja hotell eller turism, så jag svarade på lite frågor och så. Sen satt jag och pratade med Karrolina om min praktik som jag börjar i morgon och det ska nog bli bra, mycket eget ansvar och jobb framför data, ta reda på massa olika saker osv. Har även varit i stan ett tag, skulle säga hejdå till en nervös Fredrica som åker till Thailand i dag i 7 veckor och praktiserar och lever livet. Livet är bra orättvist ibland va, men det är hon värd.


The weekend is over!

Ja det är den och snabbt har det gått..

Fredagskvällen spenderades på älskade Linad arena där det var jobb till halv elva och efter jobb åkte jag bara hem och sov.

Igår däremot var det full rull, dagen började på citygross i Hyllinge sedan blev det en titt på famillia och sist men inte minst Maxi på Råå. Sen var det hem och göra sig i ordning inför kvällens bravader, åt god middag här hemma med mina päron och hade förfest med mig själv i mitt rum fullt normalt. Åkte in till stan vid halv nio tiden mötte Kajjan också gick vi till Metsis 20 års fest på Swea, fullt ös sedan vidare till Bakom, mellanlanda på Bulls gjorde vi också för att sedan avsluta kvällen full med dans på Bakom. Tråkigt nog togs ju en timme bort i går men lika gla var vi för det. Orkar inte berätta mer in i detalj, det var en toppen kväll det är allt som behöver sägas, tack!





Mer bilder kommer så småningom på facebooken, pusss & godnatt!

Tiden går snabbt när man har roligt!

Ja visst för idag är det fredag igen och snabbt har det gått, om det har varit så roligt att vara hemma en hel vecka utan några måsten, när alla andra går i skolan eller praktiserar kan jag inte påstå. Det enda som har varit bra är att man kan  vara uppe hur länge man vill och sova hur länge man vill, men efter det vill jag gärna att något ska hända.

Igår när jag hade proppat i mig c - vitmin, sinova naturläkemedel mot förskylning och sovit en timme samt ätit tog jag mig i kragen och åkte hem till Louise. Blir lite jobbigt nu när vi inte träffas var dag vi brukar ju alltid göra det, men igår så träffades vi och kollade på Maria Larssons eviga ögonblick och den var bra.

Idag mår jag bättre, har dessutom fått reda på att jag inte behöver gå hemma och vara syslolös nästa vecka. Utan jag ska praktisera på Lindab arena där jag jobbar ja, men inte på samma avdelning utan jag ska vara på marknadsavdelningen och kanske servera det vill jag dock inte. Men det blir typ bara 10 dagar sammanlagt sen åker jag till Kreta och efter det ska jag vara på Landskronas turistbyrå. Så det kommer nog bli bra, bara det blir såhär nu!

Skit förkylning

Nu har denna jävla förkylning hållt i sig i över en vecka, min näsa rinner så mycket så jag knappt för luft. Dessutom har jag använt nässpray i 10 dagar nu och om jag inte ska bli helt förstörd i näsan och beroende av nässpray måste jag sluta nu. Men då kommer jag istället få problem att andas vilket jag redan har. Googlade på hemmakurer mot förskylning innan men hittade inget nytt som jag inte redan visste typ. Något Esberitox kan man tydligen köpa på apoteket mot förskylning någon som har hört talas om det? Ska snart pallra mig ner till apoteket och affären och köpa diverse saker som är bra mot förskylning. För så här dålig som jag känner mig idag har jag fan inte gjort på hela tiden jag varit förkyld, det ska bli bättre inte sämre.

Jag måste ju vara frisk till på Lördag så är det bara!

Ursäkta klagandet med jag var tvungen, det finns dem som har det mycket värre absolut..

Patrik 1,5



Har sett denna filmen nu ikväll och den var riktigt bra & rolig,
lätt värd att se så se den om ni inte har sett den.


Lill lördag.

Slutprovsguidningen gick bra men självklart fanns det saker jag hade kunnat göra ännu bättre, dem sa att det var bra iallafall. Bara några små saker jag hade kunnat göra bättre, goda råd till framtiden typ om jag nu ska bli guide vill säga.

