Tisdag snart onsdag

Har blivit en hel del shopping de senaste dagarna. Igår åkte jag och Kajsa till malmö och shoppade, Johanna hängde  även på. Hade förväntat mig att komma hem med massa påsar men det blev inte så många påsar. Köpte iallafall en kofta, ett linne och en till skinnjacka, en grå sådan. Det blev iallafall en jätte mysig dag i malmö tillsammans med två av mina bästa vänner.

Idag har jag även shoppat lite, två skor man måste ju fylla på garderoben nu till hösten / vintern, det börjar ju tråkigt nog redan bli riktigt kallt! Jag vill inte, nu ska jag frysa i ett halvår, låt det gå fort!

Nu ikväll har vi varit hemma hos Metsan på avskedsfika, även hon åker till London som au pair i övermorgon redan och hon kommer förmodligen få det minst lika bra som Angelina.


Long time ago

- yes yes, men nu kommer lite update!

Fredag kom och min älskade pappa blev hela 50 år gammal gubbe haha, grattis i efterskott iallafall. På dagen blev det en liden shopping runda på väla tillsammans med Louise det var ju löning som sagt. Fick med mig hem två tröjor och två armband. På kvällen stod jobb på schemat och jag väntade mig en hektisk kväll men så blidde det inte.. stängde till och med tidigare.

Efter endast ca 6 timmars sömn var det upp och hoppa för att bege sig till nästa jobb på älskade Lindab Arena. Gick finemang men lite rörigt var det allt, tråkigt nog förlorade Rögle men det går nog bättre nästa gång.. Efter Rögle var det bara till att åka hem och vända och sedan ner till staden för lite mat på Viva tillsammans med Kajjan. När vi var mätta och belåtna traskade vi bort till Cantina och det var dags för jobb igen, riktigt kul att jobba tillsammans med någon och slippa sitta där själv och dessutom var det mycket folk så det var nice. Slutkörd efter 12 timmars jobb avslutade jag min kväll inne på Cardinal tillsammans med Louise och en glassig Mange haha.

På söndag var jag mer död än levande, men det blev en väldigt mysig dag tillsammans med familjen. Firade pappa med mat på Trivas på Råå och sedan massa gotte och film.

Sammanfattning av helgen: mycket bra.

Saab reklamen!



Mysig låt, lyssna och njut!

The pursuit of happyness

Den filmen tittade jag och Johanna på igår, har sett den innan men det är en sådan film som man kan se mer än en gång tycker jag. Det är dessutom en riktigt bra film som får en att inse hur bra man har det, jag blir väldigt berörd faktiskt, det är nästan så man fäller en och annan tår när man ser den. Så om ni inte har sett den måste ni helt enkelt se den!


Will Smith och Jaden Smith




Dagarna bara rullar iväg..

Och i morgon är det fredag igen. Har haft en väldigt bra vecka beståande av simning tillsammans med min simkompis Johanna haha (hon är inte bara min simkompis utan även en av min bästa vänner), jag har myst tillsammans med min älskade Kajjan. Och i måndags var jag på möte på Lindab Arena,så nu har man ett jobb till under denna hockeysäsongen som sträcker sig från September till Mars känns riktigt bra.

Igår hade jag en heldag med Johanna simmade som sagt och efter det gick vi hem till henne och lagade en god middag. En sallad med bland annat soltorkade tomater, avokado och fetaost och till det hade vi grillad kyckling mums! På kvällen blev det idol tittande och så tittade vi på film och mös med hallon och smält choklad.

Det första vi gjorde idag när vi vaknade var att gå ut och power walka kändes riktigt bra att starta dagen på detta vis, så jag måste nog göra det lite oftare. Nu ikväll har jag varit och jobbat i min älskade garderob not, men det är pengar, dock inte så mycket pengar.. Det var tänkt att jag skulle dra ut en sväng nu ikväll efter jobb men så blidde det inte och nu i efterhand när jag ligger här i min säng och snart ska sova känns det riktigt bra, jag missar nog inget ändå, inget som inte lär ske nästa gång jag går ut.



