Don´t stop the music.

Nu är jag äntligen hemma, har blivit rastad rejält av min far haha. Först körde vi till bruces skog och gick i 30 minuter men det började för tusan att spö regna så vi åkte till bomb och jag krängde ner en kebabtallrik och pappa en kebabpizza gott var det kan ni tro. När vi satt på bomb kom solen fram och trots det ville jag hem men det ville inte pappa så han körde ut till pålsjöskog så jag fick snällt följa med, så vi gick där i ca 45 minuter. Så nu är jag trött, ska strax bege mig hem till Johanna och dricka en kopp kaffe och snacka lite skit.

Ikväll hade jag inte tackat nej till fest men det hade faktiskt varit skönt att vara hemma också bara att ta det lungt. Men känns som man måste göra något idag, sista dagen nu på lovet man kan göra något. Panik ofta jag pallar skolan på måndag, suck! Tur att det är praktik på onsdag - fredag. Nej nu ska jag till Johannapanna, ha en nice kväll pusspuss!


Lördag.

Dåligt uppdatering från mitt håll, men har helt enkelt haft annat för mig. Tror ingen har saknat mina inlägg om mitt mycket händeslerika liv haha. Men iallafall i Torsdags var det ju födelsedagsfika hos Metsan och det var hur trevligt som helst.

Igår var det Fredag och jag gick upp tidigt redan klockan tio och stack iväg och solade med Johanna och Louise. När jag kom hem satte jag på en film,wallander haha som jag sett innan visade det sig,men den var bra ändå. På eftermiddagen umgicks jag bara med min söta päron. Och på kvällen lagade jag mat med min mor sen gick jag och pappa upp till Metsi haha som det lät. Nej men han fick följa mig upp för det var mörkt och jag orkade inte bära Louises och mitt flak helt ensam haha. Trodde inte vi skulle bli så många hos Metsi igår men det blev vi. Men visst var det trevligt kanske inte jätte skoj men det funkade. Vid halv två två tiden tog vi bussen till stan. Mat stod på schemat men jag blev tvingad att gå ut med en viss herres hund haha. Valde väl det lite själv men gud vad ag var sugen på mcdonalds. Tog iallafall sista bussen hem och somnade sedan gått ensam i min stora säng.

Nu ska snart jag och pappa köra ut till pålsjöskog och gå en liten rund, liten och liten tar väl ca en timme. Varför lovade jag honom det? Nu vill jag ju bara ligga hemma och dega, men efter promenaden ska vi gå till bomb och äta kebab mums, lite belöning.  Så nu ska jag gå och fixa till mig lite hörs senare kanske, puss och kram.

Hultsfred.

Hej hopp!

Nu är jag hemma igen, eller ja det har jag varit ett bra tag men ändå. Blev en liten mysig kort fika med Lovisa på mezzo med kaffe latte och kaka. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här som vanligt.

Sitter och funderar en massa kring hultsfred ska bli så grymt jävla kul. Och på måndag kommer det kännas så bra när vi köpt biljetten. Äntligen ska vi få se Linkin Park bland annat kommer ju några andra bra band också som man vill se, men först och främst är det Linkin Park som gäller,gaaaah!

 

Nu ska jag gå ner till min kära mor och se om det blir någon mat idag.

Torsdag.

God middag!

Idag vaknade jag en bra tid halv elva stod klockan på, precis lagom!

Snart ska jag sätta igång och göra mig i ordning för jag ska ta bussen ner till stan och träffa Lovisa och ta en fika på Mezzo. Ska även köpa present till Metsi ska ju på födelsedagsfika, säger som Louise vad innebär det? Men det är väl att man ska äta kakor och bli fet haha.

Nej fick bli ett kort inlägg för nu ska jag ta och snygga till mig, skriver mer ikväll, pusshej!


Onsdag.

Idag blev jag väckt klockan halv tre av min telefon, det var mamma. Hon bara sover du? Jag bara ja? Vet du vad klockan är Emilia? Nej! Den är halv tre.. Oh herregud. Snacka om att jag flög upp ur sängen fick värsta paniken hur fan kan man sova till halv tre? Så hela min dag blev ju iprincip förstörd, sov ju för tusan bort halva.

Så klockan tre satt jag och åt frukost haha. Sen gick jag ut och gick med Johanna och bosseboy ett tag. Efter det tog jag bussen ner till kärringgrillen. Tänkte cykla faktiskt men tycket det verkade tråkigt att cykla helt ensam, kunde ju inte skylla på vädret precis för det har ju varit strålande idag. Fick iallafall skit mycket färg idag och är inte alls röd skit gött! Nu sitter jag bara här har försökt logga in på blogg.se typ 15 tusen gånger och nu kom jag äntligen in. Hatar när saker inte funkar som jag vill.

I kväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt, skönt. Tänkte städa mitt rum nu. Känns hel konstigt att klockan redan är snart halv åtta jag menar har bara varit vaken i 5 timmar helt sjukt haha.

I morgon blir det fika med Lovisa ska bli kul att träffa henne var länge sen nu. På kväll blir det födelsefika hos Metsi blir säkert jätte trevligt, nej nu ska jag sätta igång och damma yeah! Hahha, pusshej!

Våffeldagen.

Som förvisso är över nu men ändå.

Har spenderat min kväll tillsammans med Louise och Metsi men dess för innan tittade jag på solstorm tillsammans med min kära familj, den var bra men inte så bra som jag hade förväntat mig. Trodde den skulle vara värsta as bra bara för att det är en massa bra kända skådespelare med. Men den är iallafall lätt värd att se!

När jag kom upp till Metsan satt vi nästan direkt igång och gjorde våfflor, jätte gott var det. Kan inte minnas hur länge sen det var jag åt våfflor men längesen var det iallafall.. Sen har jag och Louise spelat poker, det gick väl inte så jätte bra. Men för att vara första gången så gick det ändå hyffsat. Är väl lite efter eftersom jag aldrig har spelat poker innan men det har helt enkelt inte varit någon som har orkat förklara för mig innan, undrar varför? haha.

Nej nu är det hög tid att gå och nanna kudde så det ska jag göra godnatt! Hörs i morgon, puss.


Väla.

Nu är jag äntligen hemma igen efter en heldag tillsammans med min mamma och bror, men det har varit trevligt!
Först åkte vi ända till polishuset för att fixa pass men vet ni vad som händer väl där? Jo man var tvungen att ha  båda sina föräldrar med sig när man var under 18 år, om man inte hade ensam vårdnad vilket min mamma inte har så vi fick snällt gå där i från utan något pass eller ja utan att ha blivit fottad osv. Grymt ströigt var det men men nu har vi allafall en lapp som pappa kan skriva på om han ej kan följa med. Man skulle till och med ha vittne på att det var ens föräldrar, så skulle vittnena också skriva på. Asså ärligt måste dem överdriva.