Efter guidningen träffade jag min mammi också gick vi i stan, åt även en god lunch på Mezo blev räk och kräftsallad för min del, den är så jävla god kan bero på att jag älskar skaldjur. Riktigt fint väder att gå i stan i synd bara att det är så fruktansvärt kallt ute. Fick iallafall med mig lite saker med ett par vita byxor, två somriga linnen, en grå kort kavajliknande munktröja och läppgläns och lite sånt. Så nu är jag glad längesedan jag shoppade mycket på en och samma gång, så det var jag värd! Synd bara att jag nu inte har pengar som täcker alla min utgifter för denna månaden haha aja det löser sig.

Nu ska jag åka och handla hörs!

Be somebody

Var och provade min balklänning innan idag och vad jag blev positivt överraskad. Färgen var riktigt fin, den var precis så bred som jag ville ha den inte för mycket inte för lite. Och ryggen kommer bli skit bra ja alltihopa! Känns skönt att veta att den kommer bli bra, dessutom är han jag syr den hos väldigt bra eftersom om jag vill ha det på ett speciellet vis, så gör han det så. Han lyssnar verkligen på vad man säger och gör allt för att uppfylla ens önskemål och det är viktigt.

Gick även min guiderunda innan idag när jag var i stan så nu vet jag exakt vart jag ska gå och stå. Manuset sitter, okej inte riktigt helt, om den ena grejen gör det men inte den andra. Men ska läsa ännu mera nu innan jag går och lägger mig så jag hoppas det kommer bli bra, jag vill verkligen sätta detta perfekt! Det enda som gäller nu är:

Jag vill, jag kan och jag ska!

Kings of leon



Är riktigt bra, dessutom kommer dem till både Hultsfred och Roskilde om jag inte minns det fel. Om ni vill lyssna på dem ska ni absolut först och främst lyssna på Use somebody, Sex on fire och kanske Closer. Ja Kajsa jag börjar gilla den med nu du hade rätt!


Har lyssnat igenom hela deras skiva nu Only by the night och där är ju ganska många låtar som är bra. Men det gäller att vara på rätt humör haha.


Uttråkad

Ja det blir lätt så när jag bara är hemma, alla andra jobbar eller är i skolan och det finns inte så mycket att göra. Värst av allt är nog att detta bara är andra dagen jag är hemma, får hoppas det snart dyker upp en praktik till mig så jag kan göra något nytta. Mitt guidmanus kan jag redan men får väl plugga lite mer på det senare.

Ska gå och hämta ut ett paket nu med sommarkläder eller ja ett par shorts och en klänning sen ska jag in till stan och förhoppnigsvis prova min klänning. Förra veckan hade han inte börjat med den, men denna veckan ska han tydligen ha något som ser ut som en klänning, det är snabbe ville där haha.

Morsning korsning!

Dagen

Har spenderats med min kära vän Johanna och vi har tittat på reprisen av Gossip Girl som var bra som vanligt. Sen har vi vatt ute och gått, ätit en god middag och bara snackat och umgåtts. Mer sånna här dagar tack, har saknat dig ju. Vi har även spikat att vi ska gå och se The sounds den 3/4 ska bli riktigt kul. Förfest, konsert och sen utgång kan ju inte bli bättre.

Nu ska jag gå och göra te blev sugen på det när jag läste Louises blogg sen ska jag titta på CSI!

Veckans planer
Tisdag: plugga guidemanus, prova min balklänning hos Alexs design
Onsdag: slutprov: guidningen, stan med mamma
Torsdag: kvalitetstid med Louise
Fredag: jobb på kvällen
Lördag: Metsis 20 års fest på Swea
Söndag: Slinga håret ljust hos Jennie

The sounds den 3/4

Äntligen ska jag få se dem igen, kommer bli helt underbart!


Måndag igen.

Och jag är ledig eftersom jag inte har fått någon praktik. Än så länge känns det skönt men i åtta hela veckor skulle det nog inte vara så skönt, det skulle nog bli väldigt lång tråkigt.

Igår var det jobb där Daniel kronprinsessan Victorias blivande man befann sig. Han skulle kolla på Aik och som tur var förlorade dem ju mot Rögle med 5 - 1 så jävla gött!