Roligaste reklamen för tillfället!



Haha, fy fan vad jag & Kajsa skratta när vi såg den.

Svenska hollywoodfruar

Ett riktigt toppen program om jag får säga min mening och det får jag ju såklart. Anna Anka från Bjuv är hon inte underbar så säg haha, rolig är hon iallafall. Diggar henne stenhårt faktiskt, visst vissa saker hon säger är helsjuka och jag håller verkligen inte med om att man som fru är skyldig att ge sin man en avsugning varje morgon om han vill det. Men det får ju såklart stå för henne.. Nej men verkligen ett program tv3 har lyckats med, det är underhållande iallafall!



Går varje måndag klockan 21:00 för er som missat det.

The weekend

Ja visst blev det en bra helg!

Fredagskvällen började med att min baby Louise kom hit också planerade vi lite till vår 19 års fest, eftersom vi fyller år samma dag så vi givetvis ha fest tillsammans. Blir inget stort bara middag med de närmsta och sedan blir det en rejäl utgång. När klockan närmade sig tio elva drog vi oss ner till stan, det var dags för mig att jobba och för Louise del var det dags att börja hänga. Kvällen gick hyffsat snabbt så det var helt ok.

Och så blev det veckans bästa dag Lördag men även Kajsas födelsedag. Det firades hemma hos henne med god mat bakad potatis med diverse fyllningar och trevligt sällskap. Förutom en sak blev det en toppen middag & förfest, en sak är iallafall säker när alkoholen går in, går vettet ut. När vi kom till stan blev det först stinsen en sväng. Länge sedan man var där.. tyvärr är där absolut inte lika mycket folk längre och absolut inte samma stämning. Kommer ni ihåg när stället var proppfullt och alla sjöng med till musiken? Riktigt bra förfest ställe var det då. Efter stinsen blev det Pascha en snabbis mycket folk för att vara pascha men konstigt nog stannade vi inte ändå. Vi gick till Cantina och tradade med personalen och sedan till Tivoli för att dansa loss? Blev dock inte så mycket dansande. Vart vi avslutade kvällen tror jag redan ni räknat ut, men får väl säga det ändå.. På cantina såklart ;)

Tack Kajsa och alla andra för en härlig kväll!



Födelsedagsgrisen ;)



Jag & Emmelie på stinsen


Torsdag.

Yes it is.. En dag kvar till helgen en bra helg känner jag på mig. Just nu sitter jag på jobb och vaktar garderoben som louise så fint uttryckte det, vaktar hela två jackor haha. Har precis roat mig med att läsa bloggar tycker det är ganska kul faktiskt, min bror säger dock att jag är dum i huvudet som läser alla kända bloggar eftersom de tjänar pengar på det. Och så kan man ju också se på saken, men tror inte det gör någon skillnad om jag som ensam människa slutar läsa! Funderar nu på vad jag ska underhålla mig med här näst.. Kolla facebook för hundrade gången kanske eller lösa ännu mera korsord. Nej tror de får bli att jag läser i min bok ett tag dödergök riktigt bra. Ja så får de bli hörs kanske lite senare, puss

16 september

Tjena mitt bena!

Idag har det varit en riktigt bra dag faktiskt, började dagen med att åka och simma tillsammans med Kajjan, Johanna och Anna. Efter simningen gick jag och Kajsa till Mezo och delade en tonfisk ciabatta för ovanlighetensskull haha. Men den är ju så god! Sen var det dags gör Kajsa att ha körlektion och jag fick snällt följa med och sitta i baksätet och glo, körde ut till väla iallafall så slapp vi ta bussen. Gick på väla en sväng, och nu finns det så mycket som jag vill ha bara för jag inte har pengar.. Kajsa fick iallafall med sig hem en fin topp tills på Lördag.