Men sen åkte vi till väla och åt lite, kycklingsallad från Graffitti blev det,mums. Fick med mig hem ett par vita tygskor också jätte fina. Och ett par solbrillor blev det med. Nu är jag hemma och ska snart äta lite fiskpinnar sen ska vi sätta på en film Solstorm, någon som sett den? Tror den är bra, det är iallafall en massa kändisar med..

Efter filmen ska jag ta mig upp till Metsi för att mysa tillsammans med henne och Louise. Ha en trevlig kväll för det ska jag ha,puss & kram!

Tisdag.

Idag är det ju då tisdag som alla säkert redan vet,men visst blir nab lite vilse i dagarna nu när det är lov. Och snabbt går det också lovet alltså. Idag ska jag till väla med min mamma och bror. Men först ska vi till Polishuset och hälsa på pappa nej bara skoja, ska fixa ett nytt pass till mig.  Blev ett kort inlägg för nu ska jag rusa pusspuss.

Ny design.

Nu har jag äntligen ändrat min blogg och jag nöjd inte ofta jag är det när det gäller designen på min blogg. Finns väl en del små detaljer jag hade kunnat ändra men för tillfället orkar jag inte. Ska bege mig in i duschen nu sen ska jag gå till Johanna där det blir myskväll med chips,dipp,fruktsallad,läsk och trevligt sällskap kan inte bli bättre.

Det har slutat snöa yes! Nu ska den bara smälta bort också sen är jag happy igen fast lite sol hade inte skadat.

Annandag Påsk.

Först måste jag bara säga vad är det för fel på blogg.se? Försökte logga in 13 tusen gånger sen när jag äntligen kommer in och skriver ett inlägg så loggas jag ut och inlägget sparas inte. Grymt irriterande måste jag säga.

Men iallfalll igår var jag ju ute och åt på båtarna eller ja på Aurora med min familj. Det var jätte mysigt och jätte god mat. När jag kom hem gick jag över till Johanna och snackade lite skit sen satt vi på en film. Heart break kid tror jag den hette, den var väl ganska rolig men hela filmen funderade jag på om jag hade sett filmen innan eller ej. Tror inte jag hade sett den men ska jag vara ärlig så vet jag inte har inte riktigt koll på alla filmer man har sett, det är ju en del..

Nu har jag snart tittat klart på alla Happiness avsnitten som ligger på hemsidan. Fattar inte varför dem inte bara kan lägga ut alla istället för 4 i veckan. Aja men tv3s hemsida är det också något fel på hackar och har sig hela tiden. Fattar inte mig på teknikens värld, fungerar aldrig som det ska.

Ikväll blir det mys hos Johanna med några tjejer. Film och gotte mycket trevligt. Nu ska jag se klart det sista avsnittet sen ska jag nog ändra min blogg sällan jag säger det hahha. Men är slut på idéer så det blir lite svårt. Men ska försöka hitta på något puss och kram så länge.

Söndag.

För en gångs skull känns det inte hemskt att det är söndag. Utan jag tycker bara det känns skönt, det är fint väder och man är ledig så det kan helt enkelt inte bli bättre, i´m happy! Nu ska jag snart äta lite frukost sen om en timmes tid ska jag gå ut och gå en runda med Lullu girl. Ikväll ska jag, mamma, pappa och bror äta på båtarna för min mamma och pappa har 20 år tillsammans idag det ni, förstår inte hur min mamma har stått ut med min pappa i så många år haha. Nej men det blir väl så, nej nu ska jag ner och titta om mitt ägg är klart, puss så länge!

Film.



Har tittat på denna filmen nu ikväll tillsammans med min mamma
den var jätte bra men stör mig grymt mycket på slutet varför skulle
han dö?

Påskafton.

Idag har jag fått ett påskägg av min kära mamma och pappa fyllt med en massa godis mmmm gott! Kommer aldrig att bli förstor för såndat. Jag menar man älskar väl godis. Snart ska vi äta redig påskamat, är väl inte så jätte förtjust i det men det tillhör väl påsken antar jag. Fast egentligen så fattar jag inte varför man firar påsk överhuvudtaget, jag vet Jesus dog / föddes eller återuppstod under denna period men vem tusan bryr sig om det? Inte jag iallafall. Aja det är mycket man inte förstår.

Förresten igår så var jag på väla med Johanna, fick med mig en hel del saker hem bland annat två koftor typ, ett linne och underkläder. Och sen fick Johanna sin efterlängtade glas haha som hon tjatade, men det var gott.
Ikväll blir det antagligen bara chill om det inte råkar dyka upp en jätte rolig fest. Oddsen är väl inte speciellet stora så det får bli en mysig hemma kväll. Men nej nu ska jag gå ner och titta hur det går med maten är duktigt hungrig.



Party.

Igår var vi ju som sagt hemma hos Linda.. Till en början var det bara tjejer från klassen plus Jenny och Mica och då var det jätte trevligt med sing star och såhära. Sen kom det lite grabbs och festen började på något konstigt sätt att dö ut. Men men jag hade fasktiskt trevligt ändå. Fick min älskade kebab sen i stan med vitlök och extra lök haha och cola det är viktigt. Sen bekanta jag mig med busschauförren på hemvägen för ovanlighetens skull. Nej han var jätte trevlig spelade musik och allt.

Bilder från gårdagen:

image188

Snyggingar ;D

image189

Här ser man mycket bra hur mitt hår blev efter färgningen ;)

image190


Kommer mer bilder sen om jag får tag i Nathalie så att hon kan skicka.


Fest hos Linda.

God natt  / kväll.

Eller vad man säger. Här sitter jag fråga mig inte varför för det vet jag inte. Datorn råkade vara på så jag hamnade här. Men ska snart sova vill jag lova, har varit en hård natt hos Linda. Haha nej så farligt var de inte, men det var kul massa folk från klasen men inte så många ändå. Vi har sjungit sing star och festat loss, kul som attan. Och på bussen hem ordnade jag party, busschauförren gillade mig så jag fick en buss tidtabell på köpet, 10 riksdaler skullle den kostat men jag fick den gratis. Men nu ska jag borsta tänderna sen dra mig till sängs, godnatt puss!

Carolina Gynning.

Wentworth Miller presenterade priset för Bästa kvinnliga tv-personlighet - Carolina Gynning

Vann pris för bästa kvinnliga tv personlighet och Wentworth Miller delade
ut priset, tänk att få stå så nära honom jag hade varit såååå glad.

It takes a fool to remain sane.