Idag har det inte hänt så mycket kan bero på att jag vaknade för typ 2 timmar sen.. Om ett tag kommer iallafall Johanna hit. Nu ska jag nog hoppa in i duschen vi hörs.

Snart så

Kreta - 30 dagar
Costa Brava - 54 dagar
Balen - 65 dagar
Studenten - 80 dagar

Det börjar närma sig, äntligen!

Vilken helg!

Fredagskvällen började hemma hos Julia där det var förfest med henne och andra kära klasskamrater. Vid elva tiden begav vi oss in till stan, det blev Bakom där var det massor med folk man kände. Träffade min älskade Kajjan vi tog en paus från Bakom och gick till Bulls och shottade lite. Tillbaka till Bakom där vi dansade och hade kul till stängning ungefär.

På lördagen var man mer död en levande men på kvällen var det på det igen. Lindas 20 års fest med god middag och trevligt sällskap stod på schemat. Sedan blev det självklart staden där jag, Kajjan och Louise begav oss till vad tror ni? Bakom så klart eller Framför som Frida säger. Mycket roligare denna kväll på Bakom än på fredagen. Vid två tiden kände jag och Kajsa att det var nock man ska ju gå när man har som roligast och det gjorde vi typ.

Tack alla inblandade för en helt underbart kul helg, på Lördag kör vi igen all in mina vänner all in!





Mer bilder finner ni på facebook


090319

Nu har jag iallafall skrivit guidemanus till min ena sak till slutprovet så har bara den ena kvar nu känns skönt. Städa mitt rum har jag inte hunnit med får ta det i morgon.. Istället har jag varit i stan med mamma & pappa skulle in på alex design igen ju med balklänningen, och han tog inte mått igen utan han hade förväxlat mitt tyg med någon annan som också skulle ha lila så han ville bara veta vilket tyg det var jag skulle ha. Nästa vecka ska jag dit igen och prova så förmodligen börjar han sy nu. Sen gick vi en sväng på stan köpte saker till vår fest vi ska ha på lagerhaus också beställde vi mat på bomb.

Träffade Kajsa the bussy woman innan en stund också var ute och gick och pratade lite har verkligen saknat henne tur vi ska ses på lördag och förmodligen ute i morgon. Ja för i morgon är det ju utgång för hela slanten, förfest hos Julia i klassen sen Bakom kommer bli kanon kul som Benjamin hade sagt! Får nog kolla på min favorit Kersten nu vi hörs!

Ljust hår

Nästa söndag är det dags för mig att slinga håret ljust igen, kommer ju inte bli så som bilden nedan direkt men efter ett par gånger hoppas jag det. Sen kommer det ju blekas på Kreta och sedan i Costa Brava. Passar fint nu med blondt hår när våren börjar närma sig och det snart är sommar. Det är ju faktiskt bara 3 månader till första sommarmånaden börjar.



Bild från min bror student, ge mig studenten nu tack!


Torsdag.

Min förskylning vill fortfarande inte ge sig men vad gör det när vädret är så himla fint? Ser verkligen ut som vår när man tittar ut genom fönstret. En fika i solen hade inte suttit fel nu, men nej, då ska jag städa och skriva guidmanus till slutprovet på onsdag låter inte jätte lockande. Fast vet ärligt inte om jag orkar näsan rinner för tusan vart femte sekund, just det de gjorde inget eftersom det var fint väder..

Annars idag så är jag tvungen att masa mig in till stan och ta mått till min balklänning igen? Han har tydligen slarvat bort dem? Känns ganska tryggt det är fan nästan bara 2 månader kvar till balen och han har slarvat bort mina mått, det innebär att han förmodligen inte har börjat på min balklänning. Hoppas och ber att han blir kvar i tid!

Nej just det skriva guidmanus var det..

Kreta here i come!

Den 23 april åker jag till Rethymnon på Kreta med min familj och det ska bli så underbart skönt. 30 - 40 grader blir det inte men ca 25 grader och det låter alldeles perfekt. En vecka semestet full med sol, bad, shopping, goda drinkar och god mat.


Visa stora bilder

Om 36 dagar ligger jag på denna stranden och glassar!