Nu ska jag kolla på gårdagens idolprogram och sedan kommer Johanna & Kajsa hit och myser och då ska vi självklart se dagens idolprogram.

Jag & Kajsa myser i stadsparken:






Fika time

Efter mobil letande på väla som tog ett tag idag har jag även hunnit med en fika. En avskedsfika för allas vår älskade Angelina som lämnar oss i morgon för London, hon ska vara aupair i 10 månader och kommer förmodligen få det riktigt underbart. Så vi var ett gäng med tjejer om man bortser från Pierre haha som fikade på Mezo. Satt ute till det blev mörkt och hade det trevligt men när det blev för kallt, så gick jag och Kajjan in och fortsatte fikan i källaren med en ciabatta baugette med tonfisk riktigt gott. Nu ska jag snart återgå till mitt bejeweled spelande, i morgon försvinner alla resultat och jag har alltså då en ny chans att komma högt upp på listan om en viss person slutar FUSKA!

Bilder med min nya mobil kamera cyber-shot:



väldigt söt min



Söta Kajjan :)

Ny mobil

Yes det har jag införskaffat mig idag. Fick bli en Sony Ericsson eftersom jag inte var riktigt nöjd med min samsung, kanske för att den hade varit med om ett och annat. Tappade ju den i toaletten när jag spolade en gång och det satte sina spår.. Hade därför aldrig teckning så jag kunde knappt smsa / ringa, så det var på tiden med en ny!

Blev en sån hära


Sony Ericsson c901 greean heart - den ekologiska mobilen.
Än så länge är jag riktigt nöjd.


Planerna inför denna vecka

Tisdag: stan med Louise köpa present till Kajsa, jobb på kvällen
Onsdag:
simma med Kajjan & Johanna
Torsdag:
kanske jobba?
Fredag:
jobba 23 - 04
Lördag:
Kajsas 19 årsmiddag & en rejäl utgång
Söndag:
mååååååååå för jädra bra!

om ni undrade tänkte jag..

Vecka 37

Är snart slut och det har varit en mycket bra vecka som har bestått av jobb in the garderob, fika, simning med Johanna, mys med Kajjan och mycket mer.

I fredags var det min tur att gå ut och svina och slippa se alla som svinar, vara en av dem helt enkelt haha. Började kvällen hemma hos Louise med förfest, det var jag, Lojs såklart, Angie, Kajjan och Linnea. När vi var goa och gla åkte vi in till staden skiljdes dock åt.. Jag & Kajsa gick till Tivoli och hämtade stämpel och tog en liden drink sen gick vi till Hampan för en cider och en sväng om på Cantina. En eller två timmar innan tivoli stängde dansade vi loss rejält där inne och det var riktigt kul. Avslutade kvällen gjorde vi givetvis på Cantina med en massa slibbiga drinkar och trad i baren med personalen. Vett på att gå hade vi ju självklart inte men vid fem var jag på bussen hem med en god fet kebab och redigt glad efter en riktigt lyckad kväll.

Igår jobbade jag från 18 - 04 efter endast 4 timmars sömn, var ju inte direkt pigg och glad men det fick gå. Folk var dock så jävla pissefulla och jobbiga så jag ville spy på dem men jag stod ut. Och av någon konstig anledning utan att vara trevlig fick jag dricks också haha. Tog taxi hem när jag slutade vid halv fem och slocknade direkt när jag kom hem.



Jag & Kajsa inte igår men så är det när man inte tar med kameran ut!

Den utvalde




Får 4 av 5 toasters som Benjamin skulle sagt! Väldigt bra film faktiskt.
Ett plus är ju att Andreas Wilson är väldans snygg.

Mys söndag

Har nu sovit halva dagen och det känns väl sisådär, tur det är en ny vecka i morgon. Är ledig och man kan kanske få ut någonting av dagen då.