Idag åkte då jag och min mamma till Klippan och jag besökte min praktikplats, gick utmärkt. Dem var hur trevliga som helst, tror jag kommer trivas jätte bra där. Skönt att det inte är något stort kontor, de är bara två personer också jag. Men hade kollat lite fel på tågen eller ja bussen eller hade tajmat allt lite fel, så kom försent till Jennie men det löste sig hon tog en kund före mig. Sen satte vi igång och slinga håret och sedan la hon i en toning, så nu blev det betydilgt ljusare. Så det är jätte bra är nöjd och såhära kanske skulle varit lite ljusare ändå i botten och så men nej det blev bra. När jag kom hem stod maten på bordet lax och potatis och dillsås mums grymt gott. Snackade med lullu i telefon innan också och vi båda är väl sugna på att dra ut men verkar inte lösa sig aja vi får se sen kvällen är inte slut än. Men måste erkänna att jag är grymt trött och förskyld som en iller men blir det något så finns det inget som kan stoppa mig. Man är väl en party pingla ;) haha.

Annnars smäller det i morgon förhoppningsvis fast det verkar tveksamt om det blir något hos Linda den stackaren har nog fått Maginfluensa men får hålla våra tummar på att hon blir frisk hade ju inte varit fel att festa med klassen.
Nej nu ska jag gå och se tv eller nåogt ringa louise kanske haha, pusss!


Mitt nyfärgade hår.

image187

Jag vet det är jätte dålig kvalite men man ser ju att det är ljusare, dock ser man
ju slingorna bättre i verkligheten, men nu har ni allafall ett hum om hur det ser ut.
Jag är helnöjd och det är väl huvudsaken.

Skärtorsdag.

Emosarnas nationaldag, nej gud vad torr jag är.

I dag vaknade jag upp med värsta förskylningen och hududvärken inte så kul precis, man ska ju inte vara sjuk när det är lov. Får ta det lungt idag men i morgon då ska det fan ta mig festas om Linda inte är sjuk hoppas hoppas hon blir bättre. Har nyss ätit frukost med min mamma, jag gjorde scones men dem blev smuliga haha. Nu ska jag snart göra ve mig och bege mig till min praktikplats och säga hej! Känns ganska onödigt men är så illa tvungen ändå. Sen ska jag ju färga håret, sitter och funderar grymt mycket på det nu, tänk om det blir fult. Haha aja det är ju en risk jag får ta. Men som man brukar säga allt klär en skönhet ;)

Påsklov.

Jaha då var det påsklov redan nu, fy sören vad skönt! Behövde inte gå till skolan i morgon fast dem lyckats laga vatten läckan. För vi skulle ändå bara besöka våra praktikplatser, så det ska jag göra i morgon. Min mor ska följa med, nu tänker ni o nej nej hon kan ju inte ta med mossan till praktikplatsen haha. Nej det ska jag inte heller hon får vänta någonstans i närheten. Men tyckte det kunde vara trevligt med lite sällskap, men om jag ska vara ärlig så tycker jag inte om att åka tåg själv är alltid rädd att jag ska gå på fel tåg eller något i den stilen, haha jag vet jag är jätte töntig men vadådå? Ni gillar mig ändå ;)

Idag har det varit en trevlig dag, var och simmade med brodern min, så jävla knasiga människor det finns haha. Sen trädde vi mamma också gick vi tre och åt lite mat, jag åt en kycklingsallad mums! Sen åkte vi hem och jag gick till Johanna, åt tacos där och marrängsviss tårta haha heter det så? Aja gott var det iallafall. Nu sitter jag här och filosiferar, är ju ledig i morgon så behöver inte gå och lägga mig än på ett bra tag ;D

I morgon ska jag fixa mitt hår hos Jennie, jag ska bli blond. Hahha nej så drastiska ska vi inte vara men ska iallafall lägga i en massa ljusa slingor och sen lägga i en ljus toning så mitt hår lär ju bli betydligt ljusare men det är ju det jag vill. Ni får se bild på det i morgon, nej hör ni nu ska jag kanske ändra min blogg det behövs jag vet, men har inte haft orken. Eller så ska jag bara softilera men puss så länge!

Måns: "jag är jätte kär i Marie"



Snyft ;/ Måns är inte singel längre där rök min chans haha. 
( som om jag hade haft någon ändå, haha)
Jag är för rolig jag.
 


Dikt av Johanna.


Något som aldrig blir ogjort. Känslan som tar över hela
kroppen och man blir knäsvag. Du är missnöjd med dig
själv. Något som aldrig kan ändras, en sak som alltid
kommer finnas kvar trots allt! Ånger, en känsla av smärta.



Väldigt bra dikt om jag får säga det själv ;)

Vatten läckage.

Idag när jag och Louise kom till skolan möttes vi av goda nyheter, skolan var avstängd på grund av en vatten läcka. Så det fanns inget vatten på skolan, så man hade inte kunnat gå på toa osv. Vilket jag aldrig hade klarat, springet och kissar flera gånger om dagen hah. Så vi gjorde bara vårt prov som gick alldelles utmärkt för min del,kunde alla frågorna. Känner mig nöjd med mig själv för en gång skull.

Sen pratade vi bara lite med vår mentor, skulle ringa praktikplats osv. Men jag åkte hem och ringde istället, nervöst hatar att ringa sånna smatal men det gick jätte bra, hon som ska "ha hand om mig" var verkligen jätte trevlig. Så i morgon ska jag åka dit och hälsa på. Dem öppnar nio på morgonen så tidigare än så lär jag ju inte börja sen vecka 14-21. Jag ska även få åka på dagsturer till bordershoppen, ullared osv. Sen ska jag få åka på någon längre resa till Tyskland eller Åland tror det kommer bli kanon bra. Jag ser fram emot praktiken som bara den, ska bli otroligt skönt att slippa skolan 3 dagar i veckan nu ända fram till sommaren. 

Nu ska jag snart sätta igång och skriva ett arbete om mitt drömresemål som jag egentligen borde ha gjort för väldigt länge sedan men är inte så bra på att planera. Sen ska jag och min kära bror åka och simma, och ikväll blir det kalas hemma hos Johanna för hennes lillebror så ska dit där och äta tacos och tårta och snacka en massa skit med Johanna ;D  Men ni får ha det så bra, pussshej!

When the night comes falling.

God afton!

Haha vad det lät gamml modigt, aja. Idag var det en skön dag i skolan, slapp psykologin så slutade redan klockan kvart över ett. Efter skolan var det meningen att jag skulle plugga men som vanligt så blev det inte så. Var tvungen att titta på de två sista happiness avsnitten som fanns på hemsidan, säger bara herregud vilken jädra bra serie dem har skapat. Danskarna är inte så dumma dem, tycker dem har lyckats alldelles utmärkt med 2900 happiness. Men vid fem tiden fick jag panik som vanligt och satte igång och pluggade, förstår inte varför jag aldrig lär mig att börja plugga i tid. Kanske pluggar bättre under stress men nej det gör jag inte, nu sitter jag här med lite panik fortfarande för jag kan inte provet eller jo vissa frågor har ju fastnat bra men andra inte. För jag fixa nu ska snart sätta igång.