Tillbaka till vardagen!

Idag var det skola igen och tillbaka till vardagen, egentligen började vi klockan kvart över tolv idag. Men klockan åtta var jag Louise och Linda i skolan och gjorde klart vår marknadsplan om Linadb Arena som skulle redovisas idag. Resultatet blev väldigt bra tycker jag, men har man en perfektionist i gänget kan det inte bli annat.

Detta var även vår sista "riktiga" skoldag för denna terminen och för alltid om man då inte läser vidare vill säga. Vi går ju ut på praktik nästa vecka i 8 hela veckor så ingen mer skola förutom dem 3 sista veckorna. Och det känns både skönt och hemskt, efter resan i Prag och nästan 3 år tillsammans har vi kommit varandra otroligt nära i klassen, tänk att inte ses varje dag inte ha den tryggheten att gå till skolan och umgås med sin klass, det kommer verkligen kännas konstigt. Man får leva på minnena och förhoppningsvis ses vi ju igen.

Annars idag har jag umgåtts med min kära familj, vi har varit lite överallt och myst runder. I morgon är jag ledig och likaså på fredag ska bli riktigt gött!


Bilder från Prag



Vårt hostel såg betydligt värre ut på insidan vill jag lova



Jag, Emmelie och Elin på Palanda



Prag



klassen <3

Mer bilder finns på facebook!

Home sweet home

Nu är jag hemma från Prag och har varit det sen igår vid åtta tiden på morgonen. Riktigt skönt att vara borta, men som man brukar säga bort bra hemma bäst och det stämmer så bra. När man är borta ett tag lär man sig att uppskatta vissa saker som man annars tar för givet.

Vi har sagt att det som hände i Prag stannar i Prag men tror ändå att jag får dela med mig lite av vad som hänt dock orkar jag inte berätta in i minsta detalj. Bussresan dit var väl helt ok förutom att jag sov typ 45 min, och när vi kom till Prag typ 5 på morgonen hade vårt hostel gått i konkurs men vi fick ett annat som tur var. Och det första vi gjorde var att ge oss ut på en rundtur genom Prag (skulle kolla vart vi skulle guida), denna rundtur tog typ 4 timmar klockan sju på morgonen började vi fullt normalt. På dagarna har vi antingen guidat eller lyssnat på guidningar och shoppat på gula marknaden / lilla gula marknaden eller kollat runder i shoppningcenteret med 200 affärer eller tittat i andra affärer.

Första kvällen deckade vi klockan tio, andra kvällen var vi och åt på Palanda som sedan skulle bli vår favorit restaurang vi åt där följande 2 kvällar. Men tillbaka till första kvällen vi firade Martina som fyllde 18 och efter restaurangbesöket begav vi oss till ett disco Karlovy Lazne 5 våningar var det, riktigt ballt och riktigt kul förutom alla räliga tjeckier som var lite för närgångna. Min shopping fynd blev två tröjor, två par trosor, en parfym, två halsband, ögonskuggor, necesär och plånbok. Blev en del ändå, dock trodde jag det skulle vara billigare och finnas mer förutom marknaden då.

Nu orkar jag inte berätta mer, så vill ni veta något mer är det bara att fråga här eller kontakta mig personligen typ.

TACK SMTU3 för en underbar resa, vi är bäst! ♥

Prag idag!

Blev väckt halv elva av att min mobil ringde, det var min lärare Karrolina som ringde och sa att jag tyvärr inte kunde praktisera på Sundsgården eftersom dem helt plötsligt inte tog emot praktikanter längre. Så tröttsamt och framförallt för Karrolina som hon har kämpat också skiter allt sig, ska förmodligen va på Linadb Arena men inget jag egentligen vill. Eftersom jag ju jobbar där fortfarande och servera är inte något jag vill göra i 7 hela veckor. Men det löser sig förmodligen!