Ikväll blir det massa gotte, cola och filmen på femman den utvalde hoppas den är bra.



Nu ska jag återgå till mina älskade cheez ballz hihi.

Riktigt bra låt!


En helg till

Och det känns som jag inte har gjort någoting förutom att jobbat, har jag förvisso inte heller..

Det flöt på bra i fredagskväll på jobb och igår vaknade jag någon timme innan jag skulle till jobb igen. Började klockan sex och hade tio ljuvliga timmar framför mig, men det gick hyffsat snabbt. Fick iallafall sjukt god mat kyckling buritos, alla andra fick korvstroganoff haha. Hade mycket att göra igår också, men så blir det ju så fort det blir kallt, då har folk vett till att ha jacka på sig. Efter jobb blev det en liten runda på Cardinal träffade Johanna baby, måste verkligen ses snart känner jag. Också blev det någon shot och en cider för att lugna ner sig efter jobb eller hur var det nu?

Nu är jag trött och sleden, och det känns som jag är bakis men det är jag knappast, så ska bädda ner mig i bingen igen!

Fredag

Är det idag ja, svårt att hålla reda på dagarna nu tycker jag när man inte går i skolan längre.. Inget negativt menat där, för fy för vad det känns bra att vara fri!

I går blev det massa mys först hemma hos Louise bara hon och jag sedan kom Kajjan och vi gick upp till Metsis place där Angelina, Jimmy och Cavalli var så där mös vi lite till allihopa. Sen hängde Angie med mig hem och sov här. Idag har vi två typ haft frisörsalong här hemma, jag gav ju mig på att färga mitt hår igår och det blev inte rikigt som jag tänkt mig.. Skulle bli ljusbrunt men blev snarare mörkbrunt, så nu 2 slingningar senare är det helt ok. Det grå/bruna är som bortblåst men nu känns det som jag vill va mörkhårig kanske? Eller blond igen? Åh att jag aldrig kan bestämma mig, nu får det iallafall vara så här ett bra tag till. Angie fixade sitt hår också så nu är hon super blond.

Ikväll ska jag jobba för ovanlighetensskull? Haha, har jobbat två dagar i veckan också men det räcker inte om jag ska kunna åka utomlands måste jag jobba, jobba och åter jobba.

Ha en skön fredag så hörs vi.


Hår problem

Nu när sommaren typ är slut vill jag som vanligt färga mitt hår, brunt tror jag. Men när jag tittar på gamla bilder tycker jag nog att jag klär bättre i det ljusa ändå. Så nu tänkte jag att jag kanske skulle ha en blandning mellan ljust och mörkt alltså ljusbrunt, eller kanske rödaktigt? Men jag har sådan beslutsångest så lär aldrig kunna bestämma mig..



Brunt



mitt emellan



ljust




Tankar i garderoben

Innan ikväll när jag satt på jobb ensam i garderoben (låter lite småroligt) med noll jackor inhängda och hörde allt skrik och stohoj från nollningen på stan. Slog det mig vad tusan ska jag göra i framtiden eller ja inom en snar framtid? För sitta i garderoben kan jag ju inte göra föralltid. Det lär jag ju förvisso inte göra heller, har bara varit där i sommar och det är ju faktiskt ett väldigt bra extra jobb. Men jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra eller bli. Självklart finns det mycket jag hade kunnat tänka mig och göra och som jag vill göra. Men frågan är bara vart man ska börja?

Nu är ju planerna att jobba i garderoben på Cantina och förhoppnigsvis på Lindab Arena när hockeysäsongen drar igång igen i oktober. Resa ska jag och Kajsa också göra, en veckas charter i slutet på september. Men allt hänger på pengar och jobb. Men jag tror det kommer bli av och i såfall skulle det varit ett bra avslut på sommaren som jag vet egentligen är slut eller iallafall lider mot sitt slut.



RSS 2.0