Har nyss tittat på Gossip Girl och solrigt nog var det sista avsnittet för denna gågen eller något, dem återkommer i maj med nya avsnitt. Vad kan dem ha visat typ 5 avsnitt max, lönt. Nej inte direkt men men var sjukt bra idag ialllafall. Haha vilken nörd jag är. Räknade efter innan hur många skoldagar vi har kvar denna terminen och det var inte många endast 23 styckna, är sååååå glad. Och i övermorgon är det sista skoldagen denna veckan sen är det påsklov med snö. Nej men det ska bli grymt härligt och på Fredag är det typ klassfest ska också bli grymt skoj. Nej nu ska jag plugga, pusshej!


Empty room.



Denna låten är bara för himla bra.

2900 Happiness.

Har nyss tittat på två super bra avsnitt av denna underbara serie haha. Sjukt bra men blir så arg ändå på vissa personer. Nu har det nog äntligen slutat snöa eller det snöar lite grann fortfarande men det är ju inte som innan skönt som bara den. Men det ligger ju trots allt ungefär 15 cm snö på marken, får hålla tummarna på att den smälter bort i natt innan jag ska gå ut. Förtillfället hatar jag snö, det är fint men det är på tok försent som jag sa innan.


 
Haha herregud vad pinsamt om man tänker efter nu, att folk har sett oss ute i lördags med den dära kundvagnen. Fick höra av en person nu på msn som hade sett oss, i lördags tänkte man ju inte riktigt att det var pinsamt men det var det ju egentligen men på ett sätt är det ju ändå bara en kul grej. Nej nu ska jag gå och sova gott fast först måste jag plugga lite engelska glosor och spansk grammatik, usch låter inte spännande men vad ska man göra, godnatt allesammans sov så gott ;D

Romans rykte.



Är det bara jag som hört att Amanda Jensen och Daniel Karlsson från Idol har erkänt
att dem nu är ett par? Trevligt om det är det, tycker dem ser söta ut tillsammans dock
ser ju Amanda betydligt bättre ut än Daniel men som man brukar säga kärleken är
blind.

Bilddagboken.se

Måste bara säga vad i helvete rent ut sagt har dem gjort?
Haha, jag gillade verkligen inte den "nya" bilddagboken nej
ta tillbaka det gamla eller fixa till något bättre.Så ja fick jag sagt
det också, hoppas någon delar mina negativa åsikter om bilddagboken. 

Snöstorm.

Hej hopp!

Förutom att det typ är snöstorm ute så är det bra med mig. Jag vill ju inte ha snö nu, den skulle ju kommit till julen. Är lite sent att bara dyka upp såhär nu tycker jag. Alla var ju så vårklädda i skolan idag vårjackor och vårskor också fick man ju något falska förhoppningar om att våren var på intåg nu i helgen i och med att det var cirka 10 grader och sol i lördes. Men helt plötsligt är det 0 grader ute och en massa snö, jag blir så depp!

Förutom snön har dagen varit hyffsat bra, men jag är trött, har ont runt om halsen och nacken bara för att jag var så smart och trilla av kundvagnen i lördes och slå huvudet rätt i asfalten, tror jag sträckte eller skada någon viktig muskel eller något runt om nacken huvudet aja jag överlever. Sen har jag haft lite agg på att det måndag men nej annars har väl allt flytit på bra idag. Har förvisso ägnat typ hela dagen åt att plugga, men känns skönt att ha gjort alla instuderingsfrågor till turism provet inför onsdag. Sen har jag och lullugirl gjort lite nytta också, har slått våra kloka huvuden ihop blir alltid lika bra då ska ni veta.

Idag i skolan när vi hade klasstid vår lärare var allt annat än glad, besviken var hon nog också. Något fethue har skvallrat på att några i klassen har fuskat på något prov. Jag har ingen aning om vilket prov det handlar om men tycker att personen som gått till Karolina är ganska onödig vad vinner hon på detta? Ja det kan bara va en hon eftersom vi bara är tjejer i klassen. Aja jag är iallafall inte inblandad vad jag vet. Nej nu ska jag sätta mig tillrätta och se Happiness om jag hinner annars får jag göra det klockan nio är ju tv klockan åtta. Have it nice pusss.

Orlando Bloom.

Orlando Bloom

Vilken snygging ;)

Gårdagens bravader.

Hejhopp!

Kvällen började med att vi gick upp till Metsi på ättekulla. Jag, Louise, Kajsa och Metsi satt bänkade framför tvn och tittade på melodifestivalen eller ja mest jag och Louise. Och självklart hejjade vi båda två på Nordman. Vid nio tiden kom även Metsis bror och hans kompisar. Också tittade vi på melodifestivalen och festade, vid elva eller ja snarare klockan tolv kom Helge och hämtade oss som vanligt. Körde oss till eneborg där vi var på någon fest med massa oldisar haha nej men det var väl trevligt. En kille stod och predikade om hur killar tänker och gör kan ju inte säga att jag höll med och tyckte allt stämde inte för jag själv är kille så jag kan ju inte veta men nej herregud vilket dåligt raggninsförsök för mitt upp i allting så frågade han om mitt nummer haha. Och nu har han redan skickat 2 sms pallar inte hans hue. Sen skulle folket ut och vi skulle typ hem? Så vi gick ner mot stan och vid söder hittade vi en kundvagn och knäppa som vi är jag och Louise så tar vi kundvagnen och kör i. 

Bussresan hem var lätt det bästa på hela kvällen, Louises älskade kundvagn fick inte lov att följa med på bussen så busschauffören ringde vakterna och då kom hela 6 vakter och hämtade kundvagnen. Nej herregud har aldrig skrattat så mycket som när Louise gick på bussen och sa: "hej! ett barn och en kundvagn" Hahah. Fanns även vissa mindre trevliga personer på bussen som till exempel Kines kärringen. Det enda ordet hon hade lärt sig på svenska var Fitta, så vi allihopa var fittor. När bussen var tom och det bara var jag, Louise, Metsi och Kajsa kvar blev det party. Framme vid chauffören dock sa han att jag inte var svensk och det gillade jag inte så nu funderar jag starkt på att färga mitt hår blondt. Men han var snäll och släptte av mig precis utanför mitt hus lite lyx där iallafall. Nej du roligare bussresa har jag aldrig varit med om, kanske inte låter så roligt men hade ni varit där hade ni nog också tyckt det.