Och vid halv elva var det ganska lagom att gå upp, har nyss ätit en god frukost knäckebröd med avve på mums. Nu sitter jag här och funderar på om jag glömt och packa ner något men det tror jag inte. Så länge man har pass och pengar är det inte hela världen, man kan ju alltid köpa det man kanske har glömt. Börjar bli lite nervig nu fattar inte varför men det är väl så innan en resa. Nu är det bara 3 timmar till bussen går från Knutpunkten, kan vara det jag är nervös över att åka buss i 20 timmar äh det ända jobbiga är på natten när man ska sova. Jag kan inte sova på en buss så vi får se hur det går i natt!

Blir nog inte mer inlägg innan jag åker så ha det så bra här hemma, vi hörs igen den 17 puss & kram / Emilia



Tisdag kväll.

Louise är nu hemma som dem flesta redan vet och hon ska som tur är följa med på resan, hon mår väl inte tipp topp än men betydligt bättre.

Idag har det varit en lång dag känns det som kanske eftersom jag vaknade ganska tidigt. När jag och mamma hade tvättat färdigt innan idag och pappa var hemkommen åkte vi till Rusta för att handla lite som jag ska ha med mig i morgon. Sen blev det en sväng inom på väla där vi käkade middag på blåtuppen fläskfilé med stekta potatis och kantarellsås riktigt gott var det. Gick även en sväng på väla så nu är jag ett linne rikare!

Ikväll har jag umgåts med Kajjan vi har tittat på den rätta för Rosing asså varför lät hon Johan vara kvar han verkar ju bara vilja sätta på henne sen hejdå med henne, jaja det är väl sånt hon gillar haha. Sen var det despan och det är ju alltid lika bra, nu är jag även färdig packad och ska snart gå och sova.

I morgon klockan 15:30 åker vi till Prag och det ska bli så jävla kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

You're not alone

Är uppe alleredan och har varit det sen kl nio trots att jag är ledig idag, men det känns ändå skönt har en hel del saker att göra idag. Ska börja packa också ska jag även hjälpa mamma att tvätta eftersom mestadels av kläderna som ska tvättas faktiskt är mina som jag ska ha med mig på resan.

Min älskade vän Louise blev inlagd igår på sjukan inte trodde jag att det var så allvarligt, det var en hjärnskakning men även en mindre blödning i hjärnan. Så hon fick ligga där över natten och observeras stackars Louise alltså ren jävla otur så här precis innan resan. Hoppas hoppas verkligen att hon kan följa med till Prag ändå. Ska åka dit sen idag om hon inte får komma hem idag men det hoppas jag verkligen annars blir det en visist där också idag.

Krya på dig babe, du kommer kunna följa med till Prag ellerhur stålkvinnan?



090309

Guidmanuset blev klart igår och kalaset var trevligt!

Idag var det mindre trevligt när klockan ringde vid 8 tiden, men vad gör man? fick gå upp ändå och åka till skolan. Skolan gikc hyffsat snabbt och på eftermiddagen hade vi en förläsare som pratade om mål och liknande och han var jätte bra. Men jag tycker max man ska föreläsa i en timme, sen får det vara paus eller nock helt enkelt. För även om en person är  jätte bra så blir det för mycket om det tar för lång tid. Efter skolan åkte jag och Lojsan till stan gick till älskade donken och åt cheeseburgare, sedan växlade vi pengar till Prag. För idag är det ju bara 2 dagar kvar tills vi åker.

Blev en liten visit på akuten också eller inte en liten utan en lång, Louise har ju lyckats trilla och slå huvudet ganska hårt också tydligen och hon har mycket ont. Så vi skulle se om allt var bra, läkaren sa att det var en lätt hjärnskakning och när jag lämnade henne efter 3 timmar väntade hon fortfarande på röntgen. Förhoppningsvis är det inget annat men lika bra att kolla det, hoppas på det bästa iallafall.

Nu ska jag snart slänga mig i soffan och glo tv sen blir det sängen är sjukt trött idag.


Udgang med Kajjan

Gårdagen började först och främst med att jag mamma, Billy och Kajsa åkte till stan där alla shoppade utom jag för jag måste ju spara mina pengar till Prag. Sedan åt vi kina mat på Österns och det var såå gott!

