Studentveckan!

På måndagen åkte vi ut till Bauseröd för att förfesta hemma hos Emmelie, blev mat och sen var förfesten igång men det som var roligast var ändå bussresan, vem vill gå i ettan nu och känner ni Marita fnask? När vi kom in till stan blev det Zoo bar och därefter en fika på viva haha nej men en cider och slutligen Cantina.


Tisdagen var nog bästa dagen, då var det förfest hemma hos Nathalie med alla i klassen eller ja mestadels och sedan bowling. Träffade massa härliga människor och bowlade, på hemvägen ville inte Louise hem så hon tog sig ett dop i fontänen utanför IH. På vägen ner till stan ville jag bara hem så jag fixade skjuts hem med en securitas vakt från G4S!

Onsdagen var minst lika kul som tisdagen, middag hemma hos Linda och förfest sedan ner till staden in på Swea ta stämpel och vidare till Tapaz. Resten av kvällen spenderades inne på Swea där det var sjukt kul. När det stängde blev det en lång promenad hem tillsammans med Johan, Emil och dem andra.

Torsdagen var men inte lite sleden, blev ingen fest denna dagen men flaket skulle fixas i Bauseröd och det blev fin fint!

Forsättning följer..



Bauseröd



bad i fontänen utanför IH



Swea


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0