Tack Louise,Metsi och Kajsa för en mycket rolig kväll ♥

Nu ska jag gå och lägga mig och sova igen vaknade klockan tio efter sex timmars
sömn så är något sleten nu. Men ha en bra dag allihopa för det ska jag ha, puss!


Charlotte Perelli.



Också vann den rakaren inte så oväntat precis, men hon var väl en värdig vinnare. Tror hon gör sig bra där nere i Serbien dessutom. Frida kom sist ni röstade för dåligt jag som hade varit 1000 kr rikare om hon vunnit. Men ärligt var hennes låt as kass haha. Nej hejja Perelli hoppas hon vinner hela skiten i Belgrad.

Carry you home.

Idag har jag haft en heldag med min far, han väckte mig klockan 11:45 genom att dra i mitt täcke, mycket trevligt haha. Sen åkte vi och simma och efter det gick vi och åt kinesmat på China town. Jag åt vegetariska vårrullar och kyckling med grönsaker mycket gott må jag säga. Nu sitter jag här och snackar med Louise i telefon vi vill ju parta i kväll verkar kanske lösa sig men inte redigt säkert. Vi vet ju vart vi ska vara och såhär men äh nej jag vet inte haha, vi ska iallafall titta på melodifestivalen, alla som läser detta kan ju rösta på Frida med upp och hoppa. För då vinner jag 1000 kr om hon vinner ikväll. Har hört att henns låt är toppen bra och att hon kommer göra sig bra där nere i Belgrad om det heter så.

Innan pratade jag med Cliff i telefon han är 5 år och jätte gullig. Men helt plötsligt mitt i samtalet sa han bara hejdå, så jag bara va? Han bara hejdå så la han på haha snällt. Nej men antar att barn gör så där lite som dem känner för. Nej om man skulle ta tag i sitt liv och börja göra ve sig platta håret och såhära. Men ni får ha en toppen kväll och glöm nu inte att rösta på Frida med upp och hoppa. Så gör jag er en tjänst en annan gång, men ni får ha en toppen kväll också hoppas vi att jag också får det, pusshej!


Empty heart.

God kväll!

Här sitter jag och sitter som vanligt. Sov en bra stund innan idag hela 2 timmar lite piggare blev jag väl men inte mycket. Åt även för er som undrade. Vill ändra min blogg men vet inte hur den är så tråkig, inte någon som har lust att hjälpa mig?

Är hungirg nu igen och utråkad jag vill festa ikväll men verkar lite dåligt på den fronten om vi inte vill festa med Louises lillebror och hans kompisar, låter inte jätte lockande. Jag vill tura för att jag vill dricka twister. Hade kunnat bli trevligt men vart ska vi sen ta vägen. Äh det löser sig annars får det helt enkelt bli en hemma kväll med Lullu.
Ska ta och försöka ändra min blogg nu och gå och se om maten är klar, ha en trevlig kväll,puss!

Äntligen Fredag.

Blev en kort dag i dag i skolan, skönt! Lyssnade bara på redosvisningar på svenskan och sen var det dags för provet i företagsekonomi gick väl inte jätte bra men hyffsat. Sen bjöd vår lärare på kakor och kaffe och lite sådant mysigt. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå och lägga mig och sova eller om jag ska laga något att äta. Svårt val eftersom jag både är hugrig och trött, får väl göra båda delarna. Ikväll vet jag inte vad som händer men det löser sig. Kanske blir det fest eller bara en mys hemma kväll, men ni får ha en bra dag, pusss!

image183

Jag och Lullu med våra älskade twister ;D

Fredag i morgon.

Ja i morgon är det fredag och det ska bli så skönt, då kan man äntligen andas ut. Denna veckan har varit förjävlig, så himla mycket plugg stress svett och tårar. Haha nu kryddar jag, men ni förstår den har varit grymt jobbig..
Det gör ju inte heller hela saken bättre att jag är så grymt dålig på att planera. Som nu sitter jag och rå studar till provet i morgon som jag har gjort i ca en timme nu. Vet inte om något har fastnat än har inte tänkt efter på vad det är jag läser för hur intressant är nu företagsekonomi då? Nej inte så jätte intressant, blir verkligen imponerad om det finns någon människa som tycker detta är kul. För det är verkligen inte kul vem bryr sig? Inte jag ialla falll. Visst där är mycket som är bra och veta men resten är fan bara skit. Nej ska sluta svamla nu och fortsätta plugga sen är det ju criminal minds det måste jag se så får helt enkelt bli en lång natt idag med mycket plugg. Hur ska detta sluta jag som redan är trött, aja det löser sig. Trevlig kväll! Pusssss ♥


Resteamet Klippan.

Fick även reda på våra praktikplatser idag och jag ska då vara på resteamet Klippan som ni kanske förstod tack vare rubriken. Är nöjd med min plats och hoppas dem inte kommer att köra med mig, hoppas även att dem låter mig åka ut på någon form av resa. Har sett att dem inte gör några resor ner till spanien, kroatien osv förrens i juni kanske har fel kanske inte. Men jag nöjer mig med en liten tripp till Tyskland. Ska iallafall bli grymt skönt att slippa skolan tre dagar i veckan från vecka 14 till vecka 23.

Nu borde jag plugga eller redan ha pluggat en massa, tyvärr har jag inte gjort det. Tack vare min mage höll på att dö i skolan fick sjukligt ont i magen men vid fyra tiden gick det tack och lov över. Men är så himla trött och trött på att plugga så jag har inte orkat. Måste få i mig lite mat innan jag kan sätta i gång. Så snart sätter jag igång antar att middagen snart är klar,potatismos och fisk det kan faktiskt bli gott, ha det så bra ;D Pusss!


Fest.

image173


image174


image175

Bilder från förra fredag ;D

Guidning i Helsingborg.

Klockan 09:30 kom turismen klassen från Lund till Knutpunkten och gudingen började. Jag pratade om Norra hamnen, Dunkers och Rådhuset. Gick bättre än förväntat kan jag säga, min röst hördes knappt nervös alls och jag kom nästan ihåg all fakta. Men kanske skulle haft lite mer fakta, aja får bli till en annan gång. Och det var faktiskt ganska kul också tyckte jag. Sen fikade vi på H55, och vid halv ett åt vi lunch i vår exlusiva matsal orienten haha nej men soppan var inte så farlig idag. Så vi behövde inte skämmas så mycket, deras matsal var typ i samma stuk som vår. Fast att deras skola är en privat och vår en kommunal.



Tänk så fint Helsingborg är på Sommaren.
Önskar att det kunde se ut så nu med..

I need you.