När det sedan blev kväll begav jag & Kajjan oss hem till Jeneatte där det var fest med rosa lila tema och Kajjan var helt klart bäst den peruken slår allt haha. Hos jeanne var det mat och jätte god efterrätt sen började förfesten och det var riktigt roligt. Vid tolv tiden åkte vi in till staden och det blev som vanligt Bulls och sedan Bakom där vi dansade så att svetten typ rann haha rena bastun fiii fan, men kul hade vi och det är ju det som är det viktigaste. När Bakom stängde gick vi till Grillpunkten där det efter mycket om och men bara blev en pommes istället för två. Sedan sista bussen hem efter en riktigt lyckad kväll tack Jeanette och alla andra.

Idag är man trött och sliten som vanligt en söndag eller lördag, nu måste jag plugga skriva guidemanus Linda den lilla rackaren hittade två bra sidor till om mina ställen jag ska guida om så nu måste jag fylla på, hittade ju inte så mycket fakta innan. Klockan fem är det kalas för mina kusiner som har fyllt 10 år kan ju bli trevligt..







Visst var vi snygga igår?

Fredag natt!

Nu har Kajsa gått och jag ska snart gå och lägga mig men innan dess tänkte jag berätta att vi har haft en mysig kväll med gotte, cola, chippe & dippe. Tvingade Kajsa att se Let´s dance också vilket inte gillades så mycket, så för att gott göra henne fick hon välja film och det blev Revolutionary road inte världens bästa film om man säger så. Skådespelarna var självklart bra kan det bli annat med Leonardo Dicaprio och Kate Winslet men filmens handling? Och den var sjukt seg faktiskt. Men det är sånt man aldrig kan veta innan, nu har vi sett den iallafall..

Läste nyss att Niclas Wahlgren fick lämna Let´s dance asså whooot? Varför är Elisabeth kvar, hon kan inte dansa hon är sjukt oatraktiv och nej nästa vecka måste hon åka. Aja nu sängen, i morgon blir det stan med Kajjan & mammi och sedan fest för hela slanten!


Music is good



Medina - kun for mig

Kajsa Wildmus

Sitter här och väntar på Kajjan girl hon dyker förmodligen upp alldeles strax och då ska vi handla godis och sedan bara mysa!



Så här snygga brukar vi vara när vi ska gå ut, men i morgon när
det är rosa lila tema lär vi vara ännu snyggare eller inte haha!

Looking for today

Idag vaknade jag tidigare än jag hade tänkt mig, vid tio men det var väl rätt så lagom ändå. Gick upp och åt två avveknäcke mackor med cremefraishe och aromat så jävla gott tack för tipset Johanna! Sen gick jag och mor min och handlade lite på älskade maxi, bland annat hårfärg till henne så har färgat hennes hår nu, ska strax slinga det också.

Och precis var jag & min bror och solade länge sedan jag solade nu och trots det tog det riktigt bra, fick mycket färg fast att det inte var stå solairet det är stängt så länge eftersom dem ska bygga ett till vilket är riktigt bra. Annars har det inte hänt allt för mycket idag, lyssnat på massa bra musik så nu är jag sugen på att festa attans då, men får hålla mig till i morgon för idag blir det ju bara en mysig mys kväll med Kajjan. Nej nu ska jag digga vidare!

Partaj.



Man blir så himla sugen på att festa när man hör denna låten, ge mig lördag nu tack!

I´m proud

Ja det är jag för jag har börjat på mitt guidemanus och nästan skirvit en a4 sida av den fakta jag hittat. Nu finns det tyvärr inte mer fakta tradigt nog. Men på måndag ska vi till bibblan och titta om vi kan hitta något mer, typ i någon bok om prag eller så. Åt lite innan också, vi skulle ätit bakad potaits från grafitti för ovanlighetensskull men så blev det inte, vi gick till ica istället där jag köpte hemlagad potatissallad och rostbiff riktigt gott var det. Aja inget intressant att berätta dessutom ska jag titta på criminal minds nu, så vi hörs.


Feel good

Idag har det varit en bra dag, och dagen började med skola där vi inte gjorde så jätte mycket men ändå något gick snabbt iallafall. Slutade vid halv tolv och då hängde jag med Lojsan hem gick ut med hennes vovvisar sen satte vi igång och lagade mat eller ja Louise gjorde, jag stod mest och tittade på. Blev iallafall nudlar med wokgrönsaker och kycklingbitar / nugets riktigt gott var det. Sedan fortsatte vi på det onyttiga spåret och gjorde negerbullar och tittade på filmen som jag nämnde innan haha hel sjuk. Så idag har det varit en riktigt Louise och Emilia dag, som det alltid var innan, mer sådana tack! ♥

Denna veckan har gått sjukt snabbt och i morgon är det redan fredag vilket innebär att jag är ledig riktigt skönt. På kvällen blir det mys med min Kajsa och på lördag då jävlar i det party Jeanettes 19 års fest med rosa lila tema det kommer bli för jädra bra. Nu tror jag att jag ska sätta igång och skriva guidemanus till Prag på tiden va, för om 6 dagar då jävlar i det åker vi.


Step Brothers



Riktigt rolig film haha, ni som inte sett den se den. Lovar att ni kommer få många skratt!

Right round

Hemma från föräldrarmötet som inte ens varade i en timme men allt blev sagt och nu är jag ännu mer förväntansfull och längtar ännu mer till allt som kommer ske inom en kort framtid. Men på ett sätt är jag rädd att allt detta ska gå för snabbt för det är så mycket kul och underbart man ska återuppleva nu och när allt detta roliga är slut vad gör man då? Så jag ska verkligen ta vara på varje sekund för det kommer bli så himla kul, ett minne för livet helt klart!

Snart är det dags för mitt favorit program semestersvenskar tråkigt nog är det näst sista avsnittet nu, dem är för roliga dem som är med kommer inte ihåg vad hon heter men hon som är lite mullig hon är lite lutsig men inte på ett negativt sätt. Jag vill nog också bli reseledare ett tag i allafall, för när man ser detta programmet verkar det som dem har så himla roligt.
                                                                                                
 Kände för att slänga in ett hjärta till alla mina nära och
kära, tack för att ni finns älskar er <3

Dagens

outfit: jeans, vitt linne och svart kofta trait med andra ord
humör: exalterad haha prag & student ni förstår nog
roligaste händelse: pappa är alltid rolig
tråkigaste händelse: pms bruttor eller vad säger du louise?
måste: föräldrarmöte 18:00
tabbe: ingen tabbe än så länge
vill ha: en ny gardrob med fina vårkläder
mat: mos & firre
goda gärning: hms?
hjälte: mamma är alltid min hjälte i alla lägen.
mest använda ord: alltså kanske?
låt: Laura pausini - primavera anticipada (my song)
saknad: ingen faktiskt
parfym: brittans

Bara för en dag

Idag började skolan inte förrens klockan elva och det var skönt att få sova länge och dessutom var det riktigt fint väder i morse soligt och fint. Så det fick bli skinnjackan, rosa vårsjal och solbrillor tyvärr varade inte det fina vädret så länge nu är det grått och trist och dessutom blåser det jätte mycket. Men man får ta vara på denna lilla sol det är.. I skolan skulle vi bara redovisa vårt projekt arbete och lyssna på dem andra som redovisade sina projekt. Och vår redovisning gick väl bra känns iallafall otroligt skönt att äntligen ha det ur världen!

När jag kom hem från skolan idag hade min kära familj lagat mat poatismos med fisk och nu har vi precis fikat lite och spelat en runda Yatzi vem tror ni vann? Jag såklart ;) Vinner allt på Yatzi haha. Nu sitter jag med tandblekning i flabben och det är så jobbigt så jobbigt blir så slemmig vågar inte svälja och inte spotta ut hahha, jälva skit är det tror inte ens det funkar. Återstår att se får ju ta det mer än en dag isf.

Om en timme är det föräldrar möte ska prata om allt som händer inom snaraste alltså Prag, praktik och student!

Idag är det 100 dagar kvar till Studenten
85 dagar kvar till Balen
74 dagar kvar till Costa Brava
och en 1 vecka kvar till Prag

Det kommer bli galet!


Den rätta för Rosing.