Vilken dag, först försov jag mig i morse eller ja försov och försov. Snoozade klockan lite för länge, men hann väl med det jag skulle göra ändå. I skolan redovisade jag mitt arbete om folkmordet i Rwanda jag var helt cool lugn när jag satt och lyssnade på dem andra men sen när jag själv skulle upp och redovisa var jag allt annat än lugn. Men efter ett tag rättade det till sig så det gick ju hyffsat bra ändå kom iallafall ihåg allt jag skulle säga tror jag ialalfall haha. Klockan ett skulle vår klass vara utanför apoteket på Råå men endast typ 10 pers från klassen var där ja skit samma. Skulle bli guidade runt råå, men jag som hade alldelles för lite kläder på mig tyckte detta var grymt jobbigt frös som bara den och sen var det inte så himla intressant iheller. Sen gick vi till museumet på råå där vi blev guidade runt i ca en och en halv timme, asså herregud säger jag bara har aldrig vartit så uttråkad i hela mitt liv. Det han sa gick in genom ena örat och ut genom andra, vet inte om det berodde på honom eller sakerna han snackade om. Antar att det var båda två. När jag kom efter skolan var det dags att sätta igång och plugga alla dessa jävla läxor,redovisningar och prov. Har gjort alla instuderingsfrågor till provet på fredag har dessutom skrivit in dem på datorn också det tog en jävla tid men men. Egentligen var det meningen att jag skulle plugga till min gudiningen i morgon men det får jag väl sätta igång med nu.

Jag vet jag bara tjatar om mitt pluggandet men det är ju iprincip det enda som händer i mitt lov för tillfället för alla lärare är så grymt dåliga på att planera. Är så sjukt trött på skolan hade bara kunnnat nej jag vet inte vad jag hade kunnat göra men jobbigt är det iallafall. Och näst a vecka har vi typ ingenting eller jo ett prov men jämnfört med denna veckan är det ingeting. Hoppas att gudingen går bra i morgon har iallafall fått reda på rutten nu. Ha en bra kväll allihopa,pusspuss ♥


What a wonderful day.

Nej kanske inte, skolan var väl helt ok idag. Sen åkte jag och simma med Johanna och efter det köpte vi oss varsin kalkon macka och efterlängtat kaffe och det var trevligt. Men sen när jag kom hem vid fem skulle jag börja plugga. Blev inte riktigt så, först tittade jag på det sista happiness avsnittet som ligger på hemsidan sen åt jag middag och satt vid datorn, ja ni vet allt man gör för att slippa plugga. En timme innan Gossip Girl satt jag igång, fick gjort naturkunskapen var kanske inte viktigast men nu är det gjort, sen pluggade jag på min redovisning om folkmordet i Rwanda asså herregud jag kan inte allt utantill och lär inte lära mig det tills i morgon nu i heller. Men antar att jag får sitta uppe länge i kväll / natt och läsa läsa läsa, äh ska nog gå bra. Ska börja studa nu igen, pusspuss.



Ser dock ingen likhet, Bryan i Oc är ful och
Nate i Gossip Girl är så grymt jävla snygg.

Falling down.

Hej alla glada!

Då var det måndag idag, inte min favorit dag precis. Men vädret har ju varit hyffsat idag så det blir ju ett plus men nu börjar det bli molnigt igen. Hann iallafall med en promenad med Johanna innan solen gick ner.
Skolan idag var helt ok, gjorde först min uppsats i spanska och denna gången klarade jag den, fick inte full pott precis men ett hyffsat resultat ändå. Slapp redovisa på både svenskan och engelskan idag så de var ju skönt. Ska dock redovisa svenskan på onsdag antagligen men det kommer gå bra. Ska börja nu och skriva mina stödord sen måste jag börja träna på min guidning men det var fel på dokumentet tydligen så kunde inte skriva ut skiten i skolan. Så får göra det i morgon, asså jag fattar inte hur det ska gå till på torsdag vi har inte ens provat att gå rundan en gång, vi har inte tränat på vart vi ska stå och ingetting. Jag pallar inte så dålig planering vi och vår lärare har, visst vi har haft mycket tid på oss men inte förrens förra veckan sa hon ett datum på guidning. Nej herregud men nu ska jag plugga eller kanske titta på något av de nya 2900 happiness avsnitten som nu ligger uppe på hemsidan. Lutar åt att jag tittar på happiness istället för att plugga. Men hinner bara ett avsnitt för sen ska jag och min kära mor på kalas hos mina kusiner som fyller 9 år idag. Gud vad dem har blivit stora, kan faktiskt bli ganska trevligt har inte sett dem två busarna på länge. Ha en trevlig måndag, min lär nog inte bli så hemskt ändå puss ♥


Takida - Curly Sue



Min nya favorit låt hehe, lyssna och njut ;)

I do it for you.

Också var det söndag igen, gud vad veckorna går snabbt snart är det lov igen ska bli grymt skönt bara nästa vecka och nästa igen fyra dagar sen är det lov. Och efter lovet på onsdagen börjar vi vår praktik som kommer hålla på tre dagar i veckan ändå till näst sista veckan i skolan för denna terminen. Det kommer bli grymt skönt och det kommer gå snabbt tror jag.

Idag vaknade jag till klockan 11:00 för jag och Johanna skulle åka och simma, så det gjorde vi. Grymt mycket störiga människor så blev något irriterad men det gick över haha. Har ingen spännande dag framför mig alls idag. Sitter här med grymt mycket plugg, har precis skrivit klart mitt guidemanus till torsdag ens guidning. Vi ska ju guida en turism klass från Lund runt i Helsingborg, kommer bli trevligt men sjukligt nervöst.

I dag måste jag även läsa ut min bok, skriva bokrecension på den och plugga till morgondagens spanska prov. Varför varför varför klarade jag inte det, omprov suger fett mycket. Och jag hoppas att detta blir mitt sista omprov under resten av min skoltid. Ska i fortsättningen plugga mycket mer till proven så jag slipper sånt mög. Förstår dock bara inte hur jag ska klara provet i morgon man kan ju inte sätta sig dagen innan med provet när man inte klarade det sist när man satt sig dagen innan haha. Herrregud vilken sits jag sätter mig själv i. I trean ska jag inte läsa några språk förutom svenska och det ska bli otroligt skönt då kommer skolan gå bra. Visst den går ju inte dåligt nu men är trött på allt plugg. Nästa vecka har jag tre redovisningar om man räknar in guidningen också har jag två prov. Så jag vet ju vad jag ska göra i veckan plugga, Jipppi! Nej nu ska jag forstätta plugga, ha en bättre söndag än mig puss ♥


Gårdagen i ord.