Sitter och kollar på det nu och får mig ett och annat skratt, Ludvig från skåne är så sjuk han försökte impa på Linda och sa att han hade gått på knullagymnasiet i böganäs asså va? Han menade ju att han hade gått på kullagymnasiet i Höganäs men vad fan var det att berätta för henne? Och Jofre skrattar man bara åt han pratar så roligt och kan definitvt inte åka skidor. Sen att alla är avundsjuka på Hugo är bara för kul haha. Trodde inte jag skulle gilla detta programmet men det är ju fan kul fast det beror ju inte på Linda utan killarna som är med..

Ibland hör personer av sig som man minst anar och idag hände det mig, inget negativt men lite sådär halvt chockerade för vad vill du mig egentligen? Återstår och se.. Och personer som man vill ska höra av sig gör inte det varför?

Skulle pluggat lite inför redovisningen i morgon fast det har jag inte gjort, men det behövs knappt i och med det viset vi ska reodivsa på så det ska nog gå bra är ju inte alls mycket heller. Nej nu ska jag se vem som åker ut från Rosing idag sen är det DH, hörs!

Desperate Housewives



Snart är det äntligen dags för dem desperata hemma fruarna igen, ska sitta bänkad framför tvn som många många andra antar jag.

Jag och Louise



I våra sessiga studentmösser, för vi ska ta studenten fii fan vad vi är bra!

Anymore.

Idag har jag varit i skolan och jag höll mitt hyllningstal som nog gick bra, dock var jag nervös som vanligt fattar inte det.. När vi hade slutat klockan elva satt jag Louise och Fredrica kvar i skolan och jobbade med vårt projekt ändå till klockan två. Så nu är vi klara med rapporten (nästan) ska bara lägga till några småsaker och vi har även gjort vår redovisning till i morgon så det ska nog bli bra. Kommer kännas så skönt när man har gjort det och det är ur världen. Annars idag har jag inte gjort så mycket skrivit klart vårt guidemanus till vårt projekt som vi inte ens ska gemnomföra vi skulle ju som sagt anordna en endagstur i Skåne för pensionärer där vi skulle guida och besöka några ställen. Men det blir inte så eftersom vi inte har några resenärer. Projektet har vi givetvis gjort all planering och så men genomföra det kommer vi inte, ganska tråkigt när man jobbat med det så länge.

Nu är det bara 101 dagar kvar till studenten och idag hämtade jag ut min studentmössa så här snygg är den:



En guldkant som inte syns och bokstäverna i guld där bak är bara för snygga!




Om 8 dagar

Åker vi till Prag och det ska bli så skönt och framför allt kul!



Hoppas det är så fint som det ser ut på bland annat den här bilden!

What if

Gårdagen var inte så kul men jag mår bättre idag och fick faktiskt en hel del plugg gjort igår samhällsuppgiften, lite på talet och projektrapporten.

Idag har jag skrivit klart hela mitt tal och det känns skönt, nu ska jag bara lära mig det utantill också men det ska nog inte bli några problem. Annnars idag jag är riktigt sugen på mat eftersom jag typ bara åt en rostmacka i går pga sjukdomen. Men nu är jag redo för en riktig middag med kyckling som vi som tur är ska äta också.

Har ävan kollat på Changeling idag riktigt bra film må jag säga, Angelina Jolie är alltid lika bra!


Vilken natt!

Och då syftar jag inte på en galen utgång. Okej en liten utgång blev det till Bulls och sedan Bakom där jag inte kunde stanna så länge hade sjukt ont i magen och fick smaka på ullrik trots att jag inte var berusad överhuvudtaget. Vad jag istället hade fått var ju något slag av maginfluensa / vinterkräksjukan så min natt har varit allt annat än underbar. Har spytt i princip hela natten men äntligen börjar det ordna upp sig men min mage är inte att leka med. Och jag har fortfarande feber men spyr gör jag inte mer förhoppningsvis! Riktigt jävla jobbigt, jag som har så mycket att göra i skolan nu, jag har inte tid att vara sjuk. Får iallafall stanna hemma i morgon så jag inte smitter ner hela klassen med kräksjuka men sen får jag nog gå till skolan, om det inte blir värrre förståss.

Trots att jag mår som en påkörd bäver måste jag ändå skriva lite till på mitt tal som ska hållas på tisdag och även vår projektrapport. Höres senare!

RSS 2.0