Louise blev klar till slut och vi begav oss mot lokalen/ dagiset tillsammans med Kajsa och My. Blev först lite förfest med oss brudar bara sen kom louises lillebrors kompisar också haha. Och sen kom den ena jävlen efter den andra haha. Nej ni är inga jävlar men iallafall. Festen rullade på ganska bra tyckte jag, jag hade iallafall skit kul. Om man bort ser från vissa personer som lika gärna kunnat bli borta med sig men antar att det är så i bland.
Men när det blir blod på en fest är det fan lite too much, äh ska inte koncentrera mig på de få dåliga händelserna igår. Utan det var fett ös istälet, folk var utflippade som vanligt och det var kul. Vi var ju på ett dagis så folk fick nog helt enkelt tillbaka barnasinnet och satt på sig blöjor, började leka med ponny hästar och dinosarier osv. Haha galet med andra ord.

Och dansade gjorde vi också en hel del och sjöng till spice girls wannabe undrar hur många gånger vi lyssnade på den igår haha. Jag var DJ och det blev en hel del protester mot mina låt val. Kanske för att vi lyssnade på var låt i 30 sekunder men det har väl inte med saken att göra haha. Jag var bäst som DJ och hoppas att få en framtida karriär inom detta yrke, nej skämt osido. Får väl runda av här med att säga tack till främst Louise som ställde till med fest och även till SMTU2 hoppas vi kommer festa mer tillsammans i fortsättningen och tack till alla andra muppar som också var där. Snart kommer Louise hit vi ska softa till max och kränga och antagligen se någon trevlig film så pusspuss ♥


Gårdagen i bilder.

image170


image169


Snygg min jag får till på den första bilden måste jag säga och på den andra bilden
 har jag ingen jävla aning om vad jag håller på med.


image171

Sexigt värre!

Har tyvärr inte mer bilder att erbjuda från gårdagen. Tog bara dem på mig själv haha.

Spice Girls - wannabe



Haha, denna låten spelades ett x antal gånger i går riktigt kass om man
tänker efter men igår var den bra och alla gillade den ;D

Fest!

Hej hopp!

Sitter hemma hos Louise nu och väntar på att den lilla muppen ska bli klar så vi kan bege oss till lokalen och korka upp. Hon bara springer runder som en yr höna och gör inget vettigt, just nu pratar hon i telefon men när hon borde göra ve sig. Har stressat som en jude nu hela kvällen som vanligt. Är inte så bra på att planera, gick in i duschen alldelles för sent. Men nu är jag äntligen klar iallfall, kommer bli fett roligt kväll festa med SMTU2 och en massa andra underbara människor ;D Nu ska jag skrika lite på Louise så hon blir klar någon gång, åh jobbig hon är men älskar henne ändå mycket. Puss alla snygginar, ha en rolig kväll för det ska jag ha.

Senaste ( snodd av Angelina. )

klädköp: ett linne/klänning haha som det lät
matköp: pasta med räkor på haket
skoköp: två par svarta klackaskor ;)
köpta pryl: doves bodylotion
film du såg: Hotell Rwanda
låt du lyssnade på: Kanye West - Homecoming (feat.Chris martin)
du sa: ha det så bra pusshej.
du kramade: Johanna kanske.
båtresan: från retro förra fredagen
bussresan: innan idag
gången du grät: vet inte, längesen nu.
drycken du drack: juice
maten du åt: pasta med räkor
telefonsamtalet var med: Louise

Taggad.

Har varit i stan hela dagen i dag med min mamma och pappa och lite bror. Ätit på haket mmm gott!  Men innan det gick jag först och kollade i stan med mamma men hittade inget, sen gick jag med min far och då hittade han den rakaren en as najs tröja på rean men jag hittade inget. Så vi gick till söder handlade på systemet sen hittade jag en klänning/linne som jag ska ha på mig i morgon, kanske inte så jätte festlig men med ett skärp och höga klackar blir det najs!

Sitter och snackar med min käraste i telefon lyssnar på en massa goa låtar från 90-talet som ska spelas i morgon hahah är helt taggad nu. Jag tror det kommer bli skit kul i morgon man måste ju tro det bästa. Nej nu ska jag dricka upp mitt te och snacka klart men LOLLO sen ska jag kanske läsa min bok, pusss ♥


Me & My - Dub I Dub


 
Äntligen hittade vi den låten vi letat efter den ska lätt gå på högvarv i morgon
hahaha, heja 90- talet!



Sött.


 
Låten är väl bra iallafall.

Torsdag.

Sitter i skolan nu och ska snart ha turism igen, vi ska gå igenom en massa grejer om guidning kan bli intressant! Och jag är äntligen klar med mitt arbete om folkmordet Rwanda eller ja har varit det ett tag men har lämnat in det nu till Yvonne och fixat klart allt till redovisningen, nu ska jag bara lära mig allt utantill sen blir det perfekt. I dag när vi har slutat vilket blir om kanske lite än en timme så ska jag åka in till stan och träffa min mammi :) ska hitta något nytt jag kan ha på mig i morgon också ska vi handla något gott på systemet. Sen ska vi äta på Haket. Fast dem inte är godkända av sånt grejs vad heter det äh menar att dem ej har sån smiley från livsmedelsverket. Men dem har ju god mat jag tänkte äta pasta med räkor sjukt gott är riktigt sugen på det nu.

Har ändrat mitt drömresemål tack vare Elin haha. Det är mitt drömrsemål också men  Seychellerna var helt enkelt finare. Nu kom Karolina tillbaka så nu blir det lektion, pusshej ♥

Dangerous.

Godkväll!

Idag är det torsdag tänkte jag skriva men nej det är bara onsdag tyvärr. Jag vill ha fredag idag, fest med en massa roliga människor. Hoppas att det kommer bli kul men det blir ju helt enkelt vad man gör det till. Man kan ju inte ha inställningen att alla andra ska vara roliga och göra det roligt utan man får ju själv göra sig rolig eller något haha! 

Idag hade vi bara tre lektioner i skolan, hur skönt som helst. Sen vid halv ett tiden besökte vi två resebyråer resia och apollo. Trodde att dem skulle snacka en massa och berätta osv men tydligen inte. Det var vi som skulle ställa frågorna sen var det klart aja blir inte alltid som man tänkt sig. Efter det gick jag, Louise, Corrin och Emmelie i stan och tittade lite, alltid trevligt men det var mest för att klockan skulle bli två. För klockan två öppnar badhuset för barn under 18 år, löjligt men sånt är det. Sen simmade vi då och självklart var Johanna panna också med. Nu sitter jag och funderar på vad mitt drömresemål är och jag tror jag kommit på det Mauritius utanför Afrika är så jävla fint när man tittar på bilderna iallafall så ja det får väl bli mitt drömresemål. Gör då en uppgift i Turism så var tvungen att välja något svårt ändå. Jag vill helst bara åka någonstans där det är varmt och soligt och är fina stränder.
 Nej nu ska jag sätta mig och titta på de två 2900 Happiness avsnitten som ligger på tv3s hemsida. Pusshej!

image167

Jag hade inte tackat nej!




Väla.

Idag har jag varit i skolan som alla andra vardagar och det var som vanligt segt och tråkigt. Men efter skolan åkte jag in till stan träffade Johanna och åkte ut till väla för lite shopping. Fick även min älskade bakade potatis med kycklig,mums! Var grymt sugen på donkan men nej slut på sådant nu, det är ju faktiskt inte långt kvar till sommaren nu. Hittade inget speciellet på väla bara lite smink och såhära men det var trevligt ändå, fast jag ville ha något nytt tills på fredag men får väl titta i stan senare i veckan kanske. 

Har nyss tittat på Gossip Girl, det är ju bara för jädra bra det. Lite små töntigt men jag gillar det. I morgon slipper vi vår sega geografi lektion för vi ska ut till stans resebyrår och titta och få höra lite. Kan nog bli intressant , intressantare än hennes snack om allt och inget iallafall.
 
Idag fick jag hem mina skor som jag beställde i lördes och hör och häppna för en gångs skull så passade båda paren perfekt, kan inte bli bättre. Nu ska jag snart gå och och lägga mig är grymt trött och måste läsa klart min bokjävel om folkmordet i Rwanda låter inte lokande men vad ska man göra, pussss.

2900 Happiness.

Ska snart sätta mig till ro och titta iallafall på två av happiness avsnitten som släpptes idag, de kommer tydligen släppa fyra nya avsnitt varje måndag, Det kan ju inte bli bättre. Nu slipper man ju dessutom reklamen.
Är nöjd över vad jag har gjort idag, jag har i princip skrivit klart hela mitt arbete om folkmordet  tog mig dock två timmar men ska det bli bra så får man ju lägga ner en del tid. Och jag har till och med varit ute och gått en lång runda med min mammi. Har även varit nyttig hela dagen inte ätit något skit, jag ska klara det det är ju snart sommar. I morgon har vi en liten sovmorgon som är så välbehövd, men det hade inte varit fel om den varit lite längre. Men antar att man får vara nöjd med vad man får. Aja nu ska jag titta på tv på datorn haha låter så otroligt fel men ändå praktiskt, pusshej!


Måndag.

Jag tror alltid att måndagar ska bli hemska och jobbiga men det är nästan aldrig så. Visst det är grymt jobbigt att gå upp vid sju tiden men annars flyter dagen på hyffast bra trots allt. Fick tillbaka hela spanska provet idag och det var inte kul, fan vad jag suger rent ut sagt! Skandal, har bara mig själv och skylla. Ska bli bättring det lovar jag.
När jag gjort omprovet på måndag ska jag ta nya tag och göra bättre i från mig. Kan ju inte sänka mig från Vg till Ig det vore riktig skandal. Aja det löser sig, idag har jag inget planerat och det känns skönt. Men känner att jag måste skriva på mitt arbete om folkmordet i Rwanda. Fick lite panik idag när vi började prata om hur redovisning ska se ut, jag som inte ens har skrivit klart arbetet! Helst av allt just nu vill jag bara sätta mig till rätta och titta på de fyra nya avsnitten av 2900 hapiness som släpptes på tv3s hemsida idag. Det lockar men först måste jag faktiskt ta tag i mitt arbete. Hade varit skönt med en lång promenad också men förtillfället öser det ner så den får tyvärr vänta hoppas hoppas det slutar regna innan det blir mörkt så jag kan gå ut en runda.

image165

Ser för jädra tråkigt ut.

Söndag.

Veckans tråkigaste och segaste dag sägs det vara. Kan nog bara hålla med, men idag har det gått snabbt lite för snabbt kanske. Kan bero på att jag somnade klockan fyra och blev inte väckt förrens vi skulle äta middag vid sex. Men det var skönt att sova behövdes verkligen men känns som man missade mycket hahha nej skulle ändå inte gjort något vettigt. Annars idag har jag inte gjort så mycket ätit god middag, läst i min bok om folkmordet i Rwanda och nu har jag tittat på film. Ska snart ta mig en dusch sen är det väl tid att lägga sig så man kommer upp i morgon när klockan ringer 06:30.

Denna helgen har gått snabbt alldelles för snabbt tycker jag. Men nu är det bara fem dagar kvar sen är det helg igen, det går snabbt, jadå! På fredag blir det nog utgång har redan börjat planera haha pallar inte mitt hue.


Mimic.

image164

Har nyss sett denna filmen, riktigt äcklig. Handlade om
typ kackerlackor som var stora som människor urk. Ingen
film man ska se om man inte gillar insikter, kan ju säga att
jag klöktes ett antal gånger fyfan! Men den var faktiskt
ganska bra ändå.

Björn dricker glögg.



HAHA, klockrent!

Min helg.

Fredag: Förfest hemma hos mig med Emmelie, Corrin och Louise. Sen fick vi skjuts in till stan av våra privatchaufför Helge, något jobbiga vi måste ha varit satt och sjöng Ohh heaven is a place on earth hela vägen in till Knutpunkten. Sen tog vi båten till Danmark och på båten träffade vi självklart Louises bartender och drack varsin Twister, gud vad det är gott! Gick vi in på Retro vid halv tolv kanske och var där i nån timme. Det var jätte kul men jag tål inte danskar, deras språk, deras sätt urk på dem! Tog sista bussen hem med Lullu och på bussen var det mindre trevligt. Säger bara puckon och blod. Pallar ej dem kan inte någon bara skjuta dem?

Lördag: Lovisas och hennes pappa kom och hämtade mig vid halv sju, sen hämtade vi upp Ted och Tim i Påarp för att sedan köra vidare till Lovisas klasskompis Elin i Åstorp. Förfest på landet aldrig fel, nej men det var faktiskt trevligt men fick dock mig ett par rejäla skratt åt andra människor taskigt jag vet, men kunde inte hjälpa det. Vid halv tolv tiden åkte vi inte till stan och när vi var i stan var det meningen att vi skulle gå in på crom. Men det blev inte så blev kebabhouse istället sen hem och nanna.

Söndag: Har nyss sett klart en film om folkmordet i Rwanda håller på att skriva ett arbete om det så det var bra att se den fick en mycket mer klar bild av vad som egentligen hände och varför. Nu måste jag bara läsa ut min bok sen kan jag nog kunna knappra ihop ett bra arbete. Har ju iallafall en vecka till på mig så det är lungt.

image163

Emmelie, jag, Louise och Corrin på retro ;D

RSS 2.0